Kaapin julkisivujen valokuvagalleria

Liukuovien julkisivut

Vaatekaapin kauniisti suunniteltu julkisivu on sisustettu paitsi itse huonekaluilla, mutta myös koko sisätilan "kohokohta". Tällaisia ​​kaappeja on hiljattain löydetty lähes jokaisessa huoneistossa. Niiden vaikuttavat kokonaismitat, tilavuus ja laaja sileä liinavaatteet, jotka sopivat erinomaisesti erilaisiin sisustusvaihtoehtoihin, ovat tehneet kaapit erittäin suosittuja ja lähes välttämättömiä modernissa talossa.

Liukuoviovien julkisivut tarjoavat laajan mahdollisuuden rohkeimmille ja luoville ideoille. Sileä, sileä, kiinteä pinta, joka on jaettu 2-3 tai useampaan kankaaseen, voit koristaa kaapin epätavallisen alun perin ja erittäin tehokkaasti. Näin jokapäiväiseen elämään tarvittava huonekalu ei ole pelkästään toimiva ja käytännöllinen avustaja vaan myös todellinen sisätilojen helmi.

Jos vaatekaapin ostamista tai valmistusta harkitaan suunnitteluvaiheessa, on mahdollista ja tarpeellista määrittää etukäteen sen suunnittelu, kokoonpano, materiaali, josta se valmistetaan, ja tietenkin julkisivujen koristelu. Kaappi on sisäänrakennettu ja erillinen, yksi-, kaksi- ja kolmiosainen, eri materiaaleista valmistettu. Tämän tai tämän vaihtoehdon valinta riippuu siitä.

Jos kaappi on ostettu valmiina sisustuksessa, nykyaikaiset valmistajat tarjoavat laajan valikoiman malleja, jotka sopivat täydellisesti sekä väriin että koristeluun ja muotoon mihin tahansa tyyliin sisustettuun huoneeseen.

Julkisivut (materiaalit, sisustus, ulkonäkö) vaihtelevat huomattavasti toisistaan. Lisäksi erilaisissa toimistohuoneissa on erikseen suunnitellut suunnittelijat tällaisten huonekalujen valintaan.

Esimerkiksi makuuhuoneen malli on ehdottomasti sopusoinnussa seinän ja lattiapäällysteen värin kanssa. Parasta, jos huonekalut tehdään pehmeillä, rauhallisilla sävyillä. Ei teräviä viivoja ja kummallisia koristeita. Ihanteellinen vaihtoehto - sisustuselementit luonnollisista materiaaleista tai erilaisten tekstuuripinnoitteiden yhdistelmä.

Lasten huonekalujen on oltava käytännöllisiä ja turvallisia. Tämä koskee kaapin ja sen materiaalin suunnittelua, josta se on tehty. Ei ole suositeltavaa käyttää lasia tai peiliovia sisustukseen. Hauras materiaali voi murentua ja lapsi voi loukkaantua roskat. On parempi ostaa kaappi muovisella julkisivulla ja maalata kirkkaita, värikkäitä lasten koruja.

Huonekalut käytävällä. Peili - lähes jokin eteinen kiinteä osa. He katsovat sitä, asettavat viimeistelyn koskettamalla kuvaa ennen kuin menevät ulos ja katsotaan kotona. Peili on yleensä yhdistetty lastulevyyn. Tämä on yhdistelmän käytännöllisin ja edullisin vaihtoehto. Hiekkapuhallusta voidaan käyttää koristeluun. Peilipinta peitetään kalvolla, joka sulkee pois mahdollisen loukkaantumisen rikkoutuneesta lasista.

Julkisivut voivat olla kuuroja (lastulevy, puu, muovi), peilattu tai yhdistetty (tämä vaihtoehto näkyy useimmiten sen budjetin arvon vuoksi). Lisäksi peilin käyttö auttaa pienentämään visuaalisesti pienen tilan.

Julkisivut, jotka on yhdistetty eri materiaaleista, jaetaan useisiin ryhmiin:

 1. Classic. Classic-yhdistelmävaihtoehdot - lastulevy, puu, muovi + peili. Kiinteät, sileät julkisivut näyttävät harmonisesti kaikissa sisätiloissa. Usein yhdistettyinä eri yhdistelmissä.
 2. Geometria. Kaapin julkisivu on pinta, joka on jaettu suorakulmiin. Kuviot voidaan koristella peilillä, himmeällä lasilla, lastulevyllä.
 3. Diagonaalinen. Kulmassa olevat metalliristit jakavat pinnan rhombeiksi, täynnä lasia, lakkaa, lakkaa, lasimaalausta, puuta.
 4. Sektori. Leikkeet jakavat pinnan useille eri materiaaleille täytetyille sektoreille.
 5. Aalto. Kaarevat, kaarevat metalliaallot jakavat pinnan sektoreiksi. Tämä menetelmä on kaikkein monimutkaisin kaikista esitetyistä, mutta se näyttää erittäin vaikuttavalta ja kauniilta.

Nykyään ehdotetaan erilaisten materiaalien käyttämistä liukuoviovien valmistukseen, jotka eroavat fysikaalis-mekaanisista, vahvuuksista, koristeellisista ominaisuuksista ja kustannuksista. Suosituimpia ovat:

 1. Lastulevy. Hyvin yleinen ja usein käytetty vaihtoehto. Sen suosio johtuu kohtuullisesta hinnasta ja hyvistä esteettisistä ja toiminnallisista ominaisuuksista. Materiaali on kestävä ja kestävä, sopii erilaisten mallien koristelemiseen.
 2. MDF. Sen kustannukset ovat korkeammat kuin lastulevy, mutta sillä on myös enemmän etuja. Ympäristöystävällinen, ehdottoman turvallinen ihmisen materiaalille on korkea kosteus, bio- ja palonkestävyys.
 3. Peili. Puhtaiden peilien ovet maksaisivat paljon enemmän kuin DSP: n vaihtoehdot. Käytetyn peilin paksuus on 4 mm, takana on erikoiskalvo, joka peittää peilin pinnan mekaanisista vaurioista.
 4. Puu. Puinen julkisivu ei ole nykyään niin yleistä. Valtavan valikoiman laadukkaita ja halpoja materiaaleja hyödyntäen nykyään käytetään luonnollista puuta lähinnä kalliiden eliittimallien koristelemiseen. Se on koristeltu kaiverruksilla, lasi-asetelmilla ja muilla materiaaleilla.
 5. Lakomat. Tämä erittäin kaunis materiaali saadaan etsaamalla peiliä fluorivetyhapolla. Sen seurauksena se hankkii kauniin mattapintaisen läpikuultavan pinnan. Tämä lasi hieman kätkee kaappien sisällön ympäröivästä, mutta antaa myös mahdollisuuden nähdä noin sisälmykset.
 6. Lakobel. Se näyttää mukavalta yhdistetyissä julkisivuissa. Jotta se voidaan tehdä, lasi on peitetty yhdellä puolella värillisellä lakalla.
 7. Lasia. Lasiseudulla voi olla kiiltävä (kiiltävä) tai mattapintainen pinta. Koristelemalla sitä käytetään usein hiekkapuhallustekniikkaa (erikoiskone laittaa kuvioita pinnalle) tai syövytystä (pinta on koristeltu mattakoristeella).
 8. Muovia. Erittäin edullinen vaihtoehto, joka on esitelty valtavilla väreillä. Muovinen julkisivu voi olla kirkas, matta tai kiiltävä pinta. Kiiltävät pinnoitteet näyttävät erityisen tyylikkäiltä ja houkuttelevilta, mutta vaativat myös perusteellisempaa hoitoa.
 9. Bambu, rottinki. Nämä kasviperäiset materiaalit ovat ihanteellisia japanilaisessa tai etniseen tyyliin. Kevyet, kestävät, kauniit materiaalit liimataan kudokseen ja kiinnitetään sitten julkisivulle.
 10. Decoracryl. Erittäin alkuperäinen ja kaunis materiaali, joka on keinotekoisten ja luonnollisten komponenttien yhdistelmä. Näiden kahden akryylilevyn välissä on luonnonmukaisia ​​koristeita (kasvin oksat, kukat, perhoset, simpukankuoret). Akryylillä voi olla matta tai kiiltävä pinta. Näyttää siltä, ​​että tämä julkisivu on erittäin mielenkiintoinen.
 11. Tekokehä. Keinonahalla koristeltu julkisivu näyttää erityisen kiinteältä ja kunnioitukseltaan. Tällainen kaappi näyttää hyvältä työtason tai pienen kirjaston asettamisessa. Materiaalilla on monia vaihtoehtoja tekstuurin pinnoitukselle, väreille ja sävyille.

Nykyään on vaikea yllättää kenenkään, jolla on kaapin epätavallinen väri. Sävyjen ja sävyjen valikoima on kasvanut niin paljon, että voit nostaa lähes kaikki värit, jotta huonekalut sopusointuisesti yhdistettäisiin sisustukseen. Erittäin mielenkiintoinen ulkonäkö eri sävyjä vihreää, sinistä, punaista, violettia. Kaappi ei näytä liian kirkkaalta ja kirkkaalta, tumma sävy hiljentää tyydyttynyt väri.

Julkisivun suosituin värimaailma sisältää kaikki luonnollisten tammi-, koivu-, vaahtera-, tuhka-, omena-, päärynä-, alder- ja muut puut. Puusta koristeltu julkisivu antaa aina aatelia ja hienostuneisuutta sisätiloihin. Vaikka talousarvion materiaaleja käytettiin sen valmistuksessa.

Sisustusvaihtoehdoista riippuu paljon itse materiaalista, josta julkisivu valmistuu. Jos se on peili, sen koristeluun, hiekkapuhallukseen tai syövytettyihin kuvioihin käytetään usein. Ne eivät näytä liian suppealta, mutta erittäin tyylikkäästi ja hienovaraisesti korostavat peilin julkisivun kauneutta.

Valokuvien tulostaminen on myös erittäin suosittua. Pohjimmiltaan sitä käytetään sisustukseen kaappien olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Valokuvat voivat muotokuvia, kauniita maisemia, still-elokuvia tai muita kuvia.

Viime vuosien trendi - julkisivujen koristeellinen koristelu moniväristen lasimaalausten avulla. Piirustus, joka on luotu pienestä ja suuresta värillisestä lasista, näyttää hyvin kuin lasten kaleidoskoopista. Näyttää siltä, ​​että lasimaalaus on erittäin kallis, muistuttaen ylellisiä vanhoja palatseja.

Kun valitset julkisivuasi kaapin, on suositeltavaa kiinnittää huomiota seuraaviin kohtiin:

 1. Riippuen siitä, missä tarkasti kaappi on, sinun on valittava sopiva julkisivu. Esimerkiksi kirkas, suuri kuva, joka on kuvattu valokuvien tulostuksella, ei todennäköisesti ole sopiva katsoa pieneen käytävään. Tämä on vaihtoehto tilava olohuone tai makuuhuone. Klassinen vaihtoehto yhdistelmällä kuitulevy, MDF, muovi ja peili sopii täydellisesti mihin tahansa sisustukseen.
 2. Peili- ja lasipinnat on suojattu sisäpuolelta erikoiskalvolla, joka ei salli lasin murentua pieniksi paloiksi ja vahingoittaa henkilöä. Lastenhuoneissa on kuitenkin parasta valita turvallisempi vaihtoehto (muovi, MDF).
 3. Kaapin värin on oltava sopusoinnussa seinän ja lattianpäällysteiden, muiden huonekalujen ja sisustustarvikkeiden varjossa.

Kaappi voidaan koota helposti ja nopeasti ilman edes paljon kokemusta huonekaluliiketoiminnasta. Tätä varten sinun on suoritettava kaikki seuraavat toimet:

 1. Valmisteleva vaihe (valmistele tarvittavat työkalut ja työpaikat, laajenna ja tutkia kaikki tulevan kaapin yksityiskohdat).
 2. Ensimmäinen vaihe (socle-osa ja jalat kootaan).
 3. Toinen vaihe (kaapin sivuseinät asennetaan, jos ne ovat mallin suunnittelussa.) Kokoaminen hellästi tasaisesti auttaa rakennustasoa).
 4. Kolmas vaihe (hyllyjen, laatikoiden, vannenauhojen asentaminen).
 5. Neljäs vaihe (ovien asennus).

Kuinka asentaa vaatekaappi itse, katso yksityiskohtia alla olevassa videossa.

Lisäksi se on kerännyt vaatekaappi - se on melko yksinkertainen, se on myös mahdollista tehdä omiin käsiinsä.

Kuten sdet liukuva vaatekaappi kätensä katsomalla videon alla.

Helpoin vaihtoehto - lastulevy tai MDF. Julkisivu voi olla kuuro tai koristaa jyrsimällä. Nykyään monet yritykset tarjoavat tätä palvelua.

Jos jostain syystä haluat julkisivu vaihto (lasinsiruja, kierretty oven), niin se on täysin mahdollista tehdä itse, ilman apua ammattilaisia. Päivitä tylsä ​​sisustus voit käyttää jotakin seuraavista vaihtoehdoista julkisivun koristeluun:

 • käärimistä elokuva, valokuva taustakuvia, kangas;
 • maalaus;
 • luodaan pöydältä pinta;
 • mosaiikki verhous;
 • keinotekoinen ikääntyminen.

Kirkas muovi kiiltävällä pinnoitteella luo erittäin tasainen, sileä, kiiltävä pinta. Tämä kaappi näyttää paljon kalliimpaa kuin se todellisuudessa johtuu valita oikea edessä.

Making lakomatom auttaa muuttamaan klassisen mallin huonekalu tyylikkään ja alkuperäinen sisustus.

Upotettu kaapit yhdistetään peililevy ja tulostus. Suuri punainen silmut neilikoita ylellisesti täydentää sisustus, suunniteltu lämpimässä, pelkistetty.

Kaikki oikeudet pidätetään, 14+

Kopiointi sivuston materiaalien on mahdollista vain, jos asennus aktiivisen linkin sivuillemme.

Komeroa - interior kuvat

Vaatekaappi - täydellinen moderni säilytystä varten. Lisäksi se on täysin koristaa sisustus. Kerromme millaista vaatekaapit, niiden ominaisuuksia ja sovelluksia olohuone, makuuhuone, lasten ja eteinen. Mieti kuvia 100 ideoita vaatekaapit makuuhuoneessa ja eteinen.

Nykyään ei moderni asunto tai talo ei ole täydellinen ilman vaatekaappi. Hän on tilava, mukava, voit käyttää vähän tilaa, on vankka rakenne ja voi sulautuu kaikenlaiseen sisustukseen. Tämä kaappi sopii kaikkiin huoneisiin. Hän ei vain mahtuu paljon asioita ja vaatteita, mutta myös sulautuu harmonisesti ympäristöön. Asiat siistiä, kasoista huonekalut, huone näyttää siisti ja ytimekäs. Asianmukaisesti valittu ja suunniteltu kaappi sisältää lähes kaiken.

Yleensä tapaamme:

Nämä rakenteet eivät ole katto, lattia ja takaseinä. Ne koostuvat sivuseinät, sisäseinien, hyllyt ja ovet. Tämä perusteellinen rakennus, joka on mahdotonta työntää tai uudelleen. Se on tullut pysyvä osa sisustusta. Yleensä seinäkaapit ovat kätevä niille, jotka haluavat säästää (ei tarvitse käyttää rahaa takaseinän ja katto) ja tietää tarkalleen, mitä hän ei tee suuria remontti tai siirtää. Asettamalla tapauksessa, omistajat saavat erinomaisen ja kätevä varastointi ja näyttäviä osa sisätilan.

Usein upotettujen mallien tehdään tilauksesta, mutta markkinat voivat löytää valmiita elementtejä, joita voi ostaa ja kerätä itse.

Se on täynnä komerossa ovet matkustaa pyörillä edestakaisin erityinen "rautatie". Hänellä on katto, lattia ja takaseinä. Tämä kaappi voidaan järjestellä tai siirtää toiseen huoneeseen. On hyvä, jos asunto on erittäin korkeat katot, sisäänrakennettu vaatekaappi ja tehdä kattoon ei ole mitään järkeä. Kuitenkin on tarkat mitat, joten se ei voi mennä jokaisessa huoneistossa. Ennen ostamista sinun tulisi huolellisesti mitata kaikki seinät.

Lähes jokainen pieni huoneisto on kulmassa, joka voidaan tehokkaasti käyttää varastointiin. Paras tapa - vaatekaappi. Päällisin puolin se on pieni, mutta kun näytti sisällä, käy ilmi, että on olemassa paljon tilaa, jota voidaan käyttää edullisesti. Jos et tallenna hyllyillä ja laatikot, niin on mahdollista laittaa koko vaatekaappi. Nurkka kaapit ovat hyviä neliön sali ja pieni suorakulmainen huone, huoneessa, jossa sijainnin seinämän vie paljon tilaa. Katso lisää esimerkkejä majoitusta nurkassa vaatekaapit sisustus täällä.

Nämä mallit ovat myös tarkoitus täyttää huoneen nurkassa, mutta ne, toisin kuin kulmakaappi, täyttäen koko kulma kokonaan, ikään kuin leikkaamalla.

Tämä kaikkein tilava vaatekaappi, ja näyttää tyylikkäältä näköisiä. Siihen sisältyy paitsi vaatteita, mutta myös tyynyt, peitot, lakanat, jne. Tämä on yksi parhaista tavoista saada suuri vaatekaappi ja käyttää mahdollisimman vähän tilaa.

On olemassa useita suosittuja materiaaleja modulaarinen huonekalut, myös kabineteissa.

CPD - tämä lastulevy. Se on valmistettu siruja, jotka yhdistävät formaldehydihartsit. Tämä on yksi yleisimmistä materiaalia huonekaluihin. Se on edullinen, kestävä ja hyvin hoidettu tulevina vuosina.

Kaapit valmistettu lastulevystä myi valmiita ja tehdään tilauksesta. uuden teknologian työstää tätä materiaalia käytetään nyt. Lastulevy peitetty laminoitu elokuva eri värejä. Siten, pinta voi olla mitä tahansa väriä, ja matkivat rakenne puusta. Nykyään sitä käytetään lastulevyn valmistukseen vaatekaapit.

Haittana materiaali on, että se voidaan suorittaa hieno käsittely. Kaunis, tyylikäs huonekaluja on lastulevyn ei tapahdu. Nämä ovat yksinkertaisia ​​ja konservatiivinen malli, mutta ne ovat huomionarvoisia ansiosta kohtuulliseen hintaan ja hyvä laatu.

MDF myös koostuu pelimerkkejä, mutta pienempi kuin lastulevy. Ne on yhdistetty parafiinia ja ruskohiilen. Tämä on ympäristöystävällisempi materiaali verrattuna lastulevyn. Se on pehmeä ja muokattavaksi työssä, tästä syystä se on niin usein alkoi soveltaa Modernit mestarit. MDF voi kääntää lähes minkä tahansa luovan idean. Kaikki alkuperäiset, tyylikäs näytteet MDF. Se voi olla matta, kiiltävä, minkä muotoinen ja väriä.

Kaappeja puusta

Tämä on kallein ja luotettavaa materiaalia. On loogista valita kaappiin, jos kaikki huonekalut on valmistettu luonnonmateriaaleista.

Tällöin tietenkin kaikkein ympäristöystävällisin ja kestävä. Jos haluat perinteet ja lapsenlapset ovat lähdössä kaapissa, tämä on vaihtoehto sinulle.

Kun asennat kaapissa, saat heti ratkaista useita ongelmia:

 1. Huone vapautuu tarpeettoman laatikot, hyllyt ja kaapit.
 2. Siitä tulee enemmän järjestyksessä, koska kaikki asiat yhdessä paikassa, niitä sopivasti aseteltu ja ripustaa.
 3. Harvemmin on märkä puhdistus, koska on vähemmän näkyvissä olevat pinnat.

Lisäksi vaatekaappi tekee tilanteesta modernin tyylikäs, tiivis ja tyylikäs.

Kaunein osa vaatekaappi julkisivun - se ovi. Kun laitoimme kaappiin olohuoneessa, haluamme tulla keskeinen osa sisustusta. Voit tehdä tämän, voit tehdä oven himmeä tai aaltopahvin lasi, lasimaalaus, tai koristele se näyttäviä valokuvat. Tällöin kaapissa ei ole vain tallennustilaa, mutta silmiinpistävin osa sisustusta.

Toinen tärkeä ominaisuus coupe kaappi olohuoneeseen - se on hänen sisäinen sisältöä. Saattaa olla sisäänrakennettu baarissa, pieni jääkaappi, stereolaitteet osasto, hyllyt kirjoja, laatikot asiakirjoja ja turvallinen. Ja kaikki tämä turvallisesti piilossa uteliailta katseilta ja pölyä.

Tämä on täydellinen jokaiselle, joka rakastaa tiiviyttä ja vihaa tehdä pöydät, lipastot ja kaapit.

Makuuhuone sisustus on suunniteltu rauhoittava, lempeä ja harmoninen. Mutta tämä ei tarkoita, että vaatekaappi ei herätä huomiota. Laseihin voidaan puhallus kuvio tai ne voidaan peittää keinonahkaa, rottinki tai bambusta. Ne voivat olla yksivärinen kiiltävä tai matta ja toista perusvärejä on makuuhuone suunnittelu.

Mutta näyttäviä julkisivun piilota kätevä laatikoiden, hyllyt, jossa voit "piilottaa" paitsi kaikki vaatteet ja kengät, mutta silitysrauta, lauta, vuodevaatteet ja varaosat tyynyt ja peitot.

On selvää, että monille se on vain unelma, mutta sinun täytyy harkita täydellinen kaapin niin että he helppokäyttöinen monta vuotta, ja se ei tarvitse uudelleen ostaa muita kohteita varastointiin. Lisätietoja ominaisuuksista vaatekaapit makuu.

Jos lapsella on erillinen huone, että hän piti olla suuri tilava vaatekaappi, jota ei tarvitse muuttaa muutamaa vuotta myöhemmin, kun lapsi kasvaa. Mutta hyllyt ja laatikot on oltava matala, että olisi lapsi hän voisi saada hänen asioita. Vaatteiden lisäksi, että on mahdollista tallentaa leluja ja kirjoja. Siksi lapset on tilavampi ja siisti, koska kaikki on yhdessä paikassa. Tietenkin, vaatekaappi lapsille, on toivottavaa valita mukava kaunis väri, piirustuksia tai mielenkiintoisena lasimaalauksia.

Valitse kalusteet lapsen vain laadukkaita materiaaleja, joilla ei ole hajua!

Jos eteisaulassa sallii, siellä täytyy vain laittaa vaatekaappi. Vuonna tilava eteinen, voit asentaa tilava vaatekaappi, siellä voidaan sijoittaa useimmat asiat kaikkien perheenjäsenten, mikä tarkoittaa, että loput huoneissa on vaatekaappi, tai ei tarvita lainkaan, tai hän on pieni.

Vaatekaappi eteinen on kytköksissä avoin osio vaatteita. Sen pitäisi välttämättä olla säilytyslokero kengät ja korkit. Olisi mukavaa, jos kaappi varustettu pieni hylly sateenvarjot, kengänkiilloke ja taloudenhoitaja.

Hyvin usein, ovet käytävällä kaapissa täydennetty suuret peilit. Se näyttää yhtä hyvältä isossa ja pienessä huoneessa. Erittäin vaikuttava käytävällä näyttävät rakennettu kaapin yläosassa pieni lamput. Ne aiheuttavat ylimääräisiä valaistus ja kiinnittää huomiota kauniisti koristeltu julkisivu.

Hyödyt osaston kaappi tahansa huoneeseen:

 • kapasiteetti;
 • tiiviys;
 • tyylikäs ulkonäkö;
 • erilaisia ​​muotoilun.

On tärkeää, että vaatekaappi voidaan käyttää seinään. Esimerkiksi, jos huone on pieni ja varastointi on ehdottoman tärkeä, se on mahdollista poistaa välinen seinä kylpyhuoneen ja eteinen ja asentaa sen tilalle vaatekaappi.

Se on myös hyvä tapa tilaa kaavoitusta asunnossa-studiossa tai yhden makuuhuoneen asunto, joka yhdistävät toiminnot olohuoneessa ja makuuhuoneissa.

Lue myös siitä, miten poimia pöytään-kirjan tahansa!

Suunnittelu kaapeille: kuvia mielenkiintoisia vaihtoehtoja

Valitseminen ulkonäkö kaapin määrittelee tyyliä koko huoneen. Nyt on kymmeniä tapoja ilmaista mitään käsitystä. Miten sitten voisi olla suunnittelu julkisivun ja josta voit valita?

Joku suuria avoimia tiloja, joissa koko tilanne voidaan nähdä lähes joka kulmasta. He valitsevat täysin peilattu ovet. Peilit edullista etsiä pienissä huoneissa ja käytävillä.

Jos joku ne näyttävät tylsä, ne voidaan korvata lasimaalauksia. Stained Glass - yksinoikeudella taideteos, joten ne ovat melko kalliita, mutta niiden vuoksi, huone näyttää epätavallinen ja hienostunut.

Voit myös käyttää himmeä tai uurrettu lasi. Tämä julkisivu näyttää tiukempi ja konservatiivinen, mutta se on monipuolisempi.

Kun ilmasuihku ja hiekan korkean paineen levitetään lasin tahansa piirustus. Hän näyttää tyylikkäältä, huomaamaton ja tyylikäs. Tämä muotoilu sopii niille, jotka eivät halua ylikuormittaa sisustus kirkkaiden osien ja arvostaa huomaamaton kauneutta. Se on myös monimutkainen ja kallis tekniikka, joka maksaa sievoinen summa, mutta olet taattu yllättää kaikki vieraat.

Pinnalla ovet voidaan soveltaa mihin tahansa kuvan. Se voi olla maisema, asetelma, panoraama tai perhekuva. Fotofasad voi olla kiiltävä tai himmeä.

Mikä kuva valita riippuu tarkoituksen huoneen, sen koon ja maun.

Henkilökohtaisia ​​valokuvia soveltuvat makuuhuoneessa, mutta näkymä olisi ihanteellinen pienessä huoneessa. Suuret hedelmät ja marjat naurunalaiseksi pieni eteinen tai sulkea makuuhuoneeseen.

Ajattelematta näitä vaihtoehtoja, harkita sitä, että kaapissa - yksi peruselementeistä sisustus. Onko se yhdistettynä uuteen tilanteeseen, jos päätät korjata tai vaihtaa pehmustetut huonekalut?

Raivo - käyttää luonnon materiaaleja viimeistelyyn julkisivut. Se on aina elegantti, tyylikäs ja kestävä. Materiaalit voidaan yhdistää toisiinsa.

Tällainen kaappi on universaali, se voi yhdistää mihinkään sisustukseen. Hän voi tulla kohokohta tilanne sekä sen luonnollisena jatkeena. Tällaiset variantti suuri vastuu. naurettavaa vieressä se näyttää halpa huonekaluja ja vanha tapetti. Älä unohda sitä.

Näemme usein, että kaapin ovi on valmistettu lasista, ja muut MDF paneelit. Luvut laimennettiin peilejä tai muita elementtejä. Yhdistetty komerot helpompi mahtua mukautetun sisustus ja voit tuoda useita ideoita. Joten voit heti palvelemaan useita perheenjäseniä, alkuperäinen yhdistyvät bambusta, valokuva, peili levyt ja kiiltävä muovi.

Vaatekaapit tunnettu ruotsalainen tuotemerkki eroaa pääasiassa käytännöllisyyttä. Se on yksinkertainen ulkonäkö kaapit massiivipuuta tai lastulevy (laminoitu lastulevy). Yksinkertaisuus ja toiminnallisuus normaalisti päälle. Halpa malleissa on melko vaatimaton: on vaatetanko ja useita hyllyjä. Kuitenkin ne ovat pieniä eivätkä kovin tilava. Kaapit kallista ja paljon kätevämpää. On laatikosto, hyllyt, jossa voit laittaa mitä haluat. Pyynnöstä julkisivut voi olla kuuro, peili tai muovista. Ne voidaan myös yhdistää toisiinsa. IKEA löytyy malleja klassista ja modernia designia.

Kaiken vaatekaapit IKEA - konservatiivinen suorakulmainen malli ilman hienouksia. Venäjän malleja, ne ovat huonompia arvo ja suunnitteluun. Edulliset mallit IKEA ei voi kutsua laadukasta ja mukava ja kunnollinen mallit ovat kalliita. Tähän hintaan tilauksen, voit tehdä suuri vaatekaappi.

Tutustu artikkeli valitsemisesta keittiö Ikea!

Ensimmäinen ylellinen vaatekaapit on valmistettu ainoastaan ​​puusta: tammi, saarni, mänty, koivu. Toinen tunnusmerkki on epätavallinen suunnittelu nykyaikaisten materiaalien, luotettava laitteisto ja kohtuullista sisäisen täyte. Elite malleja voidaan valmistaa ja tehdään tilauksesta. Kuitenkin jopa kaapit valmiina tehtävä ottaen huomioon kaikki vivahteita käyttöä. Voit poimia mitään vaatekaappi täydellinen, makuuhuone, olohuone, lastentarha ja eteinen. Koosta riippuen, ne voivat olla kahden, kolmen, neljän ja viiden ovi.

Tällaisissa tapauksissa modulaarinen, joka on osa elementeistä voidaan poistaa tai vaihtaa tarpeen mukaan.

Miten valita laadun vaatekaappi

Kuten olemme sanoneet, kaappi on valmistettu lastulevy, MDF ja puuta. Tämä kaikki on osoittautunut materiaali on omat erityispiirteensä. Päätämme ne arvon perusteella, ulkonäkö ja henkilökohtaiset mieltymykset. Puu - klassikko. Haluavat yksinomainen, valitse MDF, sitten mahdollisuuksia kokeilla enemmän.

Mitä tulee suunnittelun tarkennukset, tarve turvautua tunnettujen, todistettu tehtaita, koska laatu piirustusten ja muiden suunnittelun saisi kärsiä aikana. Hyvä fotofasad, lasimaalauksia, hiekkapuhallettu kuvio voi olla halpaa.

Ei rahaa yksinoikeudella, voit tehdä ilman sitä. On tärkeää, että kaappi itse on valmistettu laadukkaista ja oli mukava. Katso mitä sisällä. Tuntuisi mukava käyttää sitä? Pitäisikö avata mitä haluat laittaa? Onko mahdollista täydentää kaapin hyllyiltä laatikot siellä?

Vaatekaappi on yleisesti käytetty vuosikymmeniä, joten meidän täytyy miettiä jokaisen yksityiskohdan. Sen pitäisi olla muutamia laatikoita, hyllyjä ja ripustettuna vaatteita, osastot kengät jne Täyttö riippuu siitä, missä aiot laittaa vaatekaappi: eteisessä, makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Löydä täydellinen kaikissa merkityksissä kaapin mahdollista, mutta vaikeaa. Kuinka kauan se on viettää aikaa, on epäselvä. Jos tarvitset ostaa pieni lokero käytävällä turvallisessa paikassa, niin se on yksinkertaista. Menet lähimpään kauppaan ja ostaa. Miksi painia? Mutta jos olet ostanut tai rakentanut oman asunnon, on viettänyt paljon rahaa korjauksiin, mietitty kaikki yksityiskohdat sisustus, se on luonnollista, että haluamme nähdä loput oli myös täydellinen. Tässä tapauksessa me valmistamme mittatilaustyönä huonekalut.

Kyllä, huonekalut mittojen - kallis ilo. Loppujen lopuksi valinta tarjoaa useita suunnittelun vaihtoehtoja, tehdä ainutlaatuinen vaatekaappi muokatun koon, ottaa huomioon kaikki toiveet maksaa täydentäviä hyllyille tai laatikoita. Henkilö, työ maksaa. Ja mitä enemmän toiveita, korkeammat lopulliset kustannukset.

Usein on tilattava vaatekaappi, ei koska siellä on paljon toiveita, mutta vain koska se on mahdotonta poimia valmista mallia haluamasi asetukset, ja vähän rahaa. Voit säästää peili, lasi ja muut herkkuja. Juuri he muodostavat suuren osan tuotteen arvosta. Mutta älä yritä säästää tarvikkeet ja määrästä hyllyt ja laatikot, koska se on tarpeen käyttää kaapin pitkään. Kuitenkin etuna on erityisesti, että voit soittaa päällikön, ja hän lisää tai tehdä uudelleen kaapin yksikön.

Tämän seurauksena hinta kaapin riippuu sen koosta, materiaalista, varusteet ja täyteläisyyttä. Rakennettu tulee halvemmaksi kuin omakotitalo coupe.

Kaapit ovat erilaisia. Löydät pieni kaappi käytävällä, kompakti kulmikas malli lastenhuoneessa tai valtava, täyspitkä komerossa olohuoneeseen. Myynnissä monia eri vaihtoehtoja. Hull (erillinen) voi olla paljon alle ylärajan tai lähes päästä häntä.

Ennen menossa kauppaan, sinun täytyy harkita asennuspaikalle ja tehdä huolellisia mittauksia. Emme saa unohtaa etuoven: Älä häiritse kaapin avaaminen ja sulkeminen.

Mieti sijainti kytkimet ja pistorasiat, leveys ikkunalaudalle ja akku.

Mittaa leveys ja pituus muut huonekalut. Tuleeko sille paikka, jos laittaa huoneeseen että kaapissa?

On parempi tehdä karkea piirros huoneen kaikki mittaukset ja sijainti huonekaluja.

Tilattaessa vaatekaappi on paljon helpompaa, koska paikka varmasti lähtee zamerschik.

Jos henkilö rakastaa ja tietää kuinka työskennellä kädet, riippumattoman tuotannon vaatekaappi on hänen voimaa. kaikki tarvittavat osat myydään rautakauppaa: lastulevy ja MDF paneelit kaikenkokoisten, ovet pyörillä ja kiskot, joilla he matkustavat.

Ennen ostamista sinun täytyy tehdä luonnos tulevaisuuden komerossa kaikissa mittauksissa. Meidän on harkittava ja leveys seinät ja ovet. Tietäen kokoa, voit mennä kauppaan ja ostaa kaiken mitä tarvitset.

Upotetun kotelon sivuseinät on kiinnitetty suoraan seinään, muista määrittää toisen seinän välillä. Sitten lattia ja katto prisverlivayutsya paneeli lähtö ja kiskot oven. Tämän jälkeen asetetaan oven.

Lähes mikä tahansa tallentaa toimitus hinta riippuu etäisyydestä ja kauppahinta. Vaatekaappi on melko kallista, niin että samassa kaupungissa voi olla ilmainen postitus. Mutta jos ei ole rahtihissin, sitten nousu ja jokaisessa kerroksessa on maksettava keskimäärin 20-30 ruplaa. jokaista kerrosta. Jotkut kaupat ovat ottamassa rahaa ja nousulle suuria huonekaluja hissiin.

Kaappiasennuksen aina veloitetaan erikseen. Palvelun hinta 5-10% kustannuksista huonekalut. Mutta jos sinulla on aikaa ja halua, voit koota oman vaatekaappi. Jos ei ole erityisiä taitoja, ja paljon laatikoita kaapissa, hyllyt ja niin edelleen. E., on parempi antaa tämä työ ammattilainen. Tämä säästää hyvän mielen ja ilon ostoksia.

Suunnittelu julkisivut kaapit: valokuva vaihtoehtoja, materiaalit, sisustus

Erilaisia ​​rintamilla vaatekaapit luo runsaasti mahdollisuuksia luoda alkuperäisen tyylin. Minkä tyyppisiä päättyy? Miten valita version julkisivun, joka täydellisesti sopivat ilmakehään huoneen?

Making vaatekaapit julkisivut avaa mahdollisuuksia luoda ainutlaatuinen sisustus, kuten huonekaluja ei ole vain käytännöllinen, mutta myös esteettinen funktio. Se luo tyyli ja tunnelma, tekee kauniissa ympäristössä.

Aikoina, jolloin huonekalu on valmistettu standardin pitkään poissa. Nyt useimmat meistä ovat saatavissa alkuperäisiä, erikoisratkaisuja. Huonekalut tehdään tilauksesta niin vastaamaan yksilöllisiä tarpeita asiakkaalle.

Käytännöllisyys ja houkuttelevuutta vaatekaapit ei ole epäilystä

Keksinnön Tällaisen monikäyttöinen ja käytännön huonekalu, kuten vaatekaappi, merkittävästi rikastettu ja jalostuu kotiympäristössä. Se säästää tilaa talossa, koska nyt ei tarvita erillisiä huonekaluja, miehittää paljon tilaa: kaapit, kaapit ja kirjahyllyt. Kaikki asiat voidaan siististi sijoitetaan vaatekaappi. Se on helppo sovittaa vaatteita, taloustavarat ja jopa kirjoja.

Vaatekaappi tapahtuu lattiasta kattoon sijoitetaan yleensä huoneen nurkassa. Hän ei sotkua tilaa. Mukana mukava, hienostunut muotoilu - onnistunut sijoitus osia, hyllyt ja laatikot - se sisältää paljon asioita. Kaikki ne ovat kunnossa, ja ne on helppo löytää.

Jotta tällainen kaunis ja viehättävä julkisivu tarpeeksi tilaa tavaraa

Koska tämä kaappi on merkittävä paikka huoneessa, aina kiinnittää huomiota. Ja tietenkin, haluan nähdä näyttävät tämän huonekalu oli houkutteleva ja tyylikäs. Mitkä ovat mahdollisuudet tällä on? erityinen tila ja luomiseen yhdistetyn julkisivujen.

Kuvassa - tyypillinen kaapissa, jossa on yhdistetty julkisivun

Ajatella tässä vaiheessa on toivottavaa myös remontin aikana: näkymä näyte julkisivut vaatekaappi, yrittää "kokeilla" joka huoneistoon, koska huonekalut pitäisi olla sopusoinnussa seinät ja lattia.

Lukuja Julkisivupinnan - toinen tapa sisustaa pintaan makusi

Jos korjaus talon on jo saatu päätökseen, ja päätät tilata vaatekaappi, sen ulkonäkö ja yleinen suunnittelu on täytettävä.

Opettele toteuttaa ja toteuttaa paras design lapsen huone kaksi tyttöä, jotka erityisesti suunnittelu huone tyttöjen tulisi harkita.

Valintaa koskevat listat oviin, lue tämä artikkeli: erilaisia ​​koriste tekniikoita ja elementtejä auttaa järjestämään ovi tyylikäs ja epätavallinen.

Mikä voi olla koristeluun julkisivujen?

Valittaessa suunnittelu julkisivun Erityistä huomiota olisi kiinnitettävä liukuovet. Koska vaatekaappi on ankaraa, tällä grafiikalla ovien valitun tyylisenä päätöksen ja auttavat tekemään tunnelma ainutlaatuinen. Vaihtoehdot julkisivut kaapeille ovat erilaisia, ja siellä on runsaasti valinnanvaraa.

Tärkeimmät materiaalit, joista tehdään seinät, ovet ja hyllyt ovat Lastulevyn, MDF ja OSB. Mutta ei välttämättä vaatekaappi pitäisi näyttää niin ankara ja surullinen. Ulkotilojen somistamiseen voivat olla hyvin monenlaisia. Tässä muutamia vaihtoehtoja esimerkiksi:

Yhdistelmä kaksi väriä MDF- tai lastulevystä

Tämäntyyppinen julkisivu taloudellinen, ja se on parempi kuin pelkkä yksivärinen. Hyvin valittu värit julkisivu auttavat monipuolistamaan tilannetta ja tehdä siitä Neskuchniy.

Insertit puusta, bambusta tai rottinki.

Nämä luonnon materiaaleja on aina arvostettu voimaa ja kauneutta. He tuovat taloon tunne luonteeltaan, ovat pitkiä ja näyttää lämmin ja pehmeä. Lisäksi sisältö hyllyt siis hyvin tuuletettu. Nämä materiaalit tuovat taloon ja jotkut eksoottisia, koska ne luovat ainutlaatuisen mallin. Ja ekologinen puhtaus materiaaleja miellyttävän virkistävä ympäristöön ja tekee siitä hyötyä.

Stained aina katsoa yksin ja mielenkiintoinen. ne voivat olla tavanomaisia ​​ja monikerroksinen painettu.

julkisivut mollirovannogo lasi antaa huoneen todella ainutlaatuisen ilmeen. Applied and kaikki-lasi vaihtoehtoja. Tai voit valita lasitukset insertit.

Tämä kulma vaatekaappi peili täydellisesti sovi sisätilojen lastenhuoneessa

lasi, yksinkertainen tai akryyli, Se voi olla erilaisia ​​sävyjä. Peili antaa huoneen enemmän tilaa ja keveys. Hinta tuotteen riippuu koosta inserttien ja niiden rekisteröintiä.

tämä Julkisivun pidetään eliitin, sekä itse materiaali. Katso tämä vaatekaappi on hyvin harmonisesti nahkaistuimet, varsinkin jos väri valittu vastaamaan. Vieraasi arvostavat hienostunut maku ja käytännöllisyys.

moderni teknologia piirustus kuvia pinnalla (UV-painatus, laserkaiverrus) avulla on mahdollista suorittaa erinomaisen viimeistelyn julkisivu, josta tulee varmasti ainutlaatuinen. Se muistuttaa sinua miellyttäviä hetkiä elämän ja täyttää huoneen upeat maisemat. Kuvanlaatu pitkään pysyä pinnalla, eivät haalistu, ja ei voi poistaa.

Tämä moderni materiaali auttaa tekemään ympäristöä vilkas ja värikäs. Ovet muovia, kevyt ja edullinen, ja julkisivu muovi vaatekaappi voimaa ei ole huonompi ikäisensä.

Katso valikoima kuvia diat olohuoneessa on valmistettu eri materiaaleista, eri malleja - monia malleja näyttäviä sisätilat.

Ota selvää, se näyttää klassinen sisätilojen takkahuone ja tulisija mitä vaihtoehtoja on suositeltavaa valita.

Valitsemalla sopiva vaihtoehto jokaisessa huoneessa

Eri huoneisiin, voit valita tällainen julkisivu selkeimmin heijastaa sen henki ja yleinen suunnittelu käsite. Suunniteltu makuuhuoneen vaihtoehto, esimerkiksi, ei ole tarkoituksenmukaista käytävällä. Se on parasta tehdä vaatekaappi mittatilaustyönä sijaan ostaa valmiita. Ja samalla miettiä hänen nimityksensä.

Jos kaapissa makuuhuoneessa, se on suoritettava liuoksessa, olemme sopusoinnussa sängyssä ja muita kohteita. sovittaa julkisivut ovet pehmeät sävyt insertit. Mikään suunnittelu pitäisi olla ärsyttävää. Paras vaihtoehto - erikoistyöt valmistettu luonnonmateriaaleista. Ne tuovat tunteen puhtaus ja keveys.

Yhdistetty julkisivu vaatekaappi pastellivärejä makuuhuoneeseen

Julkisivu ratkaisu pitäisi olla turvallista ja hauskaa lapsille. Turvallisuus voidaan saavuttaa ilman käyttäen inserttejä tai lasista peilit, että lapsi voi voittaa. Muovi julkisivu pastelli päällystetty värikäs kuvio tai kuva. levitettiin painamalla rakastaa lasta.

Joten voisi näyttää julkisivu-kaappi lokero tavalla tulostus lastenhuoneessa

Muodossa liukuovet, yksittäiset koriste-elementtejä myös syytä muistuttaa siitä, että tämä huonekalut lastentarha.

Yleensä on aina suuri peili. Voit yhdistää peili ja lasi viilun tai lastulevyä. Kauniisti näyttää hiekkapuhallus. turvallisuussyistä lasia tai vahvistettu lasi erityinen elokuva, niin että jopa rikki, se ei lennä toisistaan.

Kuvassa - julkisivu vaatekaappi ovet, suunniteltu yksivärinen

Kaapissa coupe käytävällä käyttökelpoinen alemman kaapit ja hyllyt säteellä.

Kaunis julkisivut kaapit coupe kodin tarjota paitsi varastointi asioita, mutta myös on alkuperäinen osa sisätilojen: tämä ja se voidaan toteuttaa onnistuneesti julkisivun, sitäkin suuremmalla syyllä, että on olemassa paljon mahdollisuuksia tässä järjestyksessä ja yksittäisten mallien erikoistunut yritys, ja tuotantoon julkisivun käsillään eri materiaaleja.

Variantit sisäinen täyte vaatekaapit: valokuvia, ominaisuudet, valintaperusteet

Kauneutta ja mukavuutta: rooli liukuu suunnittelussa olohuoneen seinät

Taulukot muuntajat olohuoneeseen: valintakriteereitä

Lisää kommentti peruuttaa vastaus

Kaikki materiaalit julkaistaan ​​sivustolla on kirjoitettu nimenomaan tämä resurssi ja aineetonta omaisuutta tekijöille. Reprint materiaalien tästä sivustosta on mahdollista vain silloin, kun olet määrittänyt koko aktiivinen linkki lähde.