Kaappi pesukone

Contents

Pesukone kaapissa kylpyhuoneessa. kylpyhuonekalusteet

85%: n asuntoja, vaikka nykyaikainen versio suunnitelman kylpyhuoneet lähellä. Arkkitehdit uskovat, että lisäämällä ei-asuintiloja, joissa sijoittaminen huonekaluja ei vaadi keinoja vähimmäismäärä kohteita, ylimääräistä tilaa tarpeettomasti.

Termi moderni huonekaluista Kylpyhuone

Tässä yhteydessä käsitteen kylpyhuone suunnittelu on tarpeen uudistaa tilojen kautta mobiili huonekalut kokoonpano, jota kutsutaan yleisesti "2 1", joka on saatavissa näiden muunnelmia:

 • hylly-pesuallas, joka on asennettu pesuallas, ja pesualtaan alla sijaitsevat laatikot ja kaapit;
 • kylpyhuone hyllyt, joka voi majoittaa kaikki kosmeettiset tuotteet kylvyssä tai suihkussa;
 • työtasot, nieluja;
 • sisäänrakennettu kaapit, kaapit pesukone kylpyhuoneessa.

Viimeaikaiset ansaittua suosiota asiakkaiden keskuudessa, koska sen annettiin saavuttaa 100% ergonomian huoneeseen ja tallentaa hyödyllistä neliömetriä.

Edut sisäänrakennettu pesukoneiden

Mukaan suunnittelija, upotettavat kodinkoneet on varattu ja käytännöllisyys ja tyyli. Stiralki poiketa toisistaan ​​eri värejä, niin usein eivät sovi tyyliin kylpyhuoneen sisustukseen. Ainoa tie ulos tästä tilanteesta - asennus kaappi pesukone.

Kaluston hankinta sarjat upotettavat kodinkoneet on useita etuja:

 • Säästävä kylpyhuone tilaa 3-4 m 2, joka tuskin sopii tarvittavat LVI henkilökohtaiseen hygieniaan, puhumattakaan huonekaluja.
 • Mahdollisuus piilottaa särmät, ja tekniikka parantaa turvallisuutta, jos pieniä lapsia kotona.
 • Lisäeristys. Vaatekaappi ja pesukone kylpyhuoneessa selviytyä tästä tehtävästä.
 • Koska värähtelyn toiminnan aikana pesukone "-tilassa otzhim9raquo;. Vanhemmat mallit koneiden yksinkertaisesti "prygayut9raquo; prosessin aikana.
 • Eristystekniikoita ylimääräistä lämpöä ja kosteutta, esimerkiksi silloin, kun lattialämmitys on asennettu kylpyhuone.

Joten, varustettu kylpyhuone toimivat kalusteet - kaappiin tai kaappi pesukone, saat enemmän tilaa ja samalla varustaa sisätilojen suosikki tyyli, täyttämättä huoneeseen.

"Volshebnoe9raquo; reinkarnaatio kylpyhuone

Aluksi näyttää siltä, ​​että asennus täydentävän irtaimen kylpyhuoneessa muttei pienikokoinen pesukone, leikata tilaa entisestään. Mutta tässä se sisältää "magiya9raquo, pikemminkin perfektionismi ja sisätilojen toimivuus.

Jos laite vain seisoo kylpyhuoneessa, yläpuolella olevaan tilaan laitetta ei käytetä. Kylpyhuonekalusteet (kaapit pesukone) mahdollistaa järkevän käytön käyttämätöntä tilaa.

1

Erilaisia ​​lisätarvikkeet kylpyhuone

Huonekalujen valmistajat, ottaen maamerkki toimivuutta ja tiiviyttä, ovat yrittäneet kehittää kymmeniä sarjaa linjat kylpyhuoneen, taulukoineen, kaapit, hyllyt ja tarvikkeet, jotka soveltuvat pesukone asennusta. Kylpyhuonekalusteet on jaettu ryhmiin eri näköisiä, koko ja muotoilu.

Vaatekaappi ja pesukone kylpyhuoneessa - lattia kaappi, joka vastaa laitteen korkeus, joka on peitetty ylhäältä ylös. Tämän rakenteen sisällä, lukuun ottamatta alla oleva syvennys pesukone, eristetään ja sijoittaa alle kylpyhuone tarvikkeet, pyyhe tai piilossa putken kuoret.

Yhdessä suunnittelu, istuvuus ja pesuallas, ja pesukone ja varastointikansiot kylpyhuoneessa, joka säästää tilaa ja paikka. Tämän lähestymistavan mukaan laskeutumisen täyttö ja lisätarvikkeet kylpyhuoneet ja keittiöt.

Asennettu hyllylaite. Tuottavat suljettu (ja julkisivu) ja avoin malli. Saattamista art hyllylle kaapit mahdollistaa koneen nostamiseen lattialta halutulle tasolle. Joissakin sarjaa huonekalut oletettu sijainti pesukoneen kaapissa kylpyhuoneen tasolla 100-120 cm lattiasta, jonka avulla voidaan ladata pyykin taipumatta yli. Vapaassa kapeampiin varastoidaan rätit ja sienet kotitalouskemikaaleja, erillinen kaappi eristettynä pyyhkeet.

Kaappi kodinkoneiden kylpyhuoneessa

Tämä muotoilu kuuluu hylly kuin edellä ja alla. Tämä on erinomainen vaihtoehto perheen 4-5 henkilöä, täyttämiseen laatikot ilmaiset pyyhkeet ja lakanat, vapauttaa tilaa kaapissa päivittäin asioita.

Huonekalut pesukoneiden valmistajat tarjoavat usein hirttämällä hyllyt kompakti kuivausrummut kotimaan luonne.

Hyllyt, kuivausrummut, kaapit, jossa on paikka alla pyykkikori tai roskakoriin, ja toinen - täyte vaihtoehtoja kylpyhuonekalusteet.

Sopivan HF riippuu useista tekijöistä, mukaan lukien kylpyhuonealue, koko ja muuttaminen pesukone, yksittäiset kehittäminen kaapin pesukone.

Tärkeää! Säännöt valinta kalusteet kylpyhuoneen auttaa varustaa tilaa tarvittavat käyttömukavuutta kalusteet.

Vivahteet valikoima kylpyhuonekalusteita

Ennen valita oikea malli, se mittaa missä majoitus kiven alla pesukone. Parametrit määritetään siten, ja syvyys hyllyjen laskennassa otetaan huomioon kysymys johdot, letkut, salaojitus, mikä ei ole toivottavaa, koska siirrettiin kaappiin. Yrittää rakentaa pesukone kylpyhuoneessa kaapissa jottei estää pääsyn hana, josta ovat letkuja.

Huoneessa, jossa lattialämmitys on asennettu, valita malli huonekalut esille 3-5 cm lattiatason yläpuolelle pohjan. Tällainen menettely eristää koneen koskettaa lattiaa ja suojelee kodinkoneet staattista sähköä, joka voi tuoda laitteen pois toiminnasta.

Ostaminen kalusteet kylpyhuoneessa, varmista laatu kuulokkeita. Tarkkaillaan, rakenne-elementit on valmistettu huonekalut (paitsi tarvikkeet) vettä kestävistä materiaaleista: akryyli, PVC, MDF, jne ...

Kun valitset muovia kaapit kylpyhuone edessä julkisivu, on tärkeää muistaa, että oven sulkemista ei osu ohjauspaneeli ja kahva pesulaitteen ja suunnittelun itse vaimentaa melua lähtöisin työskentelevät "stirka9raquo tilassa; tai "otzhim9raquo; teknologiaa.

Mallin piirteitä kalusteita pesukone

Kysymystä yksilöllinen. Valmistajat tarjoavat vaihtoehtoja, jotka eroavat värin ja muodon, vaikka klassisia malleja Budjettikohdan tavata ja lattea Värivaihtoehdot.

Muotoilu kaapit välttämättä poimia väri pesukoneen kaapissa kylpyhuoneessa, koska laite on piilotettu huonekalujen sisäpuolelle. Ensinnäkin huonekalut pitäisi olla sopusoinnussa sisätilat ja muut kalusteet.

Jos vastaavaa mallia salon huonekaluja ei löydy, tee seistä tai kuulokkeen, joissa on niiden erityisen kosteutta ovia, erityistä lämmönkestävä tarroja. Koristekalvon on painettu piirustuksen kuvio on valittu ja jopa 3D-vaikutus. Asiakkaan toiveet toteutuvat helposti. Tärkeintä - se on halu ja joustava budjetti.

Liikkuvuus ja ergonomia valitessaan huonekaluja nemaloznachimy. Koska kalusteet Kylpyhuonetarvikkeiden taulukoita ja hyllyt ja laatikot. Suunnittelun yhdistyvät tilaa kylpymukavuudet, trivia, LVI ja pesukone kaapissa kylpyhuoneen avulla voidaan tallentaa paikan päällä ja määritä arvo.

Nyt tarve peittää tekniikka, joten sisustus esteettisiä - ei ole ongelma, mutta voit piilottaa ja pesukone kylpyhuoneessa, ja astianpesukone, ja jätesäiliö ja jääkaappi, ja uuni keittiössä.

On huomattava, että läsnäolo sisäänrakennettu pesukone keittiössä - mahdollisuus laajentaa työpöytään alueen parhaista. Tätä vaihtoehtoa käytetään usein suunnittelussa studio-huoneistoja. Erottamalla keittiö ja makuuhuone-olohuone baaritiski keittiö on helppo asentaa ja pesu- ja astianpesukoneiden: laitteet tuskin havaittava, ei ja helppokäyttöinen tarvittaessa.

Hinta valittaessa kalusteet kylpyhuoneeseen - indikaattori, johon asiakas ohjataan vähiten, koska kylpyhuone Suite ostetaan ole yhden vuoden, ja joka tarvitsee halpaa huonekaluja, joka on 5-6 kuukautta kosteassa ympäristössä tulee "mochalku9raquo ;.

Pesukone kaapissa kylpyhuoneessa - on paras ratkaisu muodossa kitin kylpyhuoneen tai keittiön, tehdä sisätilojen: käytettävyys, toiminnallisuus, liikkuvuus, mukavampaa, kauniimpi.

Vaatekaappi ja pesukone kylpyhuoneessa

Kaappi alla pesukone on tyylikäs sisustus kylpyhuoneen, jos oikein poimia sisätilat. Se ei voi vain piilottaa laitteita, mutta myös muita laatikoita tai hyllyt varastointi kotitalouksien kemikaalien ja muita yksityiskohtia. Mitä meidän pitäisi etsiä valitessaan kaappi niin, että se täydellisesti "sovi" sisämaassa? Tämän kysymyksen me vastaamme.

Rakennettu pesukone voi olla erilainen ei ainoastaan ​​väri, koko tai rakenne. Kaapit ovat valmiita ostaa kaupoista, ja tehdään tilauksesta. Joka kaappi on parempi? Mielestämme tietenkin vaatekaappi, tehdään tilauksesta yksilön koot, jotka sopivat kaikkiin asiakkaiden tarpeisiin.

Voit tehdä kaapin käsillään, mutta tämä ei riitä, että on alkuperäisen taitoja työskennellä työkaluja välttämätöntä pystyä työskentelemään materiaaliin. Muuten vaarana on paitsi sijoittanut rahaa, mutta myös aika. Vaatekaappi teet, mutta esteettinen tyytyväisyyttä se tuo.

Kuten hinnalla valmiiden huonekalujen tai huonekaluja tilauksesta, sanoa, että yksi on halvempaa, ja toinen - kalliimpi, se on mahdotonta.

Valmiit huonekalut voi olla liian kallista, jos valmistettu kalliita materiaaleja ja tuotu Euroopasta. Custom huonekalut on kalliimpaa, jos oletetaan, että jotain yksin ja ei-standardi.

On olemassa useita erilaisia ​​huonekaluja, tehdään suoraan pesukoneen, joka asennetaan kylpyhuoneeseen:

 • seinä kaappi - edustaa rakenne, joka koostuu pöydälle laatikoilla. Tämä seinäkaappi on pieni kooltaan ja on tarkoitus piilottaa viestintää, lappo ja kotitalouksien tavaraa. Hänen vieressään, pöytätason alle laitetaan pesukone;

 • vapaasti seisova kaappi - sopivin koneet kuten kaappi on usein yhdessä muiden huonekalujen asennettu stiralka;
 • upotettu kapealla kaappiin - huonekalu on harvinaista, koska pienessä kylvyssä rakennuksen se mihinkään;
 • nurkassa kaappi - epätavallinen, joka yhdistää altaan;

 • yksikkö halutaan - korkean kaapin ovet saranoitu pohjaan kapealla koneen alapuolelle, ja yläkaapistojen;
 • Laatikkoa - huonekalu, joka usein ei ole takaseinää ja pohja, joskus ovet ilman niitä, sopii pesukone.
 • Valitessaan tai tilaamalla kaapin alle pesukone, sinun täytyy tietää seuraavat vivahteita.

  • Koko pesukone. Pääsääntöisesti kaapin asettaa kapea malleja, mutta se on mahdollista ja kaapin vaihtoehto täysikokoinen auto. Tässä tapauksessa kone on vaatekaappi siten, että seinän ja kotelon kone ero oli vähintään 12 cm. Jotta linkouksen aikana runko ei kosketa huonekaluja.
  • Materiaalia. Kylpyhuoneeseen, jossa korkea kosteus, sopivat vain tapauksissa, joissa kosteutta kestävästä materiaalista. Tällaiset materiaalit ovat laminoitu MDF, muovi ja puu, joka on kyllästetty erityisiä yhdisteitä.

  Tietoa! Puiset huonekalut ylellisempi - kallein. Hänen kylpyhuone näyttää ylellinen ja epätavallinen.

  • Optimaalinen muotoilu. Mieti, mitä tulee säilytykseen kaapissa, ja tässä mielessä, valitse muoto, ja kaappi design. Sitä voidaan pidentää vaakatasossa ja ylimääräinen hylly oikealle tai vasemmalle. Yksi tilava vaatekaapit, kaapit ovat. Ja jos kylpyhuoneessa vapaasti nurkkaan, valitse kulmakaappi hyllyillä pesukone. Kasvava suosio alkoi käyttää liukuvan pöydät nielujen kylpyhuoneessa, tämä on hyvä ratkaisu piilottaa liner ja viestintävälineet. Mutta seinäkaappi koneen käyttö ei ole välttämätöntä, koska kone on melko raskaita koneita. Joka tekee erillisen seinäkaappi yläpuolella pesukone kodin kemikaaleja.

 • Helppokäyttöisyys. Kaappi kaksi ovea vaativat vähemmän tilaa avata, mikä on paljon kätevämpää.
 • Älä unohda, että takaseinässä kaapin on oltava erityinen reikiä letkujen ja tarjonnan viestinnän.
 • kaappi suunnittelu tulee vastata suunnittelussa kylpyhuoneen kokonaisuutena eli verho tai muut huonekalut, väri laatat. Optimaalinen valkoiset huonekalut, se voi mennä mihin tahansa rekisteröinnin.
 • Lotus Alice 120 - seisoo kaappi saranaovet yhdistettynä pesuallas. Vaatekaappi MDF. Lisäksi kaappi alle pesukone, voit ostaa samanvärisiä seinäkaappi, penaali ja peili, se näkyy yhtenä koostumus huonekaluja kylpyhuoneessa.

  Vaatekaappi solo - kaapin alla kylpyhuoneen pesukone. Tämä malli on kerros, joka on tehty Venäjällä. Kaapissa on kaksi saranaovet, sopii kapea koneisiin.

  Antonio Valanti Toledo TMS - kallis vaatekaappi Italiasta täysikokoinen pesukone. Jos tämä kaappi mahtuu seinäkaappi tai peili on luoda yhtenäinen koostumus kylpyhuoneessa. Sitä tuotetaan eri värejä.

  Rakennettu kylpyhuone voi olla erilainen, joten valinta riippuu yksittäiset parametrit jokaisen huoneen ja laitteiden mitat. Ole varovainen ostaa huonekaluja!

  • Jaa mielipiteesi - jättänyt kommenttia

  Mikä on tilanne pesukone kylpyhuoneessa, se tarkoittaa saattaminen

  Ahtaissa tiloissa voidaan käyttää kustannustehokkaasti suunnitella huonekalut eri, rakentaa tai ostaa kaappi pesukone kylpyhuoneessa, laittaa siellä taloustarvikkeet välttämätöntä ihmisten terveydelle, kemiallisia valmisteita noudattamaan asumiseen puhtautta.

  Pesukone kaapissa

  Tilauksesta suosittu ja hyödyllistä kaikkien kansalaisten huoneen käyttäen laitteita muodossa eri järjestäjien, koreja ja hyllyt.

  Kylpyhuoneissa on yleensä vaatimaton materiaalia, sillä näissä tiloissa on tärkeä kohta vapauden.

  Käyttö pystyrakenteiden rakennettu niin "hytit" ovat harvinaisia, joten kaappi pesukone kylpyhuoneessa kädet ratkaista monia ongelmia arkielämän.

  On syytä huomata seuraavat seikat:

  • merkittävä säästö lattialla pinnalle ja mekanismi, jossa mahdollisuus mahtuu puhdistus-, hygieniatuotteita sisällä kalusterakenteesta
  • lattiapinnan on vapaa puhdistukseen
  • valinta turvallinen, esteettinen, kätevä tapa tallentaa kotitalouskemikaaleja, eivät ole saavutettavissa nuorille asukkaille asunnon
  • alusvaatteet piilotettu kori ulkomaiset vierailijat kotona
  • oikea lähestymistapa suunnittelussa huoneen luo enemmän toimintoja ja hyödyllisyyttä esineen

  Ennen vuokranantaja kannattaa valita valmiiksi ratkaisu ongelmaan kaupassa tai omasta suunnitella kaappi pesukone, tai ilman kuorta, viestintävälineiden yhteyksiä, asemat ja valmiuksia.

  Millaisia ​​tuotteita kysynnän

  Kuluttaja voi suunnittelijat ehdotetun malleja seuraavanlaisia ​​kalusteet:

  • pystysuora kaapit ovat laatikko ilman pohja, tässä paikassa työnnetään pesukone
  • asennettu tuotteita budjetti vaihtoehto, ne on yhdistetty, jos haluat upottaa, piilottaa viestintää johdotuksen, kaiuttimet, instrumentointi
  • on olemassa esimerkkejä modifikaatioista vapaata sijainti kaapit, hyllyt, joissa on kansi, joka yhdistää revitty tila, sisäänrakennettu vaatekaappi pesuallas, jossa laite sopii tyyli huoneen, tai päinvastoin vastoin sisätilaan
  • monet omistajat mieluisia kulmikas muotoilu ratkaisuja hyvin suunniteltu tila nokkeluutta ja mielikuvitusta, epäsovinnainen lähestymistapa suunnittelun ratkaisuja

  Voit käyttää sisäänrakennettu kaapissa seinään laitteen, on tarpeen toteuttaa muutoksia kerrostalossa asuntoja, jotta sen tilaa ja erottaminen esineen sopivalle alueelle.

  Joka työkalut ja tarvittavat materiaalit

  Kaappi pesuallas

  Kylpyhuoneessa on keskisuuri tai suuri ilmankosteus ympäröivään huonekaluja, joten kiinnitä erityistä huomiota rakennusmateriaaleja arkipäivän esineitä, niiden pinta lopuksi suojakerrosta kostean levinneisyys.

  Kaikki tuotteet eivät ole sopivia käytettäväksi tällaisissa asuintilat.

  Kaikista monimuotoisuuden läsnä myynnin kopioita, voit ostaa joukko seuraavia keinoja:

  • Kaapit hienon jakeen tai MDF ovat muodikkaita ja käytännöllisiä valmistusmateriaalista johtuen edulliseen hintaan. Levyt huonekalujen lisäkohottaa käsittely työkappaleiden tuotettujen fragmenttien kanssa suuri vastustuskyky kosteuden ja eri muodoissa.
  • Katsotaan kiistanalainen valinta kaapit lasi, peili. Ne voivat visuaalisesti laajentaa tilaa, luoda eräänlainen sisustus, mutta olisi otettava huomioon haurauden kuten kalusteet sekä sinun täytyy olla riittävästi varoja ostaa tällaisia ​​asioita.
  • Saada merkityksellisiä ja kiinnostavia kulutustavaroissa, muovia, polymeeri kaikkein halpa, kätevä, monipuolinen. Heillä ei ole pitkäikäisiä, mutta ovat kaikkein vaatimaton asennus- ja jokapäiväiseen käyttöön.

  Ratkaisu Kunkin hankkijan riippuu henkilökohtaisesta tavoitteet ja käteistä lompakkoon. Yleensä valinta pysähtyi MDF-levyjen optimaalinen paksuus pinnan kesti pesukone, jonka paino on noin 85 kg.

  Työkalu, joka on käyttökelpoinen kokoonpano huonekalujen, läsnä missä tahansa homebrew puusepän muodossa:

  Kiinnittimet konfirmatny on suositeltavaa, että ruuvit pysyvät varmasti vakavuuden kuorman tasainen jakautuminen sen.

  Laite pesukone kylpyhuoneessa helpottaa ongelmia, koska vaaditun pituuden nokat, se alentaa veden virtauksen letkun läpi, jossa on huomaamaton liitin. Hygienia ei rajoita tilaa kaapissa leveys ja korkeus muut huonekalut.

  Jos me kiinnittää kokoonpano, jonka yksinkertainen piiri, joka koostuu yhteisestä jalustat työnnetään se toiminnalliset elementit:

  • kapealla pesu mekanismin
  • osastot Vaatteiden
  • pyyhkeet
  • kemikaalit
  • hygieeninen, pesuainekoostumukset

  Osastossa, jossa järjestää pyyhkimällä laite kiinnitetty sivuseinät, jotka yhdistävät kanssa pöydälle. Takaseinää ei ole asetettu tässä vaiheessa on annettu letkut, johdot, kone pitää maadoittaa turvallisen käytön.

  Riippuen mieltymykset omistajien tarve tehdä valinta kaikessa etuoven, jotta se toimisi oikein sinun täytyy tehdä vaatekaappi on riittävän syvä.

  Joka ei halua vaivata ovet, verho salaaminen laite yhdistettynä sisustukseen.

  Kaikki tietävät, miten laite värähtelee käyttöaika, etenkin louhinta tilassa toimiva voima voi viedä sitä ulos kaapista rakenteen.

  Välttää tällaiset ylilyöntejä tapahtui, pysäköity rajoittaminen lisäelementtejä, pohja rakenteen 12 cm. Säleet molemmin puolin.

  Asennus "stiralki" avoimella alueella ja järjestely huonekalujen sen rakenteissa, on useita hyviä ja huonoja puolia. Etuna Menetelmän pidetään ensisijaisesti väline salaaminen tarkastelun isännät tarjoavat hyllyt ja laatikot, laita ne paljon yksityiskohtia.

  Tyypillisesti etusija annetaan kaunis huonekaluja, se on sopusoinnussa sisustus täydentää idean.

  Haitat sisältävät seuraavista syistä:

  • Suurin rajoitus valittaessa sulautettujen tuotteiden, ne maksavat hieman enemmän kuin pelkkää koneita
  • puuainesta, jos se on tehty teline vaatii erityistä huomiota hoitaa huonekalujen, joka uhkaa pitkä vesikontakti

  Pesutupa jälkeen menettely on tarpeen tarkistaa sisäisen tilan kalusteet, vuotoja ei esiinny. Jatkuva läsnäolo märässä tilassa voi aiheuttaa muodonmuutoksen huonekalut kappaletta, muuttuvat selvästi. Sinun pitäisi tietää ero kosteuden ja vedenkestävyyttä.

  Pesukone kaapissa keittiössä

  Ensimmäistä nimitys on ominaista vain kosteudensietotestin lyhyellä aikavälillä, ja toinen määritelmä sanoo, että tiedot saattavat kestää pitkään märkä kontakteja.

  Näin ollen, huonekalut valmistettu massiivipuusta tai puristamalla tarvitsee jatkuvasti pyyhkiä veden ulkonäön tuotteen kestää pidempään, ei turpoa, muuttuvat koko ja muoto.

  Jokainen, joka on kyky itsenäiseen työskentelyyn, on mahdollista luoda vaatekaappi ole huonompi kuin esitettiin kohteet kaupankäynnin kerroksessa. Ei ole väliä tilan hankinta totuus on, että asennus on tarpeen taloudessa ja jokapäiväisessä elämässä.

  Video - pesukone keittiössä pesualtaan alla:

  Havaitsi virheen? Valitse se ja valitse Ctrl + Enter, kertoa meille.

  uusia artikkeleita

  Tyypit höyrysulkuja eri ominaisuuksien

 • Vanha maali poistetaan puusta monin tavoin

 • Miten porata reikä keraamisia laattoja niin, että se ei ole halkeamia

 • Mitä rakennuspalikat ovat: miten tehdä oikea valinta

 • Miten porata reikä laatta itse

  Miten yhdenmukaistaa betonilattiaan alle linoleum monin tavoin

  Poikkileikkauksen ja langan halkaisija: miten mitata kautta taulukoita tai kaavoja, ja joka on tarpeen

  Mikä on tilanne pesukone kylpyhuoneessa, se tarkoittaa saattaminen

  Mitä tarvitaan perusta raunioista: purkaa joitakin kohtia

  Pystysuora tuulimylly kädet: rakentaa prosessi

  Outdoor laatta kuisti: tyypit, ominaisuudet, hinnat, ja itse pinoaminen

  Nopea käsittely puuaita pitää sen pitkään

  Ilmanvaihto ei toimi asunnossa, mitä tehdä: luonnehtimissovellukset

  Vedenkorkeusasemalta talon tärkeimmäksi veden

  Työkalupussi omin käsin: se on, onko se on helppo tehdä

  Copyright © 2015 - 2016 Kaikki oikeudet pidätetään.

  1