Kaapit coupe kuvat

Komeroa kuvia. Kuvat kaapit coupe

Komeroa kuvia. Tältä sivulta valokuvista tehdään vaatekaappi. Sisäänrakennettu, tapauksessa kulma kaapit coupe käytävällä, makuuhuone, olohuone, pukuhuone. Valitse suosikkisi vaatekaappi suunnittelu, ja teemme saman sinulle, vaan kokosi. Ja voimme muuttaa sen tehdä muita koon, eri värillä päätöslauselman. Tarvittaessa poimia väri tilauksesta huonekaluja nykyiseen sarjaa lopputuotteita.

Olemme aina asiantuntevasti ja ammattimaisesti hoitaa työnsä. Sinun täytyy vain soittaa meidän numero tai lähetä pyyntö suorittaa mittauksen tällä sivustolla.

Työmme käytämme vain laadukkaita materiaaleja, luotettava, kestävä laitteisto, koska tämä riippuu käyttöikää ja toimivuutta laadukkaita huonekaluja. Mutta pitää muistaa, että siellä on aina mahdollisuus säästää, käyttää hieman halvempia analogeja ilman laadun heikkenemistä.

Studio Sophia tuottaa laadukkaita huonekaluja turvallisia huonekaluja Kazanissa. Yksinkertaisesti soittaa meidän numero tai jätä pyyntö sivustolla. Olkoon asiantuntijat asiantuntevasti ja ammattimaisesti tehdä työnsä.

Vaatekaapit, keittiö, vaatehuone, liukuovet ja väliseinät, eteinen, makuuhuone, laatikot, pöydät, toimistokalusteet ja tilauksesta.

Komeroa - interior kuvat

Vaatekaappi - täydellinen moderni säilytystä varten. Lisäksi se on täysin koristaa sisustus. Kerromme millaista vaatekaapit, niiden ominaisuuksia ja sovelluksia olohuone, makuuhuone, lasten ja eteinen. Mieti kuvia 100 ideoita vaatekaapit makuuhuoneessa ja eteinen.

Nykyään ei moderni asunto tai talo ei ole täydellinen ilman vaatekaappi. Hän on tilava, mukava, voit käyttää vähän tilaa, on vankka rakenne ja voi sulautuu kaikenlaiseen sisustukseen. Tämä kaappi sopii kaikkiin huoneisiin. Hän ei vain mahtuu paljon asioita ja vaatteita, mutta myös sulautuu harmonisesti ympäristöön. Asiat siistiä, kasoista huonekalut, huone näyttää siisti ja ytimekäs. Asianmukaisesti valittu ja suunniteltu kaappi sisältää lähes kaiken.

Yleensä tapaamme:

Nämä rakenteet eivät ole katto, lattia ja takaseinä. Ne koostuvat sivuseinät, sisäseinien, hyllyt ja ovet. Tämä perusteellinen rakennus, joka on mahdotonta työntää tai uudelleen. Se on tullut pysyvä osa sisustusta. Yleensä seinäkaapit ovat kätevä niille, jotka haluavat säästää (ei tarvitse käyttää rahaa takaseinän ja katto) ja tietää tarkalleen, mitä hän ei tee suuria remontti tai siirtää. Asettamalla tapauksessa, omistajat saavat erinomaisen ja kätevä varastointi ja näyttäviä osa sisätilan.

Usein upotettujen mallien tehdään tilauksesta, mutta markkinat voivat löytää valmiita elementtejä, joita voi ostaa ja kerätä itse.

Se on täynnä komerossa ovet matkustaa pyörillä edestakaisin erityinen "rautatie". Hänellä on katto, lattia ja takaseinä. Tämä kaappi voidaan järjestellä tai siirtää toiseen huoneeseen. On hyvä, jos asunto on erittäin korkeat katot, sisäänrakennettu vaatekaappi ja tehdä kattoon ei ole mitään järkeä. Kuitenkin on tarkat mitat, joten se ei voi mennä jokaisessa huoneistossa. Ennen ostamista sinun tulisi huolellisesti mitata kaikki seinät.

Lähes jokainen pieni huoneisto on kulmassa, joka voidaan tehokkaasti käyttää varastointiin. Paras tapa - vaatekaappi. Päällisin puolin se on pieni, mutta kun näytti sisällä, käy ilmi, että on olemassa paljon tilaa, jota voidaan käyttää edullisesti. Jos et tallenna hyllyillä ja laatikot, niin on mahdollista laittaa koko vaatekaappi. Nurkka kaapit ovat hyviä neliön sali ja pieni suorakulmainen huone, huoneessa, jossa sijainnin seinämän vie paljon tilaa. Katso lisää esimerkkejä majoitusta nurkassa vaatekaapit sisustus täällä.

Nämä mallit ovat myös tarkoitus täyttää huoneen nurkassa, mutta ne, toisin kuin kulmakaappi, täyttäen koko kulma kokonaan, ikään kuin leikkaamalla.

Tämä kaikkein tilava vaatekaappi, ja näyttää tyylikkäältä näköisiä. Siihen sisältyy paitsi vaatteita, mutta myös tyynyt, peitot, lakanat, jne. Tämä on yksi parhaista tavoista saada suuri vaatekaappi ja käyttää mahdollisimman vähän tilaa.

On olemassa useita suosittuja materiaaleja modulaarinen huonekalut, myös kabineteissa.

CPD - tämä lastulevy. Se on valmistettu siruja, jotka yhdistävät formaldehydihartsit. Tämä on yksi yleisimmistä materiaalia huonekaluihin. Se on edullinen, kestävä ja hyvin hoidettu tulevina vuosina.

Kaapit valmistettu lastulevystä myi valmiita ja tehdään tilauksesta. uuden teknologian työstää tätä materiaalia käytetään nyt. Lastulevy peitetty laminoitu elokuva eri värejä. Siten, pinta voi olla mitä tahansa väriä, ja matkivat rakenne puusta. Nykyään sitä käytetään lastulevyn valmistukseen vaatekaapit.

Haittana materiaali on, että se voidaan suorittaa hieno käsittely. Kaunis, tyylikäs huonekaluja on lastulevyn ei tapahdu. Nämä ovat yksinkertaisia ​​ja konservatiivinen malli, mutta ne ovat huomionarvoisia ansiosta kohtuulliseen hintaan ja hyvä laatu.

MDF myös koostuu pelimerkkejä, mutta pienempi kuin lastulevy. Ne on yhdistetty parafiinia ja ruskohiilen. Tämä on ympäristöystävällisempi materiaali verrattuna lastulevyn. Se on pehmeä ja muokattavaksi työssä, tästä syystä se on niin usein alkoi soveltaa Modernit mestarit. MDF voi kääntää lähes minkä tahansa luovan idean. Kaikki alkuperäiset, tyylikäs näytteet MDF. Se voi olla matta, kiiltävä, minkä muotoinen ja väriä.

Kaappeja puusta

Tämä on kallein ja luotettavaa materiaalia. On loogista valita kaappiin, jos kaikki huonekalut on valmistettu luonnonmateriaaleista.

Tällöin tietenkin kaikkein ympäristöystävällisin ja kestävä. Jos haluat perinteet ja lapsenlapset ovat lähdössä kaapissa, tämä on vaihtoehto sinulle.

Kun asennat kaapissa, saat heti ratkaista useita ongelmia:

 1. Huone vapautuu tarpeettoman laatikot, hyllyt ja kaapit.
 2. Siitä tulee enemmän järjestyksessä, koska kaikki asiat yhdessä paikassa, niitä sopivasti aseteltu ja ripustaa.
 3. Harvemmin on märkä puhdistus, koska on vähemmän näkyvissä olevat pinnat.

Lisäksi vaatekaappi tekee tilanteesta modernin tyylikäs, tiivis ja tyylikäs.

Kaunein osa vaatekaappi julkisivun - se ovi. Kun laitoimme kaappiin olohuoneessa, haluamme tulla keskeinen osa sisustusta. Voit tehdä tämän, voit tehdä oven himmeä tai aaltopahvin lasi, lasimaalaus, tai koristele se näyttäviä valokuvat. Tällöin kaapissa ei ole vain tallennustilaa, mutta silmiinpistävin osa sisustusta.

Toinen tärkeä ominaisuus coupe kaappi olohuoneeseen - se on hänen sisäinen sisältöä. Saattaa olla sisäänrakennettu baarissa, pieni jääkaappi, stereolaitteet osasto, hyllyt kirjoja, laatikot asiakirjoja ja turvallinen. Ja kaikki tämä turvallisesti piilossa uteliailta katseilta ja pölyä.

Tämä on täydellinen jokaiselle, joka rakastaa tiiviyttä ja vihaa tehdä pöydät, lipastot ja kaapit.

Makuuhuone sisustus on suunniteltu rauhoittava, lempeä ja harmoninen. Mutta tämä ei tarkoita, että vaatekaappi ei herätä huomiota. Laseihin voidaan puhallus kuvio tai ne voidaan peittää keinonahkaa, rottinki tai bambusta. Ne voivat olla yksivärinen kiiltävä tai matta ja toista perusvärejä on makuuhuone suunnittelu.

Mutta näyttäviä julkisivun piilota kätevä laatikoiden, hyllyt, jossa voit "piilottaa" paitsi kaikki vaatteet ja kengät, mutta silitysrauta, lauta, vuodevaatteet ja varaosat tyynyt ja peitot.

On selvää, että monille se on vain unelma, mutta sinun täytyy harkita täydellinen kaapin niin että he helppokäyttöinen monta vuotta, ja se ei tarvitse uudelleen ostaa muita kohteita varastointiin. Lisätietoja ominaisuuksista vaatekaapit makuu.

Jos lapsella on erillinen huone, että hän piti olla suuri tilava vaatekaappi, jota ei tarvitse muuttaa muutamaa vuotta myöhemmin, kun lapsi kasvaa. Mutta hyllyt ja laatikot on oltava matala, että olisi lapsi hän voisi saada hänen asioita. Vaatteiden lisäksi, että on mahdollista tallentaa leluja ja kirjoja. Siksi lapset on tilavampi ja siisti, koska kaikki on yhdessä paikassa. Tietenkin, vaatekaappi lapsille, on toivottavaa valita mukava kaunis väri, piirustuksia tai mielenkiintoisena lasimaalauksia.

Valitse kalusteet lapsen vain laadukkaita materiaaleja, joilla ei ole hajua!

Jos eteisaulassa sallii, siellä täytyy vain laittaa vaatekaappi. Vuonna tilava eteinen, voit asentaa tilava vaatekaappi, siellä voidaan sijoittaa useimmat asiat kaikkien perheenjäsenten, mikä tarkoittaa, että loput huoneissa on vaatekaappi, tai ei tarvita lainkaan, tai hän on pieni.

Vaatekaappi eteinen on kytköksissä avoin osio vaatteita. Sen pitäisi välttämättä olla säilytyslokero kengät ja korkit. Olisi mukavaa, jos kaappi varustettu pieni hylly sateenvarjot, kengänkiilloke ja taloudenhoitaja.

Hyvin usein, ovet käytävällä kaapissa täydennetty suuret peilit. Se näyttää yhtä hyvältä isossa ja pienessä huoneessa. Erittäin vaikuttava käytävällä näyttävät rakennettu kaapin yläosassa pieni lamput. Ne aiheuttavat ylimääräisiä valaistus ja kiinnittää huomiota kauniisti koristeltu julkisivu.

Hyödyt osaston kaappi tahansa huoneeseen:

 • kapasiteetti;
 • tiiviys;
 • tyylikäs ulkonäkö;
 • erilaisia ​​muotoilun.

On tärkeää, että vaatekaappi voidaan käyttää seinään. Esimerkiksi, jos huone on pieni ja varastointi on ehdottoman tärkeä, se on mahdollista poistaa välinen seinä kylpyhuoneen ja eteinen ja asentaa sen tilalle vaatekaappi.

Se on myös hyvä tapa tilaa kaavoitusta asunnossa-studiossa tai yhden makuuhuoneen asunto, joka yhdistävät toiminnot olohuoneessa ja makuuhuoneissa.

Lue myös siitä, miten poimia pöytään-kirjan tahansa!

Suunnittelu kaapeille: kuvia mielenkiintoisia vaihtoehtoja

Valitseminen ulkonäkö kaapin määrittelee tyyliä koko huoneen. Nyt on kymmeniä tapoja ilmaista mitään käsitystä. Miten sitten voisi olla suunnittelu julkisivun ja josta voit valita?

Joku suuria avoimia tiloja, joissa koko tilanne voidaan nähdä lähes joka kulmasta. He valitsevat täysin peilattu ovet. Peilit edullista etsiä pienissä huoneissa ja käytävillä.

Jos joku ne näyttävät tylsä, ne voidaan korvata lasimaalauksia. Stained Glass - yksinoikeudella taideteos, joten ne ovat melko kalliita, mutta niiden vuoksi, huone näyttää epätavallinen ja hienostunut.

Voit myös käyttää himmeä tai uurrettu lasi. Tämä julkisivu näyttää tiukempi ja konservatiivinen, mutta se on monipuolisempi.

Kun ilmasuihku ja hiekan korkean paineen levitetään lasin tahansa piirustus. Hän näyttää tyylikkäältä, huomaamaton ja tyylikäs. Tämä muotoilu sopii niille, jotka eivät halua ylikuormittaa sisustus kirkkaiden osien ja arvostaa huomaamaton kauneutta. Se on myös monimutkainen ja kallis tekniikka, joka maksaa sievoinen summa, mutta olet taattu yllättää kaikki vieraat.

Pinnalla ovet voidaan soveltaa mihin tahansa kuvan. Se voi olla maisema, asetelma, panoraama tai perhekuva. Fotofasad voi olla kiiltävä tai himmeä.

Mikä kuva valita riippuu tarkoituksen huoneen, sen koon ja maun.

Henkilökohtaisia ​​valokuvia soveltuvat makuuhuoneessa, mutta näkymä olisi ihanteellinen pienessä huoneessa. Suuret hedelmät ja marjat naurunalaiseksi pieni eteinen tai sulkea makuuhuoneeseen.

Ajattelematta näitä vaihtoehtoja, harkita sitä, että kaapissa - yksi peruselementeistä sisustus. Onko se yhdistettynä uuteen tilanteeseen, jos päätät korjata tai vaihtaa pehmustetut huonekalut?

Raivo - käyttää luonnon materiaaleja viimeistelyyn julkisivut. Se on aina elegantti, tyylikäs ja kestävä. Materiaalit voidaan yhdistää toisiinsa.

Tällainen kaappi on universaali, se voi yhdistää mihinkään sisustukseen. Hän voi tulla kohokohta tilanne sekä sen luonnollisena jatkeena. Tällaiset variantti suuri vastuu. naurettavaa vieressä se näyttää halpa huonekaluja ja vanha tapetti. Älä unohda sitä.

Näemme usein, että kaapin ovi on valmistettu lasista, ja muut MDF paneelit. Luvut laimennettiin peilejä tai muita elementtejä. Yhdistetty komerot helpompi mahtua mukautetun sisustus ja voit tuoda useita ideoita. Joten voit heti palvelemaan useita perheenjäseniä, alkuperäinen yhdistyvät bambusta, valokuva, peili levyt ja kiiltävä muovi.

Vaatekaapit tunnettu ruotsalainen tuotemerkki eroaa pääasiassa käytännöllisyyttä. Se on yksinkertainen ulkonäkö kaapit massiivipuuta tai lastulevy (laminoitu lastulevy). Yksinkertaisuus ja toiminnallisuus normaalisti päälle. Halpa malleissa on melko vaatimaton: on vaatetanko ja useita hyllyjä. Kuitenkin ne ovat pieniä eivätkä kovin tilava. Kaapit kallista ja paljon kätevämpää. On laatikosto, hyllyt, jossa voit laittaa mitä haluat. Pyynnöstä julkisivut voi olla kuuro, peili tai muovista. Ne voidaan myös yhdistää toisiinsa. IKEA löytyy malleja klassista ja modernia designia.

Kaiken vaatekaapit IKEA - konservatiivinen suorakulmainen malli ilman hienouksia. Venäjän malleja, ne ovat huonompia arvo ja suunnitteluun. Edulliset mallit IKEA ei voi kutsua laadukasta ja mukava ja kunnollinen mallit ovat kalliita. Tähän hintaan tilauksen, voit tehdä suuri vaatekaappi.

Tutustu artikkeli valitsemisesta keittiö Ikea!

Ensimmäinen ylellinen vaatekaapit on valmistettu ainoastaan ​​puusta: tammi, saarni, mänty, koivu. Toinen tunnusmerkki on epätavallinen suunnittelu nykyaikaisten materiaalien, luotettava laitteisto ja kohtuullista sisäisen täyte. Elite malleja voidaan valmistaa ja tehdään tilauksesta. Kuitenkin jopa kaapit valmiina tehtävä ottaen huomioon kaikki vivahteita käyttöä. Voit poimia mitään vaatekaappi täydellinen, makuuhuone, olohuone, lastentarha ja eteinen. Koosta riippuen, ne voivat olla kahden, kolmen, neljän ja viiden ovi.

Tällaisissa tapauksissa modulaarinen, joka on osa elementeistä voidaan poistaa tai vaihtaa tarpeen mukaan.

Miten valita laadun vaatekaappi

Kuten olemme sanoneet, kaappi on valmistettu lastulevy, MDF ja puuta. Tämä kaikki on osoittautunut materiaali on omat erityispiirteensä. Päätämme ne arvon perusteella, ulkonäkö ja henkilökohtaiset mieltymykset. Puu - klassikko. Haluavat yksinomainen, valitse MDF, sitten mahdollisuuksia kokeilla enemmän.

Mitä tulee suunnittelun tarkennukset, tarve turvautua tunnettujen, todistettu tehtaita, koska laatu piirustusten ja muiden suunnittelun saisi kärsiä aikana. Hyvä fotofasad, lasimaalauksia, hiekkapuhallettu kuvio voi olla halpaa.

Ei rahaa yksinoikeudella, voit tehdä ilman sitä. On tärkeää, että kaappi itse on valmistettu laadukkaista ja oli mukava. Katso mitä sisällä. Tuntuisi mukava käyttää sitä? Pitäisikö avata mitä haluat laittaa? Onko mahdollista täydentää kaapin hyllyiltä laatikot siellä?

Vaatekaappi on yleisesti käytetty vuosikymmeniä, joten meidän täytyy miettiä jokaisen yksityiskohdan. Sen pitäisi olla muutamia laatikoita, hyllyjä ja ripustettuna vaatteita, osastot kengät jne Täyttö riippuu siitä, missä aiot laittaa vaatekaappi: eteisessä, makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Löydä täydellinen kaikissa merkityksissä kaapin mahdollista, mutta vaikeaa. Kuinka kauan se on viettää aikaa, on epäselvä. Jos tarvitset ostaa pieni lokero käytävällä turvallisessa paikassa, niin se on yksinkertaista. Menet lähimpään kauppaan ja ostaa. Miksi painia? Mutta jos olet ostanut tai rakentanut oman asunnon, on viettänyt paljon rahaa korjauksiin, mietitty kaikki yksityiskohdat sisustus, se on luonnollista, että haluamme nähdä loput oli myös täydellinen. Tässä tapauksessa me valmistamme mittatilaustyönä huonekalut.

Kyllä, huonekalut mittojen - kallis ilo. Loppujen lopuksi valinta tarjoaa useita suunnittelun vaihtoehtoja, tehdä ainutlaatuinen vaatekaappi muokatun koon, ottaa huomioon kaikki toiveet maksaa täydentäviä hyllyille tai laatikoita. Henkilö, työ maksaa. Ja mitä enemmän toiveita, korkeammat lopulliset kustannukset.

Usein on tilattava vaatekaappi, ei koska siellä on paljon toiveita, mutta vain koska se on mahdotonta poimia valmista mallia haluamasi asetukset, ja vähän rahaa. Voit säästää peili, lasi ja muut herkkuja. Juuri he muodostavat suuren osan tuotteen arvosta. Mutta älä yritä säästää tarvikkeet ja määrästä hyllyt ja laatikot, koska se on tarpeen käyttää kaapin pitkään. Kuitenkin etuna on erityisesti, että voit soittaa päällikön, ja hän lisää tai tehdä uudelleen kaapin yksikön.

Tämän seurauksena hinta kaapin riippuu sen koosta, materiaalista, varusteet ja täyteläisyyttä. Rakennettu tulee halvemmaksi kuin omakotitalo coupe.

Kaapit ovat erilaisia. Löydät pieni kaappi käytävällä, kompakti kulmikas malli lastenhuoneessa tai valtava, täyspitkä komerossa olohuoneeseen. Myynnissä monia eri vaihtoehtoja. Hull (erillinen) voi olla paljon alle ylärajan tai lähes päästä häntä.

Ennen menossa kauppaan, sinun täytyy harkita asennuspaikalle ja tehdä huolellisia mittauksia. Emme saa unohtaa etuoven: Älä häiritse kaapin avaaminen ja sulkeminen.

Mieti sijainti kytkimet ja pistorasiat, leveys ikkunalaudalle ja akku.

Mittaa leveys ja pituus muut huonekalut. Tuleeko sille paikka, jos laittaa huoneeseen että kaapissa?

On parempi tehdä karkea piirros huoneen kaikki mittaukset ja sijainti huonekaluja.

Tilattaessa vaatekaappi on paljon helpompaa, koska paikka varmasti lähtee zamerschik.

Jos henkilö rakastaa ja tietää kuinka työskennellä kädet, riippumattoman tuotannon vaatekaappi on hänen voimaa. kaikki tarvittavat osat myydään rautakauppaa: lastulevy ja MDF paneelit kaikenkokoisten, ovet pyörillä ja kiskot, joilla he matkustavat.

Ennen ostamista sinun täytyy tehdä luonnos tulevaisuuden komerossa kaikissa mittauksissa. Meidän on harkittava ja leveys seinät ja ovet. Tietäen kokoa, voit mennä kauppaan ja ostaa kaiken mitä tarvitset.

Upotetun kotelon sivuseinät on kiinnitetty suoraan seinään, muista määrittää toisen seinän välillä. Sitten lattia ja katto prisverlivayutsya paneeli lähtö ja kiskot oven. Tämän jälkeen asetetaan oven.

Lähes mikä tahansa tallentaa toimitus hinta riippuu etäisyydestä ja kauppahinta. Vaatekaappi on melko kallista, niin että samassa kaupungissa voi olla ilmainen postitus. Mutta jos ei ole rahtihissin, sitten nousu ja jokaisessa kerroksessa on maksettava keskimäärin 20-30 ruplaa. jokaista kerrosta. Jotkut kaupat ovat ottamassa rahaa ja nousulle suuria huonekaluja hissiin.

Kaappiasennuksen aina veloitetaan erikseen. Palvelun hinta 5-10% kustannuksista huonekalut. Mutta jos sinulla on aikaa ja halua, voit koota oman vaatekaappi. Jos ei ole erityisiä taitoja, ja paljon laatikoita kaapissa, hyllyt ja niin edelleen. E., on parempi antaa tämä työ ammattilainen. Tämä säästää hyvän mielen ja ilon ostoksia.

Jotka täyttävät modernit vaatekaapit: valokuva, muotoilu ja ominaisuudet

Kumpikaan yksi huoneisto on täydellinen ilman vaatekaappi. Aiemmin se kaikki tulee alas varustetussa mallissa saranaovea. Nyt kaappi luukun voi avata eri tavoilla. Tilan säästämiseksi kehitettiin moderni vaatekaapit: kuvia, joiden suunnittelu on esitetty alla. Ne eivät ole pelkästään helppo avata työntämällä, mutta voi täysin täydentää tahansa huoneeseen.

Vaikka se ei ole selvää heti, että tämä kaappi

Harkitsemaan mahdollisuutta ottaa modernin vaatekaapit, valokuva- ja joiden rakennetta on esitetty alla, tähän mennessä, monet heistä. Tahansa huoneeseen, vaikka pienikokoinen, voidaan täydentää tällaisen mallin.

Kaikki kaapit on jaettu eri tyyppiä:

 • Hull. Koostuu ylemmästä, taka- ja sivuseinät, läppä liikkuu ohjainta pitkin, ja ei vaadi lisätilaa avata. Ne voidaan ostaa valmiina tai tilata.

 • Corner. Niiden avulla myös nurkissa asunnossa on toimiva ja kaunis.

 • Alkuperäisessä muodossaan. Nykymaailmassa löytyy epätavallinen muotoja vaatekaapit käytetään studiohuoneistoissa tai suorittaa suunnittelusta.

 • Rakennettu. Yhteinen variantti, on markkinarako, niin että syntyisi sellainen vaatekaappi kannattaa liittää hyllyt ja oven riittänyt hänelle talossa.

Jolla on tietyt rakennetta tarvitaan, siirry materiaalin valintaan (se voi olla mikä tahansa, käytetään useimmiten lastulevy- ja erilaiset paste) ja sitten ulkonäköä valita ihanteellinen vaihtoehto huoneeseen.

Komeroa moderni: valokuva, suunnittelu ja kuvaus suosituimmista ja mielenkiintoisia malleja

Komerot ovat saamassa yhä enemmän suosiota, heillä on useita etuja:

 • tehokkaan käytön koko tilan huoneen;
 • erilaisia ​​tyylejä ja malleja, jotta jokainen löytää itselleen sopivan;

 • sisäinen täyttö voidaan tehdä millä tahansa;
 • eivät vaadi lisätilaa avaamalla venttiilit;
 • helppous ylläpito pyörän mekanismi;

 • mahdollisuus koottavien.

Jotta olisi helpompi ymmärtää ja arvioida toimivuutta tällä grafiikalla katsomme tarkemmin e mielenkiintoisia suunnitteluratkaisuja kaikenlaisissa vaatekaappi.

Niistä rungon vaatekaapit löydät edullisia, ylellisyyttä vaihtoehtoja. Tärkein etu - kyky siirtää huonekaluja. Jos päätät siirtää rakenteeseen tai siirtää toiseen huoneeseen, paljon aikaa se ei ota.

Lisätä asumisen vaatekaapit, moderni, valokuva, joiden rakennetta näet alla, on mahdollista missä tahansa sisustukseen. Tilassa, klassiseen tyyliin ja sopii makuuhuoneeseen. Se on valmistettu ruskea, lisätä tyylikäs sivuhyllyjen:

Poiminta mallin tilava eteinen, tehty yksinkertaisella tyylillä, etsiä seuraavaa mallia:

Sali näyttää tyylikkäältä

Joka huoneessa voit poimia hyvä vaihtoehto Corps vaatekaappi.

Haluat valita vaatekaappi käytävällä? Lue julkaisu! Katsomme ominaisuuksia ja erilaisia ​​malleja, salaisuuksia valinta sijoittelun vinkkejä, valokuva ideoita mielenkiintoisia vaihtoehtoja, ja muita hyödyllisiä vinkkejä.

Corner vaatekaapit sisällä: vaihtoehtoja valokuvien

Corner kaapeille, jotka näkevät kuvan, otti myös paikkansa sydämissä kuluttajille. Tärkein etu - sijaintipaikan mukavuuden huoneessa, jossa tilaa on rajoitetusti.

Tehokkaaseen tilankäyttöön

Rohkein ideoita kirjattu mutkaton mallilleen rullamekanismi.

Pieni mutta tilava

Valitse eri fill-kaapit kuvia ja mitat tilauksesta. Esimerkiksi, kulma suoritusmuoto voi olla seuraava:

Variantit kaapin sisältö

Tai sen variantin tilava

Voit myös käyttää pienen kulman

Vaikka sisäänvedettävä ripustimet

Yksinkertaisia ​​ja edullisia vaihtoehto

Joko laskea itse tarvittavat mitat ja haluttu määrä hyllyt, jotta mille tahansa yritykselle. Vaihtoehdot vaatekaapit paljon, jotka eroavat paitsi suunnitella ratkaisuja, mutta myös määrä hyllyille tai muuta sisältöä.

Seinäkaapit: Kuva eri vaihtoehtojen

Sisäänrakennettu vaihtoehto - yleisin, se sopii kaikki kapealla tai voit käyttää seinää seinäkaappina. Löydät vaatekaappi olohuoneessa seinään:

Käytön koko tilan

Moderni bisnestyylistä

Makuuhuoneessa tai muihin huoneisiin voi usein nähdä erilaisia ​​julkisivut liukuva Vaatekaappi Rakennettu:

Omaperäisyys ja yksinkertaisuus

makuuhuoneeseen

Valitse vaatekaappi malli, joka toteutetaan samalla tyylillä, jossa on tasainen tai talon. Peilattu, värillistä tai klassinen ovi voidaan tilata tai ostaa valmiina.

Useita suosituksia valinnasta sekä top 3 erikoisin mallit

Jotta olisi helpompi valita ihanteellinen vaihtoehto asunnon tai talon, tarjoamme katsomaan perus valintakriteerit:

 • Materiaali: lastulevy tai MDF. Ensimmäinen vaihtoehto on yleisin, koska se on kestävä ja paljon halvempaa. Toinen - on täysin turvallinen ympäristölle ja kestää kosteutta, mutta se maksaa monta kertaa kalliimpia.
 • Mittaa tila, jossa aiot laittaa vaatekaappi. Vaikka et mieluummin kuoritut vaihtoehdon suunnitelmiinsa, olet jo päättänyt alla olevan tilan kalusteet siten mitata sitä. On tarpeen heti laskea paitsi korkeus ja leveys, mutta myös syvyyttä tulevaisuuden kaapin.

Täyttö kaappi vaihtoehto

 • Sitten, perustuen määritettyyn sijainnin kotelo määrä säleet ja avausmekanismi.
 • Se jää sitten valita sisältö, eli laskea tarkkaa määrää laatikot ja hyllyt, niiden korkeus.
 • Vasta lopussa, määrittää ulkonäköä huonekaluja. Voit tehdä tämän, voit selata luetteloita eri verkkokaupoista ja tehtaissa, jotka tekevät huonekaluja tilauksesta.

Täyttö pieni vaatekaappi

Mitä asennusta? Useimmat yritykset tarjoavat kalusteiden asennus ja jos sinulla ei ole kykyä työskennellä ruuvimeisselillä tai ruuvimeisselillä, on parempi sopia. Varsinkin jos haluat peilimäisiä pintoja, jotka vaurioituvat helposti asennuksen.

Kolme mielenkiintoista malleja vaatekaapit

Fantasy suunnittelijat ei ole rajoja. Jopa sellaiset yksityiskohdat sisätilojen, kuten vaatekaappi löytyy erilaisia ​​vaihtoehtoja. Tässä on kolme mielenkiintoisia malleja, jotka ansaitsevat huomiota.

Ensimmäinen palkinto voidaan antaa vaatekaappi seinään, joka ensi silmäyksellä näe. Se sopii yhdistetään yleinen tyyli huone:

Täydellinen yhdistelmä tyyliä

Tiedetään, että kirkkaus antaa hyvällä tuulella koko. Kaunis oranssi kaappi on esimerkki:

Tyylikäs huoneistoissa on hyvä vaatekaappi. Tiger näyttää sanottavaa ominaisuuksia Master merkki:

Yksilöllisyys kaikissa

Älä pelkää kokeilla suunnittelussa asunnon, lisäämällä epätavallinen kaapit ja muut huonekalut. Seuraa valittu tyyli huoneen. Vaatekaappi on erittäin tervetullut.

Harkitse ominaisuuksia vaatekaapit niiden ainutlaatuinen ja jäljittelemätön muotoilu. Jää vielä yhden. Jos et pysty keräämään tai mitata tilaa vaatekaappi, se on parempi kutsua Master muuten sinun täytyy ostaa uusi vaatekaappi.

Kun käytät osto, älä unohda seurata älä jumiutua avattaessa ja työskennellä kauemmin puhtaus rullamekanismi ovelle.

Olemme kysymykseesi? peruuttaa vastaus

Luokkien huonetta

kysely Kuukauden

Kaikki oikeudet pidätetään

On kokonaan tai osittain käyttää materiaalia sivuston välttämättä aktiivinen suora yhteys.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin