Julkisivut keittiökaappien

Contents

Lomakkeet keittiöön rintamilla: miten tehdä oikea valinta

Jos ihmiset tapaavat vaatteita, keittiö - julkisivuihin. Muoto ja väri kasvot seinät keittiökalusteiden (julkisivut), määritellään tyyli huoneen, sen suunnitteluun.

Joskus niitä kutsutaan ovia. Nämä ikkunaluukut kaksinkertainen - toiminto: ne piilottaa uteliailta katseilta kaikki ylimääräinen ja toimivat koristeena keittiökalusteet.

Moderni keittiökalusteet markkinoilla on kylläinen. Suunnittelijat yrittävät yllättää kuluttajan alkuperäisen suunnittelun valmistajat - eri materiaaleja. Vakioratkaisut eivät ole nykyisin muodissa. Mitä temppuja eivät keksiä ohjatun! Siksi modernit huonekalut miellyttää silmää erilaisia ​​tyylejä ja muotoja.

Materiaalit perinteisesti käytetään huonekalujen valmistajat:

 • joukko puusta;
 • lastulevy laminoitu levy (DSP);
 • kuitulevyjä (MDF);
 • vaneri.

Edut Tällaisten tuotteiden voi jopa olla kuvassa. Tekniikka ei pysy paikoillaan, joten ostajat nyt mahdollisuus valita valtavan valikoiman moderneja ruokia, jotka on valmistettu:

Julkisivut maalattu tahansa väri levitetään tulosteita, liitä yli vinyyli, PVC-kalvo, ja joskus jopa maalattu käsin. Katsokaa kuva varmistaa, että rikkaus valinta.

Kaikki tämä voi vaikuttaa hintaan. Menot julkisivut muodostavat suuren osan kokonaiskustannuksista kuulokkeen. Koska materiaalin valinta olisi tehtävä perusteellisen harkinnan jälkeen.

Classic, moderni, maa - jokainen valitsee huonekalujen pohjalta henkilökohtaisten mieltymysten ja ymmärrystä kauneutta. Mutta lisäksi esteettiset vaatimukset julkisivujen täytyy olla tietyt suoritusarvot:

 • helppo kuljettaa vakavia käyttökuormitukseen;
 • kestettävä toiminta kosteuden, lämmön ja kemiallisia puhdistusaineita;
 • pitkään ei menetä houkutteleva ulkonäkö ja helppo puhdistaa.

Valitse näistä ovista ei ole helppoa: kuvassa, kaikki näytteet olivat hyviä. Jos elin on vain yksi vaatimus - luotettavuus, jossa julkisivut että yhä vaikeampaa.

Voimaa he tarvitsevat vähintään kehoon. Keittiön ovi auki muutaman kerran päivässä, kaikki eivät sitä on tehty huolella. Hyvä ruoka on kestettävä kaikki kuormitukset ja pitkä miellyttää kauneutta.

Julkisivujen luokitellaan riippuen materiaali, muoto ja valmistusmenetelmä. Ne ovat kiinteitä ja puitteet (paneloitu). Yleisimpiä harkita tarkemmin.

Yksinkertaisin muotoilu - kiinteä kilpi levymateriaaleja eripaksuisia. Tällaiset ovet ovat sokeita paneeli. Ne koristavat kasvot eri tavoin:

 • muodostavat helpotus pinnalle käyttämällä puristuslevyjä;
 • elementtien käyttö säleet ja veistetty puusta, pahvista, muovista;
 • Applied koristepäällysteen (emalit, lakat, elokuvia kauniita kuvia).

Puiset julkisivut array

Jalo puusta edukseen kaikkialla. Keittiön rintamalla tammesta, männystä tai muita puuta ovat kestäviä. Ne ovat täysin turvallisia ja ovat täydellinen luoda ekologisen tyyliin sisustus. No katso puujulkisivujen klassisen keittiön. Samaan väriä keittiön, voit valita mitä tahansa. Tämä näkyy selvästi kuvassa alla.

Näiden haittapuolia perinteisen julkisivujen kuljettaa suuria kustannuksia. Menojen luonnon huonekaluja voi olla varsin suuri, varsinkin kun kyse on massiivipuuta. Mutta ne ovat perusteltuja keittiö asianmukaista hoitoa kestää vuosikymmeniä. Mutta pitää muistaa, että hinta itse materiaalin ei koskaan alhainen. Mutta on olemassa joitakin ongelmia. Huomaa, että:

 • puhdas puinen keittiö voit käyttää lempeä keinoja tai värjää;
 • huonekalut hankaa erityistä vaha, pehmeällä kankaalla;
 • Laitetta tulee suojata suoralta auringonvalolta;
 • oven ja rungon puun pelkää kosteutta;
 • näiden huonekalujen rintamilla on huomattava painoarvo.

Jotta voidaan vähentää kustannuksia, valmistajat yhdistää puun ja muiden materiaalien, kuten MDF: stä tai lastulevy.

Yhden rintamalla yleisesti käytetty lastulevyä tai MDF. Joissakin tapauksissa, sovelletaan vedenkestävä paneeli. Jos et tiedä, mitä levy edessäsi: kosteutta tai säännöllistä, vilkaise paneelin aukkoon. Plain lastulevy on harmaa sävy, vedenkestävä - vihreä.

Kuitulevyjä (MDF) johtaa joukkoon raaka-aineiden tuottamiseen ruokia. Tämä johtuu:

Julkisivut MDF kestävä, ei pelkää kosteutta, voit luoda monia eri sarjaa kokoonpanoissa, ja samalla näyttää hyvältä. Vaikka kuvassa ne osuvat eri värejä ja muotoja. Asia on edessään.

MDF koristele:

Valitse paras oven on vaikeaa. Kukin julkisivu on etunsa. Katso täydellinen keittiö. Niin se on helpompi kuvitella, mitkä ovat erilaisia ​​huonekaluja materiaaleja.

Tehokkaasti näyttävät viilun julkisivujen. Niissä yhdistyvät edut puusta ja keinotekoisista materiaaleista. Tämän levy on päällystetty luonnon vaneri - ohut kerros puuta. Tämä säilyttää rakenne ja kuvio.

Viilutettu ovi ulkonäkö on vaikea erottaa puun. Ne ovat hyvä vaihtoehto massiivipuuta.

Tyylikäs ja modernin näköinen huonekalut, maalattu emali maaleilla. Jotta pinta sileä, emali levitetään useassa vaiheessa. Kutakin maalia kerros kuivattiin ja jauhetaan. Loppuunsaattamiseksi lakkaus ja kiillotus. Tuotos on täysin tasainen pinta.

Ostajat arvostavat näitä keittiöt:

 • rajoittamaton värivalikoima;
 • erilaisia ​​kuvioita emalit voi jäljitellä metallia, helmi, ja jopa silkki;
 • helppohoitoisuus: ne voivat olla turvallisesti pestä pesuaineet;
 • Koska muodonmuutokset aikana pisara lämpötila tai kosteus;
 • saada matta tai kiiltävä pinta, tasainen ja kupera ovi.

Mutta emali tulisi käsitellä varovasti, muuten pinta haketetaan. Huomaa kirkas väri, kun se altistetaan aurinko voi polttaa. Ja hinta kiilteen on suurempi kuin levyjen koristeltu PVC tai muovia. Mutta tämä huonekalu näyttää todella vaikuttava.

Elokuva sinetöi levyt ja luo koristepinnoite korkea esteettiset ja suorituskyvyn ominaisuuksia. Värivalinta voi viedä kauan: elokuva näytteet voivat jäljitellä tekstuuria ja väriä luonnollista tai keinotekoista materiaalia.

Valokuvan - vihreä keittiö, liimaa elokuva

Ovi sisustus toimii vähintään 10 vuotta. Mutta aurinko ei säästele materiaali: kalvo voi polttaa. Joskus se irrotetaan alustasta. Mutta se on helppo vaihtaa. Ja se voidaan tehdä myös omin käsin. Joten sinä edullinen kääntää tyyli ruokaa.

Nousu muovipinnoitettua

Nämä ovet kutsutaan muovia. Itse asiassa, ne on valmistettu lastulevystä (MDF tai lastulevyä halvempaa). Muovi on vain viilu. Sen avulla voit saavuttaa kaunis ja käytännöllinen pinnoite, joka ei haalistu auringossa.

Tavalla, sisältää akryyli julkisivu. Ne loistavat jopa enemmän kuin muovi. Julkisivut vuori ei pelkää vettä, ne on helppo puhdistaa. Mutta sileällä pinnalla ovat tulosteita, mutta jos valinta on kaikunut matta muovi ovi, sitten saada valmis siihen, että ne on vaikea puhdistaa.

Puitteissa tai filonchatye ovi kovemmin laitteessa. Ne koostuvat kahdesta osasta: runko ja insertin. Tällaisille joissa käytetään erilaisia ​​yhdistelmiä materiaaleja.

Esimerkiksi kehys voidaan puusta, ja aseta - Rattan. Hyvä katsoa alumiinirunko yhdistettynä lasi. Tottuneet kuten standardi kytkentä kuten lastulevyn ja muovi, MDF ja lasi.

Paneloitu julkisivut MDF profiilia

Huonekalut Kehykset puukuitulevy, viilutettu tai kalvo, joka soveltuu keittiössä mitään tyyliä. Sen käsitys riippuu mitä materiaalia käytetään paikoilleen.

Tämä voi olla luonnollinen viilun (kuten kuvassa yllä), lasi, peili, luonnollinen tai keinotekoinen rottinki.

Laminoitu lastulevy - halvin materiaali keittiökalusteiden. Ovet hänen valitsemaansa tarvittaessa talousarviota huonekaluja. Se palvelee niin pitkä sarja, joten tämä on hyvä vaihtoehto vuokrahuoneistossa. Vaikka tällainen kuvasarjat söpöjä huomata, että paneelit lastulevyn pelkää kosteuden ja lämpötilan muutoksia. Lisäksi standardin julkisivut lastulevyn eivät todellakaan katso parhaalla mahdollisella tavalla.

Standardi alumiini julkisivut vastaava profiili. Tämä on hyvä valinta sisätilojen tyyliin korkean teknologian tai moderni.

Ja keskiosa runko on valittu materiaalista, joka soveltuu yleisesti sisätilojen tyyli. Tämä voi olla lasia, muovia, peili, mosaiikki tai lasimaalauksia.

Vähemmän suosittu liukuovet. Niiden asennus vaatii erityistä liukujärjestelmä, voidaan käyttää oppaan aukkoihin kotelossa. Sami julkisivut tässä tapauksessa voivat olla kiinteitä paneeleja, tai koostua useista osista.

On aina mahdollista tilata huonekaluja rintamalla makuun tai ostaa valmiina ovia keittiökaappien. Jos olet epävarma, julkisivut valita, yrittää löytää tiensä valokuvaa. Julkisivut - tämä on osa keittiön, joka on aina näkyvissä. Etusijalle ne, jotka pitivät enemmän kuin toiset.

Artikkeleita temeDrugie mielenkiintoisia artikkeleita

Jonka ovi valita keittiökalusteiden ja kuulokkeet

Mitkä ovat julkisivut keittiöön ja miten tehdä oikea valinta

Kahvat keittiökalusteiden - käytännöllinen sisustus julkisivut

Korjaus keittiö rintamalla käsillään: tee se!

Film keittiö julkisivut MDF - edullinen laatu ja erilaisia ​​ratkaisuja

Maalattu julkisivut keittiö MDF: toimiva ja käytännöllinen vaihtoehto

Mitä julkisivut keittiöön valita: muovi- tai MDF elokuva?

Vaihtaminen keittiö rintamalla - loistava tapa päivittää keittiöön

Lasi julkisivut keittiö - lasi charmia

Keittiö kuvioitu tai valokuvan tulostaminen julkisivuihin: alkuperäinen kuuloke

Keittiö julkisivut matriisista: viehätys puusta

Mitat julkisivut keittiöön: miten laskea

Mielettömän vaikea valita sellainen alue, joka on olemassa keittiöissä markkinoilla. Kun päätin ensin määritellä väri, ja sitten tyyli, ja niin materiaali. Kun tekee tämän projektin.

Keittiön suunnittelu ja valmistus ottaen huomioon huonekalujen julkisivujen vakiokoot

Keittiövälineet on yleensä suunniteltu erikseen ottaen huomioon huoneen mitat ja omistajien toiveet. Ei ole helppoa järjestää kaappeja hyvin tilavaan standardihuoneeseen. Usein suunnittelija (jos sellainen on) ja omistajien on tehtävä paljon vaihtoehtoja, kunnes on parempi ratkaisu. On väistämättä otettava huomioon keittiökalusteiden ja -kaappien vakiokoot, joiden mitat määrittelevät ovien mitat. Kerromme, millaisia ​​ja minkä kokoisia julkisivuja keittiössä on, miten valita ovien tyyppi.

Yleiset tiedot keittiökalusteiden vakiokokoista ↑

Keittiön suunnittelu on sellaista kuin lastenpeli kuutioineen. Elementit, joista lisäämme huonekaluja, ovat kaapit. Yleisesti hyväksytyt (mutta ei pakolliset) eurooppalaiset ulottuvuusvaatimukset, joita useimmat valmistajat noudattavat.

Keittiökalusteiden mitat määräytyvät ergonomisten vaatimusten mukaan

Yleisimpiä ovat seuraavat koot:

 • Syvyys alempi kaapit - 57 cm, ylempi - 28, vähintään 33 cm koko sivuseinämän, lukuun ottamatta ovi ripustetaan paksuus (14-22 mm) .. Kaappien syvyyttä voidaan tarvittaessa muuttaa, mutta sisäänrakennettujen keittiökalusteiden mitat on otettava huomioon. Alarivin kaapin kattavien standardi työtasojen syvyys on 62 cm.
 • Leveys alemman kaappi yksi ovi ja liukuvia tai hyllyille -. 40, 45, 50 ja 60 cm: n määrä shuflyadok - 2 ja 5. kapea keittiö rintamalla asennettu kaapit 15 ja 20 cm: käytetään liukuvaa butylochnits (mekanismi "lasti". ). Yhden ovisen kaapin ylimääräinen koko on 30 cm, sillä ei ole tynkäpäitä. Mainitun leveys mitat kaappien 45 ja 60 cm käytetään asennukseen integroitu laitteet uunit, astianpesukoneet ja kompakti jääkaappi. 80 ja 100 cm: n kaapit ovat kaksilehtisiä tai niissä on kaksi suurta huivata suurikokoisille astioille.
 • Keittiökaappien korkeus, toisin kuin syvyys ja leveys, voi poiketa eri valmistajista. Siksi korkeammille on tarkoituksenmukaisempaa puhua standardeista, mutta vakiokokoisista. Korkeus alemman ja yläkaapit sama vakiokoko keittiö rintamalla ovat yleismaailmallisia alueella yhden tuottajan ovi soveltuu yhtä hyvin sekä "pohja" ja "ylhäältä". Eri valmistajien standardin ylemmän ja alemman kaapit korkeus on 70-72 cm, yhteinen koot 71,5 ja 72 cm ylärivin, on olemassa muita tyyppejä kaapit. Korkeus - alhainen, 55-60 cm, ja pitkä, 90-94 cm. lisäksi mainittu tuotettu ja standardi kaapit muut korkeudet, hyvin alhainen "kuoppia" koko korkeudella keittiössä.

Kun lapset rakentavat kuutio-lukon, suunnittelemme keittiökalusteita eri kokoisista kaappeista, joiden koot ovat yhtenäisiä

Keskikokoisten kaappien koteloita valmistaa usein pienyritykset, jotka tuottavat laminoitua lastulevyä. Heille ei ole paljon eroa tuottaa tyypillisiä tai yksittäisiä elementtejä. Kaapit voivat olla mitä tahansa kokoa asiakkaan toivomana. Ainoa asia, joka voi teknisesti rajoittaa kaapin kokoa, on standardiovien käyttö.

Teoriassa kaikissa tuotannossa on mahdollista tuottaa epätyypillisten ulottuvuuksien ovi. Lähes kaikki valmistajat eivät halua tehdä tätä. Jotkut ovat valmiita täyttämään yksittäisen järjestyksen, mutta he vaativat suhteettoman suurta maksua tästä. On kuitenkin olemassa erilaisia ​​huonekalujen julkisivut, joita voi tilata missä tahansa koossa (mukaan lukien epätyypilliset) lisäämättä tuotteen kustannuksia.

Yksi tavallisimmista riveistä standardi keittiökalusteille

Keittiön julkisivujen ovet ovia ↑

Puhutaan siitä, mitkä ovat keittiön julkisivut, jotka ovat saatavilla vain vakioversiossa ja millaisia ​​kokoja ei ole rajoitettu tyypillisiin. Yritä myös ainakin osittain vastata kysymykseen, joka kiinnostaa lukijoita: mikä keittiön julkisivu on parempi valita.

Estetiikan näkökohdat emme käsittele yksityiskohtaisesti - jokaisella kuluttajalla on oma näkemyksensä sisustuksesta ja kauneuden ymmärtämisestä. Katsotaanpa vain käytännön ominaisuuksia yleisin julkisivujärjestelmät, mainitsemme niiden pluses ja miinukset. Ehkä tiedot siitä, mikä julkisivu on käytännöllisempi keittiölle, on hyödyllinen jollekulle huonekalujen valinnassa.

Keittiön julkisivujen vakiomitat ↑

Mainitsimme lyhyesti huonekalujen mitat, on aika kertoa, mitkä ovat huonekalujen julkisivujen standardimitat. Meidän on kuitenkin tehtävä useita varauksia:

 • Itse asiassa säädettyä ulottuvuusstandardia ei ole olemassa. Ei ole voimassaolevaa GOST-järjestelmää, joka velvoittaisi yritykset tekemään huonekaluja ja sen kokoisia elementtejä. Ergonomiseen tutkimukseen perustuu vain suosituksia.
 • Huolimatta siitä, että kaikki GOST-tuotteet eivät ole pakollisia, valmistajat yrittävät noudattaa yhteisiä kokoja, joten on helpompaa tehdä tuotantoyhteistyötä. On oikein puhua huonekaluelementtien ei-standardisten, mutta yhtenäisten ulottuvuuksien läsnäolosta. Koska eurooppalaiset huonekalumarkkinat muodostivat useammasta kuin yhdestä yrityksestä, kaikille ei ollut yhtenäistä yhtenäistämisjärjestelmää. Joissakin valmistajissa keittiön julkisivujen tyypilliset mitat voivat olla samat, mutta toisissa ne eroavat toisistaan.
 • Oletusarvoisesti kaikki valmistajat tekevät huonekalujen julkisivuja keittiölle, jonka vakiomitat ovat leveydeltään samat. Tämä johtuu huonekalujen suunnittelun mukai- sista syistä, jotka määräytyvät sisäänrakennettujen keittiökalusteiden vakiokokoon ja kaapin liuku- mekanismeihin. Vain korkeus voi vaihdella.
 • Monet valmistajat eivät ole rajoittuneet pelkästään keittiön tuotteisiin ja tekevät yleispalvelun sarjoista. Samaan malliin sopivat ovet sopivat usein keittiöihin, vaatekaappeihin, makuuhuoneisiin, sisäänrakennettuihin ja jopa toimistokalusteisiin.

Taulukko yleisten julkisivujärjestelmien vakiokokoista. Tämä ei ole ainoa mahdollinen vaihtoehto, mutta ehkä yleisin

Keittiön julkisivut ovat pääsääntöisesti massiivipuuta. Tämä tekniikka on suhteellisen monimutkainen, tuote liimataan yhteen useista elementeistä. Sekä rungon yksityiskohtia että kehystä voi olla melko monimutkainen profiili. Laajamittaiseen tuotantoon, joka kykenee tarjoamaan laadukkaita tuotteita kohtuulliseen hintaan, on edullista tuottaa vain julkisivuja vakiokokoisille keittiöille. Pienen tilauksen tekninen prosessi on uudestaan ​​irrationaalinen.

Toinen asia - pieni korjaamotyö räätälöityjen huonekalujen tuotantoon. Siellä tulee olemaan huonekaluja ei-standardikokoja, mutta myös yksinoikeudella suunniteltu. Mutta sinun on maksettava siitä.

Yksittäiset tuulipuudat julkisivuilla: lämmin valkoinen sävy, patina, kultainen lasimaalaus

Joukosta odottavien ovien ammattilaiset: "elävä" puu näyttää vaikuttavalta ja vakaalta. Vaurioitunut ovi voidaan korjata, syvällä naarmuuntumisella, hammastuksella tai sirulla ei näy. Huonekalujen palauttaminen matriisista ei ole helppoa, mutta on mahdollista poistaa vakavia vahinkoja.

Haitat: Sarja voi kuivua matalassa kosteudessa. Puhtaiden huonekalujen (tammi, tuhka, jne.) Huonekalujen puhtauden ylläpitäminen edellyttää lisätoimia.

Massiivipuiset tuotteet ovat kallein.

Laadukasta valmistettua julkisivua on viehättävä "elävä" rakenne,

ilmeikäs veistoksellinen muoto. Jos haluat ja varojen saatavuuden, voit tilata kaikki yksityiskohdat yksittäisistä kokoluokista ja malleista, jotka koristelevat ja tekevät täysin yksilöllisen keittiön

Viilutettuja tuotteita voidaan valmistaa sekä kiinteästä että MDF: stä. Ensimmäisessä tapauksessa hyödyllisen puun (mänty, koivu jne.) Joukko peitetään arvokkaiden lajien viilulla. Toisissa profiilituotteissa, jotka on valmistettu keskitiheyksisestä kuitulevystä, on viilutettu. Nykyään on olemassa monia erilaisia ​​tekniikoita huonekaluviilun hankkimiseksi.

Nykyaikaiset tekniikat mahdollistavat erittäin epätavallisten rakenteiden ja kuvioiden puuviilun hankkimisen

Päällystämiseen käytetään tavallisesti viilulevyjä, joiden paksuus on 0,1 - 2 mm. Valtaosa valmistajista tuottaa viilutettuja ovia vain vakiokokoisina.

Ammattilaiset viilutetut huonekalut: sen ulkonäkö ei useinkaan ole huonompi kuin massiivinen. Joissakin tapauksissa viiluri jopa voittaa, se voidaan valita rakenteen mukaan.

Julkisivut, viilutettu tammi viilulla ja sävytetty "wenge"

Miinukset: Värivaihtoehdot ovat myös alttiita kuivumiselle matalassa kosteudessa. Ohut viilu ei kestä kovaa puhallusta: voi olla havaittavissa oleva pilkkominen, hammastus. Vaurioituneiden viilutettujen huonekalujen palauttaminen on vaikeampaa kuin massiivinen.

Rullaavat tuotteet kuuluvat korkeaan ja keskisuuriin hintaluokkaan.

Koska asiantuntija ei ole asiantuntija, on vaikea erottaa viilutettua paneelipäällystettyä julkisivua arvokkaasta ryhmästä tehtyyn

Maalattujen MDF-huonekalujen ovet ovat melko vakaina, eivät melkein reagoineet ilman kosteuden muutoksiin. Tyydyttävät valmistajat maalaavat tuotteitaan korkealaatuisilla synteettisillä yhdisteillä, jotka eivät pelkää hankausta ja kosteutta. On kuitenkin pidettävä mielessä, että MDF on itsessään melko pehmeä ja hämähäkki ilmestyy, kun vaikutus on voimakas. Keittiön julkisivujen MDF-värit ovat äärimmäisen vaihtelevia, on helmiäiskerroksisia pinnoitteita. Yksittäistä piirustusta voidaan soveltaa. Pinta voi olla sileä, profiiloitu (jäljitelmäfiletti), strukturoitu.

Maalattuja MDF-ovia, joissa on strukturoitu pinta

On mahdollista tuottaa lähes minkä tahansa muotoisia taivutettuja elementtejä. Värjätyn MDF: n julkisivut sopivat parhaiten hienojen (integroitujen) kahvien jyrsintään. Monet valmistajat tarjoavat tuotteita molemmissa vakiokokoisina ja ovat valmiita täyttämään yksittäisen tilauksen, usein ilman lisämaksua. Lisäksi MDF: n mitat, mutta myös värit voivat olla yksilöllisiä.

Värien valinta MDF: lle on valtava

Ammattilaiset: yleensä laadukas houkutteleva pinnoite, se on helppo pitää puhtaana. Valtava valikoima muotoja ja värejä. Pieni naarmu on helppo palauttaa pinnalle.

Miinukset: On vaikeaa (mutta mahdollista) poistaa merkittävät vahingot. Jos joku haluaa "ajaa" avoimella ovella, saranat irtoavat, pehmeän MDF: n ruuveja ei pidetä parhaalla mahdollisella tavalla.

MDF maalattu kuuluu keskinkertaisen ja alhaisen hintaluokan riippuen tuotteiden laatua.

Kuvassa etuosat keittiöt kaareva muoto, joka on valmistettu MDF ja päällystetty kestävä polymeeripinnoitteella

Julkisivut MDF kalvopäällysteistä ↑

Ovet sileä tai profiloitu liima-ominaisuuksia MDF synteettinen kalvo, joka on päällystetty kuvion se, usein simuloida puun syyt. Mitä estetiikan vaatimattomasti folio jäljitelmä tietenkään voi verrata näyttäviä puusta. Kalvo levitetään Termosidonnan tukevasti paikoillaan. Se on hygieeninen, hyvä hankauksen. Kuitenkin ohut kalvo naarmuuntuu helposti tai repäistä terävää esinettä, joista monia keittiössä. Pinta on sileä tai paneelit ovat jäljittelee. Useimmat valmistajat tarjoavat Kalvo tyyppisiä julkisivut keittiön vakiokokoihin. Mutta jotkut ottaa yksittäisiä tilauksia, mutta lisämaksusta.

Ammattilaiset: hygieeninen pinnoite. Suhteellisen suuri erilaisia ​​muotoja ja värejä.

Miinukset: vaatimaton ulkonäkö. Vahingoittaa elokuva on suhteellisen helppoa, mutta se on mahdotonta kokonaan poistaa vika. MDF - pehmeä materiaali.

MDF kalvopäällysteessä - halvin tyyppi.

Kuten värjätty ja kalvo ovi voi olla monenlaisia ​​jyrsintä pintojen, mukaan lukien paneelit jäljittelemällä

Nousu keittiöt laminoitu lastulevy ↑

Käyttää tiheä erityinen laminoitu lastulevyjen lujat pinnoite. Väri lastulevy voivat olla sekä yksitoikkoinen ja ottaneet piirustus jäljittely viilua tai muita kuvioita. Valinta piirustusten vaihdella pinta voi olla matta tai kiiltävä. Korkealaatuisia DSP kestävä MDF, ja laminoitu pinta on paljon vaurioidu kuin kalvon. Tuotettu laajamittainen levyt lastulevyn, joten valmistaja ei ole väliä mitä kokoa tehdä ovelle. Leikkaamisen jälkeen niiden perät paksu (2-3 mm) muovi reuna.

Plussat: erittäin kestävä, pestävä päällinen. Veitsi raapia laminaatti voi olla, mutta pilkkoa tai tehdä lommo vaikeaksi. Laaja valikoima värejä ja kuvioita.

Haittoja: laatu tuotteen valmistuksen riippuu siitä, kuinka hyvin tehty leikkaus, juuri liimattu reuna. Vastaanottopisteissä erityistä huomiota olisi kiinnitettävä käsittelyyn reunaan. Ovet ovat neliön reunat ilman pyöristystä, se voi aiheuttaa traumaattinen.

Hintaluokka - keskiarvo.

Päät laminrovannogo muovista käsiteltiin lastulevyreuna

Valettu etuosan laminoidun lastulevyn ↑

Valettu lastulevy on valmistettu ei suurikokoisia levyjä, ja kapea (jopa 596 mm) pitkä (2,4-3,6 m) paneelit. Leveys paneelien vastaa vakiokoko ovet, leikata säätö tapahtuu. Eli leveys valettu julkisivun - aina vakio ja korkeus - tilauksesta. Pitkällä sivulla paneelin on pyöristetty profiili, joka on laminaatti liner paneelin konfiguraatio toistuu. Sen jälkeen, kun terä on kiinnitetty ainoastaan ​​ylä- ja alapäähän. muodossa pinta - tasainen tai pystysuora näytteitä. Kymmenen vuotta sitten, Molded tuotteet olivat hyvin suosittu tänään, niiden kysyntä on vähäistä, ja kysyntä vähenee.

Hintaluokka - keskiarvo.

Täysin lasijulkisivujen ei suositella keittiökalusteet, on olemassa riski rikkoa. Lasiosissa voidaan käyttää puuta ja MDF ovi avataan. Erillinen tyyppi julkisivujen - puitteissa. Valettu alumiini profiili leikataan haluttuun kokoon, kerätä laatikko, lisätään lasiin. Puitteissa metalli ovien lasi ovat erittäin kestäviä, vaikka lasi on erittäin vaikea katkaista. Mitat voivat olla mitä tahansa runko on valmistettu vain alle järjestys.

Ostajalla on mahdollisuus valita kehyksen ja lasi miellyttävä muotoilu

Edut: suuri lasitus alue, houkutteleva ulkonäkö, lujuus.

Haittoja: terävät kulmat.

Hintaluokassa - korkea.

Koska kehys Lasiovissa teräviä reunoja, se on turvallisempaa avaamaan niitä: niin epätodennäköisempää löi päänsä metalli

Miten laskea koko ovet kaappien kooltaan ↑

Lukijat koottu huonekalut puuhastelun omin käsin, kysyvät usein, miten lasketaan julkisivut keittiöön. Näin tietäen mitat kaapit, määritellä tarkasti mitat ovia heille. Vastaus:

 • Leveys ovet ylempi ja alempi kaapit määritetään yksinkertaisesti kaapista vähennys leveys 4 mm, saadaan haluttu tulos. Esimerkiksi koteloon 500 mm tarvitaan oven 496 mm leveä. Kaksi millimetrin välys kummallakin puolella olisi riittävä, kun käytetään standardia huonekalut saranat oven ja paksuus jopa 22 mm. Kuilu ovien vierekkäisten kaapit - 4 mm. Julkisivu on suurempi kuin 22 mm, paksuus raon kasvaa (ja pienentää kokoa) tai ostaa erityinen saranat. Kun paksuus julkisivujen vähintään 16 mm rako kokoa voidaan pienentää 3 mm.

Laskeminen alakaapin ovet mitat

 • Korkeus Alakaapin rintamalla on määritelty samalla alkuun: kaapin korkeus miinus 4 mm. Neljä millimetrin jättämää aukkoa ylhäältä, ja oven välissä leijuu hänen alkuun. Litsuyut pohja ovi kotelon kanssa.
 • Koosta ovet alemman kaapit laatikoilla on otettava huomioon eroa niiden välillä. Vaakasuora välys on suositeltavaa hieman pienempi kuin vertikaalinen - 3 mm. Joten, ovi koko laatikot - 4 mm kapeampi kaappi ja alapuolella laatikon.

Laskettaessa ovien ottaa huomioon arvon välisiä eroja ovien, se määräytyy niiden paksuuden

Laskettaessa koko ovien yläkaapit

 • Jos yläpuolella yläkaapit suunnitteilla ulkonevat cornice, oven välillä ja myös vajausta 4 mm, alle julkisivu asennettuna tasan kaapin reunaan. Jos räystään siellä, ovi korkeus voi olla sama kuin korkeus kaappiin.
 • Tapauksessa, jossa alkuun kaapit on järjestetty kahteen kerrokseen korkeus, vasen vaakasuora rako 4 mm välissä. Siten korkeus ovet kaappien kunkin tason on korkeus kaapin tai miinus 2 mm. Jos alkuun on räystään korkeus oven yläreunan on sama korkeus kaappi miinus 6 mm, ottaen huomioon välys räystäiden alta. Samoin määrittää korkeus korkea kaappi ovet
 • On tyyppejä keittiöt, joissa yläkaapit eivät aseta kahvat. Tässä tapauksessa ylärivi julkisivujen keittiön kaapit on tekemässä 25-40 mm: n kaapin yläpuolella. Uloketta vasemmalla alhaalla, ja se toimii eräänlaisena kahvan. Tämän ratkaisun, suosittelemme tuollaiset julkisivut, jotka ovat matta, kuvioitu halutaan. Ne eivät näy sormenjälkiä, mutta ei niin oveen on kiiltävä.
 • Ovet sulautettujen laitteiden (jääkaapit, astianpesukoneet, uunit transoms) valmistettiin mittojen mukaan näitä laitteita. Suositeltava mittoja löytyy ohjeita laitteen.

Välit ovet huonekalujen on vastattava

Lopuksi korostamme vielä kerran, että huolimatta yhteisen standardin kokoja ovien, eri ryhmät voivat vaihdella valmistajia. Jos päätät tilata osia ja koota huonekalut itse, et voi vain muuttaa julkisivun toimittaja, jos kaapit kotelo jo tehty. On olemassa vaara, "piti" koon ovien, sinun täytyy ensin varmistaa, että ne täyttävät mitä alun perin suunniteltiin. Suunnittelu ja asennus keittiökalusteiden monia hienouksia ja kuultuaan toimivaltaista asiantuntija voi säästää tekemästä virheitä.

Selvästi suunniteltu keittiö layout - takaavat nopean ja häiriöttömän kokoamisen huonekaluja. Yksityiskohtainen suunnittelu keittiökalusteet, joiden mitat auttaa välttämään.

Suunnittelu keittiökalusteet omin käsin: Piirustukset standardin ja kulma kaapit mitat

Historiassa valmistetut kalusteet MDF (vuodesta Englanti MDF -. MediumDensityFibreboard) juuret 60-luvulla viime vuosisadalla, kun USA alkoi aktiivisesti käyttää teknologiaa.

Making etuosat keittiöt MDF - salat teknologian

Virkistämiseksi keittiö sisustus, ei välttämättä ostaa uusia huonekaluja. Taloudellisempi vaihtoehto on maalata julkisivurappausten, varsinkin moderni.

Mikä on parempi valita julkisivut kuulokkeiden: auttaa päättämään

Sisätilojen huoneen sanella seinien ja kattojen koristeluun ovet ja ikkunat ja tietenkin huonekaluja. Lisäksi vaatimuksena on edelleen tarpeen tämän toimintayksiköiden kuin keittiö. Etuosat keittiöt täytyy vain yhdistää käytännöllisyys, luotettavuus ja näyttävästi.

Keittiö muista huoneista asunnossa on melko vaativiin käyttöolosuhteisiin. Näyttää siltä, ​​että ei ole mitään vikaa, että liesi luo tietyn lämpötilaero - onhan tämä on paikallinen lämmönlähteenä. Ja pesuallas, joka määräajoin pestä astiat ja vihannekset myös ei voida verrata uima-allas. Nämä, mutta ei liian ilmeinen, mutta jatkuvasti toimivat tekijät pilata materiaalin pinnat ja kalusteet on paljon nopeampi kuin makuuhuoneessa tai olohuoneessa.

Valitessaan julkisivua keittiö on otettava huomioon nämä lisävaatimukset:

 • kosteudenkesto, jossa se on suorassa kosketuksessa veden kanssa ja kosteus, ja toiminta kuumaa höyryä;
 • vastus äärimmäisille lämpötiloille - painamalla kysymys ympärillä olevaan tilaan ja uuni. Kuitenkin valitessaan työtasot, tämäkin tekijä on otettava huomioon: kuuma pannuja, kattiloita ja jopa kupin kahvia jää tumma tahroja pöydän sopimatonta;
 • kestävyys väriaineet - kahvi, tee, viini, hedelmämehut ja vihannekset, jälkiä lihaa (voit jatkaa pitkään) imeytyy huokoiseen materiaaliin hyvin nopeasti, ja poistaa nuo paikalla on vaikeaa. Joten, sinun täytyy valita pieni huokoisuus materiaalista, ei ime väriaineet;
 • kestävyys rasvoja ja öljyjä - suihkeita, höyryjä, öljypisarat, kaikki tämä on mukana joukko kulinaarinen menettelyjä. Keittiöt on oltava stabiili suhteessa öljyn ja helppo puhdistaa;
 • hygienia - joukko muutoksia lämpötilan ja kosteuden johtaa nopeaan bakteerien kasvua. Hyvä materiaali julkisivun estää mikroflooraan lisääntyvät, ja hän itse ei kuulu mitään lahoa tai hometta.

Huolimatta siitä, että vaatimukset on esitetty se aika paljon, keittiö julkisivut ovat enimmäkseen tyydyttää.

Puu - tärkein ja ensimmäinen huonekalut materiaalia. Ei ihme, että astiat sarjat ovat irti. Käyttää samaan aikaan useita lajeja - männystä Ebony; käyttää erilaisia ​​käsittely- tekniikoita ja koristeita puu pitää hyvässä kunnossa. Mutta itse asiassa, array ei ole paras valinta keittiöön.

 • luonnollinen luonnollisesti ympäristöystävällisiä materiaalia;
 • erinomainen ulkonäkö - jopa kaikkein yksinkertainen puun luo tunteen mukavuutta ja lämpöä. Lisäksi suunnittelun mahdollisuudet ovat kirjaimellisesti loputon: craquelure ja ikääntyminen (patina), värjäystä ja lakkaus, kaiverrus ja decoupage ja niin edelleen;
 • kuvio ja värisävy puun vaihtelee vähän ajan kuluessa, ja jos se on muuttunut, parempaan;
 • massiivipuu kestävä keittiö kestää hyvin pitkään.

Keittiökalusteet valmistettu tammesta.

 • materiaali herkkiä kosteudelle ja lämpötilan muutokset: kuuma ruukut ja kupit jättää jälkiä; kosteudelta vieressä pesuallas ja sulkea oven turvota huonosti, ja vieressä liesi kutistua ja alkaa narista;
 • lopulta sävytetty lakka tai muuttuvat käyttökelvottomiksi, joten on tarpeen päivittää julkisivu;
 • Puu on altis homeelle ja ruskistumista. Mutta jos valitset rodun, kosteutta sietäviä - tammi, pyökki ja lehtikuusi, tämä voidaan välttää.

Näitä ovat lastulevy - lastulevy ja MDF - puukuidun. Huolimatta hyvin samanlaisen koostumuksen, valmistusmenetelmän antaa materiaalille eri ominaisuudet.

Lastulevy valmistetaan kuumapuristamalla sahanpurua. Sideaineena, synteettisen hartsin kanssa, joka liittyy suurin haittapuoli materiaali. Hartsi on hitaasti mutta varmasti haihtua formaldehydiä, joka on aine, ihmisen myrkyllisyys. Valmistukseen huonekalujen tai lopettaa sen saa käyttää vain lastulevy vähäpäästöistä luokka - alle E1. Mutta check it out, ostaa keittiö asettaa epärealistisia.

 • erittäin edullisia huonekaluja;
 • Mahdollisuus Sisustuspinnoille - maalaus, lakkaus, valmistus- paneloitu julkisivut, muovipäällyste ja muovikalvo ja niin edelleen;
 • käsittelyn helppous;
 • DSP turpoaa vähemmän kuin puu, niin että läppä enää säilyttää koko.
 • vaikka lastulevy ja ei turpoa kosteudelta ja ositettu materiaali muuttaa muotoaan;
 • levy ei ole liian hyvin hoidettu kiinnikkeiden: ruuveja tai nauloja ei voida ruuvata reikään vasemmalle edellisen vahvistuksen;
 • johtuen lämpötilan muutosten on myös kerrostunut materiaali;
 • DSP on lyhytikäinen.

MDF on valmistettu sahanpurusta sakot, jotka on määrä liimata käsitellään höyryllä. Sideaineena, käyttää erilaisia ​​synteettisiä ja luonnon kumeja, niin lopullisen materiaalin ominaisuuksiin eri. Standardi julkisivut keittiö käytettäväksi toissijaisen materiaalin vedenkestävyys.

 • keittiö julkisivu MDF on paljon vastustuskykyisiä vaikutukselle kosteutta, ja tämä indikaattori ennen jopa tavallisen puun;
 • lämpötilan muutosten vaikutus aurinko ei ole kovin herkkä materiaali: lehti keittiökaappien eivät menetä muotoaan ajan myötä;
 • MDF lastulevy on paljon kestävämpi;
 • Tavanomaisten prosessointitekniikat - maalaus, virkistävä, muovi pinnoite, MDF mahdollistaa tuottaa vääntynyt julkisivut - erittäin vaikuttava ja kaunis ratkaisu. Tarkasteltaessa valokuvan alla, näet tämän;
 • materiaali on kestävä, jotta mekaanisia vaurioita huonekalut ei pelkää.

haittoja:

 • korkeammat kustannukset verrattuna CPD;
 • alentaa kestävyys ja kulutuskestävyys verrattuna puuhun.

Mitkä ovat etuosat keittiöön valita kirjasimia, riippuu merkitys edellä mainittujen tekijöiden. Käytännössä suurin yhdistetty suosittu keittiökalusteet, jossa julkisivut MDF ja kotelon - lastulevyn. Tällaisia ​​variantti ja käytännöllisempää ja edullisempaa.

Ja massiivipuusta ja MDF ja lastulevy ovat perusmateriaalin. Mutta jos puu voi olla lakka, puumateriaali vaatii viimeistely. Viimeinen samanaikaisesti suojaa laudat kosteudelta ja ylikuumenemista, ja antaa heille enemmän esteettisesti miellyttävä.

 • PVC-kalvo - paras budjetti vaihtoehto. Polymeerikalvo johtuu veden vastus suojaa levyn kosteutta vastaan. Lisäksi se on varsin kestää kulutusta ja epäherkkä aggressiivisia aineita. Voi jäljitellä puu, kivi, keraamiset laatat, koriste kivi ja niin edelleen.

Lämpötila laskee elokuva kärsii huonosti: vieressä liesi tai upota se alkaa hilseillä melko nopeasti. Haalistua auringossa, jossa havaittavissa. Jäljitelmä puuta tai kiveä ei ole liian vakuuttava, koska vastaukset vahvistavat erilaisia ​​ihmisiä.

 • HPL - laminaatteja. Kestää hyvin mekaanisia vaurioita, ei haalistu, se ei ole kovin herkkä kosteudelle. Se simuloi ainoa puu, mutta toistetaan väri ja rakenne.

HPL voidaan asentaa vain tasaiselle julkisivut, eikä taipunut tai jopa kehystetty puitteen siten ole loppuun.

 • Akryylikalvot - paljon vahvempi ja kestävämpi kuin vinyyli, koska eri veden vastus ja lämpötilanvaihtelut reagoi huonosti. sitä ei käytetä simuloida puun, koska se mahdollistaa paljon tehokkaampi yhdistelmä: kirkas väri, väri-gradientilla, jossa on kiiltävä tai helmiäiskiilto. Erittäin hyvä vaihtoehto moderni sisustus.

Akryylikalvot voidaan liittää on taivutettu julkisivut (esimerkiksi - kuvassa alla).

Yksi parhaista näytteiden MDF-yhdistelmä ja akryyli elokuva.

 • Akryyli paneeli - tässä tapauksessa maali levitetään suoraan pinnalle MDF levyn, ja läpinäkyvä akryyli levy suojaa sitä. Tämä on kestävin ratkaisu, ei pelokas ei vettä, ei lämpötila - edes korkea, eikä aurinko, ei lakkoja. Paneeli periaatteessa voivat jäljitellä kivestä tai puusta, mutta turvautui tällaiseen vastaanotto harvoin kirkkaita värejä, värisiirtymät, tulostaa järjestää keittiöön, jossa alkuperäinen.

Tämä maali ei sovellu säteellä huonekaluja. Lisäksi korjata julkisivu on mahdotonta: voit vain vaihtaa vahingoittuneet pinnoite.

 • Lakka. vedenpitävä emali valittu keittiökalusteet. Maali suojaa puuta MDF- tai vesi ei ole kovin herkkä korkeille lämpötiloille ja UV-valo. Voidaan maalata ikkunaluukut mitään asetuksia. Kun pinnoitteen vaurioitumiseen voidaan palauttaa tarvitsee vain valita sama kiilteen sävy. Suunnitella rajoittamaton: mitä tahansa väri, kuvio ja viimeistely.

Haitta - alhainen herkkyys mekaanisille vaurioille. Lisäksi, pinta on kallista.

Monipuolistaa merkittävästi keittiön julkisivu voidaan lisätä. Useimmiten sitä käytetään suunnittelussa seinäkaapit, mutta viime vuosina on tullut mahdolliseksi tuottaa lasitettu ja alempi kaapit. Ratkaisu on paljon käytännöllisempi kuin miltä se näyttää.

 • Lasia. Yleisimmin käytetty karkaistua lasia - se ei ole helppo vahingossa rikkoa, ja mursi, materiaali hajoaa palasiksi pyöristetyt reunat. Tässä tapauksessa lasi säilyttää kaikki koriste- ja mukautetut ominaisuudet: materiaali on hygieeninen, kova, samantekevää vettä, höyryä ja lämpötila ja mitä tahansa korroosiota ei voi olla.

Lasia käytetään sekä avoimen ja himmeä ja maalattu, ja kasvot insertit - loputtomasti vaihtoehtoja täällä on monia, ja kaikki muut kaunis.

 • Akryylilasi (muovi). Silikaatti huonompi kovuus ja on herkkä lämpötilan. Kuitenkin aurinko ei polta eikä turmele lähellä kaasuliesi, ja vettä ja höyryä kestäviä. Akryyli paljon helpompaa.

Vaihtoehdot on myös laaja. Mutta on totta, että helpotusta hiekkapuhallettu tässä tapauksessa ei myöskään käyttänyt.

Aseta held runko. Valinta tässä on paljon vähemmän, itse asiassa, käytä vain 2 olennainen merkitys keittiössä tyyliin.

 • MDF - yleensä rekisteröintiä sama ulkonäkö sokea taittuu: sama väri, kuvio ja rakenne. Joskus turvautua eri väritys.
 • Alumiini - vaihtoehto modernit sisätilat. Metalli voi olla matta tai kiiltävä, hyvin harvoin - värinen. Yhdistelmä alumiinia runko, himmeä lasi ja kirkas väri julkisivut - tyypillinen malli high-tech-tyyliä, tai konstruktivismiin.

Mitä julkisivut keittiöön enemmän käytännön MDF ja lastulevy, jossa jää "omantunnon" omistajan. Jos keittiö on valmis paljon mieluummin viettää täällä perheiltojen, se kannattaa ostaa huonekaluja ja kestävä laadukkaasti pinnoite: MDF akryylipaneelit, esimerkiksi. Jos se on ensiarvoisen tärkeää kustannukset, on edullista asettaa lastulevy.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin