Kaavio magneettikäynnistimellä

Kuinka kytketään magneettikäynnistimellä - manuaalinen kaavioiden

Manuaalitilassa kytkemisen painikkeen asemalle. käy avautunut kosketin painiketta piiri, ja päättyvän avoimen. Johdotus Magneettiventtiiliä lukkiutuva näyttää seuraavalta:

Harkitse työn kytkentäpiireistä päälle ja pois kontaktori. Painikkeen asemalla kaksi painiketta, kun START faasi saapuu verkon kontaktien kautta STOP ketju menee, käynnistin vetäytyy ja sulkee koskettimet, mukaan lukien ylimääräinen NO, joka on yhdensuuntainen Käynnistä-painiketta. Nyt se vapautuu magneettikäynnistimellä käy edelleen, kunnes virta sammuu tai lämpökytkin F suojaa moottoria. Painamalla STOP piiri on rikki, kontaktori on nollattu ja koskettimet ovat auki. Riippuen tarkoituksesta, kelan virta voi olla 220V (vaihe ja nolla) tai 380 (kaksi vaihetta) ohjauspiirin periaate pysyy muuttumattomana. Sisällyttämistä kolmivaiheisen moottorin kanssa lämpörele kautta kosketuksen asema on seuraava:

Tämän seurauksena se näyttää kuvassa:

Jos haluat liittää kolmivaihemoottori läpi magneettikäynnistimellä kelalla 220 volttia, sinun täytyy suorittaa kytkentöjä mukaan kaavion mukaisesti:

Avulla kolme painiketta ohjauspaneelista voidaan järjestää taaksepäin pyörimisen moottorin.

Jos katsot tarkkaan, voit nähdä, että se koostuu kahdesta elementistä aikaisempaan järjestelmään. Start KM1 kontaktori, sulkemalla kontaktit NO KM1, tullessaan itsepidättyvä ja avaamalla NC KM1 pois mahdollisuutta sisällyttää kontaktorin km2. Painamalla STOP-näppäintä purkaminen piiri tapahtuu. Toinen mielenkiintoinen seikka on kolmivaiheisen yhteys järjestelmä on käänteinen teho-osan.

Kontaktori KM2 korvataan vaiheiden L1-L3 ja L3 L1, mikä muuttaa pyörimissuunta moottorin. Periaatteessa tämä piiri ohjaa kolmivaiheiset, yksivaiheinen Kuorman kansi kotimaan tarpeisiin, ja helppo ymmärtää. Voit myös liittää useampia käyttöelementtejä, suojaa rajoittimet. Kohdella heitä kaikki mitä tarvitset kunkin laitteen kanssa.

Edellä annettuja johtoja, jotka yhdistävät kontaktori voidaan järjestää avaamalla autotallin ovi, tekemällä piiri edelleen rajakytkimet käyttämällä sarjaan koskettimien NC NC KM1 ja NC KM2, rajoittaa iskun mekanismi.

Helpoin tapa liittää - olevan painikkeen avulla. Tässä tapauksessa meidän on toimittava kuten on esitetty video:

Käyttäen esimerkkinä moottorin näyttää tältä:

voidaan yhdistää reversiomoottori piiri seuraavasti:

Joka on tämän periaatteen mukaisesti voidaan itsenäisesti kytkeä verkkoon 220 ja 380 volttia. Toivomme ohjeita kytkemisestä magneettikäynnistimellä kaavioiden ja yksityiskohtaiset video esimerkeissä sinulle selkeät ja hyödyllinen!

Kaavio magneettikäynnistimellä

Ennen liittämistä käytännön käynnistin - muistuttaa hyödyllinen teoria: magneettinen käynnistin kontaktorin ohjaus pulssi peräisin painamalla käynnistyspainiketta, jonka kautta jännite syötetään ohjauskelalle. Pitää kontaktorin PÄÄLLÄ-tilassa perustuu itsepidättyvä - kun apu- kosketin on kytketty rinnan käynnistyspalkkiin painiketta, jolloin jännitettä kelaan ja siten poistaa tarve pitää alusta painettuna.

Poistamalla magneettinen toimielin on tässä tapauksessa mahdollinen vain tauko ohjauskelalle piiri, josta käy ilmi, että tarvitaan katkaiseva painiketta. Näin ollen, käynnistyslaitteeseen painiketta, jota kutsutaan painonuppi asemien, joista kukin on kaksi paria yhteystiedot - normaalisti auki (auki, kiinni, NO, NO) ja normaalisti suljettuna (suljettu, NC, NC, NC)

Tämä yleismaailmallisuutta kaikki painikkeet painikkeen asemalla tehdään, jotta voidaan ennakoida mahdollisia järjestelmiä tarjoavat välittömän moottori kääntymistä. Yleisesti kutsutaan rikkomatta sana painiketta "lopettaa9raquo; ja merkitse se punaisella. Sisältää painikkeet usein kutsutaan kantoraketti, kotiin, tai nimetty sanalla "alku9raquo; «eteenpäin9raquo; «sitten9raquo;.

Jos kela on suunniteltu toimimaan 220 V, ohjauspiiri kytkee vapaa-asentoon. Jos käyttöjännite sähkömagneettisen kelan 380, virta kulkee ohjauspiiriin, "snyatyy9raquo; muut syöttönapoja käynnistin.

Johdotus magneettisella toimilaitteella 220

Täällä, nykyinen magneettisen kelan CM 1 syötetään termisen kytkimen ja napa on kytketty piirin painikkeet SB2 sisällytettäväksi - "pusk9raquo; ja SB1 lopettaa - "stop9raquo;. Kun klikkaa "pusk9raquo; sähkövirta syötetään kelaan. Samanaikaisesti, toimilaite vetää ankkurin ydin, jolloin sulkeminen liikkuvan pääkoskettimia, minkä jälkeen jännite syötetään kuormaan. Kun vapautat "pusk9raquo; ei ole avoin piiri, koska rinnankytkentä painikkeessa apukoskettimen KM1 kanssa suljetun magneettipiirin yhteystiedot. Koska tämä kela tulee vaihejännitteen L3. Kun klikkaat "stop9raquo; virta on kytketty pois päältä, liikkuvien koskettimien tulla alkuasentoon, mikä johtaa siihen, että mukana kriittisen kuormituksen. Samat prosessit tapahtuvat kun lämpörele R - N nollarako on säädetty, syöttökelalta.

Johdotus magneettisella toimilaitteella 380

Yhteys 380 on lähes samanlainen kuin ensimmäisen suoritusmuodon, ainoa ero on syöttöjännitteen magneettikäämit. Tässä tapauksessa, teho suoritetaan käyttäen kahta vaiheiden L2 ja L3, kun taas ensimmäisessä tapauksessa - L3 ja nolla.

Kuvassa näkyy, että toimilaite (5) syötetään kelan L1 ja L2 vaiheiden jännitteen ollessa 380 V. L1 on kiinnitetty suoraan siihen, ja vaihe L2 - 2 kautta painike "-painiketta stop9raquo,, 6 'pusk9raquo; painike 4 ja lämpörele on kytketty sarjaan toistensa kanssa. Toimintaperiaatetta tällainen järjestelmä on seuraava: Kun klikkaamalla 6 "pusk9raquo painiketta; 4 kautta ohjataan painiketta lämpörele L2 jännite saavuttaa kontaktori kela 5. On takaisinveto ydin lukitus kosketukseen ryhmä 7 tietyn kuorman (moottorin M), syötetään virta, jännite 380 V. tapauksessa pois "pusk9raquo; ketju ei ole keskeytyy, virta kulkee kosketin 3 - liikkuvan yksikön, joka sulkee sisään vetämiseksi ydin.

Kun onnettomuus on välttämättä toimi lämpörele 1, pin 4 on rikki, ja sammuu kelan palautusjousijärjestelmät aiheuttaa ytimen alkuperäiseen asentoonsa. Yhteysryhmä avataan, poistamalla jännite hätätilasta sivustosta.

Liittäminen Magneettiventtiiliä kautta avaimen postitse

Tässä järjestelmässä kuuluu lisäksi käynnistys ja pysäytys painikkeita. Molemmat "Stop9raquo painiketta; ohjauspiiri on kytketty sarjaan, ja "Pusk9raquo painiketta; kytketty parallelno.Takoe liitännän ansiosta siirtyminen painikkeita miltä tahansa postitse.

Tässä on toinen vaihtoehto. Piiri koostuu kahden painikkeen nopeasti "Pusk9rdquo; ja "Stop9rdquo; kaksi paria kontaktit ovat normaalisti suljetun ja auki. Magneettinen käynnistin kontrolliin kela 220 V. virtapainikkeilla otettu napojen virtakontakteja käynnistin, kuviossa 1. jännite sopii "Stop9rdquo painiketta; kuva 2. kulkee normaalisti suljettu kosketin jumpperi "Pusk9rdquo painiketta; kuvio 3.

Klikkaa "Pusk9rdquo, suljettu sulkukosketin luku 4. jännite saavuttaa tavoite numero 5, kelan laukeaa, ydin vetää vaikutuksen alaisena sähkömagneetin ja ajaa voimaa ja apukoskettimet jaetaan Phantom.

Apukoskettimen lohko 6 ohikytkee kontakti "pusk9rdquo painiketta; 4, niin että kun vapautat "Pusk9rdquo painiketta; Starter on poistettu käytöstä. Käytöstä toimilaite painamalla painiketta "Stop9rdquo, kuvassa 7, jännite poistetaan kelan ohjaus- ja vaikutuksen alaisena palautusjousia käynnistin on kytketty pois päältä.

Moottorin kytkentä kautta käynnistin

Peruuttamaton kontaktori

Jos muuttaa moottorin pyörimissuuntaa ei tarvita, ohjauspiiri käyttää kahta ei ole vahvistettu jousikuormitteinen painikkeet, yksi normaalissa asennossa auki - "Pusk9raquo,, muut suljettu -" Stop9raquo;. Pääsääntöisesti ne tehdään yhdessä eristekappaleessa, joista yksi punainen. Nämä painikkeet on yleensä kaksi paria yhteystietoryhmiä - yksi normaalisti avoin ja toinen suljettu. Niiden tyyppi on määritelty asennuksen aikana visuaalisesti tai laitteen.

Johdin ohjaus, joka on kytketty ensimmäiseen napaan suljetun koskettimet "-painiketta Stop9raquo;. Toinen napa painiketta, yhdistää kaksi johdinta: yhden on lähinnä tahansa avoimen yhteystiedot -painiketta "Pusk9raquo, toinen - on kytketty ohjausnapaan on magneettinen toimilaite, joka avautuu kun laukaisukelan. Tämä avoin kosketin on liitetty lyhyen viiran perustuva kela terminaali.

Toisen viiran kanssa "Pusk9raquo painiketta; Se yhdistää suoraan napaan kelan vetäytymisen. Siten, ohjattujen terminaali "vtyagivayuschey9raquo; Se on kytkettävä kaksi johdinta - "pryamoy9raquo; ja "blokiruyuschiy9raquo;.

Samanaikaisesti, ohjaus kosketin on kiinni ja ansiosta suljettu painiketta "Stop9raquo, ohjaus toimia kelauslaite kela on kiinnitetty. Kun vapautat "Pusk9raquo painiketta; Kontaktori pysyy suljettuna. Avaaminen koskettimet "Stop9raquo painiketta; aiheuttaa laukaisu sähkömagneettisen kelan vaihe- tai neutraali, ja moottori on kytketty pois päältä.

Palautuva magneettikäynnistimellä

Kääntää moottori vaatii kaksi magneettikäynnistimellä, ja kolme painiketta. Magneettinen toimilaite asennetaan vierekkäin. Selvyyden vuoksi on huomautettava, niiden ehdollisesti syöttöliitäntöjen numerot 1-39ndash, 5, kun taas ne, johon moottori on kytketty niin 2-49ndash; 6.

Peruutettaessa käynnistin ohjauspiiri on kytketty seuraavasti: pääte 1, 3 ja 5 sekä vastaavat numerot vieressä käynnistin. "Vyhodnye9raquo; poikittaistapit 2 6, 4, 4, 6, 2. Johdin syöttömoottorin liitetty kolme terminaalia 2, 4, 6, mitään käynnistin.

Rajat kytkentäkaavio samanaikaisesti aktivoinnin sekä toimilaitteiden aiheuttaa oikosulun. Sen vuoksi johdin "blokiruyuschey9raquo; piiri kukin käynnistin on kulkevat ensin suljetun ohjaus kontakti viereisen, ja sitten - sen avoimen. Sitten toinen käynnistin kytkentä aiheuttaa katkaisun ensimmäisessä ja päinvastoin.

Toinen pääte suljettu "Stop9raquo painiketta; kytketty ei kaksi, vaan kolme johdinta: kaksi "blokiruyuschih9raquo; ja rehun painiketta "Pusk9raquo,, on kytketty rinnan toisiinsa. Tällaisen yhteyden järjestelmään painiketta "Stop9raquo; pois tahansa alkupaloja kytkettyjen ja pysäyttää moottorin.

  • Ennen kokoamista piiri olisi vapautui osasta ja virtasäädin jännitemittarin poissa.
  • Aseta nimitys ytimen jännite, joka on saatettu sen, pikemminkin kuin käynnistin. Se voi olla 220 tai 380 volttia. Jos se on 220, puola ja vaihe on nolla. Jännitteitä nimitys 380 - tarkoittaa eri vaiheissa. Tämä on tärkeä näkökohta, koska jos väärä yhdistävät ydin voi polttaa tai ei juosta täysin välttämätöntä kontaktoreita.
  • Painiketta Starter (punainen) On tarpeen ottaa yksi punainen nappi "Stop9raquo; suljettujen kontaktien ja yksi musta tai vihreä painike "Pusk9raquo kirjoitus; aina auki kontakteja.
  • Huomaa, että tehokontaktoria pakotetaan työskentelemään tai pysäyttää vain vaiheiden ja nollia, jotka tulevat ja lähtevät, maadoitusjohtimet aina yksimielisiä liitinalustan ohittaa käynnistin. Kytkeä ytimen lisäksi 220 volttia päätteen kanssa 0 otetaan suunnittelussa käynnistin organisaation.

Ja kuitenkin, tarvitset hyödyllinen laite - koetin sähköasentaja, joka voi helposti tehdä sen itse.

Kuinka kytketään kontaktori

Syöttämään tehoa moottoreita tai muita sellaisia ​​laitteita, käytetään kontaktoreita tai magneettinen toimilaite. Laitteet usein kytkentä päälle ja pois päältä. Kytkentäkaavio magneettisen käynnistin yhden vaiheen ja kolmen vaiheen ja käsitellään edelleen.

Kontaktorit - mikä on ero

Ja kontaktorit ja moottorinkäynnistimet on suunniteltu sulkeminen / avaaminen yhteystiedot sähkövirtapiirien yleensä - teho. Molemmat laitteet kootaan perusteella sähkömagneetin voi toimia DC ja AC eri - 10 V 440 V DC ja 600 V AC. ovat:

  • useita työ (teho) yhteyksiä, joiden kautta jännite syötetään kuormaan koukku;
  • useita Apukosketinten - järjestämistä varten signaalin piirejä.

Niin mikä on ero? Mikä on ero kontaktorit ja moottorinkäynnistimet. Ensinnäkin ne eroavat suojan. Kontaktorit ovat voimakkaita Keskyttäjien. Tästä seuraa kaksi muuta eroa: koska rengasrikko kontaktorit on suuri koko ja paino, ja niitä käytetään korkean virtapiirit. Pienillä virroilla - jopa 10 A - valmistettu yksinomaan käynnistimet. Ne, muuten, suuria virtoja ei synny.

Ulkonäkö ei ole aina niin erilainen, mutta se myös tapahtuu

On toinenkin suunnittelupiirre: käynnistimet ovat saatavilla muovinen tapauksessa ne poistettiin ulkopuolella vain tyynyjä. Kontaktori, useimmissa tapauksissa ei ole asunto, on siis asennettava suojakuoriensa tai laatikoihin, jotka suojaavat kosketukselta elävää osia sekä sateelta ja pölyltä.

Lisäksi on olemassa joitakin eroja nimittämisestä. Toimilaitteet on suunniteltu toimimaan kolmivaiheiset asynkroniset moottorit. Koska heillä on kolme paria tehokontaktit - yhdistää kolme vaihetta ja yksi apu- jonka läpi tehoa edelleen syötetään moottorin käydessä jälkeen "Käynnistä" -painiketta vapautetaan. Mutta kuten työ samanlainen algoritmi sopii monia laitteita, jotka on kytketty niiden erilaisia ​​laitteita - valaistusvirtapiiriä, erilaisia ​​laitteita ja laitteita.

Luultavasti koska "täyte" ja toiminto sekä laitteet eivät eroa toisistaan ​​monissa hinnastoissa Starter nimeltään "pienikokoisia kontaktorit".

Jotta voitaisiin paremmin ymmärtää magneettipiirin yhdistää toimilaite, on välttämätöntä ymmärtää sen rakenne ja toimintaperiaate.

Perusteella käynnistin - ja induktorista. Ikeen koostuu kahdesta osasta - liikkuvan ja kiinteän. Ne on valmistettu muodossa kirjaimet "W" asettaa "alas" toisilleen.

Alaosa on kiinnitetty runkoon ja on kiinteä, ylemmän jousikuormitteinen ja se voi liikkua vapaasti. Pohjassa rakojen magneettinen kela on asennettu. Riippuen siitä, miten haava kela, muuttuvat nimellisarvo kontaktorin. Siinä on kela 12 V, 24 V, 110 V, 220 V ja 380 V yläosa magneettipiirin, on olemassa kaksi ryhmää kontakteja - liikkuvan ja liikkumattoman.

Laite magneettikäynnistimellä

Puuttuessa jousivoimalla puristaa yläosan magneettipiirin, koskettimet ovat alkutilassa. Kun jännite (käynnistyspainiketta on painettu, esimerkiksi) kela muodostaa sähkömagneettisen kentän, joka houkuttelee yläosa ytimen. Tässä tapauksessa koskettimet vaihtaa paikkaa (kuvassa kuva oikealla).

Jos virran jännite sähkömagneettisen kentän myös häviää, jouset painamalla liikkuvaan osaan magneettipiirin ylöspäin, yhteydet palaavat alkuperäiseen tilaansa. Tämä on periaate eklektromagnitnogo käynnistin: hakiessaan jännite ovat kiinni, menetys - auki. Koskettimiin ja yhdistä ne voivat olla mitä tahansa jännite - vaikka vakio, mutta vaihteleva. On tärkeää, että sen parametrit eivät enää valmistajan ilmoittaman.

Näyttää siltä, ​​räjäytyskuva

On vielä yksi vivahde: ​​käynnistin yhteystiedot voivat olla kahdenlaisia: avautuva ja sulkeutuva. Nimien pitäisi olla niiden toimintaperiaatteen. Normaalisti suljettu kontakti toimintaa sammutettu, normaalisti auki - kiinni. Virransyöttöön käyttää toista tyyppiä, se on yleisin.

Kytkentäkaaviot magneettinen toimilaite, jossa on kela 220

Ennen kuin siirrymme järjestelmiin käsitellä mitä ja miten nämä laitteet voidaan liittää. Useammin kuin ei, se vaatii kaksi painiketta - "start" ja "stop". Ne voidaan tehdä erillisissä koteloissa, ja se voi olla yksittäinen elin. Tämä niin kutsuttu push-postitse.

Painikkeet voivat olla yhdessä pakkauksessa tai eri

Kanssa erilliset painikkeet on selvä - heillä on kaksi kontaktia. Yksi vetää, se menee toisesta. Postitse kaksi yhteystietoryhmiä - kaksi kustakin painike: kaksi käynnistysvaiheen, kaksi jalkaa kunkin taiteilijan kädellään. Lisäksi on yleensä päätelaite maadoitus. Ei mitään liian monimutkaista.

Yhdistäminen käynnistin kela 220 verkkoon

Oikeastaan ​​paljon liitännät kontaktorit, kuvaavat muutamia. Liitäntäkaavio magneettikäynnistimellä yksivaiheissa verkko on yksinkertaisempi, koska aluksi - se on helpompi ymmärtää edelleen.

Ruokinta, tässä tapauksessa 220, puheenvuoron käämin, joka on nimetty A1 ja A2. Molemmat terminaalit sijaitsevat kotelon päällä (katso kuva).

Se antaa virtaa kelaan

Jos nämä kontaktit yhteyden pistotulpalla (kuten kuvassa), laite on toiminnassa, kun pistokkeen pistorasiaan. Voimalla L1, L2, L3 voi siten soveltaa stressiä ja poistaa se voidaan aktivoida, kun käynnistintä koskettimien T1, T2 ja T3, vastaavasti. Esimerkiksi L1 ja L2 tulot voidaan soveltaa DC-jännite akun, joka ruokkii jonkinlainen laite, joka on kytketty ulostuloihin on T1 ja T2.

Yhdistäminen kontaktorin kela 220 vuonna

Kytkettäessä yksivaihejärjestelmissä kelaan ei ole väliä, mitä tulokseen sovelletaan nolla, ja joihin - vaihe. Voit heittää lanka. Jopa useammin A2 vaihe toimii kontakti kätevästi näytetyn vielä alemmalla puolella kehoa. Ja joissakin tapauksissa se on helpompi käyttää, ja "nolla" yhteyden A1.

Mutta, kuten tiedätte, tällainen järjestelmä on liitetty yhteen magneettinen kytkin ei ole erityisen kätevää - ja voit suoraan johtaa virtalähteestä tiedosto, upottaminen tavanomainen kytkin. Mutta on paljon enemmän mielenkiintoisia vaihtoehtoja. Esimerkiksi antaa virran kelaan on mahdollista aika kytkimen tai valoanturi, ja kytketty koskettimet valaistuksen verkkoon. Tässä tapauksessa, vaihe L1 saatetaan kosketuksiin, nolla voidaan toteuttaa, on kytketty vastaavan kelan lähtöpäätteen (kuvassa yllä on A2).

Magneettinen alkajaisiksi usein laittaa moottoriin. Toimi tässä tilassa se on helpompaa, kun läsnä on painikkeet "Käynnistä" ja "seis". Niiden sekvenssit ovat vaihe-teholähdepiiri lähtöön magneettinen kela. Tässä tapauksessa piiri näkyy alla olevassa kuvassa. Huomatkaa että

Magneettipiirin käynnistin painikkeilla

Mutta tämä menetelmä mahdollistaa käynnistin vain kerran pidetään kunnes "Käynnistä" -painiketta, ja tämä ei ole sitä mitä tarvitaan jatkuvan toiminnan moottori. Koska skeema lisätään ns Itsepitotilassa piiri. Se on toteutettu käyttäen apukoskettimet käynnistimen NO: 13 ja NO 14, joka on kytketty rinnan käynnistyspainiketta.

Johdotus magneettinen toimilaite, jossa on kela 220 piiri ja itsepidättävä

Tällöin palattua Käynnistä-painiketta alkutilassa kuluttaa virtaa läpi suljettujen kontaktien, koska magneetti vetää jo. Ja saa virtaa siihen asti, kunnes ketju on rikki painamalla "Stop" tai aktivoitumista lämpörele, jos se on olemassa kaava.

Teho moottorin tai muun kuorman (vaihe 220 V) kohdistetaan kukin kosketin kirjaimella L, ja poistetaan kontaktista alapuolella merkitty T.

Se on esitetty yksityiskohtaisesti, mitä sekvenssin paremmin johtimet kytketään seuraavassa videon. Ainoa ero on, että on olemassa kaksi erillistä painikkeita käytetään, ja painonuppi asemalle tai postitse. Sen sijaan se on mahdollista liittää volttimittari moottoriin, pumpun, valot, mikä tahansa laite, joka saa virtansa 220 V verkkoon

Yhdistää epätahtimoottori toimilaitteen 380 kautta kelan 220

Tässä järjestelmässä eroaa vain siinä, että on kytketty liittimiin L1, L2, L3 kolmen vaiheen ja kolmen vaiheen ja mene kuorman. Käynnistimen kelan - yhteydet A1 tai A2 - Alkaa yksi (vaihe C usein vähemmän ladattu), toinen kosketin on kytketty nollajohtimeen. Myös asennettu hyppääjä säilyttää tehokelalla vapauttamisen jälkeen START.

Johdotus vaihe käynnistin läpi 220

Kuten näette, järjestelmä ei ole muuttunut paljon. Vain se lisäsi lämpösuoja, joka suojaa moottoria ylikuumenemiselta. Kokoonpanojärjestyksessä - seuraavassa videon. Eroaa vain kokoonpanoon yhteysryhmän - yhdistää kaikki ammunta vaiheessa.

Käänteinen liitäntäkaavio moottorikäynnistimet kautta

Joissakin tapauksissa sinun on annettava moottorin pyörimisen molempiin suuntiin. Esimerkiksi vinssin, joissakin muissa tapauksissa. Muuttamalla pyörimissuunta tapahtuu siirtämällä vaihe - liitettäessä yksi kaksi toimilaitetta on käänteisfaasi (esim., Vaihe B ja C). Piiri koostuu kahdesta identtisestä käynnistyspainiketta yksikkö ja joka käsittää yhteisen painiketta "Lopeta" ja kaksi painiketta "Takaisin" ja "Seuraava".

Käännetään piirikytkentä kolmivaiheinen kautta magneettinen toimilaite

Turvallisuuden parantamiseksi lisätään lämpöreleen, jonka läpi kaksi vaihetta, kolmas syötetään suoraan, kuten kaksi suojaus on enemmän kuin riittävä.

Käynnistimet voi olla kela 380 V tai 220 V: n (merkitty ominaisuudet kannen). Jos se on 220 V, johdetaan kelan koskettimet yksi vaiheista (kaikki), ja syötettiin toiseen "nolla" läpästä. Jos kela 380 B, se palvelee mitä tahansa kaksi vaihetta.

Huomaa myös, että johto virtapainikkeen (oikealle tai vasemmalle) ei toimiteta suoraan kelaan ja pysyvästi suljetut koskettimet toisen käynnistin. Vieressä käynnistin kelan kuvattu kontakteja KM1 ja KM2. Toteutetaan täten sähköinen lukitus, joka estää samanaikaisesti syöttää tehoa kahteen kontaktorit.

Magneettinen kytkin asennetaan liitetiedoston yhteystiedon

Koska avautuva koskettimet eivät ole kaikilta Ensinnäkin, voit ottaa ne asentamalla lisävirtaa kontakteja, jota kutsutaan myös kiinnitystä. Tämä kiinnitys napsahtaa erityistä haltijoille, sen yhteysryhmät työskentelevät yhdessä päärungon ryhmiä.

Seuraava video toteutunut liitäntäkaavio magneettinen käynnistin käänteisen vanhan telineen avulla vanhoja laitteita, mutta yleinen toimintatapa on selvä.

Kytkentäkaavio kelan läpi 220 virhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin