Kaapit coupe valokuva peili

Peilattu vaatekaappi: valokuvan sisätilojen

Olipa kerran heijastunut, että ihmiset voivat nähdä, ehkäpä järven tai joen. Sen jälkeen, kun peili keksittiin, sitä käytettiin ihmisen erilaisiin tarkoituksiin.

Miksi kaapissa julkisivu peilataan? Yhdessä sen päätoiminnot, heijastavat peili toimii myös koristeellisia yksityiskohtia. Kuitenkin, peili - erinomainen työkalu parantaa valaistuksen ja visuaalisesti suurentaa mitat huoneen. Se on tunnettu tekniikka, jota käytetään usein suunnittelijat suunnittelussa pientä huonetta riittämätön valaistus.

Peilata ei ole väsynyt, niiden määrä pitäisi olla maltillinen. Paras vaihtoehto - vaatekaappi yhdistetyn julkisivut, Kun peilejä käytetään yhdessä katkaistuna toisen materiaaleilla (himmeä tai läpikuultava lasi, muovi, laminoidun lastulevyn). Tämä ei aiheuta psyykkistä rasitusta. Tällainen julkisivu täysin vastaa koriste, esteettiset ja kuluttajien vaatimuksia. Onhan tällainen muotoilun vaatekaappi ovet sallisi, peiliin, korjata meikkiä tai kampausta milloin tahansa.

Jos rakastat keuliminen edessä peilin usein tällainen vaatekaappi, tarjoamalla peilattu julkisivu, ehdottomasti sinua. Fanit hohdokas elämä mieluummin tilata vaatekaappi peilit tehty julkisivun elementtejä. Tämä tekee mahdolliseksi nähdä pystyasennossa.

Making peilattu julkisivut edellyttää pakollista käyttää erityisiä suojaavia nauhoja. Tämä eliminoi romahduksen lasin satunnainen Broken Mirror. Käyttö suojakalvo myös harjoitetaan tuotannon lasin luukut. Käytävä kaapissa on välttämättä sisällä peilattu julkisivu.

Varmasti, julkisivut laatikolla kotelot tehdään eri suoritusmuodoissa, paitsi peilit, mutta myös muita materiaaleja. Kuitenkin, vain peili pystyy parhaiten visuaalisesti suurentaa koko huoneen, edelleen sisustaa sitä ja tehdä siitä kevyempi.

Vaatekaappi peili

Useita vuosikymmeniä, kysyntä kaapit markkinoilla edelleen runsasta. Tämä johtuu kätevästi tällä grafiikalla.

1

Se sopii helposti mihin tahansa huoneeseen, aulasta lastentarha. Erityisen suosittu samalla on vaatekaappi peili julkisivu. Tämä muotoilu mahdollistaa visuaalisesti laajentaa tilaa huoneeseen, "moninkertaistaa" sen kattavuutta ja yksinkertaisesti poistaa osto lisäpeilejä.

Ennen kuin lähestymistapa suunnittelun julkisivun kaapin, on välttämätöntä ymmärtää sen rakenteeseen. Ratkaiseva rooli on täällä koko huoneen ja sen toimintaa.

Esimerkiksi makuuhuoneessa voi tallentaa vaatteita, vuodevaatteita, kirjoja, pyyhkeitä jne kaikki yhdessä tavallisessa kaapissa ei ole mahdollista.

Jos olohuone ja makuuhuone yhdistetyn, vaatekaappi tulevat välttämättömiksi, tämä malli säästää enintään käyttökelpoista tilaa minimaalisella ja orgaanisesti sovi mihinkään sisustukseen.

 • Tavallinen suoraviivainen malleja voi olla kaksi, kolme tai jopa neljä läppää, se kaikki riippuu alueesta kotelon.

Useimmiten asennettu seiniin, mutta tarvittaessa voi olla erinomainen este näiden kahden alueilla huoneen.

 • Sisäänrakennettu kaapissa seinään markkinarako. Tällainen järjestely säästää paljon tilaa huoneeseen. Useinkaan ole seinäkaapit lattia ja katto, taka- ja sivuseinät ei myöskään tarvitse asentaa. Hyllyt ja muut sisäiset rakenteet kiinnitetään seinään markkinaraon.

 • Kun pieni tila huoneen, voit asentaa nurkkaan peilikaappi. Tällainen malli voidaan antaa eri muotoon kolmion L-muotoinen.

Erinomainen katsoa peiliin suunniteltu säde kulma kaapit.

epätavallisen muotoinen huonekalut aina näyttää tuhlaavainen ja moderni.

Plus tämä rakenne erityistä äänetön liikkeen mekanismia ulkoiset paneelit ja teräviä kulmia.

 • Basia vaatekaappi peili suunnittelu - varsin tilava mutta kompakti malli kolme ovea. Tyypillisesti neljä hyllyä täynnä osaston ja napa. Peili sijaitsee keskeisellä lehtiä ja voi olla eri muotoisia. Tämä malli on useimmiten asennettu käytävillä ja käytävillä.

Sisätilaan kaapin-coupe kätevästi jaettu useisiin vyöhykkeisiin: vaatteita, vuodevaatteita, papereita, kirjoja ja lehtiä, jne Yhdistelmä hyllyt, laatikot ja kaapit ovat rajattomat laatikoita. Sisällöstä ja suunnittelusta vaatekaappi voi olla vakio, ja sitä voidaan täydentää tai muuttaa asiakkaan, se on lisäetu tämän mallin.

suuria paineita joidenkin sisäisestä rakenteesta, joten älä kitsastella materiaalia, josta ne on valmistettu. Sopivia MDF paneelien tai puuta. Baari vaatekaappi osasto ja hyllyt kiinnitetty sivuseinät, kuin jos kaappi on rakennettu - seinä markkinaraon.

Eteinen kaapissa on täydellinen baari ja muutama hyllyt käsineitä ja huiveja. Voidaan järjestää pohjalle kaapista kenkä varastointi, joten se ei näy ovella. Kuten täyttö mahtuu pieni kulma tai tavanomainen 2-lehtiä tai 3-lehtien kaappi peili. Peili suunnittelu täällä voi olla erittäin hyödyllistä. Voit edelleen koristella peili yksinkertainen kaiverrettu koriste tai kuvio.

Elävä peilattu vaatekaappi osasto voidaan täyttää suuri laipat, useita osastoja tangon kanssa. Erittäin mukava laatikkoa, laita ne erilaisia ​​asiakirjoja, vaatteita tai koruja. Sen pitää tarjota erityistä lokero kodinkoneet ja Uvarov: rauta, lauta, pölynimuri.

Jos huone katot riittävän korkea perustaa vaatekaappi täynnä seinän korkeus ei ole helppo tehtävä. Tällaiset mallit tehdä tilaa, suurin korkeus ja leveys kaapin asettavat asiakkaan. Alkuun hylly on hyvin pitkä kaapit voidaan allokoida tallentamiseksi kausiluonteinen vaatteet, teltat ja retkeilytarvikkeet.

Huone on tarpeeksi suuri on mahdollista asentaa 3 tai 4-siipi kaapit eri paneelit. Keski ottaa paremmin peilit ja puoli - puu tai MDF paneelit.

On monia suunnittelu kokoonpanoissa koko julkisivu peilien voidaan täyttää haluttaessa mutta tällainen siirto olisi sopimatonta näyttää liian pienet huoneet. Se, että peilien houkuttelevat paljon huomiota ja monet niistä voisi painostaa psyyke.

Vuonna lastenhuone koska se ei ole välttämätöntä asentaa peilattu vaatekaappi, se voi olla vaarallista hieman levoton.

Käyttö vaatekaappi asuinympäristöihin peilit mahdollistavat visuaalisesti laajentaa tilaa ja tehdä siitä kevyempi. Olkoon se on vain visuaalinen vaikutus, mutta tunne on hyvin todellinen.

Peilattu ja heijastavia pintoja aina lisätä moderni sisustus. On vaikea kuvitella nykymaailmassa ilman näitä designesineiden, kuten lasi, muovi, peilit ja metallista.

Lisäksi peilipinnoite - laaja kenttä mielikuvitukselle. Koriste kaiverrus, hiekkapuhallus piirustus, mosaiikki, sävy, erilaisia ​​yhdistelmiä kihara peilien täydentää sisustus, huonekalu tekee todellinen taideteos. Lisäksi yksinkertainen peili, voit käyttää peilipinta kaunis lasimaalauksia tai akryyli piirustus.

Suuri peili kaapin paneelissa voit katsoa itseäsi täydessä kasvussa ja poistaa tarpeen ostaa lisää peilejä.

Huonona puolena tällaisen mallin voisi tulla Materiaalin hauraus. Tämä ongelma voidaan välttää, jos kääntöpuolelle peilin liittää erityinen elokuva. Jos vaurio murtaa peili, mutta murentua ei.

Peili ja lasi, toisin kuin muut materiaalit, jättäen jälkiä sormenjäljet. Kohdata aina oli kaunis, sinun tulisi säännöllisesti pyyhkiä hänen pehmeä liina ja puhdistettaessa käyttää erityistä spray puhdistukseen kiiltävä pintoja.

Huolellisesti lähestyä valinta yrityskohtaisen valmistaja peili levyt. Peili viat voivat pilata tahansa sisustukseen. Vääristynyt heijastus näyttää oudolta ja anna tämän vaikuttaa laajentamiseen tilaa.

Mitä materiaaleja yhdistyvät

Peilattu kaapissa julkisivu voi olla yleisin, mutta nyt monet yritykset tarjoavat erilaisia ​​toteutusvaihtoehtoja. Esimerkiksi sävytetty peilit näyttää hyvältä sisustus. Tämä vaihtoehto on huomaamaton ja 3-siipi liuos voidaan täydentää tavanomaisella peili tai metalloituja puinen paneeli. Erityisen hyvä sävytetty peili pronssi sävy ilme jalopuuta ja nahkaa. Tällainen yhdistetty julkisivun sopiva olohuone, makuuhuone tai toimistossa.

Klassinen yhdistelmä kaapit Wenge ja peilipinta. Wenge - trooppista puuta puuta. tämä rotu arvoa kaunis rakenne ja tyydyttyneitä tumma väri. Nyt kun julkisivut vaatekaapit käyttävät usein jäljitelmä wenge puuta käyttäen MDF paneelit.

Ylellisen näyttää vaatekaappi, jonka julkisivu on peitetty nahalla tai kalliita kangasta, ja yhdistelmä peilien tekee siitä entistä houkuttelevampaa.

Hyvä täydentää mallin rakennettu ylempään valoja, se korostaa kiilto ihon ja kiitos peilejä, lisätä kirkkaasti valaistussa huoneessa. Tällaisessa yhdistelmä voi edelleen koristella peili kaiverrus.

Mattapeili antaa sisätilojen kurinalaisuuden, mutta älä anna hänelle koko julkisivun kaapin. On mahdollista valita 3-lehtikuvio ja suorittaa puitteen 2 yhdessä suoritusmuodossa, ja matta tavanomaisessa peili. Hyvä yhdistelmä näyttää himmeä peili puutavaran ja valkaistu tammi tai wenge. Joissakin sisätilat tällaisen vaihtoehdon näyttää liian yksinkertainen ja täydentäviä hiekkapuhallettu kuvio.

Se näyttää melko helppo yhdistelmä peili jäälasi. Valo avoimuus ei salli nähdä yksityiskohdista sisäisten sisältöä, mutta se näyttää mielenkiintoinen ja salaperäinen. Tämä malli suunnittelijat suosittelee asentamaan makuuhuoneessa, se antaa sisätilojen rauhallinen ja siisti näyttää.

Yhdistelmä peilit ja sävytetty lasi sopii mihin tahansa sisustus, jos löytää oikea sävy elokuvan. Sen soveltaminen tekee lasin läpinäkymätön.

Hyvä näyttää julkisivujen paneelit peilit. peili kappaletta säädettyihin geometrinen kuvio, mutta voidaan käyttää ja sulavat linjat. Sillä geometrinen kuvio on usein valittu puoli peililevyn, erityinen viistetty reuna. Tämä "leikata" heijastaa tulevan valon, ja siten luo epätavallinen vaikutus.

Riittävästi huomiota olisi kiinnitettävä yksityiskohtia ulkoisen muotoilun. Moduulit työnnetään peili, ja on oltava sisätilojen visuaalisesti rasita ulompaa rakennetta. Yhdistettynä Peilien valoa metsään ja jäljitelmä valita moduulit kirkas metallinen sävy.

Lihavoitu ratkaisu on pronssi, tässä suoritusmuodossa edullisesti näytti yhdessä peili ja himmeä lasi vihreä, turkoosi ja persikka värejä. Joissakin suoritusmuodoissa kaivon näytti puinen moduulit.

Peilattu vaatekaappi voidaan sovittaa kaikkiin sisustuksiin, on tärkeää vain tarkkailla tyylipiirteiden suunnittelun tilaa.

Viime vuodet esiintyvyys havaittiin minimalistisesta. Tiiviissä muodossa ja rakenne, yksinkertaisuus linjat ja rakenteet tilaa tilavampi ja hyödyllisiä.

Toiminnallisuutta tyylin vuoksi ovat välttämättömiä nykypäivän nopeiden virtaa elämään. Vaatekaappi on vain välttämätön yksityiskohta, hän piiloutuu takana kaiken, aiemmin mielessä menettää ja pitää vaatekaappi kohteita moitteettomassa kunnossa.

Ihanteellinen vaihtoehto olisi sisäänrakennettu kaapissa, hän jättäisi huonetilan ja lähes sulautuu seinään.

Minimalistinen hallitsevat tylsä ​​ja paikallisten väripaletti on varsin hillitty itsensä. Materiaalit on valittu kaikkein yksinkertainen ja luonnollinen, ei ole selkeää sisustus.

Jos sisustus on suunniteltu kirkkaita värejä, älä pelkää valita tumma tai jopa musta vaatekaappi.

Hyvä yhdistelmä on peilipinta himmeä lasi, peili väri grafiitti, arvokkaiden puu. Täydennyksenä olisi tarkoituksenmukaista jakaa julkisivujen puinen tai metallinen koriste.

Jos valitset lisäksi peilattu pintoihin Värilasi, puku sävyjä vaaleanruskea, harmaa, beige ja valkoinen, musta kiilto näyttää hyvältä yhdessä peili pronssi.

Sillä tilavat huoneet klassinen muotoilu sopii erinomaisesti. Tunnuspiirteitä: harmonia, symmetria, laadukkaat materiaalit, useita koriste-elementtejä, valaistus ja peilit. Vallitsee rauhallinen värit: beigen, kermaa täysin täydentää tyylikäs viininpunainen ja ruskea.

Julkisivu-lokero kaappi peilien voidaan täydentää lakattu puu panelointi ja peili itse koristella kaiverrettu tai hiekkapuhallettu kuvio. Sopii täydellisesti kukka malleja pyöreillä kiharat.

Hyvä ratkaisu kaapin olohuoneessa on klassinen ulkoasu on peili paneelit kasvot laatat. levyt sopivat timantteja tai neliöiden suuri koko, joten peili ei ole paljon fragmenttiin ja vääristää heijastus.

Making modernit tilat jugend tai Art Nouveau haaste. Tyyli tunnettu siitä, että runsaasti sileät linjat, puupinnat, lasimaalauksia insertit ja paneelit.

On parempi valita pienen, 3-taitto kaapissa peilattu läppä. Loput kaksi paneelia voidaan täydentää värjättyä lasia tai puinen lakattu paneelit. Keskeinen peili on parempi valita veistetty puurunko sileä soikea. Värit lasimaalauksia on parempi valita pastelli: turkoosi, persikka, sävyjä sininen ja vaaleanpunainen. Kuva sopii kukkia ja puita, kypsän hedelmäinen. Tällainen kaappi näyttäisi taideteos, ja miellyttävä isännät ja vieraat talon.

New York tyyli parvi tai saavuttanut paljon suosiota näinä päivinä. Tässä on ominaista suuret huoneet, studio, kylpyhuonealue: olohuone + keittiö, ulkona seinän koristelu.

Vaatekaappi tässä huoneessa voi tulla toiminnallinen jakaja alueilla. Peili levyt täydentävät puiset ikkunaluukut, huolimattomasti maalattu ympäristön sisätilojen värejä. Täällä sopivia sävyjä tiili, violetti, kirkas turkoosi.

Sama näyttää hyvin rakennettu ja kaappimalli, ja ulkoasu on parasta valita yksinkertainen lineaarinen. Piirtämisestä ja peilit kaiverrettu pitäisi hylätä ja korvattava koriste kirjoituksia maalattu julkisivut.

Seuraava tyyli kehittynyt teknologia- Hi-Tech. Suunnittelun tässä on täynnä muovia, kromi metalli, peilit ja lasit.

Sisustusesineiden enimmäkseen säilyttää materiaalin väri, josta ne on valmistettu. Kiiltävä lattiat ja pinta huonekalut, metallirakenteiden, katot, epätavallinen ja outo muoto huonekaluja.

Tämä tyyli myös kuuluu säilyttää tilaa ja liuku vaatekaappi on välttämätöntä.

Erinomainen ratkaisu on kiiltävä pinta ja grafiitti lasi sävytys.

Moderni näyttää pehmentänyt läpikuultava lasi välikaistalla.

Kuten minimalismia, High-Teke ei minkäänlaista kuvioita ja kaiverrus.

Voit kokeilla muotoa julkisivun, kaarevat linjat näyttävät hyvin epätavallinen.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Vaatekaappi peili käytävällä: 5 edut peilattu ovet

Peilin sisätilojen halli on ainakin kaksi toimintoa - se on vain nähdä varmista näytät hyvältä ennen kuin lähdet kotoa. Yleensä tärkein tehtävä peili - arviointi ulkonäön henkilön. Meidän on kuitenkin muistettava, että heijastaa kyky Peili voi luettuna - lisäävät visuaalista tilaa ja tekevät tilaa kevyempi, jotta se laajempi. Ja tämä on paljon.

Ominaisuudet huonekalut: vaatekaappi peili käytävällä

Mukaan niiden ominaisuuksista taittopeilin eroaa tavallista. Ja mitä täyte on asetettu liikkeen järjestelmä - massiivipuuta, lastulevyä, peili. Ainoa asia, että jos kaappi on erittäin suuri, meidän täytyy olla erittäin luotettavia laitteistoa, sillä peili sulkimen on raskas.

Käytössä on peili oven coupe sen hyviä ja huonoja puolia:

 • Kun sisäänrakennettu versio kaapin ovi on lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat, ja useimmissa tapauksissa sama peili. Tämä on helpoin tapa merkittävästi laajentaa tilaa visuaalisesti, kuin huomattavasti.
 • Jos kaikki ovet ovat peilattu, voit maksimoida käytävällä - se tuntui olevan, että se on enemmän lähes kaksinkertaistui. Kuitenkin tämä vaihtoehto on vain hyvä, jos päinvastainen - tilaan. Sitten on seinä, ei joukko hyllyjä ja yleisesti kaikkien varastointiin asioita. Sen jälkeen päinvastoin, se heijastaa kaapissa.
 • Pääsääntö on peilattu ovet - ne pitäisi ihannetapauksessa näyttää tyhjää tilaa, ja ovi liikaa.
 • Lasia pidetään hyvä materiaali koristeluun. Tämä kuva tulostus ja värifilmit, ja laser maalattu ja hiekkapuhallettu ja lasimaalauksia. Esteettinen puolella se antaa valtavat mahdollisuudet.
 • Muotoilu on myös mahdollista - juuri mitään versiota se voidaan toteuttaa peili, Provencen parvi.

Mutta tärkein haittapuoli tällaisen kaappiin voidaan kutsua taajuus hoidon. Että oli tahroja sormet ja muut hiertymät, kuuluu lähes päivittäin pyyhkiä peiliin. Mutta villitys kauneutena vaatii uhrauksia.

Miten paikka peilattu vaatekaappi hallissa

Paras vaihtoehto - se on vaatekaappi alkovi. Niin et menetä mitään, pitkä, kapea käytävä paras vaihtoehto ei löydy. Jos markkinarako on pieni, voi olla kaksiovinen kaapit. Korkeus - kattoon asti (jos enintään 250, ja se on lähes kaapin).

Asetteluvaihtoehdot peilikaappi käytävällä:

 • Kun pitkä, kapea eteinen kaappi on asetettu pitkin aidan, jos ei ole muuta sisäänkäyntiä. Ja vaikka kaapin samalla edessä sisäänkäynti, tämä vaihtoehto kuitenkin on hyvä.
 • Jos sinulla on neliön sali, kaapissa on parempi sijoitettu pitkin seinää, aloittamisesta koko seinän kokonaan. Tai laittaa sen oveen olohuoneessa.
 • Jos eteinen uloskäynnit, tai suurin osa ovet, sitten laittaa käytävällä voi olla vain kapea malli. Sitten kaappi sijaitsee lähempänä sisäänkäynnin.

On myös mahdollisuus käyttää kaapin tilanjakajana. Vain näin voi olla kätevää järjestää kaavoitettu kaapissa ja tilaa joissakin tapauksissa. Sellaisessa suoritusmuodossa, kaapit voidaan viimeistellä kaikilla sivuilla peilin, sen asennus on siivet, takaseinällä kyljessä.

Wall: sisäänkäynti osasto peili

Sisäänrakennettu malleissa - kaikki tuotteet, joissa runko on kiinnitetty joko lattiaan tai seinään tai kattoon. Ja vaikka kaappi on paitsi takaseinää kaapin on edelleen sisäänrakennettu huonekalut. Tämä tarkoittaa sitä, että laittaa toiseen paikkaan se ei voi olla.

Ja vain niin hyvä kuin liikkumattomuus, pidetään suuri haitta upotettu kaappeja. Kaikki muu - jatkuva etuja: vähemmän kulutusta, vakautta ja luotettavuutta, henkilökohtainen lähestyminen huonekalujen valmistuksessa.

Merkittävää on myös se, että jopa kaarevuus lattian, seinän tai katon voidaan sisäänrakennettu komerot, joka piilottaa vikoja. Joskus, jos paikka on pieni tai erittäin pieni markkinarako, joka maksaa niin pieni kaappi. Mutta jälleen kerran, koska peili tunne pieneen tilaan ja matala huonekaluja muutosta.

Mukava nurkassa kaappi peili käytävällä

Nurkassa kaappi peilattu ovet ja insertit - mannaa pieni eteinen. Ja jos teet sen kanssa koristeluun - hiekkapuhallus ja laser laitteiden koristella peilin pintaan - kirjaimellisesti tehdä karkkia tyhjästä.

 • Sinulla on pieni neliö sali, joka on hyvin vaikea järjestää käytännössä;
 • Suuressa nurkkaan laittaa nurkkaan kaappi, joka pitää yksi "katvealueet";
 • kaapin ovet voivat olla täysin peili - niin se näyttää lähes painoton avaruudessa, ei hieman raskaampaa ilmakehään;
 • Jos teet erityinen peili teriä, voit saavuttaa mielenkiintoisia vaikutuksia - se ei ole paras muoto salin mielenkiintoista kukisti koska tämä epätavallinen huonekaluja.

Peilin avulla et suunnitella sellainen tylsä ​​ja ei niin tiukkaa. Kuitenkin kun samassa huoneessa kuin keskittyä peilin elementit voivat olla epämukava. Hän muistaa, että peili on asia ja antaa energiaa, ja absorboi sitä, on ilmeistä, että ylitys ei ole välttämätöntä.

Erilaiset vaatekaapit peili käytävällä (video)

Vaatekaappi peili - se on suosittu, väitetään, se on käytännöllinen. Tämä on hyvä ulostulo visuaalisen paisuntatilaa. Käytä mahdollisuuksia koristelu peilin, luoden monimutkaisia ​​kuvioita suoraan kaapin rintamilla.

1