Kaarihitsauslaitteen invertteri

Säännöt valinta hitsauslaitteet

Hitsauskone - välttämätön väline DIY, se voi olla huomattavasti vähentää kustannuksia rakennustyöt ja korjaus taloja. Asennus kalusteet perusta, aidat, portit tai autotallin ovet - kaikki tarvittavat hitsaamalla. Joka kerta palkata asiantuntija hitsaaja on kallista, se on parempi ostaa hitsauskone kotiin, oppivat työskentelemään hänen kanssaan, ja sitten säästää huomattavasti.

Mitä hitsaaja valita talon - suosituksia valinta

Mitä hitsaaja valita talon? Käsitellä tätä asiaa, on tarpeen esittää, mitkä ovat muotoja hitsaus, sekä mitkä laitteita käytetään näistä tiloista. Käyttämällä erilaisia ​​hitsaus tilat eri materiaaleja on esitetty taulukossa.

Taulukko - lajikkeiden hitsaus

Hitsauslaitteet tulevat kolmenlaisia:

 • Askel alaspäin muuntajat, hitsaus, hitsin vaihtovirralla. Ne keskeytetään magneettipiirin, ohjaamalla magneettinen rako muutetaan hitsausvirran. Nämä yksiköt ovat erittäin luotettavia ja käyttää tehokkaasti hitsauksen MMAAC tilassa. Käytetty hitsaukseen hiiliteräs, kun mitään laadukas hitsi vaaditaan.
 • Hitsaus tasasuuntaajat toimivat MMADC tilassa, eli tasasuunnattu virta. Nämä yksiköt voidaan hitsata hiili- ja ruostumattoman teräksen ja alumiinin seokset. hitsin laatu on paljon korkeampi.
 • Hitsausinvertterit ja toimivat esitettyä mallia kaikissa tiloissa. Tämä monipuolinen laite, joka toteuttaa mitä tahansa hitsaus materiaalit korkean virran.

Useimmat harrastajataiteilijoiden mukana hitsaus aika ajoin, suosia invertterin laitteeseen. Heidän korkeampi hinta on enemmän kuin kompensoi käytettävyyttä ja monipuolisuutta. Kuitenkin, jos olet kiinnostunut alhainen hinta, voit valita tavallisen hitsausmuuntaja.

Valintaa alas hitsausmuuntaja

Tärkein ominaisuus, joka on tarpeen kiinnittää huomiota valittaessa hitsaus askel alaspäin muuntaja, se toimii jännite. Hitsaus muuntajat voi toimia peräisin yksi- tai kolmivaiheinen verkkojännite 380/220 V monipuolisempia yhdistetty malleja, jotka voidaan kytkeä kolmivaiheiseen verkko, ja vaiheen jännite kahden vaiheen välistä ja jännite 220 V.

Toinen parametri on voima hitsauksen muuntajan. Mallit voimalla

380 on suurempi kapasiteetti ja aiheuttaa alempi biasjännite verkossa, mutta ei kaikilla on mahdollisuus kolmivaiheverkon yhteydessä. muuntaja ilmoitettu kapasiteetti ei saa ylittää suurinta sallittua voimaa verkkoon.

Valittaessa tulisi myös ottaa huomioon erilaisia ​​toimivien virtojen ja mitat käytettävät elektrodit. Hiiliteräksestä hitsaamalla tarpeeksi virtaa alueella 80-160 A, elektrodeja käytetään tyypillisesti 1-6 paksuudesta riippuen aihiot.

Paino ja mitat hitsausmuuntaja ovat tärkeitä, jos aiot siirtää sitä. Koska kaikki hitsaus tämän tyyppiset koneet ovat melko raskaita, on parempi suosia varustetuissa yksiköissä pyörät ja kahva helpottaa liikkumista.

Säännöt valitsemiseksi hitsauskone

Hitsaus tasasuuntaajat toimivat pulssi tasasuunnatun virran, mikä lisää valokaaren vakautta, alempi roiskeiden muodostumista, vähentää elektrodin kulutusta. Yleisesti, käyttö tasasuunnatun virran tarjoaa sileä ja ohut hitsisauma, joka on tärkeä koriste-elementtejä.

Hitsaus tasasuuntaajat voidaan käyttää kolmen vaiheen ja yksivaiheinen vaihtovirtaa, jolloin tasasuuntaajat on yhdistetty kolmen tai yksivaiheinen siltakytkennän. Liitäntä kolmivaiheisen piiri tarjoaa suuremman kaaren vakauden ja enemmän valtaa, mutta jälleen kerran, se on tarpeen keskittyä mahdollisuutta kolmivaiheisen verkon

Valittaessa tulisi kiinnittää huomiota eri hitsausvirroilla, mukavuutta järjestelmiä, paksuus käytettävät elektrodit. Säätötila ja hitsausvirta on tasasuuntaajan tehdään yleensä portaittain.

Valinta hitsaus tasasuuntaajan

Hitsausinvertteri - universaali laite, kiitos monenlaisia ​​hitsausolosuhteet se on hyvin suosittu käsityöläisiä eri aloilla. Sen hinta on korkeampi kuin muiden hitsaus, mutta koko, paino ja virrankulutus mahdollistavat käyttää taajuusmuuttajia hitsaukseen kaikissa olosuhteissa.

Mitä etsiä valitessaan hitsausinvertteri? Tärkein parametri, kuten aiemmissa tapauksissa, syöttöjännite on verkko- 380 tai 220, jolloin kolmen vaiheen invertterit on suuri kapasiteetti. Voima ja kesto kesto riippuu: tehokkaampi invertteri ylikuumenee vähemmän ja ne kestävät kauemmin yhtä kuormia.

Toinen tärkeä parametri - välillä tilat ja hitsausvirran. Se valitaan taulukon mukaan riippuen metallin paksuus.

Taulukko - valinta hitsauselektrodin riippuen metallin paksuus

Vaihtosuuntaajan käyttää kotona ja yksityinen rakentaminen, joka on riittävän laaja 60-160 A. Pehmeä säätö mahdollistaa tarkemman säädön hitsausvirran ja parantaa hitsin laatua.

Vielä toinen parametri, jonka arvo on - käyttömäärä aiheuttaa suhde ajan jatkuvan toiminnan aikaan koneen käyttöä maksimivirran tilat. Yllä oleva kuva, sitä pidempi hitsausinvertteri voi ajaa ilman ylikuumenemista. Käytännössä vaadittavan arvon käyttömäärä voidaan laskea suhde hitsaus aika odotusaika elektrodi muuttaa tai koulutus yksityiskohtia. Esimerkiksi, on todettu 80%: n kuormituksella hitsaus aika on 4 minuuttia pakollinen tauko 1 minuutti. Käytännössä on huomattavasti enemmän tauko, mutta turvamarginaali ei vahingoita laitetta.

Merkittävää on myös läsnäolo lisäominaisuuksia, suosituimpia ovat:

 • Hotstart, tai "hot start" - äkillinen nousu virran alkuhetkellä hitsaus, joka helpottaa syntyminen kaaren prosessin;
 • Antistick - vaihtoehto vähentää dramaattisesti nykyisen kun elektrodi on jumissa ja antamalla niitä noutamaan perusmetallipinnoilta vaivatta,
 • Arcforce, tai "kaari jälkipoltin" - käytetään hitsaus pystyliitokset, parantaa hitsin laatua.

Nämä vaihtoehdot toteutetaan lähes kaikki nykyaikaiset mallien taajuusmuuttajien.

Kaikki hitsauslaitteet on varustettu kahdella kaapeleiden leikkeet tyyppiä "krokotiili" Elektrodi. Sekä liittimet yhteys hitsaaja. Kun ostat pitäisi kiinnittää huomiota kaapelin pituus - sen pitäisi olla vähintään 2 metriä.

Liittäminen hitsausinvertteri

Kun valitessaan hitsauskone on tärkeää tarkastella myös takuuaikana, saatavuus huoltopalvelua ja läheisyys palvelukeskuksiin. Alkuperämaasta ei ole tärkeä, monet kiinalaiset malleja parempia eurooppalaisiin kollegoihin toiminnallisuus, samaan aikaan on edullisemmin ja samalla erittäin luotettava.

Niinpä tässä artikkelissa me katsoimme, miten valita hitsauskone, ja siitä, miten oppia kokki, sähkö - lue sivustollamme.

Katsaus top 15 hitsausinvertterit koti ja puutarha

On mielestä voidaan pitää selviö kotiin mestareita. "Pyri valita parhaan mahdollisen ehdotukset" Ja jos aiemmin ainoa vaihtoehto oli muuntajan hitsauskone, joka käytännössä ei toiminut pienjänniteverkon, nyt sinulla on mahdollisuus ennennäkemättömän valittavissa taajuusmuuttajien. Ne ovat parempia kuin vanhat mallit monessa suhteessa. Tämä liikkuvuus ja kevyt, ja kyky suorittaa hitsauksen alalla, kun verkkojännite on hyvin alhainen laatu. Tässä asiakirjassa, esitämme alkuun 15 hitsausinvertterit koteihin ja mökkejä hintaluokassa 7000-75000 ruplaa. Kaikki hinnat on otettu Yandex Market.

Tärkeimmät ominaisuudet hitsausinvertterit:

 1. Virta (mitoitettu hitsausvirta). Tämä ominaisuus on ilmoitettu passiin laitteen. Nimellinen hitsausvirta - arvosta A, jossa invertterin (ottaen huomioon suositeltu harjoitusaika% Mo) toimii ilman ylikuumenemista ilman laukaisua. Olot huomioon ottaen tarvittavat työt, kuten vaaditaan nimellisvirta 120A tulisi valita laite, jolla on nimellisvirran 180A, ts lay syöttövirta noin 50%. Näin voit tehdä hitsaustöitä kriittinen tulon jännite putoaa ja verkon kaapeleita yli 5 metriä pitkä.
 2. Kuorman kesto (TD). Se luonnehtii työtä hitsauksen invertterin jaksoittaisesti.
 3. Jännitealue. Jos jännite on merkittäviä poikkeamia nimellisarvosta, ja tämä usein tapahtuu maassa ja esikaupunkialueilla kaupungeissa, sen katsotaan olevan epästabiili ja on ostettava koneita, jotka voivat toimia 20-30% rotujen jännitteen.
 4. Muita ominaisuuksia, jotka tarjoavat helppokäyttöisyyttä laitteen:
  • ARC FORCE (arcforcing) - vakauttaminen kaaren;
  • Hot Start (hot start) - on helppo valokaaren syttyminen lisäämättä kuormia käynnistyksen aikana;
  • ANTI STICK (antiprilipanie) - poistaa kone, kun oikosulku, välttäen kiinni elektrodin.

TOP 5 käytettävissä hitsausinvertterit aloittelijoille

Hinta laitteen on tärkeintä. Ja jos on mahdollisuus ostaa invertteri hyvällä ja kohtuullisin kustannuksin, niin valinta on selvä.

1. Interskol ISA-160 / 7,1 - alkaen 7578 ruplaa

Interskol ISA-160 / 7,1 valitaan perustuen sen kykyyn toimia erittäin epävakaa jännite. Vaikka "menetys" verkon parametrien 150B hallita vakaa kaaren elektrodin 3 mm. Invertteri "nekaprizny", mobiili, helppo käsitellä. Mukana kannettavia laitteita on olkahihna, joka on kätevä, kun työskenneltäessä. Ympäristön lämpötilassa 250 ° C laite ei ole ylikuumentunut ja se voi toimia keskeytyksettä. Ainoa asia, että olet viettää hieman enemmän rahaa - on ostaa kiinnitys kaapelin maahan, ja pitkiä johtoja.

Tärkeimmät edut invertterin Resanta SAI-220, arviot käyttäjät ovat pieni koko ja keveys, ilman muoviosien, turvallisen toiminnan pienillä syöttöjännitteellä. Taajuusmuuttajaa varustettu konekivääri suulla, jolloin vältetään vaurioita johdotuksen heikko lyijyä hitsausta esikaupunkialueella tarvittaessa.

Niistä puutteet omistajat osoittavat epäluotettava materiaali tuuletin. Kun päässyt lika teriä voidaan täysin vaurioituneet osat. Käyttäjät eivät pidä valoa ja käännä nopeudensäädintä asetukset voivat menettää siirtolaitteen ja kosketukselta.

3. Svarog EASY ARC 160 (Z213) - alkaen 10315 ruplaa

Invertteri Svarog HELPPO ARC 160 (Z213) antaa hyvän hitsin vaikkei erikoisosaamista käyttäjältä. Jotkut omistajat verrata helppokäyttöisyys laitteen "timantti" - "iski ja työtä." On ollut kompakti laitteet koko, keveys ja siirrettävyys invertterin. Tämä malli tukee TIG-hitsaus, joka muodostaa sileä ja yhtenäinen sauma. Paketti Yksikköön kuuluu:

 • elektrodi 200 A;
 • hitsaus 1 x 16 mm² (3 m, 2 kpl.);
 • ACS 10-25 kärki (2 kpl.);
 • Maadoitusliitin 200 A;
 • tarjonta (AC) kaapeli 3 x 1,5 mm², 2,5 metriä.

Bison SAR-190 - kiinalainen tuotanto laite on tavanomainen tavallisen ominaisuudet. Hyvä esittää itsensä pienellä syöttöjännitteellä. Takuuaika on 5 vuotta, mutta se koskee vain sen vuoksi, avioliiton tuotannossa, se on vaikea todistaa. Pääsääntöisesti palvelukeskukset kieltää takuukorjauksia, jolloin luonnollisista syistä vika laitteen: mittakaava, pölyltä ja kosteudelta. Pilata vaikutelman invertterin, pienjännitejohtojen jossa PVC-eristys huono, joka menettää elastisuutensa + 100C. Johdot toimitetaan alumiininen muotoilu maalaus alla kupari johdot. Riittämätön tuulettimen, jolla on vahva laitteen melutaso. Paketti sisältää:

5. FUBAG IR 200 - alkaen 10065 ruplaa

FUBAG IR 200 tuottaa kiinteän hitsaamalla jännitesisäänmenon 150B, joka on kiistaton etu suhteen epävakaa jännite maaseudulla. Monenlaisia ​​käytön elektrodin: 1,6 mm ja 5 mm. Erittäin hyvä sytytys elektrodi, juuri kosketa sitä metallia, valokaari on vakaa ja tasainen. Kompakti, kevyt paino. Niistä puutteet voidaan todeta lyhyen kaapelin mukana pakkauksessa ja meluisa tuuletin. Laite tarvitsee ajoissa puhdistus pölyä.

TOP 5 hitsausinvertterit hinnan ja laadun

Seuraavassa luettelossa, esittelemme teille mukavin mukaan käyttäjille, hitsaajia keskialuetta.

6. Kraton Smart WI-160 - alkaen 9360 ruplaa

Käytettävyys invertteri Kraton Smart WI-160 on sen "vähän vaativissa" laadun tulojännitteen. Jopa soveltaminen useita laajennus ei ole juuri lainkaan vaikutusta laatuun hitsauksen. Koska etäisyyden kasvaessa syöttöpisteestä 15 metrin Laitteen "kuljettaa" -osiossa 0,75 mm, invertteri on varma hitsaus elektrodi halkaisija oli 3 mm. Pienellä kuormituksella sähköverkon avulla voit liittää laitteen mökillään tai maaseudulla. Tärkein etu laitteen - hyvä suorituskyky yhdistettynä alhainen hinta mallin. Paketti sisältää:

 • Elektrodin pidin kaapeli;
 • massa puristamaan kiinni kaapeli;
 • harja-vasara;
 • hitsausnaamari;
 • vyö.

7. Resanta AIS-250K - alkaen 10340 ruplaa

Resanta AIS-250K - laatu kone, muodostaa sileän ja homogeeninen liitos. Se toimii kasvoi jopa 4 metriä kaapelia, säilyttäen alkuperäisiä spesifikaatioita. Invertteri voisi saada hyvän arvosanan käyttäjiltä, ​​mutta on useita ominaisuuksista, jotka ovat tyydyttäviä. Näin ollen laatu osien on huono: jäähdytyspuhallin murtuvan materiaali kaapeli menetys elastisuus ympäristön lämpötilassa + 50 ° C. Toinen narista oli invertteri johtuu huonosti suunniteltu tehonsäätö. Kun käynnistät laitteen pitäisi ottaa käyttöön säädin minimiin ja valita valtaa empiirisesti, koska ei ole edistymisen ilmaisin.

8. Elitech IS 220 - alkaen 9230 ruplaa

Elitech IS 220 - suuri teho ja edullinen hinta suhteessa kilpailijoihin, joilla on samanlaiset ominaisuudet. Välttämätön laite toimiessaan maaseudulla, autotallin osuuskunnat ja mökkejä, joissa laatu tulojännitteen alapuolella olemassa olevia standardeja. On mahdollista valtaan taajuusmuuttaja bensiini generaattori (5-6 kW), mikä on kätevää, kun ei ole pääsyä kotimaan verkkoon. Se ei ole irti myös jatkuvassa toiminnassa ympäristön lämpötila on korkea (jopa 300 ° C). Kuten kaikki taajuusmuuttajien keskialueen, valmistaja säästää kaapeleiden mukana pakkauksessa - liian lyhyt johdot.

9. REDBO BLACK-204 - alkaen 12410 ruplaa

REDBO BLACK-204 johtaa eri kategorioihin. Ensinnäkin se on helppo käyttää ja siksi hän oli yläosan hitsausinvertterit. Toiseksi malli täydellisesti pitää kaaren ja antaa tasaisen yhtenäinen hitsi alhaisella jännitteellä. Kolmanneksi, teholähdelaitteen mahdollistaa energiansäästön jopa 5 mm elektrodit. Alhainen jännite ei vaikuta ominaisuuksiin invertterin, joka "antaa" ja kriittisten arvojen verkon 196A.

10. FUBAG 163 - alkaen 12236 ruplaa

Erinomainen suorituskyky FUBAG 163 kohdalla jopa ammattihitsaajien. Tarvitset vain yhden päivän koulutukseen oppia tekemään laatusauma kaikenlaisille metallia. Malli hitsaus on jännite noin 190V verkko, vaikka määriteltyjen parametrien raja-arvo 198V riittää vain lisätä hitsausvirta. Tämä puhelin on päivittänyt ylijännitesuoja. Valitetaan lyhyitä virtajohdot ja tuuletin, joka imee pölyä koneen sisällä ja lehtiä, jos se laitetaan suoraan maahan. Invertteri arvaamaton valintamerkki elektrodeissa, on tarpeen valita elektrodien empiirisesti.

Top 5 ammattilainen hitsausinvertterit

Jos yllä luetellut taajuusmuuttajat soveltuvat hyvin yksinkertaisia ​​työtä mökillä tai maan päällä, puhelimista korkean hintaluokan saattaa ratkaista ammatillisia ongelmia.

11. EWM PICO 162 - alkaen 39269 ruplaa

Matala jännite ja pidentää 30 metriä johtimet kytketään verkkoon varten EWM PICO 162 ei ole este. Kun muut mallit kytketään päälle ja pois päältä, koska alijännite, hän kokkeja korkea sauman laatu, aiheuttamatta haittaa kaikille käyttäjille. Professional yksivaiheinen kone on käytettävissä, myös ihmiset, jotka aiemmin eivät tienneet, mitä tahansa hitsausmenetelmille puikko- ja TIG koneet puikkohitsausta.

12. Kemppi Minarc-150 VRD - alkaen 39000 ruplaa

Laite Kempin Minarc-150 ajoneuvorekisteritietojen toimii lähes missä tahansa ympäristössä, maassa, avoimella kentällä ja talo. Pitkiä lankoja ja vastus niiden tuottamat eivät vaikuta hitsauksen laatua, ja generaattori voidaan käyttää ilman sähköverkkojen. toimintatapa, ansiosta sisäänrakennettu automaatio, joka ei vaadi kokoonpano ja asiantuntemusta. Se kestää korkean jännitteen vaihtelut ja käytetään työpajoissa, sekä avoimen kiinnitystarvikkeita alustoille. Malli on asetettu ylikuormitussuoja, lisätään kosteudelta ja pölyltä suojaus. Laite toimii lähes kaikenlaisten elektrodeja, kuten selluloosa. Sitä voidaan käyttää TIG-hitsauksessa valokaari yhteyshenkilön kanssa heräte.

13. Svarog TIG 160 AC / DC (R57) - alkaen 42365 ruplaa

Svarog TIG 160 AC / DC (R57) - yksikkö semi-tasolla, säädetään selvästi hitsaus MMA (MMA) ja TIG (argon). Sekä automaattinen tila on suuri määrä manuaalista valvontaa, joka laadunvalvonnan hitsauksen välillä. Se toimii maksimiteholla pitkään irrottamatta laitetta ylikuumenemiselta. Uskotaan, että koko rivi hitsausinvertterit samalta valmistajalta, on mielenkiintoisin yksityiskäyttöön ankarissa kenttäolosuhteissa ja kun on riittämätön jännite.

 • Poltin 26 TS (4m);
 • asettaa varaosien;
 • Hitsaus kaapeli 1x10 mm2, 3 metriä;
 • 200A maadoitusliitin;
 • ACS terminaali 35-50;
 • elektrodi 2 * 150.

14. Telwin Technology TIG230DC HF / Lift + AC - alkaen 54719 ruplaa

Vain listaus eduista Telwin TECHNOLOGY TIG 230 DC yksikkö voi kestää koko sivun. Riittää kun todetaan, että malli on suunniteltu toimimaan jopa hyvin ohuiden teräksen vahingoittamatta niitä. Moderni teknologia mahdollistaa käyttää invertteri kaikenlaisille hitsaus (pulssi TIG ja MMA MMA), ja samalla aloittamaan työt ilman erityistä kokemusta. Ohjauspaneeli sisältää kaikki tarvittavat säätö toimintoja, jotka antavat mahdollisuuden muuttaa hitsausvirran, kaasuvirtauksen säätö ja suorittaa kuuma sytytyselektrodi.

15. EWM Pico 180-73612 kohteesta ruplaa

EWM Pico 180 - luotettava kone ammattikunnat. Käytetään hitsauksessa vähähiilisen, niukkaseosteisten ja korkean seostetut teräkset. Korvaamaton mallin työtä autokorjaamojen korjaamiseen vettä ja viemäriverkostojen. Suhteellisen kevyt ja helppo säätää parametreja. Sopivaa tyyppiä puikkohitsauksen ja TIG. Hitsausvirta on säädettävissä 5A 180A. Maksimaalisen tehokkuuden ansiosta EWM invertteri hitsaus teknologia, kestävät vaihtelut verkkojännite.

Kaikkien edellä mainittujen mallien suosittelemme yksityiskäyttöön mökillä tai talo yksikkö alkuperäisen hintaluokassa Resanta AIS-220. Hän on yksi tunnustettu johtajia heidän kapealla, ja tilastojen mukaan ovat kaikkein usein ostaa invertterit.

Vuodesta keskellä hintaluokassa, meidän valinta osui laitteen Resanta AIS-250K, jolla on kaikki edut edeltäjänsä, mutta tarjoaa kehittyneitä ominaisuuksia.

Ja lopuksi, amatööriyksiköille. Täällä, ensinnäkin on Telwin Technology TIG230DC HF / Lift + AC kokoonpano ennallaan laatu ja optimaalinen suhde laatua ja ominaisuuksia käyttäjän antamat.

Tuotanto kaikki mallit, vaikka niin yksinkertaista kuin grilli, olisi tehtävä ottaen huomioon olemassa olevat piirustukset. Voit ottaa valmiita järjestelmiä, ja on mahdollista kaapata paperille ajatuksensa. Meidän artikkelissa esittelemme muutamia piirustuksia yksinkertaisia ​​tiili ja metalligrilli. Jos haluat, voit aina muokata sitä ja luoda ainutlaatuinen tuote.

Tavoitteena - rakentaa puutalo. Mutta vaihtoehtoja rakennusaineet puusta paljon. Miten valita paras? Vertasimme tavanomaisten ja liimapuun useita piirteitä. Voit arvioida etuja ja haittoja kunkin ratkaisun ja tehdä toteutettavuutta niiden soveltamista. Ei ole olemassa hyviä ja huonoja materiaaleja - kaikki tärkeät yhteydessä!

Vain ne, jotka oli mahdollisuus ostaa sakokaivojen, voi todella tehdä riittävät tiedot antavan hyvät ja huonot puolet tällaisia ​​tuotteita. Mitkä ovat heikkoudet tehtaan jätevedenpuhdistamo, joka virheet ovat useimmiten sitoutuneet omistajat, kuinka paljon on saostussäiliö? Kaikki tämä lukea artikkelin. Vieläkin - kommentit siihen!

© 2011-2014 on kiellettyä käyttää materiaaleja tämän sivuston ilman lupaa sen tekijä.

Valitsemalla invertteri hitsauskone

Ottaa omakotitalon tai mökin, ajoittain haasteena on hitsata jotain. Joka kerta maksaa palveluista hitsaajan on kallista, varsinkin kun monissa teoksissa ei vaadi erityistaitoja. Sitten on halu hankkia hitsaaja ja oppia kokata itse. Helpoin tapa oppia on hitsausinvertteri hitsauslaitteet. Niitä ohjataan elektronisesti, joten on useita ominaisuuksia, jotka tekevät elämästä paljon helpompaa noviisi hitsaaja. Nämä yksiköt mahdollistavat saada laadukas hitsi jopa ilman paljon kokemusta. Nyt se on pieni: se on osattava valita hitsausinvertteri.

Miten valita hitsausinvertteri kotiin tai puutarhaan, jos on olemassa kymmeniä merkkejä?

Kaikki invertteri hitsauslaitteet, käsikaarihitsausta, kanssa kuluvina elektrodeina, on merkitty MMA voidaan jakaa kahteen pääryhmään:

 • Kotitalous - tilapäiseen käyttöön ja yksinkertaista työtä. Jos et aio laajamittaista rakennushankkeita, laite tulee olemaan joka toinen kolme kuukautta korjata jotain, podvarit jne työ resurssiyksiköt ryhmän tarpeeksi. Se on halvin invertterin svarochnikov. Ne maksavat 3-5000 ruplaa tai niin, valmistettu Kiinassa.
 • Professional - päivittäiseen tuntia työtä. Se on vaihtoehto niille, jotka käyttävät invertteri tuotannon tai laajamittainen rakentaminen suunnitelmat: rakentaa mökin tai talon, kokki metalli aita ja portaat. Kustannukset näiden yksiköiden 300-400 $.

On nuorten luokka - semi. Mukaan ominaisuuksien ja hinnan ne ovat jossain keskellä. Tämä on hyvä valinta niille, jotka haluavat jotain puuhastelun ja silti rakastaa hyvä työkalu. Kaikki valmistujaisia ​​ovat ehdollisia, mutta jos kerrot myyjä mihin luokkaan haluat olla laite, hän ymmärtää sinua ja tarjoaa useita vaihtoehtoja.

Valikoima jopa tavallisissa rautakaupasta voisi hämmentää ja erityinen ....

On yleinen tai yhdistetty hitsausinvertterit. Ne voivat kokata monin eri tavoin, joista yksi on yleensä - puikkohitsaukseen. Nämä yksiköt on luokiteltu ammattilainen, kätevä sen monipuolisuuden - jotkut saattavat toimia leikkuri, ja keitä jalokaasuilla, joten se on paljon helpompi hitsata ohutta metallia ja ruostumatonta terästä. Tämä laite on hyötyä, jos sinulla on enemmän ja kone - pystyy tekemään korjauksia omasta, sekä kokki mitään "sakkoja" tilalla.

Me ominaisuuksien määrittämistä

Valitse hintaluokan - se on hyvä, mutta sinun on myös valita vaatimukset. Ensin määritellään virtalähde. Jos valitse yksikkö yksityiskäyttöön kotona tai mökillä, todennäköisesti, olet tyytyväinen virtalähteen 220 V. hitsausinvertterit on 380, mutta tuskin kotona joku on tällaisia ​​lähteitä. Ja jos on - valitse kolmivaiheinen taajuusmuuttajat. Ne ovat paljon pienempiä, mutta ne ovat myös siellä.

Miten valita hitsausinvertteri määräystenmukaisessa? Tässä tapauksessa se etenee näistä tuotteista ja niiden paksuus, jolla aiot työskennellä. Ensinnäkin valita suurimman hitsausvirtaa, joka voi antaa laitteen. Merkitty Imax, mittayksikön - ampeeria.

On aivan selvä suhde paksuus metallin johon haluat työskennellä, ja nykyinen, joka on hitsattu. Tämä suhde on esitetty taulukossa.

Jos aiot kokki black metal (kulmat, kanavat) ja jonka paksuus on enintään 1 cm: n, sinun täytyy vain invertterikäyttöön voisi antaa 160-180 ampeeria. Jos ainakin ajoittain, täytyy työskennellä suurempi paksuus, täytyy virran jopa 200 ampeeria. Aaltopeltiä paksumpi kuin 2 cm kotona ei käytetä, niin 220-250 ampeeria kotiin tai puutarhaan ylilyönti. On tuskin tarpeen overpay tarpeetonta voimaa, se on parempi, jos rahat käytetään osto yksikön yläpuolelle luokka (tai hyvä maski kameleontti, jota ilman noviisi hitsaaja on vaikea).

Hitsauksella invetrora tarvitaan toinen suojakäsineitä ja hitsaajan naamio. Tulokkaita hitsausmaskia todellakaan suosittele Chameleon

Vähintään nykyinen Imin vaaditaan hitsauksen ohutta metallia invertteri. Jos sinun täytyy tehdä tai ruostumatonta terästä paksuuteen 2 mm, sinun täytyy lämmittää hitsattujen osien mahdollisimman pieni. Täällä ja tarvitaan vähintään nykyinen. Yleensä alaraja säätö 10 A, mutta on aggregaatteja, joissa vähemmän kuin 30-40 A ei altista. Ne ovat hyviä niissä tapauksissa, jos "ohut" toimintaa olet erikoislaitteet (esim puoliautomaattinen hitsaus).

Tärkeitä kuin organisaation ampeeriluku säätö. Se voi olla porrastettu tai tasainen. Portaattomasti säädettävissä paremmin - sen avulla voit tarkasti valita toimintatila kunkin metallin ja elektrodin.

Tämä ominaisuus mitataan laitteet kytketään ilman kuormaa. Merkitään Uxx, yksikkö - V (V). Se määrittelee, kuinka helppoa se syttyy kaaren hitsattu ja miten valokaari on vakaa. Arvo alueella - 40-90 W. suurempi todettiin avoimen piirin jännite, sitä helpompaa on mennä hitsaamalla.

Tekniset ominaisuudet hitsausinvertteri Fubag vuonna 160. avoimen piirin jännite voidaan kuvata

Kuten aiemmin mainittiin, suurin osa taajuusmuuttajien saa virtansa 220 V. Mutta Venäjän verkot ovat enemmän tai vähemmän vakaa jännite säilyy vain suurissa kaupungeissa. Maaseudulla jännite 190 V - se on hyvä. Kuitenkin hitsausinvertteritekniikka koneet ja niin hyvä, että he ovat vaatimaton syöttöjännitteeseen. Ne turvallisesti keittää 180-190 V, ja joissakin malleissa ja 150 B voi "vetää" elektrodi 3 mm: n halkaisija.

Jos olet kylässä jännite on alhainen, kiinnittää huomiota tähän indikaattori. Se on määrätty yleensä yksinkertaisesti "jännitys" ja viiva kiinnitettävä pienin ja suurin arvo: esimerkiksi 150-245 V. satunnaisesti nähty merkintä: 220 + 10% -30%. Tämä tarkoittaa, että laite tulee normaalisti kiehua jos syöttöjännite on alueella 154 V 244 V (220 V - 30% = 154 V, ja 220 + 10 = 244% B).

Toimintatapa maksimivirralla

Jos sinun täytyy työskennellä korkeimmalle mahdolliselle nykyisen, laite on annettava aikaa jäähtyä. Että on jo jonkin aikaa kokki, aikaa rentoutua. Nämä välein pidetään 10 minuuttia, merkitty tekniset tiedot kuin "MF maksimivirralla", mitattuna prosentteina -%.

Esimerkiksi jos on PX enintään nykyisestä 40%: in ominaisuus, mikä tarkoittaa, että 10 minuutin voit valmistaa 4 ja 6 on odotettava, kunnes kone jäähtyy. Tavanomaiset ominaisuudet pidetään at-vähintään 50-60%, hyvä - 70% ja yli.

Erittelyt hitsausinvertteritekniikka TORUS-165 Master (Torus 165 Master)

Huomaa, että tämä vaatimus koskee vain suurin virta, tai lähellä sitä. Keskitason tai pienillä virroilla on pakollinen pysähtyy siellä. Sinulla on vielä aika ajoin vaihtaa elektrodien tai asemaan, jos haluat siirtää kohdetta. Niin se on tauko.

Siinä kaikki tekniset parametrit, joita tarvitaan. Nyt osaat valita hitsausinvertteri käsittelyssä. Mutta ei siinä kaikki. Myös lisätoimintoja. Aloittelijoille, ne voivat olla erittäin hyödyllisiä. Ja jotkut toiminnalliset näkökohdat voivat vaikuttaa toinen vaihtoehto.

Muita ominaisuuksia invertteri hitsauskoneet

Läsnäolo tai puuttuminen palvelutoimintoja ei ole kriittinen, mutta paljon helpompaa elämää, varsinkin aloittelijalle. Asettavat tavallinen standardi:

 • "Hot start» hot start - vaikuttaa valokaaren syttyminen. Toisessa Sytytyspulssi mukana, jonka avulla on helppo aloittaa hitsauksen.
 • "Fast & Furious kaaren» - ARC FORCE - äkillinen lähestymistapa elektrodin metallin lisää automaattisesti hitsausvirtaa. Se ei jumiin elektrodia.
 • "Antizalipanie» - ANTI STICK - poistaa teho on juuttunut elektrodi käsittää, sen jälkeen kun sen erottamisen. Kätevä ominaisuus, se on erityisen merkityksellinen aloitteleville hitsaajia.

On joitakin hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi näytön ja automaattinen sammutus vasteen ylikuumentunut. Tämä on hyödyllinen lisäys - et voi aina seurata aikaa, tai osoitus ylikuumenemisesta. Automaattinen virrankatkaisu säästää Työuupumuksesta ja kalliita korjauksia.

Hitsauskone puikkohitsaukseen käyttämällä voit valmistaa lähes kaikille metalleille, paitsi väri

Kiinnittää huomiota pakkaus: lisäksi hitsauskone on yleensä pritanov kaapeli (joskus se on irrotettava, joskus paikallaan), kaksi hitsauskaapeleita - yksi kiinnityspidike työkappaleen, toinen - alkaen elektrodipidike. On parempi, jos kaapelit ovat kevyitä, joustavia ja pitkä. Mutta on tällaista ylellisyyttä ei aina. Työskentelevät usein kaapelit ovat noin 2 metriä pitkä, mikä ei ole aina mukavaa. Ottaen huomioon kaapelit, kiinnittää huomiota siihen, miten ne on upotettu, juotettu (parempi) tai kiristetty / saumattu.

Huomautus läsnäolo takuuaika, sekä kuinka lähellä koti / mökki on lähin palvelukeskus. Puute palveluverkon - hälyttävä merkki. Tämä tarkoittaa, että vaikka takuun korjata vahinkoja voit tehdä sitä rahan. Miksi lähettää korjata laitetta puolet maamme melko iso ...

Miten valita valmistaja hitsausinvertteri

Nyt osaat valita hitsausinvertteri mukaan tekniset tiedot. Se on edelleen vaikein tehtävä: valitse merkki koneen, tai pikemminkin, valmistaja.

Kiinalainen hitsaajat vai?

Luokassa kotimaisen invertteri hitsauslaitteita lähes kaikki tulee Kiinasta. On täysin tuntematon tuotemerkki kenellekään, ovat työskennelleet vuosia ja ansainnut uskottavuutta. Tunnettu kiinalainen merkki - on pääsääntöisesti, laitteet, joita hyvämaineinen tehtaiden modernit mukavuudet.

"Masters" tuotemerkin ovat eurooppalaiset, amerikkalaiset ja jopa venäläiset, ja tuotantolaitokset sijaitsevat Kiinassa. Tämä järjestelmä toimi pitkään ja se on tunnettu. Koska viime aikoina jopa kaksi riviä ilmestyi kuvaukset laitteiston, "syntymäpaikka brändi" ja "valmistajan maassa." Kutsuvat näitä taajuusmuuttajat "kiinalainen", kuten, ja ei ole aivan oikea, mutta ne on tuotettu siellä. Yleensä päätät.

Tunnetaan Kiinan markkinoille, invertteri hitsaus koneet eivät ole alin hinta. Sen sijaan ne testataan, ja useimmiten on palvelukeskusverkoston tai sopimuksen korjauksia joitakin vastaavia palveluja. Seuraavassa on muutamia merkkejä, jotka ovat pääosin hyvät arvostelut:

   • Hitsausinvertterit Resanta. Syntyi tuotemerkki - Latvia, valmistaja - Kiina. On kolme riviä:
    • AIS - kuvio mahdollisimman hitsausvirtaa 140 A: sta 250 A, jännite 170 V 250 V Hinta 6500 hieroa AIS 140-14000. Rub. 250 ampeerin mallissa.
    • Sai Gon - malli käynnissä pienjännite - 150 V. hinta 11000 ruplaa .. 160 amp yksikön jopa 18-19000. hieroa kapasiteetin 250 ampeeria.
    • AIS TO - kompakti mallit, joilla on alentunut paino ja mitat ja ominaisuudet kuin AIS. Niinkin alhainen kuin 7300. Rub 160 amp yksikkö, jopa 12000. Rub 250 A.

    Hitsausinvertterit Resanta linjat Sai Gon (pieni jännite) ja K (compact) (kuvan suurentamiseksi, klikkaa sitä hiiren oikealla painikkeella)

     • Hitsausinvertterit Fubag (Fubag), syntyi brändin - Saksa, valmistaja - Kiina ja Ranskassa. Sarjassa kerätty Ranskassa, ja sarja IR Kiinassa. Toleranssi syöttöjännitteen 220 V +/- 15% (190-250).
      • Sarja Fubag IN svarochnikov voivat työskennellä puikko- ja TIG-tilassa (hitsaus tehdään argon ympäristössä TIG-tila tarvitsee erityistä sarjan laitteet - myydään erikseen). Hinta 11800 ruplaa kohden on 16 ampeerin virralla 18000 ruplaa. 220 amp kapasiteettia.
      • Sarja invertornyzh hitsauslaitteet IR - hitsaus on vain MMA, on olemassa toimintoja "antizalipanie" ja "hot start". Hinta alkaen 7000. Rub. on 160 amp ja 9500. hieroa 220 ampeeria.
     • Toinen edustaja Venäjän taajuusmuuttajien valmistetaan Kiinassa - Taajuusmuuttajat "Cedar" hitsaajia.
      • Sarja "Cedar MMA» - toimivat vain kuluvia elektrodeja. On funktio "hot start" ja "antizalipanie". Hinnat alkaen 7500. Rub. useimmille pienitehoiset (170 ampeeria) ja enintään 9500. hankaa. kohden kapasiteetti on 220 ampeeria.
      • Sarja "Cedar ARC» yksikköä ammatti-sarja, jossa on vielä tehtävä kaaren vakauttamiseen, hinta 10500. Roubles kohden kapasiteetti 160 ampeerin ja jopa 28000. Rub 400 amp yksikkö.
     • "Interskol" invertteri hitsauslaitteita. Tämä on toinen merkki tulee Venäjältä, tuottavat laitteet Kiinassa. kokoonpano on: liitä pistotulppa virtalähteen ei sisälly. Se totesi, että laite toimii, kun virta 140 V-240 V on kaksi riviä:
      • "ISA Interskol MMA (puikkohitsaukseen kanssa sulava elektrodi). Hinnat 6,5 ths. Rub. Laite myöntämistä 160 ampeeria, jopa 10000. hankaa. Power 250 ampeeria.
      • Sarja Intersokl COI - paitsi puikkohitsauksessa voi toimia MIG / MAG-tilassa (tai inertissä kaasussa-suojattu). Hinta per ISP 160 ampeeria -. 19000 ruplaa ISP 200 ampeeria - 21000 ruplaa ..
    • Hitsausinvertterit FoxWeld ( «Foksveld") - Kiinassa. Hyvä suorituskyky, laaja valikoima. On olemassa useita budjettikohtia svarochnikov antaa toimivat alennetun jännitteen.
     • FoxWeld Dachnik - hinta 7200 ruplaa kohden kapasiteetti 160 A. digitaalinen näyttö Suuret numerot helpottaa käsitys tietoa. Virtalähde - 180-240 V, joskaan ei kovin hyvä suorituskyky, jonka suurin virta on 40%: n kuormituksella. Avoimen piirin jännite 56 V.
     • FoxWeld Emery - Yleensä samanlaiset ominaisuudet on parempi virta-jännite ominaiskäyrä: avoimen piirin jännite 78 V.
     • FoxWeld Master voi toimia joukon argon-kaarihitsaus. MF maksimivirralla on edelleen alle 35%. On tehtävä "hot start" ja "antizalipaniya" jälkipoltin kaari.

    Venäjän hitsausinvertterit

    Hitsaus, joita tuotetaan Venäjällä, hieman. Muutama vuosi sitten oli "Torus" taajuusmuuttajat, jotka täyttävät tiedot ja antaa vakaa valokaari. Mikä miellyttää - pitkä takuu - 3 vuotta. Tämä ajanjakso tapahtuu hyvin harvoin, joten on rohkaisevaa, että kaikki työ olisi hyvä. Kaksi riviä:

    • Kodin laitteet "torus" - 165, 175, 200, 210 (tämä teho ampeereina). Hinta 13000. Rub. 165 ampeerin mallien jopa 15 tuhatta ruplaa. tehokkaampia - 200-210 ampeeri MF klo suurin virta 60%.
    • Ammatillinen linja Torus 235 Prima 250 Extra, torus 255 Pro (alkaen 17300. Hieroa 20500. RUB), MF on suurin virta 80%.

    Julisti käyttöjännite 165-242 V. Huomaa hitsauskaapeleita eivät sisälly peruspaketti. Se on ostettava erikseen.

    Testit hitsausinvertteri yksikkö 250 Torus katsoa tämän videon.

    Venäjällä tuotettua ja invertteri svarochniki Inforce. Ne kuuluvat luokkaan ammatti, on olemassa vain kaksi mallia 200 ja 250 ampeeria. Voi toimia MMA ja TIG-tilassa (poltin ja kaasupullojen eivät sisälly). virransäätö portaaton - 50 200/250 ampeeria suhde työ / lepo maksimivirralla - 60%. Hinta taajuusmuuttajat Inforce 16-21000 ruplaa.

    Nizhny Novgorod "ElektroIntel" yritys tuottaa invertteri hitsauslaitteita Neon (Neon). Tämä tekniikka on suunniteltu toimimaan ankarissa olosuhteissa: normaalikäytössä lämpötilassa -40 ° C ja + 40 ° C: ssa Universal Pesin - työkäyttöön, kuten tila puikkohitsaukseen ja TIG-tilassa. Sillä tämän tyyppiset koneet erittäin edulliseen hintaan. Esimerkiksi, NEON hitsausinvertteri (Neon) 160 HP arvoinen 9700. Rub. Toinen muunnos, joka voi olla sopiva asuinympäristössä (rakentamiseen, esimerkiksi) Se NEON HP 180 on hinnoiteltu 12500. Ruplaa. Laitteet ovat kaikki palvelut ja monikorttitunnus rakenne (huollettavammassa kuin yhden levyn analogit). Työskennellä Arvo / MF loput maksimi virta - 80% (mitattu + 40 ° C: ssa).

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin