kaavinta kone

Yksinkertainen kaavinta parketin omin käsin: 8 askelta

Päivitys lattia talossa voi olla omissa käsissä, mikä säästää rahaa Parketti - se on aina tyylikäs ja ylellinen sisustus. Ja sen ympäristöystävällisyys ja esteettinen ulkonäkö on selkeä etu. Mutta toiminnan aikana päällyste kuluu, se menettää kiilto, on naarmuja, hiertymät ja halkeamia. Höyläys - parketin linjaus tekniikkaa kaapimalla. Se voidaan tehdä joko käsin tai käyttämällä erityisiä laitteita.

Kotitekoinen parketti: valmistautuminen raapiminen

Aikana hionta poistaa pieni kerros puuta. Kotitekoinen lattia kestää jopa 7 menettelyjä. Ennen työn aloittamista on tarpeellista tarkastaa välttämättömyys Cycler lattialle.

Voit tehdä tämän, tarkasta huolellisesti lattia läsnäollessa:

 • Murtunut ja vspuchilis sivustot;
 • Kolhuja ja sirut;
 • Läsnäolo kuoriaisen borers;
 • Paksuus nauhojen, jos se on ohuempi kuin 5 mm, se ei kuulu hiomista.

Ennen käynnistämistä tsirklevki huone vapaa huonekalut ja kaikki ovat objekteja, purkaa sokkelit ja sieppaavat

Testata paksuus ja laatu noppaa, jossa on tarvittavat paperitavaran naskali väliin lattialautojen. Jos se tunkeutuu levyjen väliin kulmassa enemmän kuin 40 astetta, painin rappeutunut tai hyönteisten aiheuttamia. Varmista myös, puulattiaan kuiva. Voit tehdä tämän, pieni alue on peitetty muovikelmulla, murskaus baareja. Suunnittelu l yöllä. Jos kalvo, kondensaatio, sitten kuolee kostea ja voi levittää sientä. Tämä pinnoite on purettava ja asianmukaisesti varustaa vedenpitäväksi.

Etsi vika melko yksinkertainen. Kun katsottuna puulattia näet pieniä reikiä, jotka sijaitsevat lähellä pieniä paaluilla pelimerkkejä.

Havaitessaan edellä mainitut ongelmat, menettely ei suoriteta. Shift parketti tai vaihtaa vaurioituneet osat. Jos naulankannat törröttää, he kädenvääntöä levyiksi. Kaapia parketti voidaan eliminoida teki runkopuita liimalla levyjen väliin. Ulkoneva kappale leikataan lattian tasolla.

Kaavinta Parkettikiillotuskoneet

sukupuoli höyläys - vievää työtä. Helpottaa ja nopeuttaa prosessia auttaa erityistä kaavinta kone. Hiomakoneet ovat nauha ja levy rakenne. Ensimmäinen tyyppi käytetään karkean puhdistuksen. Levy Sanders suorittamalla viimeistely pinnoitusprosessi. Sen avulla voit saavuttaa ammattitason työtä.

Nykyaikaiset koneet ovat kaavinta putken liittämistä varten pölyn kerääjä, mikä helpottaa suuresti työtä.

Hankalia paikkoja markkinaraon ja kulmat parhaillaan hionnan käytetyistä kulmahiomakoneissa kone

1

Määrästä riippuen päällysteen yksikkö on valittu. Esimerkiksi suurissa tiloissa tarvitaan vakava laite, mieluiten 3 siirrettävät levyt. manuaalinen kone soveltuu keskisuurten ja pienten asuntoja. Ostaa laitteita ei tarvita. Nykyaikaiset laasti myymälöissä usein tarjoavat vuokrauspalvelut työkaluja. Käyttämällä tätä palvelua voit säästää rahaa ja nopeuttaa hiekoitusta. Vuokrata yksikkö, varmista, että se toimii kunnolla paikallaan. Kaavinta kone on melko raskas, mutta sen mitat mahdollistavat sijoittaa laitteen tavaratilaan. Mallit on jaettu kapasiteetti 220-380 volttia. Työskennellä laitteiden täytyy tarkkailla turvatoimet.

Prosessi tsiklevaniya parketti omin käsin

Kynsien kone auttaa nopeasti ja tarkasti naarmuttaminen puun pintaa. Lisäksi laitteiden sinun täytyy ostaa hiekkapaperilla numero 40 rouhinta, viimeistelyyn numero 80 numero 100, 120, viimeistelyhiontaa ja irrotettavat asemat koneen ja täyteainetta poistamaan vikoja. Hiottaessa lattia laitteiston sinun täytyy tarkkailla turvatoimet. Ennen menettelyn, sinun täytyy tarkistaa laadun johdotuksen.

Parhaiden tulosten kone käy sujuvasti ja tasaisesti koko lattian, välttää stop yhteen paikkaan, muuten voit poistaa liikaa kerros ja muodostaa vahva pudotus. Ennen työn aloittamista, kone nostetaan, ovat odottamassa kunnes laite poimii vauhtia. Lasketaan sitten hitaasti ja alkaa hionta. Koneissa, käyttää erityistä iho, joka veloitetaan nuolella merkitty laitteeseen.

parketti kaavinta on tarpeen suorittaa in suojalasit ja maski, muodostumista hienojakoisen pölyn

 • On tarpeen vahvistaa karkea hiekkapaperilla numero 40 koneeseen ja käynnistä kone;
 • Grinder kaavi Hankalia kohtia alla paneelit ja sokkelit;
 • Lisätyötä on tehty pitkälle seinälle paikkaan kulki;
 • Ravistaa pölynkokooja heti kun pussi on täytetty;
 • Kulmahiomakoneissa käsiteltiin kulmat poistettiin ja jäljelle jäänyt pieni piste lakka;
 • Tehdä täyteainetta, joka on sekoitetun parketti osittain pölyn ja hämärtää väri sirut ja halkeamia;
 • Kuivauksen jälkeen kitti pinnoite käsittely suoritetaan hiekkapaperilla № 80 kohtisuorassa ensimmäiseen aikavälillä.
 • Lisäpintakä- käyttöyksikön 120 kanssa hioma viimeistelyyn.

Seuraavat työn puulattian pinta on peitetty lakalla tai kittiä.

Tsiklevat parketti ja voi olla manuaalinen menetelmä käyttämällä erityistä työkalua. Manuaalinen kaavin muodostuu puinen kahva ja terä 5 cm: n pituudelta. Sukupuoli pre-kostutetaan ja poistettiin tsiklej ylemmän kerroksen puinen kansi. Sinun täytyy käyttää rahaa vain kaavin, mutta manuaalinen menetelmä on hyvin aikaa vievää. Se vie paljon aikaa ja vaivaa.

Kangas tulisi olla laajempi kuin terä kuolee 10-20 mm, jotta estetään naarmuja ja hakkeen käytön aikana.

Edut manuaalinen hionta - on puute pölyä, säästää rahaa ja hiljainen aikana

Kaavinta on parempi aloittaa ikkunasta ovelle. Ajaa tarvittavien jaksojen suuntaan puun syyt. Klikkaa työkalu olla sama voima ja yrittää kaapata ole yksi, vaan useita kuolee. Hionta monimutkaisia ​​tonttien valmistettu käyttäen kahvimylly erityisellä suuttimella. Käsittelyn jälkeen parketti kitti epäselvä kaikki pelimerkit ja halkeamia. Seuraavaksi sinun täytyy tehdä loppuun kiillotus, joka suoritetaan vain kuivalle lattialle. Sen täytäntöönpanemiseksi tarvitaan puukappaleen 25 cm: n pituinen ja hiekkapaperilla numero 100 tai 120. On tarpeen kääriä kangas palkki. Sitten liikkein ajaa laitetta, joka on saatu sukupuolen, polvillaan. Tehdä työtä huolellisesti, pyyhkiä kaikki pienet naarmut.

Voit käyttää toista menetelmää. By Emery vanhoja kenkiä liimataan levyt ja aloittaa varovasti hieroa lattian ajoittain kontrolloimalla laatu hiekkapaperilla. Keräilyyn lattia vie aikaa, mutta jos tehdään oikein sileä lattia ilahduttaa silmää. Kun kaikki työt lattiat imuroitu ja aloittaa lakkaus pinnoite. Lakka levitetään 3 kerrosta. ei pitäisi kiirehtiä, jokaisen kerroksen tulee olla kuiva. Ennen kuin lakkakerros 3, lattian on jälleen tehtävä hienolla hiekkapaperilla.

Asianmukainen höylääminen parketti omin käsin (video)

Näyttäviä ja kiiltävä parketti ylpeänä isännöi ja korostavat suunnittelua ja ylellisyyttä sisätilat. Meidän täytyy vain laittaa vähän vaivaa ja huolellisuutta.

välineet

Kun korjaus on puupinta tehty tsiklevat. Tavoitteena on poistaa kaikki kuoppia, poista syvä lika ja päivittää vanha pinnoite. Täysin mahdotonta kuvitella, että tällainen työ tehtiin kerran manuaalisesti Kaavin sykli. On mahdollista, että aikana palauttaminen parkettilattia kodeissa aatelisten tällaisia ​​tekniikoita harjoiteltu tänään, mutta kaavinta kone, ihme nykyaikaisen tekniikan, avulla voidaan suorittaa työn paremmin ja nopeammin.

Tarve kaavinta työstä

Parketti tarvitsee säännöllistä huoltoa. Huolimatta kestävyyttä tässä kerroksessa, aikana sen pitkäaikainen käyttö on tarpeen pieniä korjauksia: korvaaminen tai mastiksi lakka. Tsiklevat parketti tehdään suoraan munimisen jälkeen, kun mukana pelkistämällä maalipinnoittaa parketti, tai substituutio.

Tyypillisesti kaavinta toiminta tapahtui kahdessa vaiheessa: ensimmäinen - karkea kohtelu, joka koostuu tasoitus päällysteen, tahrojen ja poistaa jälkiä vanhan lian ja jalat, sekä poistamalla vanha lakka; Toinen - viimeistely ja kiillotusaineiden soveltamista uuden pinnoitteen.

Työkalu tsiklevaniya parketin hiontaa. Tällainen kone voidaan menestyksellisesti käyttää pinnoite parketti ja puinen lattia toiseen: esimerkiksi, kansilaudoituksen. Tämä on totta, jos asennuslevyn suoritettiin käyttäen piilotettu suluissa. Käyttämällä kaavinta koneiden puulattioiden pidetään kätevä työskentelevät kulmat, alueilla lähellä lämpöpatterit ja seinät, muut ja "kuolleita kulmia."

Kun työn suorittamiseksi laajoilla alueilla vaativat vakava kalvintyökalulla, jota kutsutaan kolmen levyn kiillotuskone. Toimi tässä tapauksessa on nopeampi, mutta tulos on parempi. Yhteydessä kotityön ja pieniin tiloihin manuaalinen kaavinta kone on varsin sopiva, jonka avulla vähintään kätevä jauhaa "sokeita pisteitä."

Käsinkaavintamenettelyin koneet rakentamiseen värähtelevät, vyö, eksentrinen, delta, ja muita. Kaikki mallit on varustettu yhteyksien liittämiseksi pölynimuri ja helpottavat muuttaa työ hionta kupit. Hiomakoneet parketin voidaan laskea eri aikoina jatkuvaan toimintaan, koska eri malleissa on erilaisia ​​valmiuksia. Kotitalouden laitteet syöttöjännitteen on suunniteltu 220, ja vaativat ammattimaista virtalähde on 380V.

Hiontaan ja hionta parketti käyttää seuraavia laitteita:

 • Kaavinta rumpu kone. Useimmissa tapauksissa, koti tehty hiominen puheenvuoron käyttää laitetta, jossa on rummun leveys on 200 mm. Ennen siirtymistään sinun täytyy tutkia huolellisesti lattialle mistään nauloista tai ulkomaisen muassa poistaa tiloista kaikki roskat.
 • Yhden ja kolmen levyn hiomakoneet. Näitä laitteita käytetään yleensä ammatillisen työn laadukasta viimeistely hionta korkean tason lattiat lisääntynyt vaatimuksia, uusi jono, ja lattia sekä ennen suorittamista sävytys parketti tai lattialle. Tämä laite voi käyttää pinnoitettaessa lakka välissä välikerroksen hionta.
 • Laite hiontaan vaikeasti tavoitettavissa paikoissa ja reunat. Aiemmin hiontaan reunat ja paikkoihin pääsemiseksi saavuttamattomissa yleistä pyöröhiomakoneet käytä silmukkaa, ja sitten - "bolgarki9raquo;. Mutta tekniikka ei pysy paikoillaan, ja tänään antanut erikoiskone - niin sanottu "sapozhki9raquo;.
 • Hiomamateriaalit. Varten erilaisia ​​laitteita vaativat erilaisia ​​hioma-aineet - Hiomapaperilla rullina erilevyisten ja hiekkaa. Pituus yksi tankkauksen on tyypillisesti 700 mm. Hioma-aineen kulutus on hyvin erilainen, riippuen väliset korkeuserot lankut, parketti ikä, tyyppi edellisen suojakalvon - petsi, lakka, maali, pellavaöljy ja voivat vaikuttaa lopulliseen kustannukset kaavinta koneen.
 • Ylimääräiset materiaalit ja laitteet: sakset leikkaus hioma avaimet asettaa hiekkapaperia rummun kone, täyteainetta, tarjotin, rulla, luuta, pölynimuri, hengityssuojainta varten hengitys elimiä.

Parketti-hiomakone on kompakti runko, jolla on yleensä saranoitu kansi yläpuolella rummun ja laatikon tyyppi kantokahvaa laitteen. Jauhatussylinterissä on yksinkertainen laite kiinnittämiseksi hiekkapaperilla. Kiinnittämiseksi rummun iho, ura ja asettaa puristamalla rulla 2 asuntoja.

Yhdistämällä erikoisnäppäimet asuntoja tehty ura alkua päihin ihon, vetämällä sitä kääntämällä puristus- rullat toisiinsa ja korjata hiekkapaperilla. Rummun pinta kaapimalla koneet on joustava päällyste, joka antaa tiiviin ja yhtenäisen jännityksen jauhamalla nahkoja korkean laadun saavuttamiseksi koneistettu pinta.

Hiontaan hiomapaperilla käytetään yleensä telan leveys on 200 mm ja serge perusteella. Asema hionta rummut suoritetaan sähkömoottori kautta V-hihna voimansiirto. V-hihna kiristetään kiertosäätöyksikössä moottorin levyjen. Puolella pyörät on polyuretaani pinnoite, joka ehkäisee lattialla, kun kone liikkuu.

Nykyaikaisessa kaavinta koneissa on olemassa mekanismi, jonka avulla voit säätää tasoa hanat lattiapinnan ja säätötasolla jäljellä etäisyys koneen huoneen seinään. Laite kaavinta kone voi käsitellä pinnan lähelle seinää, kun se poistetaan baseboards, ja on vastuussa helppous johdon ja erinomaisen ohjattavuuden laitteet.

Ohjausmekanismin, joka on sijoitettu telineeseen, tarjoaa siirto koneen kuljetusasennossa, jossa rumpu on nostettu lattian yläpuolella toiminta-asennossa kun hionta rummun koskettaa pintaa. Nykyaikaisissa koneissa mekanismeja nopean rummun nosto, jotka helpottavat hallintaa kaavinta koneen työssä.

Kotitekoinen kaavinta kone

Aikaisemmin hoidossa puupintojen tarvitaan, jotta aikaa vievää manuaalisiin toimiin halutun tuloksen saavuttamiseksi. Nykyisin myynnissä oli erilaisia ​​hiomakoneita. Kuitenkin hinta kaavinta koneita valmistajalta on melko korkea, joten kehittäjät käytetään harvoin.

Ei ole tarpeen ostaa kalliin mylly koska se voi tehdä itse. Kotitekoinen kaapimalla Kone koostuu sähkömoottorin, joka on asennettu liikkuvaan runkoon, joustavan akselin ja hiomalaikan.

Voit käyttää kaikkia moottorin vanhasta pesukone. Kehys koko 180 500 20 mm: n leikattu paksu rautalevy. Yksi pitkä sivu leikattu täsmälleen käyttäen jyrsin metallin, koska sileä puoli on tarpeen turvata sivuston moottorin.

Valitse mitoitettu alusta kaavinta koneisiin omin käsin - 160 180 10 millimetriä. Tee ulkoasu ja bitin porata kolme reikää. Sitten merkki loppuun kehysaukot että juuri leikattu, porata reikiä ja leikkaa kierretappia. Kiristä kolme ruuvia kehysalueella ja asema reiät pinnapulteille moottorin sivustoon.

Hiomalaikat voi tilata Turner, valitse ne sellaiset mitat - leveys 38 mm, halkaisija 55 mm, 4 mm: n jalka- ja synnytti syvälle 4 mm. Ensimmäinen rulla pora istutus moottorin akselille. Toisessa tehdä ura laakerin 2. Lämpörullaa lämpötilaan, joka sizzled päälle vesi helposti lisätä laakeri 2.

Viimeinen työvaihe tulee reikien poraamista kulman, ja luoda markup kehyksessä. Rullat on sijoitettu samalle riville. Välinen etäisyys keskusten pyörien auton kaavinta Tulevaisuudessa olisi lähes 300 millimetriä. Rullien pyydetään vetämään kumi, modernin hiomakoneet. Leveys nauhan ja kumi - lähes 30 millimetriä. Kumi voidaan ottaa kamerasta mopon tai polkupyörän.

Nyt osaat tehdä kaavinta auton, ja mitä se oli. Yksinkertaistaa työtä, tietenkin, voit ostaa hiomakoneen kaupan verkoston kaupunkisi. Jos kuitenkin haluat säästää, tee kaavinta auton käsillään. Se ei ole niin vaikeaa!

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

Mikä on kaavinta kone.

Kaavinta kone - erityinen työkalu, jolla voit saavuttaa erinomaisia ​​tuloksia hionta parketti, lankku ja muut lattianpäällysteet. Siksi yhä, kotona ja töissä, sitä kutsutaan kiillotus koneella.

Kun itse, prosessi hionta tunnettu antiikin ajoista lähtien. Meidän turvautua vieläkin yhdeksästoista luvulla, jotta saavutetaan mahdollisimman tasaisuutta kalliita huonekaluja ja parkettilattiat. Lisäksi, jos aiemmin ollut suorittaa kaikki manipulointia hionta pinnoitteen manuaalisesti tai avulla käteviä työkaluja, mutta tänään olemme erikoistuneet ammattikäyttöön tarkoitetuissa laitteissa on tullut pelastus, jolla voitte nopeasti ja vaivattomasti, suorittaa kaikki tarvittavat työt.

Toiminta tämän tyyppisen teknologian on merkitystä suhteessa kokonaan uusi huonekaluja tai puiset kansi ja tarvittaessa kunnostustöitä. Esimerkiksi, kun lattiapäällyste on hiottava ennen liiman parkettilakalla. Myös, poistamalla pintakerros, voi ottsiklevat minkä tahansa tuotteen tai päällysteen puuta, mikä antaa sille tuoreen ja päivitetään ulkonäkö.

Tyypit ja ominaisuudet kaapimalla Parkettikiillotuskoneet

Tähän mennessä on olemassa useita erilaisia ​​kaavinta koneita, jotka vaihtelevat tyypin ja suunnittelun monimutkaisuutta, sekä menetelmää tehtävän hoitamiseen. Nykyaikaiset laitteet ovat hihnan tai rummun tyyppisiä rakenteita. Ne ovat ihanteellisia alkuvaiheessa työn puhdistus ja kiillotus.

Jos puhumme tarpeesta fytiiniä hienohiontaan, on tarpeen käyttää laitetta, jossa on litteä levy mekanismin suunnittelu. Pääsääntöisesti on suositeltavaa käyttää sitä jälkeen esikäsittelyn avulla kaapimalla nauhoitinlaitteeseen.

Mukavuuden ja laadun parantamiseksi modernin tyyppisiä laitteita, riippumatta niiden paksuudesta, mitoista ja muista teknisistä ominaisuuksista, on erityinen suutin, jota tarvitaan edelleen liittämiseksi pölynpoistojärjestelmä. Usein tämä järjestelmä muistuttaa, sen vaikutus, tavallinen pölynimuri erityinen kyky keräämiseen sirujen ja muita teknisiä jätettä. Käsittelyn aikana puupinta, joka on riittävän suuri määrä pölyä, kuitenkin, tämä järjestelmä on yksinkertaisesti tarpeen toiminnan helpottamiseksi isäntä ja parantaa laatua.

Ostamaan tai vuokraamaan raaputtamalla koneita voi merkittävästi nopeuttaa työtä kiillotus parketti kotona tai maassa, palauttaminen puukalusteet, koristelu oven malleja, jne Jälkeen naarmuuntumista - on hyvin yleinen ja tehokas menetelmä vaihe puutyöhön suoritetaan poistamalla lastut on mitättömän ohut kerros: +0,04-+0,20 mm. Puhtaus käsitellyn pinnan, tässä tapauksessa, tarjoaa kaavinta. Todennäköisesti monet muistavat kuinka koulussa oppitunteja työvoiman opettajien opetettiin riisua palan lasia, mutta mitä tehdä käsillään, osoitin? Täällä, kuten tämä on fyysinen olemus hionnan pinnan, lukuun ottamatta sitä, että nyt, sen sijaan, että palan lasia käytetään ammatti luotettava kone. Ilman sen käyttöä höyläys lattia tai muita koneistus pinnoissa on suuremman alueen olisi erittäin vaikeaa, ellei mahdotonta.

Valitse auto, kannattaa perustuen koko pinnan kunto. Esimerkiksi, Kolmen levyn pinnan hiominen kone ei suositella käytettäväksi epätasainen lattia, koska se ei pysty läpäisemään jokaista vanhaa karheus. Tällöin parempi ostaa laitteen rummun tyyppisuunnitelman, esivakautussuositus lattian pintaan hionta.

© 2012 OOO "Brownie" Kaikki oikeudet pidätetään, kopiointi tahansa materiaalia ilman lupaa hallinto on kielletty.

1