Kaavio vanne kiinteän polttoaineen kattilan kanssa kiertopumppu

Sitovissa kiinteä-lämmityskattiloiden

Kun kiinteän polttoaineen kattilan putkistot on ohjattava säännösten ja määräysten mukaisesti.

Ristiriitaa kattila määriteltyjen teknisten parametrien standardit voivat johtaa sammuttaa koko lämmitysjärjestelmä.

Lämmittää mökki nykyään käytetään usein putkiston järjestelyn avulla kiinteän polttoaineen kattilan liikkeeseen. pumppu.

Lämmitykseen teollisuuden ja kotitalouksien kattiloissa käytetään erilaisia ​​polttoainetta. Jokainen niistä on omat vahvuutensa ja heikkoutensa.

Tällä hetkellä yleisimmin käytetty kiinteän polttoaineen kattiloiden. Tämä johtuu siitä, että yksinkertaisuus toiminta ja alhaiset polttoaineiden hinnat.

Merkittävä kilpailuetu verrattuna muihin kiinteän polttoaineen kattilan mallit on sen kyky toimia ilman sähkön ja kaasun.

Mukaisesti periaatteen palamista kattiloiden ovat klassista palamisen ja jatkuvan palamisen.

Lämmönlähde tämäntyyppisen on yksinkertainen ja vaatimaton huoltoa. Kun tämä kiinteän polttoaineen kattila valjaat, piiri ja sen toimintaa koskevat säännöt on suunniteltu keskivertokuluttaja, joka ei ole asiantuntija alalla lämmön.

lämmitysjärjestelmän luonnon kiertoon. Piiri sisältää vähimmäismäärä tunnistus ja ohjauslaitteet.

1

Kiistaton etu tällaisen kattilan on mahdollisuus käyttää erilaisia ​​laatuja polttoaine - hiili, polttopuut, pelletit, briketit, ja jopa painetaan olki.

Kustannukset Lämpögeneraattorin on saatavilla ihmisille, joilla keskimääräiset tulot.

Tehostaa kiinteän nauhasidontalaite täydentää puskurikapasiteetti.

Tämä on erityinen säiliö, joka on suunniteltu säilyttämään kertynyt lämpöenergia ja tehokkuutta, kun tarve vaatii. Luonnollisen kierron. järjestelmä on tiettyjä haittoja.

Heidän joukossaan ovat seuraavat:

 • nopea palaminen polttoaineen;
 • alhainen tehokkuus;
 • kaikki toimet tehdään käsin.

Vakava haitta suunnittelu on se, että uunin ja hormin on puhdistettava säännöllisesti. Plus, ohjausjärjestelmä ei salli säätää jäähdytysaineen lämpötila ulostulossa.

Edellä kuvatut haittapuolet ovat täysin poissa pitkän polttamalla kattilassa. Tällä hetkellä markkinoilla on kahdentyyppisiä kattiloiden - pyrolyysi ja kytevän tyyppi.

Näiden kiinteän polttoaineen kattiloiden putkisto monimutkaisempia sisältää liikkeessä. pumppu, puskurisäiliö ja useita muita elementtejä.

Tärkeää on, että tehokkuus tämän tyyppisessä laitteessa on lähes 90%. Tämä luku on saavutettu, koska siitä, että polttoainetta poltetaan kahdessa vaiheessa.

Seurauksena tuhkan uunissa on melkein mennyt. Kattila voi toimia itsenäisinä laitteina ilman ihmisen puuttumista lähes päivässä.

Kiinteä hehku tyyppi laitteessa on suuri määrä polttokammion. Aikana pitkä ja asteittainen polttoaineen palaminen, korkea lämmönsiirtokerroin.

Loading polttoaine suoritetaan kerran viikossa, ja sitten lämmitys tapahtuu automaattisessa tilassa.

Sitominen kiinteän polttoaineen kattilan varaajan voit saavuttaa mahdollisimman tehokkaasti.

Terminen akku on suunniteltu korvaamaan lämmityskattilan aikoina, kun on sen määräaikaista seisokkia.

Lämpötila lämmitetty huone näissä tilanteissa säilyy käytännöllisesti katsoen muuttumattomana.

Kiinteän polttoaineen kattila on tärkein osa lämmitysjärjestelmän. Jotta voidaan varmistaa oikea-aikaiseen lämmön lämmitetty huone, kattilan edellyttää asianmukaista putkisto.

Se koostuu seuraavista osista ja laitteista:

 • Pipe kit jäähdytysnesteen syöttö ja poisto palamistuotteiden;
 • lämmityslaitteita - akku, "lämmin lattia", pyyhekuivain;
 • venttiilit ja varusteet;
 • mittaus- ja ohjauslaitteita.

Kussakin tapauksessa, se vaatii oikean rautatie, joka pystyy tarjoamaan pitkä ja häiriötön toiminta lämmitysjärjestelmän.

Valinta optimaalinen leikata kiinteän polttoaineen kattilat määritetään elementary maallinen näkökohdat.

Ensimmäinen asia on otettava huomioon paikalliset ilmasto- ja määrää lämmitetyn tilaa.

Jos maalaistalon vuokralaisten kuluttaa vain viikonloppuisin, on suositeltavaa valita järjestelmä, jossa puskurikapasiteetti.

Kun talon ihmiset elävät pysyvästi, voit tehdä silmukan vanne. luonnollinen tyyppi. Missä tahansa suoritusmuodossa, edullisesti kiinteä-osto pitkä polttava kattila.

Käytäntö osoittaa, että yhä useammat kuluttajat suosivat mallit automaattisella polttoaineen syöttöön.

Kaavio luonnollisen kierron

Valjaat hiilivoimaloita kattila kanssa liikkeeseen. luonnollinen tyyppi ovat helpoin.

Suorita asennus ja käyttöönotto lämmitysjärjestelmä voi olla omin käsin, ilman osallistumista ulkopuolisia asiantuntijoita.

Järjestelmä ei ole varustettu pumpulla, koska jäähdytysneste kulkiessa putkien takia alkeis fysiikan lakeja.

Jotta ei luoda ylimääräisiä esteitä kuuman nesteen liikettä pääputken, on toivottavaa minimoida kierrosten lukumäärä putkilinjan.

Kun asennus ja putket on asetettava tason alapuolelle kiinteän polttoaineen kattilan, jossa kiinteä patterit.

Putki moninaisia ​​joka toimii siirtämään kuuman veden tulisi olla halkaisija ei ole pienempi kuin 30 mm.

Jotta ei häiritä verenkiertoa. jäähdytysputket tulisi olla kaltevuus aikana liike ei ole pienempi kuin 5 mm metriä kohti.

Tämä lämmitysjärjestelmä on yksinkertainen ja luotettava, mutta vaatii jatkuvaa valvontaa ja hallintaa.

Piiri pakkokierrätys

Menetelmä vanne kiinteän polttoaineen kattilan silmukka. pakotti kirjoita parametrit pidetään optimaalisena hinta-laatu.

Muiden etuja ovat mahdollisuus säätää kuumennuslämpötila kunkin laitteen. Tällainen tarve syntyy keväällä, kun päivä kadulla on jo lämmin, ja illalla jälleen kylmempi.

Vakauden säilyttämiseksi tarjonnan lämmön huoneessa, järjestelmä on varustettu paisuntasäiliö. Läsnä tämän osan edistää ja hidastaa korroosion metalliosia.

Viime vuosina laajaa kiinteän polttoaineen kattilan putket polypropeenia.

Luotettavuus ja työstettävyys polypropeenia tuotteiden todistetaan pitkään käytäntö.

Mitä putkistojen asentaminen on tehty tästä materiaalista, se on suoritettava perinteisiä sääntöjä, mutta sen sijaan, juottamalla hitsaus sovelletaan.

Polypropeeni putket ovat menestyksekkäästi käytetään puskurointikyky ja muita yksinkertaisia ​​järjestelmiä.

Pitkän kiinteän polttoaineen kattilan putket keräilijä tyyppi pidetään kaikkein kallis ja monimutkainen asentaa.

Näin se mahdollistaa maksimaalisen energiansäästön toiminnan aikana lämmitysjärjestelmän.

Toimintaperiaate keruupiirin on varmistaa, että jäähdytysaine jakautuu pattereiden läpi erityinen laite, jota kutsutaan kerääjä.

Suunnittelun, kokoojaputkijohdon hiili-kattila, jossa on puskuri kapasiteetti on kaikkein monimutkainen kokoonpano.

Asennettu jakotukkiin mittareita, hanat, venttiilit ja muut tarvittavat elementit. Tällainen järjestely lämmitysjärjestelmän suuresti helpottaa johtamista ja hoito.

Alkuinvestoinnit hankintaan välineiden ja laitteiden kannattaa aikayksikön.

Kiinteän polttoaineen kattilat ovat todennäköisesti käytetään luomiseen lämmitysjärjestelmää rakennuksissa, jotka ovat kaukana teollisuuden keskuksista pitkiä matkoja.

Usein tällaisissa paikoissa ole paikallaan virtalähteitä. Performing putket kattilan tällaisissa olosuhteissa, on mahdollista tarjota varmuuskopio käyttöjärjestelmän. Tämä edellyttää pienen lisäksi standardin putkikaaviossa.

Getting valjaat kiinteän polttoaineen kattiloiden pitkä polttava, sinun täytyy ymmärtää, että tämä tärkeä prosessi.

Jos omistaja mökki on halu tehdä kaiken työn omin käsin, on välttämätöntä kunnolla valmistautua prosessiin.

Käytäntö osoittaa, että saadakseen kunnon tuloksen parempi ohjata asennus kattilan ammattilaisia.

Varoitus! Kaikki materiaalit ovat vain tiedoksi!

Kuinka tehdä kiinteän polttoaineen kattilan putket

Sitomalla hiili-kattila tarkoitetaan yhdistelmää kaikki tarvittavat laitteet, jotka muodostavat lämmitysjärjestelmä. Se koostuu, kuten tärkeitä komponentteja kuten:

 1. itse lämmitin;
 2. pyyhe lämmittimet, paristot, "lämmin lattia";
 3. putki;
 4. säätö- ja ohjauslaitteet;
 5. varusteet.

Oikean järjestelmän yhteydessä noudattamista tärkeät vaatimukset asennus on tae siitä, että järjestelmä toimii tehokkaasti ja turvallisesti koko käyttöiän.

On myös huomattava, että itsestään sitoutuvien kiinteän polttoaineen kattilan lämmitys on liitettävä tiettyjen sääntöjen noudattamista. Tässä ovat tärkeimmät.

 1. Lämpötilaero työnesteen tarjonnan ja "paluuputki" ei tulisi olla suurempi kuin 20? C Muuten voi tiivistyä, mikä on erityisen negatiivinen vaikutus kattiloiden teräksestä kotelon sisällä.
 2. Paine lämmönsiirtoaineen lähdössä, samoin kuin sen lämpötila on oltava tietyt arvot. On suositeltavaa käyttää asianmukaisia ​​suojavarusteita ja hätätilanteissa liitännät.
 3. On toivottavaa hyödyntää järjestelmään oli myös automaattisia välineitä, jotka mahdollistavat tehon ohjaus ja tuki haluttuun toimintalämpötilaan nesteen lämpötila.

Kuten käsillään tehdä kiinteän polttoaineen kattila, lukea täältä

Kiinnittää huomiota! Kaikki nämä säännöt ovat paljon helpompi tarkkailla lämmitysjärjestelmien, jossa neste siirtyy pakko, joten ne ovat suosituimpia nimiä niiden keskuudessa, jotka ovat koti kattila.

Lisätietoja lämmityskattilaliitännästä, klikkaa tästä lisätietoja

On olemassa useita muunnelmia sitova, ja valinta yhden tai toisen niistä on riippuvainen sellaisista tekijöistä kuten tyypin lämmitysjärjestelmä, piirien lukumäärä ja tarve käyttää ylimääräisiä laitteita. Olkaamme lyhyesti tutkia kunkin vaihtoehdon.

№1. avoin järjestelmä, luonnollisen kierron

Tämä sitoutuminen järjestelmä on yksinkertainen toteuttamiseksi, koska laitteiden määrä liittää, minimi. Mutta sen tärkein etu katsotaan täysin itsenäisesti siitä sähköstä talossa.

Mutta on olemassa haittoja: työfluidin ulostulolämpötila tässä tapauksessa ei voi säätää, ja ilma usein siirtyy järjestelmän avoimen paisuntasäiliön. Tämä voi johtaa ruosteen muodostumista sisäpinnoille putken ja kattilan.

Myös tämä järjestelmä tarjoaa erityisiä asennusta sääntöjä:

 1. kattilan tulisi asettaa tason alapuolelle akut on asennettu vähintään 0,5 mm, niin, että luonnollinen kierto neste on riittävän stabiili;
 2. käytetty määrä järjestelmässä venttiilien pitäisi olla minimaalinen - sama pätee kaikenlaisia ​​säätölaitteet, joiden tiedetään vähentävän osan yläpuolelle;
 3. putket on asennettava vinoon mukaista liikkeen nestettä; ja niillä on oltava suuri halkaisija, niin että oli alhaisin hydraulinen vastus;
 4. avoin paisuntasäiliö on asennettu korkein kohta koko lämmitysjärjestelmän.

№2. suljettu malli järjestelmässä liikkeeseen samaa

Tässä säiliö on suljettu ja kiinnitetty vastaavasti "paluu" linjaa. Tyypillisesti se on vähimmäismäärä 10 prosenttia kapasiteetin koko järjestelmän. Lisäksi tämä piiri on asennettava poistoventtiili paineen alentamiseksi, sulake (se on tarpeen kytkeä letku viemäriverkostoon) ja ilma-aukko.

Kiinnittää huomiota! Nämä laitteet voidaan asettaa erillisenä, ja liittää ne "turvallisuus ryhmä", joka on erillinen yksikkö.

Tämä laite koostuu:

 1. painemittari (se on tarpeen seurata "silmämääräisesti");
 2. venttiili ilman poistamiseksi putki;
 3. Sulake-paineenvähennysventtiili.

On syytä huomata, että nämä osat jo joitakin malleja solid-generaattorit tapauksessa.

Tällainen järjestelmä on tunnettu siitä, että kiertopumppu, joka "Chase" jäähdytysnesteen läpi putken. Usein pumppu on asennettu "paluuputki" välillä paisuntasäiliön ja lämmön generaattori putki sisäänkäynti.

Pumpun käytön ohjataan erityisellä lämpötila-anturi, joka on asennettu sama "paluuputkien".

Kiinnittää huomiota! Käyttö kiertopumput lämmittämiseksi merkittävästi parantaa käytön avulla termoregulirovochnogo laitteet. Mutta sen toiminta vaatii sähköä, joka ei ainoastaan ​​lisää kustannuksia lämmitykseen, mutta myös tekee koko putkiston riippuu virtalähteen.

Toinen järjestelmä, joka voidaan suorittaa, kuten kiinteän polttoaineen kattilan putket. Liittäminen keräilijä tyyppi käytetään yhdessä kiertovesipumpun ja tarkoittaa, että järjestelmän lisälaitteita - kerääjät (kutsutaan myös kammat).

Itse asiassa, tämä suuri halkaisija lyhyt putki, jossa on useita lähtöjä, ja vain yksi tulo. Ne on kytketty tulo / lähtö lämpölähteen.

Suurin etu tässä järjestelmässä on se, että kukin säteilijä voidaan liittää erikseen. Tästä johtuen lämmitysväliainetta syötetään kullekin niistä, joilla on sama paine ja lämpötila. Lisäksi järjestelmän toimintaa hallinta on paljon tehokkaampaa.

Mutta on tietysti haittoja. Ensinnäkin, tämä on merkittävä virtaus putkia, samoin kuin se, että tiiviste vaatii huomattavia inhimillisiä ja taloudellisia kustannuksia.

Tässä tapauksessa, niin kutsuttu trim gidrostrelka - suuri halkaisija putki, joka on kiinnitetty pystyasentoon ja yhdistetty lähtö / tulo lämmönlähteen. Luonteeltaan lämmityslaitteet voidaan kytkeä lähtöön ja panos nuolien korkeudella.

Tämä putkisto järjestely tekee mahdolliseksi varustaa kukin laitteiden optimilämpötila työnesteen.

№6. Kaavio epäsuora lämmitin

Välittömästi täsmentää, että tämä järjestelmä on sovellettavissa kaikkiin järjestelmiin minkä tahansa nesteen liikkeeseen.

Syöttö lämmön generaattori on kytketty sekä patterit ja lämmönvaihtimeen, joka on asennettu lämmitin ja lämmittää vettä kuuman veden syöttöjärjestelmään. Mahdollisuus kattilan samalla huomattavasti, sillä se voi tarjota paitsi talon lämpimänä, mutta kuumaa vettä.

Kiinnittää huomiota! Ulostulossa venttiili voidaan asettaa automaattisesti, joka sammuu veden virtausta, tarvittaessa se kuumennetaan kattilassa.

№7. Vaihtoehto varaajan

Kuten edellisessä suoritusmuodossa, tämä järjestelmä voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisen vesikiertojärjestelmät. Jälkeen vanne tulee välittömästi ääriviivat pari:

 1. välillä varaajan ja itse järjestelmän;
 2. sen ja kattilan.

Käytön aikana kuuma neste syötetään lämmönvaraajan - varastosäiliöön, jossa on eristetty runko. jolloin akku itse kerää lämpöenergiaa ja tarvittaessa se lähettää lämmityslaitteista.

Kun polttoaine pysähtyy polttaminen, lämmitetty neste jonkin aikaa syötetään akusta laitteisiin.

Kiinnittää huomiota! Tämän ansiosta järjestelmää et voi vain merkittävästi vähentää polttoainekustannuksia, mutta myös huomattavasti parantaa tehokkuutta. Lisäksi se on erittäin tehokkaan suojan lämmön generaattori, ja koko järjestelmän mahdolliselta ylikuumenemisen.

Miten yhdistää hälytysjärjestelmään - Perusjärjestelmässä

Olemme jo maininneet hälytysjärjestelmä, kertoo vain siitä sen tärkeimmät ominaisuudet:

 1. suojaa korkea paine;
 2. ehkäisy kosteuden tiivistyminen;
 3. ylikuumenemissuoja.

Tämä venttiili suojaa korkean paineen jäähdytysaineen ja on asennettu ulostulossa lämmönlähteen. Kuten jo mainittiin, se voidaan asentaa erikseen tai osana kriisiryhmä.

Mukaan erityinen putki kytketty tyhjennysletku. Kun venttiili on aktivoitu, ylimääräinen vesi pois järjestelmästä avulla letkun sulautuvat viemäriverkkoon.

Tämä laite suojaa kattilan ja lämmitysjärjestelmän koko mahdolliselta ylikuumenemiselta. Jälkimmäinen voi tapahtua, jos:

 1. Kattilan kapasiteetti ylittää kysynnän järjestelmä;
 2. pumppu lakkasi toimimasta sähkökatkojen tai vahinkoa.

Laite sisältää erityinen venttiili lämpötila-anturilla ja jäähdytysmoduuli. Molemmat elementit voidaan asentaa itse kattilassa, ja törmää virtaavan työväliaineen. Jos lämpötila ylittää tietyn arvon, anturi toimisi ja venttiili avautuu.

Sitten vettä syötetään putken jäähdytysyksikköön, jossa "poimii" työnesteessä ylimääräistä lämpöä. Sitten vesi menee viemäriin. Kuten näette, se on melko tehokas sitominen kiinteän polttoaineen kattilan.

Toinen piiri, jossa on luonnollinen kierto tyyppistä neste voidaan tarvita ylikuumenemisen estämiseksi. Luonteeltaan tämä elin on kytkettävä varaajan kuuman veden.

Jos järjestelmä toimii oikein, tuottaman paineen pumppu, sulkee apupiirin venttiilin kautta, seurauksena kiertävän veden läpi se ei ole. Mutta heti kun pumppu jostain syystä lakkaa toimimasta, jäähdytysneste alkaa kiertämään toisiopiirissä. Seurauksena, se jäähdytetään haluttuun arvoon.

Tämä laite on tarpeen, jotta voidaan säilyttää vähintään sisääntulon lämpötila lämmittimen, ja siten tiivistymisen estämiseksi. Se on asetettu "paluuputkeen" ja on liitetty vesi- ja elementti - ohituksen.

Jos nesteen lämpötila on "paluu putket" on pieni, avoin Thermomixer ja "lisää" kuumaa vettä. Kun lämpötila saavuttaa halutun arvon, laite sulkeutuu, ja kuuma vesi, siten pysähtyy.

Kiinnittää huomiota! Tätä järjestelmää voidaan käyttää minkä tahansa tyyppisessä lämmitysjärjestelmä.

Mitä etsiä asennettaessa?

 1. Kukin yhdiste on välttämättä oltava korkealaatuisia.
 2. Sitominen kiinteän polttoaineen kattilan on otettava huomioon off-season - tämä ylikuumenemisen välttämiseksi talossa.
 3. Useimmissa tapauksissa käytetään piirin kanssa 2 silmukoita.
 4. Mitä korkeampi laatu kaikkien käytettyjen ja -osat, sitä paremmin se valjastaa itsensä. Halpa huonolaatuisia eriä - oikea tapa tyhjentää kustannuksia.
 5. Putket on valmistettu palavista materiaaleista, ei voi käyttää! Polypropeeni on mahdollista vain, jos se on sertifioitu.
 6. Kiinnitä huomiota mitat paisuntasäiliö - mitä enemmän sitova, sitä enemmän niiden pitäisi olla.
 7. Säännöllisesti niin järjestelmä toimii aina oikein.
 8. Luonnollisen kierron sopii vain pienille alueille.
 9. Työnesteen on välttämättä oltava puhdas ja vapaa epäpuhtauksista.
 10. Yhteys on suositeltavaa käyttää Paroniitti, estämiseksi mahdolliset vuodot.
 11. Käyttämällä tuuletus estää tuulettamalla valtatie.

lopuksi

Kuten näette, sitovat kiinteän polttoaineen kattilan lämmitys on erittäin aikaa vievää ja monimutkainen prosessi, joka vaatii paitsi erityisiä taitoja, mutta myös riittävän koulutuksen. Ja vain siinä tapauksessa, että ammattimaista otetta järjestelmä on pitkäkestoisia, tehokkaita ja, mikä tärkeintä, turvallinen! Siksi tämä työ on vielä parempi luottaa ammattilaisten, koska aloitteen tällaisissa tapauksissa ei vain voi tuottaa tulosta, mutta myös vaarallista käyttäjälle ja muille.

Vaatimukset ja asennus kaasukattilat sääntöjä + -järjestelmän ja Pausch

pitkä polttava kattila, puu - tekemässä oman kädet +

Jetstream uunin käsissä - piiri ja video-ohjeita

Vaatimukset ja asennus kaasukattilat sääntöjä + -järjestelmän ja Pausch

pitkä polttava kattila, puu - tekemässä oman kädet +

Jetstream uunin käsissä - piiri ja video-ohjeita

Kattilan kylpyammeet omin käsin - katso opetusvideota + H

kattilan lämmitys sitominen omat järjestelmät +

Sähkökattila lämmitykseen omakotitalojen - laskettaessa teho n

Kaasu kaksipiirihydrauliikka lämmityskattiloiden - miten ne toimivat, niin

Yhdistetty lämmityskattilat: Kaasu - puun ja muiden lajien ja

Kiitos erittäin paljon artikkeli! Asiantuntevasti ja kaikki säädettyihin hyllyille.

Sitominen kiinteän polttoaineen kattilan - miten?

lämmitysjärjestelmä, lisäksi kiinteän polttoaineen, sisältää paljon enemmän elementtejä. Kunnolla yhdistää ja määrittää kaikki järjestelmän osat ei ole yksinkertainen tehtävä. Tässä artikkelissa, me tutkimme eri kytkentäkaavioita punnita etuja ja haittoja jokainen niistä, selitämme eri vivahteita ja vivahteet. Toivottavasti tämä artikkeli voi auttaa sinua turvallisesti ja tehokkaasti sitoa kiinteän polttoaineen kattilan käsillään.

Mikä on sitova, sen tavoitteet ja

Joten, mitä on sitova? Joten on prosessi tehokkaampi ja suojatun yhteyden kiinteän polttoaineen kattilan lämmitysjärjestelmään talon.

Pidentävät ja varmistaa turvallisen käytön hiilivoimaloita kattila, on tarpeen parametrien kuten paine ja lämpötila ylikuumenemisen estämiseksi. Teräs lämmönvaihtimet, muun muassa herkkä lämpötilan jäähdytysaineen paluulinjan, joka ei saa olla pienempi kuin 50-65 astetta. Käyttämällä kylmää vettä palata täynnä kondensaatio että lyhentää lämmönvaihtimen.

Joten, miten oikein sitoa kiinteän polttoaineen kattilan? On olemassa muutamia järjestelmiä:

 • Luonnollisen kierron;
 • koneellisella liikkeeseen;
 • vaatii taakse lämmönlähde.

Valokuva 1: Strapping kiinteän polttoaineen kattilan ja sähkökattila vara

Otetaanpa tarkemmin tarkastella kunkin niistä luettelon tarvittavat välineet järjestämisestä kutakin järjestelmää, sekä etuja ja haittoja luonnostaan ​​näistä järjestelmistä.

Takaisin sisältöön

Sitominen luonnon kiertopiiriin

Helpoin tapa on hyödyntää kiinteän polttoaineen kattilan - piiri luonnollisen kierron. Se ei vaadi virtalähdettä. Veden kiertoa suoritetaan painovoiman. Siksi sitä kutsutaan painovoima.

Valokuva 2: Järjestelmä sitovien GBS

Kiinteän polttoaineen kattilan sijaitsee alimmassa kohdassa silmukan, ja lämmittimen (esim. Patteri) - yläosassa. Kattila lämmittää veden, joka nousee ylös putkien läpi jäähdyttimen, jossa se antaa pois osa sen lämmön huoneeseen ja siten jäähdyttää. Jäähdytetty jäähdytysneste menee alas ja ympyrä sulkeutuu. Osuus jäähdytetty jäähdytysneste on enemmän kuin kuuma, joten se pyrkii alas. Näin on paine ja veden kierto suoritetaan lämmitysjärjestelmään.

Mitä enemmän eri lämpötiloissa eteenpäin ja taaksepäin suunnatun linkin yläpuolella veden virtausnopeus muotoa pitkin. Mutta valitettavasti suuri ero on vaikea saavuttaa, koska virtauksen ja palaa lämpötilat ovat rajalliset linjat tiedot "Don" kiinteän polttoaineen kattilan 16, sekä turvallisuus olosuhteet sen toiminnan. Siksi suurempi putkia käytetään tarjoamaan parempaa verenkiertoa.

Ylikuumenemisen estämiseksi, erityinen piiri, joka mahdollistaa Nestekierron ja lämmön kulutus millään tavalla.

Suojaa ylipaineen muodostumisen tarjoaa paisuntasäiliö. Ne ovat olemassa kahdenlaisia: avoin ja kalvo tyyppi. Puute avoimen säiliöitä, että vesi on rikastettu hapella, mikä puolestaan ​​aiheuttaa korroosiota teräsosien hiili-kattila. Siksi suurin osa avoimen säiliöiden käyttää yhdessä valurautainen kattiloiden ja patterit. Kun käyttäen kalvoa, säiliö, on tarpeen liittää lisälaitteita, kuten: ilmaventtiili, varoventtiili ja painemittari paineen tarkkailemiseksi.

Valokuva 3: Self-sitominen hiilivoimaloita kattila

Tarjota veden lämmitykseen käytetään säiliön. Turvallisuussyistä, tuotannon siitä kuuma vesi on varustettava termostaattihana. Funktio sekoitin on veden kuljettamiseksi lämpötila-arvot lukuun ottamatta palovammoja. sijaintiin lämmittimen vaatimukset ovat samat kuin muiden lämmityslaitteet - ts yläpuolella hiili-kattila.

Tärkeimmät edut tästä järjestelmästä sen rakenteen yksinkertaisuus ja ei-haihtuvuus. Suurin haitta on se, että kylmäkäynnistyksen aikana, kunnes kaikki vesi on lämmennyt piirissä, lämpötila paluujohto on alle pienin. Tämä vaikuttaa haitallisesti käyttöikä, esimerkiksi terästä Kattilat kiinteä "Siperiaan" CWE. On myös haittana on huono käsiteltävyys ja matalan energiatehokkuuden.

Takaisin sisältöön

lämmitysjärjestelmä pakkokierrätys

Liikkeeseen jäähdytysnesteen avulla kiertovesipumppu. Tämä ratkaisee ongelman matalan lämpötilan paluujohtoon lisäämällä kuumaa vettä sen syöttöjohtoon. Saavutettiin myös mukavampaa lämmitys olosuhteissa, joilla on kyky säädellä lämpötilaa lämmittimen. On kuitenkin olemassa merkittäviä haittoja:

 • Se lisää todennäköisyyttä ylikuumenemisen jos lämmittimiä asetetaan alhaisiksi lämmön kulutuksesta.
 • Ilman virta, kiertovesipumppu ei enää pysty suorittamaan tehtävänsä, ja näin ollen liike jäähdytysnesteen pysähtyy. Se voi myös johtaa ylikuumenemiseen.

Esimerkiksi, vähentää tapaturmaisen nostamalla lämpötila lämmitysjärjestelmän, lämmityskattilat kiinteiden pyrolyysi "Traian" syötetään ulkoinen tai sisäänrakennettu hätätilanteessa lämmönvaihtimet.

Sisällyttäminen säiliöissä, akut vanteita piiri mahdollistaa kerääntyä liikaa lämpöä, ja tarvittaessa antaa sen lämmitysjärjestelmään. Tämä tekee mahdolliseksi ratkaista useita ongelmia:

 • Jos alhainen lämmön kulutus ylijäämä kuuma jäähdytysneste kerätään myöhempää käyttöä varten.
 • Miedolla lämmöllä kulutus kiinteän polttoaineen kattilan vielä toimii nimelliskapasiteetti.
 • Mahdollistaa suuren tehon laitteisiin.

Kuvio esittää kiskon kiinteän polttoaineen kattilan kiertovesipumpun ja varaajan:

Valokuva 4: sitominen piiri pakkokierrätys

Monet omistajat omakotitalojen, ulkonevat lämmitysjärjestelmä, kiinnostaa, onko kiinteän polttoaineen kattilan putket polypropeeni mahdollista? Käyttäen polypropyleeniputkiin asetetaan tiettyjä vaatimuksia jäähdytysnesteen lämpötilan. Asiantuntijat neuvovat käyttäen polypropyleeniputkissa lämmitysjärjestelmä, ensimmäinen 1-1,5 metriä suorittaa metallin virtauksen, sekä käyttää suurempaa putken halkaisija ja termostaattiventtiili. Luonnollisesti tulisi välttää ylikuumeneminen kiinteän polttoaineen kattilat.

Suorittamalla tällainen valjaat, on huomattava, että kustannukset lisälaitteita voi yhtä tai jopa ylittää kustannukset kiinteän polttoaineen lämmityslaite. Se ei sovi niille, jotka päättivät ostaa TT kattila lämmittää kotiisi, ohjaavat sen suhteellisen alhainen hinta.

Takaisin sisältöön

Sitomalla varmuuskopio kattilan

Vaatii taakse lämmönlähde voi merkittävästi parantaa lämmitysjärjestelmä. Varmuuskopio yleisesti käytetty kaasu tai sähkö kattila. Tukilaite käyttöön poltettaessa kautta polttoaine pääasiassa hiiltä kattila tai se epäonnistuu.

Alla olevassa kuvassa kiskon, joka käsittää ensiö- ja varmuuskopiointi kattilan:

Valokuva 5: Järjestelmä sitominen TT kattilan varmuuskopiointi sähkökattila

Kiinteän polttoaineen kattilan kytketty lämmönvaraajan, lämpöä, jota syötetään jo lämmitysjärjestelmän ja patterit kulutetaan. Kun kiinteän polttoaineen palovammoja, ja varastosäiliö lämpötila laskee tasolle riitä pitämään mukava lämpötila tiloissa, termostaatti käynnistää varavoiman käynnistyy ja tilan lämmittämiseen tausta silmukka. Korvata Ota kattila lämmityspiirin hydraulisen nuolia.

Käyttämällä ensisijaisella lähteet eivät ole niin suosittuja Venäjällä, mutta on yleistä Euroopassa.

Kukin järjestelmän piirissä meistä on omat hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi painovoiman putkisto on yksinkertainen eikä vaadi suuria kustannuksia, mutta antaa riittämättömät mukavuutta ja vaaralliset käyttöolosuhteisiin hiilivoimaloita kattila. Samalla pakotetun kiertopiirin vaatii paljon lisälaitteita, mutta tarjoaa paljon mukavampaa lämmitys kunnossa. Arvioidessaan etuja ja haittoja molempia järjestelmiä, toivottavasti voit valita sopivin tapauksessa.

© 2018 kattilat kotiin. Kaikki oikeudet pidätetään.

1