kaapelin poikkipinnan tehon taulukon

kaapeli poikkileikkaus laskentatehoa: tärkeimmät ominaisuudet taulukon

Laatu sähkötyöt on vaikutusta turvallisuuteen koko rakennuksen. Ratkaiseva tekijä kulusta tällaisten toimien on indikaattori osa kaapelin. Jotta voidaan laskea tarpeen selvittää ominaisuudet yhdistetty sähkön kuluttajat. On välttämätöntä suorittaa laskennan kaapelin poikkipinta-tehon. Taulukko piti nähdä halutun suorituskyvyn.

Laadulliset ja sopiva kaapeli tarjoaa turvallisen ja kestävän käytön tahansa verkkoon

kaapeli poikkileikkaus laskentatehoa: taulukon tärkeitä ominaisuuksia

Optimaalinen kaapelin poikkipinta-ala mahdollistaa virran kulun ja enimmäismäärä ei ole lämmitetty. Performing johdotuksen hanke, on tärkeää löytää oikea arvo langan halkaisija, joka sopisi määritelmään virrankulutuksen olosuhteissa. Laskelman suorittamiseen, nopeus kokonaisvirta voidaan määrittää. Siten on tarpeen selvittää valtaa kaikki laitteet, jotka on kytketty kaapeliverkkoon.

Tämä taulukko auttaa sinua valitsemaan optimaalisen parametrit

Ennen työn arvioidaan osa lanka ja kuorman. Taulukon avulla löytää näitä arvoja. Varten standardin 220 volttia, nykyinen arvioitu arvo lasketaan seuraavasti, I (virta) = (P1 + P2 + ... + P n.) / 220, Pn - teho. Esimerkiksi optimaalinen virta alumiinilangan - 8 A / mm, ja kupari - 10 A / mm.

Taulukko esittää, kuinka tehdä laskutoimituksia, tietäen tekniset

Jopa määritellään halutun arvon, on mahdollista tehdä tiettyjä muutoksia kuorman. Sen jälkeen kun kaikki laitteet harvoin toimivat samanaikaisesti verkossa. Data tarkemmin sanottuna poikkileikkaus on kerrottava arvo Kc (korjauskerroin). Siinä tapauksessa, että sisällytetään kaikki laitteet samaan aikaan, kerroin r ei sovelleta.

Tehdä laskutoimituksia soveltanut oikein taulukko virtajohdon mitoituksen. Pidä mielessä, että on olemassa kahdenlaisia ​​parametreja: reaktiivisia ja aktiivisia.

Joten laskenta suoritetaan ottaen huomioon kuorman

Sähköverkkoihin vaihtelevan tyyppinen, sähkövirta, jonka määrä voi vaihdella. Aktiivinen tehoa tarvitaan laskea mediaani. Pätöteho sähkökiukaat ja hehkulamput. Jos verkko sisältää sähkömoottorien ja muuntajien, saattaa olla joitakin poikkeama. Ja jossa loistehon tuotetaan. Laskettaessa reaktiivinen kuorma se heijastuu kertoimeksi (cosf).

1

Piirteitä virrankulutus

parametrit pituudessa rakennusalalla tarvitaan tuotantolinjojen, kun kaapeli altistuu voimakkaalle kuormia. Laskelmat käyttävät taulukko tehon ja nykyisen kaapeli poikkileikkaus. Kun kulkee valtimoiden läpi näyttää nykyisen tehon menetystä, joka riippuu vastus esiintyy piiri.

Erittelyt, suurin jännitehäviö arvo ei saa olla suurempi kuin viisi prosenttia.

Hakemus taulukko auttaa tietää arvo kaapelin poikkileikkauksen pituudella

Käyttäen taulukko-osassa johdot teho

Käytännössä, taulukko käytetään laskelmissa. Laskeminen kaapelin osa suoritetaan virran riippuvuus nykyisen näytettyjä parametreja ja kapasiteetti poikkileikkauksen. On olemassa erityisiä standardeja rakentamiseen sähköasennusten, jossa voit tarkastella tietoja halutut mitat. Taulukossa on esitetty yhteiset arvot.

Tiedä tarkkaa lukua voidaan käyttää erilaisia ​​parametrejä

Poimia kaapelin alle tietyn kuorman, on tarpeen tehdä joitakin laskelmia:

 • Indeksin laskennassa nykyisen;
 • pyöristettynä korkein, käyttäen taulukko;
 • Valitse lähin normien vahvistamista.

Miten Hang kattokruunu sisäkaton. Videoinstallaatio vaihe mahdollistaa työn tuottaa omasta turvautumatta asiantuntijoita. Mitä sinun täytyy valmistautua työhön ja miten välttää virheet ja kerromme artikkelissa.

teho laskentakaava jännitteen ja virran

Jos sinulla on jo jonkinlainen kaapeleita varastossa, niin löytää oikea arvo olisi sovellettava paksuus. Kun tämä jakso on mitattu ja laskettu pinta-ala. Koska kaapeli on pyöreä muoto, sitten laskenta suoritetaan ympyrä ja neliö näyttää: S (alue) = π (3,14) R (säde) 2. Voidaan tunnistaa asianmukaisesti, käyttämällä taulukon osa kuparilanka tehon.

Standardi kaava määrittämiseksi nykyinen vahvuus

kaapeli muunnokset eri tarkoituksiin

Skeema määritelmiä avulla voit tehdä oikean valinnan poikkipinnoille oman asunnon. Ensinnäkin suunnitella tila, joka sijoittuu valot ja pistorasiat. Kannattaa myös selvittää, mitä laitteita on kytketty jokaiseen ryhmään. Tämä mahdollistaa suunnitella yhteyden kaikkien elementtien sekä laskea pituus johdotuksen. Älä unohda lisätä 2 cm nivelet johtoja.

Määritelmä vaijerin osiosta, ottaen huomioon erilaisiin kuormiin

Käyttämällä saatuja arvoja, lasketaan seuraavien kaavojen mukaisesti ja nykyinen arvo määräytyy taulukon osa. Esimerkiksi haluavat tietää johdinkoko varten kodinkone, joka on 2400 watin. Uskomme: I = 2400/220 = 10,91 A. Kun pyöristys on 11 A.

kaapeloinnista

Määrittämään tarkka osoitin, jonka poikkipinta-ala sovelletaan eri nopeuksilla. Erityisesti data-arvot merkitystä verkon 380 V. lisäämiseksi turvamarginaali saatuun indeksi lisätään 5 A. Lisää

Kolmen kapellimestari johdotus järjestelmä

On syytä pitää mielessä, että kolmen core johdot käytetään asuntoja. Olevan taulukon avulla voit valita lähinnä nykyinen arvo ja vastaava osa langan. Voit nähdä, mitä sinun tarvitsee johdon koko 3 kW, sekä muita arvoja.

Tehdä erilaisia ​​lankoja tarjotaan vivahteet ratkaisuun. Kolmivaiheisen virta syötetään tarvittaessa huomattavaa valtaa laitteita. Esimerkiksi, tämä on käytetä tuotantoon.

Jotta voitaisiin tunnistaa tarvittavat parametrit toimialoilla tärkeää laskea tarkasti kaikkia tekijöitä, sekä ottaa huomioon tehohäviö kanssa vaihtelun jännitteeseen. Esittävät sähkötyöt kotona, ei tarvitse suorittaa monimutkaisia ​​laskutoimituksia.

Pitäisi olla tietoinen eroista alumiinin ja kuparilankaa. Kupari suoritusmuoto on suuremmat kustannukset, mutta ylittää analoginen käsittelyssä. Alumiini voi murentua liitoksissa, sekä hapettuneen ja on pienempi lämmönjohtavuus. Turvallisuus asuinrakennuksissa käytetään vain kupari tuotteita.

Perusaineita kaapelit

Koska vaihtovirta kulkee kolmen kanavan kautta, asennusta varten käyttäen kolmen johtimista. Kun asennat akustisia laitteita käytetään kaapelit, joilla on vähintään resistanssiarvo. Tämä auttaa parantamaan signaalin laatua ja poistaa mahdolliset häiriöt. Liittää tällaisia ​​rakenteita käytetään johtimen koko 2 * 15 tai 2 * 25.

Valitse paras indikaattori osio käytettäväksi kotona auttaa joitakin keskiarvoja. Pistorasioissa pitäisi ostaa kaapeli 2,5 mm2, ja suunnittelun valaistus - 1,5 mm2. Laitteet, joilla on korkeampi teho vaatii leikkausta koko 4-6 mm2.

suoritusmuodot johdotus

Erityisen taulukon avulla, jos on aihetta epäillä laskelmissa. Tarkasti määrittää parametrit sinun on otettava huomioon kaikki tekijät, jotka vaikuttavat piirissä kulkeva virta. Tämä on pituus yksittäisten osien, pinoaminen menetelmä, tyyppi eristys ja sallittu arvo ylikuumenemisen. Kaikki tiedot voi auttaa parantamaan tuottavuutta teollisessa mittakaavassa ja tehokkaammin käyttää sähköenergiaa.

kaapeli poikkileikkaus laskenta ja johdot tehon ja nykyisen ulostulot, liittämistä varten omakotitalon (video)

Saatat myös olla kiinnostunut:

jättänyt kommenttia peruuttaa vastaus

© 2017 Aquatic-Home.ru. Kaikki oikeudet pidätetään

Internetin tietosanakirja noin apuohjelmia kotona

 • Sivukartta
 • Kysy asiantuntijalta
 • Ehdot ja tekijänoikeus
 • Ota hallinnon

Kopiointi ja materiaalien käyttö on kielletty!

Miten valita osan kaapelin

Kun johtoja ei tarvita tietää kaapelin johtimiin poikkileikkaus sinun tulee asentaa. Valinta kaapelin poikkipinta voidaan tehdä joko virrankulutus tai virrankulutus. Meidän on myös otettava huomioon kaapelin pituus ja menetelmän muuttamisesta.

Valitessaan kaapeli poikkileikkaus teho

Pick lanka poikkileikkaus voi olla teho laitteita voidaan liittää. Nämä laitteet kutsutaan kuorman ja menetelmää voidaan edelleen kutsua "lataus". Sen olemus ei muutu.

Valinta kaapelin poikkipinta riippuu tehon ja virran voimakkuuden

Aloita etsiä kodinkoneet passin tiedot virrankulutus, pura se lehtiä. Jos se on helpompaa, voit tarkastella etiketti - metallin tai tarroista kiinnitetty koteloon teknologiaa ja laitteita. On perustiedot ja ennen kaikkea, valta on läsnä. Tunnista hänen helpoin tapa mitata yksiköissä. Jos tuote on valmistettu Venäjällä, Valko-Venäjällä, Ukrainassa maksaa tyypillisesti nimitystä W- tai kW, laitteiden Euroopasta, Aasiasta tai Amerikan pitäisi yleensä Englanti nimitys wattia - W ja tehonkulutus (se on välttämätöntä), lyhennettynä «TOT» tai TOT MAX.

Esimerkki nimikyltti perus teknisiä tietoja. Jotain tällaista on mitä tahansa tekniikkaa

Jos tämä lähde ei ole käytettävissä (tietoja jumissa, tai esimerkiksi olet vain aikoo hankkia laitteita, mutta ei ole vielä päättänyt mallista), voit ottaa keskiarvotietoihin. Mukavuussyistä, ne taulukkona.

Taulukko eri sähköteho

Etsi tekniikoita, jotka suunnittelevat perustaa, kirjoittaa valtaa. Antanut sen joskus iso levitä, joten se on joskus vaikea tietää kuinka monta ryhtyä. Tässä tapauksessa parempi ottaa maksimi. Seurauksena laskennan joudut hieman suuri teho laitteiden ja ne vaativat suuria kaapeleita. Mutta on hyvä laskea kaapeliosuus. Polttaa vain kaapeleita, joiden poikkileikkaus on pienempi kuin on tarpeen. Polkuja, joilla on suuri poikkileikkaus työn kauan, kun lämmitetään vähemmän.

Voit valita langan poikkileikkauksen kuormituksella lisäämällä tähän johdinta varten liitettyjen laitteiden teho. On tärkeää, että kaikki kapasiteetit ilmaistaan ​​samoissa mittayksiköissä - joko wattissa (W) tai kilowatteina (kW). Jos on olemassa erilaisia ​​arvoja, tuodaan ne yhteen tulokseen. Käännettäessä kilowatteja kerrotaan 1000: lla, ja wattia saadaan. Esimerkiksi me kääntää wattia 1,5 kW. Tämä on 1,5 kW * 1000 = 1500 wattia.

Tarvittaessa voit peruuttaa muuntamisen - wattia kilowatteina. Tästä luvusta wattia jaetaan 1000: lla, saamme kW. Esimerkiksi 500 W / 1000 = 0,5 kW.

Seuraavaksi, kaapelijakso valitaan. Se on hyvin yksinkertainen - käytämme taulukkoa.

Kaapelin halutun poikkileikkauksen löytämiseksi vastaavassa sarakkeessa - 220 V tai 380 V - löytyy luku, joka on yhtä suuri tai hieman korkeampi kuin aikaisemmin laskettu teho. Sarake valitaan sen mukaan, kuinka monta vaihetta verkostossasi. Yksivaiheinen - 220 V, kolmivaiheinen 380 V.

Tarkastele löytyneeltä riviltä ensimmäisen sarakkeen arvo. Tämä on tarvittava poikkileikkaus tietyn kuorman kaapelista (laitteiden virrankulutus). Kaapelia, jossa on tämän poikkileikkauksen suonet, on etsittävä.

Hieman siitä, käytetäänkö kuparilankaa tai alumiinia. Useimmissa tapauksissa, kun asennat johdotuksia talossa tai asunnossa, käytä kaapeleita, joissa on kuparijohtoja. Tällaiset kaapelit ovat kalliimpia kuin alumiini, mutta ne ovat joustavampia, niillä on pienempi poikkileikkaus, ne on helpompi työskennellä. Mutta suurilla poikkileikkauksilla olevat kuparikaapelit eivät ole joustavampia kuin alumiiniset. Ja suurilla kuormilla - asuntoon pantaessa asuntoon, jossa on suuri suunniteltu kapasiteetti (10 kW tai enemmän), on tarkoituksenmukaisempaa käyttää kaapelia alumiinijohtimilla - voit säästää hieman.

Miten lasketaan nykyisen kaapelin poikkileikkaus

Voit valita kaapelin poikkileikkauksen hetkeksi. Tässä tapauksessa teemme saman työn - keräämme tietoja liitetystä kuormasta, mutta etsimme ominaisuuksien suurinta virrankulutusta. Kerättyään kaikki arvot, me yhteenveto niistä. Sitten käytämme samaa taulukkoa. Tarkastelemme vain lähimmän suuremman arvon Tokin allekirjoittamassa sarakkeessa. Samalla linjalla tarkastelemme lankaa poikkileikkausta.

Esimerkiksi sinun täytyy kytkeä keittotaso, jonka huippuvirta kuluu 16 A. Asettamme kuparikaapelin, joten katso vastaava sarake - kolmas vasemmalla. Koska arvoa ei ole täsmälleen 16 A, katso rivi 19 A - tämä on lähin suurempi. Sopiva poikkipinta 2,0 mm 2. Tämä on kaapelin poikkileikkauksen vähimmäisarvo tässä tapauksessa.

Kun kytket voimakkaat kodin sähkölaitteet suojuksesta, vedä erillinen voimajohto. Tällöin kaapeliosion valinta on hieman yksinkertaisempaa - tarvitaan vain yksi teho tai nykyinen arvo

Kiinnitä huomiota siihen, että hieman pienempi arvo ei pysty. Tässä tapauksessa maksimikuormituksen aikana johdin on hyvin kuuma, mikä voi johtaa eristyssulautumiseen. Mikä voisi olla edelleen? Automaattinen katkaisija voi toimia, jos se on asennettu. Tämä on edullisin vaihtoehto. Kodinkoneet voivat epäonnistua tai tulipalo saattaa alkaa. Valitse aina kaapelin poikkileikkaus suurempi arvo. Tällöin on mahdollista asentaa laitteisto vielä hieman enemmän virtaa tai virrankulutusta varten ilman johdotusta uudelleen.

Kaapelin laskenta teholle ja pituudelle

Jos siirtolinja on pitkä - useita kymmeniä tai jopa satoja metrejä - kuorman tai kulutetun virran lisäksi on otettava huomioon itse kaapelin häviöt. Yleensä suuret etäisyydet voimajohtoja sähkövirrasta postitse taloon. Vaikka kaikki tiedot on määriteltävä projektissa, voit palauttaa ne ja tarkistaa ne. Tehdäksesi tämän, sinun on tiedettävä talouteen kohdistuva teho ja etäisyys pylvästä taloon. Taulukossa on lisäksi mahdollista valita lanka poikkileikkaukseltaan ottaen huomioon pituuden menetykset.

Taulukko kaapelin poikkileikkauksen määrittämiseksi teholla ja pituudella

Yleensä sähköjohtojen asettamisen aikana on parempi ottaa aina jonkin verran marginaalia johtimen poikkileikkauksen yli. Ensinnäkin, suuremmalla poikkileikkauksella johdin lämpenee vähemmän ja siten eristys. Toiseksi elämässämme on yhä enemmän laitteita, jotka toimivat sähköä. Ja kukaan ei voi taata, että muutamassa vuodessa sinun ei tarvitse laittaa pari uutta laitetta vanhojen lisäksi. Jos varastossa on olemassa, voit ottaa sen käyttöön. Jos ei ole, sinun on oltava viisaampaa - vaihda johdot (uudelleen) tai varmista, että voimakkaat sähkölaitteet eivät ole samanaikaisesti käynnissä.

Avoin ja suljettu kaapelointi

Kuten me kaikki tiedämme, kun virta kulkee kapellimestarin läpi, se kuumenee. Mitä enemmän virtaa, sitä enemmän lämpöä vapautuu. Mutta kun yksi ja sama virta kulkee eri poikkileikkauskaapeleiden läpi, vapautetun lämmön määrä vaihtelee: mitä pienempi poikkileikkaus, sitä enemmän lämpöä vapautuu.

Tässä suhteessa johtimien avoimen asennuksen poikkileikkaus voi olla pienempi - se jäähdyttää nopeammin, kun lämpö siirretään ilmaan. Samalla johdin jäähtyy nopeammin, eristys ei heikkene. Kun tiiviste on suljettu, tilanne on huonompi - lämpö poistuu hitaammin. Siksi suljetun tiivisteen - kaapelikanavissa, putkissa seinässä - on suositeltavaa ottaa kaapeli, jossa on suurempi poikkileikkaus.

Kaapelin osuuden valinta, ottaen huomioon sen tiivisteen tyyppi, voidaan suorittaa myös pöydän avulla. Periaate kuvataan aiemmin, mitään ei muutu. Yksi tekijä on yksinkertaisesti otettu huomioon.

Kaapelin poikkileikkauksen valinta riippuen tiivisteen tehosta ja tyypistä

Ja lopuksi muutamia käytännön vinkkejä. Kaapelin markkinoille tuodaan jalansijaa kanssasi. Liian usein mainittu poikkileikkaus ei ole sama kuin todellisuus. Ero voi olla 30-40%, ja tämä on hyvin paljon. Kuinka se uhkaa sinua? Burnout-johdotukset, joilla on kaikki seuraukset. Siksi on parasta tarkistaa paikallaan, onko kaapelilla tarvittava poikkileikkaus (halkaisijat ja vastaavat kaapelin poikkileikkaukset ovat edellä olevassa taulukossa). Ja lisää osan määrittelystä kaapeli halkaisijaltaan voidaan lukea täältä.

Kaapelin poikkileikkauksen laskeminen teholla ja pituudella

Lue kaapelin poikkileikkaukset johtimen voiman ja pituuden mukaan. Käytämme tehokasta verkkolangan halkaisijan laskinta. Kaapelit ovat keskeisiä tekijöitä virtauksen siirron ja jakelun prosessissa. Niillä on tärkeä rooli yhdistävät sähköä, minkä vuoksi sinun täytyy tarkasti ja tehokkaasti tehdä laskelma osa kaapelin pituus ja kantavuus, jotta voidaan luoda suotuisat olosuhteet sujuvan kulun sähkön ja välttää kielteisiä seurauksia onnettomuuden.

Jos suunnittelussa ja kehittämisessä sähköverkon valitaan halkaisijaltaan Johdotusvirheiden mahdollisuus ylikuumenemisen ja epäonnistumisen erilaisia ​​elektroniikan. Ja myös kaapelin eristys rikkoutuu, mikä johtaa oikosulkuun ja tulipaloon. Tulee olemaan huomattavia kustannuksia, jotka eivät ainoastaan ​​aseta sähköjohtoja vaan myös kaikkia sähkölaitteita huoneeseen. Tämän välttämiseksi sinun on tehtävä kompetenssia kaapelin poikkileikkauksen valintaan tehon ja pituuden suhteen.

Online kaapelivalintalaskuri kapasiteettiin

Huomio! Laskuri saattaa antaa epätarkkoja arvoja, jos tietoja syötetään väärin, selkeyden vuoksi käytä alla olevaa arvo taulukkoa.

Sivuillamme voit vapaasti tehdä tarvittavat laskettaessa langan halkaisija muutaman sekunnin, käyttämällä valmiita ohjelma saada tietoa poikkileikkauksen kaapelin sydämen.

Tätä varten sinun on syötettävä useita yksittäisiä parametreja valmiustilaan:

 • ehdotetun laitoksen kapasiteetti (kaikkien käytettyjen sähkölaitteiden kokonaiskäyttöindeksit);
 • valita nimellisjännite (useimmiten yksivaiheinen, 220 V, mutta myös kolmivaiheinen - 380 V);
 • ilmoitetaan vaiheiden lukumäärä;
 • laskimon materiaali (langan tekniset ominaisuudet, erottaa kaksi yhdistettä - kupari ja alumiini);
 • pituus ja linjatyyppi.

Muista sisällyttää kaikki arvot. Sen jälkeen klikkaa "Laske" -painiketta ja saat lopullisen tuloksen.

Tämä arvo varmistaa, että kaapelin poikkileikkauksen laskennassa verkkokaapeli ei ylikuumenta työmäärän alle. Viime kädessä on tärkeää ottaa huomioon langan johtojen jännitehäviö ja valita parametrit tietylle riville.

Taulukko valon valinnasta johtimen mukaan (W)

Miten kaapelin poikkileikkauksen itselaskenta tehdään pituuden mukaan?

Kotimaisissa olosuhteissa tällaiset tiedot ovat välttämättömiä, kun valmistetaan pitkiä etäisyyksiä. Kuitenkin, vaikka tarkat tulokset, jotka saatiin, on pidettävä varastossa 10-15 cm johdot ja kytkemällä yhteys (hitsaamalla, juottamalla tai taivesaumaamalla).

Teollisuudessa kaapelin poikkileikkauksen laskemista teholla ja pituudella käytetään verkkojen suunnitteluvaiheessa. On tärkeää määrittää tarkasti tällaiset tiedot, jos kaapelilla on lisä- ja huomattavia kuormia.

Esimerkki arjen arjesta: I = P / U · cosφ, missä

U - jännite verkossa, (V);

cosφ on kerroin 1.

Tämän laskentakaava, voi löytää oikea langan pituus ja kaapelin poikkipinta-parametrit voidaan käyttää käyttämällä online laskin, tai manuaalisesti. Voit muuntaa wattit vahvistimiksi - käytä online-muunninta.

Ohjelma kaapelin poikkileikkauksen laskemiseksi teholla

Jos haluat selvittää laitteen tai laitteen voiman, sinun on tarkasteltava tunnistetta, jossa on tärkeimmät ominaisuudet. Kun tiedot on lisätty, esimerkiksi 20 000 W, se on 20 kW. Tämä ilmaisin ilmaisee, kuinka paljon energiaa kaikki sähkölaitteet kuluttavat. Jos niiden prosenttiosuutta käytetään kerralla noin 80%, niin kerroin on 0,8. Kaapelin poikkileikkauksen laskeminen teholla: 20 x 0,8 = 16 kW. Tämä on johtimen poikkileikkaus 10 mm: n kuparijohtimelle. Kolmivaihepiirille - 2,5 mm jännitteellä 380 V.

On parasta valita suurimman poikkileikkauksen lanka etukäteen, jos kyseessä on suunnittelemattomien laitteiden tai laitteiden liittäminen. Parempi tänään lisätä rahaa ja tehdä kaiken laadullisesti kuin vaihtaa kaapeli huomenna ja ostaa uusi vedenkeitin.

Yksityiskohtaisempi laskin, joka mahdollistaa eri kertoimet täällä.

Standardi huoneisto johdotus laskettu suurin virrankulutus aikana jatkuva kuormitus - 25 ampeeria (käytetään kuparilanka on 5 mm ja 2,5 mm halkaisijaltaan). Mitä enemmän nykyinen kulutusarvo on suunniteltu, sitä enemmän kaapelin pitäisi elää. Jos johto on halkaisijaltaan 2 mm, sen poikkileikkaus voidaan helposti määrittää seuraavalla kaavalla: 2 mm × 2 mm × 0,785 = 3,14 mm 2. Jos kierrät arvon, se muuttuu - 3 mm: n neliöön.

Tehdä valinta osa virtajohto on itsenäisesti määrittää kokonaisvirta kaikki sähkölaitteet, yhdistää ja jakaa tulos 220.

Valinta kaapeli riippuu sen muoto, pyöreä parempi johdot kulkevat seinien ja ulkotyöt parhaan sopivuuden kiinteä kaapeli, joka on helppo asentaa, eikä luoda esteitä toimintaan. Niiden tekniset ominaisuudet ovat samat.

Muita hyödyllisiä online-laskimia laskettaessa rakennusmateriaalien ja naguzok.

Jaa ystävien kanssa äänestää ennätys

Jaa kokemus korjaus peruuttaa vastaus

 • 3D hankkeita asuntojen
 • video korjaus
 • design huoneisto
 • Kaikki korjaus
 • ovet
 • ikkunat
 • katto
 • seinät
 • Kipsi ja kitti
 • kipsilevy
 • huonekalut
 • Muut korjaus
 • Paavali
 • Tasoitus lattia
 • sementti
 • Kuiva lattiatasoite
 • Puolikuiva tasoite
 • itsetasaava lattia
 • Rakentaminen sukupuolten
 • lattialämmitys
 • sähköinen lattialämmitys
 • Vesi lattialämmitys
 • lattiapinnoitteet
 • laatta
 • laminaatti
 • kaikki putkistot
 • putkityöt
 • Kylpyamme, suihku
 • hanat
 • pannu
 • lämmitys
 • kaikki sähköistys
 • johdotus
 • LED kotona
 • ilmanvaihto
 • rakennusaineet
 • välineet
 • tarvikkeet
 • rakentaminen laskimet
 • Korjaus lomakoti
 • Erinäiset
 • Top tarkastelu
 • Kysymys ja vastaus
 • uutiset

me VKontakte

Jos olet löytänyt virheen tekstissä, valitse se ja valitse Shift + Enter tai klikkaa tästä ja yritämme nopeasti korjata ongelman.

Kiitos virheilmoituksen. Lähitulevaisuudessa me korjaamme sen.

Bazis-prom elimissä. 8-495-725-2615

Kiitos virheilmoituksen. Lähitulevaisuudessa me korjaamme sen.

1