Kalkinpoistoaineet

Paras keino kalkinpoisto: miten poistaa saastalle teekannu

Puhdistus vedenkeittimen asteikon kotiäidit kestää hyvin pitkään ja voit ymmärtää haluavansa - löytää tapa poistaa mittakaavassa kattilassa voi olla niin nopeasti kuin mahdollista ilman liikaa vaivaa.

Tänään opit monia ihmelääkkeistä kalkinpoisto, he tekevät erinomaista työtä tässä tehtävässä - tyhjentää vedenkeittimen mittakaavassa. Vain sinä voit päättää, mikä on paras tehdä - avulla suosittuja reseptejä, tai ostaa kaupoista keinoin.

Olla hyvin varovainen! Ei voi olla yksi kuvattujen koostumusten lisätä kuumaa vettä - ainoastaan ​​kylmässä ja sitten vain lämmittää sitä. On mahdotonta ennustaa, mikä olisi vaikutusta reaktioon kiehuvaa vettä, joten noudata turvallisuusohjeita omassa keittiössä. Voimakkaita kemikaaleja voidaan käyttää käsineitä ja varmista, että silmäsi ovat hyvin suojattuja.

Miksi minun täytyy tehdä kalkinpoistotabletteja keitin?

Kalkkia on seurausta ratkaista kalkkia sisäpinnoille keittimen. Kalkkia on muodostettu suolat, metalli- hiukkasia, mineraaleja, jotka on muodostettu mistä tahansa unboiled veden ja erityisesti paljon vaahdon muodostettu kovassa vedessä. Ihmiskunta ei ole vielä löytänyt kalkinpoistoainetta, jotta hän voisi kadota lopullisesti.

Jokaisen naisen ajoittain (noin kerran joka toinen tai kolmas kuukautta) havaittiin ulkonäkö valkoisia hiutaleita veteen, vaalea tai ruosteinen pinnalle astioita, laatta plakin kierre kattilaan. Tämä tarkoittaa, että kun kerran se on aika poistaa mittakaavassa kattilassa. Miksi se täytyy olla varma poistaa?

Mittakaavassa tuo huomattavaa vahinkoa, koska:

 • aika pitenee kiehuvaa vettä, ei energiansäästö;
 • voi epäonnistua lämmityselementti;
 • kattila alkaa sulkea siihen vettä kiehuu;
 • vesi muuttuu pilvinen, mikä vaikuttaa laatuun teetä ja kahvia.

Mittakaavalla vaikuttaa täydellisesti kaikki vastukset, ja lausuma ei ole totta, että jos käytät suodatettua vettä, ei ole mitään ongelmaa. Se on, mutta ei niin usein, ja se on erittäin hyvä. Valitettavasti, kotitalouden suodattimet puhdas, ei kaikki, joka on muodostettu kalkkia.

Kalkkihiukkasia pääsee kuppiin juoman, ja se on haitallista ihmisten terveydelle. Tämän välttämiseksi, suodattimia voidaan käyttää - nailon, kullattu. Niiden käyttö ei ole liian perusteltua - Suodattimet data on hyvin lyhytikäinen, ne on pestävä usein, kuin myös vähentää aikaa niiden toiminnan.

Mikä poisto on parempi ostaa?

Poista vaahto teekannu, voit tallentaa laitteita. Jokaisella osastolla kotitalouksien kemikaalien sinulle tarjotaan valita useista eri tuotteita eri valmistajilta. Lähes kaikilla on sama nimi - Kalkin.

Mikä voisi olla parempaa? Päätellen arvosteluja, kaikki erityisiä kalkinpoisto ovat hyviä, jopa ne, jotka maksavat enintään 12-15 ruplaa.

Jos varat käytetään ohjeiden mukaisesti, vaikutus on varmasti, ja ei tarvitse erikseen Kettle hieroa, koska kaikki lähtee itsestään. Katsomaan jokaisen paketin, miten soveltaa, mihin aikaan vaikutuksia - pohjalta tämän ja tee valinta.

Tyypillisesti lääke tulee kattilaan lisättiin kylmällä vedellä ja keitetään. Kun menettely pestään huolellisesti lasi. Happo kalkinpoisto tekee sen hyvin, mutta säilyttää puhdistusmenetelmät lämmityselementtejä usein ei suositella, koska hapot voivat pilata metallin pintaan.

Vedenkeitin descaled käyttää myös tarjoamat myymälöissämme, mutta meidän täytyy tarkastella tietyn koostumuksen. Valitse uusi "kalkinpoisto" osana, joka on lisäaineita, jotka suojaavat keitin korroosiolta, joten ei tarvitse pelätä, että lämmitin se lakkaa toimimasta.

Miten päästä eroon kalkkia kattilaan folk korjaustoimenpiteitä

Vain päätät - oppia huolehtimaan keittimen jotta mittakaavassa ne ovat siinä mahdollisimman vähän, tai aina ostaa uusi yksikkö. Jos teet sen säännön säännöllisesti puhdistaa keitin alkaen mittakaavassa olisi sinulle ole niin suuri ongelma.

Tehokkain ja matalan tunnettua menetelmää käyttäen sitruunahappoa tai sitruunan. Opi miten puhdistaa saastalle sitruunahappo:

 • Lisää sitruunahappo kattilaan nopeudella yksi ruokalusikallinen litrassa kylmää vettä. On tarpeen keittää ja jättää suljetussa muodossa yöksi, ja kaikki huuhtele aamulla.
 • Sen sijaan, että happo voi ottaa sitruuna puolikkaat tarpeeksi. Jos erittäin likaiset, tulisi leikata muutaman hedelmäpaloja keittää vettä ja sitruunan. Sinun on odotettava vähintään 10 tuntia ja pese.
 • Konsentroitua sitruunahappoa voidaan käyttää ainoastaan ​​tavanomaisissa kattiloihin. Tällöin vesi kiehuvaksi ei tarvitse - vain odottaa jonkin aikaa, tarkista laatu hoidon ja huuhdellaan.

Muita tapoja poistaa mittakaavassa kattilaan folk korjaustoimenpiteitä:

 1. On mahdollista lisätä vettä 100 ml: aan etikka. Jotta se kiehuvaksi, kiehua jopa 10 minuuttia, ja se on jo mahdollista alkaa käyttää ruokia huolellisen huuhtelun. Etikkahappo itse niin sitruuna-, reagoivat vaahdon. Kemiallinen reaktio muodostaa suoloja, helposti veteen liukenevia. Siksi yksinkertaisesti pese, ei ole mitään hieroa.
 2. Paksu roskaväki on siivottava pidempään, mutta on myös mahdollista tehdä materiaaleja käsillä. Saada vettä nukahtaa rkl ruokasoodaa ja kiehua 30 minuuttia. Päätyttyä vesi on valunut, tuore täyttö- lusikka ja nyt lisätä sitruunahappoa - jälleen keitetään noin 30 minuuttia. Jos tämän prosessin aikana asteikko on mennyt, on nyt mahdollista keittää vettä uuden multi-ruokalusikallista etikkaa.
 3. Se voi olla kattilassa kiehua jäljellä suolaliuos tomaatit tai kurkut. Tuloksena on, sillä nämä vihannekset säilyvät etikan.
 4. Jotkut kotirouvat puhtaaksi Coca-Cola ja niiden kaltaiset juomat, mutta kutsui halpa, tämä menetelmä ei toimi.
 5. Erittäin tehokas perunankuoret, jos ne taitetaan kattilaan ja lisää vettä, ja sitten keitetään jonkin aikaa.

Ei aina seuraavat kuvatuista menetelmistä hilseen poistamiseksi kattilaan kääntyy täysin tuhota sen. Silti se tulee pehmeä ja nyt sienellä voit kokeilla kaikkia pensaikkoa. Tärkeintä - älä käytä teräsvillaa, hiekkapaperia, hankaavia puhdistusaineita!

Näinkö? Jaa ystävien kanssa:

yksi kommentti

Kiitos neuvosta, on erittäin tärkeää, ja ennen kaikkea yksinkertainen. Kattilassa jostain syystä olen aina ollut vaikeinta pelleillä pesukone helpompaa, voit lisätä Calgon ja vedenkeitin pestä joka tarvitaan

Paras keino kalkilta pesukoneiden: yleiskatsaus, sovelluksen ominaisuuksia ja arvostelut

Tietoja mittakaavassa, olemme kaikki kuulleet, samoin kuin siitä, että on aivan pakko käsitellä sitä. Se on vain kaikki eivät tiedä, mitä se on, miten se muodostuu ja mitä toimenpiteitä sen torjumiseksi, vaan käyttää mainostetaan ajoneuvoja. Tarjoamme selvittää, mitä vihollinen on niin, mitkä ovat keinot asteikko pesukoneiden (arvion jotkut niistä voit lukea artikkelin).

Asteikko - on likahiukkasia, jotka muodostavat maahan tai veden haihtuminen kuumentamalla suolapitoisuus. Tämän seinän putket höyrykattilat, höyry tulistimet, haihduttimet, lämmityselementit (putkilämmittimet) kattila, pesukone ja astianpesukone, ja niin edelleen.

asteikko syntyminen aiheuttaa suolat (esim. kalsium ja magnesium), erilaisten epäpuhtauksien ja hienojakoisten hiukkasten (ruoste). Mitä enemmän näitä aineita veteen, joten se on vaikeampaa. Näin ollen suurempi riski skaalausta. Itse asiassa prosessi kuumentamalla suolaa hajottaa kahteen komponenttiin: hiilidioksidi ja sakka. Viimeksi veteen liukenemattomia ja talletetaan seinillä. Ajan myötä se kertyy ja muoto mittakaavassa.

Jopa silloin, kun lietteen kerääntynyt vain ohut kerros, tämä on tullut tarpeeksi aiheuttaa häiriöitä veden lämmittämiseen. Eli tämä prosessi vie enemmän aikaa, ja näin energiakustannukset kasvavat. Mutta tämä ei ole suurin ongelma.

Pyykin- vaahto kertyy PETN ja lyhentää sen käyttöikää. Lisää se kerääntyy korkea lämpötilaa. Mutta tämä ei tarkoita, että sinun täytyy pestä ainoastaan ​​kylmässä vedessä. Tarvitsee vain seurata suosituksia valmistajien pesukoneiden ja hallitsee, jos et halua maksaa usein korjauksia.

Monet ihmiset ajattelevat, että jos he käyttävät materiaalin kirjoitettu "Kalkinpoistoaine pesukoneiden", se automaattisesti suojaa laitteen tästä ongelmasta. Mutta tämä ei pidä paikkaansa. Suojaamaan laitetta mittakaavassa, on tarpeen noudattaa seuraavia ohjeita:

 • puhdistaa käyttämällä erityistä puhdistusaine pesu maasta mittakaavassa;
 • Käytä kodin puhdistusaineet;
 • suorittavat mekaaninen puhdistus;
 • suorittamaan ehkäiseviä toimenpiteitä.

Se huomattava monet omistajat pesukoneet, yksinkertainen manipulaatiot että pidentää sähkö avustajien.

Special kalkinpoisto

Nyt on liikaa erityisiä kalkinpoistoainetta. Jotkut ovat liian aggressiivinen ja voi pahentaa tilannetta, jotkut päinvastoin, hyvin säästeliäästi ja on vain rahan tuhlausta, jotkut eivät vain sovi konetyypistä. Tässä on lyhyt luettelo suositelluista resurssien:

 • "Magic Rauer» (taikavoimaa). Saksan Kalkinpoistoaine pesukoneiden, jonka avulla voit puhdistaa edes vanhin plakkia. Myydään määriä 250 ml.
 • "Topper 3004» (Topperr 3004). Tarkoittaa myös Saksasta. Suositellaan erityisesti pyykin- Miele brändi ja "Bosh9raquo;. Tilavuus - 250 ml.
 • "Luxus Profeshnal» (Luxus Professional). Kotitalouspuhdistusainekoostumus pesukoneet ja vaahdon. Monet rakastamme, koska käytön jälkeen on miellyttävä sitrushedelmien tuoksu. Volume - 500 ml.
 • "Bork K8P» (Bork K8P). Korean tuote, joka on saatavilla jauheen muodossa. Ennen ainetta laimennetaan vedellä ja sitten se kaadettiin kirjoituskoneella. Pakkaus on suunniteltu neljä kertaa.
 • "Top House» (Top House). Saksan budjetin puhtaampia pesukoneet ja muut kodinkone. Volume - 500 ml.
 • "Kalkin universaali." Kotitalouspuhdistusainekoostumus kodinkoneet ja astiat. Saatavana pussit 100 grammaa. Laimennettiin vedellä se ei tarvitse sitä käytetään jauheena.

Kuluttajat reagoivat myönteisesti kotimaan ajoneuvoihin sekä Korean "Bork" ja Saksan "Top House".

Joten, ihmiset, jotka käyttävät kotimaisia ​​"kattilakivenestoaine" ja "Luxus", totesi:

 • Ne selviytymään hyvin tähän tehtävään ja ovat edullisia.
 • Tarpeeksi käyttää niitä kerran vuodessa koneen sujuvasti.
 • Nämä työkalut ovat monipuolisia ja ne ovat käyttökelpoisia puhdistukseen paitsi pesukone, mutta myös muita laitteita, ja jopa astiat. Samalla, kalliita yhden toiminnon tuotteita.

kotimaan kalkinpoisto

Monet ihmiset haluavat käyttää kotitekoisia reseptejä. Suosituin on asteikko pesukoneiden - sitruunahappo.

 • alhainen hinta;
 • helppokäyttöisyys;
 • Korkea tulos;
 • lisäksi desinfiointi ja hajujen eliminoimiseksi rumpuun pesukoneen;
 • se vie vähän.

Vain yksi miinus: Sitruunahappo on tehokas työkalu, joten se ei ole suositeltavaa käyttää enemmän kuin kerran vuodessa.

 1. Ottaa tarvittava määrä sitruunahappoa. Pesukoneiden, laskettu määrä 4-5 kg, 200 grammaa on riittävä.
 2. Tarkista rumpu unohtamasi kohteita sitä.
 3. Kaadetaan sitruunahappoliuos lokeroon lokeron tarkoitettu pesujauhetta.
 4. Suorita pisin pesuohjelma on suunniteltu pari tuntia, ja asettaa veden lämpötila 80-95 astetta (mitä korkeampi sitä parempi).
 5. Käynnistä laite.
 6. Voit myös aloittaa ylimääräinen huuhtelu.
 7. Odota pesuprosessin, ja sitten avaa oven ja alustan koneen sisällä kuiva.

Tämä yksinkertainen Kalkinpoistoaine pesukoneiden voit säästää kodinkone korjaus, ja sinä - mistä rahaa.

Mekaaninen menetelmä päästä eroon saastalle

Tällainen menetelmä tekee mahdolliseksi poistaa mittakaavassa 100%. Mutta siihen liittyy analyysi pesukone. Siksi, jos et tiedä miten se tehdään, on parempi olla käyttämättä mekaanisesti.

Puhdistaa pesukone niin sinun täytyy:

 1. Irrota laitteen takana.
 2. Vie lämmitin.
 3. Puhdas yksityiskohta, turvautumatta raa'alla voimalla. Voit liotus lämmitin kemiallisilla keinoilla tai kaikki samat sitruunahappoa, ja sitten puhdistaa sienellä vaahto.
 4. Kuivaa tuote ja laita se paikalleen.

Edut mekaanisena on se, että tällä tavalla voidaan suorittaa tarkastuksen sisätilojen koneen ja nähdä, onko kaikki siellä kunnossa.

Jauheet, jotka sisältävät anti kalkkia pesukoneisiin

"Suuri apua vaahto", "estää roskaväkeä", "poistaa laajuuden ja hajut" - paljon samanlaisia ​​kommentteja voi kuullut nykyaikaisin jauheita, jotka on esitetty erityinen kalkinpoistoaineita. Mutta onko se todella?

Kalkinpoistoaineella pesukoneet ja pehmentimet - ovat kaksi eri asiaa. Jauhe lisätään viimeisenä. Siksi ne voivat vain tehdä veden vähemmän kovaa. Mutta se ei auta selviytymään jo kertynyt vaahdon. onko muita aineita mainostetaan niin hakea (esimerkiksi "Kalgon9raquo;) tai jauheita, jotka sisältävät niitä - sinä päätät.

Myös, ei pidä unohtaa, että lisäksi tarkoittaa, vesi pehmenemistä, joissakin jauheet sisältävät haitallisia ja vaarallisia aineita (esim., 15-30% fosfaatteja, optiset kirkasteet, 5-15% anionisia pinta-aktiivisia aineita, ja niin edelleen). Ne eivät ole vain huonontaa kangas asioita, voivat aiheuttaa allergisia reaktioita, mutta myös vahingoittaa pesukonetta.

Miten suojata pesukone alkaen mittakaavassa: ehkäisevät toimenpiteet

Älä anna syntyminen kiinteän rasvan lainkaan, valitettavasti ei toimi, keinona suojella pyykinpesukone mittakaavassa ei ole olemassa. Vaan estää rikkoutumiseen kodinkone - on varsin todellinen.

 1. Jos sinulla on erittäin kova vesi, käytä pesuaineita kanssa pehmentimiä. Tämä vähentää mittakaavassa.
 2. Puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa, käyttäen erityistä tai kotiin korjaustoimenpiteitä tai mekaanisesti, kuuden kuukauden välein tai vuodessa (menetelmästä riippuen ja tyyppi puhdistusaine).

Seuraa näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä ja pesukone kestää sinulle pitkään. Mutta älä liioittele menetelmissä suojaa mittakaavassa: kustannukset erikoistyökaluja ja jauheet saisi ylittää hintaa kodinkoneet.

Miten Clean vedenkeittimen mittakaavassa: paljastaa kaikki salaisuudet. Tehokkain ja turvallinen menetelmiä poistaa asteikolla keittimen

Kalkkia on muodostettu pitoisuus metallisuolojen vesijohtovedessä ja laskeutua pohjalle ja sisäseinien ruukuissa tai tavanomainen sähköinen lämmityselementti.

Juomassa teetä tai kahvia, anteliaasti maustettu malmiesiintymiä, uhkaavaa munuaissairaus, nivelet ja luut.

Paksu mittakaavassa johtaa pitkään lämmitys vettä kattilaan ja - lämmityskierukalla rikkoutuminen.

Nopeus plakin muodostumista riippuu veden kovuus, mutta suodatus ei jopa poistaa tarpeen ajoittain poistaa asteikot kattilasta.

Miten Clean vedenkeittimen mittakaavassa: tarvittavat varat

Päästä eroon vedenkeittimen laajuuden ja pidentää sen käyttöikää, voidaan käyttää erikoisagentteja kaupasta kodin kemikaaleja sekä kotiin korjaustoimenpiteitä:

sitruunahappo tai sitruunan;

suolaliuos peitattujen kurkut tai tomaattien;

viipaloi omenat, päärynät ja perunoita.

Sooda pehmentää kalkkia, kun taas loput sisältävät happoja, jotka ovat pelkää vaahto. Olisi myös tarpeen puhdistaa pehmeällä harjalla, sienellä tai siveltimellä. Älä käytä teräsvillaa nopeuttaa vahingollista astiat.

Miten Clean vedenkeittimen asteikko: Menetelmä 1 - Perinteinen

Helpoin tapa poistaa vaahto keittimen käyttämällä käytettävissä olevia välineitä, jotka ovat olemassa kunkin keittiö: sitruuna- tai etikkahappo, sooda tai näiden yhdistelmä.

Etikka puhdistaa sähkö-, kiilteen ja alumiini kattiloita valmistajat eivät suosittele, joka soveltuu astiat on valmistettu ruostumattomasta teräksestä vanhojen sedimenteistä.

Pieni täyttö- kerros kalkkia vedenkeitin 2/3 tilavuuteen ja jäljelle jäänyt 1/3 - 9% m etikkaa. Miedolla lämmöllä, jotta liuoksen kiehumispisteeseen, poistaa lämpöä kattilaan ja kumoaa sitä 1-3 tunnin ajan hajottaa mittakaavassa. Jos pohjaseinän ja astiat peitetään paksu ja tiheä kuori talletukset liuoksen valmistamiseksi nopeudella ½ cup etikkaa 1 litraan vettä, kaada se kattilaan, laittaa pieni tulipalo, odottaa kunnes keitetään vielä 10-30 minuuttia - riippuen astian tilavuudesta.

Jäähdyttämisen jälkeen, pestään huolellisesti pehmeällä sienellä teetä, poistamalla edelleen mittakaavassa, keitetään 1-2 kertaa puhtaalla vedellä ja huuhtelemalla säiliö päästä eroon jälkiä etikkaa.

Kenkä sitruunahappo

Gentle työkalu auttaa pääsemään eroon asteikon tahansa vedenkeitin. Poistaa tiheä kerrokset lime keitetään kattilassa happoliuoksella (10-15 g 1 litraan vettä), heti keittämisen jälkeen pois ja anna sen jäähtyä 30-60 minuuttia - tässä aika-asteikko on liuennut tai pehmennyt. Sitten valua neste, poistaa edelleen sieni talletukset, keitetään astiaan puhdasta vettä ja huuhdotaan huolellisesti. Jos et pysty selviytymään pitkäaikainen vaahto ensimmäisellä yrityksellä, toista toimenpiteet.

Saa altistua keitin keitettiin happoa, joka riittää puhdistamaan hänen kuukausittainen ilman lämmitys: laimea happo, vesi, ja kaadetaan astiaan valutetaan liuos muutaman tunnin - pieni plakki häviää kokonaan.

Normaalia ruokaa tai soodaa auttaa palauttamaan koskematon puhtaus tahansa teekannu, kuten sähkö.

vaihtoehto 1. Astiat täytetään vedellä vsypte 1 rkl sooda, keitetään ja pidä puoli tuntia miedolla lämmöllä. Viileä, kaada pois liuoksesta ja pestä keittimen, ja sitten täytä se vedellä ja keitetään, tuhkan poistamiseksi jäämiä. Sitten taas, huuhtele säiliö.

vaihtoehto 2. Kiehuvaa vettä kattilassa vsypte 1-2 rkl sooda ja sitten sammuta lämpöä. Jälkeen 1-2 tuntia, poistaa astiat pehmenneestä kivennäisesiintymien, keitetään puhtaalla vedellä ja huuhtele.

Puhdistus piintynyt asteikko

vaihtoehto 1. Kostuttaa etikka sieni, kasta se sooda ja saatu liete oli hieroa osaksi asteikolla päällystetyn kerroksen pinnalle. Kun yhdistää etikka ja ruokasoodaa reaktio tapahtuu, tuhoten talletukset vain pestä ja huuhtele keitin. Jos kerroksia tiheä, täytyy toista puhdistus.

vaihtoehto 2. Sopivat kaikkein huomiotta tutit, jossa on paksu kerros mittakaavassa, mutta se ei koske sähköinen liiallisen aggressiivisuuden. Cleansing tapahtuu kolmessa vaiheessa:

1. Täytä säiliöön vettä, lisätään 1 rkl. l. sooda kiehua, syrjään 10-20 minuuttia, liuos poistettiin.

2. uudelleen täyttää vettä, lisätään 1-2 rkl sitruunahappo liuos puoli tuntia kiehua miedolla lämmöllä, valua.

3. uudelleen injektoida vettä teekannu, kaada 1/2 kupillinen etikkaa kiehua vielä puoli tuntia valua.

Suurin osa lietteen jälkeen niin tehokas hyökkäys tulee itse, löysä tähteet helppo poistaa yksinkertaisella sienellä. Niin varmasti huuhtele teetä 3-4 kertaa keitetään puhdasta vettä ja huuhtele astiat.

Miten Clean vedenkeittimen mittakaavassa: Menetelmä 2 - "vkusnyy9raquo;

Kannattajat turvallinen luonnolliset tuotteet arvostavat hilseenpoistoon menetelmä käyttäen perunan kuorien, päärynät tai omenat, joka sisältää orgaanista happoa. Puhdistus on pestävä, taitettu kattilaan, lisää vettä ja keitetään neste. Jälkeen kiehuu kuorista syrjään 1-2 tuntia, ja sitten huuhtele hyvin astiat. Tuote soveltuu poistamiseksi heikko mittakaavassa raid.

Täydellisesti poistaa "zalezhey9raquo; kalkki kurkku tai tomaatti suolaliuoksella - johtuen pitoisuus sitruunahappoa tai etikkaa. Suolavedellä täytyy kaadetaan kattilaan, keitetään, jäähdytetään, pestään ja huuhtele säiliö poistaa haju säilyttämistä. Lisäksi menetelmä bonus - ruosteen sisäpinnasta astian.

Hyvä tappeluita mittakaavassa sitruuna. Hapan hedelmät on leikattava neljään osaan, laita ne pataan, lisää vesi, laita ruokia pieni tulipalo ja keitetään liuosta 10-15 minuuttia keittämisen jälkeen. Jos mittakaava on riittämättömästi pehmennetty, toista, ja sitten huuhtele keitin ja huuhdotaan runsaalla vedellä.

Tehokasta kalkinpoisto keitintä voidaan käyttää, ja makeiden juomien.

Avaa pullo juomaa vapauttaen kaasuja, kaada 0,5-1 litraa nestettä keittimen, kiehuvaksi, anna jäähtyä ja huuhtele runsaalla vedellä. Pieni rasvakerros voi tehdä ilman kiehuvaa - yksinkertaisesti kaataa sooda valmistaja liuottamiseksi plakkia, ja muutaman tunnin pestä. Puhdistus vaikutus perustuu sisällön sitruunahapon ja fosforihapon juoman. Valitse läpinäkyvä sooda, esimerkiksi 7UP, muuten sitten on poistettava pinnalta astian värillisiä pilkkuja "Coca-Koly9raquo; tai "Fanty9raquo;.

Miten Clean vedenkeittimen mittakaavassa: Menetelmä 3 - Kemiallinen

Tuhoaminen mittakaavan valmisteet kodin kemikaalien saavuttaneet jäsen sitruuna-, adipiini- tai sulfamidihappoa. Erityinen välineet valmistetaan muodossa nesteiden, jauheiden tai tabletteja käytetään ohjeita. Yleisen järjestelmän käyttö - puhdistusliuoksella valmiste keitetään kattilassa 30-40 minuuttia, sitten valutettiin. Pehmennyt asteikko on helppo poistaa, ja puhdistuksen jälkeen kattilaan olisi jopa 2-3 kertaa keitettyä puhdasta vettä poistamiseksi kemikaaleja.

Tehoa tallentaa keskiarvoja laajuus on verrattavissa vaikutus etikka ja sitruunahappo, mutta jälkimmäinen on paljon edullisempaa.

Miten Clean vedenkeittimen mittakaavassa eikä pilata sitä

Vaikka keitin on peitetty paksulla kerroksella plakkia, älä kaapia terävillä esineillä, älä käytä puhdistukseen kovia harjoja ja teräsvillalla - sellaisella julmalla tavalla suuresti vahingoittaa lautasen.

Hellävarainen ja tehokas kalkinpoisto pestä keittimen sisällä hyvin, ja sitten käyttää kotiin korjaustoimenpiteitä tai kemikaalien liuottamiseksi tai löysää kalkki "shuby9raquo;. Puhdistuksen jälkeen, muista pestä teekannu sienellä tai pehmeällä harjalla, pari kertaa, keitetään vettä, ja taas huuhtele astioita, välttää myrkytyksen.

Taajuus Kalkinpoistoaineet keittimen riippuu veden kovuudesta, mutta varo suorittaa prosessi - joka kiehuu plakin kuori on tulossa vahvempia ja paksumpi. Minimoida hänen koulutus auttaa ehkäisevään hoitoon:

huuhtelu jokaisen kiehuvaan kattilaan ja päivittäinen pesu sienellä;

käyttö suodatettua vettä, joka kerta tuore - reboiling parantaa asettumista suolat;

tyhjentämiseksi vedestä keittimen yöllä tai pitkän aikavälin "prostoe9raquo;.

© 2012-2018 "Naisten mielipide." Kun kopioit materiaalit - viittaus lähde on pakollista!

Päätoimittaja portaalin Ekaterina Danilova

Sähköposti: [email protected]

Ota yhteyttä: +7 (965) 405 64 18

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin