Julkisivun eristysteknologia Penoplex

Julkisivu eristys Penoplex: mount tekniikka

Penoplex edustaa paneelin suulakepuristettua polystyreeniä. Materiaali on alhainen lämmönjohtavuus ja hydrofobisia ominaisuuksia, paroizoliruyuschim ja kestävyys suojata sisä- ja rakennusten ulkopuolella. Kun tuotetaan Penoplex ulkoseinäeristeiden teknologia mahdollistaa tarve täyttää seuraavat ehdot:

 • valinta levyn paksuus ilmasto-olosuhteista;
 • riittävien tiheys ainesulkeisesti seiniin;
 • Eriste on tehty monimutkainen koko rakennuksen.

Edut ulompi eriste

 1. Lisääntynyt käyttöikä rakenteen, koska kiuas vie lämpötila vaikutuksia ympäristöön. On erityisen tärkeää, että nollapisteen mahdollisimman lähellä ulkoseinään.
 2. Tallennetut arvokasta tilaa.
 3. Seinillä ei ole muodostettu kosteutta.

On huomattava korkeaa palovaaran materiaalia. Tässä suhteessa kaikki yhtymäkohtia sähköjohdot on luotettavasti suojattava tulipalon mahdollisuudesta.

Penoplex Toinen haittapuoli on kyvyttömyys kulkea ilman. Jos huone on suljettu niitä joka puolelta, se muuttuu termospullo. Siksi tehokas ilmanvaihto, jotta voidaan täällä.

Samoin materiaali on polystyreeni. Hän on hauraampi, ja lämpöä suojaus ominaisuuksia oli sama. Kun tuotetaan julkisivu eristys vaahto, työvaiheita ovat samat kuin on Penoplex.

Kun suuri paksuus penoplex pinottu useita kerroksia. asennus julkisivun eristys teknologia tarjoaa sijainnin nivelten porrastettu.

Riippuen pinoamistilaan erottaa eri arkkien perusta, seinät ja katto. On myös eräänlainen "erityinen" teollisiin sovelluksiin ja "Comfort" yksityiseen tilat.

Monipuolinen materiaali julkisivu eristys, ullakon lattiat, lattia, katto ja sisustus rakennusten. Levyllä, "Comfort" on ensin luotu T-liitoksen reunojen poistamiseksi kylmäsiltoja, koska korkea kosketuksen tiheys. työskennellä lämpeneminen rintamalla pienentynyt välittömästi, koska se ei ole tarvetta tiivistys halkeamia.

Kemiallinen inertia, puute kosteuden imeytyminen ja korkea puristuslujuus antaa kestävyyttä ja taivutuslujuus tuotteita. Tiheys materiaali on alueella 25-30 kg / m 3, ja levyjen paksuus - 20-100 mm.

Levyt helposti syttyvien ei käytetä sisustus tuotantotiloista.

Levyjä käytetään lämmöneristyksen kellareihin, säätiöt ja kellarikerroksen. Materiaalin suurempi tiheys (noin 30 kg / m 3), jota käytetään lämmöneristykseen lattian alle perän, johtuen suuremmasta puristuslujuus ja taivutuslujuus kuin tyyppiä "mukavuus".

Palavuus materiaalia ulkomitat eristys ja perusta ei erityisesti vaarassa, erityisesti silloin, kun hän on täytettiin mullalla.

On suuri mekaaninen rasitus sisällä laatan eristelevyt tehdään, joiden tiheys ei huonompi eristysainerungon pohja. Vedenläpäisevyyttä ja lämmönjohtavuus ne ovat myös alhaiset. Talon katto eristys Penoplex viileä kesällä ja lämmin talvella.

Levyjä käytetään suojaamaan julkisivun ulkopuolella, sekä sijoittaminen onttoon tiilestä, sandwich-paneelit ja lohkot. Ne pitää kiinni laastarit. Tiheys materiaalin kasvaa pienentyessä levyn paksuus. Hyvät mekaaniset ominaisuudet mahdollistavat materiaalin käytön lämmöneristykseen kellareissa ja säätiöt.

Ennen eristää julkisivu Penoplex, valmistelutyötä. Ensimmäinen, ulompi seinäpinta on puhdistettu maalijäämistä, kipsi ja lika. Raot suljetaan ovi ja ikkuna yksiköitä. Metalliosat on päällystetty maalilla korroosiolta ja puun - koostumuksia lahoamista. Sitten, valmistelevat työt poistamista ulkonemien, tiivistetään halkeamia syvennyksiä, kaltevuus suojaa aukkoihin. Seinän pinta käsitellään alukkeen läpäisyä parantavaa liima-aine on asennus seos. Voi vaatia telineitä tai muita keinoja työskennellä korkealla.

Sami käsitelty Rullalevyssä kipsilevy piikkejä tai harjalla. Läsnä pieniä painaumia edistää paremmin seiniin ja kipsi.

Julkisivu eristys Penoplex: algoritmia toimet kivitalo

Rakentamisessa eristelevyjen naulattu, liimattu tai tehdä kaikkea monimutkainen. Ensimmäinen, laskenta suoritetaan julkisivu eristys, ja sitten tarvittavat levyn paksuus on valittu.

Laskeminen alkaa alakulmassa seinän, jossa ensimmäinen horisontaaliset start-metalli profiili. Se on kiinnitetty tappien viallista johto kokoonpanolinjalla. Varten tarvittavat välineet spaattelillista erikokoisia. Hampaallisilla voidaan käyttää, jos ero ylittää seinämän 10 mm. Liuos levitettiin seinään on parempi, kun otetaan huomioon väärinkäytösten, ja sitten painetaan tiukasti siihen paneeli.

Kiinnittää huomiota! Asennuslevyt seos voi olla eri toimintoja, ja erilaisia ​​ominaisuuksia, esimerkiksi sitoutumalla seinään tai saumausmassa. Materiaaleja käytetään tiukasti mukaan valmistajan suosituksia.

Seinän eristys Penoplex rakennuksen julkisivu on laadukkaampaa, jos liimattu laatta voittoaan seinään. Tiheys vasten kasvaa. Tätä ei tehdä ennen kuin liima kuivuu. Vahvistamisesta vaarnat muovia kullanmuru.

He kädenvääntöä kynnet samaa materiaalia. Metalli on parempi olla käyttää, koska kylmäsiltoja muodostuu.

Porataan seinään 2 cm syvemmälle kuin pituus vaarna. Se on valinnut levyn paksuuden ja kerroksen asennus seos. Vaarna työnnetään reikään ja on varustettu vasara yhdessä tasossa seinän kanssa, jotta työntyy ulospäin korkki ei häiritse seuraavia rappaus. Sitten kädenvääntöä asennus muovinen naula.

Paikat saumat ovat tiiviit. Jos raon leveys on suurempi kuin 5 mm, se on täynnä vaahtoa. Mutta koska levyt vanhan tyyppiä. Moderni design tehty kihara ja muodostaa tiiviin liitoksen ilman aukkoja.

Paneeli ulkopuolella, liimakerroksen ja on asetettu LASIKUITUMAALI. Se tasoittaa lastalla kunnes uppoutua liuoksessa. kehä tilaa telakointi pysyvät ennallaan. Sitten ensi päällekkäin ruudukko päällekkäisyys on vähintään 15 cm, ja prosessi toistuu. on uusi kerros alukkeen, sementti-hiekka seos, joka on lisätty metalli- verkkoon ja sitten paksu kipsi kerrosten (12-30 mm) - sekoitus hiekkaa ja kalkin ja kipsin viimeistely. Ennen kunkin sovelluksen laastarin levitetään tunkeutuva aluketta, joka lisää elämän päällysteen.

Plastered seinämän pinnalle on päällyskerrosmaaliin tyyppi tai liimattu laatat. Asennus on monimutkainen ja vaatii erittäin ammattitaitoisia taiteilijoita.

Kiinteän asennetusta paremmin suojaava ulompi kytkin, joka on samanaikaisesti viimeistely. Hänen yhteys seinä on läpi eristyslevyn joustavia liitoksia. Viimeistely kestää hyvin sään ja mekaaniset vaikutukset.

Julkisivu eristys Penoplex: teknologia puutaloja

Puutalo itse pitää hyvin lämpöä. Lisäeristys tarvitaan murtunut tukkeja leikattiin, rikkomatta nivelet.

Kun puutalo tehty Penoplex julkisivu eristys, tekniikka on hieman erilainen kuin kivi.

Valmistelu julkisivu on poistaa vanhat pinnoitteet tähteitä, mittakaava saostuminen ja poisto ulkonemien sekä hometta ja sieni-infektiot. Seinät on turvallisesti peittää maahan takki. Sitten puu käsitellään sienitautien. Tasaisuutta seinän tarkistetaan pystysuoran. Metallia on kuorittu ja peitetään maalilla korroosiota vastaan.

Penoplex kaasutiiviysominaisuudet on tärkeä tekijä harkita lämpenemistä puutalo. Se ei ole sallittua pinoaminen levyt suoraan seiniin, koska vaarana kertyminen kosteutta niitä, jolloin homeelle puuta. Lisäksi se menetti tärkeä etu puutalossa - kyky "hengittää" seinien läpi.

Rakenteet rakennettu ilmanvaihto julkisivujen, jossa ilmarako on luotu seinien väliin ja eristys. Tähän taloon ulkoa verhoiltu baari 50x50 mm, jotka sijoitetaan eristelevyjen. On parempi soveltaa profiilikehykseen, joka sijaitsee täsmälleen koko pinnalle. On tärkeää säätää myös kaikki aukot valmiiksi leikattu koko levy eivätkä jätettä, kuten monet tekevät säästämiseksi. Pohja-asennettu vaakasuora palkki, joka perustuu eristys. Me log väärinkäytösten kirjautuu itse antaa ilmastointitiloihin. Palkilla naulattu rautatie, ja vasta sen jälkeen, että lämmitin on sijoitettu. Ulkona viimeistely on tiili, sivuraide tai muista materiaaleista.

Vuonna runkotalot penoplex mahdu samaan tekniikkaan, mutta sisäpuolelta sijaan seinien käytetään arkkia kipsilevyä, lastulevy, ja muut. Siinä olisi kiinnitettävä huomiota lämpeneminen julkisivun akselin Penoplex. Teknologia laadut 1-3 on samanlainen kuin asennus puun, koska ne ovat herkkiä kosteudelle. Mark 4 on raskaiden ja vedenkestävä, ja voit käyttää mitä tahansa edellä mainituista tavoista. Se on myös vedenkestävä ovat sandwich-paneelit. Jo tehtaalla kiuas kahden levyn välissä. Rakentajat jää vain kerätä talon suunnittelija muutaman päivän. Kuva alla näyttää eristys julkisivun akselin Penoplex. Tekniikka liittyy käytön sandwich-elementtien rakentamisen talon. Kun ei tarvitse päällystää hänen lämmitin.

Asennusmenetelmiin Lämpöeristeen talon sisältä pysyvät samoina, kuten tärkein - luominen ilmanvaihto aukkoja pitkin seiniä. Sisäpuolella käytetään kipsilevyä, koriste paneelit, seinäpaneelit.

Oikea ratkaisu lämpenee, paitsi seinät, mutta myös lattioiden ja kattojen. Tämä vaatii paljon pienempi paksuus kuin sahanpuru tai mineraalivillaa. Tällöin voit laittaa sen alle ylärajan, jos katon korkeus sallii. Täällä asennus rima ei vaadi paljon vaivaa.

Lämpeneminen Penoplex kotiin voit turvallisesti suojella sitä sään ja nopeaa kulumista. Materiaali on vihreämpää ja laatu. Jos et Penoplex julkisivu eristys, tekniikka oli yksinkertainen, mutta on tehtävä oikein. Kustannukset eristyksen nopeasti säästökohteet kuumennettaessa. Materiaali on hyvin kiinnitetty monia rakennusmateriaaleja, ja kosteutta kestävä.

Ulkoseinäeristeiden Penoplex - tekniikka "märkä julkisivu" tai miten ei tarvitse käyttää rahaa ja vaivaa turhaan

Tässä artikkelissa aion kertoa teille salaisuuksia julkisivun eristys "märkä julkisivu" tekniikkaa. Näin voit tehokkaasti ja, mikä tärkeintä, luotettavasti suorittaa ulkomitat eristys ja viimeistely kodeistaan ​​ilman ammattilaisen apua.

Lämpeneminen talot Penoplex

Oikea nimi Penoplex - ekstrudoidun (puristamalla) vaahto aluksella. Se, että "Penoplex" - on yrityksen nimi, joka harjoittaa tuotantoa tätä materiaalia.

Penoplex - homogeeninen materiaali, jolla on sileä pinta

siten, suulakepuristettua polystyreeniä on valmistettu samoista materiaaleista kuin tavanomainen polystyreeni (vaahto).

Kuitenkin seurauksena erikoistekniikkaa ja lämpökäsittely se hankkii muita ominaisuuksia:

 • Se on homogeeninen rakenne ja sileä pinta;
 • Sillä on alhaisempi lämmönjohtavuus kuin vaahto;
 • on kestävä materiaali;
 • Se ei ime vettä.

Yleisesti, useita parametreja penoplex parempi kuin vaahto. Samalla, emme voi sanoa puutteesta suulakepuristetusta polystyreenivaahto- - se on huono tarttuvuus, koska sen sileä pinta. Näin ollen, lämmitin ei ole tarkoitettu eristys teknologian "märkä edessä."

Tuloksena on huono tarttuvuus paisutettu polystyreeni

siksi ison virheen monet kodin taiteilijat on, että he yrittävät työskennellä Penoplex samaan tapaan kuin perinteisissä styroxmuovi. Tämä johtaa siihen, että maali levitetään eristys, putoaa pois sitä, yhdessä vahvikeverkon, kuten kuvassa edellä.

Kuitenkin käsityöläiset kehitetty eristysteknologia Penoplex julkisivu, jonka avulla voidaan saavuttaa laadukkaita tuloksia. Siinä kaikki, ja haluan kertoa teille.

Märkä julkisivu talotekniikan

Kustannukset suulakepuristettua polystyreeniä huomattavasti kalliimpaa kuin tavanomaisten vaahtoa. Siksi on järkevää soveltaa penoplex vain, jos se on todella tarpeen ominaisuuksia kuten lujuutta ja kosteuden kestävyys. Esimerkiksi hyvä ratkaisu on eristys korkki Penoplex tai kellariin.

Penoplex julkisivu eristys tekniikka käsittää kuusi vaihetta:

Järjestys rakennusurakoiden toteuttaminen

Seuraavaksi katsomaan kullekin.

Suorittamaan Penoplex seinään eristys, on välttämätöntä valmistaa näitä materiaaleja lisäksi lämmittimen:

 • liima vaahto Penoplex, esimerkiksi "Penoplex";

Liima vaahto suulakepuristettua polystyreeniä vaahto

 • eristys tulpat (sateenvarjot);
 • lasikuitu mesh;
 • kuiva liimakoostumus polystyreenivaahtoa;

Liima seos Ceresit

 • julkisivu tartuntaprimeri;
 • julkisivu yleispohjamaaliksi;
 • rappaus kulmat;
 • ohjaimen (maa) profiili;
 • koriste kipsi ja maali.

Julkisivuihin korkealaatuisista materiaaleista tunnetuilta valmistajilta, erityisesti liimoja. Joskus myyjien kaupat tarjoavat analogit vähän tunnettu yhtiöt, jonka hinta on paljon pienempi. Kuitenkin työskenneltäessä Penoplex pienikin ero laatu voi olla ratkaiseva.

Vanha rappaus on poistettava

Ennen siirtymistä asennuslevyjä Penoplex, sinun täytyy valmistautua julkisivun, käyttäen seuraavia vaiheita:

 1. Poista kaikki roikkuu kohteita seinille - vesikourut, kynnykset, jne.;
 2. jos julkisivu seinät ovat alueita hilseily kipsi, ne täytyy ehdottomasti poistettava, syömällä 15 senttimetriä pinnan, joka pysyy varmasti;
 3. pinnan alla julkisivun välttämättä tarvitse käsitellä tai vahvistaa yleispohjamaaliksi. Jos seinät ovat sileitä, esimerkiksi betoni, ne täytyy käsitellä tartuntaprimeri.

Sillä pohjamaali käyttää telalla. Sen kanssa, soveltaa ohut kerros nestemäistä. Kuivauksen jälkeen seinät, toista.

Nyt voit aloittaa eristyksen asennusta.

Asennus Sokkeli profiili

Teknologia seinien suulakepuristettua polystyreeniä näyttää tältä:

 1. ensinnäkin pitää asentaa maahan profiilin pitkin kehä talon. Lukita sen, käytä vaarna-kynnet.

Muista, että profiilin tulisi sijoittaa vaakasuoraan, joten parhaillaan asennuksen, käytä aina tasolla;

 • Nyt meidän täytyy hakea liima vaahto takana eristelevyjen. Liima levitetään levyn kehä, ja maalivahdin;
 • Levitä liimaa penoplex

  1. Penoplex asennus alkaa kulmasta. Levy työnnetään maaperän profiili, ja painetaan seinää vasten. Tässä tapauksessa on tarpeen tarkistaa aseman tasosta.

  Tämän periaatteen mukaan on asennettu koko ensimmäinen rivi. Kokeile samassa paikassa kiukaan mahdollisimman lähellä toisiaan;

  Esimerkki sijainti suulakepuristettua polystyreeniä arkkia seinälle

  1. Liimaamisen jälkeen ensimmäisen rivin voi edetä toiseen. Muista, että levyjen lämpöeristyksen on sijoitettava seinälle lomittain ja ligaation kulmissa. Näin täytyy liittää koko julkisivun;
  2. Sitten sinun täytyy tehdä eristyksen ikkuna- ja oviaukkojen. Tämän käyttää levyn paksuus on 2 cm. Leikkaa niiden aukon leveys ja liima liima vaahto.

  Leikata penoplex, terävällä veitsellä tai sahalla asennus hieno hampaat;

  Kaavio asennus tulpat

  1. kovetuksen jälkeen liima korjata penoplex vaarnat. Ennen asentaa tulppa, Säädä syvyysvaste niin että reikä sai senttimetri ja puoli pituus vaarna syvemmälle. Jos lopetat siellä, merkitse poraussyvyys teippiä, mutkainen se on pora.

  Piirijärjestelyn vaarnat

  Jälkeen aukot, sinun on asennettava tulppa, ja sitten pisteet edellyttäen naula. Cap ankkurit on aina hieman upotettu.

  Kanta vaarna jokaisessa kulmassa levyn, ja yksi tai kaksi keskellä, kuten on esitetty edellä olevassa kaaviossa.

  Rinteillä Mount penoplex tappeja ei tarvita.

  Tällä ulkoseinäeristeiden Penoplex valmiiksi, on enää vain tehdä hyökkäys päättyi oikein.

  Täyttämällä aukot vaahto liimalla

  Pinnan esikäsittely vahvistaminen

  Koko salaisuus tämä teknologia on tuottaa suulakepuristettua polystyreeniä myöhempää viimeistely.

  Ohje näyttää tältä:

  1. jos eristys levyjen välissä on aukkoja, ne tulisi ehdottomasti täyttää liima vaahto;
  2. varmista, että kaikki tulpat on asennettu oikein. Jos on hylsyt, jotka työntyvät pinnan yläpuolella eristyksen, ne on leikata veitsellä kokoonpanoon, ja ensi asentaa uudet tulpat;

  Esimerkki pinta karhennusta Penoplex

  1. pinnan alapuolella seinän pitäisi ehdottomasti käsitellä hiekkapaperilla, erityinen float vaahto tai jopa piikkitelauksen. Tässä toiminnassa on pinnan karhennusta parantaa tartuntaa liimalla;
  2. sen jälkeen penoplex peittää kaksi kerrosta liima-aluketta, joka myös välisen adheesion parantamiseksi materiaalien;

  Liimaus kipsi nurkka

  1. että työn suorittamisen täytyy liittää rappaus kulmat kaikkien ulompien kulmat kuiva liimakoostumus, laimennetaan vedellä. Kun osien asentamista tarkista niiden tilan tasolle.

  Liimaus ruudukon Penoplex

  Penoplex lisättävä seuraavasti:

  1. ennen kaikkea, liiman levitys on kuiva seos veteen, mukaan valmistajan ohjeiden;
  2. Käytön aloittaminen vahvistamalla ikkuna- ja oviaukot. Tehdä tämän, leikkaa niin, että verkko on sijoitettu päällekkäin kiertymä kulmissa.

  Liimaamiseksi silmän laittaa rinteessä liimaliuokseen hammastetulla lastalla. Kiinnitä mesh linjaan, ja käyttää sitä tavallista lastalla niin, että se on täysin peitetty liimalla;

 • Samaan periaatteeseen kiinni kätensä lasikuituverkkoa seiniin julkisivun;
 • kuivauksen jälkeen päällysteen seinät ja rinteillä ohut kerros nestemäistä liima-liuos. Tämän kerroksen tarkoituksena on poistaa hienoja epäsäännöllisyyksiä seinäpinnan.
 • Soveltaminen kipsi

  Nyt meillä on odotettava liiman kuivuttua ja soveltaa koristeellinen viimeistely.

  Työ suoritetaan seuraavassa järjestyksessä:

  1. julkisivu pintakäsitellä yleispohjamaaliksi Edellä kuvattu;
  2. Kuivauksen jälkeen alukkeen tulisi laimentaa veteen, koriste kipsi, kiinni valmistajan suositusten;
  3. Sitten koostumusta levitetään pinnalle ohut kerros;

  Vaihtoehdot saumausta kipsi toukantuhot

  1. Muutaman minuutin kuluttua soveltamalla kipsi, se tarvitsee pyyhkiä viiste, pyörivin tai edestakaisin. Tämä menettely antaa pinnan tietty rakenne.

  Muista, että saman seinien sovellettu koriste kipsi on tarpeen kerralla. Muuten yhteinen tila on ilmeinen;

  1. Nyt on tarpeen maalata julkisivun käyttäen julkisivu maalilla. Päällyste levitetään ohut kerros julkisivun maalaustela. Kuivaamisen jälkeen ensimmäinen kerros maali, menettely on toistettava.

  Usein kotimaan käsityöläiset kysyä foorumeilla - suljet loppuun kiukaan lämpeneminen seinät kerrostalon? Näitä tarkoituksia varten, voit käyttää laskuveden jotka asettavat korkit taloja.

  Tällä seinän eristys ulkopuolella Penoplex päätökseen.

  Penoplex voidaan menestyksellisesti käyttää lämmöneristykseen julkisivun kuitenkin on tarpeen noudattaa tiukasti tekniikan edellä mainitut. Lisäksi perehtyä, voit videosta tässä artikkelissa. Jos joitakin kohtia et ymmärrä, jätä kysymyksiä ja kommentteja, ja vastaan ​​teille käsillä lähitulevaisuudessa.

  Ulkoseinäeristeiden Penoplex - Tekniikka

  Kysymys säilyttämisen lämpöä talossa on erittäin tärkeää monille omistajille omakotitalojen, hotellit ja muut rakennukset, lämmitetään erillislämmityksen. Penoplex julkisivu eristys, munivat tekniikkaa, joka ei aiheuta mitään ongelmia, yhä useammin käyttävät ihmiset voivat luoda talossa mukavan lämpötiloissa ja vähentää sähkölaskun maksamiseen kuluja.

  Mitä tarvitaan eristystyöt?

  Nykyään lähes jokainen ihminen asuu kotona, voi ilman ongelmia lämmittää rakennuksen julkisivuun kädet vaahto (video yksityiskohtaisesti kaikki vaiheet näitä teoksia löytyy myös julkaisu).

  Tyypillisesti tällaisia ​​töitä, käyttäen tyyppi polystyreeni - suulakepuristettua polystyreeniä (Epps) ja vaahto (penoplex, VPP-pistettä). Ja jotta voidaan ymmärtää, mikä niistä sopii parhaiten eristyksen kotiisi, harkitse molemmat vaihtoehdot.

  Tämä materiaali voidaan helposti asentaa ennalta linjassa seinämän päällekkäin. Julkisivu eristys vaahto kotona, ja suurin osa niistä, toteutetaan alueilla, joilla on merkittäviä takaisku talvella. Vaikka tänään Tässä vaihtoehdossa Lämpövarastoinninkestävyyden keinona myös niille ihmisille, jotka asuvat keskustan alue maapallolla. Mutta tässä tapauksessa - se ei ole vain eriste, mutta myös tapa säästää rahaa.

  • helppo asennus;
  • riittävän suuri lujuus ja alhainen paino;
  • vähennetään lämmönjohtavuus;
  • kosteudenkestävyys;
  • koska vaahto eristys kotona, voit viettää paljon vähemmän energiaa lämmitykseen koteihin;
  • edullinen hinta sekä eristävän vaahdon penopolistrirola ja komponentteja, joita tarvitaan varmistamaan se,
  • monenlaisia ​​ulotteinen kankaalle kokoisia poimia tätä mahdollisuutta, joka soveltuu lämpöeristys tietyn rakennuksen.

  Mutta samaan aikaan, on olemassa joitakin haittoja:

  • poikkeama säännöistä kokoonpano estää tällaisten energiaa säästävä ja pieniä puutteita vähentää sen tehokkuutta;
  • juuressa tämän tyyppistä materiaalia sisältää haitallisia epäpuhtauksia, mutta Penoplex eristetty vain julkisivuihin, jonka yli päällyste levitetään, joka mahdollistaa neutraloimaan negatiivinen vaikutus kemikaalien;
  • Pienille jyrsijöille voi vahingoittaa lämpöeriste, joka puolestaan ​​vähentää tehokkuutta eristys yksikön;
  • palavuus materiaali;
  • lyhyt käyttöikä.

  Hankkia paras kulutushyödykkeiden valmistaja, joka on saatavana lisenssin tavaroita.

  Valitettavasti halpuuden tuotannon tämän luokan paitsi houkuttelee potentiaalisia asiakkaita, jotka haluavat oman kädet lämmin julkisivu talon vaahto, mutta myös häikäilemättömät yrittäjät voivat myydä tällaisia ​​tuotteita ei ole kovin hyvä laatu.

  pursotettu penopolistrirol

  Tässä suoritusmuodossa, kuten edellä on mainittu, esittää samaa VPP, mutta se on parempi suorituskyky ominaisuuksia, joilla on osittain korjattu haittoja. Epps Edut:

  • talo julkisivu eristys suulakepuristettua polystyreeniä tarjoaa tukeva ja kestävä pinta, mieluummin kuin laite käyttämällä julkisivu VPP: tä;
  • alhainen syttyvyys;
  • korkea tiheys ja, näin ollen, vahvuus;
  • helppo asennus - monet Epps varustettu erityisellä lukitusjärjestelmä, joka tarjoaa tiheästi pakattuja maalauksia;
  • kosteudenkestävyys;
  • pitkä käyttöikä;
  • lisääntynyt lujuusominaisuudet - Epps käytetty ulkotilojen somistamiseen taloja, sekä pohjakerrokset, kellarit, jne

  Kuten haitat Epps, niin ne voidaan katsoa suhteellisen korkea lämmönjohtavuus, joka vaatii valinta paksumpi kangas, jotta vältetään lämpöhäviö. Lisäksi kiukaan asennusta vaatii taitoa. Ja lopulta vaahtoeristeen julkisivun tulee halvemmaksi kuin käyttämällä Epps.

  Niin, että esimerkiksi julkisivun eristys vaahto kädet, harkitse listan materiaaleista, joita tarvitaan tämän tehtävän. Täydellinen ymmärrys tällaisten toimenpiteiden kustannukset, määrä tarvikkeiden osoitetuista perustuu 1 tapetit:

  • Ensisijainen pohjamaali - 0,25 litraa;
  • liima komposiitti - 10 kg;
  • Polystyreeni - 1;
  • ankkuri muodossa sieni - 8-10 kappaletta;
  • vahvikeverkon - 1,3;
  • Tasoitus Foundation - 500 grammaa;
  • aluke, joka sisältää kvartsihiekkaa - 330 g;
  • koriste kipsi - 500 grammaa.

  Tämän lisäksi se ottaa toisen, ja muut materiaalit:

  • ohjauskiskot, jonka leveys riippuu eristeen paksuus;
  • kulmat vahvikeverkon rappaus rakenteiden kulmissa;
  • vaahto - parempi, jos se on ammatillinen tuotelinjan;
  • hiomakankaalla kovuudeltaan;
  • ruuvit erikokoisia.

  Ostaa rakennusmateriaaleja on tarpeen varata. Vähimmäismäärä, on 15% kunkin materiaalin.

  Työkalut - se on jotain, jota ilman lämmittää talon omin käsin vaahto ei toimi. Joten, suorittaa asennuksen eristyksen, tarvitsemme seuraavat työkalut:

  • portaikko;
  • lastalla erikokoisia;
  • Rakentaminen veitsi;
  • luotilankaa varten väli piirien suoran;
  • lauta;
  • rakennus taso ja pituus ei ole pienempi kuin 1 metri;
  • ruletti;
  • kauha sekoittamalla liima-emäs;
  • kootaan sekoitin, mutta ilman tällaista pora voidaan käyttää erityisellä suutin-sekoitin;
  • ruuvimeisseli;
  • kumivasaraa;
  • punssi;
  • rullan, jolla on pitkä kahva.

  Spesifisyys leikata vaahto julkisivu

  Riippumatta siitä, kumpaa vaihtoehtoa valitset kaiken kotiin, vaiheittainen asennus ohjelmaan on sama: seinällä talon liiman agentti. PPP asennetaan sitten, joka on kiinnitetty tappien avulla. Edelleen, kulmissa rakennusten on lujittavan, minkä jälkeen koko kehän ulkoseinän kipsissä.

  Sijaitsee päälle kipsi lujiteverkon-serpyanka, joka on kiinnitetty puttying. Ja viimeinen vaihe tulee koriste kipsi, joka voidaan helposti maalata mitä tahansa väriä haluat.

  On syytä huomata toinen kohta: Jokainen kipsi kitti ja käsitelty likaa, jolloin parannetaan sen jälkeen päällysteen tarttuvuus kyky.

  Harkitse jokainen vaihe vaahtoja kotona omin käsin.

  Valmistamiseksi etukäteen seinät

  Eristelevyt sopivat hyvin sileä seinät, joten ensin ne on kohdistettava. Voit tehdä tämän, meillä puhdistaa seinämien talon vanhan pinnoitteen lastalla ja korvaa välejä. Jos kodin seinien on kohokuvioita, jonka korkeus on suurempi kuin 0,5 cm, on parempi poistaa vasaralla tai vasara. Kun taas tarkempi kohdistus voi olla tarpeen vahvistaa verkko, joka on kiinnitetty avulla kitti.

  Kun seinät tasataan, sinun täytyy antaa heille kuivua kokonaan, sinun täytyy käsitellä niitä pohjamaalilla.

  Koska tämä rakenne-elementtiin on mahdollista säätää tasaisuus annetun eristys. Kiinnitetään profiili haltijoille kuljettaa vaarnat tyypin "gribok9raquo,, koko 6-7 mm.

  VIDEO: Kuinka liitetty maaperän profiili

  Asennus paneelit paisutettu polystyreeni

  Ennen kuin käytät liimaa komposiitti, lue huolellisesti kaikki valmistajan suositusten, koska juuri ne osoittavat menetelmän ja osuudet seoksen laimentamista.

  Levitetään liimaa ei seinään, kuten monet kokematon rakentajat, ja pinnalle eristävän kankaan, täyttämällä sen koko kehän. Vaihteessa paksuus liimakerroksen riippuu siitä, miten sileä seinä.

  Muuttamisesta polystyreeni laatat alkaa pohjasta. Älä unohda laatiessaan lämpöeristeenä valvoa tasaisuus seinäpinta. Ja kyllä, Eristä rinteillä ikkunat, koska puuttuminen lämpöeristysmateriaalilla näillä alueilla voi johtaa lämpöhäviö.

  Järjestelmän kiinnitys arkkia

  Nivelet levyjen tule antaa rajalla ikkunan tai oviaukon, se aiheuttaisi merkittävää lämpöhäviöitä.

  Ulko sisustus oli kestävä ja tiukka ote lämpöä ikkuna- ja oviaukkojen käytetään Penoplex fragmentteja leikattu muoto kirjain "G9raquo; 20 cm leveä.

  Kun kaikki seinät on peitetty VPP, sinun on annettava vähintään kolmen päivän tällä grafiikalla, niin että se on täysin kuiva. Määrätty aika onnettomuuden korjata kunkin kerroksen materiaalin 4-5 tappien tyypin "gribok9raquo, asettamalla ne reunat ja keskellä sen termoplity.

  Ja sitten on vain vahvikeverkon kiinnitetty nurkkaan, kitti kaikki ja käsitellä seinän koriste kipsi.

  Tietäen koukeroita tämän asennustenologialla lämmöneristeeseen voi helposti lämmittää talon omin käsin vaahto, säästää rahaa puhelun työntekijöitä, joiden palvelut eivät ole niin halpaa, ja alentaa laskut polttoaineen.

  VIDEO: Miten eristää talon Penoplex

  I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • 01.13.2018 »Moonshine Brownie

  1 Brownie oli ensimmäinen pontikka. Ostin sen tietämättään mainonta johti. .