Kallein sähköisen savukkeiden

Weipa-luokitus: katsaus valmistajien ja mielenkiintoisimmat malleja

Elektroniset savukkeet ovat eräänlainen trendi nuorten aikuisten ja vanhempien sukupolvien, seurauksena - monipuolisessa malleja ja tuotemerkkejä. Katsaus parhaista valmistajista ja luokitus suosituimmista sähköinen savuke auttaa noviisi veyperam valitsemaan sopivia devaysa ja kokenut perehtynyt uusimmat uutuudet.

Paras tuottajat modernin haihduttimien

Arvosana sähköisen savukkeiden tulisi aloittaa tarkastelu parhaista valmistajista markkinoilla tänään.

Voittaja 20 omaa patenttia Joyetech on tullut synonyymi sähköinen savuke ja on läsnä jokaisessa sijoitusta parhaat merkit e-savukkeita. Yhtiön suosio johtuu laaja, dynaaminen alue. Kukin uutuus Joyetech - uuden kehityksen. Lisäksi valmistaja reagoi nopeasti asiakkaan palautetta, poistaa haitat kehittää ihmisarvon näiden tai muita toimintoja.

Herkkyys asiakkaille ei jää varjoon, uskollisia käyttäjiä luotettava valmistaja. Muuten, tämä ei ole yllättävää, koska tuotevalikoima on suunniteltu massamarkkinoille, ja se sisältää erilaisia ​​muutoksia eGo ja nyrkkeilyä Mod puolivälissä markkinoille, ja antaa heille kaikki tarvittavat "kuluvia".

Haittapuolena - massa väärennöksistä suosittuja malleja. On suositeltavaa ostaa tuotteita vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltä tai edustajia.

Erittäin suosittu kotimainen valmistaja kertakäyttöisiä ja uudelleen haihduttimet sai vuonna 2014 kunniamaininnan palkinnon "Vuoden tuote". Monipuolinen tuotevalikoima sisältää kaikenlaisia ​​makuja: tupakkaa (makuja samanlainen tupakan Philip Morris), hedelmä-, marja- - kukin käyttäjä voi valita jotain erilaista. Pons tuotteet tunnetaan laadustaan ​​suitsutusta nesteitä lisäksi jopa ammattilaiset liukuvan pilkun, että laatu kertakäyttöisiä sähköisen savukkeet ovat yhtä hyviä kuin huippuluokan boksmodam muita tunnettuja tuotemerkkejä.

Mikään rating parhaista valmistajista e-savukkeita ei ole ilman Elite tuotemerkki Orgaanista. VIP-tuotemerkin tuotteita on ominaista tyylikäs, klassinen muotoilu ja vailla laatua. Valmistaja varustaa laitteen akuille, valmistaa korkealaatuisia aromaattinen sekoitus, paketti tuotteet savukerasioita nahasta. Ominaisuus sähköisen savukkeiden Organic - yhdistelmä kehittynyttä teknologiaa ja vankka ulkoinen toteutus. Kustannukset höyrystimien myös VIP luokista.

E-savukkeet palkkio alkaen Japanin brändi on esitetty eri suunnittelu: hienostunut ja elegantti naisten, klassinen - miesten. Laaja valikoima muotoja, kokoja ja ulkoinen suorituskyky tyydyttää vaativankin uimareita.

Päätellen arvostelut tupakoitsijoita, laatu Vergy verrattuna vastaavien tuotteiden päälle.

Niistä erilaisia ​​tuotteita yksi suurimmista yrityksistä esitteli perusmallia aloittelijoille ja top sähköisen savukkeiden kokeneille veyperov. Valmistaja on luonut paljon omaa kehitystä ja tehnyt suuren panoksen maailman tuotanto sähköisen savuketta, joka toimii tae laadusta, luotettavuudesta ja kokemusta. Kanger kehittäjät ymmärtävät, mitä Weipa, ja miten se tehdään hyvin, sijoittamalla laitteen muodikas ominaisuus modernin ihmisen.

Nuori mutta nopeasti kasvava yritys osoittaa erinomaista laatua ja omistautuminen kuluttajalle. Ritchy tuotteet ovat suosittuja paitsi Venäjällä myös Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Elektroniset savukkeet etevä brändi yhdistää harmonisesti koeteltua tekniikkaa, luotettavuus ja ainutlaatuinen muotoilu.

Mielenkiintoisin malli Weipa

Monet tulokkaat kaveri (eikä pelkästään aloittelijoille) kiinnostunut siitä, mitä sähköinen savuke on kallein, halpa, tehokas, jne Alla on muutamia erinomaisia ​​malleja - voit tuoda ne hänen huomionsa valittaessa Weipa.

On monia palkkio malleja sähköisen savukkeiden, mutta taustalla yksinomainen muoti Amber modit Pudotuslaatikko DNA40 kalpea lähes kaiken. Miksi taustalla? Koska suunnittelu kunkin mallin ei ole vain ainutlaatuinen - se on ainutlaatuinen.

Tämä mod - todellinen Maybach keskuudessa sähköinen savuke, sillä erotuksella, että vuonna Weipa melko heikko tekninen osa.

Yksinkertainen täyte elektronku pakattu tapauksessa puusta. Erityinen käsittely materiaalin tekee mahdolliseksi saavuttaa erilaisia ​​kuvioita: abstrakti tai symmetrisiä, ja joka väri järjestely. Kustannukset tyylikkäin muoti vaihtelee 50 000-70 000 ruplaa, ja silti se on kallein sähköinen savuke, jonka tiedetään massakulutusmarkkinoille. Muuten, ostaa yksinoikeudella ei ole niin yksinkertainen - tavaroiden määrän perusteella on rajallinen.

Sen sijaan kallein ovat edullisimmat mallia. Luonnollisesti alempi hintaluokkaan miehitetty kertakäyttöinen "Höyry" 200 ruplaa kappaleelta, ja siellä on hieman halvempia. Mutta useimmat ihmiset ovat kiinnostuneita "vakavampi" malli on laadukasta ja erittäin edulliseen hintaan. Hyvä esimerkki tällaisesta laitteesta - Malli E-Health ES802B, jäljempänä verkkoon nimellä "halvin sähköinen savuke."

Ulkoisesti, laite on hyvin samanlainen kuin tavanomaisen savukkeen, nippu sisältää 10 korvaavan patruunat, sumutin, akkulaturi akun ja kantolaukku. Tarkistaa ja testaus yksikön osoitti, että tavarat eivät ole lainkaan huono, mutta ole kannattavaa taloudellisesti.

Ensiksikin plus mallit: sammuttaa nikotiini nälkä, hinta hieman alle 500 ruplaa, hyvät varusteet ja saatavuus verkkokaupoista. Nyt haittoja - laite on erittäin edullinen taloudelliselta kannalta. Kertakäyttöisiä on parempi ostaa mitään kertakäyttöisiä Pons, joissa maku ei ole niin kova, ja laatu on paljon suurempi.

Höyryn määrä on hyvin keskinkertainen, mutta avain haitta - se on epätaloudellista korvata yhden patruunan vain 3 savukkeita.

Yhteenvetona laite voidaan laittaa niin "tyydyttävä", mutta aloittaa tiensä veypinga E-Health ES802B ole sen arvoinen. Kokematon aloittelija todennäköisesti kehittää vääristyneen kuvan korkean profiilin "löylyhuone". Ohjeiden ymmärtää Weipa guru, paras halvin malli maksaa vähintään 800 ruplaa (jos ei oteta huomioon kertaluonteisia versio ja mainosmateriaali).

Niille, jotka etsivät tehokkain Weipa maailmassa, vastaus on - Smok Virta moottorin. Tekninen puoli nyrkkeily tyyli on top joukossa erilaisia ​​sähköisen savukkeiden: 400W, 4 akku, eri suojaustoiminnot (tehonsäätö, lämpö valvonta) ja erittäin joustavan kokoonpanon. Laite ei ole ainoastaan ​​tehokas, se on "huippuluokan", koska houkuttelevia toimintoja täydentää hyvän työn (esimerkiksi viemään, OLED-näyttö) ja Älykäs muotoilu.

Veypery vying laittaa muoti täydet pisteet, keskustelevat aktiivisesti foorumeilla vaikuttava 400 W. Epäilemättä malli kelvolliset jäsenet, riippumatta virkaikää veypinga.

Sekava ainoa - laite painaa noin 500 grammaa, vaikka sen suorituskyky on jopa hieman.

Tekniset laitteet mod suoraan määrittää kokoa elektronok. Näin ollen, mitä suurempi akku, suurempia ja raskaampia tavalla. Niin, yksi suurimmista modit voidaan olettaa, että voimakas Smok Virta Engine, mutta nyrkkeily tapahtumia ijoy maxo Quad oikeutetusti jakaa hänen kanssaan ensiksi.

Malli ijoy hieman pienempi, mutta laajempi ympärysmitta. Syynä tähän oli kaksi osastoa, joka on sijoitettu peräti neljä akun (kaksi paristoa kummassakin). Nyrkkeily tapahtumia tuli varajohtajana yksi tehokkaimmista, houkuttelee huippuluokan suorituskykyä ja vahvarakenteinen laatua.

Ranking Top 10 Paras Weipa 2016-2017

Ottaen huomioon kasvava suosio höyrystimien, johtavat merkit eivät ole olleet hitaita luoda jotain uutta ja päivittää onnistu. Lyhyesti sanottuna, markkinat päivittyy uutta mallia joka vuosi. Luokitus sähköinen savuke 2016 - 2017 vuotta eivät olleet vain kaikkein onnistuneita malleja, mutta myös joitakin uusia kohteita. Uusimmat versiot ovat täysimittainen "työtä bugeja" yhdessä uusimman teknologian ja houkutteleva käyttäjille vaihtoehtoja.

1. Joyetech 510 CC, jossa onost noin 900 ruplaa

Niille, jotka etsivät Budjetti Weipa hyvälaatuisia, Joyetech kehitetty sähköinen savuke 510 -CC. Kompakti, pienoiskoossa laite on varustettu ladattava akku (150 tai 220 mAh), sen pieni tilavuus kompensoidaan mahdollisuus "savu" latauksen aikana. Tank tupakointi seos mahtuu 0,75 aromazhidkosti, se ei ole paljon, mutta voi usein muuttaa makua.

Vakiotarjontamuoto suukappale poimia ja asentaa muita vaikeuksitta.

Käyttö ja huolto laite on melko yksinkertainen, mikä tekee siitä hyvän vaihtoehdon aloittelijoille veyperov. Sisältyvät komponentit irrotettava höyrystin 2, akkulaturien. Vaihtoehto on parempi tällaiset kustannukset voidaan tuskin löytyy.

2. Joyetech eGo-CC Smart - Yksinkertainen, maksaa noin 1000 ruplaa

Taloudellinen ja helppo huoltaa laite suosittu tuotemerkki johdossa on useampi kuin yksi lista parhaista sähköisen savukkeiden. Tässä mallissa täydellisesti yhdistettynä uutta teknologiaa ja tyylikäs, hienostunut muotoilu. Valmistaja clearomizers kasetti korvataan läpinäkyvä ikkuna, päivitetty suunnittelu haihduttamalla järjestelmä ja irrotettava lämmitin joukko C1.

Yksi tärkeimmistä eduista - malliin sopivat moniin modernin haihduttimen Joyetech vaihdettavilla järjestelmään.

pieni akku, mutta se on mahdollista vähentää joitakin yhteisiä koot "egoshki". Onnistunut muotoilu mahdollistaa kohota jopa latauksen aikana. Erityisen kiinnostavaa on vahva kotelo ruostumatonta terästä, stabiili heikko mekaanisten iskujen ja hankausta.

Kaikki - tämä on erittäin hyvä malli sähköinen savuke, suunnittelun ajatuksen ja pätevä:

 • ulkopuolelle vuoto tupakointi seos;
 • kaksi toimintatilaa (tai ilman stabilointi);
 • liitin 510;
 • eri suojaavia tehtäviä.

Laite sopii aloittelijalle, joka haluaa ostaa toimiva höyrystin.

3. Innokin iTaste CLK, jossaost noin 1000 ruplaa

Halpaa, mutta laatu Weipa - vahva kilpailija Joyetech. Laite on tarkoitettu niille, jotka haluavat saada "kaikki kerralla" - teho ja tiiviyttä. Ensimmäinen asia, jonka käyttäjä näkee - hyvät varusteet, missä lisäksi e-savuke on uusimman sukupolven sumutin, jousitus, USB-kaapeli, koristeellinen rengas 510 kierteellinen.

Mikä houkuttelee laite, joten se on toiminto varivatta, mikä mahdollistaa kapasiteetin lisäämiseen 3,5 V 5 V Lisäksi Weipa on varustettu tilava akku 800 mAh akku pitkäkestoinen käyttö.

Valmistaja ja saivat aikaan suojaavaa toimintoja syväpurkausta, oikosulku, mekaaninen osallisuutta. Yleensä malli on varsin hyvä, sopii sekä aloittelijoille että kokeneille veyperam jotka etsivät laadukkaita, mutta pieni laite.

4. Kanger EVOD 2 Se maksaa noin 1000 ruplaa

Niistä budjetti Weipa aloittelijoille valmistajan Kanger tulee haitta lähes kaikki kilpailijat, jotka tarjoavat käyttäjille kerralla Kaksi elektroninen savuke pakki, ja erittäin houkutteleva hinta.

Joten aseta EVOD 2 sisältää:

 • 2 sähköisen savukkeiden;
 • 7 vaihdettavissa haihduttimet;
 • USB-kaapeli,
 • AC-laturi.

Kit on laadukas ja luotettava tuote. Savukkeiden varustettu tilava akkuja 650 mAh antaa monivaiheinen suojan (oikosulkuja tai ylikuumenemisen).

Laite vapautuu seitsemän eri väriä, se on houkutteleva ulkonäkö ja kompakti koko.

5. Eleaf iStick 100 TC, noin 1900 ruplaa kustannuksista

Laadukasta akku on suunniteltu muotia että "pro" veypinga. Käyttäjän säädettävissä lämpötilan valvonta saatavilla titaani, ruostumaton teräs ja nikkeli, lisäksi manuaalinen säätö maksimaalisen tarkkuuden.

Laite mahtuu kaksi akkua, mutta voi toimia yhden, on menettänyt 25% kapasiteetista. Extreme virransäästötila - 100 wattia. Ohjelma päivitetään USB-kaapelilla.

Ergonominen kotelo tekee laitteesta erittäin mukava käyttää, virtaviivainen muoto muoti, jossa on pyöristetyt reunat, koko sivupinnalla on «Tuli» -painiketta. Maud täydellisesti kädessä, painikkeet toimimaan tarkasti ja selkeästi.

Houkutteleva piirre tämän mallin - läsnä ohjauspaneelin lukitus, joka poistaa vahingossa mekaanisen kytkimen.

6. Halo G6 Starter Kit, noin 2300 ruplaa kustannuksista

malli G6 teki loiskuen sähköinen savuke markkinoilla ja tunnetaan pienoiskoossa. Laite kehut ainutlaatuista teknologiaa: lisääntynyt akun suorituskyky, suojaa palava neste patruuna, ja ylpeys Halo - «lämmin höyry" (kun käytetään patentoitua neste).

Tämä malli on esitetty kaksi versiota: Manuaalinen ja automaattinen valvonta, sekä kaksi suoritusmuotoa akut - 200 tai 280 mAh. Niinpä jokainen voi valita EY heidän mieltymyksensä. Käyntiaika yhdellä latauksella korvaa noin askin - se ei ole paljon, mutta pienuuden, se on täysin hyväksyttävää.

Laite tuskin arvostavat kokenut veypery: e-savuke tuottaa pieni Steam Cloud. Mutta aloittelijoille veypinga malli sopii hyvin. Käyttämällä ES ei merkitse monimutkainen ja tarkka manipulointi: laskiessa höyry pitäisi täyttää / vaihtaa kasetti, merkkivalo tiedottaa tarpeesta ladata yksi cartomizer kestää 1-+1,5viikkoa käytön, ja täydentää niitä niin paljon kuin 5 yksikköä. Tarjoaa lataamiseen USB-kaapelilla.

On syytä mainita kunnollinen ammattitaito, jolla ei ole valituksia käyttäjiltä. Alhaisin kustannuksin, sähköinen savuke on yksi parhaista keskuudessa ikäisensä.

7. Vaporesso Tarot Mini setti, jossaost noin 3 000

Setti sopii aloittelijoille veyperov ja kokeneille. Ensimmäinen asia, joka erottaa lisävaruste ikäisensä - luova "Kalifornia" design. Puolella ohjauspaneelin sijaitsee mod yläpuolella näytön «Tuli» painiketta. Korkea ergonomia saavuttaa virtaviivainen rungon keskikokoinen.

Nyrkkeily tapahtumia on laajin valikoima erilaisia ​​asetuksia ja tiloja niin, että laite voidaan helposti sovittaa yksittäisen käyttäjän tarpeisiin. Tärkeimmät hyödyt että lähtötiloista on lista parhaista:

 • esilämmitys kierre ennen kiristämistä;
 • Käytettävissä olevat tilat: TCR ohitusoikeus, VW, Smart;
 • Hyvä, informatiivinen OLED-näyttö;
 • lämpö ohjaus ruostumattomasta teräksestä, titaanista tai nikkeliä;
 • laatu, joka sopii ihanteellisesti muodin sumuttimen kokoonpano;
 • säädettävä ilmavirta;
 • intuitiivinen valikko;
 • Akun latauksen USB.

Teho devaysa 5-80 paino, se ei ole huippuluokan kuva, mutta se on täysin hyväksyttävää laadullinen Weipa.

8. Joyetech eComin, noin 3200 ruplaa kustannuksista

Erinomainen malli sähköinen savuke on klassinen muotoilu. Laite on pienikokoinen, sen avulla voidaan muuttaa tulo tai lähtö teho. Käyttäjän valita kahdenlaisia ​​akkuja, joiden toiminnot: 650 ja 1000 mAh.

Perusvarustuksen sisältää itse laitteen, 2 irrotettavaa höyrystin, erityinen ruuvimeisseli (säätämiseksi veto), silikoni kattaa suukappaleen, USB-kaapeli, pistoke pistorasiaan.

Valmistaja katkaisu aikaansaamaa stabilointia, mikä lisää suurin jännite 3,5 V 4,2 V. muuttaa asetuksia mahdollistaa pari paksua, täysin paljastaa maku tupakoinnin seos.

Muiden etujen - mahdollisuus käyttää laitetta parhaillaan akun lataamisen parempaan suojaan.

9. smok H-priv 220W TC, kanssaost noin 3900 ruplaa

Lippulaiva nyrkkeily tapahtumia, veyperov kokemusta. Kirkas ulkonäkö ei ole estynyt muodin viihtyisä ja toimiva. Kokemusta "huiman" käyttäjät arvostavat korkealle ergonomia, ei-standardi, mutta erittäin kätevä painiketta "Tulipalo », jousikuormitettu tappi, joka on yhteensopiva lähes kaikkien sumuttimen ja monet muut pelimerkkejä, kuten joustava hallinto ja joukko eri asetuksia valikosta.

Toimintatilat saatavilla varivatt ja termisen hallinnan kolmella perusyksiköt (tyypistä riippuen lanka käytetään sumuttimen: titaani, ruostumaton teräs tai nikkeli). Klassinen suorakulmainen muoti tapauksessa sinkin seos on saatavilla kolmea väriä. Pääsiru suunnittelu on tullut iso nappi muodossa punainen kolmio.

Uutta Smok jatkuu linja X-Cube 2, Vain parannettu muoto. Näyttö tuli mukavampaa ja informatiivinen, pienempi paino muoti, maksimiteho kasvaa. Valitettavasti laite ei ole ilman pieniä puutteita:

 • ei ole mitään keinoa ladata akkua USB;
 • maksimiteho 220 W: vain silloin, kun vastaavien paristojen (myyjät sovetuyut- Basen 18650, 2800mAch, 80-35A).

Tämä mod ei ole tehokkain kilpailijoita parempi, mutta voidaan odottaa julkaistaan ​​päivitetty versio firmware, joka hajoaa voimaa enemmän.

10. Wismec RX300, noin 3000 ruplaa kustannuksista

Sulkee TOP-paras tehokas, mutta edullinen Muoti Wismec tuottajalta. Laite on tarkoitettu ainoastaan ​​kokeneille veyperov ja on päivitetty versio RX200 mallin (200W), mutta nyt Weipa tuottaa peräti 300 W. Neljä akut tarjoavat tehokasta autonomia, laadukas näyttö näyttää kaikki tarvittavat tiedot, ja ominaisuus asetetaan vaikutuksen ketään. Kuitenkin vuoden 2016 loppuun uusi tuote ei voi olla helppoa.

tech laitteen suunnittelu, mutta tyylikästä valmistettu yhdistelmiä teräksen ja musta - tämä klassinen muotoilu Hi-Tech. kyky asentaa neljä paristoa Se lisää koko, jolloin kehon suorakulmainen muoto. Koostaan ​​huolimatta laite on mukava kädessä, luomatta epämukavuutta.

Toiminnallisuus vaatii erityistä huomiota:

 • valinnainen esilämmitys kierre;
 • varivatt säädettävissä 1-300 W, n askelin 0,01 W.
 • lämpö ohjaus käyttäjän saatavilla kolmen metallin, myös nikkeli, titaani tai ruostumaton teräs;
 • tasapainoinen toiminta akun latauksen (lataus on mahdollista tilassa);
 • pystysuora näyttö kertoo impedanssi, voima, jännite, lämpötila, virran voimakkuus, akun varaustason, mutta myös pitää täydellisen kiristämisen.

Tuloksena on erittäin mielenkiintoinen Weipa, joustavilla, korkea ergonomia ja autonomiaa.

Kallein sähköinen savuke maailmassa

Sähköisten savukkeiden (tai hääriä veyperstvo) ja vuosittain on saamassa vauhtia, ja on yhä enemmän faneja. Houkutteleva tyylikäs muotoilu, miellyttävä ja monipuolinen tuoksut - kaikki tämä tekee tupakoinnin gadget trendikäs, moderni määrite. Muun muassa ES auttaa tupakoitsijoita luopumaan tavallista savuketta, joka vain lisää suosio Weipa.

Mutta jopa alkuaikoina nuoruudessaan Weipa aparaatti ei premium-tuotteita. ES voisi ostaa kuka tahansa. Mutta kuten jokainen tuote, sähköisen savukkeiden on omat hinta pistettä. Edullisin ovat tavallista klassisessa kynä, kallista ja mehmody laatikko muodin, joissa näytöt ja levyt. Ja mikä on kallein elektroninen savuke ja mitä se edustaa?

Maailmassa on ihmisiä, joille raha ei ole tärkeää, varsinkin kun on kyse suosikkeihin. On sellainen ja käsitelty venäläinen miljardööri, joka määräsi kallein maailmassa ES. Muuten, juuri tällaista triviaali henkilöitä, maailma yksinomainen täydennetään ja hämmästyttäviä asioita, jotka voidaan katsoa johtuvan tästä taideteokset.

Kallein ja ainutlaatuinen e-savuke maailmassa luoda brittiläinen Shisha tikkuja. Sen hinta oli 890000 dollaria tai 550000 puntaa.

Tilaus tehtiin meidän liikemies, öljy porho, joka näin ollen päättänyt miellyttää rakastettunsa tyttöystävänsä epätavallinen yllätys juhlissa. Yllätys oli yksinomainen tupakointi gadget analogeja ei ollut eikä ole kansainvälisessä yhteisössä veypersvta.

Muuten, tulin utelias että asiakas ei todellakaan välitä kuinka paljon se maksaa ainutlaatuisen tupakointi laite. Hänen tärkein ja ainoa toiveensa oli, että tuotannon ES käytetään kaikkea hyvää. Yritys-valmistaja suostunut luoda yksinoikeudella tuotteen, ja samalla julistaa itsensä tehokas markkinointi.

Luoda ainutlaatuinen taideteos oli Weipa, kesti noin puoli vuotta. Precious gadget oli saanut omaa nimeään kunniaksi hänen tulevan rakastajattarensa: Shisha Sticks Sofia. Mitä käytettiin suunnittelussa yksinoikeus tupakoinnin laitteita?

 1. Kiteet Swarovski: 46 kappaletta.
 2. Puhdas kulta on 24 karaattia, joka oli koristeltu painiketta gadget.
 3. Tarkoin valitut puhtaan timantteja: 246 kappaletta. Kukin ainutlaatuinen selkeitä kiviä kustannusarvio noin 3000 dollaria.
 4. Ainutlaatuinen iso timantti 6 karaattia, joka ylpeänä valmistunut koko hienostunut koostumus. Tämä soikea kivisillä aikaan valmistuksen gadget arvo oli 74000 dollaria.
 5. Exclusive Muranon lasista musta. Muuten, sen louhinta ja jalostus edellyttää valtavia investointeja. Muranolasiset käytetään tuottamaan joitakin rungon ES komponentteja.

Kaikki kaunis ja ainutlaatuinen jalokiviä valmistajat tyylikkäästi ympäri kehoa jakautunut devaysa. Alareunassa e-savuke on kaiverrettu yrityksen logo ja mallin nimi. Kaikki merkinnät ovat koristeltu kulta leikata kiveä.

erittelyt yksinomainen

Kalleinta maailmassa sähköinen savuke, ripottele löysät timantteja ja kultaa, mukaan sen sisäisen tekniset ei poikkea niiden tavanomaisia. Yksinomainen gadget ei ole suuria yllätyksiä sisäisessä täyte.

Shisha Sticks Sofia on klassinen malli EVOD. Muuten, samanlainen tupakan Keitto tästä suuntauksesta voi ostaa tahansa tallentaa, Weipa. Kustannukset tämä malli on noin 1500 ruplaa.

Lisäksi tällä hetkellä EVOD malli ei ole niin suosittu. Ne varjostavat ja jääneet muut kehittyneet malleja, innovatiivisia muodin ja laatikot. Asiantuntijat hoidettaessa tämän mallin e-savuke tyhjentää haitat ovat seuraavat:

 • minimi kapasiteetti lietesäiliöön;
 • pieni ja rajoitettu akkuvirtaan
 • hyvin vähän tilaa, mikä tekee mahdottomaksi parantaa kierre ja mutkainen.

Kun kohonnut, tämä malli ei välittää kaikkia vivahteita vkusoperedachi ja ei anna paljon kyllästettyä höyryä. Siksi voidaan päätellä, että ainutkertaista Shisha Sticks Sofia on melko epätavallinen lisälaite ja kiinnityksen kaunis ja kallis elämä. On epätodennäköistä, että tällainen vempain tulee voimaperäisesti päivittäin.

Harkitse paino ja gourmet EY, mikä johtuu runsaasti kultaa ja jalokiviä on paljon suurempi kuin se massa tavallisten, vakio savukkeita. Hellin käsin Tyttö tuskin mielellään tätä kuormaa.

Mutta olipa miten tahansa, sähköinen savuke Shisha Sticks Sofia on kalleinta maailmassa. Tällä hetkellä ennätys noin kustannukset tupakoinnin devaysa ole vielä lyöty. Ja mitä muuta on veyperstva malleja, jotka eroavat toisistaan ​​maksavat?

Katsaus kallein sähköisen savukkeiden

Kuinka monta ihmistä maailmassa, niin monet mieltymykset alalla. Jotkut pyrkivät ostamaan parhaat arvioivat parhaillaan sisäisen täyte, kun taas toiset jatkaa hienostuneisuutta, ostaa kallein neste sähköisen savukkeiden, ja tee vempaimia.

Keskimääräiset kustannukset suuren suorituskyvyn devaysa tupakointi on noin 6-7 000.

Mutta tietysti on olemassa kalliimpia malleja, jonka arvo on huomattavasti suurempi kuin merkki 000 ruplaa 20-30. Otetaan selvää luokitus kallein malleja sähköisen savukkeiden.

Erityispiirteet tämän mallin kuuluu se, että se voidaan katsoa dripkam ja bakomayzeram. Jos loput EY valmistajien kiinnittää enemmän huomiota ylellisempi, tämä malli keskittyy sisäiseen täyte. Korkeat hintatasosta kehittäminen perustuu käyttöön ainutlaatuisia teknisiä lisäyksiä.

Muuten, maailma näki vain 500 yksinoikeudella Ravenin Moon-RTA, mikä vain lisäsi ainutlaatuisuutta mallin, ja siksi hinnat. Tässä mallissa käytetään yksi kalleimmista maailmassa veyperstva höyrystimien.

Kustannukset tämän mallin sähköinen savuke vaihtelee alueella 19-22 000.

Kuka ei tiedä kuuluisa Zippo. Onhan hänen legendaarinen Oyj ompelu farkut Levin tuoda niiden pieni cowboy housut taskussa. Innoittamana Lewis ja rajaton suosio Zippo, ranskalaiset valmistajat sähköisen savukkeiden, eli asiantuntijat Oyj Athea, luonut pienen sen mitat, sähköinen savuke.

Uusi miniatyyri laite, vastaamaan kuuluisa Zippo hankkinut nimeä Athea Mods-Kikka tai all-in-one, gadget nimeltään hämmästyttävä tupakointi ranskalaisia. Pieni malli toimii yksi akku (tyyppi 18350). Suunnittelu devaysa todella yksinomainen - sisällä gadget ei ole E-täyte.

Jos on pienikokoinen säiliö erän kaveri. In clearomizers asetettu tanko, joka toimii samanaikaisesti kuin:

Kuumennuselementti, jolloin on höyryn tuottamiseen - kierre. Sitä käytetään muissa ES. Ainoastaan ​​tässä mallissa spiraalin päälle asennettu erityinen verkko, joka puolestaan ​​on asennettu sauva.

Cost Athea Mods-Kikka asettaa sisällä 20-22 000.

Tämän mod - suoritusmuodon tavallisten pannut Venäjän asiantuntijoita. Luonnollinen, vaneri, keltainen ja valitse innovatiivinen emolevyn piirisarja DNA: 200 akkutyyppien vuoksi 18650. suhteellisen korkeat kustannukset tämän tilan lisäksi kalliiden keltainen ja parannettu hallituksen?

Läsnä mallissa stabiloitujen puuta. Vihkiytymättömille, tämä prosessi (puu vakauttaminen) on riittävän pitkä ja kallis. Erityistä teknologinen kammioiden puun vapautetaan kaikki neste, ja kaikki ovat täynnä materiaalin huokosiin tuloksena alkuperäinen impregnointiliuos. Mikä tekee siitä?

 • puu vakauttaminen täysin eliminoi mahdollisuuden homeelle puu;
 • paremman kestävyyden luonnollinen kotelo äkillinen hyppyjä lämpötilan ja kosteudelle.

Saavuttamaan yksinoikeuden valmistajat lisäävät puunkyllästys erilaisia ​​pigmenttejä. Heidän kanssaan ovat ainutlaatuinen ja erittäin kaunis ulkonäkö malleja, jotka eroavat lempeä akvarelli Epätarkkojen terävät kirkas raidat.

Kustannukset e-savuke tuotemerkkejä Amber modit Dropbox-DNA40 sovi 60-70 000.

Tämä malli on suunniteltu erityisesti ystäville loistoa ja ylellisyyttä koruja. Tämä Weipa turvallisesti voidaan katsoa johtuvan tästä koruja kappaletta Weipa-hienostuneisuus. Pääasiallisena materiaalina, että valmistajat käytetään luoda tämän mestariteos, se oli puhdasta hopeaa 925.

Sähköteho painike malli Amber modeja Victorian kuoret luonnollinen, valikoiva meripihka. Gadget toimii sisäisestä akusta (tyyppi 26650). Tämän mod on alkuperäinen liitin, hieman kallellaan puolelle. Tämän ES erot liittyy harvinainen koko (32 mm).

Siksi, hiominen ja fanit ostaa erikseen Amber modeja Victorian yksittäisiä säiliö. Muuten, voit tehdä sen omalla ylellisempi. Johtunee tähän ja muodostivat hinta tämä malli, yksi kalleimmista maailmassa Weipa.

Kustannus Amber modit Victorian melko kunnollinen. Hallussapidosta ainutlaatuinen savukkeen joutuu maksamaan noin 69-70 000.

Tietenkin nämä mallit ovat kallein sähköisen savukkeiden käytettävissä ei ole kaikille. Moneen tilanteeseen, ja maksaa 8-9 000 on liian kalliita ylellisyyttä. Ja ei jahdata suosiosta ja ylimielisyyttä tietyn mallin.

Tärkein asia etsiä valitessaan tupakointi laite - on sen käyttöturvallisuus. Onhan joukossa edullinen hinnoittelumallit ovat ES, huomionarvoinen. Ne, jotka ilahduttavat kuluttajia, paitsi edullisia mutta laadukkaita.

Valitse se ja klikkaa hiirellä:

Kaikki materiaalit ovat saatavilla ja valmiita opetustarkoituksiin ja ei-kaupalliseen käyttöön kävijöiden kaikki tiedot ovat edellyttää pakollista kuulemista lääkäriin

Mikä on se - kallein sähköinen savuke maailmassa?

Tupakointi sähköisen savukkeiden (tai jopa kutsuvat itseään veypery tätä prosessia - mies) joka päivä houkuttelee yhä piintynyt tupakoijien. On syytä huomata, että sen lisäksi, että ominaisuus terveiden elämäntapojen, ES on uusi trendi - tyylikäs muotoilu, "herkullinen" makuja, uusinta teknologiaa ja tiheä, mutta harmiton savua. Tämä ei ole kaikki, jota varten hän on niin ihastunut e-savuke nyky-yhteiskunnassa. Huolimatta eduista ja epätodellinen suosio elektroniikkalaitteen, hinta tällaisten viihde ovat melko korkeat. Ajattelin kukaan teistä, onko kallein maailmassa sähköinen savuke? Kyllä, se on ja sitten me puhua enemmän siitä.

On hyvä, että on olemassa ihmisiä, jotka eivät ole väliä rahaa ja hintaa näille - se mitä he näkevät viime kädessä. Se on kautta tällaisia ​​henkilöitä ovat syntyneet täällä ovat taideteoksia, kuten kallein sähköinen savuke.

Useita vuosia sitten, brittiläinen Shisha sauvat oli hyvin epätavallinen järjestyksessä. Venäjän öljy pohatta halusi miellyttää tyttö hämmästyttävä syntymäpäivälahjaksi ja antaa hänelle sähköinen savuke, joka ei ole analogit maailmassa. Sysäyksen alkuperäisen päätöksen oli halu kulta pohatta lopettaa.

Mielenkiintoinen seikka on se, että asiakas ei välittänyt kuinka paljon rahaa se vie kaiken, tärkeintä - "jotta se parhaiten." Tuotantoyhtiö suostui auttamaan luomiseen pohatta lahjoja rakkaitaan, ja samalla tukea tyttöjen haluavat lopettaa kertaheitolla kanssa paha tapa.

Kallein näyttää ES?

Paljon aikaa kului kehittämiseen suunnittelun ja materiaalien valintaan. Loppujen lopuksi se oli välttämätön luoda kallein asia maailmassa, mutta ennen kaikkea savukkeen, joka olisi ollut hienostunut ja hemmotellaan kalliita lahjoja syntymäpäivä tyttö. Kun luonnokset hyväksyttiin asiantuntijat heti käynnistetään toimeksiannon toteuttamisesta.

Kaikki se kesti neljä ja puoli kuukautta. Lopuksi Shisha Sticks Sofia oli valmis. Se on saanut nimensä uusi sähköinen savuke, joka rikkoi maailmanennätyksen hintaan. Shisha Sticks - Oikeastaan ​​yrityksen nimi, Sofia - haltijat nykyisen nimensä.

Valmistukseen timantti 246 on käytetty ja 46 kiteitä Swarovski. Suunnittelu lisäsi timantti puhdasta vettä 6 karaattia. Kirkas aksentti tuli virtalukon - se on valmistettu 24 karaatin kultaa. Ytimessä e-savukkeita käytetään myös Muranon lasia.

Lopullinen tulos oli tyytyväinen ja liikemies, ja hänen tyttöystävänsä. Anteeksi, kuka tämä mies - kukaan ei tiedä pohatta on päättänyt olla julkaista nimensä tiedotusvälineissä, mutta se ei todellakaan ole Roman Abramovitš, kuten moni saattaisi ajatella.

Mielenkiintoisinta tässä tarinassa on arvo taideteoksia. Edellä kuvatusta on jo käymässä selväksi, että lasku oli paljon enemmän kuin satatuhatta dollaria. 550000 kiloa tai 890000 dollaria - niin paljon kustannuksia asiakkaalle, tämä sähköinen savuke. Ei tiedetä, onko kukaan koskaan voi rikkoa tätä levyä.

Voimme vain olla iloinen onnellinen pari, varsinkin henkilö "X", joka ei ole katunut hänen rakkaan tuon summan. On huomattava, että tämä uutinen on aiheuttanut sekoittaa lausunnot merkittäville. Monet myöntävät, että asiakas puuttuu kokonaan maku, ja tuottajien vähäinen mielikuvitusta, jotta he tekevät enemmän kuin liimattu kiviä Kanger Evod akku ja BDC clearomizers voi. Että vähemmän Shisha sauvat Sofia ykkösenä joukossa kalliita sähköinen savuke maailmassa.