Kaavamaisen smokehouse savustettu

Sähköinen smokehouse savustettu kotiin

Sähköinen smokehouse savustettu nauttii suurta suosiota pienikokoinen. Hän, toisin kuin perinteiset asennuksen avulla polttaa lihaa ja kalaa, ei vain esikaupunkialueella, mutta myös kotona. Ruoanlaitto herkkuja voidaan polttaa tehtaalla ja hätävara sähköasennus.

Molemmat laite täydellisesti selviytymään tehtävänä on valmistella savustettuja tuotteita. Ero on ulkonäkö ja arvo. Lisäksi itse tehtyjä asetuksia ei suositella sijoittaa asuntoja. Tätä varten parempi ostaa Kulttuuritehdas vaihtoehto.

Kaupallinen ja kodin sähkölaitteet savustamossa

Sähkötyöt kylmäsavustus, valmistetaan tehtaassa, tehokkaampi improvisoitua. Tämä näkyy nopeus ruoanlaitto, joka on korkeampi kuin savustamossa tehty omin käsin. Eroa tällaisten laitteiden ja enemmän esteettinen ilme.

Ne ovat käytettävissä suorakaiteen ja lieriömäinen, ja sen sijaan, sahanpuru, voivat työskennellä erityisen briketit. Kustannukset perusmalleihin on noin 2000 ruplaa, ja tehokkaampia ja toiminnallinen ala on 10000 ruplaa ja enemmän. Siksi todella hyvä asennusohjelma savustettu on melko kunnollinen hinta.

Kotitekoinen sähköinen smokehouse menossa improvisoitua, mikä tekee kustannukset minimiasetuksilla. Tämä oli syy, että monet kotimaiset mestarit pitävät tällaisia ​​aggregaatteja tehtaalta. Tarpeeksi viettää yhden työpäivän ajan, aina olla hänen pöydällään tuotteita savustettu.

Ei erityisiä taitoja ei vaadita. On vain tarpeen saada käyttöönsä joitakin materiaaleja ja välineitä ymmärtää, miten asennuksen suorittamiseksi oikein tietyt peräkkäiset työtä.

Toimintaperiaate sähköisen tupakoitsija savustettu

Tuotteet, jotka sijaitsevat tupakoinnin kammioon ja käsitellään kuumalla savua. Se muodostuu kytee sahanpurua, haketta tai olkaimet. Terminen altistuminen savu johtaa siihen, että neste lihasta työkappaleiden haihtuu ja tuote hankkii kirkas maku ja erinomainen tuoksu.

Kylmä tupakointi, toisin kuin kuuma, suoritetaan alhaisessa lämpötilassa, savu noin 20-25 astetta. Lihatuotteet päästä valmiudesta kymmenen tunnista useisiin päiviin. Kala savustettu nopein ja sianlihaa, vaan päinvastoin, pidempään.

Pitkän aikavälin kypsennyksen kompensoidaan korkeasta laadusta saatu tuote. Tämä näkyy makuominaisuudet, ja pidemmän varastoinnin, joka on usein paljon suurempi kuin paljon kauppoja savustettuja herkkuja.

Mitkä materiaalit soveltuvat valmistukseen sähkö savustamossa?

Perusteella asennus on säiliö. On valmistettu tulenkestävästä materiaalista, on tilavuus, joka mahdollistaa valmistaa tarvittava määrä kalaa tai lihaa. Meidän on voitava luottaa siihen, että tupakointi voi kestää kymmenen tuntia useita päiviä, ja tulevaisuus tupakointi kammion tulisi olla riittävän tilava.

Kotitekoinen smokehouse voidaan tehdä:

 • 200 litran tynnyri;
 • vanha jääkaappi;
 • teräslevy.

Edullinen suoritusmuoto ei. Valinta johtuu sellaisen materiaalin saa- tavuudesta. Kaikki eivät on toiminut elämänsä jääkaappi, ja teräslevy on työskennellä melkein "tyhjästä", mutta etuna on, että voit luottaa omasta koosta. Tynnyri jääkaappi ja edustavat parhaat vaihtoehdot.

Kaavamaisen savustamo savustettu piipusta

Kapasiteetti on otettu kestävästä ja lämpöä kestävästä metallista. Tällaisissa tynnyrit ovat tallennettu kemikaalien ja räjähteiden. Jos tämä ei ole tilalla, sen voi ostaa. Kustannukset ovat korkeat. Tärkeintä, että se oli kansi.

Yhdessä piippu, tarvitset seuraavia aineita:

 1. Neljä pyörää. Tämä elementti on valinnainen, mutta on helppo siirtää savustamoon. Voit käyttää mitä tahansa huonekaluja.
 2. Lämmityselementin ja virtajohto. Ilman näitä komponentteja asennus ei toimi verkkovirralla.
 3. Termostaatti. Paras vaihtoehto olisi laitteen säätö on alueella 20-90 astetta, vaikka oletetaan vain kylmää tupakointi.
 4. Lämpömittari. Ilman tämän laitteen savustamossa on ehdottoman turvallinen, on mahdotonta valvoa savustuksen.

Työkaluista tarvitsee vain pora metallille, mikä tekee luominen sähköinen tupakoitsija mahdollisimman yksinkertaista.

Vaadittu kahden lavat tarvitaan. Yksi kontti käytetään polttoainetta, ja toinen - keräämään rasvaa ja rasvaa. Paikannus työkappale ritilä voi olla koukkuja tai järjestelmän. Mukavuussyistä, molemmat vaihtoehdot voidaan yhdistää.

Kapasiteetti on perusteellisesti pesty. Erityisesti täytyy huolellisesti puhdistaa tynnyreitä, joita käytettiin ei omiin tarpeisiinsa, ja osti sen. Sisällä lay ja palavan puun tai sylillinen polttopuut. Tämä tehdään päästä eroon kaikista öljyisten saostus ja hehkutus seinät.

Kun puu on kokonaan poltettu, sisäseinät piipun puhdistettiin teräsharjalla poistaa jäljellä noki. Lisäksi tarvittava kapasiteetti huuhdellaan vedellä, johon on lisätty kotitalouksien pesuaineissa.

Kun säiliö on kuiva, on asennettu pyörät, pohjaan porattujen reikien ilmanvaihtoa varten. Yhteensä on tehtävä 5-8 reikää, joiden halkaisija on ympyrän 10 millimetriä.

Sijoittaminen lämmityselementin

Voit laatia nykyisistä vanhan talon ja on tarpeetonta burzhujku. Jos poistat itse lämmitintä ei toimi tai vanhan laitteen tehdä, voit ostaa lämmityselementti lämpöä tai niiden erikoisliike.

TEN otettava avointa tyyppiä. Sekoita se keskellä piipun. Sen pitäisi jo olla täysin kuiva. Liitteenä jäsen pulteilla. Välittömässä läheisyydessä termostaatin kytketty sarjaan kuparilanka 2,5 mm2. Sinun on sijoitettava laite sopivaan paikkaan.

Tee reikä halkaisijaltaan pieni, jonka läpi on kiinnitetty lämpömittari. Keskellä piipun Sekoita pannulla tai leivinpaperille. Tämä pala levy vaaditaan keräämään tippuva rasva kypsennyksen aikana lihan kanssa (kala). Kannen aukko-tehty savupiippu, jonka halkaisija on 50 mm, joka on varustettu suljin sulkeutuu alussa kylmän savustettu.

Panoroida alle polttoaine voi tehdä verkkoon tai vanhasta perinteisen ruukkuihin. Tilavuus tämä pakkaus määrää ajan rappeutuminen sahanpurua (haketta). Viiden litran pannu riittää 10 tuntia lämpötilassa tupakointi on 20 astetta. Siksi aikoo kokata sianlihaa, sinun täytyy joko lisätä kapasiteettia, tai tehdä joitakin kirjanmerkkejä pelimerkkejä.

Jos kaikki työ tehtiin oikein, saat Tupakointitilan asetus alareunassa on sähkö, ja ylhäältä on kaunis alue mahtuu työkappaleiden. Pakollinen Tuuletus on läsnä alle rasvan tippumisen lokeron alle pölysäiliötä, aukon savupiipun-kansi.

Koottaessa sähköinen savustamossa päätökseen, alkavat heti ei suositella tupakointia. Ensinnäkin, sinun täytyy hieman tynnyri raskochegarit. Ensimmäinen lämmitys pitäisi kestää välillä 10 ja 20 minuuttia. Kun se on jo nyt mahdollista antaa lihaa (kala).

Kaavamaisen savustamo savustettu jääkaapista

Jos vanha jääkaappi on epäkunnossa, se on erinomainen perusta elektrokoptilni. Sekvenssi toimii elvyttämiseen tämä asennus on seuraava:

 1. Pois jääkaapista jäähdytys ja eristävän jäseniä.
 2. Alaosassa yksikön asennettu lämmityselementti (lämmitin) tai sähköliesi.
 3. Riviliitin lähtö kapealla, jossa kompressori on sijoitettu ennen. Se on kytketty kytkimeen.
 4. Tulenkestävät metalli paistaminen korjata yli TAN. Kontti sahanpuru lisätty lämmityselementti tai sähköliesi.

Mukavuus tällaisen laitoksen on vanha ristikko, jotka ovat jääkaapissa voidaan käyttää sijoittamista lihan ja kalan valmisteita.

Liian suuren yksikön ei pidä ottaa. Ensinnäkin voi olla vaikeuksia sen sijainti ja toisaalta vähentää tehokkuutta.

Polttoaineen määrä poltetaan määrittää keston hajoamisen sahanpurua (puuhake). Viisi kilogrammaa, kuten tapauksessa, että piippu on riittävä aikaansaamaan ajan savustettu 10-12 tuntia.

Electric kotitekoinen smokehouse sopii asennettavaksi kaupunki- ja esikaupunkialueilla alueella. Keskeyttää talossa samanlainen setup ei suositella. Jotkut yleismies laittaa tällaisia ​​koneita loggias ja parvekkeet, mutta se ei ole turvallista. Asunnon on parempi ostaa tehtaan malli. Se on erilainen kuin mahdollista kompaktin koon, erinomaisen eristyksen.

Electric Smokehouse: Vinkkejä valita

Toiminnan laatua savustettu mahdotonta ilman erikoislaitteita. Nykyään markkinoilla esittelee koko sopusoinnussa Tupakointitilan, jotka toimivat eri periaatteilla. Erityisesti, jaettu malli tupakansavulle altistamista, aggregaatit lämpökäsittely ja niin edelleen. D. perhe sisältää kunkin valmistajan ja sähkö- savustamossa, jossa helppokäyttöisyyttä ja mahdollisuus käyttää kotona. On kuitenkin olemassa yleismaailmallisia laitteita, liikkuvuus, jonka avulla voit suorittaa käsittelyn tuotteiden ja ulkona, että sisällä.

Aluksi määrättyyn suuntaan yksikön ja tuotteet, jotka aiot polttaa. Useimmat nykyaikaiset mallit palvella tehokkaasti kalaa, lihaa, pekonia, makkaraa, ja niin edelleen. D. Sitten kapasiteetti määräytyy tuotteen. Esimerkiksi, sähköinen savustamossa lähtötaso voi tarjota yhden kerran valmistamiseksi 2-3 kg. Vuonna kehittyneempiä versioita odotetaan lastaus 10-15 kg. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että äänenvoimakkuus on suoraan korreloi tiiviyttä ja liikkuvuuden. Se on massiivinen rakenne olisi vaikea ottaa piknikille.

Toinen tärkeä ominaisuus on tupakointi, joka määräytyy teho. Tuottavin segmentti mallin, joka perustuu asunnon sovellus, teho potentiaali 500-600 wattia. Jälleen, riippuen erän koosta, kuten sähköinen savustamossa voi suorittaa tehtävänsä ja 2 minuuttia ja 30 minuuttia - olosuhteissa, maksimitaso.

Rakenteelliset parametrit ovat yleensä ohjataan tai yhdelle niistä savustettu, tai niiden yhdistelmän. Kuumamuokkaus edellyttää terminen vaikutus tuotteen lämpötilassa noin 90 ° C: ssa, ja kylmä tupakointi suoritetaan 20-25 ° C: ssa Molemmissa tapauksissa aika valmiste voi vaihdella muutamasta tunnista viikkoon tai enemmän. Kuitenkin sähköinen savustamossa savustettu nopeuttaa tätä prosessia. Tällainen valmiste menettely lisää monimutkainen teknisesti suoritusmuodossa, mutta tulos oikeuttaa itse. Tämä muotoilu on tarkoitus kyky muodostaa savukaasujen pakokaasujärjestelmän keittiössä, joten voit käyttää laitetta suoraan asuntoon.

Silti useimmat mallit sisältävät ainoastaan ​​suorituskyvyn kuuma savustettu. Tämä koskee mobiililaitteisiin klassinen muotoilu. Edut hallussa sähköinen smokehouse savustettu, ovat nopea valmistuksen ja mukavuutta. Tällaiset laitokset eivät vaadi asentamista erityisiä savuttimet ja vain muutaman minuutin avulla lopputuloksesta.

Uusimmat mallit on varustettu tällaisella laitteella elektronisesti ohjattu lämpötila-anturit. Jollain tavalla nämä laitteet muistuttavat tavanomaisia ​​työn liedet - muotoilu tarjoaa myös paneelin painikkeilla ja nupit, jonka kautta käyttäjä laitteita säätää. Useimmat laitteet ovat monimutkaisia ​​laitteen käsittelyyn kylmää savua. Tässä tapauksessa sähköinen savustamossa voi sisältää erillisen työtilan tai savua generaattori. Sellainen yhdistelmä, esimerkiksi, voidaan käyttää pääkammion kuin uunissa, generaattori - suoraa täytäntöönpanoa tupakoinnin. On olemassa muita kokoonpanoja, joiden avulla laitteiston toiminnan eri tiloissa.

Koska organisaatio savustus antaa paljon vaivaa, komponenttivalmistajat tekniikka apuvälineitä. Esimerkiksi -perussarjaa sisältävät tarjottimet, kuppeja, ja tupakointi briketit. Erilliset Tarvikesarjat tarjotaan malleissa savu generaattori. Esimerkiksi savustamossa huoneiston välttämättä vaadi yhteyttä erikoislaitteet poistamiseksi savun. Tätä varten Letkut ja liitososaa.

Perustiedot Erillinen smokehouses hyvin edustettuna linjat ja Greentechs Muurikka. Tietomalli on pienikokoinen, kunnollinen toimivuus ja optimaalisen suorituskyvyn. Tämä siisti laitteisiin maksaa noin 4-5000. Hiero., Jotka soveltuvat sisäkäyttöön. Jos haluat rikas ja tuottava sähköinen savustamossa talon, ota yhteyttä yrityksen Anuka tuotteita. Tässä tapauksessa puhumme malleja, joissa savuttimet, joka maksaa välillä 10000. Rub. Jos aiot säännöllisesti savustettu ruokia, suurina määrinä, niin tulla auttamaan yksiköiden Kocateq ja Landmann. Piirre tämä tuote on kyky virrata suuria määriä lihaa, kalaa, makkaraa ja makkaraa. Voimme sanoa, että tämä kaupallinen malli, mutta mitään erityistä rajoitusta ei ole tarkoitettu kotikäyttöön. Tietenkin, jos perheenjäsen on paikka massiivinen rakenne, ja se on valmis hyväksymään lisäkustannukset energiankulutuksen.

Savustusprosessi voidaan tehdä eri tavoin. Yksinkertaisesti viittaa tavanomaisten Metallilevyverkot ja grillit, jonka voi tehdä ilman nuotio. Suunnilleen samoihin periaatteisiin työskennellä savustamossa huoneistoja sähkövoiman, mutta sillä on merkittäviä eroja. Ensinnäkin, ei tarvitse suorittaa monimutkaisia ​​manipulointia polttopuun ja sytytyksen sallii tällaiset aggregaatteja antamaan vaatimaton mitat. Toiseksi lähes kaikki omistajat tällaisten laitteiden huomata korkea tupakoinnin, joka tässä tapauksessa ei heikennä gastronominen tuotteen ominaisuudet. Ja tärkein etu on elektrokoptilen toiminnan mahdollisuuksia kotona - ei edes parvekkeella ja keittiössä.

Miten tehdä sähköinen savustamossa käsillään

Me kaikki tiedämme, että Savustettu eivät laihdutus- ja erityisesti ne, joita myydään kaupoissa, koska heillä on paljon haitallisia säilöntäaineita ja lisäaineita. Tässä se on, kun on kohtuullisen kysymys, ja miten vähentää mahdollista haittaa lempiruokia säilyttäen maku ja tuoksu? On ratkaisu - koti savustettu. Herkullinen ja, mikä tärkeintä, se on täysin turvallinen terveydelle saadaan riittävän jopa kotona. Ja tämä auttaa elektrokoptilnya, kerätään omiin käsiinsä.

Nykyään on olemassa monia lääkkeitä, jotka voivat korvata puusta savua synteettiset nesteet. Tällöin sähköinen Tupakointitilan, tehty omin käsin, tarjoaa herkullisen tuoksuva savustettu koostuu luonnollisista Haze. Mitä puulajeja tupakoinnin suosimaan, kyse on luonteeltaan henkilökohtaista.

Kokeneet asiantuntijat sanovat, että menestyneimmät liha saadaan käyttämällä sen Savutammi, haapa, kun kala on parempi polttaa oksat hedelmäpuita: kirsikka, omena, päärynä, persikka, jne havupuu sopimaton vaihteessa tupakoida, koska ne sisältävät hartseja, jotka pilaavat maku laadun lopputuotteen.

Making sähköinen smokehouse omin käsin, on parempi suosia menetelmän kylmäsavustuksen, ja tästä syystä. Kuuma menetelmä on tunnettu siitä, että lämpökäsittely on alueella 60-120 ° C, kun taas prosessi vie liian paljon aikaa (2-3 tuntia). Tietenkin se on erittäin kätevä, ja tuotteen maun miellyttävyys ovat erinomaiset. Sähköisessä smokehouse savustettu voivat saada tuote, jolla on pitkä säilyvyysaika, koska johtuen lämpötila pidettiin 20-25 ° C: ssa, tuote on paremmin säilynyt.

Mietitäänpä tarkemmin miten tehdä omin käsin sydänlanka lamppu savustettu.

Tehdä kodin Tupakointitilan savustettu omiin käsiinsä, tarvitsemme metalli tynnyri, hyvin, jos se on tehty kuumuutta kestävästä teräksestä. Tyypillisesti tällaiset astiat on tallennettu kemiallisesti haitallisia aineita ja nesteitä. Jos kotitalous ei ole sellaista esinettä, niin se voidaan helposti ostetaan käsistä tai selaamalla mainoksia paikallislehdessä tai Internet-sivuilla. Tärkein edellytys - piippu on olla yhdessä kannen, jonka toiminnallisuus opit hieman myöhemmin.

Lisäksi rummut tarvitsee seuraavat asiat:

 • sähköliesi, jolloin sisällä oleva ilma on lämmennyt öljy lamppu - jopa sgoditsya alkeellinen "burzhuyka9raquo; tai kymmenen

 • 4 pienet pyörät, joiden kanssa on mahdollista siirtää sähköinen smokehouse savustettu paikasta toiseen - niitä voi ostaa kirpputorilta, ja joka rautakaupasta;
 • termostaatti, jolla on mahdollista säätää lämpötila laitteessa - se on parempi suosia alalla säätölaitteita 20&09deg;C;
 • sähkökaapeli

 • lämpömittari;
 • kyky kerätä öljy erottuu tuotteita tupakoinnin aikana - se voi olla mikä tahansa pala levyn pyöreä tai suorakulmainen muoto;
 • Porat metalli - halkaisijaltaan 10 mm;
 • tarjotin palavien aineiden;
 • mesh kangasta, ritilä koukkuja tai järjestelmän, johon tuote on pinottu.

Kerää omiin käsiinsä sydänlanka lamppu savustettua kalaa tai lihaa ei ole vaikeaa, se on vain tärkeää noudattaa yksityiskohtaisia ​​ohjeita:

 1. Jos tynnyri on aiemmin käytetty varastointiin poltto- ja voiteluaineiden ja muiden kemikaalien, se on huuhdeltava. Useimmissa tapauksissa käyttää tähän tarkoitukseen sooda teräsharjalla ja sen jälkeen pestiin pesuaineella ja huuhdotaan huolellisesti. Johtuen tällaisia ​​manipulointi on mahdollista välttää mahdolliset tunkeutumista haitallisten aineiden tupakointi tuotteita.
 2. Alareunassa tynnyrin asetettu sähköliesi, jotta se ei tukahduta mitään toiselta puolelta. Voit tehdä tämän, voit korjata sen avulla käytettiin metallilevyjä.

Se näyttää savustamossa aiheesta "sreze9raquo;

 1. Sitten sinun täytyy tehdä ilmanvaihdon, joka on porattava pohjaan laitteen 5-8 reiät Ø10 mm. Nyt sinun täytyy varmistaa alue, jolla tuotteet sijoitetaan - se voi olla niin säleikkö ja koukku järjestelmään.
 2. Kun kaikki edellä mainitut prosessit toteutetaan, ota nippu tikkuja tai puuta, laittaa ne piippuun ja sytyttää. Tämä poistaa loput öljystä ja edistää edelleen kalsinoimalla laitteen seinät.
 3. Kun tutkimus savustettu yritys tehtiin, poistaa karsta seinistä piipun. Voit käyttää teräsharjalla. Sitten huuhtele savustamossa savustettu, tehty omin käsin, käyttäen pesuainetta. Äläkä unohda päästä eroon pesuaineen.
 4. Asettaa laitteen pyörillään, ruuvaamalla ne pohjaan tupakoitsija on lähes valmis.

Video: miten tehdä Tupakointitilan alkaen puoli tynnyriä

 1. Käännymme Power Plate, josta, suurelta, meidän tarvitsee vain TEN. Ja vaikka et olisi koskaan nähnyt tällaisia ​​laitteita, voit helposti selvitä tästä tehtävästä. Joten, kun pois sähkölämmitin, sinun tarvitsee vain poistaa kiukaan asemaan ja irrota johdot teplonagrevatelnogo elementti. Ja voit entistä helpompaan, ei "potroshit9raquo; sähköuunissa ja ostaa lämmityselementin markkinoilla tai erikoisliike.
 2. Ruuveilla kiinnittää teplonagrevatelny elementin keskellä asennus ja savu vieressä on termostaatti sarjaliitäntä. On toivottavaa käyttää kuparilankaa, joka on vähintään 2,5. Nyt laittaa se anturin paikka, jossa haluaisit pitää häntä silmällä.
 3. Seuraavassa vaiheessa kokoonpano on varustaa elektrokoptilni päälle. Edellä, seinään porataan pieni reikä, jonka läpi lämpömittarin on kiinnitettävä siten, että se sijaitsee laitteen sisällä. Ja kannessa pitäisi tehdä reikä Ø5 cm, joka toimii savupiippu.
 4. Keskellä öljylamppu asetettu pannun kerätä rasvaa. Tämä voi olla vanha pellille tai muussa ominaisuudessa, sopivin koko tämän mallin. Ja yläpuolella paikka ritilä, jolle tuotteet asennetaan.

Jos aiot käyttää koukkujärjestelmää verkon sijasta, voit myös tehdä sen itse. Ota tangot Ø3-5 mm kierrä ne koukulla ja kiinnitä ne metallipalkkiin, jossa vastaava reiän halkaisija on tehty ennen. Tämä rakenne ruuvataan ruuvien avulla tynnyrin seinämiin.

Laitteen kannen aukko on suljettava läpällä, ja se on suljettava tupakoinnin alussa. Muutoin yksikön tehokkuus on erittäin alhainen.

Palavien aineiden materiaalina voidaan käyttää verkkoa tai perinteistä pannua. Yleensä viiden litran polttoainesäiliöt ovat riittävät yksikön toimimaan 8-10 tunnin ajan 20 ° C: n lämpötilassa tai kolmessa tunnissa nopeutetussa tilassa.

Testi lämmitys on toivottavaa viettää kolmasosa tunti "lämmetä9raquo; asennus, jonka jälkeen voit turvallisesti laittaa laitteeseen tupakoinnin.

Täällä, itse asiassa, ja kaikki tupakkalaitteen kokoamispiirteet. Tietenkin voit ostaa tupakoitsijan ja kauppa, mutta samaan aikaan sinun on maksettava paljon rahaa sille. Ja se, että teet tämän laitteen omalla kädellä, tekee valmiin tuotteen entistäkin entistäkin tilavammaksi.

VIDEO: Tupakoitsija omilla kädillä kylmälle ja kuumalle tupakoinnille

Phoenix Sirius on vain pommi. Tilassa, jossa potstil hajoitettiin 4 litraan tunnissa. SS sai linnoituksen.

 • 01/17/2018 »Itse valmis laite Phoenix - Narodny, Dream, Elegant, Mechanic ja muut

  Ajetaan toisen kerran Phoenix-tyylikkäälle. En ymmärrä miksi tällainen korkean lämpötilan tislaus? Tulipalo.

 • 01.01.2018 »Miten eristää seinän huoneistossa sisältä

  PIR-levyissä on järkevää, jos tarvitset yksityisen talon, joka sulkee lämpöeristeen nopeasti. Ei haju, ei.

 • 01.01.2018 »Paras kotitekoinen laite - miten valita ja mistä

  Hei Joka vuosi laitteita parannetaan, lasten haavat poistetaan, suosittelemme.

 • 01.01.2018 »Paras kotitekoinen laite - miten valita ja mistä

  Hyödyllinen artikkeli. Jos haluat tietää mielipiteeni, jakan sen. Minäkin teen kotiruokaa.

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin