kasvihuoneet Kremlin

Kasvihuone "Kremlin": mallit, hinnat, selostuksia

Pitkät sateet ja ensimmäisenä syksynä pakkaset monille merkitsee loppua pihatyöt. Ulottuvat kauden Galician auttamiseksi «Kremlevskaya9raquo;. Se suojelee luotettavasti sadon kylmältä ja huono sää.

Kasvihuone "Kremlevskaya9raquo; universaali. On mahdollista kasvattaa vihanneksia ja marjoja, yrttejä ja kukkia. Tyypillisesti tällaiset ostaa kasvihuone puutarhurit-faneja, jotka kasvattaa vihanneksia ja yrttejä oman pöydän, koska kustannukset rakentaminen kunkin taskussa. Mutta kysyntä Galician «Kremlevskaya9raquo; ja ammattitaitoiselle viljelijälle. Loppujen lopuksi se voi auttaa kasvamaan hyvän sadon, saada hyvä tulos.

Tärkeimmät rakenteen etuna - yksinkertaisuus. Hänen oikealla puolella tahansa päällikön, jopa aloittelija. Kasvihuone "Kremlevskaya9raquo; valmistettu profiloitu kahden putkiosan 20h20h1.2. Kosteudelle runko on suojattu korroosionkestävällä päällysteellä. Italian putken maalattu emali jauhe "Pulverit9raquo;. Kasvihuone Kremlin valmistajalta "Uudenlaista", on toistuvasti palkittiin parhaana sen segmentillä. Tämä vahvistaa lukuisia laatua todistusta saatu teemanäyttelyt ja kilpailuja.

malli Tekniset

Suunnittelu tarjoaa vakaan positiiviseen lämpötilaan, jopa kaikkein vaikeimmissa olosuhteissa. Se pystyy kestämään jopa metrin lumikerroksen ja puuskaisuuden hirmumyrskyksi jopa 40 m / s. On ansiosta optimaalinen yhdistelmä korkea laatu ja edullinen hinta on toistuvasti tunnustettu parhaaksi "kuluttajan valinta" kategoriaan Galician «Kremlevskaya9raquo;. Osta se voi olla useita versioita, joten voit valita vaihtoehto, joka parhaiten sopii tavoitteita. Suosituin vaihtoehdot:

 • "Lyuks9raquo;. Tämä on suosituin kasvihuoneiden linjan. Se on universaali ja tarjoaa maksimaalisen mukavuuden klo vähimmäishinta. Välinen etäisyys kaarien - 1 m.
 • "Bogatyr9raquo;. Raskaiden malli, kestettävä ankarin kuormia. Tämä varmistaa pieni etäisyys kaarien - yhteensä 0,65 m.
 • "Tsink9raquo;. Tämä malli on parannettu korroosiosuoja. Hitsien kasvihuone galvanolom käsitelty, ja kaaren ja päät hitsaamalla valmistettu rakenne. Tämä tarjoaa poikkeuksellisen vastustuskyvyn haittavaikutuksilta kosteutta.
 • "Bogatyr Sinkki." Mallissa yhdistyvät edut vaihtoehdot "Bogatyr9raquo; ja "Tsink9raquo, se on erittäin vahva, eikä pelkää vettä. Sitähän tämä malli puhua ostajille kaikkein käytännöllisin ja luotettava, vaikka se on kalliimpi kuin muut esitetyt rivi kasvihuoneissa.

On olemassa muita malleja yhdistelmää edustavan edellä olevista suoritusmuodoista tai niiden modifioitu ja parannetut versiot.

Osta valmistajan kätevä ja kannattava

Kasvihuone "Kremlevskaya9raquo; valmistajalta on standardit mittasuhteet. Leveys rakenteet - 3 m, korkeus - 2,1 m, pituus - 4 metriä tai enemmän, asiakkaan. Tilauksen, ostaja voi olla varma, että voi aina ostaa haluamasi kohteet, tarvittaessa lisäämällä rakenteen pituutta tai yhdistämällä mallista toiseen. Esimerkiksi kasvihuoneessa "Bogatyr9raquo; osat voidaan täydentää "Lyuks9raquo; tai "Bogatyr Sinkki." Tämä seikka on huomattava monet ostajat. Kykyä yhdistää erilaisia ​​rakenteita voi merkittävästi parantaa suorituskykyä kasvihuoneessa.

1

Standardi Pakkaus sisältää vioittunut:

 • kehys kasvihuoneissa;
 • 2 aukot;
 • 2 ovea;
 • 4mm polykarbonaatti ja kiinnittimet häntä.

Että asiakkaan pyynnöstä voidaan toimittaa eri kokoonpanossa kasvihuone Kremlissä. Ostaa se voi olla suoraan valmistajan kotisivulta. Tässä tapauksessa ostaja säästää, koska maksaa palveluista välittäjien ei tarvitse. Täten malli "Standart9raquo; Se maksaa 15 450 ruplaa. 4 m "Tsink9raquo; - 17 150 r, ja "Hercules Zinc" -. 19550 s. saman 4 m.

Varauksen voi tehdä sekä verkossa puhelimitse. Pyynnöstä konsultti soittaa numeroon.

Voit hyödyntää jakelupalvelu yrityksen tai ostaa omia poimia.

"Kremlin" Galicia: opas ja arvostelut

"Kremlevskie9raquo; kasvihuoneet nykyään pidetään luotettavimpana ja kestäviä rakenteita tällaista maassamme. Ne edustavat mallia alkuperäisen suunnittelun, kestävä ja erittäin helppokäyttöinen. On olemassa useita erilaisia ​​kasvihuoneissa, jotka eroavat toisistaan ​​muodon, värin runko, profiilin tyyppi ja niin edelleen. D.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Perusmalli on "Kremlin Suite". Kasvihuone, tämä korkeus on 2,1 m sen pituus voi olla erilainen -. 4 metristä äärettömään. Mutta se on aina jaollinen kahdella. kasvihuone runko on valmistettu teräksestä profiilin 20 x 20 mm. Vaihe väli- tilojen - 1 m. Kuoren on valmistettu polykarbonaatista. Perusmalli on klassinen kaareva muoto.

Mikä on salaisuus luotettavuuden rakenteen kuten kasvihuone "Kremlevskaya9raquo;? Maatila vastaavaan kohteeseen rakenteita - olennainen osa vastaa voimaa ja kestävyyttä. Mitä vahvempi on rakenneosa, sitä pidempi kasvihuone. Tärkein ominaisuus kasvihuoneilmiön "Kremlevskaya9raquo; on läsnäolo Twin tiloilla. Tästä johtuen suunnittelu kestää hyvin vahva lumikuorma - jopa 300 kg per m2. Liittyi kaksinkertaisen kaaren yhdeksän terässiltojen. Farmijoukkue, joka koostuu kahdesta puolikkaasta. Välinen etäisyys kaaret ne - katso vaihe 10 vaaka- kylkiluut -. 610 mm. Näin ollen, koko solun aukko kasvihuoneessa "Kremlevskaya9raquo; - 610 (H) x 990 (leveys). Kokoaminen rakenteet käytetty erityisiä kiinnikkeitä - "Krabs-sistem9raquo; tai "spayderov9raquo; - pultit. Kehys on maalattu jauhe teknologia korkeissa lämpötiloissa. Siksi ajoittaista tarkistusta kattoristikoiden ja siltoja ei tarvitse.

Tuuletusaukkojen määrä 2 kpl. jälkiasennus kunkin mallin mukaan lukien perus "Kremlin Suite". Kasvihuone on myös kaksi ovea molemmissa päissä. Viimeksi mainittu koostuu kolmesta puolikkaasta. Tämä muotoilu on erityisesti tuen helpottaa kuljetusta kasvihuoneen määränpäähän. Kuljettaa purettuna runko voi olla takakontissa tavallisen auton. Punnitse kasvihuone "Kremlevskie9raquo; ei liikaa (yksi jakso - 30 kg).

Rakenteellisesti tällainen ylellisyys järjestelmä on käytännössä ole eroa. Se on myös malli, jossa on kaareva runko ja kaksinkertainen tiloilla. Ainoa ero on väri profiilia. Perusmallin kehyksen tiilenpunainen. "Zvezdy9raquo; - turkoosi.

"Kremlevskaya9raquo; Galicia tämä laji on myös tukeva runko hengen tiloilla. Sen erottamiseksi perusmalli muodossa. Kattorakenteet in "Skazka9raquo; kaari ja seinä - pystysuora. Lisäksi tämä malli kasvihuoneet on jonkin verran pienempi korkeus - 195 cm ja leveys - 2,5 metriä.

Pienestä koostaan ​​huolimatta, kasvihuoneessa "Kremlin Tale" (arvostelut ovat fantastinen) viljelijöiltä nauttinut yhtä suosittu kuin "Lyuks9raquo;. Koska seinät tässä mallissa suorassa, kasveja voidaan istuttaa aivan niitä, mikä lisää alueen vuodepaikkaa. Näin ollen, kun pienempiä kokoja "Skazka9raquo; Se on sama kapasiteetti kuin muiden lajikkeiden "Kremlevskoy9raquo; kasvihuoneet.

Tämä lajike on vahvistettu versio perusrakenne ja voi kestää jopa 400 kg lunta kohti 1 m 2. Tämä lujuus saavutetaan johtuen välin pienenemistä tiloilla. In "Bogatyr9raquo mallia; Hän on 65 cm.

Saatavilla muissa malleissa kasvihuoneita "Kremlevskaya9raquo;. Esimerkiksi kehysrakenne "Tsink9raquo; Se sinkittyä terästä, joka voi pidentää maatilojen kosteissa olosuhteissa. "Prezident9raquo malli luuranko; valmistettu ruostumattomasta teräksestä, "Premium9raquo; - sinkitty ja lisäksi maalattu. Malli "Strelka9raquo; Se on hyvin alkuperäisessä muodossaan, muistuttaa vanhan kypärän terävällä kärjellä. Kehyksen tämän lajikkeen on valmistettu muotoinen putki 40 x 20 mm.

Mielipide mallit tämän merkin markkinoilla puutarhurit ovat jo ehtinyt kokeilla niitä, minulla oli erittäin hyvä. Se, että kuljetuksen puretun malli "Kremlevskoy9raquo; mitään vaikeaa ei ole esitetty, edellä mainitut. Vuoteen absoluuttinen etu kasvihuoneiden tämän tuotemerkin kuluttajille myös helppous kokoonpanossa ja asennuksessa sekä luotettavuus. Kaikki hitsattu runko jäsenet toimi moitteetta. Asennettaessa ei tarvitse viimeistellä tai kiillottaa. Kerää rakenteeltaan sellaisia ​​kasvihuone "Kremlin Suite", arvion joka on erityisen innostunut, mutta mikä tahansa muu malli tämän merkin, voit kirjaimellisesti 3 tuntia.

Läsnä kaksi transoms mahdollistaa korkealaatuisten ilmanvaihto, joka on erittäin hyödyllinen kasveille. Nämä aukot, muun muassa sisältyvät kustannukset kasvihuoneessa. Useimmat muut valmistajat tällaista mahdollisuutta maksetaan erikseen. Helppokäyttöisyys lisääntyy ja kaksi ovea molemmissa päissä. Rakennuskustannukset tämän tuotemerkin (18 000-32 000 hieroa., Riippuen mallista ja koosta), suurin osa viljelijöistä on myös tyytyväisiä. Joka tapauksessa, laatua suorituskykyä perusteltua. Monet puutarhurit tällaiset kasvihuoneissa on jo useita vuosia vanha. Tiedot, joita joku oli korjata niitä ei ole saatavilla.

Joten, ilmeisesti, suunnittelu on todella hyvä - kasvihuone "Kremlevskaya9raquo;. Vastaukset siitä hyvä. Niistä puutteet kuluttajat vain sanoa, että liikenteen malli "Lyuks9raquo;" Skazka9raquo; "Strelka9raquo; ja "Zvezda9raquo; on varovaisesti. Kuoppia jauhe maali on lohjennut pois.

On "Kremlevskaya9raquo; Galicia tahansa malli seuraavasti:

 • Stand-asennettu valo perusta. Tietenkin voit järjestää kasvihuone ja kentällä. Kuitenkin tässä tapauksessa, lattialista nopeasti alkaa ruostua.
 • Päät leikataan polykarbonaatista, jotka on järjestetty.
 • Aseta kaareva ristikko.
 • Verhotun lonkat.

Mieti seuraavaksi jokainen asennusvaihe kasvihuone toimintaa yksityiskohtaisesti.

Set "Kremlevskaya9raquo; Galicia tulisi olla aurinkoisella paikalla, mahdollisesti tuulelta suojassa. Uchastochek hyvä alku merkki on "Egyptin kolmio". Edelleen, kulmat ja tietyin välein välein 2 m on asennettu tiiliä. Sitten puu 50 x 100 mm: n putket menossa. Tiili se voidaan liittää tavanomaisilla ruuveilla. Tärkeintä - varmistaa, että kiinnitys saada luotettavia. Bruce aiemmin olisi käsittele antiseptinen ja peitä öljy puun, lakka tai tahra. Alla on syytä ennen Pulttipultit (kautta) välein 50 cm. Ne myöhemmin liitetään waistrail eniten kasvihuoneissa.

Kasvihuone "Kremlevskaya9raquo;: kokoonpano päätyelementtien

Työskentelystä leikkaus polykarbonaatti kannattaa valita tasainen alue. Ensimmäinen levy on sijoitettu sen päälle. Päät kasvihuoneen "Kremlevskaya9raquo; Se koostuu kolmesta osasta - kahden äärimmäisen ja ovet. Ensimmäinen leikkaus sivuosat. Järjestystä Toimet eivät saa loukata tai polykarbonaatti ei ehkä riitä. Koska kasvihuone sisustuselementtejä painavat hyvin vähän, koska kuviot ovat kätevä käyttää, että symboli. Leikkaaminen on suoritettava hyvin terävällä veitsellä rajauksella.

Joten aloitetaan käsitellä miten kiinnikkeet Galician «Kremlevskaya9raquo;. Kokoamis- päiden:

 • Pyöristettyyn päähän sivuosan levitetään levyn suorassa kulmassa kulman.
 • Tuotetaan ensimmäinen leikkaus elementti. Polykarbonaatti veitsellä leikata hyvin helposti. Kun leikkaus kaikkien osien tulee jättää päästöoikeuksia 5 cm leveä.
 • Lisäksi poikittainen pääty osa invertoidaan ja syötetään vastakkaiseen kulmaan levyn. Leikkaus tehdään samassa järjestyksessä.
 • Seuraava vaihe on valmistaa verhouselementit toiseen päähän kasvihuoneessa.
 • Polykarbonaattikerroksiin kesti vähemmän "lekalo9raquo; levitetään jo leikattu osia päällyskerroksen alkuun.
 • Seuraavaksi suoritetaan katkaisu oven alta.

Sen jälkeen, kokoonpano etupään kehyksen. Sarana (ruuveilla) on kiinteä ikkuna lehtiä runko. Samoin kiinnitetään oven yksi sivuosien.

"Kremlevskaya9raquo; Galicia (Kuva leikkaamalla polykarbonaatti päättyy):

Seuraava on loppuun kotelon arkkia polykarbonaatti. Liittää ne olla erityisiä kateruuveilla kanssa thermowasher. Tavanomainen kiinnitykset tämän ihotyyppi ei ole määrätty. Se, että polykarbonaatista muutoksen kanssa ilman lämpötila ulkona pystyy hieman laajentua ja supistua. Jos korjata sen kehykseen tiukasti, reunukset hyvin nopeasti tulee arvoton. Voidaan käyttää tavanomaisia ​​ruuveja, mutta tässä tapauksessa se on tarpeen jättää rako 1 mm: n levyistä ja niiden korkki. Halkaisija reikien levyt täytyy myös olla hieman suurempi kuin halkaisija tangot kiinnittimet. Valmis ohjaus pää asetetaan pystyasentoon. Puinen leikata se on kiinnitetty pulteilla aiemmin oleviin reikiin alempi silta.

Sen jälkeen, vaihe perusmalli on 1 metri asennettu tilalla. Linjaus on tehtävä tasolla. Seuraavaksi siirry asennus vaaka crosspieces. Kiinnitä ne erityisillä T-muotoinen "Krabs-sistem9raquo;.

Kun päärunko on valmis, jonka edellä kuvatulla menetelmällä, menee takaisin kasvot. Asennuksen jälkeen paikalleen voit alkaa leikata farm polykarbonaatista. Tässä tapauksessa sinun ei tarvitse leikata. Levyt taivuta hyvin ja ympäröidä koko kaari. Niiden korjaamiseen kateruuveilla on tehty välein 50 cm Kun sivut on leikattu, kokoonpanon toiminta sellainen rakenne kuin "Kremlevskaya9raquo .; kasvihuone, voidaan pitää täydellisenä.

Hyödyllisiä vinkkejä hoitaa kasvihuoneeseen

Valmistaja antaa takuun kasvihuone "Kremlevskaya9raquo; vuodessa. Se voi kuitenkin kestää jopa 10 vuotta. Voidakseen maksimoida käyttöiän rakenteen, noudata seuraavia suosituksia:

 • Joka vuosi ennen kauden alkua kasvihuoneen pitäisi pestä saippualla ja vedellä. Tämä operaatio on suoritettava vain pehmeällä liinalla. Kovia harjoja polykarbonaatti ei voi pestä.
 • Talvella viipyvä seinillä ja kasvihuoneen katon tulee olla varma lakaista pois lumen. Hänen paino "Kremlevskaya9raquo; Se seisoo helposti. Kuitenkin, kun kyseessä on lämpeneminen pinnalla voidaan muodostaa jäätä kuori, joka ei ole liian hyvä polykarbonaatti. Kun kaikki tämä materiaali ei ole erityisen naarmuunnu.

Yleistä tietoa ja ominaisuudet "Kremlin" kasvihuoneet

Kasvihuoneet sarjassa "Kremlovskie9raquo; kuuluvat luokkaan laadukkaita ja luotettavia kasvihuonerakenteet muodosta riippumatta, laatu kasvihuoneet on täyttää nykyaikaisten rakennusten suojattujen maa. Säännöllisesti markkinoilla kotimaisten ja ulkomaisten valmistajien tällaisia ​​tuotteita ovat uusia ja moderni muotoilu, kuten kasvihuone ja sarjan "Kremlovskie9raquo,. Vuosittain kasvavaa kysyntää kasvihuoneet sarjasta "Kremlovskaya9raquo; Sen avulla voit arvostaa laatuominaisuuksia näiden rakenteiden tuottaman suositun "uudet muodot".

Kasvihuoneet sarjassa "Kremlovskie9raquo; kuuluvat luokkaan laadukkaita ja luotettavia kasvihuonerakenteet jotka arvostavat huomattava määrä kesäasukkaita ja puutarhurit harrastajille. Se kasvihuoneet sarjasta "Kremlovskie9raquo; ehdottoman voisi helposti siirtää "jäätävää sadetta" viisi vuotta sitten, ja on hyvin varustettu lumisateet menneisyyden. Huomattava määrä kasvihuoneita on luokiteltu kokoontaitettava rakenteita, joissa jopa sankojen on muodostettu kahdesta osasta, ja kaikki kesällä vierailija voi varsin helposti kuljettaa tavanomaisella kasvihuone runko auto

Uusi ja parannettu malli kasvihuoneiden tämän sarjan on alkuperäisen suunnittelun. Sangat on varustettu vahvistaminen, ja itse asiassa, ovat tilojen, joihin kuuluu kaksi kaaren yhdistävät sillat. Valmistaja käyttää valmistusprosessia sinkitty putkien vaihtoehto arvo "Severstal9raquo; indikaattoreihin 2,0h2,0h0,11 osassa.

Avaimet käteen runko kasvihuoneet sarjasta "Kremlovskie9raquo; päällystetty emali jauhe antikorroosiomaalilla ominaisuuksia. Maalausta vuonna käyttöolosuhteissa erikoislaitteita tekevät tasaisen ja korkean laadun kerros. Lisäksi valmistaja kiinnittää erityistä huomiota alueisiin nivelten ja hitsit.

Huomattava määrä kasvihuoneita on luokiteltu kokoontaitettava rakenteita, joissa jopa sankojen on muodostettu kahdesta osasta, ja kaikki kesällä vierailija voi varsin helposti kuljettaa tavanomaisella kasvihuoneen runko auto. Arsenaali valmistajan on joitakin erittäin arvokas malleja ja tyyppejä kasvihuone malleja sarjasta "Kremlovskie9raquo;.

Eniten positiivisia vastauksia kuluttajien liittyvien Moskovan yhtiö "New Forms", suunnittelee ja valmistaa "kasvihuone Kremlin" yli kuusi vuotta. Vuodesta 2010 tuotanto kasvihuoneissa sijaitsee Kimry Tverin alueella. Yhtiön mukaan itse, ajalta, jonka hän on myynyt yli 30000. Edellä mainittuihin seikkoihin. Virallisilla verkkosivuilla valmistajan - http://www.neoform.su/. Vain LLC "Uudenlaista" antaa kahden vuoden takuuaika niiden kasvihuoneissa, mikä on ennenkuulumatonta kotimarkkinoille.

Rakentaa kasvihuone "Kremlin" (video)

Suosituin ja vakaa kysyntä nauttia seuraava sarja kasvihuoneiden "Kremlovskie9raquo, tuottama" Uudet".

Muotoilu on yksi kaikkein kestävimmät ja kestävä. Toeplitz "Kremlevskaya Hercules" kestämään lumi kuormien suuruusluokkaa 334 kilogrammaa neliömetriä kohti, joka on aiheuttanut välisen etäisyyden pienentäminen kaaren ristikoiden 65 senttimetriä. Tämän rakenteen ansiosta pystyy luotettavuuden varmistamiseksi rungon ja tukee pinnoitteen perusteella polykarbonaatti.

Klassinen versio kaari kasvihuone, joka on varustettu kaksinkertaisen kaareva ristikoita. Tällainen kasvihuone kasvi "uudet muodot" on ominaista suuri kestävyys ja luotettavuus, ja kiinteäksi lumi kuormitus on noin 234 kg per metri. Kasvihuone sarja "Lyuks9raquo; Se ei tarvitse säännöllistä lumen poisto talvella. Kokoontaitettava muotoilu helpottaa suuresti kuljetuksen. Lisäksi rakenne laite sisältää kaikki tarvittavat elementit koottavien. Kokoontaitettava muotoilu kasvihuoneet "Kreml Suite" on paljon helpompi kuljettaa. Lisäksi rakenne sisältää kaikki tarvittavat laitteet koottavien elementtejä

Kasvihuone "Tsink9raquo malliin; ominaisuudet ja suunnitteluratkaisut on samanlainen kasvihuoneen mallin sarjassa "Kreml Suite". Suurin ero ja etu on, että läsnä on kaksinkertaisen dip sinkitty runko kasvihuoneessa. Laadullinen sinkki-kerros ei sovelleta ainoastaan ​​ulkopuolella runko, mutta saman kerroksen sinkin suojata putken sisällä.

On ymmärrettävä, että sinkki levitetyn galvanointiprosessin kylmämuokkaukseen, saavuttaa korkean anti-korroosio-ominaisuudet. Lisäksi käyttö sinkki merkittävästi pidentää käyttöikää. Kasvihuone Design "Kreml Sinkki" on hyvin suosittu alueilla, joilla on korkea ilmankosteus.

Joka kolmas venäläinen kesällä asukas, joka ostaa kasvihuone samalta valmistajalta, tekee valinnan hyväksi tässä mallissa. Hieno luokka indikaattoreita, jotka on tämän laadukkaan suunnittelun, koska rakenteet kestävät lumikuorman 234 kg, ja tuuli puuskissa jopa neljäkymmentä metriä sekunnissa. Kasvihuoneet sarja "Premium Kremlin" lisäksi jauhe pinnoite altistetaan Sinkin käsittelyssä. Laadukkaan sinkki suojaa rakenteen vaurioilta ja pidentää käyttöikää. Menestyneet paljon helpompi hoitaa, ja rakenne kokoonpano voidaan suorittaa täysin itsenäisesti.

Kasvihuone tämä malli kasvi "uudet muodot" suunniteltu suurinta kuormaa, mutta välinen etäisyys kaaria tilalla pienenee 65 cm. Kun käsittely kehystä käytetään korroosiota ja ruostumatonta jauhe emali "Pulverit9raquo, ja suojaa sinkki syövyttäviä muutoksia suunnittelun.

Käyttää laadukkaita laitteita brändi "Metall-Master9raquo; Sen avulla voit suorittaa tarkin ja sileä leikkaus putkien ja valmistettu runko ei ole mitään vikoja

Suunnittelun yhdistyvät kaikki edut edellä mainittujen mallien ja indikaattorit lumikuorma on 334 kg per metri kasvihuone. Välinen etäisyys lyhenee kaaria, ristikot tekee kaikkein kestävä runko ja kaksinkertaisen kuumasinkitty pidentää kasvihuoneessa. Standardi kokoonpano suoritetaan toimittamien ohjeiden valmistajan yksityiskohtainen kaavio.

Kaikki kasvihuoneet, tuottama "Uudet", on taannut korkean laadun ja kestävyyden on ominaista vakaa toiminta. Nämä tulokset saavutettiin ansiosta käyttää tuotantoprosessissa vahvojen ja luotettavien profiiliputkista vakaista työskennellä yritys "Severstal9raquo;. Standardi kokoonpano minkä tahansa kasvihuone "Kremlovskaya9raquo; suorittaa ohjeiden valmistajan toimittamia yksityiskohtaisesti kaavion

Perusteella saadun materiaalin suoritetaan lisätyötä. Kautta koneet "Metall-Master9raquo; tuotettu viipalointi ja taittaa putkien mukaisesti piirustusten kasvihuone rakentaminen. Käyttää laadukkaita laitteita brändi "Metall-Master9raquo; Sen avulla voit suorittaa tarkin ja sileä leikkaus putkien ja valmistettu runko ei ole mitään vikoja.

Lisäksi kasvihuoneessa runko korroosiosuoja hoitokoostumukset suojaa rakenteen syövyttävä muodostuminen muuttuu ajan mittaan. Soveltaminen riippuu Italian korroosiosuojamaalaus "Pulverit9raquo, ja soveltaminen Itävallan maalaus laitteet" GEMA9raquo; Se myötävaikuttaa saavutetaan suurin mahdollinen tasainen ja paksu suojakerros.

Useimmat kuluttajat arvostavat laitoksen tuottaman "uusien" sarjan kasvihuoneissa "Kremlovskie9raquo;. Yhteenveto tällaisista kasvihuoneissa ja kasvilavoihin ovat enemmän kuin myönteisiä. Korostavat moderni puutarhurit ja puutarhurit erinomaiset laatuominaisuudet ruhojen. Päätellen lukuisat arvostelut, kasvihuone tilat tässä sarjassa paitsi kauniista ulkoisia tietoja on vankka suorituskykyvaatimukset.

Kasvihuone "Kreml Suite" (video)

Tasalaatuista arviointia, joka on kasvihuone- "Kremlovskie9raquo, ja kiitollinen vastauksista kuluttajien näiden rakenteiden eri alueilta maamme mahdollistaa suositella tällaisia ​​rakennuksia suojellaan maahan asennettavaksi yksityiseen ja esikaupunkialueilla.

Jotta ei menetä materiaalia, muista tallentaa se minun sosiaalinen verkosto Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook yksinkertaisesti klikkaamalla alla olevaa painiketta:

Huomio, vain tänään!

Pyydä osallistujia yhteisöömme!

Se on täysin ilmainen 🙂

Pyydä osallistujia yhteisöömme!

Kuvaile ongelma niin yksityiskohtaisesti kuin mahdollista, kerro itsestäsi. On myös syytä täsmentää oman sähköpostiosoitteen, johon saat ilmoituksia vastauksia. Se on ilmainen!

© 2014-2016, MoyaTeplica.ru - Kaikkea kasvihuoneissa.

Kopiointi materiaalien on sallittua vain linkin takaisin lähteen.

1