Kaavamaisen lumen lapio

Elektrolopata lumityöt

Asukkaat yksityissektorin talvella on kovat ajat. Vuonna lumiset talvet ne puhdistaa pihalla lunta 3 tai jopa 6 kertaa päivässä. Tällaisina aikoina pääni pyörii vain yksi mainos, pääosissa elektrolopata joka tarkoittaa lumen poisto. Mikä se on ja mitä syödään - yritä huomioon kaikki yksityiskohdat ja ymmärtää.

Kaavamaisen lumen lapio

Aloita Katsotaanpa, miten se on järjestetty. Uskomme tulet hämmästymään tietää, että perinteisellä sähköllä lapio yhteistä pitkä kahva, joka säästää selkää säännöllisestä rinteillä. Tärkeimmät tekee osa - tämä ei ole tavallista kone, mutta jotain enemmän kuin laatikko moottori, jonka lumi heitetään. Joskus tämä tason korvaa harjalla, jonka voit puhdistaa laattojen ja kivi polut mutaa kesällä.

Mahdollisuus sähköisen lumilapiot noin keskiarvo:

 • Snow heittoetäisyys - jopa 10 metriä;
 • puhdistus nopeudella 136 kg / min;
 • leveys 30-45 cm.

Plussat sähköinen lumilapiot

 1. Toisin kuin itsekulkeva lumilingon elektrolopata paljon helpompaa. Jos ensimmäinen punnitus 11-17 kg, lapio vain 5-7 kiloa ja se vie paljon vähemmän tilaa.
 2. Erittäin helppokäyttöinen.
 3. Kuten näette, yksi eduista on erittäin suorituskykyinen, tuskin jokapäiväisessä elämässä on se henkilö, joka heittää vähintään 100 kg lunta minuutissa.
 4. Edulliseen hintaan.
 5. Alumiini käytetään luomaan lapio, joten se kestävä ja vaurioidu.

Miinukset sähköinen lumilapiot

 1. Lumi, joka pystyy selviytymään elektrolopata enintään 20 cm.
 2. Verkkoon kuuluvien, lapio tuntuu kaikki jännite laskee. Valitettavasti, jos sellaista on, on, elämää kumppanisi laskee hyvin nopeasti.
 3. Elektrolopata hyvin meluisa työkalu työskenneltäessä on parasta laittaa kuulokkeet.
 4. Rajoituksia ketteryyttä, älä unohda johto, joka sitoo liikkeen.
 5. Käytettäessä elektrolopaty talvi pitää tarkkailla turvamääräyksiä kanssa sähkölaitteet.

Vain se voidaan sanoa elektrolopate. Vain, kuten aina, haluan antaa neuvoja, hanki itsellesi tämä sähköinen auttaja, eivät hylkää tavallinen standardi lapio. Luettuaan kaikki haitat, sinun täytyy ymmärtää, että on tarpeen siellä on aikoja, jolloin on mahdollista selviytyä vain avulla tavallisen standardin lapio.

1

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Electric lumilapiot: ja ominaisuuksista

Kun talven, yksityisen talon omistajan on aika painonnostossa. Se, että hän on säännöllisesti puhdistaa lumen ja se voi aiheuttaa paljon ongelmia, varsinkin jos puhtaana lumesta massojen on oltava melko suuri alue.

Tietenkin harvoja, jotka aiheuttavat iloa kuin toimintaa. Nyt on kuitenkin olemassa ratkaisu, joka voi auttaa yksinkertaistamaan täytäntöönpanoa työtä. Puhumme sähköinen lumilapiot.

Ominaisuudet ja työkaluyksikkö

Useimmille meistä, talvi on kauan odotettu kertaa. Monille se miellyttää, koska sen avulla voit nauttia vieressä hyvin lämmitetty takka muki kuumaa teetä. Talven imee että se mahdollistaa ajaa lumella dioja.

Tarpeeksi keskuudessamme ja niitä ihmisiä, jotka odottavat kärsimättöminä tähän aikaan vuodesta lähteä kävelylle suksilla lumessa.

Kuitenkin, etteivät kaikki ihmiset odottavat ilo talven tulo. Tämä tarkoittaa lähinnä omistajille mökit ja kesämökeille talon, jota he käyttivät viikonloppulomalla.

Tähän aikaan vuodesta ne liittyvät ensisijaisesti lumi peittää paksu kerros radan ja lähestymistapoja taloon. Ja jotta poistaa sen, se vie paljon aikaa ja vaivaa.

Tietenkin, jos käyttää tätä työtä tavallisille lapio sitä ja todellakin, ei tuo mitään iloa. Kuitenkin, jos tilalla on elektrolopata, henkilö pystyy ottamaan uusi ilme talvi. Itse asiassa se on pieni lumi-poistaminen koneen, joka selviytyy irtolunta hyökkääjät yön alueella vieressä talon.

Tällä laitteella voi pienellä aikaa ja vaivaa järjestyksen palauttamiseksi kuistilla, sekä kappaleita, joita käytämme päivittäin. Seurauksena ajansäästö tehdä lumityöt ihmiset voivat käyttää enemmän kalleuksia.

Kaikki tämä tekee sähköinen lumilapiot parempi ratkaisu taustaa vasten normaalin käden lapio. työkalun selviytyy lunta ja samalla ei ole ongelma puhdistaa ja märän lumen hänelle.

Pääyksikön tämän yksikön tapauksessa moottori. Tässä yksikössä aikaa vuorovaikutukseen lunta imetään lumi massoista hajallaan sivuilla puhdistaa rata.

On kaupallisesti saatavilla, kuten malleja sähkö lapiot että varustettu irrotettava harjat, minkä vuoksi tätä työkalua voidaan käyttää pintojen puhdistukseen ja telakat lämpiminä vuodenaikoina.

Suurimmaksi osaksi, sähkö lapiot on samanlaiset ominaisuudet:

 • imettiin lumi lentää matkaa noin kymmenen metriä;
 • lumi- peittämä alue se suoritetaan nopeudella 100-140 kg / m;
 • kohti siirtää tämä työkalu voi poistaa radan leveys 30-45 cm;
 • puhdistus syvyys on noin 40 cm.

Tähän mennessä kahdenlaisia ​​tällaisia ​​välineitä annetaan myyntiin: alumiinista ja puusta.

Alumiini sähköinen lapio. Seeing ensimmäinen sähköinen lapio valmistettu alumiinista, valtaosa kuluttajista pitää sitä jotain aivan loistava. Ja jollain tapaa he ovat oikeassa.

teloitettiin metalliin perustuvia ilmailun Tämä työkalu ei vain osoittaa pitkäikäisiä, mutta on myös kevyt, mikä tekee siitä kätevä käyttää.

Tärkeimmät edut tämä elektrolopaty ovat seuraavat:

 1. Korkeaa tuottavuutta.
 2. Vastustuskyky rikkoutuminen.
 3. Lisääntynyt suojaus korroosiota vastaan.

Ottaen huomioon, mitä on positiivisia ominaisuuksia työkalun, on loogista, että se maksaa huomattavasti korkeampi verrattuna puinen vastine. Se, että tämä työkalu on tehty rautametallien, riittävä peruste valmistajille hinnoitella tuotteitaan.

Lisäetuna näiden elektrolopaty on, että alumiini märän lumen massojen kiinni hyvin. Talouteen tällaisessa laitteessa, omistajalle arvostavat sitä, kun on aika suorittaa puhdistus alueella lumesta.

Sähköinen lapio puusta

Vaikka tämä työkalu on tehty perinteistä materiaalia maamme kuitenkin edelleen pitää sitä tavallisen välineenä lumityöt on mahdotonta.

Ensimmäinen erot ilmenevät tavatessaan sen puinen pohja, jossa säädettiin eri metallilevyjä. Lisäksi ne eivät ole läsnä antamaan koristeellisesta väline, ja parantaa mekaanisen ja toimintaparametrien.

Ensimmäinen tällainen päällysteet täytyy kärjessä, koska heidän ansiostaan luotettavasti suojattu työkalu jakamalla ja halkeilua.

Näin sähkötyökalu on erittäin kätevä suorittaa puhdistus pintojen hauraita materiaaleja, kuten laatat. Tämä lapio paitsi poistaa tehokkaasti lumen pinnasta, mutta ei vahingoita sitä.

Siksi ennen kuin päättää, mitkä näistä vaihtoehdoista valita lumityöt, sinun pitäisi vastata kysymykseen, puhdistaa kaikilla pinnoilla aiot käyttää tätä työkalua.

Mitä harkitsemaan ostaessaan elektrolopaty

Jos tarkastellaan kauppoja erikoistunut myyntiin ja välineet siivoan, ja siellä voit löytää monenlaisia ​​sähkölaitteita, suunniteltu lumen poisto ja on otettava huomioon siinä vaiheessa valita useita kohtia:

 • Pienin moottoriteho työkalu pitäisi olla 1 kW. Luonnollisesti, siellä on virhe, jos valitset tehokkaampi kone kuitenkin ja tehojen riittäisi hajottaa lunta etäisyydellä kuusi metriä.
 • On suositeltavaa suosia malleja, jotka painavat vähemmän kuin 7 kg. Valitse kookas laite varoen: vaikka moottori ja ajaa työkalua on kuitenkin vielä julkistanut laitteen hakkuun joutuu tekemään tiettyjä fyysistä rasitusta.
 • Leveys lunta vastaanottimen. Optimaalinen elektrolopata, mikä tämä parametri on vähintään 30 cm. Mallit, jotka täyttävät tämän vaatimuksen, tehokkaimmin tehdä työnsä.
 • Huomion arvoinen ja elektrolopaty niin yksityiskohtaisesti kairan tarjoten lumenlinkouksen. On suositeltavaa valita sellainen malli, jossa tämä pala on valmistettu pehmeästä materiaalista, kuten puusta tai muovista.

Elektrolopata, joissa metalli ruuvi on vähemmän edullinen siitä syystä, että puhdistuksen aikana pinnan on olemassa vaara vahingoittaa sitä.

Edut ja haitat sähkö- lumilapiot

Tietäen mikä muodostaa sähköinen auttaja, helppo ymmärtää, mitä etuja se on:

 1. Helppokäyttöisyys ja nopea lumen poisto. Myynnistä johtuen tällaisen laitteen omistaja omakotitalon joutuvat viettämään vain minuutin poistaa 100 kg lunta.
 2. Edulliseen hintaan.
 3. Kevyt. Tämä ominaisuus elektrolopaty selvästi nähtävissä taustaa vasten entistä vieviä laitteita lumityöt, näkyvin edustaja, jotka ovat omalla lumityökalut.

Yleensä elektrolopata ole raskaampia kuin 8 kg. Samaan aikaan, voit täyttää tällaiset kaupat kulkeva laite, jonka paino voi yltää 17 kg.

Niistä puutteet hallussaan sähköinen lapio tarvitaan seuraavia seikkoja:

 • lumi pieni paksuus, ne voivat poistaa yhdessä työvaiheessa;
 • jos työkalu toimii verkossa, jossa jännitteen vaihtelut havaitaan, se voi vaikuttaa suuresti sen luotettavuutta;
 • läsnäolo johto mukaan, joka tarjoaa yhteyden virtalähteeseen rajoittaa sovellusalue lapio;
 • melu - yksi merkittävimmistä puutteista tämän työkalun, joka kestää vähän epämukavuutta käytön aikana, jossa usein elektrolopata niin paljon surinaa, että pitkään puhdistus on välttämätöntä käyttää kuulokkeita.

Pitäisikö minun ostaa sähköinen lapio lumenaurauslaitteet

Siten etuja ja haittoja, jotka on moderni elektrolopata salli pitää sitä täydellinen valinta omakotitalon omistajat. Siksi hänen on päätettävä, onko tällainen osto.

Luonnollisesti jos henkilö ei pelkää liikuntaa, se riittää ja tavanomaisten lumityöt työkalu, joka on saatavilla yksityisellä sektorilla jokaisen asunnonomistaja. Kuitenkin, etteivät kaikki haluavat nykyään viettävät aikaa ja energiaa puhdistusta, lumisten alueella. Tässä tapauksessa olisi parempi käyttää rahaa enemmän modernin version talvityökoneiden työkalu.

Living yksityiskodissa, omistaja on käsitellä monia tehtäviä, jotka eivät tunne tavallisten kaupunkilainen. Yksi niistä on puhdistus alueella, ja jäljet ​​lumessa. Ottaen huomioon, että maamme, sademäärä voi ylittää laajuudeltaan ennusteita, joku voi tulla vakava ongelma clearing alueelle lumen.

Mutta silti he voivat eroon tällaisesta aikaa vievää työtä, jos he saavat enemmän moderni versio lumityöt työkalu - sähkö lumilapiot. Hänen ansiostaan ​​mies voi lyhyemmässä ajassa ja vähemmällä vaivalla puhdistaa pinnat lumi.

Enemmän tarjolla on malleja, jotka pystyvät laittamaan asiat järjestykseen pinnalle tehty hauraat materiaalit, vahingoittamatta niitä. Mutta samaan elektrolopata ei sovelleta kalusteet, jotka eivät ole vammaisia.

Kovat äänet ja pieni ohjattavuus koska johto voi aiheuttaa vaikeuksia säilyttää puhtaus lähiverkon ja kappaleet. Niin että et ole pettymään valinta, se on tarpeen vastata ennen kuin kysymys siitä, onko sinun tätä työkalua lumityöt.

Lapio ruuvi tai elektrolopata - joka on parempi lumityöt

lumenaurauslaitteet tavanomainen lapio - tämä on erittäin raskas Se toimii, koska sinun täytyy tehdä suuria ponnistuksia nostaa lumen ja käännetään sivulle.

käyttö mekaaninen lumilapio (ne - ihme lapio Super-pata) vakavasti vähentää monimutkaisuutta lumityöt välineenä edetä tarpeeksi, siivota lumilapio puolella tie itsenäisesti.

Useimmissa tapauksissa mekaaninen lumilapio merkitse elektrolopaty (teho lapiot), sitten on pieni teho lumityökalut.

Mikä on lapio lumityöt

Selväksi standardi, joka mahdollistaa erillisen kauhakuormaajat Lumityökalujen, ei ole olemassa.

teollisuus mekaaninen lapio tarkoitetaan mitä tahansa laitetta, joka siirrot irtolastia, kuten maaperän paikasta toiseen.

Siksi ehdotamme harkita mekaaniset kaivinkoneet lumityöt kaikkia välineitä ja mekanismeja, jotka soveltuvat seuraaviin kriteerit:

 • on paino 15 kiloa;
 • niiden liike saadaan aikaan lihasvoima, ja lumen poisto mekanismi on mukana;
 • sopiva puhdistukseen pieni alueet, kuten alue edessä talon tai sisäänkäynnin autotallin;
 • eivät vaadi erityisiin koulutus ja muodostuminen;
 • niiden arvo ei ylitä 10000 ruplaa.

Alla kuvattujen kriteerien edellisessä jaksossa vain pudota kahdenlaisia laite:

Auger lapio - onnistunut yhdistelmä tavallista lumilapiot ja kaksi tai trehvitkovogo ruuvi.

toimintaperiaate Tämä laite on yksinkertainen - kun lapio työnnetään eteenpäin, ruuvi kylkiluut koskettaa maata ja alkavat pyöriä.

Tässä tapauksessa, pyörivä ruuvi ekstruusion lunta tiellä.

Tällainen laite ei pysty kallistaa lunta pitkälle, kuitenkin puhdistukseen osa, jonka leveys on suurempi kuin leveys lapiot viettää hyvin monet voimat.

Sen jälkeen, kun ruuvi puristaa lumen välimatkan 5-30 senttimetriä lapio (riippuen nopeuden työntölaitteen), ja sen vuoksi, kuten siirtosuunnassa lapiot heittää lunta paksuus lunta tulee enemmän ja suuremmat.

Hakemus kaira rajoitettu kauhat fyysisesti henkilö, joka käyttää sitä. Lisäksi ruuvi lapio huonosti puhdistus kompakti lumi, koska on vaikea murentua palasiksi, jotka voivat liikkua kaira.

toivottaa työvoimakustannusten vähentämiseksi kun lumen poisto johti syntymistä sähkö lapiot.

Nämä työkalut on suunniteltu mahdollisimman yksinkertaiseksi, joten ainoa työ yksi tila.

sähkömoottori kautta alennusvaihde aktivoi ruuvi, mikä nopeuttaa lumen.

Ruuvista tulee pyörivät lumi suutin, jonka kautta myös ottaa pois oikeaan suuntaan.

Laitteen leveys on 20-30 senttimetriä, koska se rajoittaa moottorin teho.

tehokkaampi sähköinen moottori, lisää lumi voi nopeuttaa tarvittavaa nopeutta tietyn ajan. Kasvu valta sähkömoottori on aina liittynyt lisääntyminen sen massa, mutta tällaiset laitteet eivät käytä sähköä yli 2 kilowatin (tyypillisesti 700 wattia ja 1,2 kilowattia).

On kuitenkin olemassa malleja sähkö lumilapio leveydet 50 cm, voiman niiden moottoreiden lähestyy 2 kilowattia, ja paino on yli 10 kg.

Laitteet, pieni kapasiteetti käytetään puhdistukseen pieniä alueita. Loppujen lopuksi tämä lumilingon suorittaa saman toiminnon kuin ruuvin lapio, vain vähemmällä vaivalla henkilö, joka käyttää sitä.

Toisin kuin perinteiset lapio, sähköinen ei saa siivota syvä tai pakattu lumi, koska se ei voi kaivaa eri syvyyksissä tai poistaa kerroksittain lunta.

Yrittää poistaa lumen paksuus enemmän kuin 20-25 cm (Riippuen mallista) johtaa siihen, että laite ei voi kallistaa lumi, koska se kimpoaa päältä kerrokset ja hajoittaa kaikkiin suuntiin. Lisäksi yksikkö tämän tyyppisen nopeasti zavyaznet, itse asiassa sijaitsee päälle lumen estää sen liikkeen.

puhdistus kompakti Electric lumilapio ei ole käytettävissä, koska paino käytön vähentämiseksi muovi ruuvi, ei kestä raskaita kuormia. Myös tämä laite ei sovi puhdistus märkä lumi, ensiksi märän lumen tukkii kourun tai ulos etäisyyden vähemmän kuin yksi metri, ja toiseksi, kosteutta voi päästä kosketuksiin laajennus pistorasiat ja pistokkeet laitteen ja aiheuttaa oikosulun.

Lisätietoja tästä asiasta, lue artikkeli (turvatoimet työskenneltäessä lumityökalut).

Sähköinen lumilapiot käytetään ainoastaan ​​lumen puhdistukseen sileät pinnat, kuten:

Yritetään lumen poisto schebenchatogo kansi tai tiivistetty Maaperän johtaa nopeaan murtuminen ruuvi.

Jälkeen muoviruuvi ei kestä törmäys:

Joissakin malleissa on pieni pyörät, merkittävästi hellittää lumen poisto, vaikka se lisää yksikön painosta.

Miten valita mekaanisen lumilinko

kunnolla valita lapiot, sinun täytyy vastata muutamiin kysymyksiin:

 • joka Lumi on siivota;
 • joka alue on puhdistettava;
 • missä ja miten myymälä mekaaninen lapio;
 • onko mahdollista päästä taloon siivota paikka laajentaminen;
 • kuka työ mekaaninen lapio;
 • kuka palvella mekaaninen lapio.

sähkö- lapio puhdistukseen tuore lumi paksuus jopa 25 senttimetriä. kaira lapio käytetään puhdistukseen tuore ja lumen paksuus jopa 15 senttimetriä. Jos lumi suuremmat, joudut käyttämään joko tavallinen lapio tai enemmän voimakas laitteeseen.

Mekaaninen lumiaurojen käytetään alueen 50 neliötä, kuten:

 • alue oven edessä;
 • raitojen autotallin ovi;
 • piha talon edessä;
 • pysäköinti lähellä autotalli,
 • pieni lasten leikkipaikka;
 • talon alueella.

Puhdistus laajemmilla alueilla vaikeuttaa se, että joudutaan asettamaan toistuvasti siirtämään jo puhdistettu lumesta, koska kaira lapio reclines hänen ainoa 15-20 senttimetriä, ja sähkö- lapio 3-5 metriä. Lisäksi sähkökoneen ei saa käyttää pidempään kuin 20-30 minuuttia, minkä jälkeen sen on vähintään puoli loma, että moottori oli jäähtyä.

langaton lumi työkalut ovat liian raskaita ja ei sovi määritelmää raappauskoneet, joten olemme kiinnittäneet ne täällä tämän artikkelin.

Seuraavat koskevat sähkölaitteen on siirrettävä ulos talosta laajentaminen.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ulkokuori laajennus - ei saa Käytä niitä, jotka pelkäävät lunta ja vettä tai crack kylmässä, eli alkaen:

siksi tarvitaan Päällystetyn jatke:

Jos et pääse normaalia, ei pelkää märkää lunta ja pakkasta laajennus ja valitse sitten muunlaisia ​​Lumityökalujen.

Ohjaamalla lumen poisto lapset ostaa niitä kaira lapio koska se on paljon vaarattomampia, ja nopeasti pyörivät ruuvi voi vakavasti traumatize lapsi.

Kaupat tarjoavat vain kaksi malli ruuvi lapiot, mutta määrä malleja sähkö- lumilapio lasketaan sata. Olemme valmistelleet kaksi taulukkoa, jossa tärkeimmät ominaisuudet molempien laitteiden kuvataan yksityiskohtaisesti. Lisäksi voit käyttää erilaisia ​​palveluja hintavertailut, kuten:

Virta lapiot

Työntekijät kauppoja, jotka ovat kiinnostuneita kasvattamaan myyntiä, mainostaa eniten rakas malli, mutta ei paljasta niiden todellisia mahdollisuuksia. Usein, koska he eivät tiedä itse. Joten ainoa tapa oppia real mahdollisuus tällaisten laitteiden - katsella useita foorumit, joka käsittelee käyttökokemuksen kauhakuormaajat.

Tässä muutamia linkkejä tällaisten foorumit:

 1. Forumhaus - yksi suosituimmista foorumeilla kiinnostuneille rakentamiseen ja korjaamiseen taloa, palvelu- ja esikaupunkien elämän.
 2. Master City - Toinen suosittu foorumi, jolla voidaan kommunikoida rakentajat, korjaus asiantuntijoita, ja ne, jotka elävät kodeissaan.
 3. Drôme - Aktiivisin, joka käsittelee erilaisia ​​asioita - mistä korjaus koneet talonrakennusta.
 4. Auto - foorumi niille, jotka haluavat tehdä jotain käsillään.
 5. Puutarhan - foorumi niille, jotka ovat hoitamaan kodin ja puutarhan.

Useimmat arviot ovat yhtä mieltä siitä, että mekaaninen lapiot vain hyvä tuore Lumi pieni paksuus. Jos meillä on siivota pakattu, märät tai raskas lumi, on suositeltavaa ostaa lisää voimakas yksikkö tai käyttö tavallinen lapio. Siksi raappauskoneet ovat hyviä vain puhdistukseen pieni alueilla, kuten alue edessä talon tai sisäänkäynnin autotallin.

Mahdollisuuksia on kaksi ostaa mekaaninen lapio:

laitteen ostaminen real myymälän tai toimiston verkkokauppa on edullinen, koska tässä tapauksessa voit olla varma, että ostat täsmälleen yksikön, jotka ovat valinneet tai tilannut. Lisäksi myymälä tarkistaa ja jos jokin ei toimi, antaa toiselle lumilingon samaa mallia, tai rahat takaisin.

Jos ostat mekaaninen lapio verkkokauppa ja pääse käymään toimistossa ja poimia tavaroita, niin se toimitetaan postitse tai kuljetusliikkeen. Tällöin menetät yllä mainitut edut.

Jos saat ei laite, joka tilasi tai se on viallinen, joudut omalla kustannuksellaan lähettää sen myyjälle, ja odottaa kahta asiaa:

 • korvaus kaikki kulut (laitteen kustannuksia ja hinta toimitus);
 • toimitus samankaltainen Tuotteiden ja palaat toimituskulut.

Todennäköisesti rahat siirtoon lapio myyjä te paluu, mutta tämä ei tapahdu heti. Jos et pidä väriä tai jonkin muun parametrin, sillä kuljetuskustannukset, et voi palata.

Siksi parempi noutamaan tavarat kaupasta tai toimiston omasta, jolloin sinun ei tarvitse käyttää rahaa siirtoa. Loppujen lopuksi, jos et pidä jotain, niin sinulla on oikeus välittömästi vaatia korvaavan, mutta myymälä työntekijöillä ei ole oikeutta kieltäytyä sinulle.

Valittaessa internetin kautta helposti vertailla malleja ja tekniset katsomaan kerran yhdessä hintoihin. Tässä on käyttöliittymän valinta sähkö lapio yksi verkkokaupoista:

Menetelmästä riippumatta ostaa mekaanisen lapio, saat silti takuu ja voi ilmaiseen korjaukseen hänen rikkoutuessa.

Kerroit rikki laite tallentaa toimistoon pelastaa teitä itsenäisesti toimittamalla sen myyjälle tai korjaamolle, jonka osoite on määritelty asiakirjat lumilingon. Sitten myymälähenkilökunta tai työpaja tutkimus tehdään, joka on tunnustettu asioissa takuu, ja sitten korjata laitetta ilmaiseksi tai ei.

Jos asia katsotaan Ei-takuu, sitten on maksaa korjaukset itsenäisesti tai ota yhteyttä Department of Consumer Protection pyydetään riippumatonta tutkimusta. Jos riippumaton asiantuntija todetuista takuu, niin voit joko korjataan free-laitetta, tai niillä sovelletaan oikeuteen vaatimuksen kanssa.

takuu huolto laite saadaan postitse tai kuljetusliikkeen, voi olla hyvin kallis koska tarve maksaa välitti yksikkö korjattavaan kohtaan.

Kuten mikä tahansa monimutkaisen mekanismin, tämä työkalu vaatii säännöllistä palvelu, joka sisältää:

 • puhdistus lumesta;
 • öljynvaihto vaihdelaatikko (tietyissä malleissa);
 • tarkista olotilan laakeri;
 • tarkista olotilan ruuvi ja hänen tilalleen, jos tarpeen;
 • katso kaikki kytkimet ja kaapelit.

on suotavaa suorittaa huoltopalvelut erikoistyöpajoja, välttää tappiontakauksen (Jos se on kirjoitettu myyntisopimuksen).

Kuitenkin monet mallit voivat olla käyttökelpoinen, siksi käyttöohjeiden esitettiin yksityiskohtaisesti kaikki tarvittavat toimenpiteet ja niiden järjestys.

Näiden suositusten noudattamista säästää laite vaurioilta ja pidentää sen käyttöikää.

Video näyttää toimintaa sähköinen lumilapio Patriot 2200 2kW teho:

lapiot ovat hyvä vaihtoehto tavalliset pata. Jälkeen lapioi lunta mukanaan se on paljon helpompaa. Kuitenkin, raappauskoneet soveltuvat vain puhdistus tuore lumipeitteen paksuus jopa 10-25 cm, mallista riippuen. Useimmat ovat helppokäyttöisiä laitteita, jotka on varustettu pyörät, - ne on helpompi siirtyä puhdistetulle pinnalle.

Lapiot soveltuu puhdistukseen pienillä alueilla, alueella, joka ei ylitä 50-150 neliö m (Mallista riippuen). lapiot:

Siksi ne ovat enimmäkseen kysyntää yksityiskodeissa, mutta käytetään pienellä alueella organisaatioille.

 • ei kommentteja

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

 • metallit 36
  • värillinen 25
  • musta 10
 • Roskaa 5
  • kuohkea 3
 • Kierrätys ja hävittäminen 66
  • puu 9
   • sahanpuru 3
    • Polttoaineena 3
  • Keräyspaperin 10
  • Lumi ja jää 47
   • Puhdistus kattojen 9
   • Snegoplavilnye laitteet 4
   • lumiaurat 28
    • Teollisuuden ja yhdyskuntien 12
   • Puhdistus ja poisto 5
 • muovi 3
  • Muovipullot 3
 • laitteet 13
  • Kotitalous- ja toimistolaitteiden 8
  • osat 4
  • ajoneuvot 1

Hyvä päivä, lähetä CP 500 kg / h. Kiitos.

Hei. Haluan tietää hinnan venäläisen tuotantoyhtiöiden, kaikki käsittely mimizatsii ympäristön pilaantuminen ja järjestelmän käytön uudelleen paperia, pakkaukset, pullot (väri, ei väri) pistoke.

4p / kg-provokaationa mennä ja heittää roskakoriin lähimpään dumpster! Tämä hyödyttää kaikkia, hyväksymistä tarkastaja jätepaperin, mukaan lukien (ei tarvitse vaivautua pieniä asioita). Resurssi spasibo- tietoa.

Olla tietoinen kaikista sääntöjen asianmukainen hävittäminen

© 2017 - Kaikki oikeudet pidätetään

Kaikki Kierrätys ja

Liity ryhmään

sosiaalisiin verkostoihin

Reprinting materiaalien on sallittu vain viittaamalla alkuperäisen lähteen

1