Kalkkimaalilla katto asunnossa

Kaunistelemaan katto vanhan peitellä. Onko mahdollista valkaista kattoon vanhan peitellä?

Kaunistelemaan tai maalata kattoon suositellaan vasta vanha maalaus poistetaan. On kuitenkin tarpeeksi vaikeaa. Kaavi kattoon vanha liitu tai kalkkia on pitkä ja työläs. Lisäksi lika jää sitten talossa paljon. Aiemmin liitu kalkkimaalilla liuokseen lisätään liima. Jos pinta on lohkottu niin se tarkoittaa sitä puhtaana ja tehdä muuttuu piina. Siis varmasti, monet omistajat taloja ja asuntoja haluaisi tietää, onko kalkittu katto vanhan peitellä mahdollisia, ja miten tehdä tällaisen operaation.

Periaatteessa, tahra tai hyvittää kattoon, poistamatta vanha maali voi. Mutta ei kaikissa tapauksissa. Näin ollen, esimerkiksi, vanha katto liitu liitu liitu erittäin ei-toivottava, jos se on peitetty kalkkia (ja päinvastoin, vastaavasti). Muuten katto välttämättä huolimaton avioeroa. Jos kaapia vanha maali ei halua peitellä kattoon olisi työkalu, jota käytettiin aiemmin. Älä käyttää myös kalkkia tai kalkkia asian pinta on käsitelty vesi-pohjainen maali. Pinta ei yksinkertaisesti ole tilaa. Katto pysyy keltainen, kuinka monta kerrosta ei sovelleta.

Käyttö maali - Onko se mahdollista?

Monet omistajat taloja ja huoneistoja ihmettelevät muun muassa, onko mahdollista valkaista kattoon vanhan kaunistelemaan vodoemulsionkoy. Uskotaan, että käyttää tätä väliaine on hyväksyttävä. Mutta vain siinä tapauksessa, jos kerros vanha maalaus ei ole liian paksu, ja lepää kattoon tarpeeksi kovaa. Öljypohjainen maali tai emalia kaunistelemaan sovellettu missään tapauksessa mahdotonta. Kun käytetään vanhaa pinnoite on vielä poistettava.

Siinä tapauksessa, jos päätät tehdä toiminnan kuten kaunistelemaan katto vanhan peitellä, ennen hoidon aloittamista joudut huolellisesti valmistella vanha pinta. Mel laasti- kerros on yleensä sileä. Kalkki voi myös poiketa kappaletta. Siksi jälkimmäisessä tapauksessa, sinun täytyy tarkistaa ennen kaunistelemaan koko katon Tällaisten delaminaatiolujuus. Tietenkin kaikki palaset lähti tulisi poistaa lastalla. Tämän toimenpiteen jälkeen, katto tietenkin ovat epätasaisia. Ne on korjattava tai erityisiä liitua täyteaineena tiheä laasti pienellä määrällä PVA liimaa (riippuen vanhan viimeistely). Tietenkin voit epäonnistua ja ovat saatavilla pinnalla halkeamia ja siruja.

Ennen tasaus katto, on toivottavaa siirtää kostealla liinalla pöly, pölyt ja niin edelleen. Se tapahtuu usein, ja siten, että vanha liitua tai kalkkia pinnoite on keltainen väri. Levittämisen jälkeen uusi viimeistely, tämä kellastumista todennäköisesti vielä paistaa läpi. Näin ollen, ennen työn aloittamista niin muuttaa väriä pinnan valkaistu. Tällainen tarve, esimerkiksi, siellä on pakollista keittiöön koristeluun. Keltainen katot ovat ja onko omistajat tupakoi suoraan asuntoon. Valkaista tällainen pinta helppoa. Yksinkertaisesti lisätä veteen, jossa kangas on kastettu puhdistus, hieman edullinen keino "Belizna9raquo;. Jos katot ovat hyvin keltainen, ne pitäisi mennä kastettiin liuokseen valmistettu telalla. Tämän jälkeen odotetaan, kunnes pinta on kuiva.

Kaunistelemaan katto vanhan peitellä: Tekniikka

Liidun ja kalkin eivät yleensä ole kovin hyvä tartunta betoniin. Näin ollen katto aiemmin leikattu tällaisia ​​välineitä ei ole käsitelty käyttäen rullan, ja spray. Tällöin pinta osoittautuu tasainen ja siisti. Roller käyttö on myös sallittua. Mutta hakemus tämän välineen suorituksen aikana töiden täytyy katsoa tarkasti, jotta pinnalla ei jää avioeroja. Tietenkin valkaista katto vanhan kalkkia tai liitu kerroksia ei tarvitse yksi vaan vähintään kaksi tai kolme kerrosta.

Kysy miten kaunistella kattoon vanhan peitellä, pitäisi tietenkin määriteltävä lukien viimeistelyn. Liidun ja kalkin suunnittelussa poltolkov nyt käytetään hyvin harvoin. Useimmissa tapauksissa omistajat asuntoa ja asuntojen käyttää vesipohjaisia ​​maaleja. Tämä työkalu levitetään pinnalle katto on paljon tasaisempia. Paitsi vodoemulsionku eikä halkeile ajan. Mutta tietenkin tällainen viimeistely kestää pitkään vain, jos sitä sovelletaan asianmukaisesti.

Ennen maalausta lateksimaalia, valkaistu katto pohjustetaan. Siten on välttämätöntä käyttää erityisiä keinoja tunkeutua syvälle. Sen jälkeen kun pohjamaali on kuivunut, se on tarpeen testata vanhan päällysteen vahvuus. Voit tehdä tämän vain yrittää raapia kattoon lastalla. Jos vanha päällyste on helppo poistaa - se on parempi olla riski sitä ja silti poista sitä. Kun kyllästettyä pohjamaali liitua tai kalkkia Pidä tiukasti - voit aloittaa väritys.

Joskus omistajat asuntoja ja taloja kalkittu katto leikata vodoemulsionkoy ja ilman pohjustusta. Se on myös sallittua. Mutta vain jos käytät erittäin laadukas maali hyvä tuottaja.

Tietenkin ennen suoritettaessa toimintaa kuten kaunistelemaan katto vanhan peitellä, sinun täytyy valmistautua huoneeseen. Lattiat ja huonekalut kannattaa tiivistä teknistä muovikelmu. Varret täytyy kumikäsineitä. Tämä on erityisen tärkeää, jos käytetään hoitoon sammutettua kalkkia. Kuten tiedetään, se voi vakavasti heikentää ihon.

Kaikki ovet ja ikkunat ennen kaunistelemaan katot vodoemulsionkoy, kalkki tai liitu välttämättä tarvitse sulkea. Muuten, kuivaamisen jälkeen katossa näkyvät rumia tahroja ja raitoja.

Käyttö erikoistyökaluja

Sprinkleri antaa hyvin ohut viimeistely. Siksi katto vanhan peitellä peitellä vesi-pohjainen maali soveltamisessa väline olisi tehtävä vähintään kolme kerrosta. Tämä mahdollistaa sujuvan, täysin valkoinen ja puhdas pinta. Ennen kuin kukin seuraava kerros on välttämätöntä odottaa, kunnes edellinen on täysin kuiva. Tämä sääntö, muuten havaitaan käytettäessä ase, ja rulla.

Onko se sen arvoista pintaan ilman hoitoa?

Joten saimme selville - voi peitellä kattoon vanhan peitellä. Periaatteessa on sallittua tehdä. Sovelletaan kaikkia edellä suositusten omistajan asunnon tai talon voi lopulta saada tarpeeksi sileä ja kaunis pinta. Kuitenkin korjata tätä loppuun myöhemmin, valitettavasti on aiemmin kuin tapauksessa, jos katto oli aikaisemmin selvitetty.

Joten ennen kuin päätät kaunistella irrottamatta vanhaa kerros, on syytä miettiä tarkasti. Kalkkia pidetään kattoon aika kovaa. Siksi, jos pinta on lopettanut sen, levitä uusi kerros irrottamatta vanhaa on vielä jonkin verran merkitystä. Mutta liitu poistetaan katosta on erittäin helppoa - yksinkertaisesti liinalla ja vedellä. Siksi tässä tapauksessa pinta on edelleen tarkoituksenmukaista alustavasti puhdistettu.

Miten ja mitä oman peitellä kattoon ilman raitoja ja juovia

Miten peitellä kattoon asunnossa, jotta se näyttää siisti ja sileä, kaksikymmentä vuotta sitten, tunsi jokainen nainen. Koska silloin kaunistelemaan oli ainoa tapa lopettaa. Nyt Huoneistot kalkittu katto vain konservatiivit, koska rakennus teknologiat ovat muuttuneet merkittävästi, ja parempaan suuntaan. Mutta kaunistelemaan silti käytetään mahdollisuuksien mukaan säästää: takahuoneissa, kuistia, kesämökkejä ja asuntoja pienen budjetin remontin.

Kalkittu - tarkoittaen peitetty kalkkia tai kalkkia, mutta usein tämä sana ymmärretään ja maalaus vesi-pohjainen maali, seurauksena tätä maalausta näyttää hyvin samankaltainen peitellä.

Kaunistellaan on niin poissa muodista että kalkki on tullut vaikea löytää kaupoista. Myydään usein pushonka tai kalkkikitti - jo sammutettua kalkkia, joka tarvitsee vain laimentaa vedellä ennen hakemuksen. Kilogrammaa nukkaa tai testi kestää kolme litraa vettä.

Pushonka ja taikina - ilman jätemateriaalia. Me kokkareita (joskus sanoa - poltettua) ja puolet massasta voi mennä hukkaan. Tästä huolimatta, joskus se on parempi ostaa kiinteä ja laskeutua omasta. Se, että svezhepogashennoy kalkin erittäin desinfiointia ominaisuudet, kuten valkopesu auttaa taistelemaan multaa kosteissa tiloissa - kylpyhuone, keittiössä. Sammutus voidaan olla missä tahansa metalliastioissa. Möhkäleitä täysin peitetty vettä, sekoitetaan ajoittain. Yhden päivän jälkeen, ratkaisu on valmis, se vain sekoitetaan ja rasitusta kautta cheesecloth.

Rakentamalla liitu - jauhe on harmahtava väri, mutta se on valkoinen seinällä. Se laimennetaan vedellä missä tahansa säiliössä, suodatin. Kilolta liitu ottaa 1-2 litraa vettä.

Tip: valkoisiksi liitu pinta paljon "pilaa", tämä haitta poistetaan lisäämällä litraa kohti lopullista liuosta tl puuliimaa.

Yksi litra liitukauden kestää noin 2 neliömetriä. m. kattoon.

Työskentely vodoemulsionkoy oikein kutsunut kaunistellaan ja maalaus. Lateksi maali myydään nestemäisenä töihin on tarpeen lisätä hieman vettä, niin hän menee tasaisemmin.

 • linjaus emäkset

Katto mahdollista lastalla puhdistettiin vanhoista kipsi, laasti kokkareita, lian, pölyn rakentaminen. Jos on kädenvääntöä nauloja, ruuveja, ankkurit tarpeeton - ne vetää pois, jos et voi vetää (ankkuri) ajetaan syvemmälle kulmahiomakone tai kaataa. Kuoppia syvempi kuin yksi senttimetri, väliset saumat betonilaattojen tai lausutaan bias tasoitetaan kipsirappaus.

Täyteainetta sinetöity pienet epätasaisuudet ja kuori-reikiä betoniin. Yleensä shpaklyuyut kahdesti, mikä on puoliympyrän muotoinen liike laaja lastalla. Ensimmäistä kertaa shpaklyuyut kohtisuorassa valon ikkunasta, toinen - rinnakkain, tässä tapauksessa sen jälkeen, kun täyteaine nauha on näkymätön.

Neuvoston. Sisustustöiden paras kitti on lateksi.

Kolmas ja viimeinen kerros tehdään viimeistelykitti. Sen paksuus on enintään millimetri. Kittipinnan kokonaispaksuus ei saa ylittää 1 cm, muuten kitti putoaa.

Ammattilaiset voivat tehdä ilman hiontaa ja työskennellä nopeasti spatulan kanssa. Mutta jos on hyvin näkyviä uria ja karheutta kittien jälkeen, ne päästävät eroon hienojakoisen hiekkapaperin avulla. Katon rajaaminen on rasvaa, on parasta täyttöä mahdollisimman tarkasti.

Viisi salaisuutta korkealaatuisesta valkaisuun

Video: enimmäismäärän valkaisu varastotiloissa

Päällysteen pääasiallinen haitta on muta, nestemäinen ja emäksinen yhdiste pilkkoo kaiken ympärille, lisäksi se on erittäin huonosti pesty. Siksi pehmeät huonekalut kuljetetaan tai kääritään vedenpitävällä materiaalilla, lattia ja ikkunat ovat myös peitetty, muuten puhdistus kestää enemmän aikaa kuin korjaus itse. Kalkki ja liitu ovat erittäin huonosti pyyhitty pois tapetista, joten seinät on myös peitettävä - taputtamaan vanhat sanomalehdet niille kirkonpainikkeilla. Kaikki työ on tehtävä kumihanskat ja suojalasit.

Sinkki lisätään siten, että valkaisun jälkeen katolla oli hyvin havaittavissa oleva sinisukka. Ei ole tarpeen pelätä - kuukauden kuluttua se muuttuu valkoiseksi. Jos bluesia lisätään vähemmän, niin ajan kuluessa katto ei kääntyisi valkoiseksi, vaan muuttuu keltaiseksi.

Valkaisuja levitetään useisiin kerroksiin tavallisella pyöreällä harjalla tai vaahterulla. Valkaista valonsäteitä - joten bändejä on vähemmän havaittavissa. Yleensä se riittää kaksinkertaiseen käyttöön.

Jos kahta tai jopa kolme kulkua telalla, katto ei näytä siistiltä, ​​sinun täytyy mennä ruiskupistoolille - manuaalisesti tai sähköisesti. Aloita suihkutus huoneen kulmista, ruiskupistoolin pyörivä sauva pyörii pyöreällä liikkeellä ja ruiskupistooli pidetään kohtisuorassa kattoon nähden.

Suihkusuutin voidaan korvata pölynimurilla, mutta tähän tarkoitukseen soveltuvat vain vanhat mallit, joiden toiminta on "puhaltaa" ja erityinen suutin kannen muodossa laipassa. Suutin asetetaan astiaan kalkilla, liidulla tai maalilla ja puhdistusaine ruiskutetaan ilmasuihkulla. Valkaisujen laatu on melko ihmisarvoista.

Jos noudatat näitä sääntöjä, sinulla on taipumus ylittää pääsi valkoisen ja siistin katon.

Milloin minun pitäisi päästä eroon valkaisusta? Jos kerros ei ole paksu ja ei pölyä voimakkaasti, niin oikea vastaus ei ole. Pyykkiin ja puhdistamiseen on erittäin likainen ja tylsiä liiketoimintaa. Voit tehdä ilman pesua riittää kulkemaan katolla yksi tai kaksi kertaa syvällä tunkeutumisen pohjalla ja voit liittää tapetit tai katto-laatat suoraan kalkkiin. Jokaisen alukerroksen pitäisi antaa kuivua kokonaan.

Neuvoston. Varmista, että olet alkanut, jos aiot maalata vesimulsiota kalkilla, muuten maali paisutuu ja putoaa muutamassa tunnissa.

Aluke voidaan korvata tavallisella vedellä laimennetulla PVA-liimalla suhteessa 1: 1, mutta sinun on ensin tarkistettava pieni pinta-ala, eikö kellertävä PVA-katto sytytä uuden viimeistelyn läpi.

Neuvoston. PVA tarvitsee rakennuksen, ei toimiston. Vaikka teoriassa tämä on sama liima, rakennuksen PVA-laatu on paljon parempi.

Jos silti on puhdistettava kalkinpoistoa, on sopivaa käyttää ruiskupistoolia. Vesi runsaasti sprinkles seinää, ja 10-15 minuuttia, kun kalkki turpoaa, se on kaavittu pois lastalla ja taitettu kontti. Tämän menetelmän ansiosta voit päästä vähällä vedellä ja näin ollen - likaa.

Kuinka päällystää katto omilla kädillä - tämä ongelma ilmenee vain kokemattomien omistajien kanssa, koska ensimmäistä kertaa on vaikea purkaa. Aloittelijoille, ennen kuin aloitat valkaisuun olohuoneessa, on parempi harjoitella pienemmissä tiloissa, esimerkiksi työskentelemään kylpyhuoneessa tai käytävällä. Ja sitten, riippuen tuloksesta, tehdä johtopäätöksen - jatkaa useimpia tai vielä kutsua asiantuntija.

Vaihtoehdot kuin valaiseminen kattoon asunnossa

Aikaisemmin kysymys oli, kuinka valaisemaan katto huoneistossa - kukaan ei kysynyt, tapa oli yksi. Nykyään käytetään useita tekniikoita ja materiaaleja tasaisen ja virheettömästi valkoisen pinnan aikaansaamiseksi.

Menetelmä, jonka todistivat sukupolvet

Ensinnäkin, analysoidaan kaikki vanhat menetelmän viimeistely kattoon - kalkki kalkki. Ei ole mitään, että tämä menetelmä on ollut suosittu niin monta vuotta, ja tähän päivään asti kalkkia myydään valtavia määriä rakennusmyymälöissä.

Menetelmästä huolimatta ihmiset eivät lakata valkaisukattoja, mutta nyt enemmän asumattomissa kuin asuinalueissa: autotallissa, toimistoissa, kaupoissa, talousarviolaitoksissa, joskus keittiössä ja kylpyhuoneessa.

Kalkki valmistetaan paahtamalla karbonaatilla. Itse asiassa se on natriumalkali, sitä käytetään kotitalous- ja rakennustarkoituksiin. Siitä valkaisee seinän tai katon pintaa, kalkki sammuu, ts. yhdistetään veden kanssa. Ja tässä yhteydessä kalkki muuttuu hyväksi viimeistelyaineeksi.

 • alhainen hinta;
 • bakterisidiset ominaisuudet;
 • vastustuskyky lämpötilan muutoksille;
 • kosteuden kestävyys;
 • kattaa halkeamat;
 • hyvin kiinni mihin tahansa materiaaliin (tiili, kivi, puu ja jopa kipsi).

Tällä menetelmällä on joitain haittapuolia: tahrat, tahrat, voit saada polttaa, jos et käytä käsineitä. On turvallisempaa vaalentaa liitua.

Toisin kuin kalkki, liitu on luonnollinen materiaali. Se on myös edullinen, mutta sillä on useita muita etuja:

Myös sen haitat ovat: se pestään pois, joten on mahdotonta käyttää sitä kylpyhuoneessa, kylpyhuoneessa ja muussa kosteassa huoneessa. Aivan kuten kalkki voi tuottaa tahroja, puutteita ja kun käytetään kattoon, voi muodostua kuplia.

Ymmärtääksesi, mitä paremmin kalkinpoistoon, harkitse jokaista menetelmää tärkeimpien kriteerien prisman kautta.

Näiden kahden menetelmän vertailua varten tärkein ominaisuus on materiaalien kulutus.

 1. 2,5 kg kalkkia laimennetaan 1 litraan vettä. Tässä seoksessa täytyy myös lisätä 120 grammaa. höyrytettyä suolaliuosta ja 150 g. alumiinin alunaa. Liuos voidaan sävyttää erityisellä väriaineella. Lisää vettä tuoda se haluttuun johdonmukaisuuteen. Kaikki mitä tarvitset myydään rakennusmarkkinoilla.
 2. Seoksen valmisteluohjeet auttavat määrittämään liituisen liuoksen kulutuksen: 2,5 kg liitua tarvitaan, mutta se laimennetaan 4 litrassa lämmintä vettä. Seokseen lisätään 20 g. puulamppu ja pari pisaraa sinistä (että liitu ei kääntyisi keltaiseksi). Ratkaisu ei saisi olla liian likainen. Suorita pieni testi: laita minkä tahansa metalliesineen säiliöön tuloksena olevaan seokseen, jos seos valuu siitä, sen täytyy sakeutua poistamalla ylimääräinen vesi. Tätä varten asiantuntijat neuvovat olemaan lisäämällä liituja, mutta tarjoamaan ratkaisun seisomaan useita päiviä. Mel laskeutuu, niin vettä voi yksinkertaisesti tyhjentää. Tuloksena oleva seos riittää murtamaan 10 neliömetriä. m.

Toinen kriteeri valinnan valitsemiseksi kahdesta menetelmästä on edullisuus. Liitua ei voida käyttää, jos katto oli aikaisemmin kalkkia kalkilla. Tulee olemaan hirveitä paikkoja, tahroja ja epäsäännöllisyyksiä. Jos aiemmin käytetty liitu, ja nyt aiot soveltaa kalkkilaastia, sitten katto olisi pestävä.

Turvallisuusvinkit ovat molemmissa tapauksissa samat. Silti liitu on edullinen, mutta sinun on myös oltava varovainen sen kanssa. Kun katto on valkaistu, liuos tyhjenee ja voi päästä silmiin keuhkoihin. Kummassakin tapauksessa tarvitset suojatoimenpiteitä: käsineet kalkkia, suojalaseja, sideharsoa tai hengityssuojainta käytettäessä.

Molempia ratkaisuja voidaan käyttää erityisellä sumuttimella (pyöreillä liikkeillä) ja jopa pölynimurilla. Jokainen moderni valkaisu tekniikka helpottaa huomattavasti prosessia.

Liitu ja kalkki ovat kuitenkin yleisimpiä materiaaleja, mutta ne eivät ole ainoita rakennusmarkkinoilla. Myynnissä on sementin tai kalkin pohjalta valmistettuja erikoismaaleja. Nämä ovat kivennäisvesipohjaisia ​​maalityyppejä.

Niillä on useita etuja:

 • vesihöyryn läpäisevyys;
 • eivät pelkää vakavia lämpötilan muutoksia;
 • kulutusta kestävä;
 • Sopii mille tahansa pinnalle (tiili, betoni ja jopa rappaus);
 • nopeasti kuivua;
 • ovat turvallisia ihmisille;
 • estää sienen leviäminen;
 • Ilma kulkee huokosten läpi antaen rakenteen hengittää.

Asiantuntijat pitävät myös huomion haittapuolena: maalaus ajan myötä poistetaan vedellä, kuten kuitenkin, ja mikä tahansa muu kalkki. Tietenkin ostaa oikea määrä tällaista maali maksaa paljon enemmän kuin penniäkään ja liitu. Tämä on tämän metsänsuojamenetelmän suurin haittapuoli. Kulutus on sama kuin kalkki, liitu: 2 kg / 10 neliömetriä. m.

Kivennäismaali, jota käytetään useammin julkisivun viimeistelyyn, maalaamalla se huoneen katolla olohuoneisiin, ei ole ilman merkitystä. Viimeistelytoiminta omalla kädellä on helpompaa:

 • ei tarvitse valmistaa ratkaisua, kerätä paljon outoja komponentteja;
 • ei tarvitse niin paljon suojaa;
 • sovelletaan kattoon paljon helpommin ja ilman erikoistyökaluja.

Vesimulsiomateriaalin viimeistely maali on nykyaikaisempi, kätevä ja laadullinen. Se ei vaadi erityisiä ohjeita tai valkaisutaitoja.

Esteettisesti tämä katto näyttää upeammalta. Ja lisäksi, jos jonkin ajan kuluttua talon omistaja päättää muuttaa katon väriä, hän voi helposti maalata uudelleen samalla maalilla, mutta eri värillä. Sisustusmenetelmä, joka helpottaa muotoilun muuttamista, on aina arvokkaampi kuin mikään muu.

Esittelemme teidän huomionne kivennäisvettä sisältävien maalien kolme tärkeintä edustajaa.

 1. Kuuluisat valmistajat tuottavat tällaisen koostumuksen kalkkimaalia: valkoista hydraulista kalkkia, mineraalitäyteaineita, selluloosaeetteriä, savea ja vettä. Kuten näet, kaikki ainesosat ovat luonnollisia. Tällaisen maalin hinta on noin 50 ruplaa. Kulutus 80 neliömetriä kohti. m 10 l maali - standardipakkaus. Maalin annetaan laimentua vedellä (korkeintaan 20%), ja tarvittava määrä riippuu katon karkean kerroksen imukyvystä. Se on suunniteltu huoneisiin, joissa on korkea kosteus ja terävät lämpötilavaihtelut: keittiö, kylpyhuone, kylpyhuone, kellari, pesula ja muut. Sovellettaessa se muodostaa läpinäkyvän kerroksen, ja kuivumisen jälkeen se muunnetaan valkoiseksi. 5% värjäys sallitaan. Suositeltavat pastellivärit. Levitä kattoon harjalla tai rullalla. Ei ole suositeltavaa levittää sitä lakatulle pinnalle, puulle ja muoville. Täydellistä tulosta varten katto on tasoitettava ja puhdistettava. Levitä 2-3 kerroksessa normaalilämpötilassa (vähintään 8 C).
 2. Myös valmistajat tarjoavat kalkkia kaseiini maalilla. Niiden koostumus on tunnettu siitä, että ilman vettä, kun läsnä on sooda ja maidon kaseiinia. Tämä luonnollinen maali on kuiva seos. Värit: valkoinen. Voit käyttää värejä. Koostumus: Matt. Ennen maalausta, seos laimennettiin vedellä tarvitaan 7 osaa 3. Soveltuu seinien, helppo soveltaa jopa kipsi, tapetti, paperi, paneelit, kivi ja sementti. Ainoa ongelma, asiantuntijat sanovat, ennen kuin sovellus on tarpeen käsitellä pinnan seinät kaseiini aluketta. Kaseiini maali ei sovellu käytettäväksi katon ja seinien kosteissa tiloissa. Myös siveltimellä tai telalla. Yksi paketti (3 kg) voidaan käsitellä 40 m². m. Myös saatavilla pakkauksissa 20 kg, joka on riittävä hoidon yli 260 sq. m.

Joten valita viimeistely materiaalia kaunistelemaan kattoon ei ole monimutkainen, koska nykyajan kuluttajien vain kolme vaihtoehtoa: kalkki, sammutettua vedellä, liitu (erikoisratkaisu vedellä ja liimaa), ja kivennäisvettä emulsio maali, perustuen kalkkimaalia. Jonkin kolmesta vaihtoehdosta saamme aluksi kuiva seos, joka tulee laimentaa lisäämällä tarvittavat ainekset. Tietenkin ne olisi myös harkitusti ostaa kaupasta. Poikkeuksena on valmis maalata 10 litran purkki.

Valitsemalla kalkkia tai kalkkia, meillä pikemminkin kunnioitusta perinteitä kuin etsit helppo tapa. Myös nämä materiaalit on valittu siten säästää. He todella ovat halvempia muulla tapaa viimeistely kattoon: kipsilevy panelointi, tapetointia, maalausta - kaikki nämä menetelmät maksaisi monta kertaa kalliimpia.

Kuitenkin joskus on parempi maksaa hieman enemmän kalkkimaalista. Tämä on halvin tyyppi lateksi maali.

Tiloihin, joissa korkea kosteus on parempi mieluummin kalkkimaalista ja liitu. Tuotantoon ja vastaavat (esim autotalli, kellarissa), muut kuin asuinrakennukset, joissa se ei ole niin tärkeää suunnitella rekisteröintiä, voit säästää rahaa, valita katto.

Toivomme, että tämä artikkeli, aiomme avata täysi vastaus tärkein kysymys: mikä on kaunistella kattoon asunnossa. Olemme yrittäneet antaa sinulle valita paitsi eri perinteisten valkopesu, mutta myös moderneja värejä kalkkia perusteella kaseiinilla maitoa.