Kasvihuoneessa irrotettava katto

Kasvihuone kattoluukullisella. Rakentaminen kasvihuoneet, jossa on irrotettava ja sisäänvedettävä katto

Unelma lähes kaikki kesän asukas on kasvihuone, jossa on aukko katto. Tämän rakenteen ansiosta voit tallentaa viljelykasveja myös talvella, ja kesällä tarjoaa mahdollisuuden tutustua auringon lämpöä ja raikasta ilmaa. Markkinoilla tänään tarjoaa valtavan määrän tällaisia ​​tuotteita, joille on ominaista erilaisia ​​rakenteellisia piirteitä.

Esimerkiksi, malli nimeltään "ulkona tähti" koostuu polykarbonaatista paneelit, jotka on sijoitettu rakoihin, ja voidaan puhdistaa erikseen tai yhdessä. Kesällä kasvihuoneen katto tarjoaa ilmanvaihto, ja talvi ei salli pakastusjärjestelyissä, maaperän hedelmällisyyttä.

Oikeastaan, käytännössä olla tehokas viljelyn jatkamiseen on tehtaan malli, koska ne ovat kestävämpiä ja voit tallentaa kasvin kunnes Pozdov syksyllä. Lisäksi, kuten rakenteet yalyayutsya enemmän käytännöllistä, koska ne voidaan poistaa talvella (toisin kuin improvisoidusta kasvihuoneet, altistuvat voimakas tuuli ja lumi kuormat, mikä johtaa niiden ennenaikaisen huononemisen.

Rakentaminen kasvihuoneita "Outdoor tähti" irrotettavalla katolla

Tämä kasvihuone irrotettavat katto on liukuva ikkuna ja ovet voidaan avata ulkopuolelta. Leveys, korkeus ja pituus on 2,52 x 2,23 x 2,17 m, vastaavasti. Kuitenkin insertit mallia voidaan laajentaa. Kehyksessä, joka perustuu profiili, jonka poikkileikkaus on 44 x 15 mm, kun taas sen paksuus on 1 mm. Välinen etäisyys on kaarien 1 m.

Pinnoitettu polykarbonaatti seisoo ja kiinnikkeet - asennussarja, jossa säädetään ruuveilla thermowasher. Runko on valmistettu galvanoidusta raudasta, joka on menossa loppuun ruuvit ja mutterit. Tällaiset kasvihuoneet mallit ovat T-muotoinen jalat, asennus suoritetaan perustuksen tai maahan. Se voidaan asentaa puupalkki.

Rakentaminen kasvihuoneiden "Matreshka9raquo; jossa on avattava katto

Kaikki osiot tällaisia ​​rakenteita nostetaan ja siirretään päissä. Tarvittaessa torppari voi purkaa katto kokonaan. Voit tehdä tämän, vaahtopäät pähkinöitä kiertää auki ja osassa nostetaan ja asennettu päähän. Se on mahdollista vain muuttua rakentamisen ilman kattoa 10 minuuttia kasvihuone.

Tällainen kasvihuoneessa avattava katto on erittäin kätevä kuljetus. Pakkauksessa, se mahtuu autossa, koska se on polykarbonaatti paneeli, rullattu rullalle mittari. Paneelit on leikattu tehtaalla venttiilin, se poistaa Bloom höyryjen ja kosteuden. Tiiviys on taattu raitoja, sekä itseliimautuva tiiviste. Tämä rekyyli kasvihuoneessa kattorakenteen kiinteän suljetun galvanoitu neliö putki, joka osa on 25 mm. Ne ovat kaksinkertainen kaaren. Malli pystyy läpikäymään kuorman lumi 85 kg / m 2. Jos sama paneeli poistetaan, kuorma voidaan nostaa 200 kg / m 2.

Mitä muuta tarvitset tietää suunnittelussa kasvihuoneessa avattava katto

Nämä kasvihuoneet on alhainen paino muotoilu. Jälkeen polykarbonaatista paneelit on udlnoy massa 200 kertaa pienempi verrattuna lasi. He kaipaavat ultravioletti- ja kyllästetty kasvien elämää antava voima. Materiaali menettämättä suorituskyky voidaan käyttää lämpötiloissa, jotka vaihtelevat -40-120 ° C Valmistaja väittää, että tämä kasvihuone on valmis palvelemaan yli 30 vuotta. Sen leveys on 3 m, kun taas pituus voi vaihdella riippuen mallista. Tämä parametri on 3 tai 7 m. Hinta riippuu myös osien lukumäärä. Yhdessä malleista on maksettava 22000 ruplaa, kun taas muissa -. 36000 ruplaa.

Rakentaminen kasvihuoneiden "Kabriolet9raquo; takaiskulla katto

Kasvihuone-katto on esitetty myyntiin, ja jopa lajien Kabriolet9raquo;. Jos olet tulossa lunta, sitten vain 10 minuutissa voit siirtää katolle poistamalla kiinnikkeet ja liu'uttamalla mittarin listan. Lämpö voi varmistaa tuuletuksen samalla tavalla. Julkisivu-hitsattu ja on valmistettu profiloitu teräsputki neliön poikkileikkaus puolella 20 cm. Suunnittelu on pohja ja kaaren. Korkeus, leveys ja pituus ovat 2,2 x 2,8 x 4 m, vastaavasti. Viimeinen parametri voidaan valita halutulla mäkitupalaiset.

Tämän kasvihuone-katto maalattu alueella muotoinen putken maalattu valkoinen. Välinen etäisyys kaaria on 1 m, ja itse konstruktiota on 9 screeds, tuuletusaukkojen ja kaksi ovea. Toimitetaan nastat asennettavaksi rungon maahan. Kaari toisiinsa periaate putki putkeen. Tiedot yhdistetään TIG menetelmällä.

Tuotanto kasvihuoneissa Katon

Jos sinulla on ikkunan kasvihuoneen katon, ja hankkia haluamansa suunnittelun malli epäonnistuu, se voidaan tehdä itsenäisesti. Polykarbonaatti on valittu peitemateriaalin. Rooli perustukset käytetään metallirunko. Kehys olisi sinkittyä profiili, tämä asettaa pystysuora viestit, ja niiden alapäät on hitsattu kulmaan neliön puolella 40 mm.

Suorassa kulmassa kulmaan tarve hitsata leikata tukea estääkseen syventäminen maaperässä. Kaareva, kolmikulmainen katto poikkipalkit on kytketty. Nauhat leikataan kulmassa 45 ° ja yhdistetty runkoon, poistaa ruuvit he tarvitsevat. Kääntöpuolella tiivistelistoista asennettu.

Kattoluukku kasvihuone koskaan sattuu. Mutta jos budjetti on rajallinen, niin tällainen rakenne voidaan suorittaa itsenäisesti. on huomattava, että seuraava vaihe on luoda puitteet kehystää tapa edellä esitetyn. Tätä varten yläkulmiin vahvemman sitä. Alempi osa kehyksestä tulisi liikkua runkoon. Rungon ja kehys olisi tarpeen muuttaa siten, että saadaan aikaan varman otteen. Tarvittaessa irrota kehys toimet täytyy tapahtua päinvastaisessa järjestyksessä.

Toeplitz, jossa on katto voidaan puusta ja PVC-kalvo. Perustana voimme ottaa puukarmit joka tekee katon avaamisen ja irrotettava. Suurin osa elokuvan on kiinteä liukuhihnalta, tai ehkä perinteisen nauloja. Joskus kiskot tai muotolista, mutta tässä tapauksessa puutavara voi halkeilla kuivuudesta, ja katkaista kalvon. Sulkea pois tätä mahdollisuutta, voit, jos elokuva Kierrä helmi ja korjaa sinkiläpistooli.

Vuonna pakkaus teippi voidaan käyttää vaihtoehtoista ratkaisua. Materiaali puristetaan maahan, ja sen jälkeen kun on suunnattu suluissa etäisyydellä 10 cm: n päässä toisistaan. Jos ostaa vahvistettu nauha ja kiinnitä se voi nitoa nitoja huonekaluja, tulos tässä tapauksessa on pitkä. Tällainen kasvihuoneessa on aukeava katto on peitetty löysiä tai liiallista materiaalin jännityksen. Muuten on katemateriaali vaikuttavat tuuli, joka nopeasti repiä.

Toeplitz kalvon alle voidaan muodostaa sen perusteella sinulle holvikaarirakenteeseen. Tässä tapauksessa on välttämätöntä järjestää perusta. Että ruho voidaan käyttää 40-senttimetri putki, joka on hitsattu loppuun tee. Tämä suojaa kasvihuoneen tuulelta kuormia. Toiseen päähän tarve hitsata hämähäkki ja liittää sivuoven 80 senttimetrin pala putkea. Sen jälkeen, koko rakenne voidaan hitsata yhdeksi yksiköksi, se on tehtävä siten, että ne muodostavat yhden rivin.

Kasvihuone muovi-ikkunoiden, tehty itsenäisesti, on erittäin kallista. Joten jos päätät saada tällainen kasvihuone, on parempi saada se tehtaalta, kerääminen alueellaan. Seuraavassa vaiheessa, voit asentaa kasvihuoneessa tähän tarkoitukseen, ojan, johon alemman vaakasuoran kiskon. Kaari on kiinnitetty, ja sitten hitsataan, jotka käyttävät pystysuoraan osaan putken. Hänen toinen pää on kiinnitetty vastakkaisella puolella sitoutumisen. Tämä saa kaaren. Tässä vaiheessa pituussuunnassa elementit on asennettu, joka toimii 10-antimetrovye aluksella. Puuosat ennen asennusta tulee hoitaa antiseptistä.

Muodostumista harjun kasvihuoneita täytyy ottaa apua. Yksi isäntä pitää baarissa kasvihuoneen sisällä, kun taas toinen on, kun se on ruuvattu ulkopuolelta putken läpi ruuveilla. Voit nyt asentaa ovien ja venttiilien, tehty baareja neliöleikkausta kanssa puolella 50 mm. Sill loppuun leikata käsitelty antiseptisella, koska hän tulee olemaan kosketuksissa maahan. Seuraavaksi kasvihuone, voit peitä foliolla ja täytä hänen ääriin. Aineisto on suojattava paikoissa, joissa se tulee kosketuksiin metallirunko. Kuumina päivinä, teräs kuumennetaan +70 ° C: ssa

Jos päätät käyttää tuotannossa kasvihuoneissa, puurunko, alun perin olla perusta, jotka voidaan varustaa punainen tiili. Jotta vältetään kosketus puun ja kiviä olisi vahvistettava kerrosten väliin kattomateriaalin, hautaaminen sen reuna kasvihuoneen sisällä.

Plussat kasvihuoneet irrotettavat katto ja erilaisia ​​malleja

 • Katso koko kuva

Valikoima valmiita kasvihuoneet

Polykarbonaatti - "Matryoshka"

Paikan valitseminen kasvihuoneessa

Itsenäisenä koottu rakenne

Moderni kasvihuoneet poikkea edeltäjistään paitsi valmistuksen materiaaleja, mutta myös suunnittelua. Ne tarjoavat kaikki tiedot onnistuneen viljelyn jatkamiseen ja turvallisuuden rakentamisen talvella.

Yksi uusimpia innovaatioita rakentamiseen kasvihuoneita on tullut irrotettava tai sisäänvedettävä katto. Puutarhurit Nyt ei tarvitse mennä talven alueilla, jotta puhdistaa pois lumen katolta tai hajottaa se kerrokseen.

Kasvihuoneessa irrotettava katto voi ostaa kaupoista tai rakentaa oma.

Valikoima valmiita asentamaan tuotteisiin on varsin laaja. Kuitenkin tyyppi rakenteita on vähennettävä kahteen, suosituin ylivoimaisesti - on kasvihuone "Cabriolet" ja "Matryoshka", jota kutsutaan myös "Vaahto". Näiden nimet kasvihuoneiden puhuvat ja osoittavat menetelmän siirtää katon. Itse asiassa, katto kasvihuoneita voidaan joko siirtää tai poistaa kokonaan talveksi. Mitä tarkalleen valita katto - on harkinnan puutarhuri. Jossain se on helpompaa ampua, joku helpompi siirtää levyt ja eivät vaivaudu kanssa poiston. Kunkin mallin on omat erityispiirteensä.

Kasvihuoneet liikkuva katto on valmistettu polykarbonaatista. Tämä materiaali täyttää kaikki vaatimukset ja tarvittavat edellytykset viljelyn jatkamiseen. Lisäksi se on riittävän järeä ja joustava. Lämpötila-alue tuotteen käytön vaihtelee -40-90 °. Grafiikan "Vaihtovelkakirjalaina" sisältää siirtää katon alas. Materiaalilevyistä tehty siten, että ne voivat helposti siirtää tai nostaa ylös, riippuen sääolosuhteista. Osa Älä aja itse, suunnittelu sisältää leikkeet. He Kiinnitä levy paikalleen.

On siten kasvihuone katto "avoauto" tyyppi talvella lumi, joka tarjoaa tarvittavat maaperän kosteutta ja lämpöä, joka on tarpeen, jotta haluttu maa mikro-organismeja. Sulkemiset kasvihuone luotettavia ja suunniteltu pitkän käyttöiän. Jos on tarpeen, ne voidaan korvata, tai jopa tehdä se itse.

Lisäksi katto, kasvihuoneessa aukot on tuotettu.

Mutta kokeneet puutarhurit mieluummin avata kuumalla säällä se on katto, avoin ilma-aukot eivät riitä luomaan täysimittaiseen ilmavirta tuuletus. Kasvihuone on "avoauto" on hyvin suosittu. Se on kätevä käyttää, helppo asentaa, talvella ei tarvitse upottaa lunta katolta.

Polykarbonaatti - "Matryoshka" tai "vaahtoa"

Kasvihuone Polykarbonaatti tyyppi "Matryoshka" - jälleen yksi ratkaisu valmistuksessa rakenteiden irrotettava katto. Tällöin oletetaan katon muutos, mutta ei alaspäin, kuten tapauksessa "avoauto", ja puoli periaatteeseen kerrostumista levyt toisistaan. Katto liikkuu alaspäin toiselle puolelle kasvihuone. "Cabriolet" ei mitenkään huonompi kuin työvoimakustannukset tämäntyyppinen katto. Kaikki on yksinkertainen ja luotettava. Kuitenkin viljelijät eivät todellakaan pidä siitä, että osa kiinteistöstä edelleen katoksen ja lumi voi piilottaa tontin. Meidän täytyy vielä heittää oman. Suurin osa maaperä on peitetty sedimentin vapaasti joka miellyttää puutarhurit.

Monet ihmiset valitsevat kasvihuoneen katto-tyyppinen "Matryoshka", koska ulkonäkö kootussa tilassa.

Hän on aivan mahtava ja silmiinpistävää sen omaperäisyys. Kannalta käytännöllisyys, kuten kasvihuone ei ole huonompi veljelleen "avoauto". Rakentaminen neuvoo ostaa niille, jotka viljellä samalla vaatimukset mikroilmaston. Kuitenkin, tämä ei ole tiukka vaatimus. Katolla "avoauto" voi siirtää osia. Tämän seurauksena voidaan järjestää erityisiä vyöhykkeitä eri viljelykasvien. Katolla on "Matryoshka" vaihtoehtoja tässä suhteessa, ei niinkään.

Näiden lisäksi kaksi suosittua mallia kattojen, on muitakin. Esimerkiksi lopputuotteen katto, joka voi olla hieman auki ja lukitse levyt tässä asennossa kiinnikkeet. Lisäksi on olemassa vaihtoehtoja, jotka tarjoavat täydellistä poistamista katon. Eli osastojen talvella vedetään pois urista ja varastoidaan. Valmiit tuotteet tuotetaan, yleensä valmistettu polykarbonaatista. Elokuva ja muita materiaaleja on käytetty yhä enemmän tuotantoon kasvihuoneet ja kannettava, kevyt tyyppisiä kasvihuoneet.

Irrotettava katto edut ovat monet. Tahansa kokenut puutarhuri ymmärtävät välittömästi modernin kasvihuone, sen hyödyt ja mukavuutta. Liukukansipuhelimen tiloissa kuumassa varmistaa täysi tuuletus, joka ei yleensä riitä, vaikka avoimet ikkunat ja ovet.

Kasvit ovat palovammoja, munasarja ei ehkä tapahdu. Huonosti ilmastoiduissa tiloissa vaikuttavat usein erilaisia ​​sairauksia, jotka voivat "leikata" kulttuuri huolimatta torjuntatoimien sienen tai viruksen. Lisäksi myöntää tällaisia ​​etuja, kuten:

 • Vuonna luminen talvi ei Halkeamisvaara katon ja vahingoittaa koko kuva. Koska yläosa on poistettu, yhtenäinen paine seiniä. Ei tarvitse puhdistaa lumesta katolta.
 • Maaperä kasvihuoneessa hyvin nopeasti loppuun, koska maa ei saa luonnollista sademäärä. Talvella maa on "alasti", välttämättömiä hänen mikro-organismien tappoi altistuminen alhaisissa lämpötiloissa. Avaa yläosan päällä tarkoittaa saada lunta. Tämän seurauksena maa on kosteuden kyllästämä ja säilyttää lämpöä. Maaperä on rikastettu tarpeen hivenaineita, jotka se vastaanottaa sedimenteistä. Tämä on tärkeä hetki viljelyn jatkamiseen kasvihuoneessa.
 • Kasvihuoneessa, irrotettava alkuun on paljon helpompi ylläpitää lämpötila, ohjaamaan ilmavirtausta ja säädellä kosteus. Puutarhuri huomaa heti, että sieni tauti lähes lakkaa näkyvän.

Korko kasvihuoneessa irrotettava alkuun, voit vain kokeilla sitä käytännössä. Hän vain täytyy maistaa, koska sen hyödyt ilmaistaan ​​laatu ja määrä sadosta. Lisäksi se ei ole välttämätöntä ostaa valmiin tuotteen, se voidaan tehdä, ja useimmat tahansa materiaalia, onko lasi tai kalvo.

Ennen poimien kasvihuone, valmis tai kotitekoisia, on tarpeen määrittää oikeus sijoittaa. Se ei saa olla puista osasta tasainen, ilman poikkeamia. On suositeltavaa valita paikka, joka olisi suojassa tuulilta pohjoisesta puolella aitaa tai rakennuksen seinään.

Kuitenkin rakentamisen pitäisi olla aivan kasvihuone. Älä unohda, että alle paikallaan tilat vaativat muuraus säätiö - vyö tai kiinteitä. Ensimmäisen tyypin pohjan käytetään pienikokoisia kasvihuone, toinen - ja laajoja alueita tiloissa.

Mitä suurempi alue, sitä vahvempi on oltava perusta.

Kokeneet puutarhurit suosittelevat suuntaamaan kasvihuoneeseen pohjoisesta etelään. Rakenne ei saa laskea varjoja. Pimeässä paikassa kulttuurin valo ei riitä, vaikka kasvihuoneen laittaa kaikkein moderneimpia materiaaleja ja irrotettava katto. Jos paikka on hyvin valittu, viljely vihanneksia on miellyttävä ja antoisa harrastus.

Itsenäisenä koottu rakenne

Ensimmäinen perustus on laskettu. Valmiiseen maahan tai laittaa valmiin tuotteen tai kotitekoinen kasvihuone rakennettu. Rakentamiseen käytetään yleisesti kalvo ja puiset kehykset, kehystetty lasi, ja polykarbonaatti profiilit on galvanoitu. Materiaalin valinta riippuu kapasiteetista puutarhuri. Monet käyttävät kasvihuoneessa vanhaa puuikkunoihin lasi. Tämä on optimaalinen ratkaisu, joka ei vaadi erillisiä runkojen valmistus ja lasin leikkaus.

Rakentaminen kasvihuoneet irrotettava katto ei juurikaan eroa rakentamisesta perinteisen tilat suurten alkuun. Ainoa ero on, että yläosassa. Helpoin vaihtoehto katsotaan olevan kokoonpanon kehyksen, joka on yksinkertaisesti vedetään ulos urista ja poistettiin. Kaikki katon osa voi olla irrotettavissa. Jos haluat parantaa suunnittelua, voit ostaa erikoiskoneita. Niiden toimintaperiaate perustuu reaktioon lämpökovettuvat nestettä. Lämpötilan noustessa mekanismi laukeaa ja avaa oven tuuletusta varten. Nämä laitteet ovat käyttökelpoisia tällaisiin rakenteisiin, jotka tarjoavat vain siirtymä katto, mutta ei sen poistamista. Ne voidaan varustaa tuuletusaukot ja kattoluukut ovat ne, jotka säätelevät ilman virtausta. Asentaa kasvihuoneen keräämään parempia metallia mekanismeja (runko) ja polykarbonaattia.

Jos se ei ole mahdollista varustaa kasvihuoneen valmiit mekanismit voivat rakentaa yksinkertaisin laitteiden varmuuskopiointiin avautuvaa ikkunaa alkuun.

Monet tekevät katto siten, että levyt voidaan irrottaa ja poistaa talveksi. Eli ne eivät kiinnitä perusteellinen ja käyttää tilapäismajoitus. Tällainen suoritusmuoto on helppo valmistaa, mutta ei ole hyvän tiiviyden.

Kokoonpano perinteinen kasvihuone, jossa on irrotettava kolmion katto alennetaan seuraavasti:

 1. Kehykseen on toivottavaa kerätä galvanoidusta profiileja, jotka on liitetty metalli- kulmat ja pilarin. Perusprofiilin on välttämättä sijoitettu teräslevyn purskeen ei ole tapahtunut ja vinossa runko.
 2. Katon takana perinteinen kolmion muotoinen. Sen kestävyys ja luotettavuus on varmistettu väliseinien ja viiste profiilin.
 3. Runko katon kootaan nauhat, jotka on annettu erityinen tiivistämiseksi. Kehys on asetettu polykarbonaattia.
 4. Seuraavaksi saatu kehys työnnetään kehykseen. Itse laite muistuttaa mekanismi Euro ikkunat, joissa lähtö asetetaan hyttysverkko. Toimintaperiaatetta omatekoinen irrotettava katto on sama.
 5. Jos kasvihuone rakennetaan vanhoista ikkunat tuuletusta perustaa yksinkertainen mekanismi varmuuskopiointi. Poistaa katto tarjoaa purkamista - runko ruuvaamatto- ja poistetaan talveksi. Kerätä kasvihuone on yksinkertainen, mutta helppokäyttöisyys tällaisen rakentaminen on valmis myöntämään paljon kasvihuone, jossa on irrotettava katto.

Onnistuneen viljelyn jatkamiseen on paitsi hoitaa kasveja, vaan antaa heille tiettyjä ehtoja. Moderni kasvihuone liukuva tai irrotettava yläosa edistää kasvua viljelykasvien ja ylläpitää terveyttä. Runsaan sadon, ja että ei ole sairas - tulos vihanneksia kasvihuoneessa, jossa on irrotettava katto.

Lisätietoa löytyy video:

 • Kirjaudu tai rekisteröidy kommentteja

Mielenkiintoisia poikki puutarha ja puutarhassa

Foorumi on kysymys vastaamatta, auttaa osallistujia, ja he auttavat sinua.

Nyt esitettävät

(C) 2012-2018 MegaOgorod.kom - lehdessä kesäasukkaita ja puutarhurit.

Greenhouse-avoauto, jossa on irrotettava katto polykarbonaattia

Halu kasvaneen omia vihanneksia tuoreena pidempään tekee tarpeelliseksi hankkia omia kasvihuone. Kun pää kasvukauden puutarhuri on panimo toinen ongelma - miten pitää kasvihuoneen ehjä, eikä aloittaa uusi kausi kanssa korjaukset. tehdä päätöksen pinnalla - se vaatii kasvihuoneen rakentaminen irrotettavalla katolla.

Talouteen kasvihuoneessa polykarbonaatista, omistajat eivät ole ilman syytä, pelkäävät hänen turvallisuuden talvella lumisade. Mahdollisuus vierailla sivustolla ajoittain puhdistusta lumi ei ole aina saatavilla. Asettaminen muotoilu irrotettava katto, amatööri sato saa konkreettista hyötyä:

 1. Rikastettua maaperää. Saostunut päälle vuodetta kasvihuoneessa, jossa on irrotettava katto sedimenttien hidastamaan kosteussuoja toiminto on suoritettu suolanpoisto. Lumi estää jäätymisen ulos maaperään hyödyllisten mikro-organismien, joita ilman maaperä on nopeasti loppuun. Kokeneet asiantuntijat ovat vakuuttuneita eduista ylläpitää luonnon maaperän ympäristössä, eikä paljastaa hänen vaihdetaan säännöllisesti, riski ostaa uusi infektio tai loisia.
 2. Rakenteen vahvuus. Märkä lumi on erityinen vaara polykarbonaatista valmistetusta kasvihuoneesta, vaikka se olisi penkki. Jäätelö, joka muodostuu sulatukseen, viivästyttää lisäksi lumisuojaa lisäämällä riskiä vahingoittaa paitsi kattoa myös koko kehystä kokonaisuutena.
 3. Mikroilmaston ylikuumenemisen ja optimoinnin estäminen. Lämpimässä tilassa näkyvät myös kasvihuoneen edut, joissa on irrotettava polykarbonaattikatto. Laitteen optimaalinen tarjonta, kun kattoa ei ole poistettu vaan myös vedetty takaisin tai nostettu. Kasvien optimaalisen lämpötilan ylittäminen johtaa siitepölyn sterilointiin ja munasarjojen puuttumiseen. Usein ikkunat eivät selviydy niiden toiminnoista, ja irrotettava katto varmistaa yhtenäisen ilmanvaihdon. Polykarbonaatista valmistettu kasvi siirtää auringon säteet hyvin, mutta säännöllisesti se on erittäin hyödyllinen käyttö kasveille luonnonvalon käyttämiseksi.
 4. Kasvihuone, joka on valmistettu irrotettavalla katolla olevasta polykarbonaatista säästää rakennusmateriaaleja. Rakenne ei tarvitse ylimääräistä lujitetta, joka ei kestä lumipeitettä, se voidaan valmistaa kevyessä versiossa.

Kuten kaikki uudet, kasvihuone, jossa irrotettava katto voidaan havaita kesällä asukkaat varovaisesti. Tuntea kaikki parannetun kasvihuoneen edut, ajan myötä ennakkoluulot hajoavat.

Nykyisin tarjolla olevat irrotettavalla katolla varustettujen kasvihuoneiden mallit ovat erittäin tärkeä ominaisuus - asennuksen helppous. Olipa tarkoitus ostaa aihioita tai tehdä kaiken työn itse - tätä ominaisuutta on kiinnitettävä tarkkaan huomiota.

Cabriolet-kasvihuoneissa on erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja, jotka pyrkivät päätavoitteeseen säilyttää rakenteen eheys talvella varmistaakseen, että sademäärä tulee maaperään ja suorittaa ilmastoinnin tehtävät lämpimän kauden aikana.

Ehdotetussa kaareva kasvihuonekaapissa on seuraavat parametrit:

 • julkisivu on valmistettu profiiliputkesta 2,0 h2,0 cm, materiaalista - hitsattu teräs, joka on peitetty valkoisella jauhemaalilla;
 • leveys on 2,8 m, korkeus 2,2 m, pituus vaihtelee 4 m: n mukaan asiakkaan pyynnöstä;
 • kaarien välinen etäisyys on 1 m;
 • 2 ikkunaa ja 2 ovea;
 • Kiinnitetään runko maahan yhdeksällä tasoituskerroksella ja nastilla.

Kasvihuonekaapissa on polykarbonaattia profiilissa urien avulla, se on helppo siirtää käsi alaspäin. Kiinnitä katto ja estää itsensä avautumista sivulta, käytetään erityisiä kiinnittimiä.

Irrotettavalla katolla varustetut kasvihuonekasvit pystyvät täyttämään vaativan kuluttajan. Valikoimaan kuuluu seitsemän erilaista pituutta - 4 - 10 metriä. Haluttaessa asennetaan lisäksi polykarbonaattilevy, joka mahdollistaa erilaisen mikroilmaston ylläpitämisen istutetuille viljelmille, automaattiselle ilmanvaihtojärjestelmälle ja tarvittaessa toiselle tuulettimelle.

Vihreä matryoshka-nukke, jossa on irrotettava katto, toimii eri tavalla. Sen polykarbonaattilohkot asetetaan päällekkäin toistensa päälle kynätelineen periaatteen mukaisesti. Rakennuksella, joka toteutetaan ammatillisella tasolla, on seuraavat ominaispiirteet:

 • irrotettavan katon kasvihuoneen runko on galvanoidusta neliömäisestä suljetusta putkesta, jonka poikkileikkaus on 2,5 x 2,5 cm.
 • kahden kasvin takia kasvihuoneen katto kestää kuorman 85 kg / m 2, paneelit irrotetaan, luku kasvaa 200 kg / m 2;
 • Kasvihuone on leveys 3 m, pituus vaihtelee 3-7 metrin välillä asiakkaan toivomuksista riippuen;
 • koska polykarbonaattilevyjen leikkaaminen kanavan varrella ei sulje pois mahdollisuutta hometta höyryistä ja kosteudesta;
 • Irrotettavan polykarbonaattikaton purkaminen edellyttää ruuvien irrottamista käsin;
 • Kasvihuonekokoonpano voi sopia autoon, polykarbonaattilevyt rullataan telaan, jonka korkeus on 1 m;
 • Polykarbonaatista valmistettu kasvi pystyy kestämään lämpötila-alueesta -40 ... + 100 °.

Kasvihuoneen runko "Matryoshka9raquo; voidaan hyödyntää 30 vuoden ajan.

Ongelman ratkaiseminen kasvihuoneen laitteella, jossa on polykarbonaatista avautuva katto, on mahdollista useilla eri tavoilla:

 • ostaa koko mallin, jota haluat ja maksa rakennuksen asennuksesta;
 • Ostamaan runko, joka on varannut oikeuden itsenäisesti poimimaan säätiön, polykarbonaattilevyt ja asentamaan kasvihuone;
 • Kerää kasvihuone, jossa on irrotettava katto omilla käsillä omia materiaaleja.

Jokaisella vaihtoehdolla on omat ominaisuutensa.

Kasvihuone, jossa on irrotettava katto, valmistettu teollisissa olosuhteissa, on varmasti mukana kokoontumisohjeessa. Pakollinen edellytys kasvihuonekaapin oikealle asennukselle on paikan valmisteltu litteä pinta. Kehys on asennettu ilman liitäntöjen kiristämistä. Viimeinen kiinnitys suoritetaan kokoamisen jälkeen ja testitestauksen läpäiseminen. Kiinnittämällä liitäntäsolmut alustavasti, ne kulkevat pinnoitteelle polykarbonaatilla, jonka jälkeen kasvihuone saa vakauden ja luonteen kataklysmit eivät pelkää sitä.

Paljon enemmän toimintaa on yksittäinen tuotanto.

Tehdään aukko katolla kasvihuoneessa on itse suoritettava tehtävä. Ratkaisu tulee olemaan kehysrakenne, jonka mahdollisuus talvella on helppo purkaa. Rakentaminen menee vaiheittain:

 • Alunperin galvanoituun profiiliin asennetaan irrotettava katto kasvihuonekehyksestä. Ennen pystysuorien telineiden asentamista niiden alapää on kiinnitetty teräksestä valmistettuun 40/40-kulmaan.
 • Nurkkaan kulmassa on kiinnitetty tukikappale, joka estää profiilin tunkeutumisen maaperään.
 • Irrotettavalle kattolle profiilista kootaan kolmikulmainen kaari. Vakautta saadaan ristipalkkeilla ja jigsillä.
 • Räkit irrotettavan katon kasvihuonekaapin alaosassa peitetään laudalla, jonka sisälle pakataan muovipusseihin pakatut vaahtomuovit. Liitokset tehdään niittaamalla niitit.
 • Kehysten keräämiseksi hihnat leikataan, leikataan 45 ° kulmassa, liimataan liimalla ja kiristetään ruuveilla.
 • Hihnan kääntöpuolella rungon tiiviste on liimattu.

Rungon asentamiseksi polykarbonaattiin kasvihuoneen kehyksellä, jossa on irrotettava katto, käytetään metallisten huonekalujen kulmia.

Polykarbonaattikehyksen liittäminen kehykseen on melko yksinkertainen ja muistuttaa hyttysverkon suunnittelua muovisessa ikkunassa:

 • asetimme runkoon kehyksen yläkulmat;
 • tuomme alareunan pysähtymään;
 • Siirrämme kehyksen alas kiinnitykseen kehyksen kanssa.

Kun rakenne puretaan, toimenpiteet suoritetaan päinvastaisessa järjestyksessä.

Vanhojen ikkunoiden vaihtaminen taloon muovilla vapauttaa runsaasti ikkunoita, joita voidaan käyttää myös irrotettavan katon kasvihuoneessa. Tätä varten tarvitset:

 • aseta tiilen pohja yhdelle riville, peittää se ruberoidilla;
 • pohjaan asetetaan 5x5 cm: n palkki kehysten kiinnittämiseksi siihen;
 • telineiden asentamisen jälkeen luisti luistilla kiinnitetään;
 • Kehysten avauskaton päälle on kiinnitetty kaksi pysähdystapaa;
 • lämpimässä jaksossa kehykset nostetaan ja kiinnitetään, talvikaudella ruuvit irtoavat ja kehykset puretaan.

Jokaisella irrotettavalla katolla varustetulla kasvihuonekaasulla on sen edut: itsenäinen valmistusprosessi säästää taloutta, polykarbonaatista valmistetun vaihdettavan auton hankkiminen teollisesti on tae laadukkaasta ja pitkäaikaisesta toiminnasta.

Str. Bolshaya Dorogomilovskaya, 10

Dmitrovskoe valtatie, 163a, rakennus 1, -1 kerros