Kaira käsillään

Ja laite valmistus ruuvin lumilinko

Noin kaksi ja puoli tuhatta vuotta sitten, antiikin Kreikan matemaatikko, fyysikko ja insinööri Arkhimedes Keksin vettä moottoriin, josta tuli myöhemmin kutsua Arkhimedeen ruuvi. Se on keksinnön ja Se palveli prototyyppi tänään ruuvikuljettimet.

Kierukka koska niitä myös kutsutaan, on laaja käyttö teollisuuden ja sen jälkeen. Lihamylly, porat, poraus työkaluja, se toimii avulla ruuvit.

No, tänään puhumme yksityiskohtaisesti käyttö ruuvin kuljettimien lumilingon, harkita syiden vyöllä (lukea niistä täällä), oppivat omin käsin korvata kuluneet koneen elementtejä. Lue lisää itsekorjaamisominaisuuksia - täällä.

in lumiaurat käyttää kahdenlaisia ​​hihnat, He tekevät erilaisia ​​töitä, mutta periaatteet ovat samat. Molemmissa tapauksissa, ja niiden tehtävänä - vääntömomentin käyttöakselista orja. Ensimmäinen hihna lähettää voiman momentti ruuvin, ja jakaa sen toisen pyörän.

Ploskozubchaty vyö

Koska niiden vahvuus ja samankaltaisuus ketjujen laitteella, levitetään lumilingon hammashihnoina. Ne ovat mukavia ja kevyempi, hyvin välittää vääntömomentin, on helpompi korjata syrjäisillä paikoilla. Muun muassa hihnat jaetaan edelleen kahteen ryhmään:

Ensimmäinen tyyppi on todennäköisesti löytyy ruuvi, se on joustava ja kestävä, se on vaikeampi muuttaa muotoaan. Toinen tyyppi soveltuu lähettämään suuren vääntömomentin molempiin suuntiin, se on yleisesti käytetty pyörät.

Nyt on selvää, että vyöt - keskeisiä osia rakennustyöt jota ilman ei ole mahdollista. Juuri tästä syystä on tärkeää, että ne pysyvät ehjinä käytön, koska ne ovat yleisimmin rikkoa osia laitteeseen lumilingon ja nopeasti kuluvat korkeintaan sopimattomalla hetkellä.

Jos aikana lumen poisto yhtäkkiä huomata, että pyörillä tai ruuveilla eivät reagoi, kun yrittää käyttää niitä, Voit olla varma, että olet korvaa yhden tai molemmat hihnat.

Suorita vaihto työ voi olla omasta, se säästää rahaa, mutta sinun on ensin ymmärtää, mitä aiheutti hihnan pettämisestä.

Syiden ja korjaus

Se ei ole mahdollista millään tavalla suojella vyö kulumiselta, jossain vaiheessa se on vielä muuttua, mutta on joitakin vinkkejä käytöstä, joka auttaa hihnat "live" pidempään:

 • Taukoja työssä, jatkuva non-stop laitteiston toimintaa johtaa siihen, että kaikki rakenneosat hyvin kuuma. Tällaiset olosuhteet hyvin nopeasti tuhota vyö, ja auto yleensä vaikuta ole paras tapa.
 • Samaan aikaan, ei ole sen arvoinen liian usein kytketään päälle ja pois päältä Lumenaurat. On myös haitaksi kaikkien osien.

Voitelu on välttämätöntä osat

 • Koskaan unohtaa, että mikä tahansa tekniikka rakastaa hellyyttä ja rasvaa. säännöllisesti rasvakaikki yksityiskohdat, Tämä lisää suuresti niiden elinikää.

Nämä vinkit auttavat sinua hidastaisivat kuoleman hihnojen, ja kone varmasti kiitos siitä.

Kanssa minitratorov voi poistaa lunta puutarhassa tai kaupungissa.

Lue myös artikkeli mini traktorit tuottama Minsk Tractor Plant.

kun vyö epäonnistuu, sinun tulisi käyttää näitä ohjeita korvata sen:

 • Aloittaa siitä vyö olet menossa vaihda.
 • Poista kansi, sulkeminen hihnat. Se sijaitsee moottorin etupuolella, sen nojalla löydät pähkinä. Yleensä nämä kuusi pähkinöitä.
 • Kierrä mutteri. Jos ohjauskaapeli estää voit tehdä tämän, se irtoaa
 • Joten sinun täytyy vyön, poista pilaantunut osat.
 • Asennuksen jälkeen uusi vyöt aikaa olisi käytettävä sen varmistamiseksi, että vedä niitä. Löytää optimaalinen etäisyys, jolla ne hyvin venytetty.
 • Kiristä mutterit takaisin ja laita kansi alkuperäiseen asentoonsa.
 • Gears mato vähennysventtiilillä olemme 20- ja 24-hammastettu.

Muuttamalla hihnan

Lisätietoja vaihtamisesta hihna lumilingon Katso video:

Miten saada ruuvi kädet

Valmistus ruuvin suoritetaan useissa peräkkäisissä vaiheissa:

 • dorunko putkista. Yleensä piirrokset esitetään mitat 50 x 70 cm. Sen perusteella, kuinka suuri moottorin ja ämpäri 50 x 30 cm kokoinen, voit itse valita sopivimman kehyksen kokoa.
 • itse ruuvi on valmistettu putki, sen keskelle terä asetetaan 270 x 120 mm on valmistettu kahden tai kolmen millimetrin terästä. Ruuvit voidaan tehdä kuljetushihnan, mutta edullisesti silti käyttää terästä.
 • Balance ruuvi, poistamalla ylimääräinen metalli mylly. Voit tehdä tämän asentamalla ruuvi valmisteltuun istuin ja manuaalisesti selata se, jotta voit selvittää, missä sinun täytyy poistaa metallia.

Kaira käsillään

 • Siinä tapauksessa, jos päätät käyttää kuljetinhihnan, Tarvitset noin 1,5 metriä paksu sentin. Se leikataan neljä rengasta 28 cm nauhan.
 • käyttö kumitulppa, että Close laakerit, joka kiertää akselia. Muuten he vain jumissa.
 • ämpäri voida vaneria desyatimillimetrovoy. Pönkittämään seinät kauhan kiinnitetty kehykseen.
 • Valmistuksessa tällaisten rakenteiden syytä muistaa, että, jos sitä käytetään sähkömoottori (Jos sähköinen lumiaura-), sen on oltava suojella lumesta. Jos olet oleskelevat valintaan moottorin hara, määritellä etukäteen adapterit liittää siihen. Lue artikkeli siitä, miten tehdä Lumityökalujen Tillers omissa käsissä.

Tänään opit hieman lisää laitteen ja sovelluksen sekä lingon hihnan vaihdon. Yhdessä tämä sinun Opimme tekemään augers omiin käsiinsä, kuten kävi ilmi, tämä ei ole iso juttu, jos teet suunnitelma ja lähestymistapa prosessin päähän.

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa myös säästää hieman, hoidat laitteiden ja itse.

Toisaalta osittain -lumiauroja, lue tämä artikkeli.

Making ruuvi käsillään

Maalaistalon, ilman keskitettyä vesihuoltoa varustaa autonomisen - porakaivosta tai hyvin, ja porakaivojen, jotta säästää budjetin, eivät vuokraa kamppeet ja porattu kotitekoisia mato, joka vähentää prosessin kustannuksia, mutta siinä hieman venytetty ajoissa. Tehdä omin käsin voi olla ruuvi yhdessä päivässä: on tarpeeksi tekemistä joitakin työkaluja ja materiaaleja, joita käsitellään sekä tietoja valmistuksessa ruuvin itse.

Suunnitelmat valmistus ruuvi kierukka

Tarvitsevat materiaalit ja työkalut:

 1. Paksuseinäinen teräsputken Ø 40 mm ja profiloitu putki;
 2. Kuppihiomakoneella hitsaukseen ja porakoneen;
 3. Teräslevyn paksuus ≈ 2 mm;
 4. Ruletti, värikynä, joiden avulla kartongin mallin maali;
 5. Taltta, raspi, tahko ja laitteisto (pultit ja mutterit);

Laite ruuvikuljetin

Sinun täytyy ensin tehdä asianmukainen hihnakuljettimen, joka on saatavana kahtena eri versiona:

 1. Itsenäisten tuotanto on sopiva kaira, jossa purkaus kuivaa maata, eli maaperä ei kastu vettä ja otetaan ulos pintaan tilassa, jossa se sijaitsee syvyydellä. Tämä menetelmä käsittää nopeaa kulumista ja on suunniteltu poraus matalista kaivoista tai työkappaleen vaihtamiseksi useiden ruuvit porausta;
 2. Kaivaa pesuveden on paljon nopeampi, mutta mekanismi on parannettava alueella taltan. Kulutusosia pienenee kustannuksella vähentää kitkaa ja vesijäähdytyksen avulla. Seuraavassa otetaan huomioon vain siinä tapauksessa, että vettä ei voi käyttää ei ainoastaan ​​välineenä poraus, mutta myös, esimerkiksi, viljan kuormaaja.

Käsi poraruuvi pesu

Ennen kuin teet madon omin käsin, sadosta. Kuin kotelo 120 on otettu senttimetrin romu putken, jonka päät on leikattu pois täsmälleen hiomakone. Edelleen, teräslevy on leikattu neliön 200 x 200 mm neliö keskellä poraa Ø 40 mm ja rako tehdä hiomakone keskustasta mihin tahansa suuntaan reunaan. Tämä on yksi kierros ruuvikuljettimesta, joka tuottaa enemmän tarpeen. Tehdä pyöreä, neliö leikkaus tai hitsi hiomakone muodostamaan ympyrä, jossa on Ø180 mm kierre taivutettu siten, että väli kierrosten kierteen oli alueella 80-100 mm.

Kaavio kierrossulku- kynä ruuvi

Sinun pitäisi saada ympyrä, alku ja loppu ei ole sama kuin tasossa. Tämä pala toimii templaattina: se on sovellettava teräslevyn ääriviivat lyijykynällä ja leikkaa seuraavalle kierrokselle. Väriaine nämä aihiot paremman suojan korroosiota vastaan ​​välittömästi, ja maalata ne uudelleen kokoamisen jälkeen suunnittelu.

Vaiheessa välillä kierteelle 100 mm kunkin segmentin ruuvin 12 voidaan leikata heliksit (höyhenet). Akselilla ruuvin rengas on kiinnitetty hitsaamalla toisiinsa - samoin. Hitsauksen jälkeen saumat obbivayut vasara ja puhdistetaan mittakaavassa raspin.

Profiiliputket tarvitaan valmistukseen ruuvikiinnitystä järjestelmiä. Päälle putki on auki siten, että vesi syötetään se. Tuotantoa varten viljan ruuvi vettä yksinkertaisesti kaadetaan. Profiloitu putki on työnnetty 2/3 pyöreä ja on hitsattu, ja putkien välinen suljetaan segmenttien teräslevystä. Neliöputki 2 cm: n päässä takaisin yläosa ja läpi poratun reiän Ø 10 mm.

ruuvi piirustus

Tuotanto vastaanotin, joka sijaitsee toisella puolella ruuvin koostuu hitsaamalla neljä terässegmentit, toistamalla ääriviivat muotoinen putki. Tehostamalla takaisin 2 cm alapäästä, läpireikä on myös porataan Ø 10 mm, jonka jälkeen koko rakenne kiinnitetään pulteilla juhlaa. Kierteitetty yhteys paremmin ei sovellettu taaksepäin pyörimisen ruuvin rakenne ei disunite.

Seuraavaksi tehdään bitti ruuvia, joka on kiinnitetty hitsaus- ja erillisessä hissi. Taltta helpompi ostaa valmiina kuin tehdä itse niin kovaa metalliseoksia, joka prosessi on hyvin vaikeaa kodin tarpeisiin hänelle. Sitä paitsi Carbide vinkkejä, voit käyttää timantin. Taltta - vaihdettavan, ja se on kiinnitetty ruuvin avulla nastojen tai kierreliitos. Useimmiten, teollisuus- bittiä ovat kaksi- ja kolme-terä, vahvistettu kuusikulmainen tai kahdeksankulmainen talttaa valmistettu kovasta seoksia. Kotitekoinen bitti on hitsattu ruuvi (. Katso kuva alla):

Kotitekoinen ja teollisuuden taltta

Lopussa kairan terät teroitettu teokset helpottaa leikkaamista maaperän - se voidaan tehdä hiomakiveä tai tiedoston. Kun ruuvilla käsittelyyn viljelykasvien teroitusta tarvitaan.

Valmis kaira maali Kilpailunrajoituksia maali pohjamaali teräspinnoille. Käytettäessä useimpia maali kuluu pois, mutta palauttaa se ei ole välttämätöntä - hän kuluu paikoissa, jotka ovat jatkuvasti kosketuksissa maahan, joten ei ruostu.

Käytäntö on osoittanut, että valmistuksessa ruuvin kestää enintään 5 tuntia, jos sinulla ei ole taitoja työskentelystä rautaa. On kuitenkin tärkeää, että laatu, ei tuotannon tahtia, joten on parempi olla kiire.

Miten saada ruuvi kädet

Miten saada ruuvi kädet Viime aikoina yhä tärkeämpää on kysymys: miten tehdä mato itse. Hinta näistä mekanismeista on melko korkea, joten oma tuote on hyvä vaihtoehto ostaa. Schneck - suunniteltu merikuljetuksen ja näyttää putken, tai sen ulkopuolella, joka käsittää pyörivän kierteisen pinnan, jolla todellinen kuormia ja liikkua. Ihanteellinen kuljettamiseksi seuraavia materiaaleja: irtotavarana, pölyt, jauheet. Ei kannata käyttää tätä laitetta siirtää tahmea ja hioma kuormia.

Niillä on seuraava myönteisiä ominaisuuksia:

 1. Huollon helppous;
 2. Yksinkertaisuus mekanismin yksikkö;
 3. Pieni koko;
 4. Kireys.

Niillä on myös seuraavat kielteisiä ominaisuuksia:

 1. Suuri energiankulutus kuljetuksen aikana;
 2. Voimakas devalvoituminen laitteet;
 3. Merkittävästi poistettava tai murskataan lastin.

Voivat valmistaa osia ruuvi voi olla sekä manuaalisesti kääntyä ammattilaisten. Lisätietoja jalostus ja valmistus http://www.plazma-plus.ru/type16.htm voi nähdä yksityiskohtia tästä nähdäksesi hinnat.

Tarvittavat työkalut ja materiaalit työstä

Ennen työskentelyn aloittamista, sinun on päätettävä, mitä välineitä ja materiaaleja tarvitaan tähän:

Valmistus ruuvin kahvan

Jotta kotitekoinen mato on olemassa monia tapoja. Opetella tekemään omin käsin ruuvi + piirustukset tarpeen määrittää sen tarkoitusta. Se voi olla niinkin yksinkertaisia ​​tavoitteita ja on primitiivinen toiminnallisuus sekä vakavampia, mutta tuotantoa on hiki.

Vaikka ruuvit ja on tehty eri tarkoituksia varten, kädensija on joka tapauksessa tehtävä korkea laatu ja korkea taso. Päävastuun kantavat sitä. On olemassa erilaisia ​​vaihtoehtoja työskennellä yksi tai kaksi ihmistä.

Ensinnäkin, se on välttämätöntä löytää putkeen neljäkymmentä mm ja seinämän paksuus on noin neljä mm. Täällä pituus valitaan riippuen käyttöolosuhteista (joukko ihmisiä, työntekijöiden koko). Yleensä tapahtuu kahvan pituus noin kahdeksankymmentä senttiä, ja jos ihmiset tekevät työtä yhdessä, noin sata kaksikymmentä. Kynä kastetaan kaaren leikataan kolmasosaa, joka on Bulgarian tyvestä ja suljettiin. On suositeltavaa sijoittaa sisälle putken profiilin luotettavuuden parantamiseksi. Jos jätät kahvan tässä muodossa, työ ei ole kovin mukavalta. Jos siis määrätä niille kumitettu, mukava työ lisääntyy huomattavasti. Tämän seurauksena putki on sinetöity pultti kestävästä teräksestä laadut.

Yksinkertaisella suoritusmuodossa ruuvin

Jos haluat oppia tekemään ruuvi, sinun täytyy ensin purkaa mahdollisuus valmistuksen, mikä on enemmän primitiivinen toiminnallisuus:

Sen jälkeen, kun kahva on valmistettu, on tarpeen poimia putki, joka on samanlainen halkaisija kuin edellä on käytetty. Pituus on noin satakaksikymmentä senttimetriä. Ylemmässä osassa putken hitsataan mutteri, joka täysin vastaa pultin. Vuonna alaosassa putken hitsataan vahviketanko, joka tulee toimimaan sovittimen poran. Taltta voi molemmat ostaa kaupasta tai tehdä sen itse, mutta se on alkeellista toiminnallisuutta. Se vie pitkän teräsnauhan kolmekymmentä cm, on sidottu ja sytytetään kiehuvaan öljyä. Sen jälkeen kohde on kiinnitetty holkin ja terävöittää.

Seuraavaksi tarvitsemme 2 bolgarochnyh levy (sataviisikymmentä mm satakahdeksankymmentä mm). Ne täytyy leikata se puoli ja laajentaa keskiosa vastaamaan työ- putki. Ensimmäinen on se asema, sataviisikymmentä mm ja kymmenen senttiä jopa satakahdeksankymmentä mm. Mahdollisimman tehokkaasti, ne on sijoitettava kulmaan kolmekymmentäviisi astetta suhteessa maan pintaan.

Jotta voitaisiin tuottaa putkimaisen laitteen elementtejä olisi:

 1. Merkki putki, joka on samankaltainen läpimitta kuin meidän perusteella, ja suunnilleen yhtä pitkä kuin ensisijainen.
 2. Pohja hitsattu pultti, ja sillä välin hitsattu ylhäältä samoin pitkulainen mutteri.

Tällä algoritmi, voimme tehdä hyvin pitkälle, mutta se ei ole toivottavaa laittaa yli kymmenen näitä vinkkejä, koska massa viety aineisto voi olla varsin huomattava.

Tässä vaiheessa se voidaan pitää yksinkertainen muunnos ruuvin loppuun.

Valmistus monimutkaisten suoritusmuodon ruuvin

Jos yksinkertainen versio ei sovi jostain syystä, voit osallistua valmistuksessa kehittyneempiä ja hienostunut versio:

Miten saada ruuvi käsillään melko yleinen kysymys, joka on vain valmistukseen kehittyneempi versio vaatii tiettyjä taitoja. Tärkein piirre tässä on se, että putkilinja menevät hieman hyvin alkuun (yksinkertainen versio putken vain työntää ulos rodun). Jos sinulla on paljon aikaa, vaivaa ja halu, bitti voidaan tehdä tekniikasta, joka on kuvattu aiemmin. Mutta enemmän asianmukaisesti, jos ei ole relevantti kokemus, ostaa kaupassa. Kuitenkin, jos taitoa sallii, voit tehdä analogisen ei ole saavutettavissa vain kauppa, mutta myös mitä - se päihittää sen. Bittinen välttämättä vaadi jatkuvaa hoitoa.

Asennuksen jälkeen bitin toimi putki, pitäisi alkaa muodostua kierteelle. Jotta ne täytyy ottaa hyvin tunnemme pyörien alle myllyt (kuvattu valmistuksessa yksinkertaistetun version ohjeet), vaan tarpeen omaksua vaihteelle. Tämä tehdään, jotta voidaan ratkaista ongelman juuret. Jos bolgarochnyh levyn käyttö ei ole käytettävissä, voit käyttää teräslevyä. Tämä vaihtoehto on paljon edullisempaa, mutta trudozatratamnamnogo vaikeampaa. Kunkin väli on tehtävä täysin pyöreä aihio, ja sitten teroitettu. Huolimatta valita bolgarochnymi levyjen ja teräslevystä, joka tapauksessa, työ tulee olemaan erittäin vaikeaa ja vie paljon aikaa ja vaivaa.

Kierukan on yleistä jokapäiväisessä aikaa, ja jos et voi ostaa, se on suositeltavaa tehdä. Jos päätös valmistaa ruuvi, on syytä ottaa huomioon työn eteen, jonka hän suorittaa, ja sitten voit valita monimutkainen ja yksinkertainen versio tarvitaan seurauksena. Jos yksinkertaiselta, sen valmistus voi kestää vain muutaman tunnin, ja tapahtuu yksinkertaisesti. Mutta jos tarvitset kehittyneempi versio, on jo syytä miettiä, koska - että luominen tällaisen mekanismin on vahvuus ei ole jokaisen isäntä.

Saadakseen laadukkaan pala on parasta kääntyä ammattilaisten. Jos vospulzuetes palvelujen yrityksen, saat paitsi laadukasta työtä, mutta myös luottamusta siihen, että kaikki tehdään ajallaan ja ilman avioliittoa.