käsileikkuri

Leikkurit - välttämätön väline rakentamisessa

Tahansa rakentaminen ja purkaminen infrastruktuurin, teollisuuden ja talonrakentamisen vesilaitoksen ei voi tehdä ilman erikoislaitteita. Ja tällaisia ​​laitteita, epäilemättä, sakset. Ne ovat välttämättömiä auttajia korjaamiseen tai luominen rautateiden ja valtateiden.

Ensimmäinen asia selvittää valitessaan hydrauliset leikkurit - yksityiskohtien niiden käytön. Tästä riippuu suoraan tarvittavat laitteen ominaisuudet. Käytetyt hydrauliset leikkurit leikkaamiseen tangon ja betonin valmistamiseksi ensisijainen ja toissijainen käsittely. Niitä voidaan käyttää tuhoamaan maantietä, paneelit, betonirakenteiden tai seiniin. Käytännössä on alueita rakenne, joka ei olisi löytynyt käyttöä hydrauliset leikkurit ja tangon. Teräsrakenne myös ei häiritse tätä mekanismia.

Huolimatta massiivisuus ja monimutkaisuus teknistä apuvälinettä, hydraulinen sakset on erittäin helppo käyttää. Tämä määrittää niiden suuren suosion aikana pieniä ja suuria rakennustöitä. Lisäksi niitä käytetään teollisessa tuotannossa.

Leikkurit on tehtävä manuaalinen ja automaattinen säätö Lapojen välinen etäisyys. Näin voit määrittää laitteen käyttämällä yksilöllisesti kullekin tiettyyn tarkoitukseen.

Jotkut tyyppisissä laitteissa on kyky syöttää automaattisesti käsiteltävän materiaalin. Tätä tarkoitusta varten, hydraulisylinterit. Näytteitä joidenkin laitteiden automaattisella syöttämisellä materiaali ovat erittäin suuria. Näin ollen, esimerkiksi, käytetään erillistä hydrauliset leikkurit, pituus terän, joka ulottuu kahdeksan metriä tai enemmän.

Myös kädessä pidettävät laitteet. Niiden laajuus ei ole vähemmän kuin vanhemmat "kolleg9raquo;. Käsileikkuri käytetään katkaise kaapelia. Tätä varten he käyttävät paineen pumpataan pumpulla sisään rakennettu. Special hydraulinen järjestelmä rakennettu sakset, voit luoda riittävän korkea paine. Tämä yksinkertaistaa prosessia kaapelin katkaisuun paksuudet. Tärkein etu kädessä pidettävät laitteet - se on heidän hämmästyttävä tiiviys ja siirrettävyys tämän kokoluokan laitteissa.

Toinen tyyppi, joita käytetään teollisuudessa - se leikkurit, joka käyttää kauko-pumppu. Niitä käytetään silloin, kun se on tarpeen leikata kaapeleita erityisen suurta halkaisijaa. Tärkein ominaisuus tämän tyyppinen leikkurit on läsnä pitkä ja joustavan hylsyn, jonka kautta paine kohdistetaan suoraan. Tämän ominaisuuden avulla leikkuupään ehdottomasti tahansa paikkaan, joka yksinkertaistaa työtä. Leikkurit käyttämällä ulkoista pumppua, voidaan liittää minkä tahansa paineistuslaitteesta - kädestä tai jalka pumppu suuri pumppaamo.

Miten Sakset leikkaus venttiilejä, ja kuinka soveltaa niitä oikein?

Harjoittaa rakentamisen kantavien rakenteiden ja malleja (kaikki, myös pienet rakennukset kuten kasvihuoneiden ja huvimajat), emme voi tehdä ilman vahvistusta. Ankkuri keskeinen osa tahansa runko betonirakenteiden, käytetään vahvistamaan pilariin, stabiloivia koti ja monet muut vastaavat sovellukset.

Se voi olla hyvin ohut, 5 mm (on, pohjimmiltaan, vahvistava johto) niin suhteellisen suuri, halkaisijaltaan 20 mm.

Käsileikkuri vahvistaminen Intertool

Hyvin usein rakentajat on tarpeen leikata betoniteräs, jota käytetään erilaisia ​​vahvistavia Teräsleikkurit tai saksia, koska ne ovat usein kutsutaan rakentajat itse. Mikä on manuaalinen tai hydraulinen raudoitus leikkurit? Nyt opit.

Ominaisuudet 1, tarkoitusta ja rakennetta

Tehtävät leikkaamiseen betoniteräs, lanka tai pultteja rakennustyömaalla jatkuvasti näkyvät (yhdessä joustavuus, jota käytetään myös erityisiä taivutuskone). Tämä on selvää, koska työ monet työntekijät, erityisesti betonin ja vain tulee alas ruhon rakennuksen tuleville betonirakenteita.

Pelkkä kokoonpano runko alkaa valinnan raudoitetankojen halutun pituuden ja paksuuden. Venttiili saatetaan kasvin valoa tietyn mittari, siten, pituus sillä on olennaisesti sama. Yleensä keskimääräinen tangon pituus - 3 metriä. Saman alustan pituus tangot tarvitsevat 1,5-2,5 metriä.

On käynyt ilmi, että leikkaus on puututtava perusteellisesti, valmistelee valtava määrä materiaalia jatkojalostukseen.

Ilman erityistä työkalulla rakentajat kääntyä mylly. Nämä maailmankuulu kompaktit sahat hyvin selviytymään tehtävästä, mutta älä tee sitä yhtä tehokkaasti kuin haluaisimme.

Bulgarian enää leikkaa metallia, on välttämätöntä töitä, on mahdollisuus vahingoittaa loppuun vahvistaminen, mikä lisää tarpeetonta työtä. Myös hiomakoneen pyörät kuluvat nopeasti, ja ne on kytketty vakaata sähköä, kun taas käsikäyttöinen tai hydraulinen leikkurit leikkaamiseen harjateräs erinomaista työtä omasta.

Sovelletaan vahvistaminen pultti leikkureita tai saksia (toinen niiden suosittu nimi, koska ne ovat hyvin leikattu pultit ja muut liitososaa) on hyvin laaja. Niitä tarvitaan jokaisen rakennustyömaalla, ja jopa tuotannon, jossa on vahvistettava käytetään perus rakennusmateriaalina.

Tarkastellaan perusrakenne, johon pultti leikkuri tai leikkureita tuottaa vahvistaminen.

Lähes kaikki manuaaliset mallit tässä suhteessa ei juuri poikkea toisistaan. Toimintaperiaate he ovat aina samat.

Clippers niiden kalusteet vaati syystä. Kaikki aineksen tapa vähentää sauvojen.

Käsi Clippers venttiilit lähellä

Käsityökaluja toimivat ihmisvoimin. Ne ovat hyvin samankaltaisia ​​kuin lisääntynyt lanka leikkureita, jossa pitkä suora kahvat. kahva pituus voi olla jopa 500 mm.

Mitä pidempi kahva, sitä enemmän vaivaa kehittää oksasakset. Työskentelyn jälkeen lapa työkalun pituus vaikuttaa suoraan mahdollisen leviämisen ihmisen vaivaa. Risteyksessä kahvat se muodosti sellainen voima siirtoyksikön. Useimmat kaksivaiheinen leikkureita.

Katso myös: missä ja mihin käyttöön raudoitusverkkoon, ja mitä se on?

Sam leikkauselementtiin niihin kutsutaan reuna tai saksilla leuat. Jos olet koskaan nähnyt manuaalinen tai hydraulinen kompakti leikkureita, sienet oppii saman osan, kasvoi vain 10 kertaa.

Pääsääntöisesti yksi tenava huuli on hieman pyöristettyjä, ja toinen saaren. Lisäksi se voidaan poistaa ja vaihdetaan toiseen, esimerkiksi jos tarvitsemme sitä pulttisaksilla lanka leikkureita eikä vahvistaminen.

Kaikki rakenteelliset kaavio työkalu on hyvin yksinkertainen ja on valmistettu kokonaan raudasta. Kynät koristeltu muovista tai kumista mukavuussyistä.

Toimivat standardin mekanismi sakset. Ensin tulee kiinnitystyökalun Webissä, sitten puristus, vuorotellen, tarvittaessa.

Manuaalinen leikkurit - erinomainen vaihtoehto pienimuotoista tai osittain ammattimies olosuhteissa. Niiden ongelma - huono työn tuottavuus eikä liian vakavaa alueen toiminta-arvojen.

Tämä tarkoittaa sitä, että käsikirja pulttileikkurilla voidaan edelleen käyttää venttiilejä, joiden halkaisija on 10-12 mm, suuremmat venttiilit annetaan valtavasti työtä, tai et onnistu leikata sitä oikein.

Sitähän oli keksitty parannettu muunnos pulttileikkurilla. -lajin eristetty sakset:

Manuaalinen malleja olemme jo harkittu. Ne ovat hyviä paikallisia yrityksiä, joilla keskikokoinen baareja, mutta tämä ei ole asianmukaista, kun se on tarpeen suorittaa suuria määriä ja laajoilla jäykisterakenteilla.

Elektroninen leikkuri tangon

Hydrauliset leikkurit tai oksasakset - vakavasti otettava vaihtoehto. Leikkurit toimivat hydraulipumppu niiden suunnittelussa, joka mahdollistaa kerääntyä ponnisteluja vähitellen. Hydraulissakset jo voidaan soveltaa ankkuriin 20 mm, A4 luokassa.

Hydraulinen pultti terät ovat paljon kalliimpia, mutta myös hyötyä niistä varmasti enemmän.

Elektroninen tai sähköinen pulttileikkurilla - uuden sukupolven laitteita. Niiden suunnittelu keskittyy asennettu asemaan, aktivoimalla pulttileikkurilla leuat.

Laite on hankala, ja kallis. Mutta se toimii ilman hankaluuksia, ja voi purra jopa suuria betoniteräkset, ei anneta enää välineitä.

On selvää, että hinta tämä työkalu, ja se on, liioittelematta, pidetään ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden korkeimman luokan - on erittäin korkea. Osta se on vain suurissa rakennusliikkeet, jotka toimivat monoliittirakenteita - se on olennainen osa prosessia rakennuttaminen.

2.1 Yleiskatsaus hydraulinen sakset leikkaus liitososien (video)

2.2 suosittuja malleja ja valmistajia

Ilmeisesti suosituin näytteitä sakset - käsin. Valmistajat tällaisen työkalun tuottaa asiakkailleen mahdollisimman joustavasti osalta valinnassa paras vaihtoehto.

yritysten olisi valmistajille:

Ja Ridgid, ja Intertool tuottaa korkean luokan tuotteita, korkean laadun metallista aika-testattu kokoonpanot.

Yhtiö on Ridgid edustaa amerikkalaisen valmistajan, jonka pääkonttori sijaitsee Ohiossa. Ne ovat mukana vapauttamaan valtava määrä työkaluja, vesijohtotuotteet, ja lisäksi laitteet rakennusalalla.

RIDGID S18 Sakset vahvistaminen

RIDGID insinöörit pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteidensa lisäämällä siihen uuden kehityksen ja suunnittelun parantamiseksi. Että tämä oli syy Ridgid työkaluja pitämällä johtava asema markkinoilla useita vuosia.

Intertool - toinen suosittu valmistajan ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden ja työkalujen, tuotantolaitokset, jotka sijaitsevat IVY-maissa. Etuna välineiden Intertool - erinomainen laatu ja kohtuullinen hinta.

Mitä erityisiä malleja, valitsemalla pihdit väliset erot ovat keskittyneet erityistä suorituskykyä.

Esimerkiksi, pihdit luokan n30s 14228 Ridgid ovat käsityökalu, jossa keskimääräinen pituus on 300 mm.

Hänellä on runsaasti lajikkeita enemmän tai vähemmän pituus kahvat, joka on voima-, materiaalivalinta, kyky ampua sieni, tai sen puute, jne

Myös tietty jako merkintään väline. Esimerkiksi, Clippers Ridgid S18 on suunniteltu leikkaus venttiilit keskisuurten ja pieni osa koko. Ne painavat noin 2 kiloa ja maksaa vain $ 80 ° C.

Samalla Ridgid S42 mallin eroaa S18 enemmän painoa (lähes 9 kiloa), ja kolme kertaa hinta. Ja vain koska näyte S42, toisin kuin S18, on rakenteeltaan pitkänomainen kahva, parannettu voimansiirtomekanismin jne. Se voidaan jo käyttää leikkaus suuria tankoja.

Sama koskee tuotteita Intertool. Sakset Intertool F8 CR-V on suunniteltu yksinkertaisia ​​tehtäviä leikkaus ruuvit ja lanka, ja kehittyneempiä malleja - muille.

Vinkkejä valita yksinkertaista ja ymmärrettävää. Sinun täytyy valita työkalut, joka sopii sinulle parametrit, hinta ja suunta.

Jos sinun on baareja, joiden halkaisija on 10 mm, ei tarvitse ostaa sähkökäyttöisellä sakset, ja tarpeeksi tuotteita, kuten Ridgid S18 tai niiden analogit.

Toinen asia, kun kohtaat paljon kunnianhimoisempi tavoite. Sitten navigoida seisoo tulevaisuudesta työkenttä ja niiden erityispiirteet.

Aina yrittää yhteyttä valmistajiin testattujen tuotteiden. Meidän tapauksessamme työkalut Ridgid ja Intertool.

Vuorovaikutus lujittava lanka leikkureita on lyhentää muutamaan yksinkertaisia ​​toimintoja. Kaikki mitä tarvitsee tehdä - seurata ohjeita ja olla varovainen.

Käyttö pihdit vahvistaminen

Tyypillisesti lujittava lanka leikkurit ovat pysyvästi toiminta-asennossa. Olet vain vaaditaan:

  1. Kiinnitä telineeseen leukojen välissä.
  2. Vetäkää varovasti kahvat varmemmin.
  3. Painostaa reunalla kynää kaikki voimansa. Jos venttiili ei anneta yhdessä välein, tauko muutaman sekunnin ja tehdä viimeisen uudelleen.
  4. Päätyttyä prosessi työntää sieni ja poista terät turvalliseen paikkaan.

Työskennellä hydrauliikan vieläkin helpompaa. On tarpeeksi painetta toggle kahva leikkaus tasonsäädöllä.

No, sähkökäyttöinen yksinkertaisesti korjata valitsemalla leikkaavat mahdollisesti on saatavilla ja klikkaa. Sitten huolehdimme kaikesta sisäänrakennettu sähkö.

Portaali varusteet »" Miten sakset leikkaus venttiilejä, ja kuinka soveltaa niitä oikein?

Sakset purkaminen: Me ymmärrämme mistä on kyse

Etsi artikkeleita (Anna vähintään 3 merkkiä ja paina astua)

Purku ja purkaminen rakennusten aina esittelee monimutkainen tekniikka ja tekninen haaste, joille ratkaisuja yksityiskohdista riippuen esineen, käyttävät useita erityisiä laitteita ja välineitä. Erityinen paikka tässä sarjassa miehittää hydrauliset leikkurit - liitetiedostot asennettu raskaiden kuorma-hydrauliset kaivinkoneet sijasta ämpäri. Heidän työnsä on varsin yksinkertainen: purkutyömaalla puristetaan suurella voimalla ja leikata.

Hydraulissakset kaivinkoneen käytettäväksi sekä Alkuperäisissä tutkimuksissa, esimerkiksi silloin, kun rakenteen purkamista, ja jatkokäsittelyn rakentamisen jätteiden: leikkaus romu ja betoniteräkset palkit, betoni rikkomatta ja murskaus, betoni, kivi, tiili, jauhinjätettä.

keskimäärin malli hydrauliset leikkurit purku- Se on kaksi liikkuvaa poskien, johon hampaat asetetaan te- räksestä hävittämiseen betonin ja kiinnitetty vaihdettavat terät leikkaamiseen teräksestä varusteet ja profiilit. Poskien ovat suljettuja toiminnan kiinnitetyn korkea paine työnestettä. useimmat mallit hydrauliset leikkurit kaivinkoneisiin varustettu erityisellä hydraulisella mekanismeja, joilla varmistetaan, että ne pyörivät vapaasti 360 astetta.

Huolimatta melko yksinkertainen rakenne, hydrauliset leikkurit on useita kiistattomia etuja: nopea, tarkka, tarkkuus ja turvallisuus työn huomattavan ohjattavuus, erittäin luotettava ja hiljainen toiminta. Sakset purkamista voidaan käyttää ympäri vuoden riippumatta sääolosuhteista. Koska työkalu toimii lähes äänettömästi, kaupungin on mahdollista käyttää kelloa, vaikka gustonasolennyh alueilla.

Erityispiirteitä käynnissä sakset toiminta on jaettu useaan ryhmään:

  • leikkurit purku- (Mills) käytetään suoraan ensisijaisen rakennuksien ja erilaiset rakenteet. Ihanteellinen korjaus- ja rakennustöitä kerrostalot, suuri rakennus kompleksit ja säätiöt;
  • betoni leikkurit (Purku vasara) suuremmassa määrin tarkoitettu biologinen käsittely: hionta betonin kivimurska, lattiat, rakennukset, purkaminen tuotteet;
  • leikkurit metallin huomattavasti yksinkertaistaa tekniikka toimii metalli (metalliromua, palkit, profiilit, tangot, kaapelit). Se on erittäin tehokas suorittavat tiettyjä töitä, kuten hävittäminen w / vaunut, lentokoneiden runkojen ja leikkaus purku teräsrakenteiden, esimerkiksi, varastosäiliöt öljyn ja öljytuotteiden. suunnittelu hydrauliset Metallisakset siten, että ne voidaan asentaa sekä kahvassa kaivinkoneen, ja sen sijaan, että suoraan puomin. Itse teriin ovat yleensä keskenään vaihdettavissa (pyörivä), joka laajentaa merkittävästi niiden käyttöikää;
  • universaali sakset (Multiprocessors) on varustettu erilaisia ​​vaihdettavia leukojen, kuten muodossa nosturin. Etuliite "multi" tässä tapauksessa tarkoittaa mahdollisuutta käyttää useita erilaisia ​​leukojen, ja siten osoittaa suurta monipuolisuutta tämän tyyppinen hydraulinen leikkurit. Joissakin multiprocessors, joissa leuat tyyppi «combi-leikkuri», joka pystyy samanaikaisesti karkaa betoni, leikkaus tangon ja teräksen rakennuselementit muuttamatta leuat.

Multiprocessor kierto on tullut väline tehdä todellisen vallankumouksen kaikki rakenteet purkamisen alalla vuodesta sakset saa tulla yleismaailmallinen laitteita hävitettäviksi ja kierrätykseen. Leuat voidaan muuttaa suoraan työmaalla, ja tänään se kestää 5 minuutista 6 tuntiin, riippuen ja koko monisuoritinjärjestelmän.

Yhtiö "Perinne-K" tarjoaa erikoistuneita ja universaali leikkurit vaihdettavilla ja pikavaihtojärjestelmällä leuat perus- ja toisen tuhoaminen betonin ja teräksen sekä leikkaamiseen peltiä ja profiloitu. Niiden asennus on mahdollista missä tahansa kaivinkoneen paino, jonka avulla voit tehdä monenlaisia ​​tehtäviä vaihtelevan monimutkaisuuden. Merkittyjen laitteiden merkki eurooppalaisesta laadusta ja valmistetaan Italiassa alla tunnetulla merkillä Venäjällä «Delta».