Karrelle lohkojen koot ja hinnat

karrelle estää Sykäys

Tuhkakivi on yksi lajikkeiden muovataan betonielementeistä. Pääsyyt suosio materiaalin - edullinen ja laaja saatavuus. Puristettu lohkoja käytetään rakentamisessa asuinrakennusta, kaupalliset rakennukset ja teollisuuslaitokset. Välttää virheet kustannusten laskennassa, kannattaa selvittää etukäteen, miten paljon kuonaa betonin eri kokoja. Analyysi nykyinen hinnoittelu ja osto mahdollisuus tallentaa auttaa päättämään paras tähän.

Paljonko on karrelle estää?

* Ilman kuljetuskustannuksia.

Ensimmäinen muoto materiaali on tehty yksinomaan perusteella sementin ja kuonan - metallurgisen jätteiden tuotantoon. Nyt markkinoilla on ollut yli kymmenen eri lohkojen eri täyteainetyyppiä, koko ja hinta. Tästä huolimatta niiden säilyttämiseksi singlen "karrelle estää" tai "kuonaa betonia."

Vaihtelemalla komponentteja ja muotit lohko päätöksenteossa, valmistajat tekevät rakennuskivet rakentamiseen seinät, väliseinät, aidat, säätiöt. Myynnissä löydät koriste karrelle estää jäljitelmä murskattua graniittia. On tällainen materiaali on 10-15% suurempi kuin normaali. Lisääntynyt kustannukset ovat perusteltuja puute lisäksi suojakuoren julkisivun pinnat.

Yksinkertainen ja halpa valmistusmenetelmä tekee mahdolliseksi säätää tuotannon rakennuselementtien vaikeuksitta tahansa paikkakunnalla. Täyteaineen kuona voi toimia mikä tahansa saatavilla olevista materiaaleista:

 • soraa, graniitti, sepeli;
 • kivi, paisutettu savi, perliitti,
 • hiekka, kuori;
 • fragmentit tiilet, lasinsirpaleet, sahanpuru;
 • kuona, tuhka ja muut jätteet.

Yksinkertainen tekniikka mahdollistaa kehittäjä harjoittaa valmistuksessa rakennusmateriaalien omasta. Kuinka voi maksaa yhden palan karrelle estää? Kaikki riippuu tuotantomäärään, raaka-aineiden hintojen ja koko valmiin moduuleja. Käytäntö osoittaa, että säästää jopa 50% kaikista rakennuskustannuksista.

Kustannukset yhden karrelle estää määräytyy aina sen laatua. alkaen koostumus komponentit vaikuttavat lujuuteen ja pakkasenkestävyys lopputuotteen painosta. Koostumus lisäaineita, jotka nopeuttavat kovettumista betoni voi olla läsnä liuoksessa. Sisällyttämällä väripigmenttiä saatu värillinen lohkot. Nämä tekijät muuttavat laadullinen materiaalin koostumus ja nostaa hintaa kustakin 10-20%.

Mitä suurempi jyviin, sitä enemmän kuohkeaa ja helposti karrelle estää. Näin ollen kustannukset ovat materiaali on alempi 5-15% suhteellinen pieni murto-kivi.

Hinta karrelle lohkojen vaihtelee riippuen niiden koosta. Pituus ja korkeus moduulien on vakio. Eri paksuus ja onteloiden läsnäolo määritetään tehtävän elementtejä. Kamera yksiköt ovat pyöreä tai neliömäinen muoto sekä muodossa rakoja. Niiden määrä vaihtelee 2-10 yhtenä kappaleena kuona.

Täyteläinen yksiköt on tunnusomaista suuri tiheys ja suuri massa, joten yksi rakentaa kantavien seinien ja seinämäosan. Ontto kuona moduulit on kasvanut lämmön- ja kevyt, mutta huonompi lujuus monoliittinen näytteissä. Niitä käytetään rakentamiseen kerrostalojen ja niihin liittyvät laitteet.

Jotta säästää rahaa, voit kiinnittää huomiota ostaa käytetty / y karrelle lohkot. Niiden hinta on alhaisempi kuin markkinoilla 12-15 ruplaa kappaleelta. Tärkein vaatimus tällaisen materiaalin -tselostnost elementit ja hyvä laatu koostumus.

Rakennuspalikoita, joka on läsnä koostumuksessa, kuona, sora, on alentuneena vahvuus, kosteuden läpäisevyys ja kylmänkestävyys. Tämä materiaali on parasta käyttää kevyt rakenne toissijainen merkitys.

Paljonko on muuraus karrelle?

Mitat ja paino lohkojen on paljon suurempi kuin perinteisen tiiliä. Mason työtä, tässä tapauksessa ei vaadi korkeaa ammattitaitoa. Koska se voi käsitellä kuka tahansa pienellä rakentamisen taitoja. Hinta karrelle estää muuraus on välillä 700-1500 ruplaa / m3. Lopullinen määrä riippuu työmäärä, hankkeen kompleksisuutta, kausiluonteisuus ja muut tekijät.

Lisätyötä hinnat muurareita sisältyvät myös laastin kustannuksia. Yksi kuutio seinä koostuu keskimäärin 70 cinder lohkoja. Niiden yhteys edellyttää 40-50 kg kuivaa sementtiä. Tuloksena on, että kustannukset asentaa yhtenä kappaleena aloitetaan 15 ruplaa.

Karrelle lohkojen niin helppo valmistaa ja käytännöllinen, se on ihanteellinen.

Rakentamiseen matalien asuinrakennusten ja erilaisten kotitalouksien ulkorakennuksia hieno.

Moderni teknologia rakentamisen autotallien ja muiden ulkorakennukset liittyy.

Mitä paremmin vaahtoa tai kevytbetoni?

Soveltaminen DSP rakentaminen

Mitkä ovat mitat standardin karrelle estää?

Tuhkakivi - rakennusmateriaali, joka on vahvistettu, itsensä rakennusten rakentamisessa sekä asuin- ja teolliseen käyttöön. Lisäksi, käyttämällä tuhkakivi perusta on rakennettu, kiinteät seinät, väliseinät. Tuotanto- prosessissa valmistamiseksi erilaisia ​​materiaaleja, jotka eroavat kooltaan ja tyhjyys. Tärkein etu karrelle lohko on niiden edullinen, minkä ansiosta on mahdollista pienentää rakennuskustannuksia.

Tyypilliset mitat näiden materiaalien määräytyvät GOST 6433-99 ja muodostavat 390h190h188 mm. Tilavuuden, koko on 5 tavanomainen tiilet. Myös se tuottaa tällaisia ​​mitat: 400h200h200 ja 395h195h195 mm. Ne sisältyvät rakentamisen säätiöiden ja seinät. Rakentamiseen väliseinien voidaan käyttää puolivälissä lohkojen mitat mukaisesti GOST 6433-99 ylös 390h120h188 mm.

Jos haluat rakentaa pieniä rakennus kuten autotallissa, vaja, jotka ovat hyvin suosittuja materiaaleja mitat 140h140h300 mm. Kuten painon, se on vieritetään komponenttien koon ja jakauman onteloita.

Kiinteä lohko tunnusomainen pieni marginaali. Käyttivät etu perustuksien rakentaminen, sokkelit ja tukirakenteita. Ottaen osaa komponenttien (sora, sementti, betoni, kuona), jonka paino voi saavuttaa 25-28 kg.

Ontto lohkot sisältävät 2-7 onteloita. Soveltaa niitä rakentamisen seinät ja väliseinät sisälle taloon. Tällaista materiaalia on tunnusomaista korkea lämmönjohtavuus, mutta alhainen lujuus. Suosituin nykyään pidetään lohkojen 3 sisäistä kameroita. Paino tällaista lohkoa voidaan saavuttaa 18-23 kg riippuen tyhjien tilojen lukumäärän.

Video - standardi mitat kuona lohkot:

Lisäksi, tuhkakivi, joka on erilainen kuin muiden korkean lujuuden rakennusmateriaalit, luotettavuus ja alhainen lämmönjohtavuus, sillä se on edelleen tyypillistä alhaiset kustannukset. Sen hinta voi riippua koosta ja määrästä 21-60 ruplaa kappaleelta.

Taulukko 1 - mitat karrelle lohkojen ja niiden hinta

Ensimmäinen vaihe on tehdä muotoon, joka toimii avaintekijä valmistuksessa karrelle estää kotiin. Se oli sen laadusta ja riippuu ulkonäköön rakennusmateriaali. Lisäksi enemmän tuotat lomakkeet, sitä vähemmän aikaa kulutat tuotantoa lohkoja. Klo muottien on erittäin tärkeää, että heillä on samat mitat.

Tämän elementin, voit käyttää puuta, joka on laadullisesti jalostettu tai jopa kiillotettu.

Video - koko ja muoto karrelle estää käsillään:

Koko valmistusprosessi edellyttää Toimenpiteen jälkeen suunnitelma:

 1. Suorita aihio levyt. Varmista, että laudan leveyden on sama korkeus karrelle estää. Useimmissa tapauksissa, tämä mitta on 180 mm, mutta jokainen voi itsenäisesti valita vaaditun koon. Mutta liioittele myös ei ole tarpeen, koska karrelle estää korkeutta ei voi olla pienempi kuin 140 mm, muuten saat haurasta.
 2. Nyt on tarpeen käsitellä pituudesta tulevaisuuden materiaali. Se on kiinteä arvo ja vastaa 390 mm. Merkki ja leikkaa useita levyt tämän koon ja mahdollistaa levyn paksuuden itse. Tämä arvo on lisättävä kahtena pituuteen lohkon.
 3. Ottaa muita kaksi lautaa, joka on leveys tulevaisuuden yksikön. Niiden pituus on 190 cm.
 4. Lopulta on tarpeen alentaa tuloksena laatikko kynnet. Tuloksena on muotti kuona lohko.

Video - muoto karrelle estää kädet, mitat tuotantoon:

Koska koti tuotannon valmistusprosessissa käsittää ei muodosta yksiosainen kaatamalla, muotti on yksittäinen, ja omenahappo. Rakentaa sitä on tarpeen ottaa useita pitkiä levyt ja pari hyppääjiä. Tuloksena on tuote, joka näyttää tikkaat. Valmistuksessa muottien varten shlakobloka tutkittava kriteerien, kuten lujuus, sileys sisäpinnan.

Tämänkaltaista valmistusprosessi ei ole valmis. Se olet vain sai muotti, ja täydellinen karrelle estää täytettävä myös mitätön siinä. Tekevät niistä erittäin helppoa, ja voit käyttää tavallista lasipullot - 3 kpl. On mahdollista käyttää vakiona - Muotti tuottaa irrotettava metalli pohja, joka on kiinnitetty hitsaamalla profiloitu putki. Valmistuksen aikana täytyy poistaa ensimmäinen muotti, ja sitten valmiin tuotteen kehittyvien nastat.

Video - koko seinän tuhkakivi:

Seuraava vaihe käsittää shlakobloka tuotannon ratkaisu. Nämä voivat liittyä eri luokka-seosta, joka sisältää vastakkaiset lujuuden ja ajoneuvon. Jälkimmäinen rooli voi suorittaa seuraavat osat:

Mitkä ovat mitat ripalaattoja?

Hinta karrelle estää määräytyy käytön huomioon ottaen täyteainetta, jonka katsotaan eniten budjetin kuonaa. Mieti seuraavaksi reseptin ratkaisu perustuu kuonan. Voit tehdä tämän, sinun täytyy noudattaa seuraavaa toimintasuunnitelmaa:

 1. Mark täyteainetta - 7 osaa. Samalla se on laadullisesti seulotaan sen roskia ja pölyä.
 2. Lisää 2 osaa paisutettua savea hiekan karkea jae. Tämä komponentti toimii painon vähentämiseksi lopputuotteessa.
 3. Lisää 2 osaa soraa. Jos et pysty käyttämään Leca hiekkaa, näkymä komponentti voi korvata sitä. Sora mahdollistaa lujuuden lisäämiseksi lohkon.
 4. Sementti lisätään määränä 1,5 osaa.
 5. Vesi - 3 osaa.

Kun kaikki komponentit sekoitetaan, sinun on liuoksen muodostamiseksi ei-nestemäinen konsistenssi, ja puolikuiva seos. Se on tämä saatua liuosta laitetaan muottiin, asianmukaisesti tiivistetty saadaan valmis tuote - karrelle lohko.

Video - että karrelle estää rakenne:

Ominaisuudet riippumattoman tuotannon

Karrelle lohkojen tehdä omin käsin ei ole vaikeaa, monet ihmiset sanovat, että tämä prosessi muistuttaa lasten peli "in pasochki". Tyypillisesti koko prosessi ei ole aikaa vievää ja ei vie paljon aikaa. Yksinkertaisesti valmistaa liuosta suhteissa kuin edellä, ja sitten lähettää sen ennalta valmistettu muotoon. Suorita tiivistäminen menetelmiä ja jonkin aikaa saada valmiiksi karrelle lohkot.

Vaikka tekniikka ei ole, ja tämä on vaikeaa, mutta saada laadukas tuote sinun täytyy harkita useita vivahteita:

 1. Tiivistettä liuoksen muodossa. Kun tuotanto tuhkakivi on saatu, näitä tarkoituksia varten ovat antaneet tärytinmoottorin, mutta ostaa tällaisia ​​laitteita on sopimaton kotimaista valmistusta. Vaihtoehtona voi olla vibroshlifovalnaya kone. Näitä välineitä käytetään usein puhdistukseen kitti. Mutta kun sitä käytetään ottamaan huomioon se, että seos pitäisi olla johdonmukaisuutta nesteen, muuten kone voi sinetöidä koostumus. Tällöin valmistusprosessissa viivästyy hieman. Toisaalta, tämä tekniikka voi säästää rahaa, mikä on tärkeämpää. Tiivistämiseen liuos voi sisältää alhaisen porakonetta.
 2. Seuraava asia katsotaan kuivaus karrelle estää. Se riippuu vahvuus ja eheyden lopputuotteen. Tehtaalla, käyttäen puolikuivaa liuos valmis kuona lohkot lähetetään välittömästi luonnollinen kuivaus. Koska tuotat lohkot kotona, sinun täytyy odottaa jonkin aikaa, kun liuos kuivuu tasaisesti. Kesto naaraat määrittää ottaen veden määrä lisättiin aikana pahentaa. Tyypillisesti kuivumisaika on enintään 2-4 tuntia. Tämän ajan jälkeen, muodossa voidaan purkaa ja saatu materiaali on huolellisesti siirretään paikkaan, jossa sen lopullinen kuivaus tapahtuu. Täydelliset kuivaus, odota noin viikon. Vasta sitten voit käyttää karrelle lohkojen määränpäähän.

Tuhkakivi - tämä on erittäin suuri kysyntä alalla rakennusmateriaali. Sen lisäksi, että se on halpaa, se on vahva ja kestävä. Sellaisten tuotteiden valmistukseen voivat olla kotona ja säästää rahaa. Rakentamiseen ja käyttää Kevytbetoni (tässä kuvata etuja ja haittoja tässä - tekniset gazoblokov) ja betonielementeistä. Saatat myös olla kiinnostunut painon mittari I-palkki. Viitaten kuvataan kevytaines paneeli seinään.

Hinnoittelua ja tekniset tuhkakivi

Tämä kivimuuri on lähes halvin ja mukavin asennus kaikkien rakennusmateriaalien. Sitä käytetään monissa osissa rakennusten ja rakenteiden, joissakin tapauksissa, ja kaiken perusta. Kuitenkin, kaikki tuotteet on tunnusomaista ei ainoastaan ​​koko ja fyysiset ominaisuudet, mutta myös tuotanto-tekniikkaa. Siksi kaikki kuona lohkot on eri hinta.

Kunnolla siirtyä melko suuri alue, pitävät ominaisuudet rakennusmateriaali, keskimääräiset kustannukset keskeisten tuotteiden ja mahdollisuuksia sen käyttöä tietyissä tilanteissa.

Huomaa, että termi "karrelle estää" on nyt tarkoita muurauskivi erilaisia ​​täytteitä: Jätteiden masuunin (kuona), tiili taistella, kevytsoran ja joitakin muita materiaaleja. Vaikka alun perin on merkinnyt sitä, että koostumus käsittää rakeita shlakobloka eli kuonan massa.

Erittelyt karrelle estää määräytyy välisten hyväksyttyjen normien 7 maassa (Venäjällä ja useissa entisen Neuvostoliiton tasavalloista). Hän tuli voimaan vuoden alusta 2002. Hyväksytään shlakoblokov GOST määrittelee valmistusmenetelmä, ja perusparametrit, sovellusmahdollisuuksia näiden tuotteiden.

tuotantotapa

 • Painamalla.
 • Lohko-päätöksenteossa.
 • Laudaksi, sekä useita muita.
 • Täysi tai ontto.
 • Yksityinen tai kasvot.
 • Pinta: maa, hienonnettu, uurrettu, sileä. Lisäksi, ne voivat olla erilaisia ​​uria, joka tarjoaa käytettävyyttä lohkoja.
 • Kantavien seinien ja sisäseinien.

Suhteessa viimeiseen kohtaan on tietyt mitat cinder lohkoja, joita pidetään tällä valmistus muotoja.

pituus - leveys - korkeus ( "mm"): 90-30; 138-288; 138 -188.

Analogisesti: 190-50; 90 mm; 188 mm. Kuten voidaan nähdä, leveys ja korkeus niillä on - kiinteä.

Koska tavaroiden ei rajoitu suurten yritysten, mutta myös "käsityöläiset" kokoja avoimilla markkinoilla, voi olla erilainen.

On tunnettua, että standardi määrittelee mahdolliset poikkeamat ja standardi parametrit (toleranssi), jotka määräävät geometria lohkoja. Siten, pituus ja leveys virhe voi olla enintään ± 3 mm. Korkeus raja - ± 4 mm. Tapauksessa suuremmat poikkeamat nimellisestä kytkin on epätasainen saumoja sen eri paikoissa on eri paksuudet.

Tämä ei ainoastaan ​​vaikeuttaa asennusta, mutta myös kulutuksen lisäämiseksi liuokseen ja johtaa muodostumista monien "kylmäsiltoja". Liian alhainen arvo karrelle lohkojen tulisi vahvistaa, mikä aiheuttaa sen? Ehkä se on vastoin tekniikan ja yksinkertainen lähestymistapa muottien valmistus.

Vahvuus kaikki kuona lohkot luokitellaan vastaavien merkkien - 25-300.

Paino on 1 yksikkö, joka on alueella 10-26 kg. 1 m 3 - suuruusluokkaa 1-600 kg.

Kustannukset tuhkakivi ei riipu ainoastaan ​​sen koosta ja ominaisuuksista (lihava tai ei, tiheys, pinnan ulkonäkö, ja vastaavat), vaan myös alueen myynti ja valmistusmenetelmä.

Keskimäärin ostaa tuhkakivi voi olla niinkin alhainen kuin 14-36 ruplaa / kpl.

Esimerkiksi, tavallista kasvot (M150) 250-12-88 arvoinen 14,5 ruplaa / kpl. Sama, mutta lopussa, myydään kalliimpia - 16,5 ruplaa / kpl.

Karrelle lohkojen mitat 390-190-188 voi olla useita versioita. Etupää puolinen arvoista 61 ruplaa / kpl, ja kolmen osapuolen -. 68 ruplaa / kpl. Sama kivi, mutta tavalliset, myydään 63 ruplaa / kpl.

Kuten voidaan nähdä edellä tiedot, hinta hajonta on varsin suuri. Mutta ei väliä kuinka paljon se maksaa karrelle lohko, per 1 m3 joutuisi maksamaan noin 1 850-2 150 ruplaa.

1. toimivat vain näillä tuotteilla. Ne siirretään käsin, se on suhteellisen pieni paino karrelle estää. Koko on paljon suurempi kuin tiili, niin paljon aikaa laskemisen ei vie. Ja kun ajatellaan, että ratkaisu ja käytti vähemmän (ja on tarpeen myös valmistella), rakenne Rakentaminen toteutetaan lyhyessä ajassa. Joidenkin kätevyys talo rakennettiin tästä materiaalista joka 5 nopeammin kuin tiili.

2. Mahdollisuus tuotannon karrelle lohkojen käsillään. Se voidaan järjestää käyttämällä mekaanisesti tai manuaalisesti. Voit tehdä tämän, sinun tarvitsee vain järjestää multilokulaariseen muodossa oikein. valmistus kaupallisesti saatavilla olevia välineitä - tärypöytää, täryseula, kone "muovaus". Vaikka haluttaessa ja "mekaniikka" voidaan tehdä itsenäisesti, ja tämä kustannus on merkityksetön.

3. universaalisuus soveltamisen karrelle lohkojen.

4. kuulumattomat tuotteet kutistumista.

5. Vähintään lämpöhäviö rakennuksesta.

6. kestävyys korkeissa lämpötiloissa (aina + 800 ° C).

Tämä tarve tietää kaikki, säästää!

7. kuona estää ympäristön kannalta pidetään hyvä materiaali.

Mutta on olemassa myös joitakin merkittäviä haittoja:

 • Tuote, vaikka tietty vahvuus, sitä pidetään hauras. Se vaatii huolellisuutta kuljetuksen, kokoonpanon, vuori pinnalla.
 • Pakolliset sisustus, ja - laatu. Tämä tarkoittaa lähinnä järjestelyä vedenpitäväksi, kun taas ulompi pinnoite on myös tarpeen.
 • Vähäisestä eristys, erityisesti jos ontto cinder lohkoja.
 • Monimutkaisuus asennus laitteiden pinnat, huonekaluja ja niin edelleen.
 • Walling. Koska ilman kuormaa ja kantavia (tietyin rajoituksin). Melko usein, kuona lohkoja käytetään tilanjakajina.
 • Riippuen kiviaineksen - kaiken valon emäksiä rakenteilla. Esimerkiksi aitta, loma-asunto, ja muut vastaavat.
 • Kuin lämmitin. Hyvin usein - in runkorakenteet, joidenkin teknisten rakenteiden, kuten, ja haudattiin.

Monet ihmiset ajatellut rakentaminen kylpy esikaupunkialueella, etsivät.

Karrelle lohkot, erittäin suosittu ja kysytty rakennusmateriaali. Sitä tuottaa.

Tällainen rakennusmateriaali kuten karrelle estää saanut joukossa amatöörit maaseudulla.

IG "avila järjestelmä", Moskova, 1st Brick Lane 2, huone 33B

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin