Kaapinosastojen etuosat

Liukuovien julkisivut

Vaatekaapin kauniisti suunniteltu julkisivu on sisustettu paitsi itse huonekaluilla, mutta myös koko sisätilan "kohokohta". Tällaisia ​​kaappeja on hiljattain löydetty lähes jokaisessa huoneistossa. Niiden vaikuttavat kokonaismitat, tilavuus ja laaja sileä liinavaatteet, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustusvaihtoehtoihin, ovat tehneet kaapit hyvin suosituksi ja lähes välttämättömiksi modernissa talossa.

Liukuoviovien julkisivut tarjoavat laajan mahdollisuuden rohkeimmille ja luoville ideoille. Sileä, sileä, kiinteä pinta, joka on jaettu 2-3 tai useampaan kankaaseen, voit koristaa kaapin epätavallisen alun perin ja erittäin tehokkaasti. Näin jokapäiväiseen elämään tarvittava huonekalu ei ole pelkästään toimiva ja käytännöllinen avustaja vaan myös todellinen sisätilojen helmi.

Jos vaatekaapin ostamista tai valmistusta harkitaan suunnitteluvaiheessa, on mahdollista ja tarpeellista määrittää etukäteen sen suunnittelu, kokoonpano, materiaali, josta se valmistetaan, ja tietenkin julkisivujen koristelu. Kaappi on sisäänrakennettu ja erillinen, yksi-, kaksi- ja kolmiosainen, eri materiaaleista valmistettu. Tämän tai tämän vaihtoehdon valinta riippuu siitä.

Jos kaappi on ostettu valmiina sisustuksessa, nykyaikaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman malleja, jotka sopivat täydellisesti sekä väriin että koristeluun ja muotoon mihin tahansa tyyliin sisustettuun huoneeseen.

Julkisivut (materiaalit, sisustus, ulkonäkö) vaihtelevat huomattavasti toisistaan. Lisäksi erilaisissa toimistotiloissa on erikseen suunnitellut suunnittelijat tällaisten huonekalujen valintaan.

Esimerkiksi makuuhuoneen malli on ehdottomasti sopusoinnussa seinän ja lattiapäällysteen värin kanssa. Parasta, jos huonekalut tehdään pehmeillä, rauhallisilla sävyillä. Ei teräviä viivoja ja kummallisia koristeita. Ihanteellinen vaihtoehto - sisustuselementit luonnollisista materiaaleista tai erilaisten tekstuuripinnoitteiden yhdistelmä.

Lasten huonekalujen on oltava käytännöllisiä ja turvallisia. Tämä koskee kaapin ja sen materiaalin suunnittelua, josta se on tehty. Ei ole suositeltavaa käyttää lasia tai peiliovia sisustukseen. Hauras materiaali voi murentua ja lapsi voi loukkaantua roskat. On parempi ostaa kaappi muovisella julkisivulla ja maalata kirkkaita, värikkäitä lasten koruja.

Huonekalut käytävällä. Peili - lähes jokin eteinen kiinteä osa. He katsovat sitä, asettavat viimeistelyn koskettamalla kuvaa ennen kuin menevät ulos ja katsotaan kotona. Peili on yleensä yhdistetty lastulevyyn. Tämä on yhdistelmän käytännöllisin ja edullisin vaihtoehto. Hiekkapuhallusta voidaan käyttää koristeluun. Peilipinta peitetään kalvolla, joka sulkee pois mahdollisen loukkaantumisen rikkoutuneesta lasista.

Julkisivut voivat olla kuuroja (lastulevy, puu, muovi), peilattu tai yhdistetty (tämä vaihtoehto näkyy useimmiten sen budjetin arvon vuoksi). Lisäksi peilin käyttö auttaa pienentämään visuaalisesti pienen tilan.

Julkisivut, jotka on yhdistetty eri materiaaleista, jaetaan useisiin ryhmiin:

 1. Classic. Classic-yhdistelmävaihtoehdot - lastulevy, puu, muovi + peili. Kiinteät, sileät julkisivut näyttävät harmonisesti kaikissa sisätiloissa. Usein yhdistettyinä eri yhdistelmissä.
 2. Geometria. Kaapin julkisivu on pinta, joka on jaettu suorakulmiin. Kuviot voidaan koristella peilillä, himmeällä lasilla, lastulevyllä.
 3. Diagonaalinen. Kulmassa olevat metalliristit jakavat pinnan rhombeiksi, täynnä lasia, lakkaa, lakkaa, lasimaalausta, puuta.
 4. Sektori. Leikkeet jakavat pinnan useille eri materiaaleille täytetyille sektoreille.
 5. Aalto. Kaarevat, kaarevat metalliaallot jakavat pinnan sektoreiksi. Tämä menetelmä on kaikkein monimutkaisin kaikista esitetyistä, mutta se näyttää erittäin vaikuttavalta ja kauniilta.

Nykyään ehdotetaan erilaisten materiaalien käyttämistä liukuoviovien valmistukseen, jotka eroavat fysikaalis-mekaanisista, vahvuuksista, koristeellisista ominaisuuksista ja kustannuksista. Suosituimpia ovat:

 1. Lastulevy. Hyvin yleinen ja usein käytetty vaihtoehto. Sen suosio johtuu kohtuullisesta hinnasta ja hyvistä esteettisistä ja toiminnallisista ominaisuuksista. Materiaali on kestävä ja kestävä, sopii erilaisten mallien koristelemiseen.
 2. MDF. Sen kustannukset ovat korkeammat kuin lastulevy, mutta sillä on myös enemmän etuja. Ympäristöystävällinen, ehdottoman turvallinen ihmisen materiaalille on korkea kosteus, bio- ja palonkestävyys.
 3. Peili. Puhtaiden peilien ovet maksaisivat paljon enemmän kuin DSP: n vaihtoehdot. Käytetyn peilin paksuus on 4 mm, takana on erikoiskalvo, joka peittää peilin pinnan mekaanisista vaurioista.
 4. Puu. Puinen julkisivu ei ole nykyään niin yleistä. Valtavan valikoiman laadukkaita ja halpoja materiaaleja hyödyntäen nykyään käytetään luonnollista puuta pääasiassa kalliiden, eliittien mallien koristelemiseksi. Se on koristeltu kaiverruksilla, lasi-asetelmilla ja muilla materiaaleilla.
 5. Lakomat. Tämä erittäin kaunis materiaali saadaan etsaamalla peiliä fluorivetyhapolla. Sen seurauksena se hankkii kauniin mattapintaisen läpikuultavan pinnan. Tämä lasi hieman kätkee kaappien sisällön ympäröivästä, mutta antaa myös mahdollisuuden katsoa mitä sisällä on.
 6. Lakobel. Se näyttää mukavalta yhdistetyissä julkisivuissa. Jotta se voidaan tehdä, lasi on peitetty yhdellä puolella värillisellä lakalla.
 7. Lasia. Lasiseudulla voi olla kiiltävä (kiiltävä) tai mattapintainen pinta. Koristelemalla sitä käytetään usein hiekkapuhallustekniikkaa (erikoiskone laittaa kuvioita pinnalle) tai syövytystä (pinta on koristeltu mattakoristeella).
 8. Muovia. Erittäin edullinen vaihtoehto, joka on esitelty valtavilla väreillä. Muovinen julkisivu voi olla kirkas, matta tai kiiltävä pinta. Kiiltävät pinnoitteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja houkuttelevilta, mutta vaativat myös perusteellisempaa hoitoa.
 9. Bambu, rottinki. Nämä kasviperäiset materiaalit ovat ihanteellisia japanilaisessa tai etniseen tyyliin. Kevyet, kestävät, kauniit materiaalit liimataan kudokseen ja kiinnitetään sitten julkisivulle.
 10. Decoracryl. Erittäin alkuperäinen ja kaunis materiaali, joka on keinotekoisten ja luonnollisten komponenttien yhdistelmä. Näiden kahden akryylilevyn välissä on luonnonmukaisia ​​koristeita (kasvin oksat, kukat, perhoset, simpukankuoret). Akryylillä voi olla matta tai kiiltävä pinta. Näyttää siltä, ​​että tämä julkisivu on erittäin mielenkiintoinen.
 11. Tekokehä. Keinonahalla koristeltu julkisivu näyttää erityisen kiinteältä ja kunnioitukseltaan. Tällainen kaappi näyttää hyvältä työtason tai pienen kirjaston asettamisessa. Materiaalilla on monia vaihtoehtoja tekstuurin pinnoitukselle, väreille ja sävyille.

Nykyään on vaikea yllättää kenenkään, jolla on kaapin epätavallinen väri. Sävyjen ja sävyjen valikoima on kasvanut niin paljon, että voit nostaa lähes kaikki värit, jotta huonekalut sopusointuisesti yhdistettäisiin sisustukseen. Erittäin mielenkiintoinen ulkonäkö eri sävyjä vihreää, sinistä, punaista, violettia. Kaappi ei näytä liian kirkkaalta ja kirkkaalta, tumma sävy hiljentää tyydyttynyt väri.

Julkisivun suosituin värimaailma sisältää kaikki luonnollisten tammi-, koivu-, vaahtera-, tuhka-, omena-, päärynä-, alder- ja muut puut. Puusta koristeltu julkisivu antaa aina aatelia ja hienostuneisuutta sisätiloihin. Vaikka talousarvion materiaaleja käytettiin sen valmistuksessa.

Sisustusvaihtoehdoista riippuu paljon itse materiaalista, josta julkisivu valmistuu. Jos se on peili, sen koristeluun, hiekkapuhallukseen tai syövytettyihin kuvioihin käytetään usein. Ne eivät näytä liian suppealta, mutta hyvin hienovaraisesti ja hienovaraisesti korostavat peilin julkisivun kauneutta.

Valokuvien tulostaminen on myös erittäin suosittua. Pohjimmiltaan sitä käytetään sisustukseen kaappien olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Valokuvat voivat muotokuvia, kauniita maisemia, still-elokuvia tai muita kuvia.

Viime vuosien trendi - julkisivujen koristeellinen koristelu moniväristen lasimaalausten avulla. Piirustus, joka on luotu pienestä ja suuresta värillisestä lasista, näyttää hyvin kuin lasten kaleidoskoopista. Näyttää siltä, ​​että lasimaalaus on erittäin kallis, muistuttaen ylellisiä vanhoja palatseja.

Kun valitset julkisivuasi kaapin, on suositeltavaa kiinnittää huomiota seuraaviin kohtiin:

 1. Riippuen siitä, missä tarkasti kaappi on, sinun on valittava sopiva julkisivu. Esimerkiksi kirkas, suuri kuva, joka on piirretty valokuvien tulostuksen avulla, ei todennäköisesti ole sopiva katsoa pieneen käytävään. Tämä on vaihtoehto tilava olohuone tai makuuhuone. Klassinen vaihtoehto yhdistelmällä kuitulevy, MDF, muovi ja peili sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.
 2. Peili- ja lasipinnat on suojattu sisäpuolelta erikoiskalvolla, joka ei salli lasin murentua pieniksi paloiksi ja vahingoittaa henkilöä. Lastenhuoneissa on kuitenkin parasta valita turvallisempi vaihtoehto (muovi, MDF).
 3. Kaapin värin on oltava sopusoinnussa seinien ja lattianpäällysteiden, muiden huonekalujen ja sisustustarvikkeiden varjossa.

Kaappi voidaan koota helposti ja nopeasti ilman edes paljon kokemusta huonekaluliiketoiminnasta. Tätä varten sinun on suoritettava kaikki seuraavat toimet:

 1. Valmisteleva vaihe (valmistele tarvittavat työkalut ja työpaikat, laajenna ja tutkia kaikki tulevan kaapin yksityiskohdat).
 2. Ensimmäinen vaihe (socle-osa ja jalat kootaan).
 3. Toinen vaihe (kaapin sivuseinät asennetaan, jos ne ovat mallin suunnittelussa.) Kokoaminen hellästi tasaisesti auttaa rakennustasoa).
 4. Kolmas vaihe (hyllyjen, laatikoiden, vannenauhojen asentaminen).
 5. Neljäs vaihe (ovien asennus).

Kuinka asentaa vaatekaappi itse, katso yksityiskohtia alla olevassa videossa.

Lisäksi se on kerännyt vaatekaappi - se on melko yksinkertainen, se on myös mahdollista tehdä omiin käsiinsä.

Kuten sdet liukuva vaatekaappi kätensä katsomalla videon alla.

Helpoin vaihtoehto - lastulevy tai MDF. Julkisivu voi olla kuuro tai koristaa jyrsimällä. Nykyään monet yritykset tarjoavat tätä palvelua.

Jos jostain syystä haluat julkisivu vaihto (lasinsiruja, kierretty oven), niin se on täysin mahdollista tehdä itse, ilman apua ammattilaisia. Päivitä tylsä ​​sisustus voit käyttää jotakin seuraavista vaihtoehdoista julkisivun koristeluun:

 • käärimistä elokuva, valokuva taustakuvia, kangas;
 • maalaus;
 • luodaan pöydältä pinta;
 • mosaiikki verhous;
 • keinotekoinen ikääntyminen.

Kirkas muovi kiiltävällä pinnoitteella luo erittäin tasainen, sileä, kiiltävä pinta. Tämä kaappi näyttää paljon kalliimpaa kuin se todellisuudessa johtuu valita oikea edessä.

Making lakomatom auttaa muuttamaan klassisen mallin huonekalu tyylikkään ja alkuperäinen sisustus.

Upotettu kaapit yhdistetään peililevy ja tulostus. Suuri punainen silmut neilikoita ylellisesti täydentää sisustus, suunniteltu lämpimässä, pelkistetty.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Photo ideoita vaatekaapit

Ajatus perustaa talossani sisäänrakennettu vaatekaappi on erittäin järkevä. Todellakin, kiitos oikea sijoittaminen huonekalujen voi olla harmonisesti jakaa sisätilaa. Useat liittyvät edut moderni kaapit, vahvistavat tämän. Tärkein kysymys pidetään mahdollisuutta tilata vaatekaappi mitat sopivin valittuun paikkaan. Uusin menetelmät julkisivujen voit luoda orgaanista suunnittelu sisätilojen huoneen. Toinen ominaisuus - liukuovi avaaja. Mitkä ovat nykyiset mallit? Kuviaan on esitetty alla.

Valokuva moderni suunnittelu julkisivujen vaatekaapit

Käytön vuoksi jokaisen sentin tilaa vieviä huonekaluja täydellisesti korvata kaappeja. Nyt erityinen paikka luotaessa niiden suunnittelussa on otettu minimalistiseen tyyliin. Ja voitti monia uusia kohteita - julkisivut kuvioitu hiekkapuhaltamalla. Mutta sijoitus huonekalujen eristetty vaatekaapit nurkkaan, sisäänrakennettu kapealla ja seinästä seinään. Näytä kuva kunkin vaihtoehdon, voit valita sinulle parhaiten

vaatekaappi valkoinen väri yhdistettynä heijastava pinta laajenee tilaa

Kuvassa perhonen vaatekaappi makuuhuoneessa

Esimerkki rakennettu rakenne huoneen seinästä seinään

Peilattu julkisivu musta runko, kuten kuvassa, se katsotaan trendikäs

Täydellinen väri ja tyyli yhdistelmä olohuoneen sisustus

Koristeena julkisivu muistuttaa peilin, piilossa koko kaapin

Kiiltävä ovet kabineteissa - tyylikäs muotoilu

Kuvassa moderni monimuotoinen vaatekaappi

Photo ideoita kulmikas malleja vaatekaapit käytävällä ja eteinen

Edullisimmin, sali ja käytävä näyttää kulmikas kaappeja, jossa on heijastava pinta. Ne laajentaa tilaa visuaalisesti. Sisäinen täyttämällä ne koostuvat usein hyllyjen ja markkinaraon. Tämä mahdollistaa sen, että kaapin sen päätehtävä - kaikkein käytännöllisin jakaa asioita.

Vaatekaappi kolme ovea käytävällä

Esimerkki viemättömän kaapin mallin säde käytävällä

Kuvassa edessä kauniissa maisemissa, se korostaa hienovaraisia ​​maun omistaja

Kompakti kaappi lastulevyn käytävällä

Vaatekaappi suuri kapasiteetti - käytännöllinen idea

Esimerkki täyttö kulmaväli yhdellä vaatekaappi ovi

Radial vaatekaappi käytävällä on erityisen merkityksellistä talon lasten kanssa

Valokuvasuunnittelua vaatekaapit vaatekaappi makuuhuoneessa

Vaatehuone makuuhuoneessa on erityinen tarkoitus. Sen nojalla voitaisiin vapauttaa suuren tilan, ja ei liikaa. Fantasy suunnittelijat ovat niin erilaisia, että se auttaa luomaan suunnittelu kaikenkokoisia ja eri täyte vaihtoehtoja.

Tyylikäs ovet kaappiin kapealla

Esimerkiksi matto taittuu kaappiin suunnittelu

Epätavalliset vaatekaappi ikkunaluukut makuuhuoneessa julkisivun suunnittelusta painatus

Minimalismi vaatehuone pukuhuone - Kysytyimpien tänään tyyli

ESIMERKKI kaapissa värillisellä koristelasi

Moderni kaappi-pukuhuone valoa ja markkinarako tv

Yhdistämällä eri teknologiat voivat tulla tänne tällaista yhdistettyä julkisivut

Ruumiillinen suunnittelusta, kuten kuvassa, -Sample moitteeton maku

Kuvia suunnittelun ja sisällön sisäänrakennettu komerot

Ostaessaan vaatekaappi on tärkeää määrittää paitsi sen ulkomuoto, mutta myös sisäistä sisältöä. Onhan se johtuu erilaisia ​​yhdistelmiä sisällä, käyttämällä valmiita moduuleja, se on tullut niin suosittu. Valita oikea paikka ja erilaisia ​​hyllyjä, laatikoita, erikoisvarusteita auttaa master design-huonekalut studiossa.

Kuva julkisivun kuvan luoma hiekkapuhalluksella

Kuvassa mahdollisuus täyttää käytävällä asunnossa

Sävylasit auttaa järjestämään värikäs vaatekaappi

Japanin kirsikka - kuva tehty lasista lakobel

Kuvassa esimerkki Joustavien sisärakenteiden majoitus

Corps vaatekaappi eteinen

Avaamalla kaapin ovi coupe muodossa kirjojen - yksi epätavallinen vaihtelut

Yhdistetty vaatekaappi vierashuone

Valokuvasuunnittelua kaapit coupe ovet olohuoneeseen

Olohuone - varattuun vieraille kokouksen. Joskus se on pieni koko, ja monet omistajat pelkäävät estää sen suuria huonekaluja. Auttaa pelastamaan tilanteen kaappeja, varsinkin peili.

Kirkas, pirteä ja tyylikäs versio nurkkaan valokuvan - optimaalinen ratkaisu

Korkeus vaatekaappi poistaa väri valkoinen, joka ei kuormatilan

Peilipinnan helpottaa tietojen visuaa- laajennus olo

Kuvassa piilotettu markkinarako vaatekaappi, se ei vie paljon tilaa

Tyylikäs kontrasti sisustus huone täydentää samaan koteloon

Rakennettu tricuspid kaapissa suuri huone

Kompakti kulmakaappi kuvassa kuvan kanssa luonnon pidentää huone

Uskomattoman kaunis sisäänrakennettu kaapissa olohuoneessa

Katsoit valikoima kuvia muotoilun kaappeja. Lisää kuvia on nähtävissä osassa huonekalut.

Valokuva tarjotaan vauvoille

Kuva-kaapit käytävällä

Kuvia tulisijojen sisätilojen olohuoneen

Valokuva kulmakaappi makuuhuoneessa

Kuvat seinälle hyllyt

Suuri kokoelma kauniita valokuvasuunnittelua vaatekaapit ovat hyvälaatuisia.

Vapaa luettelo kuvia luonnosta, naisellista kauneutta ja sisustus asunnon.

Näytä kuva voi olla verkossa, sekä laittaa valokuvia työpöydällä tai avatar.

Kaikki oikeudet pidätetään.

Jäljentämistä materiaaleja ilman kirjallista lupaa on kielletty!

Suunnittelu julkisivut kaapit: valokuva vaihtoehtoja, materiaalit, sisustus

Erilaisia ​​rintamilla vaatekaapit luo runsaasti mahdollisuuksia luoda alkuperäisen tyylin. Minkä tyyppisiä päättyy? Miten valita version julkisivun, joka täydellisesti sopivat ilmakehään huoneen?

Making vaatekaapit julkisivut avaa mahdollisuuksia luoda ainutlaatuinen sisustus, kuten huonekaluja ei ole vain käytännöllinen, mutta myös esteettinen funktio. Se luo tyyli ja tunnelma, tekee kauniissa ympäristössä.

Aikoina, jolloin huonekalu on valmistettu standardin pitkään poissa. Nyt useimmat meistä ovat saatavissa alkuperäisiä, erikoisratkaisuja. Huonekalut tehdään tilauksesta niin vastaamaan yksilöllisiä tarpeita asiakkaalle.

Käytännöllisyys ja houkuttelevuutta vaatekaapit ei ole epäilystä

Keksinnön Tällaisen monikäyttöinen ja käytännön huonekalu, kuten vaatekaappi, merkittävästi rikastettu ja jalostuu kotiympäristössä. Se säästää tilaa talossa, koska nyt ei tarvita erillisiä huonekaluja, miehittää paljon tilaa: kaapit, kaapit ja kirjahyllyt. Kaikki asiat voidaan siististi sijoitetaan vaatekaappi. Se on helppo sovittaa vaatteita, taloustavarat ja jopa kirjoja.

Vaatekaappi tapahtuu lattiasta kattoon sijoitetaan yleensä huoneen nurkassa. Hän ei sotkua tilaa. Mukana mukava, hienostunut muotoilu - onnistunut sijoitus osia, hyllyt ja laatikot - se sisältää paljon asioita. Kaikki ne ovat kunnossa, ja ne on helppo löytää.

Jotta tällainen kaunis ja viehättävä julkisivu tarpeeksi tilaa tavaraa

Koska tämä kaappi on merkittävä paikka huoneessa, aina kiinnittää huomiota. Ja tietenkin, haluan nähdä näyttävät tämän huonekalu oli houkutteleva ja tyylikäs. Mitkä ovat mahdollisuudet tällä on? erityinen tila ja luomiseen yhdistetyn julkisivujen.

Kuvassa - tyypillinen kaapissa, jossa on yhdistetty julkisivun

Ajatella tässä vaiheessa on toivottavaa myös remontin aikana: näkymä näyte julkisivut vaatekaappi, yrittää "kokeilla" joka huoneistoon, koska huonekalut pitäisi olla sopusoinnussa seinät ja lattia.

Lukuja Julkisivupinnan - toinen tapa sisustaa pintaan makusi

Jos korjaus talon on jo saatu päätökseen, ja päätät tilata vaatekaappi, sen ulkonäkö ja yleinen suunnittelu on täytettävä.

Opettele toteuttaa ja toteuttaa paras design lapsen huone kaksi tyttöä, jotka erityisesti suunnittelu huone tyttöjen tulisi harkita.

Valintaa koskevat listat oviin, lue tämä artikkeli: erilaisia ​​koriste tekniikoita ja elementtejä auttaa järjestämään ovi tyylikäs ja epätavallinen.

Mikä voi olla koristeluun julkisivujen?

Valittaessa suunnittelu julkisivun Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä liukuovet. Koska vaatekaappi on ankaraa, tällä grafiikalla ovien valitun tyylisenä päätöksen ja auttavat tekemään tunnelma ainutlaatuinen. Vaihtoehdot julkisivut kaapeille ovat erilaisia, ja siellä on runsaasti valinnanvaraa.

Tärkeimmät materiaalit, joista tehdään seinät, ovet ja hyllyt ovat Lastulevyn, MDF ja OSB. Mutta ei välttämättä vaatekaappi pitäisi näyttää niin ankara ja surullinen. Ulkotilojen somistamiseen voivat olla hyvin monenlaisia. Tässä muutamia vaihtoehtoja esimerkiksi:

Yhdistelmä kaksi väriä MDF- tai lastulevystä

Tämäntyyppinen julkisivu taloudellinen, ja se on parempi kuin pelkkä yksivärinen. Hyvin valittu värit julkisivu auttavat monipuolistamaan tilannetta ja tehdä siitä Neskuchniy.

Insertit puusta, bambusta tai rottinki.

Nämä luonnon materiaaleja on aina arvostettu voimaa ja kauneutta. He tuovat taloon tunne luonteeltaan, ovat pitkiä ja näyttää lämmin ja pehmeä. Lisäksi sisältö hyllyt siis hyvin tuuletettu. Nämä materiaalit tuovat taloon ja jotkut eksoottisia, koska ne luovat ainutlaatuisen mallin. Ja ekologinen puhtaus materiaaleja miellyttävän virkistävä ympäristöön ja tekee siitä hyötyä.

Stained aina katsoa yksin ja mielenkiintoinen. ne voivat olla tavanomaisia ​​ja monikerroksinen painettu.

julkisivut mollirovannogo lasi antaa huoneen todella ainutlaatuisen ilmeen. Applied and kaikki-lasi vaihtoehtoja. Tai voit valita lasitukset insertit.

Tämä kulma vaatekaappi peili täydellisesti sovi sisätilojen lastenhuoneessa

lasi, yksinkertainen tai akryyli, Se voi olla erilaisia ​​sävyjä. Peili antaa huoneen enemmän tilaa ja keveys. Hinta tuotteen riippuu koosta inserttien ja niiden rekisteröintiä.

tämä Julkisivun pidetään eliitin, sekä itse materiaali. Katso tämä vaatekaappi on hyvin harmonisesti nahkaistuimet, varsinkin jos väri valittu vastaamaan. Vieraasi arvostavat hienostunut maku ja käytännöllisyys.

moderni teknologia piirustus kuvia pinnalla (UV-painatus, laserkaiverrus) avulla on mahdollista suorittaa erinomaisen viimeistelyn julkisivu, josta tulee varmasti ainutlaatuinen. Se muistuttaa sinua miellyttäviä hetkiä elämän ja täyttää huoneen upeat maisemat. Kuvanlaatu pitkään pysyä pinnalla, eivät haalistu, ja ei voi poistaa.

Tämä moderni materiaali auttaa tekemään ympäristöä vilkas ja värikäs. Ovet muovia, kevyt ja edullinen, ja julkisivu muovi vaatekaappi voimaa ei ole huonompi ikäisensä.

Katso valikoima kuvia diat olohuoneessa on valmistettu eri materiaaleista, eri malleja - monia malleja näyttäviä sisätilat.

Ota selvää, se näyttää klassinen sisätilojen takkahuone ja tulisija mitä vaihtoehtoja on suositeltavaa valita.

Valitsemalla sopiva vaihtoehto jokaisessa huoneessa

Eri huoneisiin, voit valita tällainen julkisivu selkeimmin heijastaa sen henki ja yleinen suunnittelu käsite. Suunniteltu makuuhuoneen vaihtoehto, esimerkiksi, ei ole tarkoituksenmukaista käytävällä. Se on parasta tehdä vaatekaappi mittatilaustyönä sijaan ostaa valmiita. Ja samalla miettiä hänen nimityksensä.

Jos kaapissa makuuhuoneessa, se on suoritettava liuoksessa, olemme sopusoinnussa sängyssä ja muita kohteita. sovittaa julkisivut ovet pehmeät sävyt insertit. Mikään suunnittelu pitäisi olla ärsyttävää. Paras vaihtoehto - erikoistyöt valmistettu luonnonmateriaaleista. Ne tuovat tunteen puhtaus ja keveys.

Yhdistetty julkisivu vaatekaappi pastellivärejä makuuhuoneeseen

Julkisivu ratkaisu pitäisi olla turvallista ja hauskaa lapsille. Turvallisuus voidaan saavuttaa ilman käyttäen inserttejä tai lasista peilit, että lapsi voi voittaa. Muovi julkisivu pastelli päällystetty värikäs kuvio tai kuva. levitettiin painamalla rakastaa lasta.

Joten voisi näyttää julkisivu-kaappi lokero tavalla tulostus lastenhuoneessa

Muodossa liukuovet, yksittäiset koriste-elementtejä myös syytä muistuttaa siitä, että tämä huonekalut lastentarha.

Yleensä on aina suuri peili. Voit yhdistää peili ja lasi viilun tai lastulevyä. Kauniisti näyttää hiekkapuhallus. turvallisuussyistä lasia tai vahvistettu lasi erityinen elokuva, niin että jopa rikki, se ei lennä toisistaan.

Kuvassa - julkisivu vaatekaappi ovet, suunniteltu yksivärinen

Kaapissa coupe käytävällä käyttökelpoinen alemman kaapit ja hyllyt säteellä.

Kaunis julkisivut kaapit coupe kodin tarjota paitsi varastointi asioita, mutta myös on alkuperäinen osa sisätilojen: tämä ja se voidaan toteuttaa onnistuneesti julkisivun, sitäkin suuremmalla syyllä, että on olemassa paljon mahdollisuuksia tässä järjestyksessä ja yksittäisten mallien erikoistunut yritys, ja tuotantoon julkisivun käsillään eri materiaaleja.

Variantit sisäinen täyte vaatekaapit: valokuvia, ominaisuudet, valintaperusteet

Kauneutta ja mukavuutta: rooli liukuu suunnittelussa olohuoneen seinät

Taulukot muuntajat olohuoneeseen: valintakriteereitä

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kaikki materiaalit julkaistaan ​​sivustolla on kirjoitettu nimenomaan tämä resurssi ja aineetonta omaisuutta tekijöille. Reprint materiaalien tästä sivustosta on mahdollista vain silloin, kun olet määrittänyt koko aktiivinen linkki lähde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin