Käkikello Photo

Käkikello - symboli kotimaisen mukavuutta (22 kuvat)

Kellomekanismikäyttöinen, suljettu laatikko tai on asennettu tasaiselle pinnalle, näemme vain kaksi (kolme) terävä nuolet esittää aikaa puolella maailmaa, missä ne ovat. Kello voi olla hyvin erilainen:

  • seinään;
  • työpöydälle;
  • ranne.

Tämä ei ole täydellinen lista esityksiä. Kaikki muistavat muutamia lajeja eksoottisia ja jokapäiväistä merkkejä aikaa. Niiden toiminta ei rajoitu tarkkaan mittaamiseen tuntia, minuutteina ja sekunteina. Hyvin usein ne ovat koristelu sisustus, kirkas lisävaruste, aksentti, korostaen tyyli huoneen.

Kellot ovat todennäköisesti tämän tehtävän. Legendaarinen silmiinpistävää kellon, joilla on vain vähän painot vanha metalli ketjut ja kiiltävä roomalaisin numeroin koristavat olohuonetta viime vuosisadan, tiivis neliö suuri arabialaisia ​​numeroita näkyy julkisilla paikoilla: rautatieasemilla, posti, kauppoja. Söpö käkikello? Niistä ovat koostuu runoja ja lauluja, ne ovat olennainen ominaisuus kylä ja talo. Lisäksi ei jokainen perhe on varaa ostaa katsella. Koska onnelliset omistajat ripustettu niitä yleisön nähtävillä kuin luksusta.

Nykyään vanha mekanismeja yleisesti korvattu elektronisten laitteiden kirkas LED kello laamat tai projektori, ulkonevat numerot tahansa yksivärisen tasossa. On kuitenkin syrjäyttää retro kellon uudesta teknologiasta ei toimi. Palatakseni juuret kansanperinteestä ja on saamassa suosiota sisustussuunnittelijoiden ja ystäville vuosikerta asioita. Meidän tarkastelun käki kellot.

Kotimaahansa pidetään Saksassa, jossa paikalliset kellosepät ovat luoneet prototyyppi niistä tuli heti suosittu väestön keskuudessa. Tavanomainen mekanismi tunnin taistelu - tämä on seinä kellon käki. Täällä sen sijaan raikuva taistelun säännöllisin väliajoin vastaa puoli tuntia ja tunnin, käynnistä jäljitelmä käki laulaa. Joskus siihen liittyy ylimääräinen melu säestyksellä, esimerkiksi kello ääni tai melodia yksinkertainen yksinäytöksinen muistuttava soittorasian.

Tällainen laite kello on pysynyt muuttumattomana, koska 18th century, vain hieman muuttunut, koska uusien materiaalien käytöstä. Hänen säätiö - tavallista perus "kellot." Mekanismi, joka on liitetty nuoli, saavuttaa tietty vaihe, automaattisesti laukaisee ääni kaksi puista pillit ja liikkumista lintujen hahmoja telineessä. Joten on ystävä varhaiskasvatuksesta kuva: Tyylikkäästä pienen talon nuolet ja piirustuksia kuuli vaimean napsahduksen, ovi avautui hieman ja "kärpäset" lintu.

Markkinoilla antiikkisen käkikello täydellisessä mekaanisesti kunnossa, toimintamekanismin ole helppoa ratkaisua. Paras yksilöt ovat yksityisissä kokoelmissa ja julkisissa museoissa. Mutta jos yhtäkkiä onnekas ja purkaminen turhaa roskaa ullakolta puutalo löydät samanlainen kohde, älä kiirehdi heittää tai ostajalle-kuuma myydä bargain hinnalla.

Arvioida huolellisesti suorituskykyä, joka kuuluu ajanjaksolle ja materiaaleihin, joista ne on tuotettu. Ehkä käsissäsi todellinen aarre! Huolellisen ja yksityiskohtainen arviointi asiantuntijoiden antiikki ja kellosepät voivat tehdä tietoisen päätöksen: jättää ne perintökalu tai myydä.

Entä ne, jotka eivät ole ihana vanha ullakko antiikki asia, vaan luoda vuosikerta sisustus maalaistalon silti haluavat? On olemassa ratkaisu! P

romyshlennogo tarjolla hyviä digitaalisia käkikello. Ne voi ostaa verkkokaupasta, valitse malli, joka varmasti herättää lapsuuden muistoja: pienoiskoossa perinteinen talo, joka on ripustettu ketjuja mustalla painoja tai useamman puhtaampaa näyttää ilman Guirecin ja sisustus.

Normaalissa käyttötilassa elektroniikkalaitteen - 24 tuntia. Se asettaa aikaväli kun "käki" on päällä tai päinvastoin, on sammutettu. Se on erittäin kätevä ja voit käyttää kellon lastenhuone, makuuhuone ja studio ilman pelkoa siitä, että ääni kuulet yöllä. Joissakin malleissa, voit määrittää paitsi aikaväli, mutta myös torjua viikonpäivät, asettamalla "käki" arkisin. Elektroninen käkikellot toimivat verkkovirralla tai akkua.

Voimme siis sanoa kvartsi käkikello. Oma metsäaukealla talossa luoda mukavuutta, jossa "käki" kuuluu vain omistajan pyynnöstä. Tässäkin kuten sähköinen versio kellon, on mahdollista sammuttaa äänen yönä - paitsi käki, mutta ääni heilurin. Kulkuun tuntia, se ole mitään vaikutusta, he jatkavat laskea tarkka aika.

On kellot sisäänrakennettu valokenno: on seurannut pimeässä huoneessa he "ymmärtää", että se oli yö siirrettiin äänettömälle. Valon lampun tai televisio, valokenno voidaan kytkeä pois päältä, joten sijoittaa ne niin, että ei ole suunnattu säteen. Kaupat ovat paljon tunteja kanssa kvartsi liikkuvuutta tuotettu Koreassa, Kiinassa, Venäjällä ja Saksassa.

Kallein ja suosituin - käkikello, käsityöläisten Saksassa. Ne ovat todellinen pala modernia taidetta.

Sen lisäksi, että perinteisestä käki niissä on ihana liikkuvan luvut tulevat ulos keiju talon kuvioitu katto. Niiden hinta alkaa viisitoista tuhatta ruplaa, riippuen kokoonpanosta ja koosta.

Lisää budjetti vaihtoehtoja tuntia tuottaa Koreassa. On mini-katsella eri värejä ja erilaisia ​​tyylillisiä suuntiin: jäljitelmä puutalon tummia ja vaaleita sävyjä, kirkas muovi, kauniisti sisustettu dial kukka koristeet. Se menee "käki" moderni käki erilainen ääni 18-19 luvuilla. Nykyään hänen ohjelmistoon lempeä linnunlaulusta, kevyt roiskeita, kurina puro.

Toisin kuin yleisesti luullaan, että kello ei voi olla läsnä, tarjoamme pitävät käkikello lahjaksi vuosipäivä, tupaantuliaiset tai häät. Jos epäilyksiä hetkellä edelleen, ota siirronsaaja kolikon tai setelin nimellisarvoltaan vähäisiä - niin lahja katsotaan molemminpuolinen hyöty deal!

Se näyttää minulle kaikki talon aiemmin tällaisen kellon

Odotan ja halusi myös käkikello), mutta mieluummin ostaa mummon)

Mitkä ovat vanhoja seinäkello käki?

Vähitellen kellot ovat pois muodista. Ranne onnistuneesti korvannut nykyaikaisissa matkapuhelimissa. Vain Wall käkikello jälleen kasvussa sen suosio. Yllättyneitä tämä ei ole: tunnit eivät ole niin paljon arvoa mekanismin, kuten ovat sisustusta. Jo yli 100 vuotta on kulunut sen jälkeen, kuten Saksassa ensimmäisen kerran kuuli käkikello, mutta ihmiskunnan hän on väsynyt. Päinvastoin: olemme sitoutuneet uudestaan ​​ja uudestaan ​​kuulla rastittamalla hallittu jotka rikkovat ominaisuus viheltää, jota seuraa pitkällinen "käki". Onko ääni heilurin tai design itse niin vetää puoleensa, mutta suosio mekaanisen käkikello melkein putosi jopa vaikein vuotta kriisin.

Erityisen arvokkaita ovat kellojen käki teoksia mestareiden menneisyyden (erityisesti valmistettu Saksassa). Niiden tärkein ominaisuus: hyvin toimiva ja tähän päivään mekanismi. Meidän täytyy osoittaa kunnioitusta ja taidokkaasti tehty veistetty rungoissa. Nerokas kutoa by haarukka verottivat: ajankohtana, voidaan tarkastella, ei etsimisessä.

Seinäkello mekaaninen käki

Wall käkikello voi olla useita erilaisia:

  • mekaaniset (voi olla sekä "päivä", ja jossa rullauksessa 2-3 päivää);
  • Kvartsi (akkujen varassa).

Jos seinäkello sisustaa kotisi, sinun täytyy ostaa on mekaaninen versio vähän painoja. On niin kellot ovat paljon korkeammat kuin niiden kvartsi analoginen, mutta ne kestävät yli kymmenen vuotta. Tällöin kelloon visuaalisesti lisätä huonekorkeus siinä huoneessa, jossa he ripustaa seinälle, koska ketjun pituutta, johon roikkuu romahtamaan. Muunnos, jossa laajennettu takahaarukka on myös merkitystä. lattia mekaaninen käkikellot, joka ohjaa puristusjousen (kasvi, jolla on erityinen avain) erityisesti näytti hyvältä. Heiluri ne voivat olla vain koriste, mutta useimmiten se on liitetty ankkuriin mekanismia ja suoraa vaikutusta tarkkuuteen työnsä.

Valitettavasti kaikilla ei ole varaa ostaa seinäkello käki, varsinkin jos se on vanha mekanismi. Antiikkia, vaikka siellä on huomattavia summia, mutta näillä markkinoilla on lähes suljettu keskivertokansalaiselle, eikä täyttä asiaa tavaroita.

Watch malleja Hubert Herr

Kannattaisiko se yrittää ostaa sitä Saksan vanhoille? Neuvostoliiton kellot itsessään muistuttavat melko pitkälle menneisyyteen. Sitä suuremmalla syyllä Tällaisia ​​harvinaisuuksia poikki melko hyvä seinäkello, ja monet heistä oli sama käki. Monet ihmiset muistavat tuntia, jonka kehoon tehdään Khokhlov.

Käkikello "Mayak" kasvi

Pieni mutta erittäin kirkas katsella ja haluat laittaa jonnekin käytävällä valoisa taustakuva. Lastenhuoneessa hekin löytää paikka. Mutta muut huoneet, vakaampi, ja seinäkello on osoitettu. Vuonna olohuone, perhehuoneessa tai oman tutkimuksen sinun täytyy olla kellon majakka. Hänen nimensä he saivat yksi syy: kellotaulun on nähtävissä suuri etäisyys, kuin majakka laivoille. Majakka käki toimistossa tai toimistossa - merkki merkityksestä ja kiinteys omistajan tämän mekanismin. Näistä tuntia tarkistaa koko ajan henkilöstön.

Kvartsi käkikellot - ihan onnistunut jäljitelmä saavuttanut suosiota perinteinen mekaaninen kellojen. Ne ovat yleensä valmistettu muovista, joten eivät poikkea niiden paino. Muutoksenhakuasteessa, tällaiset laitteet ovat hyvin yksinkertaisia: vain tehdä paristojen ja määräajoin oikeellisuutta valvotaan työnsä (valitettavasti näissä tuotteet eivät eroa). muovien työstö keveys tekisi rungoissa nämä kellot on varsin kunnioitettava. Runsaasti valinnanvaraa täällä on paljon suurempi. Ja silti kvartsi käki vaihtoehtoja on kyky poistaa ääni "siipikarjan" (esim yöllä). Kaikki edut kvartsi tyyppi ja päätelaitteita.

Ja nyt yrittää näyttää luovaa ajattelua. Loppujen lopuksi ei edes kovin houkutteleva "lapiot" mekaaninen kellot (tavallisista herätyskello ja yksinkertainen työpöydän yksiköt "kellot" ja painot ja heiluri, kuten kuvassa) voidaan muuntaa taideteos.

Riitä, koska vain sinä järjestää kellon kuoren ja soittaa. Ihanteellinen tätä lähestymistapaa puuveistoksia. Vaikka et itse eivät ole vahvoja tällä alueella tai ei ole tarpeeksi aikaa, niin älä masennu: nyt veistoon liian uudestaan. Päteviä paljon, joten taiteilija on helppo löytää. Riittää selittää yksityiskohtaisesti heidän toiveitaan ja hyväksyä luonnos tekijän. Master tepsiä, ja voit yhdistää työnsä mekaanisen kellon osalle. Tällaiset tuntia voit jopa esitellä sukulaisille ja ystäville.

Tallenna linkki jotta ei menetä, tarvitset:

käki Kellot

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight käki. Leveys-40cm. Korkeudeltaan 75cm. Syvyys-16cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 28cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 17cm

tietoa uusista

lisäyksiä jaksossa

ja et menetä tärkeintä!

Yhtiö Alltime - on suurin ja vanhin Venäjän verkkokaupan AllTime.ru ja ketjun vähittäiskaupoissa Moskovassa, Pietarissa, Rostov-on-Don, Krasnodar, Novosibirsk, Nizhny Novgorod, Kazan, Samara ja Jekaterinburgissa.

Häiriötilanteessa tuotteita ostaa meiltä, ​​takuuaikana, Alltime vie postituskulut Moskovaan ja toimitus palvelukeskuksen (jos kaupunki ei ole virallinen palvelukeskus).

Mielestä tarkistaa laadun ja täydellisyyden tavaroiden voit maksaa hänelle lisäksi saatujen tilausten PickPoint. Voit peruuttaa tilauksen ennen kuin se on saatu tai ajankohtana toimituksen. Lisäksi voit palauttaa tavarat maksamalla saada täyden hyvityksen rahaa.

Paluu 14 päivän kuluessa! Vaikka olet "vain pidä järjestyksessä!"

Jos kaupunki ei ole meidän myymälään, palauta ostettu verkkokaupasta tavaroita suoritetaan postitse. Ota yhteyttä puhelimitse 8 (800) 200-39-75 (maksuton Venäjällä), [email protected] postitse tai muulla tavalla haluat. Rahat palautetaan heti saatuaan ja todentaminen meille lähtö vähennettynä kustannuksista toimituksen.

Verkkokaupassa AllTime.ru edusti ainoastaan ​​alkuperäisiä tuotteita virallisista toimittajilta.

Meillä on erilaisia ​​palkintoja ja virallisesti varmennettu yrityksiä ja tuotemerkkejä.

Kuriirin välityksellä tai VOD tilauksia yli 10 000 ruplaa. - ilmaiseksi.

Toimitus suuruusluokkaa jopa 10 000 ruplaa. kuriiri - 1100 hieroa.; in EOP - 400 ruplaa.

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metallia, puuta. Leveys-31cm. Korkeudeltaan 31cm. Syvyys-9cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-31cm. Korkeus-20,5sm. Syvyys-14,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus metallia, puuta. Leveys-31cm. Korkeudeltaan 31cm. Syvyys-9cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-32,3sm. Korkeus-54,5sm. Syvyys-16cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 27cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 26cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 29cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight-12 sävelet. Korkeudeltaan 22cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 29cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Leveys-18cm. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Leveys-25cm. Korkeudeltaan 25cm. Syvyys-8 cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 20cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Boi 12 melodiat ja taistella tunnin välein. Korkeudeltaan 28cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta Young Town. Corpus puu. Fight-12 sävelet. Korkeudeltaan 22cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight-taistelua tunnin välein. Leveys-40cm. Korkeudeltaan 52cm. Syvyys-17cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight käki. Leveys-45cm. Korkeudeltaan 76cm. Syvyys-18,5sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta äänetön. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-53cm. Korkeudeltaan 81 cm. Syvyys-19cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 32cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 28cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 31cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 36cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 24cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 24cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 42cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 40cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-24,6sm. Korkeudeltaan 61cm. Syvyys-15cm

Mitä lähempänä uudenvuoden, ilmapiiri muuttuu entistä juhlava ja enemmän tyylikäs ulkoasu hankkia kodeissa. Koholla.

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-31cm. Korkeudeltaan 53cm. Syvyys-16,2sm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-38,2sm. Korkeudeltaan 77cm. Syvyys-29cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 24cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 25cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 28cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight-taistelua 15 minuutin välein. Korkeudeltaan 25cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 22cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 27cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 45cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 40cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 45cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 45cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 35cm

koneet ja mekaaniset tyyppi. Corpus puu. Fight tunnin ja puolen tunnin taistelun. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Leveys-73cm. Korkeudeltaan 55cm. Syvyys-19cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun, 12 melodioita. Korkeudeltaan 30cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Fight tunnin taistelun. Korkeudeltaan 25cm

Tyyppi-kvartsi liikkuvuutta. Corpus puu. Boi kaksi sävelet (käki, Westminster) tunnin välein. Korkeudeltaan 18cm

Suosittu Wall käkikello

Palaa lapsuuden! Siinä sanotaan niin seinälle käkikello. Heillä on ainutlaatuinen energia, jotka ovat halukkaita jakamaan kanssamme. Jopa aikuisia, saati lasten katsomassa mielenkiinnolla "tanssi" Käki. Haluat kokea tunnelman satuja ja taikuutta? Vain ostaa seinäkello käki! Moskovassa, voit vierailla myymälä on "Paveletskayan" tai tilata toimitus piti mallia.

Useimmat valmistajat kiinni perinteiseen rakenteeseen, joka tarjoaa tiukka malli (talot). Nämä kellot sopii täydellisesti sisälle maalaistalon. Mutta eivät kaikki merkit ovat vain klassisen vision. Joissakin nykyaikaisissa tuotemerkkejä ovat uusin silmin tästä aiheesta, ja tällainen tylsä ​​malli ei ole täsmälleen soittaa. Imagoaan on kaukana tuttu "käki": kirkas elin, alkuperäiset piirustukset ja omia muotoja. 100% pakko saada moderni sisustus. Lyhyesti, kellot käki Alltime verkkokaupasta edustanut monia! Sinun täytyy vain valita!

saamiseksi ja asennus

Tarjoamme jakelupalvelu mitään kellot sovi kätevä varastossa sinulle

Kaikkien tavaroiden kuulu takuun piiriin huoltoliikkeet

Hoidamme kustannuksista pitkän matkan toimituksen siinä tapauksessa avioliiton häiriön tai avioliiton

14 päivän kuluessa palautusta esisopimuksen kaupassa, jos tuotetta ei käytetä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin