Juomalasi kuivempaa saranoitu

Verho laskutaso tarjotin

Pesun jälkeen likaiset astiat, ne on kuivattu. Monet kotiäidit käyttää tähän tarkoitukseen tyhjennysosasta tarjotin, joka voidaan asentaa erikseen seisoo tai on asennettu kaappiin. Yleensä se sijaitsee aivan lähellä altaan ei tarvitse mennä pitkälle.

Lajikkeiden valinta kaikkein kuivaus määräytyy pääasiassa sen perusteella, missä keittiö on tilaa ja kuinka monta ihmistä asuu talossa. Tämä artikkeli kertoo lisää keskeytetty (seinä) drainer tarjotin.

Ominaisuudet saranoitu kuivausrumpu lautasen

Alle saranoitu lautasen tyhjennysosan tarkoittaa rakennetta, eri kokoisia, joka koostuu trellis laitos astia ja muovisen lavan. Se voidaan asentaa suoraan seinään tai erityiseen kattokaidetta (kiskot).

Pan alle seinän kuivain astia ei tarvitse erikseen ruuvattu, kuten ne mallit, jotka on asennettu kaappiin. Se työnnetään uriin, jotka sijaitsevat pohjassa kokoonpano. Tarvittaessa, se on helppo poistaa, ja kaada vesipesu.

Tämän kuivausrumpu rationaalisesti sijoitettu suoraan kuivaimen yli, sitten vesi virtaa levyistä ja lusikat haarukat pääse roiskumaan koko keittiö, ja välittömästi pudota altaaseen.

Mitkä ovat seinälle kuivausrumpu astia?

Ensin emäntä hyvin kiinnittää huomiota mistä aineesta valmistettu kuivaimen. Se voi olla ruostumatonta terästä, muovia tai metallia. Loppujen lopuksi se on jatkuvasti näkyvissä ja on oltava sisätilojen keittiön. Valitsevat usein ruostumatonta terästä, koska ne aina näyttää hyvältä ja sopii moderni keittiö.

Saranoitu kuivausrumpu voi olla kiinteä ja kannettava (irrotettava). Jos haluat pystyä muuttamaan sijainti osina, on otettava design koukut päissä, joiden avulla jonka he asentaa mihin tahansa kaiteeseen. Useimmiten ne ovat pienikokoisia ja korkea helmi.

Kiinteästi asennettavat drainboard kuormalava usein on 2- tai 3-tason rakenne, joka on tarkoitettu kuivaus ei vain lautaset ja ruokailuvälineet, mutta myös kupit, kulhot kannet. Huolimatta siitä, että se on suunniteltu useita annoksia, tämä kuivausrumpu on kompakti koko ja keveys.

Monet malleissa on saranoitu pohja kuivaimet erityistä jalat, jotka tarvittaessa voit laittaa sen pöydälle.

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Drainer keittiössä: tyypit ja ominaisuudet

Nyt Kitchen kuivausrumpu ruokia - olennaista ominaisuutta, ja tärkeä osa sisustusta. Niiden valikoima on valtava: alkuperäisen työpöydälle tai seinälle malli ja sisäänrakennettu kätevä vaatekaappi.

Kuivurissa, asennetaan pieneen kaappiin pesualtaan tai lattian malleja, astiat me kuivaa ne ja tallentaa. Edut avoimen kuivaimet niiden toteutettavuuden ja näyttäviä koristeita: joka päivä teemme joitakin hänen ruokia-art järjestely, joka täydentää tyyliin keittiö.

drainer

 • Yksitasoinen kuivuri mahtuu vain lautasen ja on sekä seinä- ja pöytä.
 • Kerrossänky kuivaus on jaettu pystysuunnassa ja vaakasuunnassa levyihin - hylly kupit. Kuivurissa, kaikki ruokailuvälineet on osastoja veitset, lusikat, haarukat.
 • Universal kuivausrumpu voi olla paikka pysyvään varastointiin astiat.

Tällaisia ​​malleja, kuten voidaan nähdä lukuisat valokuvat, suurin asetettu.

 • On näytteitä lokerot eri muotoisia ja ilman niitä, yksivaiheiset ja kaksikerroksinen. Voit myös ostaa malli erilliset osiot haarukat, veitset, lusikat.
 • Erillinen rakenne kiinnitetty suoraan tiskipöydän. Useimmiten se on kuivausrumpu-säleikkö.
 • Kuivaus on kompakti seinä viesti altaan yli. On myös aiheellista keskeyttää häntä ja työpinnan yläpuolelle, jos kuivain on kuormalava.
 • Kehittyneempiä malleja on bias kohti kulhon, josta vesi virtaa suoraan viemäriin.
 • Pöytä iso kuivausrumpu entistä juhlava palvelua. Käytämme sitä harvoin, koska ylimääräinen, ja päivittäinen kuormitus - mallista suspension ei vie paljon tilaa.
 • Tilava ulkona kuivurit - kätevä vaatekaappi laatikoilla lautaset, kupit, kulhot ja muut välineet.

 • Sisäänrakennettu pesu-kuivaus - se on lisäksi kuori siipi. Rei'itys laidaltaan täydellisesti pidättää vettä. Mutta aina pitää ruokia täällä on hankalaa, koska pesuallas on jatkuvasti kytkettynä.
 • Myös malli analogisen moderni integroitu kuivain - trofleks.
 • Kuivaus altaan korkki saattaa sisäoven kaappi ruokia tai seinälle lähelle liesi.
 • Kompromissina on mahdollista rakentaa kuivain erityinen laatikko. Tärkeintä - oikeus sijoittaa kattilaan vettä huonekaluista ei ole turvonnut. Moderni keittiö välttämättä tarjoa paikka kuivausrumpu.

Materiaalit, jotka tuottavat kuivurit

metalli kuivausrumpu

 • Erityisen hyvä käyttää sekä esteettisistä käsitys puinen keittiön kuivaus ruokia.
 • Suojapinnoite suojaa niitä veden ja höyryn.
 • Nämä puiset kalusteet - kirkkain elementti sisustus sisätilojen, maan tai klassiseen tyyliin.
 • Kuivaus havupuuta, houkutteleva ja puhdas, voimme miellyttävä männyn tuoksu tehdä itsensä ohjaamana video.

 • Top Keittiö kuivausrumpu ruoat valmistetaan kestävästä, merkitystä nykyajan keittiön suunnittelu, ruostumatonta terästä.
 • Mikä tahansa metalli kuivain on lisäksi suojattava erityinen pinnoite, edullisesti kromia.
 • Uusin luotettava kuin jauhettu väriaineita.

Kiinnittää huomiota! Lavalle maalaamattomaan metallin erittäin näkyvä tahroja kuivuessaan vettä, joka puhdistaa astianpesuaineen.

 • Värilliset ja houkutteleva muoviset kuivaimet eivät ole yhtä kestäviä, mutta niiden hinta on paljon alhaisempi.
 • Ostaminen tällaisen tuotteen, tarkista sen vahvuus: muovi on kova ja samalla mitata rasvaa.
 • Että muovi kuivaimet ovat nyt muodissa, suosittu, ja niiden ajoissa vaihto tulee odottamatta miellyttävän uutuus keittiö sisustus.

Vihje! Ulkona kuivaaminen on parempi tehdä ilman lava: astiat kuivuvat nopeammin ja ei tarvitse kaapia lentämästä. Mutta kuivauskaappi pan tarvitaan kiireellisesti, ja muovitarjottimelle soveltuu teräksen ja kuivaus: se on paljon helpompaa ja nopeampaa puhdistaa.

 • Kuivaus kromi ja ruostumattoman teräksen - luotettavin ja kestävä. Maalattu malleja on valmistettu metallista tai päällystetyt elokuva, palvelemme yli vuoden.
 • Muovi kuivuri suunniteltu korkealaatuisesta valmistuksesta, ei koskaan menetä sen uutuuden, mutta se voi olla epävakaa ja painon alla kasoittain ruokia kaatua.

 • Kun ostat kuivatut valita vielä yleismalli lavan. Tämä lokero säästää huonekaluja ja lattiat.
 • Irrotettava on helppo pestä koko kuivain. Kyllä, ja valutettu sisäisestä lokerosta hankala.
 • Osio laatikon tulisi varustaa lukot levyyn ei valssataan ehdokkaan ruutuun.

Kuinka valmistaa ja asentaa itse kuivatuslaitteen

Ohjeet Puu kuivaimet:

 • Mänty palkit 20 x 20 mm ja halkaisijaltaan 10 mm: hirret palapelin leikataan pituuteen.
 • Jauhaa kaikki tuloksena pinnan.
 • Etu- ja taka poikittaiskappaleet tarkasti porata reikiä kallistettu pyöristetty baaria.
 • Laskemisesta runko, ruuvit yhdistävät pitkittäiset tangot ristillä.
 • Liimaa poikkesi väliseinä.
 • Gruntuem perusteellisesti jauhaa ja 2 peittää pinnan korkean laadun viimeistely.

Vihje! Se olisi liota ennen kokoonpanoa kaikkien osien kuivaimen kuumalla pellavaöljy, ja sitten soveltaa 2-3 kerrosta hyvä huonekalut öljy lakka - ja vesi ei pääse tunkeutumaan rakenteen sisällä, puu ei turvota, ja laite itse kestää paljon kauemmin.

Hoidamme turvallinen kiinnitys.

Porat, vasarat, Muovivaarnat, rauta koukut eivät saa lentää pois seinästä kuivaus.

 • Liittää seinään kuivaimen ylempi palkki, kuusi millimetrin porattu reikä 2. Mutta ensin takana nauhojen 2 liima puulevy - joten emme vahvistaa sitä.
 • Nyt kiinnitä seinään kuivaus ruostumattomasta teräksestä ruuvit Esiuurretut seinään tulpat.

Epäilemättä, keittiö drainer - tärkein lisävaruste keittiössä, helpottaa elämäämme ja aikaa säästävä. Ja nyt teemme oikeita valintoja niin arvokas ja kaunis avustaja.

Juomalasin kuivausrumpu kaapissa: vinkkejä valitsemalla ja 70 käytännöllinen vaihtoehto modernit sisätilat

Valoisa ja tilava keittiö käytännön keittiö yksikkö: sisäänrakennettu massakuopan pesuallas ja koukut pannut kaasuliesi antaa mahdollisimman helppoa

Astianpesuaineet kuivain kaapissa - olennainen osa keittiö, joka täytyy olla läsnä missä tahansa huoneessa, joka on tarkoitettu ruoan ja aterioita. Ottaen huomioon eri malleja, tyyppejä ja kokoonpanoja oikea valinta on otettava huomioon paljon vivahteita. Tässä artikkelissa olemme yrittäneet kerätä kaikki eniten tarpeen ja hyödyllistä kuivuriin keittiöön.

Yksinkertainen, mutta samalla varsin alkuperäinen idea kuivaimet ruokailuvälineet

Valoisa keittiö siisti hyllyt ruokia

Lautasen kuivausrummut, sisäänrakennettu keittiö, tumma puu valaistus, joka antaa tilaa ylimääräisen mukavuutta

On olemassa useita malleja kuivaimet keittiöön. Mukaan asennustapa voidaan jakaa neljään ryhmään:

Tuotteet on valmistettu muovista tai ruostumattomasta teräksestä, on asennettu kuoret. Tunnettu siitä, että pieni paino, yksinkertainen rakenne, mutta ei ole erityistä kuormalla huoneessa. Yksinkertaisia ​​malleja on suunniteltu pieni määrä annoksia. Hän on aina käsillä, mikä tarkoittaa, että se on kätevä laittaa paitsi levyjä, mutta myös vihanneksia pesun jälkeen. Kaupassa on kuivaimen muodossa verkon tai ristikon, ja rei'itetty pinta.

Alkuperäinen drainboard rakennettu työ- pöydän pinnan upotus

Huomautus: voit ostaa kuivausrumpu, metallista ja silikonia. Sitä voidaan käyttää jopa lämpimiä ruokia.

Asennetaan kaappiin, joka seisoo lattialla, voi olla roikkuu kaapit, laatikot. alle levyt ja mukeja - kaksi tasoa tarjotaan yksinkertaisia ​​malleja. Monimutkaiset rakenteet on suunniteltu muun tyyppisiä ruokia.

Johtuen suljetun uunin astioita on suojattu pölyltä. Monissa upotettu kuivaimet säädetty tarjottimia, jossa astiat sijoitetaan vain pestä. Mutta itse säiliö ei ole kovin hyvä, koska se tulee paljon kosteutta. Tärkeimmät kuivuri kaapissa on täydennettävä Lisä-, joka sijaitsee lähellä astianpesukone.

Sisäänrakennettu vaatekaappi puinen drainer kaksi hyllyä

Se sijaitsee lähellä pesuallas, esimerkiksi pöydälle. Taulukko kuivausrumpu voi olla erilaisia ​​kokoonpanoja: taitto ja paikallaan, jossa on kaksi tai kolme kerrosta laitteita. Koska tuote on aina näkyvissä, sinun täytyy valita värin tyyliin koko keittiön. Kun pesuallas ole seinäkaappi on mahdollista ostaa kuivataan kannella, se suojaa astiat pölyltä.

Kuvan alkuperäinen keittiö pöytä kuivurissa pesuallas ja ylimääräinen hylly sen yläpuolella

Vahvistetaan tietyssä paikassa oikeaan korkeuteen suoraan seinälle, voit asentaa sen kaapissa. Valittu mitoitettu sopimaan esineen tilaan.

Asennettu monitoimilaite tiskipöydässä

Kuivausrumpu voi olla yksi tai kaksi kerrosta. Monimutkaisempia malleja usein varustettu lisälokerot: jos esimerkiksi yhden tason kuivaimet voi lisätä vain astia porrastetusti kuivaus Laita kaikki keittiötarvikkeita.

Paras vaihtoehto - asennus altaan tai lähellä sitä, joten ei tarvitse tehdä turhia liikkeitä tiskaus. Voit laittaa kuivausrumpu kaapissa, joka ei ole pohja: tässä vesi virtaa suoraan pesuallas, ja lokero ei tarvita.

Kerrossänky drainboard altaan yli, sisäänrakennettu -seinäkaapeille suunnittelussa keittiökalusteet

Ei kovin hyvä asentaa kuivausrummut ruokia lattiamallit kaapin: meidän täytyy tehdä paljon tarpeetonta liikkeitä (esimerkiksi kumartumaan astiat).

Keittiön kaapit ja kulmien kuivaimen on noudatettava tiettyjä sääntöjä:

 • Ilmanvaihto. Joka ilmestyi kaapissa haise, on välttämätöntä varmistaa hyvä ilmankierto. Tarpeeksi porata pari reikää sivuilla.
 • Etäisyys. On tärkeää, että etäisyys astiat ennen ovea ei ollut pienempi kuin 30 cm, päässä lokeron alemman tason - vähintään 7 cm.
 • Tiivistys kaapin pohjaseinän. Vahingoittamatta asetettu, se on parasta käsitellä sitä silikonilla, se suojaa materiaalien kosteudelta.

Luo oikea tunnelma keittiössä sinun on myös mahdollisuus auttaa asianmukainen valikoima värejä astiat

Juomalasin kuivausrumpu kaapissa: materiaalien valmistuksessa keksejä

On olemassa monia materiaaleja, jotka on valmistettu kuivaukseen ruokia:

 • Metallia. Tyypillisesti kuivaus on valmistettu teräksestä, joka on sitten peitetty korroosionestopäällys.

Se näyttää yksinkertaiselta, mutta on itse asiassa varsin tilava ja helppokäyttöinen metalliporttien kuivausrumpu lautasen

 • Kuivausrummut valmistettu ruostumattomasta teräksestä. Tämä tuote maksaa paljon kalliimpaa kuin metalli kuivaimet, mutta voimaa, kestävyyttä ja muita ominaisuuksia ovat sen arvoisia. Sinun ei tarvitse lisätä maalata tuotetta, koska se ei tule näkyviin syöpynyt.

Tarkka laskutaso ruostumaton teräs soveltuu lähes kaikkiin keittiön tyyli

 • Muovia. Tämän materiaalin on tehty hyvin halpaa kuivaus ruokia. Lisäksi materiaali on vaarallista terveydelle. Tuotteen ulkonäkö katoaa hyvin nopeasti muodostunut plakkia, tahroja kuivaus pinnalla.

Kuvan alkuperäinen muovinen lauta kuivaimet epätavallisella suorituskykyä laimentaa tunnelmaa keittiöön

 • Tree. Tämä kuivausrumpu on aina pidetty luksusta, mutta se ei voi sopivat kaikkiin sisätiloihin. Että tuote kestää monta, puu on peitetty erikoismaali. On osoitettu, että paras puunkuivausjärjestelmässä soveltuu vain astioiden kuivumista.

Siisti seinä drainboard kevyt puusta täydentävät hyvin sisustus neutraalein värein

Vihje: tähän mennessä lähes mitään kuivausrumpu voit ostaa kaupasta tai tilata verkossa. Laatu vaikuttaa suoraan tuotteen kustannuksia. Etuna olisi annettava mallit, jotka on valmistettu luonnon ja turvallisista materiaaleista.

Luokitus kuivurit lautasen

Perinteinen drainboard on kaksi osiota: ensimmäisen levyt tallennetaan toiseen - kuppi. kestävä, vettä kestäviä materiaaleja valmistuksessa käytettävien alkuaineiden. Suorittaa helppo puhdistaa pinta kuuluvat emali- tai maalilla. Myös kumi päällystettä voidaan käyttää, mikä vähentää melua astiat käytön aikana.

Tyypin kuivaimet on jaettu seuraaviin luokkiin:

 • Itsenäinen malli - tuotetaan muodossa yksittäisten järjestelmien
 • Malli asennetaan keittiökalusteiden tai pohjaan altaan.

avoin malli kuivaimet sisäänrakennettu kaapissa keittiössä lämpimin sävyin, jossa pääpaino on kirkkaan punainen keittiö asettaa

On kuitenkin avata kuivausrumpu, ne on asennettu seinälle pesuallas tai suoraan altaan veden jäännöksiä, jotka jäävät astiat seurauksena pesu, tippuu kulhoon tai uppoavat erityisesti suunniteltu kehto.

Avoin drainboard altaan yli pienessä keittiössä kirkkain värein

Edut avoin kuivaimet:

 • Asennus voidaan tehdä missä tahansa, kiinnittämällä seinään tai tavallista asetusta toisella pinnalla.
 • Käyttö tuotteen on ominaista yksinkertaisuus ja vaatimaton.
 • Malli on halvempaa kuin muut kuivaimet.

Helppo käyttää avoimen puinen tyhjennysosasta

Kuivain asennetaan huonekaluja, on jaettu seuraaviin ryhmiin:

 • Yksiportainen. He vain kuivatut levyt;
 • Kerrossänky (duplex) - on mahdollista kuivata astioita paitsi haarukat ja lusikat;
 • Kuivausrummut erityisiin tarkoituksiin - on astiat ja ruokailuvälineet.

Kolmitasoinen, sisäänrakennettu kaapissa keittiössä, tiskipöydässä

Nämä mallit ovat saaneet laajaa suosiota ja levittämiseen. Asennettu kuivain voi olla kahta tyyppiä:

Lisäksi sen sijaan täyden kuivaimen voit sijoittaa altaan yli parin hyllyt yleisessä keittiössä tyyliin

Lähes huomaamaton yleisen sisätilojen keittiön rakennettu saranoitu kuulokkeen tiskipöydässä

Rakentaminen toisen luokan, riippuen muoto ja rakenne ovat:

 • Kanssa tai ilman kehystä;
 • Yksi tai kaksi kerrosta;
 • Corner drainboard.

Mielenkiintoisia Kolmas vaihtoehto on kuitenkin todella käytännöllinen malli (joka risteyksessä puolin ruokia eivät häiritse toisiaan) ovat yleensä suuria, joten kulma kuivaimen soveltuu asennettavaksi suuri keittiö, jossa iso seinäkaappi.

Pienet ensi silmäyksellä, kulmakaappi muotoilu sisäänrakennettu lautasen drainer, itse asiassa varsin käytännöllinen ja tilava

Upotettu kuivausrummun kaapin on vahvistettava tiettyjen sääntöjen mukaisesti. Tärkein edellytys - laadukkaita poistoaukosta kaapin sisäpuolelle ei keräänny kosteutta, mikä on haitallista huonekaluja. Hyvän tuuletuksen, vastakkaisella puolella kotelon, poraa kaksi reikää. Paras paikka reikä - sivuilla kaapin, sillä kautta ylemmän tai alemman reikiin ruokia pölyä.

Pieni seinäkaappi keittiökalusteita sisäänrakennetulla lautasen drainer

Tämä malli ei-standardi muotoja, jotka on tarkoitettu sisustamiseen. Toinen etu järjestelmästä - kyky asentaa missä tahansa keittiössä. Paras vaihtoehto - pöydän tai upota siipi.

Hienostunut versio metallin kuivain lautasantenni ei vain tullut koriste-elementti omassa keittiössä, mutta myös varsin toimiva muotoilu, helppo käyttää

Oikea valinta kuivausrumpu ruokia keittiössä

Ennen ostamista sinun pitäisi päättää sijoittaa tuotesijoittelua. Tämän jälkeen sinun täytyy mitata aukkoja seinään. Jos ostettu malli asennettavaksi seinälle kaapin, mitat mitataan sisäpuolelta. Vakioparametreja upotettu kuivurit - 400 mm: n 800 mm: n, yleisin variantti - tiskipöydän kaapin 60 cm.

Yhdistelmä suljetussa kaapissa mahtuu kuivuriin astian- ja muut koriste hyllyt pitkin ulkoseinän työpinnan yläpuolelle pöydän - alkuperäinen ratkaisu pienen kirkkaan keittiö

Mitat on vymeryat hyvin tarkasti. Se on tärkeä rooli välimatka kupit ja lautaset: väli ei saa olla alle 300 mm. Olisi pidettävä mielessä, että erottaminen kuppi on sijoitettu yläosaan - järjestely suojaa astiat vedeltä. Välillä lokero ja alemman jako väli on noin 70 mm.

Läsnäolo lavan varmasti, se suojaa huonekaluja vedestä. On toivottavaa, että kuivaus tarjotin, jossa on irrotettava tyyppi - se on helpompi puhdistaa.

Riittävän suuri kuivausrumpu suunnittelu astioita liukuva tarjotin veden varastoimiseen

Pienessä keittiössä asettaa astiat voidaan sijoittaa laatikoita kuivaimet. Ne sijaitsevat ruutuihin lähellä altaan. Etuna tämän vaihtoehdon yli muiden on, että se on helpompi päästä pois kulhoon, koska tuote on pohjassa ja laatikot helposti ehdolla.

Pieni nurkka keittiössä kuivaus ja säilyttäminen eri ruokia - kätevä ratkaisu huonetta enemmän tilaa

Ei ole väliä, millainen kuivaimen käytetään, on muistettava, että ylikuormituksen suunnittelu voi rikkoa. Täten suoritusmuodon 50 cm 15 levyt.

Mikä eroaa kiinteän kuivaimen irrotettava mallit

Aiheesta kuivaimet ovat saatavilla kaksi tyyliä: luotettava tallennuksesta tai irrotettava suunnitteluun.

Iso plussa irrotettava kuivuri mahdollisuutta sen muunnelmia - jos syntyy ennakoimaton tilanne tuote voidaan sijoittaa jopa pöydälle. Toinen etu - helppous huolto, pesu ja desinfiointi suorituskyky voi yksinkertaisesti poistaa kuivumisen.

Älä pelkää kokeilla, jotka osoittavat sen omaperäisyys. Kokeile eri vaihtoehtoja valita sopivin oman sisustus

Mutta irrotettava suunnittelu voi edustaa ja haittoja johtuen eri kokoisia ja posudosushilki kaappi - käytön aikana se voi liikkua kaapin sisällä.

Kuitenkin nykyaikaisin malleja kuivaimet mukautettu standardin leveys keittiökalusteiden. Custom asetetaan ovat saatavilla pyynnöstä, yleensä tämä tapahtuu, kun huonekalujen mitat eivät vastaa yleisesti hyväksyttyjä parametrit.

Kuten kiinteän kuivausrummut, ne ovat hyvin hoidettuja kaapissa, ei ole mahdollista rakentamisen syksyllä, astiat säilyy ehjänä. Tämä on tärkein etu tällaisten kuivaimet, toisaalta kriteerien irrotettava mallit ovat enemmän käytännöllinen vaihtoehto: kaappi voidaan käyttää muihin tarkoituksiin, kuivausrumpu (ja seinistä itse) on helpompi puhdistaa.

Pieni, sisäänrakennettu hyllyt koostumuksessa tiskipöydässä

Ottaen huomioon monimuotoisuuden malleja, hinta tuotteen muodostuu useista tekijöistä: valmistuksen materiaalin ominaisuuksista, koko, muotoilu, voi käyttää ainoastaan ​​astioita tai ruokailuvälinekorin.

Yritä tehdä lautasen drainer alkaen romun (esim puinen laatikko) ja ainutlaatuinen versio keittiön suunnittelu luo halutun tunnelman

Toinen tärkeä tekijä - valmistaja. Tuotanto kotimaassa valmistettujen ovat yleensä halvempia, ja laatu mallin eivät poikkea ulkomaisia ​​tuotteita. Kuitenkin, tuonti kuivaimet on yleensä puhdistettu suunnittelu, ja usein ominaista ei-standardi kokoonpano.

Hanging kaapit tumman array sisäänrakennetulla lautasen drainer keittiössä lämpimillä väreillä

Kustannukset saman mallin voi olla erilainen eri liikkeissä, joten oikea valinta kuivaimen - se seuraa myös hintoihin. Tällöin voit ostaa kuivuri verkkokaupasta, muiden tekijöiden pysyessä hinnat ovat yleensä alhaisemmat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin