Kalkinpoisto pesukoneessa

Kuinka puhdistaa pyykinpesukone - tehokkaat tavat ja suositukset

Vesi putkissa ei ole ihanteellista. Yleensä se on jäykkä, sillä on valkaisuaine ja sisältää epäpuhtauksia. Lisäksi kemiallisia komponentteja lisätään jatkuvasti pesukoneisiin. Ja tekniikka reagoi negatiivisesti tähän vaativa puhdistus. Tämä menettely auttaa pidentämään laitteen käyttöikää. Kuinka puhdistaa pesukone asteikosta, artikkelissa kerrotaan.

On tärkeää varmistaa, että puhdistus on välttämätöntä. Sinun on myös tiedettävä, mitä tarvitset puhdistaa. Jos tarkastelet laitetta, joka on työskennellyt pitkään, muovi- ja metallielementtien pinnalle on likainen leima. Yleensä se on kova mineraalien kanssa, joten on vaikea poistaa se rätillä tai käsillä.

Saastumisen syyt ovat:

 1. Jäykkä tai likainen vesi.
 2. Läsnäolo monissa kemikaaleissa jauheessa.
 3. Koneen pysyvä käyttö "Intensiivinen pesu" -tilassa.

Laitteessa on välttämättä vaikeasti saavutettavissa olevia kulmia, joissa lika kerääntyy. Ajan myötä se muuttuu niin paljon, että se johtaa koneen hajoamiseen. Ja korjaustyöt ovat melko kalliita. Siksi kaikkien omistajien pitäisi tietää, miten puhdistaa pesukoneen asteikko? Tämän ansiosta käyttöikä voidaan pidentää. Ja jos harjoitat säännöllistä profylaksiaa, voit välttää monia ongelmia tekniikan kanssa.

Kun vesi on erittäin kova, se sisältää kalsium- ja magnesiumsuoloja. Ne lämmittävät hiilidioksidia ja kiinteää sakkaa, joka yhdessä likaisten hiukkasten kanssa säilyy säiliön ja säiliön kanssa. Kun pintakerros on kerrostettu asteikolla, metallin lämmityselementti ei johda lämpöä hyvin. Tämän seurauksena vettä kuumennetaan pitkään, ja sähkö tarvitsee enemmän. Veden lika lisää imuventtiilin tukkeutumista, jonka osat heikkenevät nopeasti.

Määritä, onko möykkyllä ​​sooda vai ei, voit itse. Yleensä lämmitysosa on rummun alla tai hieman keskelle. Sinun täytyy ottaa taskulamppu, osoittaa se rummun reikään, harkita lämmityselementtiä. Tässä tapauksessa sinun on ravistettava rumpua vähän tasaista valaistusta varten. Usein tämä ei tapahdu heti - sinun täytyy kokeilla kääntymisnopeutta.

Mitä paremmin puhdistat pesukonetta? Tätä varten on olemassa erityinen korjaus - "Antinakipin9raquo;. Se sisältää happoa, joka liukenee kerrostumakerrokseen. Kun olet nukahtamassa laitetta, kytke "Pesula ilman pyykkiä" -toimintoa päälle. Vaikutus tulee nopeasti - kemiallinen reaktio lämmityksen vuoksi poistaa koneen elementit mittakaavalta.

Mutta tällä menetelmällä on sen haitat. Jos jauhe lisätään normaalia enemmän, laitteen kumiosat voivat huonontua. Kyllä, ja hengittää happoa höyryt ovat haitallisia. Mutta tämä menetelmä on hyvin yksinkertainen, ja se on halpaa. Älä sekoita sitä pehmennysaineiden kanssa, jotka on lisätty pyykin aikana. Ne eivät juuri poista mätää.

Jos pesu suoritetaan usein, puhdistus on suoritettava neljännesvuosittain. Ja harvinaisen laitteen käyttö riittää yhdellä kertaa kuudella kuukaudella. Kuinka puhdistaa pesukone asteikosta sitruunahapolla? On tarpeen asettaa pesuohjelma "ilman pyykkiä", lämpötila on 60-90 astetta ja lisää sitten sitruunahappo (50-100 grammaa) jauhepistokkeeseen. Tämä menetelmä on laadullinen ja saatavissa, lisäksi se pääsee eroon ulkomaisista hajuista sen kanssa. Tämä estäminen ei vahingoita laitteen elementtejä.

Tämän menetelmän asiantuntijoita pidetään yhtenä tehokkaimmista. Kuinka puhdistaa pesukone asteikolla etikalla? Tämä toimenpide suoritetaan seuraavien ohjeiden mukaisesti:

 1. Kone on kaadettava 2 kupillista etikkaa. Lisää sitten kuumaa vettä ja voit suorittaa pyykkiä ilman pesua ja jauhetta pisin sykli.
 2. 5 minuutin kuluttua ohjelmalle on annettava tauko yhden tunnin ajan. Tämän täytyy tunkeutua liuokseen säiliön eri osiin.
 3. Tämän jälkeen pesuohjelma on jatkettava loppuun.
 4. Puhdistusliuoksen huuhtelemiseksi kaada vettä, käynnistä lyhytkierron pesu toiminto.
 5. Kangas on liotettava heikkoon etikkoratkaisuun ja pyyhi sitten koneen luukku sisään. Erityisen varovainen on suljettava.

Kuinka estää mittakaavan ulkonäkö

Mistressit tarvitsevat paitsi puhdistaa pesukoneen mittakaavassa. Voit estää epäpuhtauksien esiintymisen. Tätä varten käytetään erilaisia ​​magneettisia pehmennysaineita. Ne voidaan sijoittaa sekä laitteen tuloletkuun että putkilinjan sisääntuloon asuntoon. Onko suodattimien ja pehmentimien nimi.

Magneettisen tyypin vedenpehmennin suorittaa puhdistuksen magnesiumista ja kalsiumista. Näiden suolojen puute eliminoi erilaiset ongelmat. Tällä menetelmällä mittakaava ei tule näkyviin säiliöön ja lämmityselementtiin. Menetelmän puutteisiin sisältyy korkeat kustannukset. Pehmennysaineen hinta on noin 1500 ruplaa, mikä on paljon kalliimpaa kuin Antinakipin9raquo. Mutta se on kätevämpää käyttää ja suodatin toimii noin 50 vuotta. Kun olet viettänyt, et voi enää olla kiinnostunut siitä, miten pesukoneen rusketus puhdistetaan skaalauksesta.

Magneettisen lisäksi on mekaanisia puhdistussuodattimia. Ne poistavat ruosteen ja hiekan. Tämä suojaa putkien tukoksia ja säästää kodinkoneita vaurioilta. Tällaisilla suodattimilla varustetut putkilaitteet toimivat pidempään.

Suojaus mittakaavalta teknisesti

Kuinka voin puhdistaa pesukoneen muilla tavoilla? Yksi menetelmä on seuraava: mitä enemmän kuumaa vettä tarvitaan pesulaitteisiin, sitä enemmän kalkinpoistoa laskeutuu sen osiin. Nykyaikaisen tekniikan valmistajat ottavat tämän huomioon, joten ne tarjoavat laitteelle uusia pesuohjelmia. Vesi lämmittää vain 40-50 astetta ja lika irtoaa täydellisesti. Tällä tavoin on mahdollista päästä eroon soodasta ja säästää sähköä.

Kymmenen voi toimia kauemmin tai rikkoa nopeasti. Syynä tähän ei voi olla avioliitto - kaikki riippuu pesuohjelmasta ja kuormituksesta. Jos pestä usein kuluneet asiat, niiden hiukkaset johtavat asteikkoon. Ne vaikuttavat kielteisesti ja väärennettyihin pesuaineisiin, jotka johtavat paitsi kymmenen, mutta koko koneen hajoamiseen.

Siksi talouden kannalta on välttämätöntä valita suodattimen huuhteluaine tai käyttää "Antinakipin9raquo;". Älä unohda mekaanista suodatinta, joka poistaa likahiukkaset. Ja kun peset, sinun on valittava ne tilat, joissa vesi on vähemmän kuumennettu.

Puhdista nopeasti pesukoneen mittakaava auttaa "Calgon9raquo;. Mutta tämä on normaali vedenpehmennin. Koostumuksessa on läsnä natrium- ja natriumtrifosfaattia. Pakkausten hinta on hieman yli 0,5 kg yli 150 ruplaa. Voit ottaa nämä aineet ja luoda seoksen itse.

Mutta kuten huomataan, tämä pehmennysaine ei voi olla luotettava suoja kymmenelle, päinvastoin se pahentaa tilannetta. Välineiden jatkuvalla käytöllä putkimaisen sähkölämmittimen pinta on kiinteä, kuten sementoitu. Tämän seurauksena ruska kulkee nopeasti palamaan.

Laatupesuainejauheeseen lisätään pehmennysaine ja muut komponentit, jotka huolehtivat huolellisesti koneesta. Calgonin kokeneita mestareita ei suositella käyttämään. Pesukoneen asteikot voidaan puhdistaa mittakaavasta helpommin ja tehokkaammin.

Voit puhdistaa pyykinpesukoneen soodan avulla. Tämä korjaustoimenpide auttaa poistamaan homeen. Sooda vedellä sekoitetaan yhtä suurina määrinä. Valmis seos on käsiteltävä rummun sisäpinnoilla, mukaanlukien oven kumitiiviste, koska siinä on paljon muotia.

Soodaa voidaan käyttää toisella tavalla. Tuote on täytettävä jauheastiassa ja mukana on pitkä pesuohjelma kuumalla vedellä. Jos kontaminaatio on erittäin pysyvää, voit yhdistää puhdistusmenetelmiä, esimerkiksi käytä etikkaa ja soodaa.

On tärkeää tietää, kuinka puhdistaa rummun pesukoneesta mittakaavalta, mutta myös suodattimen käsittelyä. Törmäysten välttämiseksi se joutuu tekemään työtä säännöllisesti. Ennen toimenpiteen aloittamista on välttämätöntä laittaa kangas tekniikan alle niin, ettei likaista vettä poisteta. Tarvitset myös astian, jossa voit poistaa vettä tyhjennysletkulla, joka on laskettava. Suodatin sijaitsee koneen pohjassa olevasta erikoisluukusta. Menettely on seuraava:

 1. On tarpeen avata luukku.
 2. Suodatin on poistettava veden juoksuttamisen jälkeen. Tämä tapahtuu kääntämällä sitä vastapäivään.
 3. On tarpeen poistaa olemassa oleva lika, nukka, hiukset. Sitten suodatin asetetaan paikoilleen.
 4. Myös suodattimen pohja on puhdistettava.

Voit käyttää muita keinoja:

 1. Sitruunahappoon on välttämätöntä lisätä valkoisuutta. Sen on aloitettava pitkä pesukierros 90 asteen lämpötilassa. Tällä menetelmällä suositellaan ilmanvaihtoa. Myös muut huoneet on tuuletettava. Kloorihöyry vaikuttaa ihmisen limakalvoihin.
 2. Chlorosoderzhaschie-rahastot auttavat eroon muotin itiöistä. Se kestää 100 ml nestettä, joka on kaadettava rumpuun ja suoritettava pesusykli 90 asteen lämpötilassa. Menettelylle tarvitaan puolen tunnin pesu.
 3. Puhdistus suoritetaan kuparisulfaatilla. Se kestää 50 g tuotetta, joka on täytettävä vedellä (100 ml). Liuos sekoitetaan ja kaadetaan rummulle. Pesu on aloitettava 90 asteen lämpötilassa.

Kaikki puhdistus tehdään ilman pyykkiä. Nämä ovat tärkeimmät keinot käsitellä pesulaitteen asteikon puhdistamista. Jokainen niistä mahdollistaa laitteiden säästämisen ja laitteiden käyttöiän pidentämisen.

Pesukoneessa sinun on valittava laadukas jauhe. Kussakin väliaineessa on pinta-aktiivisia aineita - pinta-aktiivisia aineosia, yhdistettynä rasvoihin ja muihin epäpuhtauksiin sekä pesemällä ne pois vaatteista. Tämä on tärkein aine, joka takaa asioiden pesemisen. Loput koostuvat lisäaineista, väriaineista, tuoksuista, tuoksuista, valkaisuaineista, lisäaineista asteikosta, vaahdonestoaineista. Poikkeuksena ovat lasten jauheet, joissa pinta-aktiiviset aineet ovat pienempiä.

Suositeltavaa on valita jauheet vaatettaville pintoille. Esimerkiksi untuvatakkiin ei saa ostaa tavallisia työkaluja. Yleensä kalliimmat jauheet pestään paremmin, vaikka ne eivät eroa paljon halvemmista.

Puhtaus taide on tae siitä, että se kestää kauan. Sen ei pitäisi olla pitkä aika pitää asioita sisällä. Tästä voi muodostaa sientä, hometta, paitsi heikkenee työkoneen. Siksi pyykkiä pitäisi ripustaa tai asettaa tiettyyn astiaan.

On tärkeää tuulettaa auto - koska se on ylimääräinen kosteus poistetaan. Märkä tahrat laitteen sisällä puhdistetaan kuivalla liinalla. Puhdistus koneet tulisi suorittaa kuuden kuukauden välein. Ei haittaa ehkäisyyn. On toivottavaa suorittaa 2 kuukauden välein. Voit käyttää edellä mainittuja menetelmiä.

Jokainen kone on suodatin likainen pesun jälkeen. Sen tulisi puhdistaa säännöllisesti. Kalkki käy läpi kiteytyksen kun vesi kuumennetaan 75 astetta. Jos lämpötila on 70 astetta, niin säiliö Tan on puhdas.

Pesukone, kuten mikä tahansa muu kodinkoneet, vaatii huolellista hoitoa. Säännöllinen puhdistus saastalle huomattavasti pidentää laitteiden käyttöikää.

Miten puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa kotona

Pesukone - välttämätön väline joka kotiin, joka myös vaati jatkuvaa hoitoa, erityisesti ennaltaehkäisevän koulutuksen ja puhdistus muodostettu talletukset sen sisäisten elementtien (PETN, rumpu), joten tässä artikkelissa me ymmärrämme yksityiskohtaisesti, miten puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa kotona olosuhteet ja oppia, mitä ovat tehokkain ja paras keino mittakaavassa pesukoneessa.

vaahto - kiinteä kalkkia, joka on muodostettu kuumennuselementtien kosketuksiin veden kanssa, niin kaikkein haavoittuvia pisteen asteikolla pesukoneessa on lämmityselementti (lämmitin - putkimaisen sähkölämmitin) ja vaahto ja lopulta muodostettu ulkopinnalle rummun.

Nopeus mittakaavan muodostuminen rummun ja PETN pesukoneessa vaikutus veden kovuus (prosentteina se suolapitoisuus), mutta joka tapauksessa, vaikka käyttämällä ennaltaehkäiseviä toimenpiteitä (pehmentimet, erityisiä apuvälineitä ja pesuvedet laitteet) kanssa aika-asteikolla näyttää ja täytyy puhdistaa koska johtuen skaalaus voi rikkoa pesukone, ja polttaa lämmitin toiminnan aikana pesukone itse vesi kuumennetaan pidempään, mikä lisäisi energiakustannuksia.

Huomautus: asteikko on muodostettu aktiivinen PETN jatkuvan pesun korkeissa lämpötiloissa, joten jos usein pestä pyykkiä korkeassa lämpötilassa, ja usein se on tarpeen puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa.

Kuinka voimme puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa kotona?

Puhdistaa pesukone asteikosta voit käyttää erikoistyökaluja, jotka tuottavat erilaisia ​​valmistajien kodin kemikaaleja ja yhtiön valmistajien pesukoneiden sekä folk korjaustoimenpiteitä mittakaavassa pesukone, joka ei ole yhtä tehokas ja maksaa kirjaimellisesti penniä:

 • Erikoistyökaluja asteikosta pyykin-. Kuten aiemmin mainittiin joukossa erityisiä rahastoja voi jakaa varoja mittakaavassa pesukoneen valmistajat (Bosch, Electrolux, LG jne), sekä varoja valmistajien kodin kemikaaleja, eli kalkinpoistoainepakkauksessa, Top House, Luxus, maaginen voima, Master kiilto ja muut. Edut erityinen Kalkinpoistoaineet ovat korkea hyötysuhde (useimmissa tapauksissa) sen haitat - korkeat kustannukset.
 • Folk korjaustoimenpiteitä mittakaavassa ja plakin pesukone. Torjumiseksi kalkkia, joka on muodostettu rummun ja PETN käyttävät usein sitruunahappoa ja 9% etikkaa. Edut ihmisten resurssit ovat erittäin edullisia, helposti saatavilla ja korkean suorituskyvyn mitan puhdistukseen ja haittoja niillä on vain vähän (erityisesti sitruunahappo), tärkein käyttää niitä oikein.

Huomautus: monet kalliita työkaluja vaahdon pesukoneessa koostumus ei ole kovin erilainen kuin folk korjaustoimenpiteitä, ja jotkut, kuten esimerkiksi Calgon, kokonaan hyödytön, koska niiden koostumus on natriumtripolyfosfaattia ja sooda, joka ei auta tuo mittakaavassa. Näiden erityisten kalkinpoistoaineen on parempi valita jauhe ja neste, kuten varat tablettien ovat usein niukkaliukoisia.

Miten poistaa kalkkikivipitoisuuden pesukone sitruunahapolla?

Edut: Yleisin ja tehokas tapa kansallisessa mittakaavassa puhdas pesukoneen sisään.

Haitat: osuudet ei noudateta käyttämällä sitruunahappoa (kun käytetään suuri määrä) voi vaurioittaa kumielementit pesukoneen sisään.

Sekvenssi kalkinpoisto sitruunahappo pesukone on seuraava:

 • Tarkista, että sisäpuolelta rummun ei ollut asioita ja pieniä asioita, ja sulje se (sulje luukku, jonka kautta pyykin ja vaatteiden pesukoneeseen).
 • Erityinen lokero, jossa pesuainetta on täytetty lisätä 3-4 ruokalusikallista sitruunahappoa dia (keskimäärin yksi ruokalusikallinen sitruunahappoa painaa 20 grammaa).
 • Käännä pesukone, asetamme korkein pesulämpötila ja pisin pesujakso (yleensä tilan pesu puuvilla muassa). Spin ei käynnisty, mutta voivat mahdollisesti sisältää lisäksi huuhtelujakso olla varma, että kaikki sitruunahappo pestä pesukoneessa.
 • Kääntämällä pesu ja odottaa useita tunteja, kunnes pesukone on puhdistua itsestään skaalaus sitruunahappoa. Tässä vaiheessa, joskus keskellä pesukoneen keskeyttää TEN enää seisoi vedessä sitruunahapolla ja "otkis", mutta ei välttämättä.

Kuten näette, pesukoneen kalkinpoisto sitruunahapolla - yksinkertainen menettely, joka ei vaadi erityistä osaamista, jolla on hyvä apu taistelussa ripaus kalkkia ja vaahdon rumpuun ja PETN. Lisätietoja puhdistus sitruunahapolla, sen edut ja haitat löytyy artikkelissa: kuinka puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa sitruunahappoa.

Keskimäärin kuten hilseenpoisto suoritetaan kuuden kuukauden välein (jos pesukone ja ovat usein huono laatu käytetyn veden, sitä useammin, kerran 3-4 kuukautta).

Miten puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa etikka

Edut: edullinen ja tehokas tapa päästä eroon vaahdon pesukoneessa, jossa näkyy paitsi mittakaavassa, vaan myös sieni, joka on saattanut muodostua jatkuvan toiminnan aikana pesukoneen (epämiellyttävä haju pesukone).

Haitat: puhdistuksen aikana on epämiellyttävä haju etikkaa, joten on tärkeää tuulettaa alue pitkään se ei ole ennen kuin puhdistus on suoritettu.

Puhdistaa pyykinpesukone mittakaavassa etikka, seuraavat peräkkäiset vaiheet:

 • Huolellisesti tarkistaa rumpu, joka on ladattu vaatteita, niin että se on täysin tyhjä, ja sulje se.
 • Lokero, joka on yleensä lisätään pyykinpesuaine, kaada 9% etikkaa (50 ml tai 4,3 ruokalusikallista).
 • Käännä pesukone, asetamme korkein lämpötila ja pisin pesujakso ylimääräinen huuhtelu eikä spin.
 • Push "Start" ja odottaa kunnes vesi koneen sisällä lämpenee, se lisätään etikka, ja kuivaa, jolloin painamalla tauko ja odota vähintään 1 tunti etikkaa reagoimaan vaahto on PETN ja rummun sisällä pesukone, ja sitten taas klikkaa "Start", ja odota, että kokonaisuudessaan päätökseen pesussa.
 • Pesun jälkeen suljin voidaan edelleen puhdistaa kumitiivisteet pesukoneeseen (välillä avautuvan oven ja rumpu) vanulla kasteltu saman 9 prosenttia etikkaa.
 • Asetamme pesukoneen nopeasti 30 asteessa ja lisäksi huuhtelun ja jälleen ajaa pyykin (tällä kertaa ei lisätä mitään) sisäpuolelle pesukoneen veden puhdistetaan jäämiä etikkaa.
 • Päätyttyä pestä sammuta pesukone ja jätä se oven ollessa auki, niin että se on täysin kuivunut sisällä.

Käyttö etikan puhdistukseen asteikon pesukone on myös melko tehokkaasti, mikä edelleen auttaa pääsemään eroon mahdollisista sienen sisällä pesukone.

Voimme päätellä, mikä on paras tapa mittakaavassa pesukoneessa

Joukossa lueteltu Katsaus vaahdon pesukoneessa, hyvin ansaittu ensimmäinen paikka voidaan antaa sitruunahappo, koska se selviytyy vaahto, se on helppo käyttää ja se on erittäin halpa.

Seuraava esitys menee etikkaa ja erityinen laatu kalkinpoistoaineita, mutta puuttuu etikkaa ja epämiellyttävä haju, ja on erityisiä työkaluja mittakaavassa - kalleus.

Mekaaninen puhdistus rummun ja PETN pyykinpesukone asteikolla

Mekaaninen puhdistus sisäpuolelta pyykinpesukone kalkkia ei ole niin suosittu omistajat tavallisten kodinkone, koska se vaatii purkamista pesukone ja usein käyttämä menetelmä erikoistuneita käsityöläisiä, jotka harjoittavat korjaus pesukoneissa.

Etujen joukossa mekaaninen puhdistus mittakaavassa pesukoneen sisään voidaan tunnistaa:

 • Kukin elementti (rumpu lämmitin) voidaan puhdistaa erikseen, kun taas kaikki kaavinta vaahdon jää laitteen sisällä.
 • Kun jäsennys ja puhdistus pesukone, voit myös tarkistaa tilan kaikki sisäiset komponentit ja havaitsemaan ja poistamaan vikoja (jos sellainen on).

Tärkeimmät aikana mekaaninen puhdistus, älä käytä tiedostoja, veitset, hiekkapaperin ja metalli Yorshik puhdistaa vaahto pois rummun ja lämmityselementti, koska tämä voi vahingoittaa niitä. Parempi käyttö pehmeä sienet, lumput, ja sama lämmitin erikseen liottaa ja puhdistetaan erillisessä astiassa liuokseen, jossa oli sitruunahappoa tai etikkaa.

Ehkäisy kattilakiven muodostuksen pesukone

Sisäpuolelle pesukone ei enää muodostunut vaahto ja kalkin, voidaan käyttää seuraavilla tavoilla estää sen esiintyminen:

 • Veden syöttöletku pesukone on asennettu erityinen magneettinen anturi, joka ei anna suolat veden sisältämä laskeutua lämmityselementtejä pesukone.
 • Aikana kukin pese jauhe, voidaan lisätä erityisiä ominaisuuksia, jotka pehmentävät vettä ja muodostumisen estämiseksi asteikon PETN ja rummun. Muuten, moderni jauhemaisissa pesuaineissa, tällaisia ​​lisäaineita sisällytetään koostumukseen.

Lopuksi, artikkeli voidaan todeta, että tiedetään, miten poistaa vaahdon pesukoneessa kotona, ja miten välttää kattilakiven muodostumisen ja kerrostumien rummun, ja lämmitys PETN pesukoneessa, on mahdollista lisätä merkittävästi käyttöiän kodinkone. Neuvoja ja palautetta siitä, miten puhdistaa stiralku alkaen mittakaavassa, jättää kommentteja artikkelin ja jakaa sen sosiaalisia verkostoja, oliko hyötyä sinulle.

Miten poistaa saastalle pesukoneessa

Pesukone helpottaa elämää sekä naisten ovat kotiäidit ja miehiä - poikamiehiä. Se poistaa automaattisesti, hyväillä ja paina vaatteita. Ja omistaja koneen tarvitsee ainoastaan ​​heittää likaisia ​​asioita säiliössä, aseta haluttu ohjelma, mennä nukkumaan ja saada tuoretta jauhetta pestyn miellyttävän tuoksuinen ja painetaan lakanat! Lisäksi on olemassa joitakin autoja, jotka ovat kuivaus. Ja sinun ei edes tarvitse hengailla pyykkiä ja odottamaan kauan, kun se on kuiva.

Mutta kone voi lopulta tulla saastuttamia vaahdon. Ja tässä mittakaavassa puolestaan ​​voi vahingoittaa laitteita. Tässä artikkelissa, aiomme keskustella siitä, miten itsenäisesti estetään mahdollisuus esiintymisen vaahdon tai tyhjentää sen meidän pesukone.

Nykyään voit ostaa sekä kalliita ja budjetti mallin autoja. Hyöty monenlaisia ​​erimerkkisiä vastaavia tuotteita kodinkone myymälöissä. Ja siitä huolimatta, että kustannukset pesukonetta voi olla sinulle ei oikeastaan ​​periä, et halua, hän heikkeni nopeasti. Ja jotta se pitkään voi hoitaa sen, meidän täytyy kunnioittaa toimintasäännöt ja hoitaja. Katsotaanpa perussyy syntymistä mittakaavassa.

Huono veden laatu ja sen lisääntynyt jäykkyys

Vedenlaatu vesihuollon järjestelmien useimmissa suurissa kaupungeissa Venäjällä on hyvin alhainen. Missään olosuhteissa ei yritä juoda tällaista vettä enempää puhdistamatta. Parempi velvoittaa otetun veden puhtaana lähteistä kotiinkuljetus. Loppujen lopuksi vesi meidän putket voivat vahingoittaa jopa kodinkoneet! Ja ei ole niin paljon meitä - ihmisille.

Vesijohtovettä voi olla läsnä vaihtelevia määriä epäpuhtauksia, suola, kemikaaleja, ruoste ja muut epämiellyttäviä asioita. Lisäksi se on melko hankala. Ja pese kovaa vettä korkeissa lämpötiloissa helpottaa mittakaavassa esiintyminen on lämmityselementti (PETN). Miten suojata pyykinpesukone vaikutukset ovat negatiivisia tekijöitä?

Suodattimet ja Vedenpehmennin

Pehmeneminen ja suodatus juokseva vesi voit käyttää erityisiä suodattimia, pehmennysaineet. Ne samalla pehmentää kovaa vettä ja se suodatetaan. Nämä laitteet on asennettu suoraan putkeen. Ja he puhdistaa kaikki veden käytetyt laitteet tai kaataminen hanoista asunnossasi. laatu suodattimet hinta on varsin korkea. Käyttöikä riippuu siitä, kuinka paljon vettä käytät ja mitä suodattimen toiminnallisuutta. On suodattimet mekaanisten ja magneettinen puhdistus. Molemmat näistä vaihtoehdoista oikein sovi pehmentää vettä, joka putoaa pesukone.

Voit myös lisätä pesun erilaisia ​​vedenpehmennintä. Ne ovat nyt melko paljon. Jotkut ovat kalliita, jotkut halvempia. ne ovat yleensä melko normaalisti tehdä työnsä eivätkä aiheuta mittakaavassa sisäpinnoille pesukoneen. Vaikka uskotaan, että näistä varoista on myös niitä, jotka eivät voi selviytyä vastuunsa.

Rehellisesti, itsenäinen testaus asiasta, emme ole tehty. Ja niiden käyttökelpoisuus arvioidaan yksinomaan tietoihin saatavilla internetistä. Siten, että ne ovat sataprosenttisen ratkaista ongelman, emme voi väittää.

Vain turvallisuuden lämmityselementin pesukoneen (PETN), se voidaan puhdistaa käsin. Voit tehdä tämän, se on poistettava pesukoneesta ja varovasti poistaa plakkia. Tämä menetelmä ei sovi kaikille. Loppujen lopuksi kaikki eivät halua korjailla "sisuskalut" kodinkoneita. Monet eivät yksinkertaisesti halua kiivetä autoon ja korjailla yksityiskohtia, pultit ja muut osat sitä.

Ne, helpoin lähestymistapa, todistettu ja halvan menetelmän hilseen poistamiseksi - puhdistus sitruunahapolla!

Kuten ilmenee asteikolla pesukone käyttäen sitruunahappoa

Tiedät jo, että kovasta vesijohtovettä niihin osiin, jotka joutuvat kosketuksiin veden kanssa, mittakaava voi muodostua ajan mittaan. Asteikko ei kanna mitään käyttöä meidän kodinkoneita. Vaan pikemminkin päinvastoin, vahingoittaa. Se voi vahingoittaa lämmityselementti ja vahingoittaa normaalia toimintaa koneen.

Siksi katsomme kuinka poistaa se sitruunahapolla. Ole varovainen sen kanssa, tämä on happo on jo saatavilla. Tarvitsemme noin 100-200 grammaa. Osta se, voit milloin tahansa ruokakauppaan. Ja se on sen arvoista ei ole kallista. Joten vain mennä ja ostaa tarvittavan määrän. Aivan kuten me voi tulla kätevä rätti.

Katsotaanpa koko puhdistusprosessin vaiheet

 • Ensin täytyy saada kaiken, on säiliön sisällä. Jos se on tyhjä, niin tämä vaihe voi olla turvallisesti ohitetaan. Ja jos asiat ovat vielä siellä, muista poistaa ne. Todellakin, sitruunahappo voi sekoittaa niitä.
 • Sen jälkeen, annostelija rako pesujauhetta nukahtaa 100-200 grammaa sitruunahappoa. Jos haluat, voit täyttää sen ei ole annostelijan, ja suoraan rumpuun. Piste ei ole muuttaa.
 • Seuraavaksi käynnistä ohjelma. Altista lämpötilassa 90-95 astetta. Teemme pitkäkehruu-. Ja alkaa pesu.
 • Prosessissa pesu pois tyhjennysletkun jättää hiukkasia mittakaavassa. Jos on halu ja kyky, voit katsella, kuinka he lähtevät sisätilojen kodin laitteiden vedellä.
 • Kun pesu on päättynyt, ja pesukone voidaan avata, sinun täytyy huolellisesti tarkistaa, onko asteikolla partikkeleista alle kumiholkki. Jos löydät ne sitten varovasti poistaa liinalla. Ja muista pyyhkiä sisäpuolelta rummun. Vain mittakaava hiukkaset voivat jäädä poistoletku. Tarkemmin sen sisällä. Tällaisten jäämiä menneisyyden pilaantumisesta näyttää, että pesukone ja itse asiassa oli vaahdon. Ja että sitruunahappoa on selviytynyt tehtävänsä.

Tietä syntymistä mittakaavassa suojelee vain pestä tilassa alle 50 astetta. Tässä lämpötilassa, mittakaava on talletettu "sisukset" koneen. Ja jos säännöllisesti pestä vain tilat jotka pesukone, tätä ongelmaa ei ole uhattuna. Tämän lisäksi on käyttää meidän kodinkoneet ovat myös erittäin taloudellinen. Jälkeen tenu ei tarvitse työskennellä kovasti veden lämmittämiseen. Joten, säästät sähköä! Kuitenkin, on todennäköistä, että erityisen likaista pyykkiä pestä tai ei tarvitse käyttää erityistä pesuainetta.

Vain ulkonäkö asteikolla ja voi edistää pesua tai vanha karvainen vaate. Pesun aikana, ne voivat menettää hienot hiukkaset, jotka muunnetaan eräänlainen plakin ja kiinni sisäosiin koneen mittakaavassa. Älä pese se on hyvin vanha asioita. On parempi ostaa uusia. Ja sinun on tyytyväinen ja kone kestää enää toimi kunnolla.

Toivomme, että nämä vinkit ovat auttaneet sinua ratkaista kalkkia pesukoneen, ja estää sen toistumisen. Kiitos huomiota ja edelleen tutkia sivustollemme. Täältä löydät paljon mielenkiintoista ja hyödyllistä tietoa pesukone!

4 Reader Kommentit

Minulla on vettä stiralki suodattimen läpi menee.

Ja minun ei tarvinnut kauan käsitellä roskaväkeä PAH-pah, Onnistun ennaltaehkäisy. Pestäessä Calgon lisätä, ja sitten pyyhi ja ilmava, kaikki on puhdasta ja se toimii oikein.

Pidän myös Calgon, ja sitten vesi on kovaa, se joka tapauksessa on tarpeen pehmentää sitä ja asioita itseään paremmin.

Klo Calgon hinta ei vastaa tehokkuutta

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin