Julkisivut puusta

Contents

Forest palapelit tai miksi ei mitään, kuten keittiö julkisivut array

Puu on aina korkeus muodin. Tämä puhdistaa materiaalin tuottamiseen tahansa huonekalu keittiössä. Ympäristöystävällisiä, alkuperäinen värejä ja malleja, luotettavuus ja hyvä laatu - kaikki nämä ominaisuudet tekevät massiivipuuta arvokkaaksi perusta tuotantoon keittiön rintamilla. Täytetty ekologisten raaka-aineiden, julkisivut näyttävät kunnollinen. Ne tuovat tilanteeseen aura mukavuutta ja hyvinvointia.

Puiset julkisivut keittiökalusteet

Tuotantoon puinen julkisivujen käytetään hyvin erilaisia ​​puulajeja. Liiketoiminnassa on havu- ja lehtipuita. Puu on jaettu kova ja pehmeä.

 • Puu on pehmeä. Se sisältää seuraavat puut: poppeli, kirsikka, mänty, kastanja, mänty, Cedar. Työskennellä heidän olisi löydettävä tarkka ja herkästi.
 • Puu on kova. Acacia, pähkinä, pyökki, vaahtera, tammi, saarni, omena.

suurin laajalti julkisivut mänty, leppä, saarni, tammi, pyökki. Niillä on ainutlaatuinen sisustus ja väristä ja tammi työtasot ovat tunnettuja niiden kestävyys ja kestävyyttä. Kaunis Ebony puu ja setri valmistuksessa käytettävien luksusta huonekaluja.

Valmistukseen keittiön rintamilla ottaa laadukas aihio kosteuden ilmaisin, joka on enintään 10%.

Työkappaleen työstön antiseptistä kyllästetty (tämä estää mätäneminen). Valmiit tuotteet lakka tehdä houkuttelevampi. Lisäksi lakka suojaa puuta aurinko, kosteus, lämpötila.

Mitä parempi laatu puuta - sitä parempi tulos tulee olemaan

Tärkeä edellytys aihioiden - täydellinen puuttuminen suurten solmua, rypyt, tahrat hartsista ja johtuvia vikoja hyönteisiä.

Lisäksi luonnollisen puun valmistukseen keittiö rintamalla käytetään viilu - pieni levy tehty hienosta puuraaka-aineen. Se on liimattu alustaan ​​ja käytetään suunniteltaessa sisäosiin monimutkaisia ​​julkisivujen - paneelit.

Eduista voimme puhua pitkään, mutta se kaikki tulee alas, että puu oli paras materiaali

Keittiön array luo erityisen ilmapiirin asunnossa, mutta pienessä huoneessa on liian hankalaa. Hyödyt puiset keittiö rintamilla:

 • materiaali täysin turvallinen, puhdas. myrkyllisiä kyllästys täysin poissuljettuja nykyaikaiseen teknologiaan;
 • puiset keittiö näyttävät kalliita, ne osoittavat tilan omistajan, hänen hieno maku;
 • luotettavuus ja kestävyys. Keittiön rintamalla massiivipuuta ilahduttaa omistajalle jo vuosia. Kuvaava esimerkki on huonekaluja museoissa;
 • kaunis muotoilu julkisivun sisältää erilaisia ​​koriste-elementtejä: kaaria, pilasterit;
 • Ruokia array korkeus muoti aina.

Huolimatta kaikista eduista, keittiössä myös haittapuolia:

 • kalleus verrattuna muihin materiaaleihin, erityisesti harvinaisia ​​puita;
 • lisääntynyt monimutkaisuus valmistuksessa keittiö moduulien pyöristetyillä kaaria, aallot;
 • pitkä suoraa auringonvaloa voi vaikuttaa haitallisesti on rakenne array;
 • mahdollisesti imeytymistä hajuja ruokaa;
 • puiset ovet usein vakiomittoja.

Sinun on noudatettava sääntöjä hoidon puujulkisivujen käyttö voimakkaita puhdistusaineita ei ole sallittua.

MDF - hyvä korvaaja puun, varsinkin jos budjetti on rajallinen

Hieno fraktio (IRF) - liesi tuotettu kokonaan painamalla haketta korkeissa lämpötiloissa ja korkeassa paineessa. Tuotanto käyttää vain luonnon raaka-aineita. MDF on homogeeninen massa, jonka avulla voit tehdä erilaisia ​​tuotteita siitä.

Liimattu julkisivut MDF ligniiniä - ainetta, joka vapautuu puusta kuumentamalla. Tämä tekee turvallinen materiaali MDF keittiö julkisivu, koska se ei ole vaarallista materiaaleja käytetään.

Keittiön rintamilla alkaen MDF, on hyvät ja huonot puolensa.

 • Monet valitsevat ruokia MDF johtuu siitä, että tämä ympäristöystävällinen materiaali ja täysin turvallinen. Keittiön MDF ei haitallista ja vaarallisia kaasuja, jotka voivat nauttia tuotteita ja valmisruoat.
 • Kustannukset ovat ruoka on paljon pienempi, keittiö kuin julkisivu puusta. Useimmille kuluttajille, mutta hinta on keskeinen tekijä.
 • kestävyys. Keittiöt MDF ovat pitkiä, näennäisesti ennallaan.
 • Kyky hieno käsittely. On mielenkiintoista tarkastella keittiön oven rintamilla maalauksia ja veistetty kaapit

Vähemmän julkisivut MDF vain yksi - pieni määrä MDF-maassamme. Vaikuttava markkinaosuus nyt miehittää tuotteita ulkomaisten valmistajien. Suuri osa materiaalin hinta maksaa kalliita merenkulun muista maista.

Puukalusteet keittiössä sisustus

Etuosat keittiöt kiinteästä tehdä kaareva, suora. Suora julkisivut tuotettu paneeli, lasin alle minkä tahansa kokoinen. Bent keittiö julkisivu on helppokäyttöinen ja samalla näyttää tyylikkäältä.

Classic on erilainen ja ruhtinaallisesti ylellinen

Se sopii täydellisesti keittiö massiivipuuta julkisivu klassinen sisustus. Ominainen muoto antaa hänelle varjossa. Tämä keittiö klassiseen tyyliin - vaimennettu, sävy nekrichaschie. Kukat ovat suosituimpien joukossa tämän sisätilojen valkoinen, ruskea, beige sävyjä konjakkia. Se on täydellinen sellainen julkisivun tammi, se on rikas ja hieno ulkonäkö ja hyvät suoritusarvot.

Suurin osa keittiön rintamilla klassiseen tyyliin - Kaarevat tai säde. Ne edustavat tasaisuus, täydellisyyttä, lisää eleganssia sisustus.

Ja tyylikäs yksinkertaisuudessaan

Yhtä mielenkiintoinen ruokia joukko näyttää sisätilojen Art Nouveau ja Art Deco. Tällöin painopiste ei ole ulkonäkö ja toimivuus julkisivua. Se on yksinkertaisempi, laconic muotoja ja lähes täydellinen puuttuminen koristeellisia yksityiskohtia. Kauniisti selviytymään rooli saarnipuuta.

Lue, mitä pitäisi korkeus keittiön kaappiin, se oli kätevä työskennellä.

Huvittavaa kuulokkeita ja etno-tyyliin la kalastajan kota tai mökki venäjä

Etninen sisätila - se on astumassa asunnon tyypilliset ominaisuudet noin alkuperäiskulttuurin. Yleisin sisustus itämaiseen tyyliin. East - on yksinkertaisuus yhdistettynä pretentiousness. Jotta tällainen keittiö sopiva värikylläisiä julkisivu, se voisi olla suklaata tai punaruskea, jolla on runsaasti hienoja koriste-elementtejä. Myös luoda keittiön suunnittelu chalet puujulkisivujen pakollisena ominaisuutena.

Ei niin kauan sitten tuli suosittu Afrikkalainen balilaistyylinen. Keittiöön julkisivu, joka sopii hyvin tällaiseen epätavallinen sisustus, tunnettu siitä, että yhdistelmä useista sävyjä lämmin puu, etusija annetaan keittiön lattialle kaapit.

Japanilainen tyyli tunnetaan yksinkertaisuus linjat ja oikea geometria

Alkuperäinen idea suunnittelee ruokakomero ja jääkaappi puiset julkisivut, joka sopii hyvin balilaistyylinen.

Nykypäivä melko minimalistinen

Jos kotona on sisustettu hyvin moderni muotoilu - parvi, pop art, kitsch tai fuusio - poimia keittiön julkisivu puuta, joka sopisi täydellisesti, se on myös mahdollista, tietyllä värillä ja muotoilu.

Mutta tällainen nykyaikainen fuusio nojalla valta tehdä omiin käsiinsä

Parvi kirkkauden ja epätavallinen muodot yhdistettiin minimalistinen. Julkisivu array pitäisi poimia tyydyttyneitä sävyn ilman koristelu. puinen julkisivu Keittiön Pop Art yhdistää useita eri sävyjä, sisustuselementtejä olisi paljon.

Useat avokeittiö hyllyt raikastavat huoneen ja säästää aikaa.

Miten valita keittiön, vihjeitä asiantuntija:

Toiminnan aikana mitään huonekaluja voi menettää sen alkuperäisen ulkoasun. Tämä koskee myös julkisivut keittiö massiivipuuta. Palata kuulokkeen houkutteleva ulkonäkö, on syytä palauttaa sen. Yleisimpiä menetelmiä palauttaminen:

 1. Sisustus väritys väriaineet. Riittää radikaali menetelmä, joka soveltuu hyvin säilynyt julkisivut. Pesun jälkeen ja rasvanpoisto julkisivu sen hioa hienorakeinen, pyyhi pöly ja rasva uudelleen. Seuraavaksi tulee maalauksen prosessia. Meidän on aloitettava vaikeasti saavutettaviin paikkoihin, ja sitten siirtyä tasaiselle pinnalle.
 2. Making muovikalvo. Ei tarvitse säästää laadusta elokuvan, koska halpaa tavaraa ei kestä kauan. Ensimmäinen vaihe on leikata kalvo sisältä. Aloita kiinni elokuvan pitäisi olla etureunasta. Päästä eroon ilmakuplat voidaan avulla neula.
 3. lakkaus. Aluksi sinun täytyy tehdä laadukkaita hiontaa julkisivu tai tarjottimet laatikot ja tarvittaessa ja kitti. Vuonna syvimpiin kerroksiin lakan täytyy lisätä virkistävä aine. Läpinäkyvä - lopullinen lakkakerros.
 4. Korvaus paneelit lasi, rottinki, tai se voidaan korvata julkisivut. On tarpeen poistaa vanha paneelit, leikata elementtejä lakattu ja uuden palan lasitukset tai muuta materiaalia. Päivitä keittiökalusteet ja ovenkahvat.

Mutta ajatus palauttamista tyyliin Provence

Monipuolistamiseksi sisätilojen ja parantaa sitä visuaalisesti, voit lisätä keittiössä julkisivu puun useamman lasielementit.

Tarjous katso kuva mestarikurssi miten päivittää vanhoja huonekaluja:

Care keittiöt massiivipuuta perustuu ylläpitää optimaalisen lämpötilan ja kosteuden ilmaisin asunnossa. Ihanteellinen kosteus 70-75%, lämpötila 15-25 astetta. Sinun täytyy jatkuvasti tuulettaa keittiöön.

Pöly ja lika poistetaan kostealla pehmeällä liinalla. Pesuaine voi käyttää tavanomaista saippualiuosta tai puhdistusaineella tarpeessa. Liuottimia, syövyttäviä aineita, alkoholia, bensiiniä - kaikki kielletty. Joskus on mahdollista peittää julkisivun vahaa.

Miten järjestää sisäisen täytön kaapit keittiön kaapit, klikkaa tästä.

Mikroaaltouuni voidaan rakentaa keittiöön julkisivulevyjä - näyttää vaikuttavan ja mielenkiintoinen.

Yhteenvetona voidaan tiivistää, että puun luonnollista aina totta

Keittiö julkisivut puusta tekee kaikki keittiön ylellinen ja tyylikäs, ja mikä tärkeintä - turvallinen koko perheelle.

Keittiö julkisivut puusta: etuja ja haittoja puun ja viilun keittiöt

Runsaasti uusia muotoja, kirkas pinnoite materiaaleja, erilaisia ​​yksilöllisyys keittiökalusteiden muuttaa miellyttäviä hetkiä sisustus todellinen ateria valinta. Ne, jotka eivät suostu vaihtamaan lämpöä ja ylellisyyttä puusta trendikkäässä muovin ja alumiinin valmistajat tarjoavat puujulkisivujen satoja malleja. Maksu luonnollisuuden on korkea, mutta on olemassa vaihtoehto - yhdistelmä joukko muita materiaaleja.

Mikä on piilossa puisen julkisivun array tai lastulevy ↑

Puusta, erityisesti sahojen, - kallis materiaali. Ja kun tarkastellaan erilaisia ​​ehdotuksia julkisivujen puun eri hintasegmenteissä hiipiä epäilys: onko kaikki tuotteet on valmistettu joukko?

Puiset huonekalut: ylellisyyttä ja lämpöä

Puinen pinta on näkyvissä helpotusta

Itse asiassa tuotanto puujulkisivujen vaihtoehtoja - muutamia. Headset ovi voidaan tehdä:

 1. Puutavaran - kallein materiaali. Umpinaiset pylväät liitetään yhteen, että "pontin". Yhdiste parantaa liima. Käytetään lähinnä lehtipuuta.

Ovet array vastakkaisia ​​kiinteän insertin

 1. Shield Huonekalut. Edullisempaa kuin jono. Pieni puukappaleet liimataan puristamalla yhteen olennainen rainan.

 1. Komposiittimateriaali: runko paneloitu ovet on tehty erilaisia ​​ja lisätä (paneelin) - päässä viilutettu lastulevy, lasi, laminoitu levy.

 1. Viilutettu rintamalla: pohjana käytetyn MDF tai lastulevy, laminoitu viilupuutavaraa edullinen havupuuviilusta - luonnollinen viiluja.

Hinta puiset julkisivut keittiöön riippuu materiaalikustannukset ja monimutkaisuuden sekä hoidon. Liimattu huonekalupaneelit halvemmalla, koska niiden valmistus on käytännössä mitään jätettä.

Määrittää materiaalin valmistus "silmämääräisesti" voi vain master

Edullisin - yhdistetyn oven. Varjossa puun ja koristekerros insertti valitaan niin, että visuaalisesti erottaa materiaalin puun ja levyjen - se on mahdotonta.

Viilu kalliilla kiviä kuuloke voi olla kalliimpaa kuin edullisia huonekaluja kalliolle.

Keittiöt luonnon puusta: tyypit julkisivut ja ominaisuuksia tuotanto ↑

Jos aiemmin puujulkisivujen liittyivät yksinomaan klassisia ruokia perinteisellä tavalla (ovi paneeli, reunalistat ja ikkunat ylemmän tason), nykyisin yksi jalostettujen - huonekalut ja moderni ytimekäs keittiö: sokea ovet, taivutettu muotoja, epätavallinen tekstuurit ja sävyt .

Massiivipuusta huonekalut parvi sisätilan

Plussat ja miinukset puisia etuosat keittiöt ↑

Puu - Materiaali äkäinen ja kallista. Monimutkaisuudesta huolimatta hoidon ja tarve erityistä huolenpitoa julkisivut puusta keittiöissä on kiistattomia etuja:

Ylellinen sviitit maa taloa

 • Kestävyys. Valitessaan laadukkaita tuotteita lehtipuuta voi turvallisesti olettaa, että huonekalut nauttia usean sukupolvien perheen.
 • Ympäristöystävällisiä. Käsittelyssä käytetään vain vaarattomia PVA-liimaa, liima-koostumukset, jotka perustuvat synteettisiin hartseihin sovelletaan. Puiset rintamilla ei voi olla lähde haitallisia höyryjä, vaikka lopullisen päällysteen avulla lakka polyuretaanipohjainen.
 • Ainutlaatuinen ja laaja värivalikoima.

Set ylimääräisessä suunnittelu

Puiset huonekalut muutaman vuoden voidaan päivittää poistamalla pintakerros lakka. Yksi tärkeimmistä eduista - mahdollisuus Restaurointi ja kunnostus. Pienet sirut, naarmut, halkeamat ovat helppo korjata kotona, ja sen jälkeen ammatilliset palauttaminen vikoja ei havaitse jälkiä jopa asiantuntija.

Tietenkin, huonekalut puusta julkisivut eivät ole vailla haittoja. Keittiö - huoneen sopivimmaksi edellytyksiä puusta. Vakio lämpötilan vaihtelut, kuuma höyry, korkea kosteus - tekijöistä, jotka on otettava huomioon valittaessa julkisivu.

Etu: huonekalut voidaan toistuvasti restauroitu

Huonekalut ei ole menettänyt sen valituksen, asenna tehokas huppu, mieluummin sähköuuni ja liesi, ei kuivata ilmaa. Pidä kosteus - indikaattorin pitäisi olla vakaa koko vuoden.

Huoneen lämpötila ei saa ylittää 24 ° C: ssa, joissa on sävytetyt ovet, lakattu, tulee suojata liian paljon valoa ikkunan pinta ei ole poltettu paikkoja.

Materiaali vaatimukset: alkaen puutavaran tehty ruokaa ↑

Ei ole väliä mitä rotua valmistettujen kalusteita keittiöön, materiaalin tulee olla tasaisesti kuivia. Vaaditaan tarkistaa kosteus: puu ei saisi olla enempää kuin 10% kosteutta.

Valmistajat käyttävät vain osoittautunut materiaaleja

Tuottaa mukautettuja osia kuuloketta ei käytetä puuta, kuivattu eri tavoin: materiaali voi käyttäytyä arvaamattomasti tulevaisuudessa. Kiinteää ainetta käsiteltiin suojavälineet, jotka tunkeutuvat syvälle kuituihin. Kyllästys on ehdottomasti näkymätön lopputuotteesta, mutta täydellisesti suojaa huonekaluja kosteudelta, sientä ja hyönteisiä.

Tammen hyvä pinta ja erinomainen suorituskyky

Yleisin lehtipuiden julkisivut puusta keittiöön - pyökki, tammi ja saarni. Kevyin - pyökki. Melkein valkoinen puu helposti äänisen mitä tahansa väriä, ja kuvio on selvä vaaleanpunainen väri. Massiivitammea arvostetaan mielenkiintoisia kuvioita syvävetämällä. Usein se äänisen kullan tyydyttymättömiä värit korostavat luonnon kauneutta puuta.

Kirkas väri ja kaunis rakenne: kirsikka

Keskuudessa suosittu laji - kirsikat. Materiaali - paljon pehmeämpi kuin tammi tai pyökki, mutta array on valittu tuomaria rikas luonnollinen malli.

Yksityiskohta tuhkan emali ja patina

Alhainen julkisivut havu- kirsikka koivu, leppä. Edullisin - männystä, kuusesta.

Ovet edullinen puun äänisen kalliilla rotu

Pehmeät puulajit ovat alttiimpia muodonmuutos ja halkeilua. Siksi keittiö on parempi valita kalliota. Kalusteet valmistettu pehmeästä puusta on suojattava iskuilta.

Paneeli asennettu julkisivut: kiinteä ovi liittyi puutavaran ↑

Muoti puiset etuosat keittiöt moderniin tyyliin - kiinteä. Tärkein koriste - luonnollinen malli, rakenne ja sävy puun. On puuttuminen koristelu muodossa paneelien, veistetty vuoria, räystäs lainaa tällaista eleganssia kuulokkeita. Suunnittelijat suosittelevat piilottaa jopa ulkoa varusteet, varustaminen liuku- ja heiluriovien antureilla.

Kiinteä kuuro ovi ilman langan ja keskiosat

Materiaali voi olla erilainen. Kallein - julkisivut liittyi puutavara kallis puu: tammi, pähkinä, pyökki. Käytetyt ja harvinaisia ​​eksoottisia lajeja - ruusupuu, wenge. Mutta hinta huonekalut voidaan yksinkertaisesti kohtuuton.

Keittiön puusta sokea julkisivujen

Käytettävissä julkisivut - kirsikka, leppä, kirsikka, havupuuta. Kestävämpiä kiinteä tuote laminoidusta aluksella. Jos Kuurojen keittiön ovet näyttävät tylsä, on olemassa vaihtoehto: tehtaan jatkuvat julkisivut nippa paneelit. Valmis Ovi jauhetaan luoden perinteinen "filenchaty" ulkonäkö. Voit myös tilata käsin veistettyjä paneelissa kartonkituotteiden.

Paneloitu ovi: valmistus ominaisuuksia ↑

Ovet tasainen täyte

Puinen rintamalla paneelilla - klassinen, ei koskaan tulossa pois muodista. Suunnittelu ovi - se on koottu ja liimataan osat:

Ovi klassisen ja ristikko täytteen

 • Suora runko-osat, hiottu toisella puolella alle laatikon ja koristeltu helmillä - koristeellinen pyöreäksi leikattu.
 • Aseta ohuen osan kehä, joka yhdistää uran kehyksen.

Tiedot on yhdistetty toisiinsa liimalla. Valmis julkisivut kiristetty erikoiskoneita kuivumaan.

Tuotteiden hinta riippuu aineelliseen ja liitä. Kehyksen, on toivottavaa valita lehtipuista.

 • MDF - käytetään kaarevan julkisivut, koska suojus mutka alla haluttuun muotoon on vaikeaa ja kallista.
 • Hilan puuta. Käytetyt rautatie kaikentyyppiset: jäsen ei altistu stressiä.
 • Lisääminen edullinen pehmeän puun.
 • Lasia tai lasimaalauksia - on usein käytetty valmistuksessa ovien ylemmän tason huonekaluja.

Ovet lasi, säleikkö, vakio insertti

Filenochnuyu usein valmistettu jalopuuta, mutta hinta tässä tapauksessa kasvaa. Vaihtoehdot ovat: Runko kallio ja edullinen vaneria tai MDF viilu insertti.

Ylellinen veistetty julkisivut: käsityönä ja korkean tarkkuuden tietotekniikkaa ↑

Kallein ja monimutkaisia ​​valmistaa - veistetty julkisivut puuta. Tähän asti työpajat tarjoavat käsinveistetyt. Jokainen yksityiskohta rakenteessa puu katkotaan ja jauhaa käsin. Tällainen huonekalut on ainutlaatuinen, ja pyynnöstä Asiakkaan master siirretään oveen tahansa luku.

Teollisessa mittakaavassa korvattu manuaalinen suunnittelu työn korkean tarkkuuden jyrsijä. Koko prosessi - sovelluksesta loppuun piirustus lanka ohjataan tietokoneohjelmia.

Kierteitystyyppejä keittiön julkisivut:

Geometrinen kuvio polku

Uutuus huonekalujen markkinat - kuvioitu 3D- julkisivut. Tällaiset ovet on valmistettu kiinteä tai MDF. Bulk aallot solu, epäsymmetriset kuviot syntyvät erityisiä jyrsijä.

Kuvioitu tuotteita ei shponiruyut. Muunnelmia sisustus - maalaus, virkistävä, lakkaus. Julkisivut, joiden tilavuus tekstuuri erinomaisesti moderniin kaupunkien sisätilat.

3D julkisivut keittiössä

Viimeistely vaihtoehtoa: sävytys tai väriaineita ↑

Klassinen muotoilu vaihtoehtoja puujulkisivujen - kiinteytymistä ja lakkaus. Kyllästys julkisivu erityistä väriaineet (yleensä alkoholitonta) ei täysin peitä pintaa. Koostumus imeytyy epätasaisesti, korostaen luonnollinen kuvio, jolloin puun haluttu värisävy. Kuivaamisen jälkeen lakkakerros sävy tuotteita.

Sävytystä ja lakka

Levitä vesipitoinen tai polyuretaania. Vesi lakka - on täysin vaaraton, ei ole erityistä hajua, kuivuu nopeasti. Mutta keittiö on parempi käyttää klassista lakka. Kerros suojaa puuta tahroja ja vettä. Lakattu pinta vaatii huolellisuutta ja käsitellä huolellisesti: kerros nopeasti naarmujen peitossa, mutta jos ylikuumenemisen ja altistuminen tietyille kemikaaleille voi tummua.

Valmiiksimaalaus: kiiltävä, emali

Toinen tapa hoidon - hoidon erityistä öljyä. Öljy tunkeutuu julkisivun syvyys 3 mm. Effect - lausutaan malli, hillitty kiilto ja luonnon kultainen kiilto. Haitta - julkisivu, peitetty voita, et voi uudelleen maali, lakkausmenetel- vaihtaa väriä. Päästä eroon öljystä kerroksen pinta on hiottava syvyys kyllästys.

Patinoitu matta julkisivu

emali maali - suuri keittiöt edullinen roduista. On tekniikoita luoda matta, kiiltävä pinta. Maalattu rintamalla patinoitu, jolloin kontrasti kerrokset yli ääriviivat paneelien, kehysten.

Viilutettu julkisivut: vaihtoehto kalliille joukko ruokia ↑

Viilutetut julkisivut huonekalujen valmistajat - korvaa kalliita kuulokkeita puuta. Ulkoiset erot MDF, viimeistelty laatu viilu on lähes mahdotonta julkisivun koko jono. Ero on vain näkyvissä takapuolella ovet. Jos emäksenä käytetään puulevyjen, siirtyminen viilun pinnan ja pohjan täysin näkymätön.

Jäljitelmä luksusta: tyypit viilu keittiö ↑

Tuotantoon viilutettu julkisivut käyttää luonnon vaneri lehtipuuta. Yleisin laji - tammi, vaahtera, pähkinä. Suosittu pinnoitettu tuote tulokaslajien - Zebrano, Wenge, merbau.

Eksoottisia Veneer: Zebrano

Tuottaa viilun kuorinta ohuita puun yhdestä puun. Nauhat kuivattiin. Luonnon vaneri on kiinnitetty eteen kylmäliima ja kuuma menetelmä. Itse asiassa, viilu - se on vahva kerros puusta. Standardipaksuudet käytettyjen arkkien huonekaluteollisuudessa - 3 mm.

Sävytetty tammiviilu

Mutta materiaali kovaa ja eksoottinen puu on kallista. Koska edullinen vaihtoehto käyttäen uudentyyppistä viilu - hieno-line. Tämä on jäljitelmä luonnon vaneri arvokkaita lajeja. Raaka-aineet tuotantoon - edullista pehmeää kiveä. Ohuita leikataan baari. Erityinen veitset kuorinnan rainoja eri paksuus.

pähkinä root: kirkas kuva

Tuloksena Kuivatut levyt. Värjätään kuivatut viilun eri värejä riippuen väri ja koostumus rock, piirustus suunnitelma uudelleen. Värjätty nauhat kerätään pinoksi yhdistämällä useita sävyjä. Käsittele tahra liimalla. Kerätään kasa liimaa paineen alla. Tämän jälkeen pino liimattu viilunauhojen leikataan, valmiina viilut.

Materiaali on valmistettu hienoksi line-teknologia

Viilutettu julkisivut vaiheessa viimeistely maali, sävytetty, päällystetty lakalla.

Edut ja haitat viilun keittiöt ↑

Tärkein etu keittiökalusteet, viilu-, - kohtuullinen hinta. Huonekalut maksaa vähän enemmän kuin joukko puukuitulevyn päällystetty muovilla. Plussat viilu julkisivut:

 • Vakautta materiaalia. Viilu huonekalujen ovet eivät halkeile kun lämpötilaero ei ole epämuodostunut.

Wenge viilu mattapintainen

 • Pinta voidaan korjata. Lohjennut alueet palautettu, pintamaali vähenee.
 • Täydellinen ulkonäkö. Napin viilu erottaa puusta, mutta vailla pieniä vikoja, joita ei voida piilotettu tuote array: solmua, pieniä halkeamia, epätasaisuutta kuvio.

 • Joustavuus. Peitä viilun voi olla sekä kovera ja kaareva paneelit. Säde ovi on tehty MDF, joka helposti vastaanottaa haluttuun muotoon, sitten shponiruyut.
 • Luonnollisuus ja kestävyys. Asianmukaista hoitoa laatu tehdään viilun julkisivujen voi palvella vuosikymmeniä.

Jatkuva julkisivut MDF viilun

Puute laminaatit - huolellisen puhdistuksen. Tapana pestä julkisivujen oltava paitsi erityisiä aggressiivinen koostumuksia hoitamiseen tarkoitetun puun ja lakka. Heikkouksia ovet, viilu-, - raja reunaan.

Suunnittelu: ylellinen keittiö, jossa puinen viilupintaisia ​​julkisivut ↑

Tilava keittiö maalaisasuntoja ylellinen näyttää klassinen keittiö puiset julkisivut, päällystetty matta kiille, jossa on erottuvan patina. Suunnittelijat tarjoavat yhdistää yhteen tason useista sävyjä.

Yksikerroksisessa huonekaluja rintamalla kiinteässä

Ystäville perinteisiä ratkaisuja, kuten keittiö valkoiset julkisivut ja insertit ristikoita ylemmän tason telineitä.

Ovet baareja ja julkisivut taivuttaa ylemmän tason lasi

Alemmat ja ylemmät osat voidaan sävyttää eri sävyjä: sävy vaalenee - seinälle kaapit, kiinteä matta harmaa - pohjaa varten.

Luonnollinen puu on luonnon kauneutta. Jopa ilman veistetty yksityiskohtia, kultainen patina ja veistämällä puusta kaapin ovet näyttää kallista ja tyylikäs.

Tinted yksityiskohtia Matt lakattu

Moderneissa keittiöissä sijaan veistämällä, maalaus ja monimutkainen harjakattoisia suunnittelijat voittamaan epätyypillisten muodon. Monitasoinen kuuloke jonosta yhdessä kirkkaan kiilto metalli - uuden näkökulman perinteistä ruokaa.

Kaareva ovet ja ei-standardi muoto

Pienikin keittiö koristella puun ja laadukas viilu. Keskittyä puun rakenne, valitse erottuvalla sävy seinät ja pehmeä lämmin valo.

Luonnon vaneri: design-huonekalut

Tiedot halpojen rotujen äänisen tummat värit. Set in japanilainen tyyli pehmeään kiveen lieventämisestä "wenge" - vaihtoehto kaupunkiasuntoa.

Kuvan alkuperäinen ratkaisu: tummennettu ja huurrelasi

Kokeilu! Yhdistää etuosan array, viilu- levyt muiden materiaalien kanssa. Kuuro kiiltävä viilun julkisivujen alemman tason laimealla puhtaan valkoinen akryyli kiilto.

Alemman tason - viilu, ylempi - akryyli

Valitessaan puuta tai viilun julkisivujen, älä yritä säästää laadusta. Mieluummin tehtaan osat. Voit olla varma, että ovi ei "johtaa" pari kuukautta, he eivät halki ja kynsien pysyä avoimia ja loistava.

Videoita tuotantoon julkisivun puusta ↑

Video näyttää askel askeleelta, miten tehdä huonekalut julkisivut puun jauhaminen taulukon käyttämällä leikkurin Anchor:

Astianpesualtaat Tekokivestä otti kunniapaikalla on moderni keittiö. Ne ovat helppokäyttöisiä, käytännöllinen ja kestävä. Mutta kaikki kotiäidit.

Astianpesualtaat Tekokivestä - hyvät ja huonot puolet, ammatillisia neuvoja + kuvat

Tyylikäs, kaunis ja toimiva - juuri niin halua nähdä emännän paikka ruoanlaittoon ja syömiseen. Selviytymään tehtäviä apua.

Kiiltävä muovi astiat, hyvät ja huonot + suunnittelu valokuva

Ostaa huppu, joka todella toimivat tehokkaasti ja eivät aiheuta ongelmia niiden melua ja alhainen tuottavuus, se on ratkaistava.

Keittiö julkisivut matriisista: viehätys puusta

Puu on aina ollut, on ja tulee olemaan suosituin materiaali huonekalujen tuotantoon. Luotettavuus, käytettävyys, kestävyys, omaperäisyys värit - kaikki nämä ominaisuudet tekevät puisia etuosat keittiöt arvokasta ja mikä tärkeintä - hankinta stout.

Julkisivu luonnonmateriaalia painotetaan hienostuneisuutta ja auttaa luomaan kodikas tunnelma keittiössä. Katsotaanpa tärkeimmät edut puujulkisivujen, verrata tätä materiaalia helpommin ja suosittu MDF ja oppia koukerot valmistuksen huonekaluja.

Piirteitä tuotanto ja kallein puulajit

Valmistukseen julkisivujen aikana ovat hyvin erilaisia ​​puulajeja - lehti- ja havupuuta. Puu voidaan jakaa kahteen ryhmään:

• Kiinteät - tämä sisältää omena, pähkinä, akaasia, pyökki, vaahtera, saarni ja tammi.

• Pehmeä - tämä viittaa kirsikka, mänty, kuusi, Cedar, poppeli ja aihe. Tällainen puu on herkkä ja vaatii huolellista käsittelyä.

Keittiö klassiseen tyyliin puun

Sitä pidetään kaikkein kestävä massiivitammea - se kuljettaa lähes kaikki "oikkuja" keittiöstä. Kuitenkin hinta tällaisten huonekalujen tulee olemaan pari kertaa enemmän "pehmeämpiä" mänty. Useimmiten, valmistukseen männyn käytetään rintamalla, sekä leppä, saarni, omena ja pyökki. Kallein hinta julkisivu musta Cedar - puun valittu valmistukseen ylellisyyttä keittiöt.

Valmistusprosessissa julkisivu koostuu useista vaiheista.

 1. Ensin sinun täytyy valita kappaleen. Tässä tärkeää on kosteuspitoisuus puun - se ei saisi olla yli 10%.
 2. Seuraavaksi työkappale koneistetaan ja on kyllästetty antiseptisellä - joten sen ei sovelleta rappeutuminen.
 3. Valmiit kaappi rintamilla Lakka - se suojaa materiaalia auringonvalon, lämpötilan ja kosteuden. Tässä vaiheessa maalaus julkisivut. Kuulokkeet kalusteita keittiöön tyyliin Provence, renessanssin tai klassinen muotoilu suunta voi olla muodossa taiteellisen maalaus pastoraalinen kohtauksia, värejä tai tyylikäs maisemia.

Puu vastaan ​​MDF: vahvuudet ja heikkoudet

Plussat julkisivut array ovat ilmeiset. Tärkein - luonnon materiaali. Vaikka puu ja järjestetään erityinen käsittely, tuotanto myrkyllistä kyllästys ei käytetä, mikä tarkoittaa, että huonekalut on ympäristöystävällinen ja täysin turvallinen.

Merkki on seuraavat edut julkisivut puusta:

 1. Keittiöt luonnon puusta näyttää kallista, mikä korostaa tilan vuokralaisia.
 2. Julkisivut joukko erilaisia ​​ruokia kestävyyttä ja luotettavuutta - ne seisovat vuosikymmeniä ja ei menetä sen kauneutta. Todisteena annamme teille esimerkin: ajatella, mitä huonekaluja pidetään museoissa? Tämä tuote on valmistettu puusta, joka on säilynyt ja luonnon kauneutta materiaalin ja taiteellisen maalaus, ja se ei menetä sen valitus ajan.
 3. Julkisivut puusta tulee aina olemaan huipulla suosio.

Paneloitu rakennustuotteiden

Kaappi rintamilla voi olla koriste-elementtejä - pilasterit, kaaret. Kuvassa näemme selviä esimerkkejä elegantteja sviittejä koska puukalusteet ei aina katso massiivinen ja raskas.

Nykyaikaisen tekniikan, mänty, kirsikka ja tammea voi jopa tehdä taideteoksen ja maalata se rohkein väri. Nämä edut tekevät julkisivut puu on todella arvokas ja täydellistää hankinta.

Mutta katsotaanpa haitat tämän materiaalin.

 1. Ensimmäinen asia huomata - tämä on korkeat kustannukset verrattuna muihin tuotteisiin, varsinkin jos se on harvinainen ja yksinomainen puulajeja.
 2. On vaikea poimia julkisivun alkuperäisen suunnittelun käyrät tai aaltoja.
 3. Tyypillisesti kaapin ovet ovat saatavana vakiokokoina, minkä vuoksi on vaikeuksia valinnassa huonekalujen koosta. On pieni keittiö tehdä huonekalujen rintamilla käsillään.
 4. Merkki tarvitsevat ja haittoja, kuten Auringonvalon vaikutuksesta ja "epämääräisiä" ruokaa höyryn muodossa ja kosteuden. Puu voi imeä hajuja ja rakenne joukko muuttavat ominaisuuksia auringonvalossa. Mutta pidentää julkisivujen voivat oikein hoitaa heitä ja älä käytä hankaavia puhdistusaineita.

Tarkasteltaessa haitat massiivipuuta, se voi olla järkevä kysymys: onko Vaihtoehtona tälle luonnonmateriaali?

Tärkein kilpailija puun - se on MDF. Itse asiassa, julkisivujen MDF myös valmistettu luonnon materiaalista, paitsi taulukon ja hakkeesta, jotka puristetaan korkeassa paineessa ja korkeassa lämpötilassa. Suulla näet tasaiseksi massaksi, josta julkisivut on tehty.

Keittiön MDF

 • alhainen hinta verrattuna puutuotteet.
 • Kestävyys. Julkisivut MDF kestää pitkään eikä menettää alkuperäisen ulkoasun.
 • Mahdollisuus valita tuotteiden hieno viimeistely. Johtuen siitä, että julkisivu MDF on valmistettu lastut, on helpompi antaa pyöristetty ja monimutkaisemman muodon, maalataan haluamasi väri. Voit valita kaapin ovet on veistetty malleja ja kuvioita, ja voit valita tuotteen, jota sovelletaan koriste maalaus. Kuvassa näkyy useita esimerkkejä - sarjaa huonekalut värikylläisiä, keittiö julkisivut koristeltu puu kalliita rotuja.

Mitä haittoja, koko ongelma on, että malli MDF "tuleva" meille ulkomailta, mikä tekee niistä hieman halvempia tuotteita puusta, mutta myös laatu ja kestävyys tuotteiden verrattuna puun alla.

Useimmiten ostajat ovat vaikean valinnan edessä: valita huonekaluista on veistetty ovet MDF tai käytännön investoinnista talouden ja ostaa huonekaluja julkisivut mänty.

Voit jäädä jonkinlainen vaihtoehtoinen: valitse filenchaty julkisivu, jossa sisäinen täyte voi toimia MDF. Esimerkiksi putket mäntyä, ja sisäosa - useammasta yksinkertainen MDF. Tällaiset mallit ovat halvempia kuin samalta array.

Tuotamme julkisivu käsillään

Onko mahdollista omin käsin tekemään laadukkaita ja kauniita julkisivu kuulokkeen? Tietenkin on mahdollista ja jopa välttämätöntä, jos arvo lopputuotteen pelottaa sinua.

Paneloitu tuote Suotammi

Tehdä omin käsin, me filenchaty julkisivu männystä. Mitä "filenchaty"? Tämä ovi käsittää rungon, joka koostuu puisia lautoja ja sisäinen täyttö - paneelit. Tämäntyyppinen julkisivu on vähemmän altis muodonmuutos, kun kyseessä on kastumisen tai puutavaran kuivaaminen.

Joten ensin sinun täytyy valita ja poistaa puun palasiksi. Kaikki säleet kuivataan varovasti kosteuspitoisuuteen, joka on pienempi kuin 10%.

leikkurit järjestelmän

 1. Sitten sinun täytyy suorittaa mittauksia tulevaisuuden kaapin ja piirtää kaavio. Yksittäisen oven sinulla on 5 jäsentä: 2 pystypalkit mänty, 2 puolat ja yhden paneelin.
 2. Nyt sinun palapelin. Avulla kädet voit leikata ylärimaan ja pylväiden piirustuksen mukaan.
 3. Tarvitset ja "apu" on jyrsijä. Sinun täytyy leikata puolella jokaisen siivekkeen sahata läpi urien leveys 5 ja syvyys 9-10 mm.
 4. Päissä piikit ovat muodostavat soitettiin 9x5 mm.
 5. Nyt voimme siirtyä veistämällä paneelit. Se voi olla tehty MDF-tai lastulevyä.
 6. Pinta kunkin mänty säleet täytyy jauhaa ja käsitellä reuna hiekkapaperilla.

Itse olet suorittanut päälavalla, ja nyt huonekaluelementit voidaan koota.

 1. Ensin täytyy lisätä paneelin uriin vertikaalisen lämpökäsitellyillle ja sitten - laittaa lattialista ja liitä nastat sivuseinät.
 2. Nyt voit varmistaa ylempään yli. Jos olet tehnyt omin käsin sen oikein, sinun ei tarvitse aukkoja ja vääristymiä.
 3. Sitten sinun täytyy purkaa rakenteen, voitele kaikki urat liimalla ja koota uudelleen. Kun liima kuivuu, oven tulisi kohdella kanssa antiseptistä ja maalilla.
 4. Sitten julkisivu mänty voidaan maalata ja sisustettu, kiinnitä varusteet ja saranat.

Paneeli jauhatuksen jälkeen

Näin voit tehdä omin käsin julkisivut puusta kaikenkokoisille. Mitä tulee koristeellinen osa, täällä on kuvia lopputuotteita. Paneelit MDF voidaan maalata kirkkain värit, ja voit käyttää maalausta tai liimakalvo.

Tietäen miten julkisivun, voit lopulta jopa maalata oven. Miten se tehdään?

Kuvassa olet luultavasti nähnyt puutuotteet, jossa maalaus on läsnä, piirustus tai vain huonekalut on kirkas väri. Maalaa julkisivut voit omin käsin. Tähän tarvitaan sisä- tai alkydiemalimaaleissa.

 1. Kaikki mitä tarvitset pohja ovelle hiottu hiekkapaperilla.
 2. Sitten pinta käsitellään pohjamaalilla.
 3. Telalla ja siveltimellä levitetyn maalin tai maalaus suoritetaan julkisivu.

Jos haluat maalata julkisivurappausten, sinun täytyy poistaa kaikki varusteet ja sulje nauha paikkoja, jotka eivät halua maalata. Jos sinun on vaikeuttaa rakenne, voidaan käyttää glizal. Taiteellinen ja monimutkainen maalaus tietenkin on parasta jättää ammattilaisille, ja maalattu yksivärinen julkisivut voit omin käsin.

Pidentää elämää: erityisen Hoito puiden

Useimmat puiset julkisivut pelkäävät äkilliset lämpötilan ja kosteuden. Niin keittiössä täytyy säilyttää optimaalinen taso.

Care Suite array

Ihanteellinen kosteuspitoisuus - enintään 75% ja lämpötila - vähintään 15 ja enintään 25 astetta.

Pöly pyyhetuote pinnat ja pehmeällä kankaalla. Käyttö voi olla pelkkää vettä saippualla tai puhdistusaineella luonnon koostumus.

Kielletty puhdistusaineita mitä tahansa puuta - männystä tammea - alkoholin ja kaikki jauheet, sekä puhdistusaineita kemialliseen koostumukseen. Toisinaan Huonekalujen voidaan päällystää vahalla.

Artikkeleita temeDrugie mielenkiintoisia artikkeleita

Keittiöt Lastulevystä - taloudellinen ja käytännöllinen vaihtoehto Kuuloke

Mitkä ovat puisia julkisivut keittiöön ja miten hoitaa niitä

Jonka ovi valita keittiökalusteiden ja kuulokkeet

Mikä ctenovye paneeli keittiöön olemassa ja kumpi on parempi

Mitkä ovat julkisivut keittiöön ja miten tehdä oikea valinta

Kahvat keittiökalusteiden - käytännöllinen sisustus julkisivut

Joka paneeli on paras keittiöön: vinkkejä valitsemalla

Korjaus keittiö rintamalla käsillään: tee se!

Film keittiö julkisivut MDF - edullinen laatu ja erilaisia ​​ratkaisuja

Maalattu julkisivut keittiö MDF: toimiva ja käytännöllinen vaihtoehto

Lomakkeet keittiöön rintamilla: miten tehdä oikea valinta

Mitä julkisivut keittiöön valita: muovi- tai MDF elokuva?

Mieheni halusi keittiö klassiseen tyyliin massiivipuuta, olemme silmäillen. Tämän seurauksena he kieltäytyivät tehdä niin, koska laadukas materiaali on paljon kalliimpaa kuin MDF emaloitu. Laadusta jälkimmäinen Mielestäni ei ole huonompi jono.

MDF array huonompaan? Ulkoisesti ainakaan huonompi. Voit poimia paljon halvempaa kuin luonnollinen materiaali.

Lisäksi se on toisenlainen ja voi irrota ajan, kalvo voi irrota, jne. - mitään;). Puu paljon kestävämpiä asianmukaista hoitoa.

Puusta, liian pelkää vettä, höyryn ja kuuman kohteita, vain maksaa monta kertaa kalliimpia.

Huligaani, mutta miten Bentley eroaa Oka.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin