Kankaalla bannereita huonekalut

Materiaalit verhoiluun sohvat views valokuvan. Paras materiaali verhoiluun sohvat

Sohva on mukava paikka rentoutua. Kuitenkin hyödyntämisen näiden huonekalujen oli nautittavaa, sinun täytyy kiinnittää huomiota laatuun ulkoverhous. Pyrkikäämme selvittää paras materiaali verhoiluun sohva.

Klassinen versio sopii ihmisille, jotka yrittävät heijastaa arvonsa sisustus. Ulkoisesti täyte voi olla matta tai lakattu, minttu, kohokuvioitu, painettu kuvioita ja ilman niitä. Suurin vaikeus tässä on valinta korkealaatuisten nahanparkitusaineiden sopiva sävy.

Tällainen materiaali verhoilu sohva on seuraavat edut:

 • jalo ulkonäkö;
 • tunteen kiinteys;
 • kestävyys;
 • yksinkertaista ja nopeaa huoltoa.

Joukossa epäkohdat voidaan mainita asteittainen halkeaman ja hankausta valittaessa riittämätön laatu nahka. Ilmeinen haitta useimmille kuluttajille on kalleus tällaisen päätöksen.

Luonnonmateriaalia verhoiluun sohva, vaaraton, myrkytön. Kiitos näiden ominaisuuksien puuvillaa sopii Huonekalut käytettäväksi lastenhuoneessa.

Värjätty helposti, hyvä ilmanläpäisevyys ja kosteuden imeytymistä. Puuvilla on ainoa haittapuoli - suhteellisen nopeaa kulumista. Se toimii materiaalina verhoilu sohvia keskellä suuruusluokkaa 5-7 vuotta säännöllisesti toimintaan. Jotta kangas kestävyys, valmistajat usein käsitelty hänen erityinen, jotka ehkäisevät poistuma ja värin häviämistä.

Harkitsee parhaita materiaaleja verhoiluun sohvat - kankaita, jotka sopivat tähän tarkoitukseen - on huomattava jacquard, joka on melko tiheä, laadukas ja tyylikäs puitteet.

Materiaali on käytännössä ei sovelleta hankausta, ei polta, ja siksi säilyttää alkuperäisen ulkoasun jo vuosia. Kudonta on ominaista monimutkainen, hienostunut kuvioita. Usein sulkeumia hopea ja kulta kierteet.

Valmistettaessa useimmat laatu, kalliita huonekaluja tällaista materiaalia käytetään verhoiluun sohvaa venyttää jacquard. Viimeksi tunnettu siitä, että hengityksen vaikutus, täysin imee kosteutta, joka näkyy aikavälillä verhoilu palvelun. Koska erityinen anti-staattinen hoitoon kyllästys pienenee kertyminen pölyä ja roskia materiaalin pintaan.

Mikä materiaali on parempi verhoiluun sohvalla? Monet asiantuntijat uskovat, paras vaihtoehto tähän tarkoitukseen flokovye kangas, joka on paitsi kestävä ja houkutteleva ulkonäkö, mutta myös ympäristöystävällinen.

1

Ulkoisesti lauma on paljon kuin samettia. Koostumuksen mukaan materiaali käsittää 65% synteettistä ja 35% luonnollista puuvillaa. Velvet kankaan antaa kudonta nailon ja nailon kangasta.

Tällainen materiaali verhoiluun sohvat näyttää paras ratkaisu suunnittelussa huonekalut, joka sijaitsee olohuoneessa. Kangas on kestettävä sisäilman saasteita, ja jopa terävät kynnet lemmikkieläinten älä jätä pinnalle lähes näkyviä jälkiä.

Verhoilu parven on seuraavia etuja:

 • miellyttävän tuntuista, samettinen, pehmeä;
 • helppo huoltaa ja puhdistaa;
 • ei ole vaikutusta polttavan auringon;
 • kosteuden kestävyys, mekaaninen vaurio;
 • eri värejä.

Kuitenkin parveilevat imee hajuja. Siksi sen käyttö ei ole järkevää vyötärö verhoiltuja huonekaluja keittiö.

On erittäin yleinen materiaali Verhoilukankaat sohvia. Se on pehmeä paksu kasa, järjestetty harmoninen yhdistelmä synteettisten ja luonnonkuitujen. Kangas on erittäin pehmeä, tunnettu siitä, että erilaisia ​​eri värejä.

Käyttö Tämän ratkaisun avulla voit luoda talossa tunteen lämpöä ja mukavuutta antaa verhoiltuja huonekaluja on erittäin kaunis ulkonäkö. Chenille on pystynyt säilyttämään alkuperäisen rakenteen ja laadun vuosikymmeniä. Kuten on esitetty erityisiä testejä, kangas kestää noin 70000000 koskettaa. Tämä on noin 50 vuotta palvelua.

Chenille on helppo puhdistaa pölystä ja liasta. Hoidossa tällaisen päällystetyn riittävästi käyttää tavanomaisia ​​imuri, märällä sienellä ja harjalla pehmeät harjakset.

Kankaat on valmistettu luonnon silkkiä kuituja käytetään harvoin tarpeeksi verhoukseen. Vain kallein sisustuksessa myönnetty tällaista ahdistus.

Huolimatta visuaalinen hauraus, silkkiä erittäin kestävä. Materiaali on hypoallergeenista, antibakteerisia ja antistaattiset ominaisuudet. Kankaan pinta on erittäin sileä ja miellyttävän tuntuista. Silkki jättää miellyttävän tunteen joutuessaan iholle kuin säällä - oli se kuuma tai kylmä.

Yrittää päättää, mitä materiaalia valita verhoiluun sohva, erityistä huomiota olisi kiinnitettävä kudos, jota käytetään vyötärö verhoiltuja huonekaluja keskellä XIV vuosisadalla. Moderni kevyen teollisuuden tarjoaa kuluttajille laajan valikoiman sellaista kudosta. Tapestry panelointi vahva ja kestävä, erilaisia ​​kuvioita ja eri aiheista, jotka vaihtelevat avantgarden ja päättyen kirjava lasten motiiveja.

Perusmateriaaliin sisältää puuvillaa ja villa langat, johon on lisätty synteettisiä kuituja. Hakemus jälkimmäinen lisää huomattavasti kankaan kulutuskestävyys. Kuten muita korkealaatuisia materiaaleja verhoiluun sohva, tapetti käsiteltiin erityistä kyllästys, joka tallentaa sen saastumiselta.

Edut kankaan säädösten:

 • ylellinen ulkonäkö;
 • korkea repäisylujuus ja hankauksenkestävyys;
 • tuotanto käyttämällä luonnollista, ympäristöystävällistä emäkset (puuvilla sisältö voi olla 40-80%).

Tärkein haittapuoli kuvakudos kangas - tarpeeksi nopeasti polttaa auringossa. Siksi huonekalut verhoilu on suositeltavaa asentaa kaukana ikkunoista.

Alun perin kehitetty kangasverhoiltu materiaalia autonistuinten, mutta se on korkea kulutuskestävyys.

Arpatek on ainutlaatuinen rakenne, tuntuu pehmeä, ohut iho laatutyötä. Tämä pehmuste on vaikeampi murtaa, kaikenlaisia ​​mekaanista rasitusta. Kangas ei haalistu auringossa pitkään säilyttää alkuperäisen värin, se ei ole kiinni runkoon.

Perusteella materiaali on puuvillaa, polyuretaani ja viskoosia. Koska tämä koostumus kangas ei pelkää kosteutta, ruoka epäpuhtaudet.

Miten valita paras materiaali verhoiluun sohva? Kuvat esitellään tämän materiaalin avulla voidaan määritellä houkuttelevin ratkaisuja. Näin ollen ratkaiseva rooli on täällä käytännöllisyyttä kudoksen käytön aikana erilaisissa olosuhteissa.

Ymmärtää, mitä materiaalia on parhaiten valittua bannerit sohvan tai tuolin, kannattaa kiinnittää huomiota seuraaviin seikkoihin:

 1. Jos kalusteet käytetään sängyssä, on toivottavaa verhoilukankaassa vähintään puoli koostuu synteettisistä kuiduista. Tämä päätös takaa vakautta verhoilu käyttää.
 2. Materiaalina ulomman kurouma sohva lastenhuoneen pitäisi valita luonnonmateriaaleja, mikä on helppo puhdistaa eikä vaadi erityistä hoitoa. Optimaalinen ratkaisu tässä tilanteessa näyttää chenille- ja puuvilla käsiteltiin suojaava yhdisteitä.
 3. Sohvalla olohuoneessa tulee käytännöllinen työkalu rentoutumiseen läsnäollessa synteettisen - kestäviä ja vaatimattomia hoito - verhoilu. Täällä näyttää hyvältä hiutaleet, nahkaa, arpatek.
 4. Kun valitset verhoilu sohva, joka on asetettu aulassa, kannattaa kiinnittää huomiota luonnon nahka, kuten tässä tapauksessa ovat ratkaisevan tärkeitä ei niinkään suorituskykyä materiaalin kunnioitettavan näköisiä.

Määrittävät luonteen verhoilu verhoilu, sinun täytyy päättää, mitkä kankaan laatu ovat arvokkaita nykyisessä tilanteessa, onko käytännöllisyys, turvallisuus, esteettisyys, helppohoitoisuus, jne Valitse paras ratkaisu sisustus mahdollistaa ominaisuuksien vertailu edellistä materiaaleista. Mutta vain käytäntö osoittaa, kuinka hyvä tai toisella täyte.

Mitä kangasta valita verhoiluun sohva: asiantuntijalausunnot

Kesto huonekaluja, kuten sohvia, ei riipu ainoastaan ​​vahva ja toiminnan laatua runko, kätevä mekanismi kerätä \ jäsentämiseen, sillä rakennemateriaalilla sisustus. Nykyään on olemassa monia kankaita, joita käytetään verhoilu sohvia. Tässä artikkelissa aiomme keskustella siitä, miten valita huonekalukankailla verhoiluun sohva ja keskustella ominaisuuksia kunkin yksittäisen materiaalia.

"Hengittää" Tärkein etu tämän tyyppinen verhoilu on erinomainen ilmanvaihto, mikä sohva vapaasti. Tästä huolimatta luonnollinen kangas häviää nopeasti houkuttelevan näköisiä.

Valinta kankaita verhoiluun sohva - ei ole helppo tehtävä, koska se saattaa vaikuttaa ensi silmäyksellä. Ennen kuin se päättää sinun tarvitsee tietää edut ja haitat kunkin vaihtoehdon harkita.

Tämä artikkeli sisältää tietoja tuotannossa pehmustettu jakkarat lastenhuoneessa. Seuraavat linkin http://vse-postroim-sami.ru/home/mebel-i-elementy-interera/4653_kofejnyj-stolik-svoimi-rukami/, opit tekemään sohvapöytä. Saatat myös olla kiinnostunut miten valita työtaso keittiössä.

Halusin vain sanoa, että jos talo on pieniä lapsia tai eläimiä, ei ole suositeltavaa ostaa sohva herkkä, kallis ja vaikea käyttää verhoilu. Tällöin sinun pitäisi valita kestävästä materiaalista on vaikea vahingoittaa kynsiä tai jättää sen kaiken piirustus merkki.

Jos olet "sielu yrityksen", ja kotona usein kerätä ystäviä, verhoiluun sohva tulisi kestää hankausta, muuten se nopeasti menettää ulkonäkö. Jos ostat verhoiltuja huonekaluja yksinomaan koristelussa, voit valita kallein ja kaunis pehmeät kalusteet, jotka tuovat sisätilojen tunnelmaa ylellisyyttä ja vaurautta.

Päätimme perussäännöt valintaan verhoilu, ja Siirrymme vertaileva ominaisuudet.

Tämä pehmytkantinen sohvalla valittaa asiakkaille, jotka haluavat luoda lämmin ja kodikas ilmapiiri kodissasi. Huonekalut, verhoiltu tuotteen, joka sopii täydellisesti romanttinen kohtaaminen muita huomattavia, ystävällinen kokouksissa tai vapaa-ajan lapsia.

Tämä materiaali on valmistettu luonnon raaka-aineista, jota edustaa puuvillaa ja villaa. Hänellä on melko söpö ulkonäkö, väriavaruus materiaali on varsin laaja, ja se tuntuu erittäin lämmin ja miellyttävä. Verhoilumateriaalia on suuri turvamarginaali, jotta se ei muuta muotoaan vaikutuksen alaisena massa ihmiset istuvat sohvalla. Lisäksi se on täysin hengittävä.

Velour pinnoite voi käsitellä pölynimurin epäpuhtauksien poistamiseksi voi olla vaikea käyttää pesuainetta.

Tähän verhoilu on käsiteltävä erittäin huolellisesti. Parempi se on suojassa ulkonäkö kahvia, sousnyh tai tahrat mehua. Se, että tällainen saastuminen on lähes mahdotonta päätellä omiin käsiinsä, etenkin jonkin ajan kuluttua.

Toinen haitta tämän materiaalin verhoiluun sohva on lyhyt toiminta-aika. Kangas on kulunut melko nopeasti, koska jonkin ajan kuluttua alkaa laskea velour kuitua, koska joka menetti sen ulkonäköä. Verhoilu on tunnettu siitä, että seuraavia symboleja:

 • ekologian - kankaan valmistettu luonnon raaka-aineista;
 • erinomainen lämmönjohtavuus - materiaali on varsin lämmintä;
 • lujuus - roiku sisätilat;
 • pehmeys;
 • hyvä ilmanvaihto;
 • suhteellisen lyhyen käytön heikon kulutuskestävyys.

Sohva päällystetty flokatun

Jos olet ajatellut, mitä parempi valita kangasta verhoiluun sohvalla talossa, jossa on kotieläimiä, on suositeltavaa kiinnittää huomiota laumaa. Tämä kuitukankaiden verhoilu näytti hyvin samankaltainen sametti. Pehmustetut huonekalut, joka on vuorattu tätä materiaalia, ei pelkää kynsistä lemmikin. Toinen etu verhoilumateriaalin on allergiselle. Tämä tarkoittaa, että materiaali on täysin turvallinen, myös lapsille.

Parven kosketus on erittäin mukava ja pehmeä, lisäksi, että pinnoite on erittäin helppo pestä. Tarpeeksi, jotta vähän pesuainetta, sieni, ja pese tahra tahansa materiaalia. Toinen mukava ominaisuus verhoilumateriaalia on, että se ei haalistu vaikutuksen alaisena suorassa auringonvalossa.

Huolimatta kaikista näistä eduista, on syytä mainita joitakin puutteita materiaalin. Ensinnäkin parvesta nopeasti kuluu kuitenkin kuin samettia, joten huonekalut tällainen pinta säilyttää alkuperäisen ulkoasun lyhyen ajan, jonka jälkeen materiaali on vaihdettava. Myös takapenkkien aktiivisesti imee hajua ja pitää niitä pitkään, joten tämä pinta ei sovi sohva keittiössä.

Mutta pehmustetut huonekalut, joka sijaitsee olohuoneessa tai lastenhuoneessa, parven täydellinen. Olohuoneeseen on parempi käyttää materiaalia pehmeitä ja kirkkaita värejä, sopii lapsille enemmän kirkkaita värejä ja mahdollisesti värikäs piirustuksia. Pehmustetut huonekalut verhoilumateriaalia flokovye myös täydellinen käytettäväksi loggias tai terassi. Alla on luettelo joitakin ominaisuuksia tämän materiaalin:

 • ekologia - sen tuottamiseen käytetään luonnon raaka-aineita;
 • lujuus - materiaali on lähes ei muuta muotoaan;
 • kestävyys mekaanista rasitusta - materiaali on vaikea lävistää, leikata tai murtaa;
 • helppokäyttöinen - materiaali on erittäin helppo pestä pois;
 • Lisääntynyt kosteus vastus - parvi "ei pelkää vettä";
 • pehmeä - materiaali on erittäin miellyttävän tuntuista;
 • lyhyt käyttöikä, koska altistuminen hankausta.
 • Alhainen kulumiskestävyys.

Nämä verhoilumateriaalit on tunnusomaista korkea hinta, niin käytä sitä leikata vain varakkaat ihmiset voivat verhoiltuja huonekaluja. Huonekalut samanlainen kansi tuo sisustuselementin kotiin ylellisyyttä ja vaurautta. Tapestry kuuluu luokkaan ympäristöystävällisiä ja kestäviä kankaita. Erilaisia ​​verhoilu kankaat sohva tähän luokkaan voi sisältää 40-100% puuvillakuituja.

Jos asui talossa on allergioita, on parasta valita sohva, jossa on suuri määrä kaikkein luonnollisia ainesosia, koska se ei aiheuta allergisia reaktioita. Tällainen tiukka kestävät paljon vähemmän. Mutta jos haluat ostaa verhoiltuja huonekaluja, joka kestää pitkään, se on päällystetty materiaalilla on alhainen luomupuuvillaa.

Kuvakudos on saatavilla eri värejä, lisäksi se on koristeltu monimutkaisia ​​kuvioita ja kauniita kuvia. Toinen etu verhoilu on helppohoitoinen. Jos päällyste on muodostettu paikalla, se voi olla hyvin helppo poistaa käyttämällä triviaali zastiryvaniya.

Vakava saastuminen jo vestsya voivat käyttää pesuaineita, vain, jos niillä ei ole emäksiä ja happoja. Erittäin harvinaisissa tapauksissa se osoittaa kemiallinen puhdistus pinnan. On muistettava, että tällaiset materiaalit eivät pidä auringonvalosta niin pehmeä huonekalut verhoilu parempi paikka kaukana ikkunoista tai parvekkeilta. Seuraavassa on luettelo joitakin ominaisuuksia materiaalin:

 • tyylikäs ulkonäkö, jota voidaan käyttää luomaan ainutlaatuinen sisustus;
 • lujuus - kangas olennaisesti ei altistettu deformaation;
 • ympäristön - käytetään tuotannossa ehdottoman turvallisia komponentteja;
 • helppokäyttöisyys - tahrat ja lika on helppo poistaa.

Sohva päällystetty shinilovym

chenille hyvin samanlainen kudos ja ulkoisesti sekä kannalta toimintakykyä. Verhoilu on melko kallista, mutta tämä johtuu siitä, että hinnoittelu houkutteleva ulkonäkö ja pitkä käyttöikä. Ainetta, joka pystyy muuttamaan sisätilojen kotiisi, lisäämällä eleganssia.

Edut Tällaisen verhoilu ovat kaunis ulkonäkö, suuri turvamarginaali ja pitkä käyttöikä. Käytön aikana, kangas on lähes ei muuta muotoaan.

Ainoa haittapuoli on sen materiaalin veden vaikutuksesta, joten huone ei voida käyttää korkea kosteus.

Sohva tällaisen pinta on seuraavat ominaisuudet:

Jacquard verhoilu huonekalujen

Pehmustetut huonekalut kanssa jacquard pinta Se herättää huomiota upeine näköisiä. Kauniita kuvia pinnalla materiaalin antaa sille ylellisen ilmeen. Pehmustemateriaali tuotettu monimutkainen teknologia plexus lujat kuidut. Tämän vuoksi verhoilu muuttuu kova ja kestävä.

Sanoisin, että nukkumassa tämä sohva on erittäin epämiellyttävä, koska kosketus materiaali kova ja kylmä. Sohvat sekä vastaavat pinnat ostetaan yksinomaan koristelussa, joten käytännöllisesti katsoen mitä tahansa funktionaalista kuorma kalusteiden ei voida pitää. Lisäksi, jakardikangas voi olla märkä, jopa Kuivaa puhdas sallittu vain. Verhoillut huonekalut samanlaisella pinnoitteella ostanut ne, jotka haluavat:

 • ylellinen ulkonäkö;
 • tyylikäs muotoilu;
 • korkea lujuus.

Tietyt kankaita sohvat ovat saatavilla vain varakkaita ihmisiä, jotka ovat jo saaneet edellä mainitut esimerkit, mutta nyt emme puhu kangasta ja luonnon nahkaa. Tätä materiaalia käytetään myös verhoiluun sohvat, ja hän piti niin tiukasti tässä markkinarako, joka on jo tullut klassikko, joka sopii lähes mihin tahansa sisustukseen. Sohvat nahka kattaa pystyy palvelemaan yli vuoden, samaan aikaan, ilman erityistoimenpiteitä huolehtimaan heistä. Pinta puhdistus on riittävää käyttää kostealla sienellä tai liinalla.

Huolimatta kaikista sen eduista, on materiaalin ja haittoja. Tapauksessa huonolaatuisia materiaalia, kun taas sohva pinta pyyhkiä pois ja alkaa halkeilla. Tämä pinnoite on melko liukas, joten nukkua sitä - yritys äärimmäistä. Tällainen huonekalut on valmistettu rajoitettu valikoima värejä ja sopii vain faneille klassista tyyliä sisustusta. On myös mainittava kalleus tällaisten pintojen, mikä lisää merkittävästi hintaa valmiiden huonekaluja.

Päällyste nahka korvaavia

Huonekalut nahkapäällysteisellä korvike - on vaihtoehto niille, jotka eivät pidä tarpeellisena käyttää huomattavan määrän rahaa huonekaluja, mutta tarttuu klassiseen tyyliin sisustus. Moderni markkinat tarjoavat valtavan määrän vaihtoehtoja materiaalien, joka ulkonäöltään ei juuri poikkea luonnon nahkaa, keinonahkaa lisäksi on monia etuja.

Materiaali vastustavat mekaanista rasitusta, haitallisilta vaikutuksilta vettä, ei vaadi erityistä hoitoa toimenpiteet eivät aiheuta allergisia reaktioita. Napin tämä materiaali on erittäin miellyttävä. Haittana on herkkyyden materiaalin halkeilua. Myös keinotekoinen materiaali on erittäin helposti syttyvää, joten sohvan takan tämä paikka ei ole. Tässä on lyhyt lista ominaisuuksia pinnan nahkaa ja korvaavien:

 • pitkä käyttöikä;
 • kalleus ulkonäkö;
 • tyylikäs muotoilu;
 • helppokäyttöisyys.

Pinnoite mikrofaybera

Verhoilu ei haalistu ja ei haalistu auringonvalossa, se ei syö likaa ja vettä ei pääse tunkeutumaan. Tästä huolimatta materiaali sallii sohva "hengittää". On syytä mainita, että verhoilu materiaali on alttiina korkeille lämpötiloille ja lämpötilagradientit. Merkittävin ensisilmäyksellä haitat - kalleus.

Samoin päällyste vaatii erityistä huomiota toimenpiteisiin. Materiaalin tarvitset erityisiä koostumuksia, pyykki on sallittu vain herkkä sykli, ja kuivaus tapahtuu ainoastaan ​​luonnossa ulkona. Verhoilu materiaali voidaan myös käsitellä pölynimurilla, märällä sienellä ja harjalla pehmeät harjakset.

Materiaalia ei voida silittää tai alttiiksi asetonin ja muiden nestemäisten kynsilakanpoistoaineella. Poistaa suuria likaa, voit käyttää ruokasoodaa ja kostealla liinalla. Kun se tulee paikkoja rasvaa, se on sallittua käyttää puhdistusaineet. On myös mahdollista käyttää vodkaa tai alkoholia.

Pinnoite arpateka

Verhoilumateriaalia näyttää hyvin samankaltainen kuin ihoa. Eduista - pitkä käyttöikä ja helppokäyttöisyys. Napin tällainen pinta on hieman lämpimämpi ja vähemmän liukas kuin ihoa. Kuitenkin aineistoista halkeilua.

Poistaa erilaisia ​​likaa on tarpeen käyttää saippuaa koostumus, voit myös käyttää puhdistusaineita, joita käytetään ihon. Et voi käyttää klooria-yhdisteitä. Älä myöskään usein alkoholia puhdistusaineita.

Suositellaan joko asetonia tai valkaisuainetta. Ihannetapauksessa paras varastossa varoja hoidosta nahkaverhoilu ja käyttää vain niitä.

Pinnoite skotchgarda

Jos ajattelee, mitä kankaita valita luokka sohva, on suositeltavaa kiinnittää huomiota tätä kamaa. Koska se on sama kuin jacquard, vain hieman halvempia. Se on tunnettu siitä, että pitkä käyttöikä, saastumisen kestävyys. Sen tuotanto käytetään yksinomaan luonnon raaka-aineista. Napin pehmeästä materiaalista. On myös puhuttu hänen voimansa.

Pinttyneen lian poistamiseksi saa käyttää vain saippuaa ja pehmeä pyyhe, lisäksi voidaan käyttää kuivaimurointiin. Samaan aikaan, materiaali ei voi kuivata tai puristaa sitä. Maksimi Pesulämpötila on 40 astetta. Se ei ole suositeltavaa käyttää hiomiselementit puhdistukseen, valkaisu tai liuottimia. Älä myöskään altista materiaalia suoralle auringonvalolle.

Pinnoite Foresta

On riittävän vahva täytemateriaalia, joka oleellisesti ei turmele käytön aikana. Sen lisäksi, että se ei ole alttiina epäpuhtauksille tai muodostamalla nesteen tunkeutuminen. Se osoittaa korkea kestävyys mekaaniset ja termiset vaikutukset.

Tämän puhdistus käytetyn materiaalin märällä sienellä tai liinalla, mutta tämä on sallittua vain kuiva pintakäsittely. Vakavien saastumisen, hyväksyttävää käyttöä saippuavettä ja kankaalla.

Pinnoite ekovelyura

Tämä täytemateriaalia on erilainen vaikuttava turvamarginaali, mutta myös kestää hyvin kulutusta ja muodonmuutoksia. Valmistuksen aikana tämä kangas on toistuvasti kyllästetty vettä hylkivä koostumus. Puhdistus on hyvin yksinkertainen. Valmistettu materiaalista, joka perustuu luonnon raaka-aineista

Napin verhoilu on erittäin mukava ja pehmeä, lisäksi se ei haalistu ja ei veny. Maksimi pesu Materiaalin lämpötila on 30 astetta on myös hyväksyttävää käyttää pehmeää harjaa viestintää kemiallinen pesu. Se ei ole suositeltavaa käyttää reaktiivisia komponentteja puhdistukseen ekovelyura.

Pinnoite kurtizana

Verhoillut huonekalut tällaisella pinnoitteella - todellinen unelma jokaisen kotiäiti. Materiaali on kyllästetty vettä hylkivä koostumuksia, paitsi että ei kuulu epäpuhtauksien muodostuminen. Myös verhoilu täydellisesti kestää mekaanista rasitusta ja korkeita lämpötiloja, mutta samalla on melko kallista.

Hoitaa tällainen sohva on sallittua käyttää pölynimuri ja eri pesuainekoostumuksissa. Et voi pestä kemiallisesti. On mahdollista käyttää saippualiuosta, mutta ei käytä vahva reaktiivisia komponentteja. myös käyttää sientä ja saippualla poistaa tahrat rasvaa.

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Osittainen tai täydellinen kopiointi materiaalien on sallittu vain suora aktiivinen linkki.

hyviä neuvoja

Maailman hyödyllisiä vinkkejä ja mielenkiintoisia artikkeleita.

Mitä kangasta valita vetämään huonekalujen

On kysymys vetämään kalusteiden täytyy suhtautua erittäin vakavasti. Ensimmäinen ja tärkein kysymys: mitä verhoilukankaita valita? Aloita selvittää, mitä sinulla on varaa. Mutta muista, että halvan kangas ei kannata odottaa hyvää laatua. Halpa kangas - alempaan luokkaan, parempi valita kankaan keskimääräisiä kustannuksia. Sitten päättää miten käyttää huonekaluja usein istua siinä; mahdollisuudet ovat aiot nukkua sohvalla. Makuuhuone on parempi olla säästää rahaa luonnonmateriaaleja, korkealaatuinen materiaali (pellava, puuvilla).

Markkinoilla löytyy tällaisia Huonekalujen supistumista, kuten velour matto, shinnil, lauma ja jacquard. Silti halua säästää rahaa ja ostaa jotain halvempaa? Sitten shinnil - tämä on mitä tarvitset. Tämä materiaali jaetaan tasapuolisesti siten myös sen hinta ei pure. Jos löydät sen kalliiseen hintaan, älä ihmettele. Sen tuotannossa voidaan käyttää materiaaleja, joiden laatu vaihtelee, ja siksi hinnat vaihtelevat. Velour kuten shinnil, valmistettu synteettisestä materiaalista.

Haltijoille paksun lompakot valmistaja tarjoaa luonnonmateriaalit: Tapestry, Jacquard, nahka.

synteettiset menettää luonnollinen, mutta luonnollista melko vaikea hoitaa, pestävä kielletty - vain kemiallisessa pesussa, niitä ei suositella pantavaksi auringossa, ne nopeasti rutistaa. Mutta on myös Välivaihtoehtona - mixed kankaat. On yhtä luonnon ja synteettisiä materiaaleja, ja varmistaa, että täyte ei kuluvat nopeasti, ne käsitellään erikoisaineista (teflon). Kuitenkin se ei kestä kauan kankaalle. Kaksi vuotta myöhemmin kattaa korvaustilassa ja menettää ominaisuuksiaan. Mutta se on parempi kuulla ammattilaisen välttämään tarpeettomia menoja.

1