Jura kahvinkeitin viralliset sivut

Jura kahvinkeitin viralliset sivut

Moskova street. Angarsk house 10

Mitä tahansa tekniikkaa, voi vahingoittua. Ja se tapahtuu yleensä korkeintaan sopimattomalla hetkellä. tämä tapahtui? Sitten tarvitset kiireellistä korjausta kahvinkeittimet Jura. Ja olemme valmiita nopeasti selvitä tästä tehtävästä - nopeasti ja tehokkaasti korjata espressokeitin!

Joissakin tapauksissa korjaus kahvinkeittimet Jura?

  • Kahvinkeitin pysähtyi lämpö veden
  • Ilmestyi epätavallista melua tai hajua
  • Alle kahvinkeitin valaa vettä tai kahvia
  • Epäonnistua mekaaninen tai hipaisupainikkeet ohjauspaneelin
  • Eivät auta suosituksia määrätty ohjeissa.
  • Jne.

Kun ensimmäiset merkit ongelmia, mene osioon Virhekoodit jossa laitamme suosituksia valmistajan määräämä kahvinkeittimet Jura. Jos ehdotukset eivät auta, ja olet tehnyt päätöksen korjata, jätä verkossa ZA ayavku korjauksiin sivuillemme ja lähetämme sinulle kuriiri. Poisto ja toimitus korjauksen jälkeen, mukaan kampanja ilmaiseksi. Huomaa myös, että teemme ilman maksua, koska vastaava työmme! Ja jos joku kysyy ennakkoperintärekisteriin, suosittelemme lukea palvelukeskus sta suosituilla Internet resurssit yell.ru, spr.ru, tiu.ru, otzovik.com yhdessä lukea meistä, ja vasta sen jälkeen tehdä oikeita päätöksen valinnasta korjauspaikalle!

Kokeneet asiantuntijat meidän palvelukeskus tekee toimivaltainen ilmainen diagnoosi nykyisistä osakkeista, oikeus diagnosoida ja suuresti säästää aikaa ja korjauskustannukset. Viallisia osia ja kokoonpanoja alkuperäisiä varaosia merkittävästi pidentää käyttöikää kahvikoneellesi Jura.

Huomaa, että joissakin tapauksissa ongelma on Jura kahvinkeittimet voi olla laitteessa ja epävakaa virtalähde. Tässä tapauksessa sinun kannattaa asentaa jännitteensäädin, joka on paljon halvempaa maksaa kuin korjata elektroniikkaa, kahvinkeitin Jura.

Riippumatonta, ei-ammattimainen kahvinkeittimet Jura korjaus voi johtaa täydellisestä epäonnistumisesta sen järjestelmän, ja hallita ammatillista taattu takaisin elämään kahvikoneellesi.

Soita puh. +7 (499) 110-36-91 tai täytä hakulomakkeen sivuilla ja me autamme sinua!

Suhteen SC "Jura"

Tarvitset opastusta kahvinkeittimen Jura?

Osittain ratkaista ongelman jakautuminen kahvinkeittimen voidaan tarkkailla käyttöohjeita.

Kuitenkin, ajan kuluminen lamaannuttaa mitään tekniikkaa. Tässä tapauksessa voimme auttaa.

Käytämme vain alkuperäisiä varaosia ja vanhoja ja viallisia antaa teille.

Ohjeet hänen kahvinkeitin löytyvät virallisella verkkosivustolla Jura.com.ru

Ei toimi kahvinkeitin Jura?

Virheen tai vilkkuva valo kahvinkeittimet Jura? Täältä löydät vastauksia kysymykseen.

Jos ei auttanut tietoja, voit ottaa yhteyttä ammattilaisia. He tekevät kaikkensa, jotta kahvinkeitin toimii taas ja oli nautittavaa.

Jälkeen kupin kahvia aamulla - tämä on tapana.

Herramme auttaa käsittelemään ongelmaa puhelimitse +7 499 110-36-91 tai foorumissa.

Varmista, että pystymme auttamaan teitä. Joskus ongelma voidaan ratkaista avulla puhelinkeskustelua, mutta tarvitsevat usein asiantuntevaa apua. Kaikki tapaukset vahingot ovat ainutlaatuisia ja jos tarvitset apua, ota yhteyttä!

Asiantuntijamme tekevät parhaansa auttaa ratkaisemaan ongelmia.

Jura kahvinkeitin viralliset sivut

Ma - Pe.: 09:00 - 18:00

En tiedä mistä ostaa kahvinkeitin ja paljonko se maksaa? ennen ostaa kahvinkeitin verkkokaupassa, tarpeen määrittää suorituskyvyn ja asetukset, joka sopii sinulle. Kiinnittää huomiota toiminnallisuutta, muotoilua ja käytettävyyttä. Riippuen toiveesi ja mahdollisuuksia, me autamme sinua valitsemaan parhaan mallin kahvinkeitin edulliseen hintaan. Ehkä ystäviä jo neuvonut teidät lukemaan linja täysautomaattisen kahvinkeitinten JURA kotiin ja toimistoon ja tutustu verkkokauppaan, jossa voit tilata kahvinkeitin viljan tai kapselityypeistä ja lisälaitteita siihen.

JURA - tunnettu sveitsiläinen yritys, joka vuodesta 1931 on kehittänyt laadukkaita laitteita ja on kiistattomasti maailman markkinajohtaja tuotannon ammatillinen kahvinkeittimet. täysautomaattinen JURA kahvinkeittimet - mestariteos alalla teknologisia ratkaisuja. Ottaen huomioon asiakkaiden toiveet, yhtiö käyttää innovatiivinen lähestymistapa teknologiaan ja manuaalisen kokoonpanon, joka takaa jatkuvan laadun Sveitsin tuotteita. leveä valikoima kahvinkeittimet kotiin ja toimistoon, esiteltiin tänään, se on suunniteltu erityisesti tyydyttää kaikkein suurellinen maku.

Yritysten Internet www.jura-boutique.ru Boutique on valtuutettu jälleenmyyjä sveitsiläisen JURA Venäjällä. Verkkokaupastamme kahvinkeittimet ilahduttaa sinua laaja valikoima tarjottuja tuotteita ja edullinen hinnat kahvinkeittimet tulee tehdä oikeita valintoja ja tehdä tinkiä.

Valitse ja ostaa uusi kahvinkeitin Moskovassa ja mikään muu kaupunki on erittäin helppoa. Riittää, kun järjestää tilauksen verkossa. Kustannukset kahvinkeittimen maksetaan synnytyksen jälkeen.

Toimitus kahvinkeittimet Moskovassa ja Pietarissa tehdään maksutta, kun taas muille Venäjän alueille on olemassa erityisiä hintoja.

Yritysmaailmassa verkkokaupan Jura PUTIIKKI Löydät paitsi kahvinkeitin ja kahvinkeitin JURA, mutta kaikki mitä tarvitset valmistaa herkullisen kahvikupillisen kohtuulliseen hintaan.

Toiminta "First Look"

Alkaen 05 marraskuu 2014 uuden osakkeen tarjous myymälästämme "Ensimmäinen tuttavuus."

Hullu hinnat kahvinkeitin Jura!

Me kiirehtinyt ilmoittaa, että 31. joulukuuta 2014 ja 31. tammikuuta 2015 mennessä kattava sovelletaan erikoishintaisia ​​seuraavien mallien kahvinkeittimet Jura.

osoite: Ul. Lobanov, d. 2/21

101Kofemashina.Ru

Miten valita kahvinkeitin kotiin ja toimistoon? Asiantuntija blogi.

Jura kahvinkeittimet Series «J»: jura J95, J90, J85 ja päivittäminen edessä Jura J6

Jura Z6 ja Bork Z6 - onko eroa mitä valita? yleiskatsaus

Yleiskatsaus IMPRESSA S9 klassinen ja muutoksia sen pohja: yksinkertaistettu S90 / S95 ja kaupallinen XS9 / XS90 / XS95

Ja kompaktia Jura A5, A7, A9. Mitä eroa Ena Micro?

Jura E6 / E60 ja E8 / E80 - halvalla "sveitsiläinen" värinäyttöisten. Katsaus uusien tuotteiden vuonna 2016

Tietoja kahvia eikä vain

Nimeni on Dmitry Yurchenko, olen 28 vuotias. Joista seitsemän ammatillisesti liittyvät kahvi.

Ensinnäkin, rakastan kahvia ja uskon, että hyvin perehtynyt lajikkeiden ja tapoja valmistelu

Toiseksi minulla on neljä työvuosien kuin barista kahvilassa Moskovassa, ja työskenteli puotipuksu on "M." ennen 3 vuotta, jossa suosikkini erä oli juuri kahvinkeittimet, valintaansa autoin lähes kaksituhatta ostajille.

Toisensa jälkeen käsitelty muuten "neuvoja" valinnalle kahvinkeitin, päätin aloittaa tämän blogin, jossa haluan jakaa kaikki tietonsa ja kokemuksensa. Toivottavasti nautitte siitä!

C tarjoaa päällä ja yhteistyötä, käynti [email protected]

Kysymyksiin kahvinkeittimet vain vastaus tähän kysymykseen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin