Kaapit kenkien käytävällä kuva

Seistä kenkiä käytävällä: ominaisuudet ja edut

Kaikkiaan pieni tai iso eteinen tarvitsee vain kaappiin kenkiä. Seistä kenkiä eteisessä - se avustaja jostain kotiäiti jotka pitävät kengät turvallisesti ja varmistaa järjestyksen käytävällä.

Tärkeimmät kysymykset valinnassa taulukoissa hallissa ovat:

 • Mihin sijoittaa?
 • Miten valita?
 • Mikä on toiminnallisuus taulukoiden?

Yrittää selvittää tilauksen kaikkiin kysymyksiin.

Jalusta kengät on yleensä sijoitettu käytävällä sisäänkäynnin läheisyydessä. Jos eteinen on pieni, niin erityisiä herää kysymyksiä, mihin sijoittaa. Mutta jos iso eteinen, niin mitä teet? Valitse vain suuri kaappi, voit heti kaapin käytävällä istuin, jonka avulla voit paitsi myymälän kenkiä, mutta myös laittaa yhdellä kengät mukavuutta.

Sijoitettu kaappi periaatteessa missä tahansa sinulle parhaiten sopii. Tärkeintä on, että se ei estä kulkua ja oviaukkoja, ja se oli niin lähellä oven. Se on erittäin kätevä siinä mielessä, että siellä on vähemmän likaa huoneissa kulunut.

Alkuperäinen kivi alla kengät eteisen täysin sovi sisustukseesi ja auttaa pitämään kengät lemmikkieläimistä. Jotta jalustat kenkiä voi olla paikan päällä https://www.qpstol.ru

Valinta tietyn tyyppinen kivi riippuu:

 • eteinen koot;
 • eteinen konfiguraatiossa;
 • On muita ylimääräisiä huonekaluja.

Harkita yksityiskohtia. Koko salin valitessaan kaapit vaikuttaa suoraan mitat kaapit. Esimerkiksi suuri sali mahtuu seisomaan, minkä kokoisia tahansa, johon voit tallentaa kaikki perheen kengät, mutta ei täyttämättä tilaa. Jos eteinen on pieni, se on parempi valita seistä eikä yleistä, pitää se vain tarpeen kausiluonteinen kenkiä.

Konfiguraatio sali edistää myös valinta taulukoista. Niinpä pitkä ja kapea hallit jalustat parempi valita liian pitkä ja kapea, mutta korkea. Neliön pieneen käytävään hyödyllinen hyvin pieni ja kapea kaappi, joka ei ota kulku sisäovet.

Ja tietenkin, läsnäolo huonekalujen valintaan vaikuttava taulukoita. Onko se välttämätöntä ollenkaan? Ehkä muut huonekalut riittää tallentaa kaikki kengät. Ja jos kaappi vielä tarvitaan, mutta se on tarpeen määrittää toiminnallisuuden e.

Riippuen saatavuudesta muiden huonekalut, curbstone alla kengät voi myös suorittaa muita toimintoja. Joten, pukeutuja peili käytävällä säästää tarvitse ostaa ylimääräinen peili käytävällä. Yöpöytä istuin sopii pieni eteinen, jossa ei ole tarvetta lisäksi olla istuin jne

Tärkeintä on valita oikea ja sitten kaappi on ihanteellisesti mahtuvat sisätilojen käytävällä.

Obuvnitsa halli: TOP-100 kuvia parhaiden uusien tuotteiden luettelo 2017

Järjestämisestä sisätilan huoneeseen riippuu saatavuudesta huonekaluja. Niiden avulla on mahdollista luoda sellaista harmoniaa.

Mitä eteinen, on erityinen rooli obuvnitse, joka yleensä on lipasto, ja joskus taideteos.

Useimmissa tapauksissa obuvnitsa sali myytiin jo loppuvaiheessa korjaus.

Välittömästi ennen hankinnan määrittämiseen suositellaan ensisijainen tarkoitus huonekalu, ja mikä tärkeintä, että se oli siellä tallennetaan.

Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä ulkomitat obuvnitsa voisi olla kaikissa suhteissa suhteessa koko tiloihin.

Suurperhe parempi saada kapea kaappi, suunnilleen sama suunnitelma kuin yksi kuva obuvnitsy käytävällä, esimerkiksi säilytykseen kausiluonteinen kenkiä.

On parempi, jos saat tarpeeksi tilava vaatekaappi saatavissa olevia upotettuja laatikoita. Jos mahdollista, voit ostaa obuvnitsu istuimen hallissa pystyä muuttaa yhden kengät ilman ongelmia.

Rakenteesta riippuen tällaisen huonekalut voidaan jakaa tiettyihin lajeihin:

 • avoin tyyppi;
 • suljettua tyyppiä;
 • hoikka;
 • obuvnitsa-shkaf- yhdistelmä laatikko kenkiä razichnymi muiden moduulien;
 • obuvnitsa-kuivain;
 • teline - erinomaisesti suurille kenkiä, ja se on sekä avoin ja suljettu.

Yleisin variantti pidetään auki. Tärkeimmät edut tulisi sisältää: ilmanvaihtojärjestelmän, ettei hajua ja hometta.

Kuitenkin etujen lisäksi, on olemassa myös tiettyjä hänen negatiivisia ominaisuuksia, kuten lian pinnalla kengän, sellaisenaan obuvnitsy käytävällä alhainen niiden rakenteessa.

Lukittu variantti on luonteeltaan kaapin hyllyillä tai kaappien ovet. Tämä vaihtoehto on parempi asuville lemmikkieläimiä, koska tällainen kengät voi auttaa pitämään terveenä ulkoisilta vaurioilta.

Toinen vaihtoehto on varsin epätavallista obuvnitsy on hoikka. Se on tavallaan suuri, kapea ja pitkänomainen huonekaluja, joka sopii erinomaisesti pienille ja ei kovin tilava eteinen.

Suurin haitta tällaisten malleja ovat epävakautta, toisin kuin seinään obuvnitsy käytävään, ja mitään erityistä säilytystilaan kenkä hoitotuotteet.

Luoda huonekalut ensisijaisesti otetaan huomioon yksilölliset tarpeet asiakkaiden, sekä taloudellinen osa ja käytön kestosta.

Erityisen suosittuja ovat metalliset obuvnitsy saliin, joille on tunnusomaista niiden lujuus ja kestävyys.

On olemassa paljon erilaisia ​​huonekalutehtaan, joista suosituin on Ikea. Obuvnitsa käytävällä tämän asiakkaan pystyy ylittämään kaikki odotukset ja täyttää kaikki tarpeet.

 • Valitseminen jalusta toteutetaan ottaen huomioon yleinen tyyli päätöstä, ja väri mieltymykset. Esimerkiksi puinen laatikko voidaan helposti maalata vaaditun värin.

  Helpoin tapa määrittää värin, jos seinät ovat neutraali sävy, ja muut huonekaluja yksinkertaisesti poissa.

  Hyvä ratkaisu olisi käyttää kapeita ja korkeita kaappeja vaihtoehtoja.

  Jos obuvnitsa on sävy "tammea" tai "pyökki", seinä on parempi maalata kirkkaita värejä ja sävyjä kalusteiden ostaa "kirsikka" tai "Alder".

  Huonekalut, jotka sinä, aina erottuu standardin sisustus. Kuitenkin samanlainen vaihtoehto olisi luovuttava luoda korkean teknologian tyyliä, itämainen tai barokki. Mutta esikaupunkialueilla kodeissa he ovat enemmän kuin koskaan.

 • Sopivin suoritusmuodot ovat:

  • Teline-box - on sivusuunnassa hylly-tikaspuolien;
  • pan - valmiiksi lakattu, kengät säilytetään erityisissä lähtö;
  • Järjestäjä - vanha versio muodossa ns taskua.

  Riippumatta obuvnitsa läsnäolo jopa yleisin mahdollistaa antaa huoneeseen lämpöä ja harmoniaa.

  Obuvnitsa käytävällä (54 kuvat): kätevä ja kompakti

  Omaperäisyys ja luovuus - varastointia kengät seinään

  Obuvnitsa - välttämätön huonekalu käytävällä. Ensinnäkin, järjestämällä varastointi kenkiä, sen avulla voit purkaa tilaa - jopa pieni perhe saa paljon kenkiä. Varsinkin kun otetaan huomioon, että yksi kenkien on laajalti käytössä, ja toinen - on säilytyksessä ennakoiden kauden. Ja toiseksi, obuvnitsa luo edellytyksiä varastointia, joten voit pidentää kengän.

  Moderni kompakti obuvnitsa käytävällä

  Kapea kaappi-obuvnitsa säästää tilaa pieni eteinen

  Luova idea kenkä varastointi

  Laatikosto hyllyillä portaiden alla - ruutuun ja toiminnallisesti

  Tyylikkäät puiset obuvnitsa käytävällä

  Kysymys yhteisvarastoinnista vaatteita ja kenkiä pitkään edelleen aktiivisesti keskusteltu. Tärkein peruste erillisen kalusteita kengät - erityistä outoa hajua synnyttämä jalkineet. Toisaalta, se voi kerääntyä vaatteita, toisaalta - toimii syöttinä kuukaudeksi. Lisäksi kengät - melko likainen ja pölyinen osa vaatekaappi, joten se on säilytettävä erillään. Hyväksi Erikoiskalusteita - obuvnitsy, teot ja se, että varastointi kenkiä "alkuperäinen" laatikoita vie liikaa tilaa.

  Toiminnallinen kompakti ratkaisu - obuvnitsa-hintti

  Metalli tikkaat voidaan käyttää luovemmin - varastointiin sandaalit

  Form-kerroin obuvnitsy jaettu useaan perustyyppiä:

  • Auki - suosituin kalusteita kenkiä, suurin etu, joka - kengät, asennettuina, on jatkuvasti tuuletettu, niin - se kuivuu nopeammin. Tämä puolestaan, minimoi hajun kengässä. Toisaalta - tässä järjestelyssä jalkineissa, jotka on tallennettu avoin hylly, kestää kauemmin pölyä. Yhteydessä käytävällä, epäilemättä - saastunein paikoista avaralle obuvnitsa (seisoo hänen kengät) muuttuu pölynkerääjään

  Avohyllyt varastointiin kenkiä käytävällä

  Avoin obuvnitsa alla penkki - käytännöllinen ja kätevä

  • suljettu - tehdään muodossa kaappiin, pöytiä tai penkit. Hyvin yleinen obuvnitsa suljettu paikka hallissa eivät aina onnistu laittaa erilliseen ottomaanien istua ja mukavasti laittaa kengät. Tässä tapauksessa edut ja haitat suljettu obuvnitsy vastapäätä avoinna: kengät ovat hyvin suojassa pölyltä kertymistä, mutta se on tarpeeksi paha kuivua (riittämätön ilmanvaihto), seurauksena - haju. Siksi jotkut suljetut obuvnitsy varustettu koneellinen ilmanvaihto järjestelmät, vaikka useammin - tehdä ylimääräistä reikää ilmankierron

  Sisäänvedettävä Shuhlyada-säilytyslaatikot kengät

  Suljettu obuvnitsa metalli tukee jalkineita

  Vihje! Suljettu obuvnitsu pitäisi valita lemmikkieläinten omistajille - tässä tapauksessa kenkänsä taataan suojattu tunkeutumista terävät hampaat.

  • Slim (johdettu Englanti «Slim» - ohut, ohut) - erikoinen obuvnitsy käytävällä, kapea ja melko korkea, ne ovat optimaaliset pieniä käytäviä jossa suunnittelijat on otettava huomioon kunkin neliösenttimetriä. Niiden leveys - 20 cm noin Obuvnitsa ohut on taitto hyllyt -. Ne avataan kulmassa 30-90 astetta (pienemmän aukon kulma, sitä enemmän tilaa säästyy ja vähemmän kätevä poimia / style jalkineet) .Obuv varastoidaan pystyasennossa, joka ei ole kovin suotuisa säilyttämistä alkuperäiseen muotoonsa. Ohut voidaan muodostaa lattian ja seinän obuvnitsa sali. Niistä puutteet ohut muotoilu on huomattava, että se on vain kenkä varastointi, joten sinun täytyy löytää paikka harjat ja kenkä "kosmetiikkaa." Toinen tärkeä asia - vakautta. Toisaalta, obuvnitsa kapea, toisaalta - pienessä eteisessä todennäköisyys vahingossa satuttaa häntä - melko suuri. Joten on mahdollista tarjota lisää seinäkiinnitykseen

  Locker "ohut" - ohut ja tilava

  Laatikon "ohut" mahtuu melko paljon kenkiä

  Vihje! Valitessaan obuvnitsy mieluummin sellainen, jossa voit muokata välinen etäisyys hyllyjen - se antaa mahdollisuuden tallentaa kenkiä erikokoisia.

  Alijäämä tilaa hallissa saa meidät etsimään monitoimilaitteiden ratkaisuihin, joissa tukikenkään yhdistetään muihin, yhtä tärkeää aulassa aihe. Esimerkki - ripustin sali obuvnitsey, joka toimii moduulin käytävällä.

  Sarja eteinen sisältää ripustin ja erottaminen Shoe

  Mobiili-norkoilija obuvnitsa

  Äskettäin kaupat ilmestyi obuvnitsy kuivaimet, joka samalla hoitavat varastoinnin ja optimoi paitsi kuivaus kenkiä, mutta lisäksi desinfioida sitä (tämä joukko UV-lamput), ja neutraloidaan erityinen epämiellyttävä "kenkä" haju. Kuitenkin obuvnitsy tämäntyyppisiä on useita rajoituksia - ensinnäkin on varmistaa sen voima ja toiseksi, ei kaikkia kenkiä voi nopeasti pakottaa kuivua.

  Jos kenkä on todella paljon, voit lähestymistapa pyörivä jalusta - se asennetaan lattiasta kattoon - vraspor.

  Ihanteellinen pieni eteinen spinning telineet, hyllyt kenkiä

  Eri materiaaleja voidaan käyttää valmistus- obuvnits:

  • kromi ohutseinäiset metalliputket kompakti ja kevyt, mikä johtuu sen "avoimuus" eivät sotkua tilaa, mikä on tärkeää lähellä käytävällä. Obuvnitsa Tämän rakenteen vuoksi hyvä ilmanvaihto, soveltuvat hyvin kuivaus kengät. Tämä muotoilu voi olla riippumaton, ja se voidaan asentaa telineeseen valmistettu lastulevystä tai MDF-levyä. Haitta - likaisia ​​kenkiä voi laittaa vain alahyllyn tai vesi, maa ja roskat putoavat kengät alemman riveissä

  Kromi compact obuvnitsa

  • puusta - koska se teki obuvnitsy klassista käytävillä. Esimerkiksi puiset obuvnitsa sali peili sisustus näyttää edustavasti, hienostunut ja vankka. Mutta samaan aikaan kopiot array puu ei ole kovin käytännöllinen, ensinnäkin - koska herkkyys kosteudelle. Siksi kengät ennen asentamista puinen obuvnitsu tulisi kuivata perusteellisesti

  Aseta käytävällä luonnon puusta

  Vihje! Taotut obuvnitsy sopiva asunto tai talo, sisustettu Empire tai barokin.

  Käytössä Takorauta seisoo harmonisesti näyttää cowboy saappaat

  • Rottinki - huolimatta "puu" luonto, ihanteellinen materiaali obuvnits. Helppo puhdistaa, kestää kosteutta, hyvä ilmanvaihto

  Laatikot, rottinki - täydellinen ratkaisu säilyttämiseen kengät

  Kesäkengät voidaan sijoittaa pajukorissa

  • MDF - kuumin materiaali, josta valmistettu obuvnitsy mahdollistaa optimaalisesti hinta / valitus / laatu

  Obuvnitsa MDF - edullisia ja käytännön

  • Muovi - obuvnitsa muuttuu vaalean ja mobiili, mutta se on silti mahdollisuus, sopii paremmin puutarhassa.

  Kirkkaan pinkki muovi obuvnitsa - kevyt ja monipuolinen

  Obuvnitsa omissa käsissä: alkuperäinen ja edullinen

  Hyvin yksinkertainen malli obuvnitsy - tämä on tavallinen tapaus-telineeseen, joka on sivuseinät hyllyn asennettu konformatami yli. Maalaistalon voi käyttää yksinkertaista puulaatikoissa - maalata niitä kirkkaita värejä ja hyödyntää toistensa (vaikka voidaan kiinnittää). Toinen alkuperäinen "Vacation" vaihtoehto obuvnitsy - tavallinen pannulla. Se on suojattu, maali (lakka) ja pystysuunnassa kiinnitetty seinään. Kengät on järjestetty uriin. Ja kesäkengät (tossut, baletti kengät, lenkkarit, jne) voidaan tehdä muodossa järjestäjän taskuja, jotka voit ripustaa seinälle, pisteytys pari nauloja.

  Obuvnitsu helppo tehdä romusta materiaaleista - laudat ja Metallilaatikossa

  Kengät voidaan tallentaa seinälle - kiinteillä metallinen sauvat

  Obuvnitsa puulaatikot - helposti ja edullisesti

  Puulaatikot seinälle - hyvä idea kotitekoinen obuvnitsy

  Obuvnitsa pöydän puusta - kaunista ja käytännöllistä

 • Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Siirry työkalupalkkiin