Kaapit coupe lasiovet kuva

Vaatekaappi lasi

Tällä hetkellä huonekalujen markkinat on valtava valikoima vaatekaapit. Tämän tyyppinen huonekaluja löytyy lähes joka kotiin, koska se on ominaista sen toimivuus. Erityistä huomiota ansaitsevat kaappeja lasi.

Komerot lasi voi merkittävästi muuttaa sisustuksen. Jos sinun on laajentaa tilaa, käyttöä kaapin lasi olisi sopiva.

Ei ole mikään salaisuus, että lasi huonekalut pystyy ulospäin laajentaa tilaa, joka on erittäin tärkeä, jos vain vähän tilaa. Lisäksi tämä huonekalut ei pelkää vaikuttavan kosteutta. Secure asennus lasille liukuovikaappiin on erittäin toimiva.

Tietenkin on olemassa joitakin haittoja tämän huonekaluja. Ostamalla vaatekaappi lasi, on syytä harkita, että se olisi käsiteltävä varoen, koska lasi ei kestä voimakkaita iskuja.

Lisäksi se tulee suojata mekaanisilta vaurioilta.

Merkittäviä haittoja ovat kohokohta, joka on vain koriste, tai tehdä aiheellisia toimintoa. Koska hyvin heikko teho voi olla vaikea katsoa, ​​mitä on kaapin sisällä. Olen samaa mieltä, että se ei ole kovin kätevää.

Lasi voi olla eri tyyppisiä. Mietitäänpä niitä tarkemmin.

Kirkas lasi käytetään, kun halutaan tehdä selväksi sisällön kaappiin. Vaatekaappi kirkas lasi on täydellinen, jos haluat pitää sen kirjastossa.

Tavara on luotettava säilytysratkaisu suosikki kirjoja.

Huurrelasi - suosituin laji, joka piilottaa sisäinen sisältöä.

Tässä kaappi voit tallentaa ehdottomasti mitään, ei vain vaatteita ja laatikot kenkiä, mutta esimerkiksi, ja pölynimuri.

Kuviolasista sopii varten koristelu, kuten kuvioitu lasi on tunnusomaista sen hienostunut ulkonäkö. Se on toinen toiminto - suojaava. erityinen kalvo, joka pystyy suojaamaan mahdollisia vaikutuksia fragmenttien sisältä puolella lasia.

Käyttää sitä tehdä kirkkaan aksentti sisustukseen. Sovellus tekniikka täyttää kaikki värien kirkkautta. Se näyttää hyvältä kirkkaat värit ja valkoinen tai pastellivärejä.

Lasi liitetty maalattu kalvo levitetään ensin piirustus, ja kun se on liimattu kaapin etuosassa.

Useimmiten mestari käytetty lasin Lacobel ja Oracal. He arvostavat suunnittelijat rikas väri, rikas värivalikoima ja käyttöturvallisuuden.

Lisäksi ne ovat kestäviä ja ei putoa, vaikka iski.

Huonekalut lasi Lacobel pystyy elvyttämään lähes mihin tahansa sisustukseen. Väriratkaisu julkisivun huonekalut voit valita oman, niin että se yhdistettiin yhteensä sisustus ja tyyli huone, jossa teline sijaitsee.

Lacobel - aivan uusi tapa koristaa vaatekaapit. Ensimmäinen huonekalut leikata erikoislasia, joka on sitten päällystetty sisäpuolelta lakalla. Tämän seurauksena huonekalut pehmenee ja kiiltävät.

Oracal painofilmien arvostettu sen korkea laatu. Hänellä on valtava värivalikoima jokaiseen makuun. Se on täysin ympäristöystävällinen, ja siksi täysin harmittomia. Lisäksi siinä tapauksessa, ettei ole pelkoa vahingoista murtua, koska elokuva suojella sitä.

Jos tarvitset kirkkaita värejä, se on parempi valita Lacobel (se voi maksaa hieman enemmän), mutta myös Oracal voi löytää jotain sopivaa.

Voit myös valita useamman kuin yhden värin, ja enemmän ja yhdistää ne toisiinsa.

 • Peilattu julkisivut. Kuten nimestä voi päätellä se on selvää, että tehdä niistä käyttää peiliä peitetty lakka suojaa.

 • Soveltamisessa lasimaalauksia maalaus. Luoda lasimaalauksia julkisivu ottanut esikäsitelty hiekkaa, ja levitetään sitten manuaalisesti värjättyä lasia piirtämällä. Käyttäen lasimaalaus maali, kosteutta kestävä.

Kuva valitaan tarkkaan luettelon tai tarjota oman version.

 • Lasisen julkisivun. Voit käyttää sitä täysin pehmentänyt tai läpinäkyvä lasi ja se otetaan käyttöön hänelle piirustus hiekkaa. Tämäntyyppinen julkisivun pidetään kestävä ja kestää teitä tulevina vuosina.

Jos sinulla on halu monipuolistaa ja täydentää tyyli sisätilojen kotiisi, voit olla varma, että et tule katumaan tehdä valinta sen puolesta ostaa vaatekaappi lasiovet. Loppujen lopuksi tämä on juuri sellaista monikäyttöinen huonekaluja, joka voi vain piristää huoneeseen, mutta myös palvelemaan sinua vuosia.

Ensinnäkin päättää mihin tarkoitukseen saat vaatekaappi. Tämä riippuu siitä, mitä tulee olemaan vitriinissä.

Ulkoa kotelo riippuu tyyli, jossa sisäänkäynti on tehty. Näin ollen, sopiva kiiltävä julkisivu peili tai jopa peili Art Nouveau. Jos olet fani klassisen musiikin kannattaa kiinnittää huomiota vaatekaappi, puusta, jossa on lasimaalauksia.

Hoito vaatekaappi lasi ei vie paljon aikaa. Vaatekaappi Lacobel lasi ei vaadi erityistä hoitoa, koska se on samanlainen kuin ulomman sivupinnan tavallinen lasi. Näin ollen, tämä lasi ei pelkää kosteutta ja likaa, ja se on melko vaikea tyhjästä. Lisäksi, Lacobel kestävät aggressiivisia aineita.

Tarvitset vain liinalla ja puhdistusaineet.

Oracal kalvo, sen sijaan, vaatii kemiallinen pesu pehmeällä sienellä. Loppujen lopuksi se on hyvin ohut rakenne, joka on havaittavissa mitään tyhjästä. Lisäksi elokuva ei kärsi erilaisia ​​kemikaaleja.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Kuvat kaapit coupe värillinen lasi

Sävytetty lasi on yksi ja suosituin, käytännöllinen ja olennainen käytettyjen materiaalien valmistuksessa vaatekaappi. Mikä on salaisuus tällaisen suosion? Se, että lasi täysin sileästä materiaalista, joka ei vaikuta kosteus, lämpötilan muutokset, ja suoraa auringonvaloa. On olemassa erilaisia ​​lasi (yksinkertainen, super läpinäkyvä, matta, jäsennelty, koriste), nämä lasit voidaan maalata tahansa RAL, jolloin voit saada mahdollisimman paljon sisätilojen huoneeseen. Matt kuvio voidaan soveltaa myös lasille, joka antaa tarvittavan tyyliä kaappi.

Kuvat kaapit coupe sävylasit, me kokoonnumme tässä osassa sivustoa.

julkisivut kaapit

On vaikea kuvitella moderni sisustus ilman vaatekaapit. Yhteistä heille monipuolisuutta ja vakioasennus kompensoidaan valtava valikoima julkisivujen. Tässä artikkelissa annamme yleiskuvan suosituimmista valintoja.

Julkisivu - ovi etupuolella tuotteen. Sitä käytetään lähes kaikissa kalusteita, myös vaatekaappi - he käyttävät liukuovia.

Ominaisuudet kuten julkisivut:

 1. Ovet voivat olla jopa 120 cm tai jopa enemmän.
 2. Säästämiseksi. Sitä ei tarvitse tarjota kattavuus avaamisesta tavanomaisten pyöröovesta.
 3. Suuri kapasiteetti. Tilavuus kaapin on täydessä käytössä.
 4. Monipuolisuus. Sopii kaikkiin sisustus, design. Asennetaan tiloihin mihinkään tarkoitukseen: makuuhuone, eteinen, olohuone, lastenhuone, toimisto, varasto.
 5. Sisäisiä täyte. Täytetään valinta. Täytä hyllyt, korit, laatikot, lauta. Voit jopa upottaa työpaikalla.
 6. Mahdollisuus rakentaa osaksi pullonkaula.
 7. Kaavoitus. Tällaisen kaapin voi onnistuneesti jakaa huoneen vyöhykkeisiin.
 8. Suuri suunnittelun mahdollisuuksia. Monenlaisia ​​materiaaleja voidaan asentaa mitään julkisivuja, täydellinen sisustusta.
 9. Peilipinnoissa auttaa muuttaa käsitystä oman huonetilassa. Laajentaa kapea, lyhyt laajentaa. Heijastussuhteella peilien lisää valaistusta, missä se puuttuu, käytävät, huoneet ilman ikkunoita.
 10. Luotettavuutta. Kestävyyttä mekanismi antaa yksinkertaisia ​​ohjeita tarkistaa ja puhdistaa juoksijat, johon pyörät liikkuvat oven.

Valittaessa suunnittelu kaapin rintamilla, meidän täytyy tietää, että ne ovat tylsiä, peilattu ja yhdistää. Yhdistetty kätevää, että ne tarjoavat mahdollisuuden luoda kaappiin sopiva suunnitteluun huoneeseen. Tai tehdä itsenäinen taide-esineen.

Yhdistetty julkisivut ovat:

 1. Classic. Erilaisia ​​yhdistelmiä saavutettavuus ja peili julkisivut.
 2. Geometrinen. Tällöin julkisivu koostuu suorakulmioita, jotka on valmistettu eri täytteillä.
 3. Diagonaalinen. Tässä profiileja käyttämällä julkisivun rainan jaetaan kappaleiksi kulmassa toisiinsa nähden. Täytekappaleita voi olla mitä tahansa materiaalia.
 4. Sektori. Otsikon on selvää, että julkisivu on jaettu sektoreihin - solut, jotka on täytetty vastaavasti luonnos.
 5. Aalto. Kaarevat profiilit on jaettu julkisivu pehmeä aaltoja. Se on kaunis, mutta kalliimpi vaihtoehto, koska Profiilit ovat erikseen.

Mielenkiintoinen ratkaisu olisi taipunut julkisivut. Ne on sijoitettu kaareva vaatekaappi. Kaarevat julkisivut ovat kuperat, koverat ja yhdistää. Ne on valmistettu perinteisistä alumiini- kehysprofiilin ja täyteaine, joka voidaan antaa kaareva muoto. Niiden valmistus vaatii erikoisosaamista. Kuperat ja koverat muodot julkisivut antavat kaapit alkuperäistä tyyliä.

Kiiltävä julkisivut ovat yksinkertainen ja edullinen. Ne ovat pinta oli päällystetty PVC, muovi, tai akryyli. Kaapit kiiltävä julkisivut kantaa roolia taustan muita malleja sisätilassa.

Materiaali, jota käytetään valmistuksessa julkisivun riippuu ulkonäkö ei vain kaapin, mutta koko huoneen. Valitaan yksi tai muita juttuja, asetat tyyli sisustuksen tai päinvastoin, hyödyntää hienostunut muotoilu.

Yleisimmin käytetty. Niillä on eri leikata. Laminoidun lastulevyn tai vaneri viilun. Nämä julkisivut ovat asianmukaisia, jos tavoitteena - suhteellisen hillitty sisustus. Mutta MDF voidaan maalata ja levittää pinnalle kuvio tai helpotusta. Näiden kahden materiaalin enemmän laimentaa tiukasti tuotteen ulkonäkö.

Peilattu julkisivut arvostetaan, koska niiden ainutlaatuinen kyky asetella määrää ja kattavuutta. Suojata käyttäjää loukkaantumisilta, jos vahinkoa julkisivu, peili on peitetty shokki elokuva. Hänen ansiostaan ​​sirpaleet eivät scatter törmäyksessä. Mallista riippuen päätöksestä, peili voi olla hopeaa, Emerald, pronssi tai sinisen sävyä. Peilattu julkisivut olisi tarkoituksenmukaista, jos painopiste ei ole kaapin. Koska heijastavan pinnan rakenne itsessään tulee "näkymättömiä", toistuvan elementit sisätilan ja laajenee. Se näyttää hyvin erilaisia ​​yhdistelmiä, joissa julkisivujen lastulevyn ja MDF.

Ottaen huomioon kaikki lasi - float-lasi tai kiillotettu, sileä, virheetön, yhtenäinen paksuus.

Sen laji - Optivayt, tai selvitetty, joiden suurin pass valoa käytetään inserttien, alle emali,-kalvon tulostus, koska Se tarjoaa täyden värintoisto esineitä lasin alla.

Sävytetty lasi väri ja värin syntyy, kun sulaa johtuen lisäaineen metallioksideja.

Lakomat-läpinäkyvä lasi päällystetty matta lakalla. Tyypistä lakka se riippuu siitä, kuinka paljon peittävyyttä lasin. Mitä korkeampi sameuden, vähemmän näkyvä sisällön kaappiin.

Matelyuks tai satinato - sävytetty tai kirkas lasi syövytetään hapolla. On osittain läpinäkyvä ja läpinäkymätön.

Lakobel-suosituin lasi. Rikas väri paletti on luotu päällystämällä takapinnan maalin.

Hybridi Matelyuks ja Lakobel - Matelak, sama float-lasi, värillinen toisella puolella, toisella -matirovannoe happo.

Akryylilasi - tunnetuin muovi on erinomainen kantavuus kevyeen, saatavilla laaja värivalikoima. Onko mikään avoimuus ja kiilto sekä eri koostumus. Kaikki sen etuja ovat turvallisuus, kestävyys. Matta molemmin puolin erityisen vastustuskykyisiä pieniä vaurioita. Kiiltävä näyttää sävytetty lasi on sileä pinta. Plexiglas tai akryyli peili, voidaan käyttää specular insertit.

Bambu ja rottinki. Levyt valmistettu rottinki ja bambu lisätä sisätilojen luonnollinen, "luonnollinen" merkki. Rattan on punottu kangas palmu. Bambu on kevyt ja kestävä, erityisesti arvostavat tuntijoiden Fengshui.

Viilu puu. Hauskaa tekstuuri, kuvio lähettävät pyökki, tammi, kirsikka, pähkinä, jne Nämä ovet näyttävät erittäin kunnioitettava ja antaa sisätilojen "kallista" look.

Matkii luonnon nahka. Se on runsaasti erilaisia ​​sävyjä. Se on kestävyys, pehmeys, iskunkestävyys, ympäristöystävällisyys.

Tullakseen kaappiin harmoninen osa sisustus, on syytä harkita värit, jotka ovat jo käytössä huoneessa. On parempi, että näitä värejä yhdistetään tai työskenteli kontrastia. Ei tule käyttää suunnittelussa kaapin enemmän kuin kaksi väriä, varsinkin jos on muita värejä sisustus. Muuten huone on niin kylläistä väri ja on väsyttävää.

Jos suunnittelet suuri vaatekaappi on tärkeää jakaa kuormituksen väriä koko huoneeseen.

Väri insertit, vaaka- tai pystysuoraan raidat, voi auttaa säätää kokoa kaapin suhteen tiloissa.

Edullisia yksivärinen malleja, voit käyttää vastakkaisia ​​teriä, joiden väri tuetaan muiden osien sisustus.

Väri tavanomaisesti viittaa kahteen ryhmään: lämmin ja kylmä. Tämä tai tuo väri voi vaikuttaa mielialaan ja tunteita:

 • vaihtelevat keltaisesta vihreän olla rauhallinen, rentouttava: Elin;
 • sinisiä sävyjä täytyy nukkua: makuuhuone;
 • sininen voi vähentää merkittävästi mielialaa, aiheuttaa melankoliaa;
 • violetti, päinvastoin, voi tuoda rauhaa;
 • Valkoinen voi aiheuttaa tunne kylmää, mutta visuaalisesti parantaa huonekalut;
 • punainen lisätä energiaa, mutta huonekalut "punnitsee";
 • kevyempiä sävyjä harmaan jotka edistävät yritysten viestintää;
 • keltainen ja oranssi ovat korkeat stimuloiva omaisuutta;
 • vaaleanpunainen, keveys, romantiikka, käytetään usein makuuhuoneen ja kylpyhuoneen;
 • ruskea - lämmin ja kodikas, on levätä;
 • Musta - elegantti, mutta suurina määrinä voi aiheuttaa ahdistusta.

Valinta värit kaapin - on tärkeä asia, joka on lähestyttävä erittäin vakavasti. Virheiden välttämiseksi on parempi kuulla suunnittelija, joka antaa vaihtoehtoja sopivin tyyppi huoneen ja sisustus.

Making kaapissa rintamalla riippuvat materiaalivalinta, prosessi täyttämällä ne julkisivujen ja väri ratkaisuja. Sen lisäksi, että kaikenlaisia ​​eri materiaalien yhdistelmiä voidaan suunnitella sisustus julkisivut. Tässä ovat suosituimpia menetelmiä, jotka ovat nyt trendi:

Hiekkapuhallus lasi julkisivut. Laitteisiin valmistamia kuvioinnin hiekkapuhaltamalla. Hiekkapuhallus - ilmavirrassa kvartsihiekkaa, syötetään paineen alaisena. On olemassa kaksi perusversiota: Matt kuvio pinnalla peilin tai peilikuvana mattapinta. Kun syväveto, kun käsitellyt molemmat osapuolet saavat volyymin. Muita menetelmiä voidaan mainita menetelmä, jolla "amalgaamin" (valmistetaan vetämällä amalgaamin peilit) ja värillinen kuorrutus (jälkeen kuvioidaan räjäytys matta maalattu pinta).

Kopiokone. Tässä menetelmässä, rekisteröinti erityistä maali täytemateriaalin on kuvioitu. Maalin koostumus ja estää sen leviämisen kuvio antaa maksimaalisen realismia. Levitetään ylhäältä suojaamiseksi elokuvan tai lakka.

Jyrsintä. Käytetään jyrsintä MDF, luonnon vaneri ilman kuviota. Jyrsintä on laaja-alainen, pinta ja syvä. Moderni teknologia mahdollistaa soveltaa mallia tahansa monimutkaisuus.

Vaatekaappi sisätilojen patonkia. Jos päätät tehdä julkisivun tulosteita, saat vaatekaappi, joka näyttää kuvan kallis kehyksessä. Listoja tehty suulakepuristettua polystyreeniä kalvon peittämiä jäljittely kullattu tai värjätään puuta.

Vaatekaappi puoli puinen elementtejä. Tämä menetelmä simuloi brutaali kastike prototyyppi - puoli-puutalo tekniikkaa.

Suunnittelu maalattu lasi, lasimaalaus elokuva, fuusioimalla, Bewley, batiikki, fresko - luettelo julkisivut voidaan jatkaa, ja se on jatkuvasti täydennetty mielenkiintoinen ja epätavallinen uutuuksia. Luomisessa malleja julkisivujen valmistajat usein osallisina tunnettujen arkkitehtien ja suunnittelijoiden, kuten Pierro Lissoni ja Antonio Citterio.

On olemassa jonkin verran parempana asennuksen eri julkisivut riippuen huoneen.

Eteinen ja lämpiö peili julkisivu toimivat parhaiten, ja niiden yhdistelmää.

Julkisivu osaston kaappi makuuhuoneessa pitäisi olla sopusoinnussa huonekalut ja pääty. Vuodesta peilattu julkisivut tässä tapauksessa on parempi kieltäytyä. Pastellivärit ovat edullisia tai neutraali, mutta ei kirkas, yksinkertaista.

Lastentarha, koti pieni lapsi, olisi tarkoituksenmukaista antaa värikkäät julkisivut ja julkisivut piirroksin. Tärkeimmät vaatimukset täyte: turvallisuus ja kestävyys. Hyvä ratkaisu tulee myös puinen julkisivut.

Jos päätät asentaa oven itse, voit auttaa tämän askel askeleelta opas:

 1. Tilaa liukujärjestelmä koko kaapin aukon.
 2. Asennusohje. Niiden mitat ovat leveys kaapin. Meidän on aloitettava ylhäältä oppaan. Alemman ohjaimen on korvattava 20 mm: n syvyyteen.
 3. Set pysäytys (lukko) ja suljettujen ovien.
 4. Säädä kaapin ovi coupe säätöruuvilla alemman pyörän.
 5. Kiinni puskurin nauhat. Puskuri nauha pehmenee puhaltaa ovet sivuilla ja suojaa sisätilan pölystä.

Käytön aikana jotkut asiat ovat poissa käytöstä. Useimmat ongelmat voidaan ratkaista riippumattomasti. Useimmiten tarvitse korvattiin vanhentuneita tai rikki leike. Helpoin tapa muuttaa rullan alumiinin järjestelmässä. Paikantaa alapää, jossa on kaksi aukkoa suljettuna puskuri nauha. Sinun täytyy laskea aukkoon. Kuusiokoloruuvi ruuvaa irti säätö rulla. Korvaa.

Teräksen rullajärjestelmistä kiinteästi pitää järjestelmää. Kun löysäämällä täytyy varmistaa, että tunnisteet eivät ole erotettu.

Terien tarvitsevat alumiini järjestelmissä, poistaa ruuvit päissä, ja poista teräsrullat. Uusi kangas oikean kokoinen insertti ja kiinnitä profiileja. Jos terä lasin, muista vaihtaa tiiviste. Monimutkaisempi korjaus on parempi tehdä asiantuntija.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin