Juoksuttaa suihkussa

Vesilukko suihkualtaan: mitä ja miten valita?

Mikä osa suihkukaappi on tärkein? Ehkä itse suihkussa tai vedenjakelujärjestelmän. Mutta ne ovat huipulla, aina saatavilla paikkaan, ja rikkoutuessa ne on helppo vaihtaa. Välttämättömiä sujuvan toiminnan suihkukaappi on oikein valinnut juoksuttaa. Kukapa haluaa joutua tilanteeseen, kun vesi alkaa virrata nivelissä tai ei tule ulos astian, ei poistu, vaan suihkussa selvästi kuultavissa haju jätevettä.

Vesilukko suihkualtaan on suunniteltu Käytetty vesi. Lisäksi se pitäisi jättää haju viemäriin.

Suihkuista tuottaa erityistä ansoja. Ne eroavat ominaisuuksien suunnittelun, mistä aineesta valmistettujen kustannuksia. Kullekin kuormalavojen voi poimia muutamia Vesilukkoputket malleja. Mutta ne kaikki kuuluvat johonkin kolmesta ryhmästä.

Vesilukko suihkualtaan on:

 • Standard - edullinen vaihtoehto, joka on varustettu useimpien budjetin lavaa.
 • Automaattinen - suunniteltu suurten lava, joka on erityinen reikä ylivuoto. On vipu, joka avaa tai sulkee nielun, koskematta tulppa.
 • Click-paukuttaa - voit avata viemärin push varvas. Vastaavasti, hän sulkee tyhjennysaukon. Tällainen ansa voidaan asentaa lavan tahansa rakenteen ja hinta.

Kaikki mallit Sifonit on tiettyjä rakenteellisia ominaisuuksia, jotka tekevät niistä entistä mukavampi käyttää tai asentaa.

Vesilukko suihkuallas on useita erilaisia:

 • Putki (polvi) on valmistettu muovista. Se koostuu useista putkista, kaareva tietyllä tavalla. Useimmiten ne muistuttavat kirjaimet S tai U. Tämä muotoilu on yleensä kova, joten asennus tällaisen ansa on perusteellisesti sopivat kaikki elementit. Suunniteltu korkea kuormalavoja. Etuna Tällaisen lappo on luotettava, jäykkä rakenne.
 • Pullo on suunniteltu kaikentyyppisten kuormalavojen. Se on pullon muoto, kaulan liitetty viemäriin. Makeaa vettä tuotetaan puoli putkeen. Helppokäyttöinen. Se vain puhdas. Riittää ruuvata lampun kansi. Pesty ja puhdistettu ja otettu käyttöön. Asenna ole niin kätevää. Yleensä, kun tämä on välttämätöntä kääntää valua kurkkuun. Tämä ansa on varsin suurikokoinen, joten se vie paljon tilaa. Kun asennus on korkealla maanpinnasta. Asentaa suihkukaappi käyttämällä erityistä palkintokorokkeelle.
 • Aaltopahvin ei pidetä kovin luotettavana. Se on kätevä asentaa. Mutta paikoin taita se halkeamia hetken kuluttua. Likainen nopeasti. Sen jälkeen, kun muta on talletettu putken. Aallotettu sifonin pidetään tyyppinen putki. Muotoile puristimilla. Viemäriputki voidaan sijoittaa suoraan tai sivuttain. Toinen on yleisempää.
 • Käytävän-pesuallas on hyvin yksinkertainen rakenne, on helppo asentaa lattiaan. Voit käyttää erityistä aukko. Kokonaiskorkeus on 8 cm. Ei ole olemassa pistokkeet ja ylivuoto tuloa. Se on juoksuttaa varten suihkuallas alhainen.
 • Syphon voi olla ylivuoto. Osta kun se tarjoaa lavaan rakentamiseen.
 • Jossa uutettavissa kori, reikiä, joihin enemmän kuin vaipan sifonin kanssa itsepuhdistustoiminto.
 • Pohjan kanssa venttiilin ritilä (tikkaat).

On tarpeen ottaa huomioon tekniset parametrit juoksuttaa, sen halkaisija. Myös kolme vaihtoehtoa: 50, 62, 90 mm. Löytää oikea, mittaa reiän halkaisija ja etsivät juuri näin. Tarkkuus mittaus riippuu tiivisteen.

Kapasiteettia juoksuttaa on suuri merkitys nopeaa irrottamista vettä. Se vaikuttaa myös nopeus tukkeutumisen ja puhdistus taajuus. Usein se riippuu kaistanleveyden antoyksikössä. Vesilukko suihkualtaan 50 mm ja 62 mm käytetään matalissa rakenteissa. Ne voivat toimia kunnolla vain, jos vesi on edellä sifonin ei ole suurempi kuin 12 cm Lappo suihkualtaan 90 mm selviytymään vesikerroksen 15 cm Näin ollen malli, jossa on pienempi halkaisija, käytetään alakasettia ja laaja - .. korkea.

Tasolla juoksuttaa puhdistus monimutkaisuus riippuu sen rakentamiseen. Mitä vähemmän yhteydet rakennetta, joten se on turvallisempaa. Loppujen lopuksi jokainen niistä voi kehittyä vuotoja.

On malleja, joita ei ole puhdistettu lainkaan. Nämä on poistettava, tutkimalla lava. On ansat, puhdistamiseksi, joka on automaattinen. Sisällä tällainen malli on mesh hyvin pieniä aukkoja. Lähes roskat jää vaipan ja ei tuki juoksuttaa. Mutta ne ovat kalliita. Siksi on mahdollista suojata ansa putoamasta roskia erityistä mesh.

Hyvä, jos sifoneja suihkut korkea-lokero on tyhjennysventtiili, joka pidättää vettä pesun aikana. Tyhjennysventtiili ei ole säädetty kaikissa sifoneita. Sitten käyttää yhteistä tulppa.

Suihku syvä kaukalo on asennettu useita vaiheita:

 • Valmistella pohja.
 • Syphon tarkistaa täydellisyyden ja luotettavuuden säiettä.
 • Puolestaan ​​kuormalava asennettu kantava rakenne on kiinnitetty imuputken, joka on yhdistetty taipuisa letku valua.
 • Kääntyä takaisin rakenne, joka on kiinnitetty oikeaan kohtaan, säätelemään jalat niin, että lava vaakasuorassa. Kallistuskulma ei ole tarpeen, koska se on jo järjestetty lavan rakenne.
 • Sifonin oltava sisäänkäynnin viemäriverkkoon etäisyydeltä vähintään 5 cm. Tästä poistovauhti riippuu.
 • Liitä letku valua vettä käsiteltiin tiiviste.
 • Liitä letku vesihuollon.

Kaappi, jossa on tasainen pannulla asennettu perän sementtiä. Hänen tikkaat on asennettu pienessä kulmassa.

Jotta voidaan juoksuttaa voidaan puhdistaa roskista, asennus tulisi jättää erityistarkastus aukko. Ei tarvitse sitä vain ylivuoto kaulan halkaisija on 90 mm. Ne poistetaan kautta viemäriin. Vain puhdista valua.

Vesilukko suihkualtaan valmistettu muovista, messingistä. Sitä ei voi puhdistaa paineilmalla, muuten järjestelmä vuotaa. Tämä johtaa korjauksia.

Puhdistukseen lappo-tikkaat poistamiseksi arinan ja puhdas roskia.

 • Monimutkaisuus Tämän prosessin riippuu lavan. Jos se on korkea, on vaikea tehdä. Kehrätty jossa on kaula: valua, ylivuoto.
 • Poista juoksuttaa.
 • Asentaa uusi, huolellisesti tiivistemassaa.

Matala lava yleensä liimaa asennus vaahto lattiaan. Siksi vaihtaa imuputken suihku on hyvin vaikeaa alhaisen pannulla. Usein asentaa koko kopissa. Voidakseen tehdä ilman sitä, on tarpeen perustaa itsepuhdistuva juoksuttaa Suihkualtaan tyhjennys tai leveä kaula.

Valinta, kokoonpano ja asennus sifonin lavan suihkut

Suihkut käytetään yhä sijaan kylpyjä. Kytkeä laitteita sifoneihin jäteveden käytetään suihkut varmistaa ajoissa veden purkautumista ja estettiin pääsemästä kylpyhuone hajuja. Laitteen asennusta ei vie paljon aikaa ja se voidaan suorittaa itsenäisesti. Valinnalla sifonin tarvitaan lähestyä erittäin huolellisesti. Se on näistä asioista ja aiheesta tämän artikkelin.

Laite muodostaa yhteyden viemäriin suihkuallas

Kaikki laitteet tarvitaan yhteyden suihkun viemäriin, voidaan jakaa kahdella tavalla:

Lajikkeet juoksuttaa periaatteeseen työn

Vesilukko suihkualtaan voi olla:

 • pullo (, lamppu). Päätehtävä laite on toteutetaan erityisen osaston järjestetty muodossa pullon (pullo). Tämän tyyppiset laitteet on helppo puhdistaa, täydellisesti selviytyä niiden ominaisuuksia, mutta soveltuvat vain kuormalavan asennettu riittävän korkealla lattian yläpuolella;

Laite liittämiseksi suihkussa pullomallille

 • putki. Perusteella laitteen rakenne on useita putkia eri pituisia ja toisiinsa sovittimia. Putki sifoneita, kiitos pienen koon laite voidaan asentaa lähes kaikkiin suihkut. Laitteet on helppo puhdistaa. Se on kestävä eikä vaadi jatkuvaa huoltoa;

Laite muodostaa sielun viemäriputkeen tyyppi

 • aaltopahvin. Aallotettu imuputken suihku on muunnelma putkimaisen laitteen. Tärkein ero on, että sen sijaan kova leikkauksia putki pehmeä putki käytetään rakentamisessa, joka voidaan taivuttaa harkintansa mukaan. Aallotettu sifoneita käytetään hyvin harvoin, kuten tukkeutuu nopeasti mielessä karkea sisäpinta, viivyttää nesteen poistuminen jäämiä.

Laitteistoon, joka on pehmeä putki liittämiseksi suihkukaappi

Lajikkeet juoksuttaa hallinnointimenetelmä

Vesilukko suihkualtaan menetelmän mukaisesti ohjauslaite voi olla:

 • standardia. Säädä veden taso altaaseen putkea käytetään, joka on asennettu ja poistaa käsin;

Keskimääräinen yksikkö, jota täydennetään tavanomaisella tulppa

 • automaattinen. nielu tulppa ohjataan erityisen kynä;
 • funktiolla Click-paukkua. Kytke tyhjennysaukko avataan ja suljetaan yksinkertaisesti painamalla.

Laite, jossa on kahva avaamiseksi putki

uuden sukupolven järjestelmä

Tärkeimmät valintaperusteet laitteiden

Syphon suihku tulisi valita seuraavista muuttujista:

 • halkaisija tyhjennysaukon. Suihku on yleensä valmistettu vakioläpimitoista valua (52 mm, 62 mm, 90 mm). Halkaisija poistoputken juoksuttaa on noudatettava suurin halkaisija reikien suihkuallas. Yleensä suihkut alhainen kaukalo on tuotettu, joiden halkaisija on 52 tai 62 mm. Vesilukko korkea kuormalavojen yleensä varustettu valua 90 mm, koska tällainen tuote voi sisältää kerros vettä noin 15 cm.
 • asennuskorkeus suihkukaukalon. Mikäli etäisyys lattiasta paletin minimi, on suositeltavaa asentaa putken Vesilukkoputket;
 • laitteen koon. Koska useimmat puhdistettava säännöllisesti sifonin ja mitat on valittava siten, että se on vapaa pääsy laitteet;
 • halkaisija viemäriputket tulisi vastata halkaisija letku lappo ja viemäriin. Muuten varmistaa tiiviys yhteyden tarvitse asentaa erikoisadapterin;
 • lisätoimintoja. Jos lava on varustettu ylivuotoaukkona (yleensä korkea lavat), on suositeltavaa hankkia juoksuttaa ylivuoto. Jos on suihkukaappi vaihtoehtoja, kuten "vesiputous" tai "trooppinen sade", sinun on valittava laitteen korkea suoritusteho.

Asenna juoksuttaa on suihkuallas

Syphon Suihkun asennetaan seuraavassa järjestyksessä:

 1. laite on koottu mukaan liitettyjen ohjeiden. Pääasiallisen putki, joka toimii muodostaen vesilukko, liittyy johtavaan putkeen viemäriverkostoon ja nokka. Kaikki liitokset tehdään käyttäen O-renkaita varmistaa tiiviyden laitteen;

Miten kerätä ennen laitteen asennusta

 1. Seuraava on kytkeä laite suihkuallas. Tätä tarkoitusta varten, väliset raot metallikiskot ja ylälokerosta ja laskuputkesta ja alustan alla käsitellään silikonilla. Lisäksi tiiviste päälle tiivisterenkaat;
 2. nokka ja verkkoon, joka suojaa valua reiän tukkeutumisen suuria hiukkasia, on kytketty kiinnityspultti. Suunnittelusta riippuen sifonin voi olla yksi pultti (asennettu keskellä) tai enemmän (asennettu reunaan hilan);

Kytkentäkaavio juoksuttaa suihkukaukalon ja

 1. jos suihkualtaan on toiminto suojaa ylivuoto, ylivuotoputken samaan menetelmään, vahvistetaan erityinen poistaminen sifonin;

Menetelmä liittämiseksi sifonin viemäriputken

 1. yhdistämiseksi sifonin ja viemäriputken kumitiivisteellä. Soveltaminen tiiviste tämän yhdisteen saa aikaan halutun tuloksen, siis tiiviste on oltava maksimiteho poistoputken ja viemäri. Useimmiten, kytkentä tehdään suussa, eli poistoletku työnnetään tiivisteen viemäriputkeen. Kun varustaminen telakointi juoksuttaa ja viemäriputket on tärkeää varmistaa hieman rinteessä tyhjennysletkusta. Tämä osaltaan nopeuttaa veden kulku laitteen läpi ja minimoi tukkeutumisen.

Asennusohjeet sifoni on esimerkki korkean kuormalava on esitetty video.

Kun olet asettanut kaikki elementit laitteen on suositeltavaa tarkastaa kaikki laitteet ja tiiviys. Se on tarpeeksi 2-3 minuuttia myös pieni veden paine. Jos havaittiin puutteita sifonin tai vuotaa, välittömästi poistamalla kaikki viat tarvitaan.

Vesilukko suihkualtaan valitaan perustuen useista eri tekijöistä, jotka on esitetty tässä asiakirjassa. Laitteen asennus voidaan tehdä itsenäisesti. Tärkeintä - selvästi noudata ohjeita valmistajan ehdottamia ja estämään paineenalennusjärjestelmä.

Kaikki kopiointi materiaalien on sallittua aktiivinen linkki lähde.

Vesilukko suihkualtaan: kuinka valita paras vaihtoehto

Ei ole väliä kuinka suuri ja teknisesti monimutkainen pannun (tai itse suihku), hän silti voi toimia normaalisti ilman tätä yksinkertaista ja pieniä asioita, kuten juoksuttaa. Tehtävät yksinkertaisina - auttaa kumoamaan saastunut vesi ja ei menetä haiseva haju jäteveden huoneessa. Mutta siitä huolimatta, tämä laite on valtava valikoima, jota aiomme keskustella tässä artikkelissa, joka yhdessä vannaja.net sivusto käsittelee kysymystä siitä, kuinka valita juoksuttaa Suihkualtaan tyhjennys? Me katsomaan erilaisia, samoin kuin tutkimus ominaisuuksia ja etuja ja haittoja.

Vesilukko suihkualtaan korkea kuva

Vesilukko suihkualtaan: lajikkeiden ja niiden ominaisuudet

Suihkualtaissa ei tehnyt niin monet lajikkeet juoksuttaa - kuten sanotaan, tietty tuote vaatii erityistä lähestymistapaa valmistuksen sen osia. Yleensä oppia monia vivahteita ei ole - suurelta, on vain kolme lajikkeiden tästä tuotteesta.

 1. Standard juoksuttaa. Mitään mielenkiintoista - tavalliset jätteet ja ylivuoto. Kuten sanotaan, yksinkertainen reikä, jonka läpi vesi limittäin juosta kaukaisuuteen on viemäreihin. Voidaan sanoa, budjetti versio, joka on mukana kaikissa kohtuuhintaisia ​​suihkukaappeihin tarjottimet.
 2. Automaattinen juoksuttaa. Tämä on erityisen vakavaa, tuote - useimmiten se on asennettu korkealle tarjottimia, jossa on ylivuoto pistorasiaan. Se on tämä osa sifonin on pysäytysvipu - kääntämällä sitä vasemmalle tai oikealle, tyhjennysaukon voidaan avata ja sulkea ilman suoraa kosketusta korkki. Ymmärrät, että nimi "automaattinen juoksuttaa" on melko ehdollinen ja se johtuu läsnäolo mekanismin.
 3. Syphon click-paukkua. Vaihtoehto monipuolinen ja voidaan asentaa mihin tahansa suihkualtaiden - sen ydin on se, että tyhjennystulppa avataan ja suljetaan painamalla peukalolla kaikkein korkki vasen jalka. Paina aikaan juoksuttaa suljettu, paineltaessa, viemäri avattiin - tämä on ansa oli kutsuttava automaattisesti, eikä aiemmat vastine.

Miten valita juoksuttaa varten suihkuallas kuva

Muun muassa lähes kaikkien sifoneja suihkualtaista erotetaan ominaisuuksista, jotka suurelta osin vaikuttavat asennuksen helppous ja käytön. Tässä suhteessa, ne voidaan jakaa kolmeen ryhmään - putki, pullo ja poimutettu. Ymmärrämme paremmin heidän kanssaan.

 1. Putki juoksuttaa. Tämä juoksuttaa suihkualtaan korkea - yleensä se on valmistettu muovista. Ja kaikki sen osat ovat muodoltaan taivutetut erityisellä tavalla. Useimmissa tapauksissa on vaikea ansa, joka vaatii tarkkuutta kiinnitys ja kohdistus sen eri osien paikallaan. Etuna tämäntyyppisen juoksuttaa on kova ja kestävä rakenne.
 2. Pulloalustat. Se on juoksuttaa suihkuista joissa on pieni lava, mutta ne soveltuvat korkeita lavoja. Sitä voidaan kutsua vakiovarusteeksi - tärkein hyöty, Vesilukkoputket lavan on helppo huoltaa. Puhdistamaan alkeis yksinkertainen - ruuvataan pulloon, pestään ja, kuten sanotaan, saada se yli kanssa. Jos puhumme puutteita vastaavia tuotteita, voidaan todeta tässä epämukavuutta asentaa - useimmissa tapauksissa muuttaa suuntaa pistorasiaan, kääntää tyhjennysreikä niskaan lavan.
 3. Aallotettu sifonin. Budjetti vaihtoehto, jossa lisäksi helppo asentaa, ja muita etuja noudatetaan. Tämä on usein huonolaatuisia sifoneita. Vaikka ne on tehty omantunnon, joka tapauksessa lopulta puhkesi mutka alueilla.

Vesilukko suihkuallas kuva

Lisäksi voit mainita vielä piirre - suunnan viemäriputki. Tässä suhteessa, peitataan sivusuunnassa vettä juoksuttaa hana ja suora. Suora juoksuttaa Suihkualtaan tyhjennys käytetään harvoin, mutta on tietoinen läsnäoloaan alueella kyseiset tuotteet tulee - olipa se muuttuu hieman elämää, tai pikemminkin prosessi asennus suihkukaappi. Ehkä se on jotain vialla. Opetella itsejärjestyä suihkukaukalon voidaan nähdä tämän videon.

Miten valita juoksuttaa varten suihkualtaan: hienouksia ja vivahteita

Yleisesti ottaen vivahteita, jotka sinun pitäisi etsiä valitessaan juoksuttaa varten suihkuallas, ei niinkään - joukossa kohokohtia voi laskea vain kolme.

 1. Erittelyt juoksuttaa, erityisesti sen halkaisija valua kaula - mukaan tiukkojen eurooppalaisten standardien reikä kuormalava voi olla halkaisijaltaan 52 mm, 62 mm ja 90 mm. Niinpä he tekivät itselleen juoksuttaa. Se on helppoa - sinun täytyy mitata reiän ja poimia saamien tietojen mukaan häntä juoksuttaa. On ymmärrettävä, että tarkkuus sovitus sifonin on tyhjennysaukon takaa korkean laadun tiiviste.
 2. Kapasiteettia sifonin. Älä aliarvioi tässä vaiheessa - se määrittää paitsi nopeuden tyhjennys suihkualtaan, mutta yleensä kyky tukkia. Lisäksi nopeus viemäröinnin on ratkaiseva nimittämisestä juoksuttaa. Esimerkiksi alhainen lappo suihkukaukalon toimii normaalisti, kun vesi, joka on sijoitettu sen yläpuolelle, ei ylitä 12 cm - yleensä imuputkien 52 ja 62 mm halkaisijaltaan. Puhuu suurempi halkaisija 90cm sifoni, edellä se voi jo olla sijoitettu 15 cm paksu kerros vettä. Tämän seurauksena useimmiten sitä käytetään asennettavaksi korkea lava. On selvää, että perustuu tämän kerroksen paksuus on laskettu ja vahvuus lappo.
 3. Muotoilu. Riippuu suurelta osin helpottaa puhdistusta juoksuttaa. En halua pelotella, mutta joissakin malleissa näistä laitteista poistuvat vasta purkamisen lavan. Siksi yksi on kiinnitettävä huomiota kahteen seikkaan. Ensinnäkin on ansoja, jotka ansiosta erityinen muotoilu ovat itsepuhdistuvat omaisuutta. Toiseksi, jos kustannukset teille on hyvin raskas, niin vaihtoehtona, voit ostaa juoksuttaa erityisellä verkko, joka estää suurten roskien ja erityisesti hiusten, tunkeutua juoksuttaa.

Syö ja suihkut, joissa on pieni lava kuva

Tärkeää! Välttää ongelmia siivouksesta juoksuttaa suihkukaukalon, asennus on annettava tarkastusaukkoa. Poikkeus tähän sääntöön ovat imuputkien, ylijuoksukourulla jonka halkaisija on 90 cm - ne voidaan puhdistaa suoraan padon yli. Paitsi, että samalla tavalla voit puhdistaa jätevettä.

Joka tapauksessa on mahdotonta puhdistaa juoksuttaa saastunut paineilma - ainakin se aiheuttaa paineen yhteyden osien ja sitten poistetaan täydellisesti lavan juuri eivät välttää.

Lopuksi sanon muutaman sanan vanhassa juoksuttaa korvaava uusi. Periaatteessa kyse ei ole monimutkainen, varsinkin kun kyse on korkean tarjotin, sivuosat ovat suljettuja näyttö - täällä vain ruuvata valua kurkkuun ja läsnäollessa ylivuodon, myös ja irrota imuputki viemäriverkostoon ja tarkka käänteisessä järjestyksessä asentaa uuden ansa, kiinnittäen erityistä huomiota kireys kaikki yhteydet.

Pahempaakin matalan tarjottimet - ne ovat yleensä liimattu lattiaan vaahto, eikä seurauksia ajattelematta. Vaihtaminen juoksuttaa suihkualtaan matalalla vain poistetaan kokonaisuudessaan ohjaamon - se on valitettavasti niillä ei ole konkreettista, jota tulisi välttää mahdollisimman paljon kaikin mahdollisin tavoin. Mitä? Ei aseteta alapaperikasetin, ja jos asetettu, sitten varustaa se itsepuhdistuva lappo tai vastaava laite, jossa laaja kaulan läpimitta 90mm. Muuten, reikä kuormalava on helppo laajentaa tarvittaessa.

Vaihtaminen juoksuttaa suihkualtaan pieni kuva

Ja lopussa teeman haluan jälleen kerran muistuttaa, että oikein valitut vesilukko suihkukaukalon - se on ensisijaisesti häiriöttömän käytön suihkussa pitkään. Tässä vaiheessa ei koske ainoastaan ​​lavan, mutta yleensä kaikkien muiden hanat, johon laitetta käytetään lappo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin