kämmekkä valokuva

Orkideat tai pohjoisen orkidea sivuston

Kämmekkä - mielenkiintoinen kasvi, joka muistuttaa orkidea orchis on ainutlaatuinen kasvi, joka kasvaa niittyjen ja peltojen Venäjän. Suora varsi, täplikäs kukkia ja lehtiä - kaikki erityispiirteet kasvi. Orkideat - orkideat sama, vain pohjoisen. Sukulaisuutta majesteettinen kukkia vihjaa, että yksi kuudesta terälehtien on väriltään sininen, ja sen pohja sijaitsee mielijohteesta.

Kämmekkä on täplikäs lehdet muistuttavat tulppaanin lehdet. Koska värikkäitä kukkia kerätään piikki, ne ovat erittäin houkuttelevat hyönteisiä. Täplät - ei mitään, mutta signaalin pölyttäjille että siellä on paljon juhlia. Kaikki nektaria on kannustaa. Siemenet kerätään laatikkoon. Mukulat orkideat sekä root vuosittain päivitettävä.

Erityisvaatimuksia hoidosta orkideat ei osoita

Root koostuu kahdesta mukulat. Arvokkain heistä - nuoria ja mehukas. Mukuloista salepjuuret apteekissa valmistettua erityistä jauhetta.

salepjuuret lima käytetään parannuskeinoa:

 • liikahappoisuus gastriitti;
 • ruokamyrkytys;
 • mahahaava;
 • kystiitti;
 • suolistotulehdus;
 • punatauti;
 • koliitti;
 • ripuli;
 • nenän hengitysteiden sairauksia.

Päihtymyksen tai myrkytys myrkkyjä suositteli orkideat täplikäs, mies tai shlemonosny.

On parasta kasvaa orkideat puoliksi villi osa puutarhaa

Mukulat orkideat paikallisesti käytettävät paiseet. Ensimmäinen ne survotaan jauhetta. Sekoitetaan sitten laardia tai höyrytettyä maitoa. Myös mukulat salepjuuret käyttää stimuloimaan hiusten kasvua ja päästä eroon hammassärky.

Muun muassa orkideat pidetään erinomainen lääke hermostunut uupumus, impotenssi, heikkous, joka johtuu heikentävistä pitkä sairauksia. Käyttämällä salepjuuret suositeltava niille, jotka ovat kärsineet vakava verenvuoto, kärsivät suoliston katarri, sairaita tuberkuloosiin. Myös kasvi pystyy käsittelemään naisten kohdun sairaus ja katarri virtsarakon.

Laitos ei vaikuta tauteja ja tuholaisia, se näyttää houkuttelevan ja on yleisesti käytetty lääke

1

Soikkokämmekkä helppo istuttaa ja uudelleenistuttaa. Hyvä valinta tehtaan omassa puutarhassa sivusto, vaikka se siirretään luontoa heidän kukkapenkki. Istuttamisen tehdään syksyllä tai keväällä. Jalostus kasvi suositellaan valaistulla paikalla.

Hoito Wild Orchid

Kämmekkä huomasi ei pidä vetinen maaperä. Ruokinnan aikana on tärkeää varmistaa, että laitos ei saada tuoretta lantaa. On suositeltavaa tehdä maankatteiden maaperän, paras vaihtoehto, että - neuloja.

Jos orkideat kasvaa aurinkoisella alueella, on tarpeen tehdä kastelua. Loput kasvi on vaatimaton, ei vaadi erityistä hoitoa, tuholaisia ​​ja tauteja ei kuulu. Hän rakastaa puoliksi villi puutarha-alueet.

Paikka istutus kasvien on kevyt tai poluzatenennym

Lisätyistä jakamalla juuri, siemen, joskus itse kylvö. Hän inhoaa rikkaruohoja. Talvi siirtää ilman suojaa.

Tässä vaiheessa telineet ovat monenlaisia ​​orkideat.

 • Soikkokämmekkä on koristeellinen kasvi, kukinta touko-kesäkuussa. Kukinto kukat ovat kirkkaan violetti-ruskehtava, violetti tai vaaleanpunainen sävyjä. Viiden perianth muistuttaa kypärää.
 • Caspian orkideat - alhainen kasvin lehdet lineaarinen suikean. Kukat ovat tumman violetti, harvaan sijaitsee. Se kasvaa Dagestanissa, Kaukasian ja Iraniin.
 • Kloponosny orchis on tietty haju kuin puun vikoja. varjossa kukat - violetti ja ruskea. Laitos on listattu uhanalaiseksi.
 • Mies orkideat - nurmikasvien monivuotinen kasvi pariksi mukulat. Kääntöpuolella lehtiä esittää tumma lila tai violetti paikkoja. Kukinto kerätään kukkia vaalean magenta tai violetti. Kukinta kesäkuusta heinäkuuhun. Laitos on listattu uhanalaiseksi.
 • Monkey orkideat - nurmikasvien monivuotinen, saavuttaa korkeus 45 cm kukkii huhtikuusta toukokuuhun .. Kukinnan aikana tuottanut lukuisia valkoisia tai vaaleanpunaisia ​​kukkia pieni lila flecks. Laitos on harvinainen laji, listattu uhanalaisiksi.

Jos orkideat kasvaa aurinkoisella alueella, on tarpeen tehdä kastelua. Loput kasvi on vaatimaton, ei vaadi erityistä hoitoa, tuholaisia ​​ja tauteja ei sovelleta

Käyttö maiseman suunnittelu

Tällä hetkellä, joka on tuotettu risteyttämällä useita lajeja kasveja ovat edustettuina. Valita oman puutarhan voi olla vakiovarusteeksi - täplikäs orkideat ja alkuperäiset lajit - violetti tai apina orkideoita.

Paikka istutus kasvien on kevyt tai poluzatenennym. Mutta jotkut lajit (esim orkideat shlemonosny) on paremmat varjossa. Parasta kaikessa kulttuurin kasvaa kostean irtomaata. Marsh orkideat hyvin märkä maa tarvitaan. Poikkeuksetta kaikenlaisia ​​kasveja kuten maaperän runsaasti mineraaleja.

Orchis on ainutlaatuinen kasvi, joka kasvaa niittyjen ja peltojen Venäjän

Kämmekkä on täydellinen luoda puoliksi villi osa puutarhaa. Hän voi tulla hyvä koristelua rock garden, mutta tässä tapauksessa on syytä suosia niitä lajikkeita, jotka eivät tee suuria vaatimuksia maaperään. Mixed kukkapenkkiin kasvi on parempi olla käyttämättä, se piilottaa hallitseva kasveja. Mutta yksivärinen puutarhoissa orkideat voidaan käyttää.

Kämmekkä - mielenkiintoinen kasvi, joka muistuttaa orkidea. Laskeutuminen hänet puutarhassa ei aiheuta vaikeuksia edes noviisi puutarhuri. Erityisvaatimuksia hoidosta kasvi ei näytä. On parasta kasvaa orkideat puoliksi villi osa puutarhaa. Laitos ei vaikuta tauteja ja tuholaisia, se näyttää houkuttelevan ja on yleisesti käytetty lääke.

Kämmekkä: käyttää kansanlääkinnässä, kuvaus, ominaisuudet

Mikä on ruohoa, kuten orkideoita? Käyttö perinteisen lääketieteen ja kuvaus tämän kasvin käsitellään tässä artikkelissa.

Orkideat, kuvia joka on esitetty edellä on kasvi kuuluu orkidea perhe. Nimi tämän yrtti on kreikkalaista alkuperää ja on käännetty venäjäksi nimellä "yaichko9raquo;. Tämä outo nimi liittyy ulkonäkö mukuloista kasveja, jotka ovat hyvin mieleen kivekset.

On myös muita versioita alkuperästä venäjänkielinen nimi tämän yrtti. Erään niistä, ennen juuren orkideat ovat hyvin usein käytetään lemmenjuoma nimeltään kukka yatrovi.

Kuten monet muut kasvit, katsottu ruoho voidaan mainita seuraavat: käki kyyneleet, Cocuy, proshiben Marsh, vymechko kaksi selkärangan pyatipalochnaya ruoho, rakkaus-root, koira kieli, ydin tai solomondina käsitellä.

Grass orkideat - on monivuotinen mukulakasveista. Sen keskimääräinen korkeus on noin 10-50 cm. Juuri orkideoita edustaa paksuuntuminen kahdessa mukulat tai ns salepjuuret.

Lehdet tämän kasvin ovat yleisesti ottaen lineaarinen tai pitkälti kattaa varren kanssa supistumista ruoti.

Kukat orkideat ovat pieniä, kerätään monissa-kukkainen kukinto spicate pitkä pituus 7-9 tai 15 cm. Ne voivat olla violetin vaaleanpunainen tai tumma kirsikka.

Ylempi terälehdet kukista muodostaa eräänlaisen hattu, ja alemman - niin sanottu huuli kannuksella. Punaisia ​​täpliä, jotka sijaitsevat huuleen, toimivat eräänlaisena vertailukohtana, houkutella pölyttäjähyönteisiin.

Odotetaan itsepölytteisten kukkien tämän yrtti voi ei haalistu 7-10 vuorokautta. Kuitenkin yhteydessä siitepölyä he heti kuolla leimautumista. Kukinta orkideat kasvi huhtikuusta elokuuhun.

Useimmat lajit tämän yrtti on levittävät siemeniä. Mutta jotkut (kuten soikkokämmekkä) voi jakaa kasvullisesti muodostaen sijasta yhden kahden uuden mukulat.

Täplikäs orkideat ja muunlaisia ​​kasvit kasvavat viileässä, subtrooppinen ja leuto ilmasto pohjoisella pallonpuoliskolla. Tämä yrtti löytyy Keski- ja Etelä-Euroopassa sekä kaukana Aasiassa. Jotkut lajit kasvit kasvavat Pohjois-Amerikassa. Kuten Venäjän, sitten suuri joukko orkideat löytyy Krimillä ja Kaukasuksella.

Täplikäs orkideat ja muunlaisia ​​yrttejä yleensä kasvaa kosteassa maaperässä, vaikka se ei ole kovin suvaitsevainen hänen liiallinen waterlogging.

Useimmissa kuiva ja kuuma kesällä nämä kasvit menevät lepotilassa. Ne tallennetaan maaperään muodossa mukulat ja juurakot kunnes seuraava suotuisa kaudella.

Syksyllä orkideat alkavat kasvaa hitaasti siirtää elinkaarensa vasta heinäkuussa.

Useimmat kasvilajia kuten orkideat (kuva esitetään tässä artikkelissa), ovat calcicole. Toisin sanoen, he haluavat kasvaa maaperässä runsaasti kalkkia. Lisäksi on olemassa lajeja, jotka suosivat tai emäksisiä maa mineraalihiekat aineita.

Käytännöllisesti katsoen kaikki sen kasvun orchis valituilla alueilla on korkea kirkkaus (esim., Niitty, metsä harvennetun vyöhykkeen reuna metsän). Vaikka jotkut kasvit löytyy edelleen varjossa.

Kämmekkä on potilaan näytteitä. Toisin sanoen, tällainen laitos yrittää välttää läheisyys kilpailukykyinen heinälajit. Jos tätä ei voida välttää, se vie vähemmän hedelmällistä maata. Tässä suhteessa, orkideat löytyy vain yksittäisiä kopioita tai pieniä määriä ja harvoin muodostavat suuren klusteri.

Pidetään kasvi on hyvin sovitettu siirtoon haitallisten luonnon olosuhteissa. Kerääntymisen vuoksi aineiden maanalaisen elimissä, hän voi odottaa niiden muutoksia usean vuoden aikana.

Väestöön orkideat eivät vaikuta haying ja vierailevat metsässä kesällä. Kuitenkin tuhoisa heille laiduntaa.

Taloudellinen merkitys ja käyttää yrttejä

Kämmekkä apteekissa voi ostaa vain kuivattuina. Lisäksi markkinat tulee paitsi kukkia ja lehtiä, mutta mukulat. Jälkimmäinen sisältää tärkkelyksen, sokerin ja limakalvojen aineita. Kuivattiin juurakoita tai salepjuurijauhon aktiivisesti käyttää vaipan ja smyagchitelnogo välineet myrkytys, gastriitti ja koliitti. Joskus ne kehotetaan ottamaan heikko potilaita vahvistaa kehon.

Meidän tulisi myös huomata, että harkittavana yrtti käytetään eläinlääketieteessä suoliston katarri kotieläimillä.

Kämmekkä: käytetty kansanlääkinnässä

Limaa, joka saadaan sekoittamalla hienonnetaan mukula orkideat, käytetään hyvin usein kansanlaakinnassa hoitoa varten monia eri sairauksia. Huolimatta siitä, että laatu lääkekasvi ja ei ole täysin ymmärretty, asiantuntijat ovat osoittaneet, että lima on selvä vaikutus ihmiskehoon. Se peittää limakalvot ruoansulatuskanavan, ja on myös yskänlääke, hematopoieettisten, antikonvulsiivinen, tonic ja tonic ominaisuuksia.

Kuinka muuten voisi käyttää orkideoita? Käyttö perinteisen lääketieteen, tämä kasvi on esitetty myrkytyksessä tiettyjen myrkkyjä. Tätä varten, vesipitoinen infuusio yrttejä oraalisen aineen tai peräruiskeet. Tämä lääke ei salli vaarallisia aineita imeytyy suolistosta, mikä estää myrkytys prosessi. Myös terapeuttinen peräruiskeet orkideoita hyvin apua peräpukamat.

Meidän tulisi myös huomata, että mukulat yrtit ovat tulehdusta estäviä kroonisten ja akuuttien sairauksien hengityselimiä. Lisäksi tehdas parantaa veren ja edistää sen uudistamista.

Jotka sairaudet hakea?

Milloin käyttää orkideoita? Käyttöä perinteisen lääketieteen on tarkoitettu hoitoon seuraavista sairauksista:

 • ripuli, kystiitti, seniliteetti, tuberkuloosi;
 • masennus, sairaudet ruoansulatuskanavan, katarri virtsarakon;
 • keuhkoputkentulehdusta ja muita hengityselinten sairauksia, joihin liittyy yskää, impotenssi, ja impotenssi;
 • uupumus, vitamiinin puute, anemia;
 • keuhkoastma, keuhkokuume, krooninen keuhkoputkentulehdus;
 • tulehdus lisäkkeet, eturauhasen, voimattomuus, mukaan lukien toipumisaika jälkeen vakavia sairauksia.

Kuinka valmistautua lääketieteellisen limaa jauheesta orkideat? Vastaus tähän kysymykseen on tiedossa, etteivät kaikki kannattajat perinteisen lääketieteen. Siksi huumeiden reseptiä päätimme esitellä tässä artikkelissa.

Puoli jälkiruoka lusikat jauhe on juuri ja laitoksen on täytettävä lasi kiehuvaa vettä, jäähdytettiin huoneen lämpötilaan. Säiliön sulkemiseksi kannen komponenttien annetaan hautua 60 minuuttia sekoittaen niitä säännöllisesti. Saat tiheä jousitus infuusio joskus lisätä tuoretta hunajaa. Kuten ainesosa dramaattisesti parantaa ominaisuuksia aromiaineita. Ota se hoitotarkoituksiin kahdesti päivässä (100 ml) ennen ateriaa. Paranevuus tauteihin ruoansulatuskanavasta pitäisi kestää vähintään 30 päivää.

Jos sinun täytyy tehdä lääkkeeksi keittäminen juuret orkideat, niin tämä on otettava 3 g valmiiden jauhetta ja täytä se 380 ml kuumaa vettä. Saatu seos olisi protomai ja kaada kiehuvaa vettä 9-10 minuuttia miedolla lämmöllä, koko ajan sekoittaen komponentit. Seuraavaksi liemi vaaditaan vaatimaan tunti ja potsedit.

Ottaa tällainen lääke on toivottavaa 100 ml kolme kertaa päivässä ennen aterioita. Muista myös noudattaa vähentämiseen ruokavalioon riisin tai liemi. Tällaiset eliksiiri usein käytetään hätätilanteessa ripulia ja punatautia.

Kämmekkä - Forest Beauty orkidea

Orchis - monivuotinen yrtti koukeroinen kukintoja ja useita lääkinnällisiä ominaisuuksia. Se johtuu sen käytöstä orkideat vuosikymmeniä tuhoutui ja nyt mukana Red Book kuten uhanalaisten lajien. Viljellä oman puutarhan, et voi vain rikastuttaa kukka puutarha, mutta se on hoitaa säilyttäminen harvinaisten kasvien. Orchis on paljon ihmisten nimet, "koira kieli" joukossa, "ydin", "vymechko", "käki kyyneleet", "Wild Orchid". Hän jaetaan lauhkean vyöhykkeen koko pohjoisella pallonpuoliskolla. Laitoksessa mieluummin kylmä ilmasto, se kasvaa runsaasti kalkkipitoisilla mailla metsän reunoilla ja kostea juurella.

Kämmekkä - nurmikasvien monivuotinen perheen Orchidaceae. Sitä syötetään juurakot kanssa pariksi, pitkänomainen mukulat, jotka ovat usein verrataan miesten kivekset. Pystyssä varret pituus 10-50 cm pohjalevyn piilossa pistorasiaan. Eli laaja soikea lehdet istuvat ampua. Ylempi lehdet ovat pieniä petioles. Joskus pohja oliivinvihreä teräslaattakauppa ovat pieniä tummia täpliä.

Huhti-elokuussa varsi pitenee ja tulee yksinkertainen alaston varret tiheä piikki kaltaisia ​​kukinnot 7-9 cm pitkä. Pieni orkidea kuten kukat maalattu lila-vaaleanpunainen tai kirsikka. Terälehdet ylemmän kypärä on muodostettu, ja alempi huuli muodostavat kolmilapaiset kannuksella. Pohjan huulet peitetty tummia täpliä. Kukat henkivät hienovarainen makea maku vaniljan aromit ja hunajaa. Erillinen alkuunsa kukkii 7-10 päivää ennen kuin oli hyönteisiä pölyttää. Välittömästi sen jälkeen, kun siitepölyä kuuluvat munasarja terälehdet kuihtuvat. Pian kypsä kuiva siemenet palot hyvin pieni tumma siemeniä.

Lajien monimuotoisuus orkideoita melko suuri. Tänään botanists viittaavat tähän sukuun yli 60 kasvilajia. Jotkut lajit ovat viime aikoina siirtyneet suvun neotinea Anacamptis ja samaan perheeseen.

Kämmekkä mies. Nurmikasvien monivuotinen kanssa pariksi pitkänomainen mukulat kasvaa 20-50 cm korkea. Pohjan varren on peitetty violetti paikkoja. Se kasvaa yleisesti sulkevaan lehdet, jotka ovat hieman taitetaan pitkin pituussuuntaista laskimot. Leaf pituus - 7-14 cm ja leveys - 1,5-3,5 cm Vihreä pintapeitteetön violetti tai tumman lila täplät, joka sijaitsee lähempänä pohja .. Lieriömäinen kolosovidnoe kukinto 6-18 cm pitkä koostuu 15-50 nuppuja. Lila kukat ovat melko pieniä, ne koostuvat taivutettu huuli leveä, jossa on kolme terää, tylppä kannuksensa ja pieni kypärä. Kukat kukkivat huhtikuussa ja toukokuussa.

Kämmekkä täplikäs. On tällainen suosittu puutarhurit koska korkea koriste ominaisuuksia. Kasvi on palmate-jaettu mukulakasvit rhizome. Ampuu korkeus 15-60 cm on melko tiheä, pystyssä. Vuonna alaosassa ne ovat piilossa lineaarinen tummanvihreä lehtineen. kärki varsi on koristeltu hyvin tiheä ja lyhyt piikki kukinto vaaleanliila tai violettia väriä. Pohjan kolmen terä huulet peitetty tummia täpliä. Samanlaisia ​​täplät ovat läsnä pohjalle lehtiä. Kukinto kukkii toukokuun loppupuolella.

Kämmekkä apinan. Photophilous kasvin korkeus 20-50 cm. Maanpäällinen muodostettu arkki ulostulossa 4-6 laajasti suikea lehdet, joissa on pyöristetty reuna. Kukinto näyttää lyhyen paksu harja hunajaa aromi. Sivusuunnassa lohkoa huuli on hyvin kapea, lineaarinen. Keskiosa on jatkettu, joten huuli on ulkoisesti muistuttaa pienoiskoossa apina elin, tuollaista saanut nimensä.

Soikkokämmekkä (kypärä). Kasvi on 20-60 cm pitkä on suuri kirkkaan vihreät lehdet ovat soikeat. Pituus hienovarainen alaspäin lamina on 8-18 cm ja leveys - .. Noin 2,5 cm: n paksuinen liuottaa korvan pituus 5-8 cm Se on pyramidin muotoinen touko-kesäkuussa. Kapeat, ohut huuli laajasti jaettu kolmeen osakkeisiin. Kypärä ylemmän lohko suurempi.

Violetteja orkideoja. Kasvi on ominaista suuri koko. Varsi 40-70 cm pitkä, jossa on pyöreä poikkileikkaus ja laajenee paksuus 12 mm. Tyvestä vierekkäisiä kasvaa 3-6, yleisesti levyksi, jonka terävä reuna. Touko- ja kesäkuussa, nousee piikki 5-20 cm pitkä. Se koostuu eri tuoksuvia kukkia. Vaaleanpunainen huuli leikellään vastakohtana musta-violetti tai ruskean-violetti kypärä.

Useimmat orkidealajia ovat levittävät siemeniä. Suotuisissa olosuhteissa kasvi on monipuolinen itsestään kylvöä. Kuitenkin siemenet voivat itää ainoastaan, jos erityinen maaperä sieniä. Usein kun kylvetään kotimaa otettu missä villiorkideoita kasvaa niityllä. Siemenet voidaan kylvää ympäri vuoden. He yrittävät jakaa kontti kostea kasvualusta. Kapasiteetti suojakalvon ja laittaa hyvin valaistu paikka lämpötila +18 ... + 24 ° C: ssa Taimet näyttävät hidasta ja epätasaista. itävyys prosessi kestää 1-3 kuukautta.

Kun taimet kasvaa muutamia lehtiä, joten ne tulisi istuu erillisessä potin. Vahingoittamatta juuret kunkin laitoksen transplantoitu on suuri multakokkare. Kevääseen taimet kasvatetaan kasvihuoneessa huhti- ja toukokuussa aurinkoisina lämpiminä päivinä viettää kovettumista. Auki maahan orkideat istutetaan vasta toukokuun lopulla, kun pakkaset. Välinen etäisyys taimet tulisi olla 10-15 cm.

Yksinkertaisin pidetään jalostukseen orkideoita mukulat. Syksyllä, kun häivyttää maahan osa laitoksen, se leikataan. Mukulat kaivettiin ja huolellisesti erillään. He välittömästi istutetaan uuteen kuoppaan. Tässä osassa maata vanhasta sijainti on siirrettävä yhdessä seuran.

Mielenkiintoista, mukulat kasvavat oksat, joten tämä menetelmä etenemistä voidaan suorittaa kesän aikana. Ensimmäisen kerran erotettiin, kun mukula silmuja. On erittäin tärkeää olla varovainen, ettei vahingoita varsi ja juurakosta. Lisäksi erottelu toistetaan joka 25-30 päivää. Tuloksena oleva mukula istutetaan uuteen paikkaan. Varhaisessa kukinnan voidaan odottaa. Muodostettaessa lehtiä ruusukkeen kehittyy ja perusrunko 3-5 vuoden kuluessa. Vasta sen jälkeen oikealla huolellisesti alkaa kukinnan.

Orkideat ovat resistenttejä sääolosuhteet, mutta saattavat kärsiä aggressiivisempi naapurit kukkapenkki. Ja niiden kasvu on mykorritsa (symbioosissa erityisten sienten maahan). Laitoksesta toiseen paremmin osittain varjossa. Jossa on kirkas aurinko aamulla ja illalla, ja keskipäivällä on varjostus.

Maaperä on melko kostea, mutta ei vetinen. Maa ei saa olla hapan, edullisesti neutraali tai lievästi hapan maaperä jossa on suuri pitoisuus kalkkia ja ravinteita. Vaikeissa kuivuus vähän kastelukannu orkideat voi mennä lepotilaan. Kasvi kasvaa aktiivisesti ja kukinta keväällä, ja sitten herääminen syksyllä. On kasteltava säännöllisesti maa ei kuivu liikaa.

Rehu kasvien parempi lannoitusta orgaanisen (komposti, silputtu neulasia). Niiden maaperästä silppuava kaksi kertaa vuodessa, keväällä ja syksyllä, korkeus 5-7 cm. Käyttämällä kivennäisaineet, sekä tuoreita lantaa on ei-toivottua. Ne auttavat kehittämään lehtiä, mutta kukinnan ei ehkä tapahdu.

Syksyllä koko maanpäälliset osa kuolee orkideoita. vain mukulat varaus ravinteita jää maaperään. Pintakasvillisuus voidaan leikata heti, kun se alkaa kellastua. Ei ole tarpeen odottaa täydellistä kuivausta. Leikkaaminen piristää mukula siirtyvän lepotilaan.

Vuoteen talven orkideat sopeutuneen hyvin. Keski-Venäjällä, hän ei tarvitse lisäturvaa. Paljon vaarallisempi hänelle ei ole kylmä, ja vuoto maaperään. Hänen takiaan, mukulat voi mätänemään.

Vaikka kasvit ovat herkkiä orkidea perhe, he eivät pelkää sairautta. Orkideat eivät kärsi lahoa ja hometta, loiset ja eivät hyökkää kasvin. Ainoat tuholaiset ovat etanoita. Suojautua niiltä, ​​voit käyttää tuhkaa, murskattu munankuoria tai olkia. Nämä materiaalit ovat hajallaan maahan ympäri kukkapenkkiin. Tender vasikka loiset ovat vahingoittuneet, kun yrittää voittaa este.

Lääkinnällisiä ominaisuuksia ja vasta

Orchis käytetty lääkekasvina kansanlääkinnässä. Sen mukulat (salepjuuret) ja kukkia sisältävät suuren määrän limaa, eteeriset öljyt, proteiineja, hiilihydraatteja, mineraalisuoloja ja glykosideja. Korjattujen kukat ja juuret on tehty limakalvojen liemet, maito hyytelö, alkoholin tinktuurat ja öljy uutteet.

Saadut varat auttavat pääsemään eroon seuraavista sairauksista:

Erittäin suosittu tapa orkideat ovat miehiä. He kohtelevat seksuaalinen häiriö, eturauhastulehdus, adenooma, erektiohäiriö.

Käytä tuotteita orkideoita voi jopa lapsia. heillä ole vasta. On vain tarpeen olla varovainen aluksi ottamista ihmisiä, joilla on taipumusta allergioihin. On tärkeää pitää lääkkeiden raaka oikein. Jos se on saanut hometta tai loisia, lääkkeiden valmistuksessa ei ole hyväksyttävää.

Harvinaiset orkideat istutettu sekoitettu kukkapenkkiin. Ne näyttävät paremmilta yksin ryhmässä istutusten keskellä nurmikkoa, kallioinen muuraus tai lähellä havupuita ja saniaisia. Joskus villiorkideoita löytyvät Alppien kukkulalla. Sen avulla voit tehdä erilaisia ​​kukka puutarha-alue tai yksivärinen puutarha.

1