kämmekkä miespuolinen

kämmekkä

Hyödyllisiä ominaisuuksia ja sovellus uros orkideat

Muinaisista ajoista, ihmiset tietäisivät hyödyllisiä ominaisuuksia orkideat ja käyttivät huumeita perustuu se, että erilaisten sairauksien hoidossa: herpes, haavaumat, tulehdus, ripuli. Arvokasta lääkkeiden raaka tämän kasvin ovat nuoret mukulat, muuten kutsutaan "mukulat salepjuuret". Ne kerätään lopussa kukinnan orkideat, että heinä-elokuussa.

Muodossa 2 erityyppisiä mukulat: pyöreä - 1-1,5 cm paksu (ne ovat parempia) ja palmate - 0,5-1 cm: n paksuinen tallentaa talteen raaka-aineita (mukulat) on toivottavaa säilyke ja kuiva pimeässä huoneessa, koska. kosteuden kanssa ja valo valmis tuote on musta ja hyvin nopeasti menettää sen lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Mukulat sisältävät noin 50% liman, 27% tärkkelystä, noin 5% proteiinia aineiden, schavelekisly kalsium-, mineraalisuoloja, sokereita, pieniä määriä hartseja.

Juuret noin orkidealajia ovat syötäviä, kasvi on usein viljeltyjä koriste. Lisää hänen mukulat valmistella limainen liemi, joka tarjoaa kuorituksen vaikutus. Tämä tarkoittaa sitä, sisätila, muodossa peräruiskeet tai tulehdussairauksien vatsassa ja suolistossa. Yatryshnikovaya lima myös tehokas, kun he yskä, kurkkukipu ja suun. Lisäksi se on hyödyllistä ulkoinen sovellus muodossa pakkaa hoidossa kiehuu ja turvotusta.

Lisäksi orkideat käytetään tonic ja korjaavat korjata, se on määrätty hermostunut sammuminen ja heikkous vakavan sairauden jälkeen, krooninen eturauhastulehdus ja impotenssi. Pääsuunta käytön orkideat - hoitoon eturauhastulehdus. Se voi kuitenkin myös lääkkeitä hoitoon katarri virtsarakon, kohdun sairaus.

Käyttö orkideoita auttaa tuberkuloosipotilaille, jotka ovat kärsineet vakava verenvuoto, lapset kärsivät suoliston katarri. Vanhat ihmiset Orkideat hyödyllinen myös ylläpitää voimaa. Ja käyttää sitä hiusten kasvua. Valmisteet joitakin erilaisia ​​kasveja tarjoavat merkittäviä tukea myrkytys myrkky skorpioneja, käärmeitä, mehiläiset, päihtynyt erilaisilla kemiallisilla ja bakteerien toksiineja. Valmisteet orkideat ovat hyvin suosittuja lasten hoidossa.

Vain nuoret juurien käytetään lääketieteessä. Niiden kaivaa lapio maa ja puhdistaa iho, pestiin perusteellisesti kylmällä vedellä, upotettiin sitten jonkin aikaa kiehuvaan veteen, ja sitten kuivattiin lepotilaan. Juuret sisältävät mineraalisuoloja, tärkkelys, glykosidit, eteerinen öljy, ja paljon proteiinipitoisen materiaalin juuresta slizi.Sredstva suositella ottaen impotenssi, eturauhasen syöpä, krooninen eturauhastulehdus.

Klo Tällaisten valmisteiden tulisi noudattaa annostusta välttämään liiallista seksuaalisen kiihottumisen. Ulkoiseen käyttöön juuri survotaan, sekoitetaan laardi ja höyrytettyä maitoa. Tämä työkalu voidaan käyttää kiehuu, rikollinen, carbuncles, hammassärky, lisätä hiusten kasvua.

Kukat ovat suuria orkideat, kanarian keltainen, joskus violetti, kerätään tiheässä terttuneilikoille piikki. Lähi-välilehti ulkokehä ja lohko 2 muodostaa eräänlaisen sisemmän kypärä. Huuli keskellä vihreä-keltainen, keltainen sivuilla, ilman täpliä. Munasarja sessile, kierretty, kannus on munasarja.

Kuten tieteen ja kansanlääkinnässä, orkideat kukat käytetään hyvin vähän. Eri lajien kasvien kukat ovat erilaisia ​​muodoltaan ja väri. Jotkut lajit lueteltu Red Book Venäjän, Valko-Venäjä, Ukraina ja sovelletaan lääkekasveja. Koska uhka täydellisen tuhoutumisen orkideat, tämä kasvi voidaan siirtää luokkaan kulttuurin.

1

Öljy infuusio: 50 grammaa kuivattua, murskattiin jauheeksi kukkia (ei nollat) täytetään 0,5 litralla oliiviöljyä, vaatia 2viikko pimeässä ja sitten lämpöä kanta. Ota tämä lääke suositellaan eturauhasen tulehdus päälle lusikallinen ennen ateriaa 2 kertaa päivässä.

Alkoholi tinctures orkideat valmistetaan lähinnä ylläpitoon ja hoitoon seksuaalinen toiminta miehillä (nuoret juurta käytetään tehostamaan seksuaalista toimintaa). Lisäksi tinktuura on kaikki ominaisuudet ja salepjuuret, kuten kuorituksen. Ne valmistetaan tavanomaisilla menetelmillä valmistamiseksi infuusiota.

Resepti 1. Young juuri orkideat (1,5 ruokalusikallista) ja puoli ruisleipä olisi hienontaa ja kaada 500 ml: ssa etyylialkoholia (75 astetta), työntää pimeässä paikassa 2 kuukausi. Voimassaolon päätyttyä koostumuksen painaa paineessa, jäännös poltetaan ja lisätä sen infuusio, ja työnnä 2 kuukautta lisää. Take 1 tl 1-2 kertaa päivässä ennen aterioita, laimennetaan vedellä.

Löydetty virhe tekstissä? Valitse se ja muutamia muita sanoja, paina Ctrl + Enter

Tehdas toistetaan pienten ja lukuisat siemenet kypsyvät hedelmät. Lääketieteessä niitä ei käytetä. Siemenet ostavat puutarhurit viljelyyn. Kun istutus haudata ne maahan, lämpötilan on oltava 18-25 ° C: ssa Kasvin siemenet voivat olla kaikkina vuodenaikoina, ensimmäiset taimet näkyvät kolmen kuukautta vuodessa. Väli laskeutumisia pitäisi odottaa ainakin 10-15 cm. Orchis usein koristelussa koristamaan puutarhoja.

On noin 100 lajia orkideoita, monet heistä ovat vaarassa kuolla sukupuuttoon, ja kirjataan Punaiseen kirjaan useissa maissa. IVY-maiden kasvavan noin 40 lajia tämän kasvin. Monet heistä ovat paranemista, toiset viljeltyjä koristekasveja. Lääketieteellisiin tarkoituksiin, järjestäytynyt istutukset ja korjuu lääkkeiden raaka-aineita. Erityisen arvokas tuote on salepjuuret.

Kämmekkä mies - nurmikasvien monivuotinen yrtti kaksi suurta kiinteä mukulat. Varret kasvit ovat yksinkertaisia, yhden, on mehukas, pitkulainen suikean, paljas lehtiä. Crimson kukkia kerätään lyhyessä harjalla. Hedelmät - kapseli, joka on täynnä pieniä siemeniä. Kukkii tällaista touko-kesäkuussa. Kämmekkä miehet jaetaan Venäjän Euroopan puoleisessa osassa, Ukrainassa (vuoristoalueilla), Kaukasuksella ja Uralilla. Se kasvaa tammi, haapa, pyökki metsät, maaperä erityyppisiä, mutta ei liian kosteaa ja happoa.

Voidakseen käyttää lääkekasveja mukulat. He löysivät Karvasaineet, eteeriset öljyt, limaa. Raaka lääkkeet, joita käytetään hoidettaessa sairauksia, maha-suolikanavan, yskä, kystiitti, hammassärky. Muotoiluja perustuu orkideat toimivat ennalta ehkäisevää ja korjaavaa ainetta, niitä käytetään lisäämään tehoa ja hermostunut sammumista. mukulat liemet indikoitu hoitoon halvaantuminen, kouristukset alaraajojen, gastriitti. Keittäminen Maidon parannuskeinoa keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus. Joissakin maissa, keittäminen käytetään ehkäisymenetelmää.

Orchis täplikäs - monivuotinen nurmi metsän kasveja. Siinä on kaksi juuret: yksi - vanha, kuolevia, toinen - nuori. Varsi on pystyssä, 4-8 lehdet. Lehdet ovat elliptinen, pilkullinen, yleensä samanlainen tulppaanin lehdet. Suuret helmet kukat kerätään lieriömäiseen korvaan paksu punertava violetti väri. Hedelmä kasvi - laatikko, siemenet - pienet ja lukuisia. Kukkii tämän lajin touko-kesäkuussa, hedelmät kypsyvät elokuussa.

Kasvava orkideat huomasi koko metsävyöhykkeeltä Venäjän, Ukrainan ja Valko-Venäjällä. Kokoelma lääkkeiden raaka-aineet - mukulat - tuotettu kukinnan aikana. Annostus elementit ovat liima, tärkkelys, pentosaanit, dekstriini, metilpentozan sakkaroosia. Kansanlääkinnässä käytetty jauhe mukuloista kasvi. Sitä käytetään ruokamyrkytys, ripuli, punatauti. Lima käytetään eri sairauksien ruoansulatuskanavan, katarri ylempien hengitysteiden.

Soikkokämmekkä - monivuotinen yrtti kaksi hyvin kehittynyttä juurta. Varsi hänen yksinkertainen, suora. Elliptinen sessile lehdet kasvavat 3-5 kappaletta alareunassa varren. Pinkishwhite kukkia ryhmittyneet tiheässä kukinnot. kasvi kukinta tapahtuu touko-kesäkuussa. IVY-maissa tämä laji kasvaa Venäjällä (Itämereltä etelään Itä-Siperian), Kaukasuksella, mieluummin kuivaa, kalsium-rikas maaperä. Soikkokämmekkä kasvavat, yleensä glades, niittyjä. Lääketieteessä käyttää nuoria, tuoreita ja kuivattuja mukulat kerätään lopussa kukinta.

perusteella orkideat huumeita käytetään hoitoon ruoansulatuskanavan, hengitysteiden. Ne parantavat yleistä terveydentilaa jälkeen vakava sairaus. Kasvi lisää tehoa. Sitä voidaan myös käyttää ruoanlaitossa. Mistä se on valmis keittoja, hyytelöä, hyytelö ja jopa taikinan.

Kämmekkä poltetaan - tämä laji on äärimmäisen uhanalainen, joten on listattu uhanalaiseksi. Luonteenomaista edustaja laji on monivuotinen yrtti, jossa on kaksi pallomaisen mukulat, joka kulkee 3-5 versojuuria. Yksi mukula vanhan, kuolevia, toinen tiukka, jossa uudelleen munuaisen ensi vuonna.

Pitkulainen lehdet, kavennettu tyvestä, joka sijaitsee pohjapinta osa varren päälle lehtiä varsi on emättimessä. Kukat ovat pieniä, kaksi-sävy, jossa tulöipunaisella kypärä ja vaaleita täplien punainen huuli, kerätään paksu korvaan. Kukinta orkideat poltettu touko-kesäkuussa.

Laitos löytyy Venäjän Euroopan puoleisessa osassa, Länsi-Siperiassa, ainakin Valko-Venäjällä ja Ukrainassa. Se on erityisen yleinen Skandinaviassa, Vähä-Aasiassa ja Välimeren alueella. Lisäämällä näkymä kostea metsä niittyjen, lehti- ja sekametsissä, mieluummin maaperän runsaasti humusta, hieman hapan ja hieman emäksinen.

Harvest lääkkeiden raaka-aineet villiorkideoita on lailla kielletty. Hoitotarkoituksiin, se on erityisesti, istutukset. Mukulat talteen heti kukkivat kasvit. Sopii vain nuorille mukulat. Käsittelyn jälkeen raaka-aineet valmistettiin salepjuuret. Säilyttää valmista tuotetta kuivassa, hyvin ilmastoidussa tilassa, raaka säilyvyys 6 vuotta.

Salepjuuret - hyvä pinnoite ja linnoittaminen agentti. Se on määrätty gastriitti ja krooninen hengitysteiden tulehduksen, maha-suolikanavan. Lima juomaa Jos myrkytysoireita hidastaa imeytymistä myrkkyä. Jauhe vanha mukula katsotaan epäonnistuneen ja ehkäisyn, se on hyvin säätelee kuukautiskiertoa. Siemenet epilepsialääke.

Vasta käyttöön orkideat

Valmisteet orkideat ovat niin turvallisia, että voit käyttää niitä lapsille, imettäville äideille ja raskaana oleville naisille, mutta vasta yksityiskohtaisen kuulemisen lääkärin. Käytettäessä orkideat valmistelut miehet lisätä tehoa kuitenkin tarpeen tarkkailla annosta.

Juurissa ja varret yasentsa on paljon ravinteita, minkä ansiosta voit hoitaa monia sairauksia. Vuonna kukkia, lehtiä ja varret korkea pitoisuus eteeriset öljyt. On tunnettua, että fraxinella runsaasti alkaloideja (skimianin, diktamnin, koliini) diktamnolakton, saponiinit, bergapten, antosyaniineja ja flavonglikozidy. Root sisältää rasvahappoja.

Deadnettle on yskänlääke, diureetti ja hemostatic ominaisuuksia. Tämä kasvi käytetään tulehduksellisten prosessien ja vilustuminen. Dead-nokkonen käytetään kohdun supistelua. On suositeltavaa käyttää allergialääke vaikutus. Lisäksi deadnettle käyttää hyvänä veren puhdistamot keinoin.

Hawkweed on tulehdusta, antibakteerinen ja antiseptistä ominaisuuksia. Lisäksi tämä kasvi käytetään sideaineena ja diureetti. Hawkweed määrää vähennetään haitallisten aineiden ihmisen veressä. Laitos on suositeltavaa käyttää päänsärkyä niin hyvä.

Ohra sisältää biologisesti aktiivisia ja ravintoaineita, vitamiineja ja kivennäisaineita, että ihmiset tarvitsevat hyvän terveyden ja normaalia elämää. Ohra on ympäröivä, anti-inflammatorisia ja rauhoittavia ominaisuuksia. Tehtaalla on ainutlaatuinen kyky laittaa ulos.

Kun kopioit materiaaleja aktiivinen linkki sivustoon www.ayzdorov.ru tarvita! © AyZdorov.ru 2009-2017

Tällä sivustolla on tiedoksi ja ei vaadi itsensä hoitoon, lääkärissäkäynti tarvitaan!

kämmekkä miespuolinen

Orchis uros (miehenkämmekkä L.).

Orchid perhe - Orchidaceae.

Jonka tarkoituksena hoidon avulla juurista tai mukuloista kasveja.

Orchis - eräänlainen keskikokoinen, perennat. On monia lajinsa, jotka eroavat keskenään. Tällainen orkideat jaetaan pääasiassa Kursk, Orel ja Voronezh alueet Venäjän federaation Ukrainassa, lisäksi kasvaa Krimillä ja Kaukasuksella.

Juuri miehen orkideat koostuu kahdesta munanmuotoinen mukulat, joista yksi on suurempi, vanha ja veltto, ja toinen - nuori, mehukas; se poikkeaa monia hienoja juuria. Maanpäälliset osa laitoksen edustaa yksi kukka varren peitetty pohja pitkänomainen soikea lehdet (kuten varsi kasvimaa sipuli tai kielo), joka päättyy paksu korva outoa, monipuolinen ja värikkäitä kukkia suuri huuli ja pitkälti kannustaa.

Lehdet orkideat miehen vihreä, sileä, kaareutuva suonet. Varsi, jättäen pari soikea mukulat, aina muodostaen uusia mukuloita. . Korkeus varren noin 40 cm spicate kukkia kerätään perianths harmaa-violetti, ja alahuulen kaksihaaraisen kukka - kirkkaan violetti. Hedelmät - kapseli, halkeilua venttiilit 6, siemenet - läpinäkyvä ulkokuoren.

Lisäksi orkideat uros, läsnäolon vuoksi suhteellisen suuri mukulat ovat hyödyllisiä ja muiden lajien tämän suvun: Morio, kypärä, sekä Valkolehdokki, joka poikkeaa muista orkideat, että hän, kuten kielo, vain kaksi arkkia (niin sitä kutsutaan kahden peitteellä) .

Mukulat kaikenlaisten orkideat ovat yhtä hyödyllisiä. Kasvavat orkideat enimmäkseen lehti- sekametsiä joukossa pensaita, pensaassa, ainakin niittyjen ja Valkolehdokki ja vastaavat siihen Lyubka zelenotsvetnaya Ukrainassa kutsutaan lepakoiden tai "Love Me, älä jätä" vahvasta aromaattinen tuoksu, pahempaa yöllä, aikana kukkivat kukat. Joskus Valkolehdokki nimeltään yö orvokit. Jos kuivaus ei ole vain kukkia, mutta itse kasvi ja lähtee miellyttävä tuoksu Woodruff.

Mukulat orkideat minkäänlaista etenkin orkideat mies, arvokasta sen hyytelömäinen, limaisia ​​aineet, ne ovat niin rikkaita. Kerää mukulat loppukesästä, kunhan ne eivät ole vielä vanhentuneet. Jotkut uskovat, että mukulat tämän kasvin auttaa impotenssi (impotenssi).

Kemiallinen koostumus ja ominaisuudet orkideat ovat tutkittu vähän, mutta siinä valtiossa farmakopean kasvin otettiin käyttöön, ja jauhe sen mukulat (salepjuuret) käytetään ainoastaan ​​liman vastaan ​​myrkytyksiä tapahtuu apteekeissa.

Ihmisiin, jauheen mukulat orkideat tai salets tunnistaa erittäin hyödyllinen ripuli, punatauti, virtsarakon ja muiden ruokamyrkytysten tarvittaessa kuorittamisen lima lääkkeet ruoansulatuskanavan kudoksen tulehdus. Kun ripuli vaikutus tehdä peräruiske ratkaisun salepjuuret lisäämällä 1,10 osaa pellavansiemenöljy.

Salepjuuret erittäin kätevä käyttää, erityisesti lapsille, jotka kärsivät suoliston katarri.

On myös välttämätöntä, että ikääntyneiden säilyttää vahvuus seniili uupumus, tuberkuloosipotilaille ja ne, jotka ovat kärsineet vakavia verenvuotoja tai heikko kun raskas kokemuksia ja heikentävistä sairauksista.

Jos salepjuuret ei apteekeissa, on mahdollista valmistaa itse näin: kaivettiin mukulat orkideat puhdistettu pienistä juuret ja yläosan ihon koukussa mukulat nokassa, upota niitä muutaman minuutin ajan kiehuvassa vedessä poistamaan hajut ja poista katkeruus, sekä mukulat voinut itää.

Ottaen mukulat kiehuvaa vettä, ne kuivataan ulkoilmassa (varjoon) tai lämpimässä huoneessa. Kuivattu mukulat pitäisi olla kellertävä väri ja joitakin vitreousness tai avoimuutta.

Ennen käyttöä, mukulat trituroitiin ensin laimennettiin kylmällä keitettyä vettä - 10 osaa - ja lisätään sitten 90 osaa kiehuvaa vettä (tai kuumaa maitoa), sekoitettiin kunnes paksuhko neste, kuten nestemäinen voide.

Kansojen Itä (esimerkiksi persialaiset) yatryshnikovye kartioita pidetään äärimmäisen ravitsevaa ja jopa paranemista. Näiden -Finish pysyvä aamu juoda, jopa heittää heidät keitto, keitetyt hyytelö ja niiden jauhoja tekee taikinan.

Käyttömenetelmät. Liemi: 180 ml 3,0-10,0; yksi tai kaksi ruokalusikallista kolme tai neljä kertaa päivässä.

Sillä aliravittujen ihmisten päivittäinen annos - 40 g vettä tai maitoa hunajaa.

Peräruiske, jossa on kaksi teelusikallista salepjuurijauhon ottaa kaksi kuppia kiehuvaa vettä (pre-kostutetulla jauhe on kylmä) ja lisättiin (jos sellaisia ​​on) neljännes tl hienonnettua pellavansiemenöljy.

Huom. Tarkistaa puhtauden ostettujen salepjuuret jauhe, on otettava yksi osa per 100 osaa vettä ja keitetään; Se pitäisi saada paksuhko ja melkein väritön liman; Jos jäähdytetään lisätä tämän limaa ohjata useita tippoja jodia, liman pitäisi ostaa sininen.

Kuinka kaunis kukka orkideoita mies, mutta laitos on arvokasta eikä niitä vaan niiden juuret ... koska hyvin arvokkaita ominaisuuksia juuret orkideat mies. Esimerkiksi tuoremehua vahvistaa mukulat ja vanhoja - paina seksuaalista valtaa. Joten, täplikäs kämmekkä erektiohäiriö voi parantua parantavista mehut! Joten kansanparannuksessa monet maat ovat jo pitkään käytetään erilaisten sairauksien kappaletta root, juuri jauhe ja limaa (jauhe root pitkä ravistellaan kuumassa vedessä) mies orkideoita.

Mies orkideat: kuvauksen kasvi.

Kämmekkä M - nurmikasvien monivuotinen yrtti heimoon kuuluvien Orchidaceae (yatryshnikovye). Juuret orkideat mies - kaksi mukulat, koko, iso. Mukula elää 2 vuotta ja vaihda se kasvaa uusi, nuori. Varret kasveja - yksinäinen, yksinkertainen. Lehdet - mehukas, kiiltävä, pitkulainen suikean, alasti. Mies kukat Orkideat - vaalean lila, kerätään lyhyessä harjalla, joka muistuttaa muna. Hedelmät mies orkideat - laatikot. Siemenet - useita pieniä. Kukinta orkideat mies havaittu toukokuu-kesäkuu.

Lääkekasvin mukulat orkideat mies löytyi eteerinen öljy, katkera aineet ja limaa (tärkkelys, polysakkaridi, pentosaani, metilpentozan).

Mies orkideat: lääkinnällisiä ominaisuuksia.

Liman, juuret ja jauhe on tonic, vaipan, hematopoieettisten, antikonvulsiivinen ja anti-inflammatorisia vaikutuksia.

Orchis uros: merkintöjen.

Liman salepjuuret löytynyt käyttöä sairauksien ruoansulatuskanavan, ripuli, yskä, kystiitti, hammassärky ja kystiitti. Liman hidastaa imeytymistä maha-suolikanavassa. Lima parantaa edellytys impotenssi, hermostunut uupumus, seniili heikkous ja heikkous jälkeen sairauksia. Limainen juoma otetaan suun kautta ennen ateriaa aamulla, lisää hunajaa.

Salepjuuret keittäminen voidaan käyttää hoidettaessa jalkakrampit, halvaus, munuaiskivet, ja gastriitti. Keittäminen kasvin mukulat maitojuoma keuhkokuume, keuhkoputkentulehdus, sairaudet naisten elinten, gastriitti ja jopa ehkäisyvälineenä.

Kuivattu mukulat kutsutaan salepjuuret. In salepjuuret sisältää noin 50% limaa, joka koostuu polysakkaridista, tärkkelys, sokerit, pentosaanit metillentozany, Karvasaineet ja eteerinen öljy. Parantajat käyttää limaa saadaan pitkäaikainen sekoittaen korneklubney jauhe kuumalla vedellä. Lima on vaipan, tonic, kuumetta alentava, antikonvulsiivinen ja hematopoieettisen aktiivisuuden. Sitä käytetään ruoansulatuskanavan sairauksien, erityisesti lapsilla, joilla on ripuli, kystiitti, yskää, keuhkoputkentulehdus, hammassärky. Liman salepjuuret kuin päällysteen ja annettiin hidastamaan myrkytys myrkkyä imeytymistä. Lima salepjuuret etuja tonic ja tonic hermostunut uupumus, impotenssi, heikkous jälkeen vakavan heikentävä sairaus ja heikkous vanhuudessa.

Kirjallisuuden mukaan salepjuuret aiemmin se oli laajalti käytetty vaihtoehtoinen lääketiede on idässä, jossa se oli lainattu aluksi folk korjata ja vasta myöhemmin tuli omaisuutta Medicine and Science. Iranissa ja Turkissa, koska se valmistettiin limainen juomaa, jota käytettiin sisällä aamulla hunajaa ennen ruokailua. Limaa salepjuuret hyvin ravitsevaa ja lääketieteen suositeltiin puutteesta kärsivät potilaat, kun se on valmistettu maidosta tai liemi ja lisää siihen viinin.

Lääketieteessä Keski-Aasian, erityisesti Uzbekistanissa, keittäminen mukuloista kasvi käytetään hoitoon halvaantuminen, jalkakrampit, gastriitti ja munuaiskivet tauti. Lääketieteen Pohjois-Kaukasian keittäminen mukulat maitoa on suositeltavaa juoda keuhkoputkentulehdus, keuhkokuume, gastriitti, sairaudet naisten elinten, sekä raskauden ehkäisyssä.

Kansanlääkinnässä Keski-Aasian limaa korneklubney orkideoita huomasi ryhtyy katarri mahan, munuaiskivet, kouristuksiin käsivarsissa ja jaloissa ja halvaantuminen. Kansanlääkinnässä keittäminen lääketieteessä valkoihoinen mukulat jauhetta maitojuoman keuhkojen, vatsa, ja kohdun sairaudet ja raskauden ehkäisyssä.

5-10 grammaa korneklubney orkideat tarvitse kauan ravisteltiin dekantterilasiin kiehuvaa vettä, keittämällä lientä tai kiehuvaa maitoa tuottaa paksu limaa. Kiehuvaan liemeen ja lisää 3-4 ruokalusikallista hyvää viiniä. Take 1/4 cup 4 kertaa päivässä (Makhlayuk, 1992).

Valko mukulat orkideat survotaan laardia tai höyrytettyä maitoa ja soveltaa paiseet (rikollinen, carbuncles). Höyrytettyä maitoa tai raaka juuri laittaa kipeä hammas. Juuret käytetään parantamaan hiusten kasvua (Ges, 1976).

Kansanlääkinnässä, juuret käytetään rintakipu, jossa naisten sairauksien hoitoon maksan ja parantaa veren koostumus, haavaisen koliitin, aliravitsemus, uupumus (Kovalev, 1971).

Infuusio juuri esitetty korotetussa mahan happamuutta, kroonisten sairauksien ylempien hengitysteiden tulehdus suuontelon ja nielun sekä microclysters peräpukamat (Pastushenkov, 1990).

Lännessä Siperiassa ja Uralin kämmekkä käytetään virtsarakon katarri, yskä, hermostunut uupumus, ja koliikkia munuaisissa, kuukausittain (Surin, 1974) viive.

Hoito Orchis uros.

Jauhe orkideat mies.

5-10 grammaa jauhetta mukuloista orkideat uros lasi vain alkua keitetty pirtelö ja jatkuvasti, kunnes paksu lima. Kiehuvaan veteen, lisätään 4 rkl. l. luonnon rypäleen viini. Syödä neljäsosa kupin 4 s. päivässä.

Kämmekkä mies impotenssi.

Uskotaan, että mies mukulat orkideat auttaa impotenssi, ja tätä he tarvitsevat vähän joka päivä, pre-upotus oliiviöljyä, pestään muutamalla sips luonnon viiniä. Kyllä, ja epäilemättä täplikäs orkideat - uros root, muuten miten ottaa huomioon hänen voimansa?!

Kämmekkä - "mies" kasveja parantaa tehoa

Orchis - kasvi, joka on osa virallista rekisteriä lääkekasvien. Lääketieteelliseltä kannalta ovat arvokkaat nuoret korneklubni, ne sisältävät perustiedot lääkeaineita. Tehon lisäämiseksi orkideat useimmin käytetyt muodossa alkoholisti tinktuurat. Se kaikki riippuu yksilöllisistä ominaisuuksista miehiä.

Farmakologisesti hyödyllistä "puolella" osia kasvin:

Lima sisältää suuren prosenttiosuuden mannaaniliiman - aine, jolla prebioottisia ominaisuuksia. Myönteinen vaikutus aineenvaihduntaan kudoksissa. Jäljelle jäävät kasvin osat eivät ole yhtä käyttökelpoisia, vaikka kukat orkideat ovat myös usein mukana maksut, joiden tarkoituksena on sairauksien hoitoon Virtsa- ja tehon lisäämiseksi.

On osoittautunut, että normaali mies teho riippuu useista tekijöistä. On tärkeää kokonaisuutena säilyttää normaalin fyysisen ja psyykkisen terveyden, parantavan ominaisuuksia orkideat miehille ovat:

 • poistamaan myrkkyjä kehosta;
 • normalisointi hormonaalisen järjestelmän;
 • kiinteyttävä ja virkistävä toimia;
 • Hematopoieesin stimuloinnin prosesseja;
 • suojaa kudos- ärsytystä, tulehdusta on tehty;
 • parantaa ihon uudistumista.

Avicenna itse väitti, että lääkkeet, jotka sisältävät orkideat, tehokkain lisätä tehoa. Hän kutsui heidät paras aphrodisiacs. Ne auttavat parantamaan vetovoima vastakkaiseen sukupuoleen, ja kyyneleitä käki tehokasta sairauden estämiseksi, vähentämiseksi teho.

Tinktuurat ja decoctions perustuu juuria ja joskus kukat orkideat kamppailevat paitsi fyysiset syyt, vaan myös poistaa tekijöitä, jotka laukaisevat psychogenic impotenssi.

Sisältävien tuotteiden orkideat, anna miehen:

 • parantaa libido;
 • lisätä seksuaalista kestävyys;
 • aktivoituvan seksuaalisen alalla;
 • parantaa sävy sukupuolielimiin järjestelmän
 • välttää urologian sairaudet ja peräpukamat;
 • palauttaa normaalin toiminnan hermostoon;
 • parantaa kehon vastustuskykyä väsymys; iskuja ja stressaavissa tilanteissa;
 • päästä eroon ahdistusta ja hermostuneisuutta ennen seksuaalinen teko;
 • poista pysyviä pelkoja ja muistoja menneistä epäonnistumisista.

Vaikutusmekanismi on orkideat miehekkyys

Hoitoon impotenssi on tärkeää, että tapahtunut monimutkainen vaikutus syistä, jotka aiheuttivat sen esiintyminen. Tämä ominaisuus on kämmekkä. Erektion se on hyödyllinen sen kyky vaikuttaa positiivisesti veren koostumus, veren muodostumista ja sen virtaus sisäsynnyttimet.

Antibakteerinen ominaisuudet haihtuvien tuotanto, jotka sisältyvät orkideat, suojautua eturauhasen tulehdus ja hidastaa ikääntymisprosessia sukupuolielimet kudoksissa, mikä vaikuttaa suoraan säilyttäminen teho.

Tonic vaikutus miehen kehoa kokonaisuutena antaa voimaa ja luottamusta niiden vakavaraisuus.

Terapeuttinen folk korjaustoimenpiteitä teho valmistellaan suurimman osan kasvien juurien. Orchis parantaa uros teho vaatia alkoholia tai öljyä, valmistaa lientä sitä, ja jopa hyytelö.

Ensimmäinen versio tinktuura on alkoholi. Valmistella tarvitset:

Valmistella agentti olisi:

 • Nuori mukulat (ne valkoinen) jauhaa jauheeksi;
 • Kaada alkoholi ja sekoitetaan huolellisesti;
 • Seos kaadettiin lasiastiaan ja lähellä tiiviisti;
 • Hautua alkoholia kämmekkä vaatii 14 päivää;
 • Huolellisesti kanta juustoliinan läpi tai puhtaalla liinalla.

Tuloksena oleva infuusio drinkin ennen ateriaa kolme kertaa päivässä. Suositeltava annostus - 30 tippaa. Hoitojakso - 1 kuukausi.

Toisessa suoritusmuodossa vaatii suuremman määrän ainesosia:

 • Useat mukulat orkideat;
 • Leipä on valmistettu ruisjauhoja, puoli leivän normaali;
 • 0,5 litraa etyylialkoholia.

Valmistetaan seuraavasti:

 • Jauhaa juurtua ja 1,5 tl saatu jauhe;
 • Leikkaa leipä pieniksi viipaleiksi;
 • Kuivat komponentit laitetaan lasiastiaan ja kaada siellä alkoholia;
 • sekoita;
 • Poista kuivassa, pimeässä;
 • Kuluttua 2kuukausi saatu kanta tinktuura;
 • Jäljelle jäävä paksu polttaa ja lisää purkki alkoholia;
 • Vaadi toinen 60 päivää.

Työkalu on suunniteltu käytettäväksi päivittäin 1 kuukausi. On tarpeen juoda korkeintaan 5 g ruokaa ja seuraa tarkasti annostusta. Ylijäävät on täynnä vahva seksuaalinen ylikiihottumisen.

Kukkia orkideat on vähemmän terapeuttisia ominaisuuksia, mutta niiden öljy-pohjainen merkki infuusio, hyödyllinen ei vain teho, mutta myös hoidettaessa eturauhasen sairauksien, sekä niiden ennaltaehkäisyyn.

Valmista tämä lääke on hyvin yksinkertainen, tarvitset:

 • Kuivakukat Kukushkin kyyneliin - 100 g;
 • Oliiviöljy - 1 litra.

Kemiallinen raaka on täytettävä öljyllä ja vaatia vähintään 7 päivää. Öljyn infuusiot pidetään yleensä lämpimässä paikassa. 2-3 tl 15 minuuttia ennen ateriaa, aamulla ja illalla.

Parantajat useimmiten määrätty niiden potilaiden kiseleobraznye keinoin. Niillä on myönteinen vaikutus paitsi libido, mutta hyödyllinen ruoansulatuskanavan, koska niillä on vaikutusta suojauksen ja estää ärsytystä ja tulehdus limakalvoja.

Hyytelö orkideoita voidaan valmistaa maitoa tai vettä. Ensimmäistä vaihtoehtoa tarvitaan:

 • Kasvien juurien;
 • 200 ml maitoa;
 • 4 rkl punaviiniä.
 • Juuret muuttui jauhe;
 • Mark 2 tl saatu raaka-aine ja kaada lasipurkkiin;
 • Lehmänmaito, keitetään ja kaadetaan välittömästi samaan;
 • Ilmatiiviisti sulje säiliön kansi;
 • Ravistetaan, kunnes aine sisällä hankkii johdonmukaisuuden hyytelö;
 • Avaa purkki ja lisää viini;
 • Seos jaettiin 4 yhtä suureen osaan.

Hankkia tarvittavat varat kokata päivittäin. Ottaa lääke olisi 4 kertaa päivässä. Hoitojakso on 120 päivää. 1 viikon kuluttua kulutuksen merkitsi kiistattomia etuja orkideat miehille: tehostettu libido ja erektiota osittain normalisoitu.

"Luoda" hyytelö veden täytyy ottaa:

Valmistelu edellyttää seuraavaa:

 • Grind 0,5 mukulat ja ottaa raaka teelusikallista;
 • Kiehua ja viileä vesi (niin, että se oli huoneenlämpötilassa);
 • Kaataa sen jauhe ja valaa 1 h;
 • Useita kertoja ehkäisemiseksi;
 • Sekoita saatua hyytelö hunaja;
 • Jakaantua 2 annosta.

Lisäksi valmistetaan päivittäin. Siinä pitäisi ottaa aamulla ja illalla vähintään 30 päivää. On tärkeää ei ylitä määrää jauhe juuret orkideat jotta ei aiheuttaa hallitsematonta seksuaalisen kiihottumisen.

Valmista liemi perustuu aina siihen, että tarvittavat yrtit keitetään vedessä. Valmistella keittäminen orkideat parantaa tehoa, on välttämätöntä:

 • Mark 10 g jauhettua kasvin juurta;
 • Kaadetaan 200 ml: aan kylmää vettä;
 • Kuumenna kiehuvaksi ja viileä.

Kireät läpi kankaan huumeiden täytyy juoda kolme kertaa päivässä. Suositeltu annoskoko - 1/3 cup.

Orchis on ainutlaatuinen kasvi, joka on lähes ole vasta. Kuten muidenkin yrttejä ja lääkkeet, alttius mahdollisia yksittäisiä komponentteja.

On tärkeää olla tarkka annokset, koska liikaa on täynnä sivuvaikutuksia. Infuusio kukkia yhdessä huumeiden sisältävää tanniinia voi aiheuttaa epämiellyttäviä seurauksia:

 • Häiriöt ruoansulatuskanavan;
 • Oksentelu ja pahoinvointi;
 • Syntyminen dysbiosis;
 • Kipu ruoansulatuskanavassa.

Arvosteluja miesten soveltamisesta orkideat

Real suosittelut lukea: kasvi on myönteinen vaikutus miesten terveyden. Miehet sanovat, että kun ihmisten rahoja pohjalta orkideat voi auttaa parantamaan tehoa (kun pieni ongelma sängyssä).

Ehkä ja eturauhassyövän, jotka sisältävät cuckoo kyyneleet. Krooninen eturauhastulehdus tukahdutti joitakin oireita, mutta tärkeintä - rinnakkainen kasvaa libido, joka on tärkeä tämän taudin hoidossa.

Jotkut alkoi alhainen testosteroni lisien, joilla sen koostumus orkideoita. Arvostelut miehistä tässä suhteessa ovat varsin vaihtelevia. Joidenkin mielestä synteesi ensisijaisen androgeenireseptorin todella aktiivisia, toiset kumota tämän tosiasian.

Ei sivuvaikutuksia tai vasta tärkeää niille, jotka kärsivät sairauksista sisäelinten. Käyttämällä nimenomaan orkideat vältetään masentavaa vaikutuksia maksassa ja sydän. Niinpä ei ole huonompi, joten miksi ei kokeilla ...

Edellyttäen verkossa tietoa löytyy ihmisiä, joilla on lääketieteellinen koulutus, mutta se on vain teoreettinen. Missään tapauksessa ei pitäisi lääkitä itseään. Klo nimi kuvattujen ongelmien välttämättä kohdistu sellaisen asianmukaisen suuntaan tai lääkäriltä.

1