Julkisivu Yksityinen budinkіv kuva

Kauniin lopputuloksen julkisivu talon - omakotitalon 40 kuvat

Haluatko tietää, mitä voi olla tyylikäs ja moderni sisustus julkisivun? Kuva seuraava omakotitalot näyttää tämä!

Nykyään on olemassa laaja valikoima viimeistely materiaaleja, jotka mahdollistavat luotettavan ja todella kaunis julkisivut. Ennen kuin päätät mikä on lopetus julkisivun kodin, kannattaa kiinnittää huomiota ominaisuuksia näiden materiaalien ja päättää, mitä haluat suunnitella julkisivun omakotitalon lopussa. Kuvat kerätään tämä artikkeli auttaa sinua valitsemaan oikea väri julkisivun kotona, sekä materiaalien yhdistelmästä. Täältä löydät kauniita julkisivuja yksityiskodeista eri tyylejä ja värejä!

Valintaan viimeistelymateriaalit julkisivujen omakotitaloalueella - ei ole helppoa, koska niillä kaikilla on omat etunsa ja haittansa. Ymmärtävät tämän, ja tietäen valintasi, olet varmasti yksinkertaistaa tehtävä itse. Mukavia lukuhetkiä, ja älä unohda jakaa inspiraation ystäviesi kanssa!

Tärkeää! Kun on suunnittelu julkisivujen, on syytä ottaa huomioon myös sisustus taloa. Emme voi sallia dissonanssin välillä ulkoa ja talon, niiden pitäisi olla sopusoinnussa, työskentelevät yhteen ääneen, niin tulos on harmoninen perhe pesä, joka pystyy antamaan isäntiensä lämpöä ja mukavuutta.

Kaunis talo julkisivut - valokuva julkisivut paneelit

Tai, kuten sitä kutsutaan, sivuraide. Ensimmäisen periaatteen kutsutaan sivuraide laudoista, naulataan seiniin siten, että kukin ripustettu yli ylemmän kerroksen ja alemman helposti veteen rulla alas. Nykyään ihmiset sivuraide hankki laajempi merkitys - siitä tuli omakotitalon julkisivun viimeistely puu-, metalli- tai vinyyli levyt. Seuraavaksi tarkastellaan ominaispiirteitä tämäntyyppisiä esimerkkejä.

Mikä on koristelu julkisivut omakotitalojen julkisivulevyjä? Katso kuvat.

Puinen julkisivut talojen valokuvassa

Julkisivu viimeistely puupanelointi Se tarjoaa hyvän eristyksen ja sitä pidetään ympäristöystävällisiä. Puun tämäntyyppisten suojakuoren otetaan yleensä tammi, setri tai mänty. Yhtäältä tämä lopetus julkisivun omakotitalon on kestävä ja kestää hyvin sääolosuhteet, mutta toisaalta - se vaatii enemmän huoltoa. Siten puinen paneelit Julkisivun vaativat vuosittaisen kemiallista käsittelyä, joka suojaa termiittejä ja muita tuholaisia.

Käyttöön voit kaunis julkisivut puutaloja - 6 kuvaa.

1

Viimeistely julkisivut metallipaneeleja

Käytännöllisin materiaalien viimeistelyyn julkisivut yksityiskotien sisältävät metalli paneelit Julkisivun, jotka ovat hyvin pitkiä ja vaadi huoltoa kuin säännöllistä puhdistusta. Kiiltävä julkisivu talon, koristeltu metallipaneeleja näyttää hyvin moderni ja houkutteleva, varsinkin kun se yhdistetään tällaiseen "teplymi9raquo; pintamateriaalit, kuten puuta ja kiveä. Tyypillisesti, valmistukseen näiden paneelien on alumiinia tai terästä. Mitä pidät tällaista viimeistely julkisivujen?

Talon edessä vinyyli paneelit

Vinyyli paneelit julkisivu Se vaatii vain vähän huoltoa ja sitä voidaan käyttää toimittamaan kaikenlaisia ​​taloja ja rakennuksia. Tämä on yksi kaikkein kohtuuhintaisia ​​vaihtoehtoja markkinoilla viimeistely materiaaleja julkisivut omakotitalojen, jota löytyy monenlaisia ​​värejä ja tyylejä (kuten puu, kivi, ja niin edelleen. D.). Huomaa, että vinyyli (tunnetaan myös PVC) on vahva eristys ominaisuuksia, mutta pienempi iskunkestävyys verrattuna puu ja metalli paneelit julkisivun. Ilme, se näyttää tältä koristelu julkisivujen valokuvassa.

Tiili julkisivut koteihin - 5 kuvat

Voit luoda kodikas ilmeen ja erilaisia ​​kuvioita, tiili on ihanteellinen pintamateriaali. Se on kevyt, kestävä, huoltovapaa, suhteellisen helppo asentaa ja tarjoaa hyvän eristyksen. Mitä muuta haluat? No, ehkä hieman vähemmän kuin omakustannushinta. Vaikka, kuten nämä kuvat osoittavat, sisustuksessa julkisivu tiili on sen arvoista.

Tiili ja kivi - kallein materiaali julkisivuja omakotitaloalueella. Sen lisäksi, että paljon rahaa, kivi myös joutua vakaviin työvoimaa investointeihin. Viimeistely kivi julkisivut - melko monimutkainen ja pitkä prosessi, on mahdollista niin usein näemme koteja, jotka ovat vain osittain viimeistelty kivi. Samaan aikaan, talo kivi viimeistely näyttää hyvältä, sointuu hyvin mihin tahansa ympäristöön ja voi myöhemmin myydä paljon korkeampi hinta.

Tässä ovat hämmästyttäviä kivi julkisivut - 7 valokuvaa.

Moderni päättyy betonijulkisivujen

Julkisivun viimeistely betoni on yleistymässä länsimaissa, ja voidaan olettaa, että tämä suuntaus on pian saa alas meille. Ensinnäkin on huomattava, että julkisivu talon vahvistuu betonilla, kun se on tarpeen olla vahvistettu rakenne. Tyylikäs "industrialnyy9raquo; katsoa näitä taloja, sekä kykyä betonin korostaa kauneuden puun ja muiden materiaalien, on johtanut siihen, että betonilaatat on laajasti käytetty koriste julkisivut. Mielenkiintoista, ja sinä, lukijamme, nauttia suunnittelu julkisivun kotona?

Viimeistely stukki julkisivu omakotitalon

Stukko julkisivu on työtä, joka voi selviytyä lähes kaikille. Koriste viimeistely Yksityinen stukki julkisivu talon voi näyttää erittäin mukava, varsinkin jos käytät kaarnakuoriaisten tai jokin muu kuvioitu kipsi. Mitä laatuominaisuuksia, kuten julkisivu koriste on hyvä kestävyys ja sään.

Muut viimeistely materiaaleja julkisivuja yksityiskotien sisällä keraamisia laattoja, asfaltin ja vyöruusu.

Paras ulkotilojen somistamiseen - joka tarjoaa asianmukaisen suojan säältä. Tämä on - tärkein asia, että sinun pitäisi harkita valitessaan kangas talosi julkisivua. Näiden materiaalien, jotka täyttävät vaatimukset vastarintaa, kylvää joka kaikkien helpompi asentaa, vaatii hyvin vähän huoltoa, hylkii kosteutta ja antaa hyvän eristyksen.

Toivottavasti pidit siitä! Jätä kommentteja, jotta voimme parantaa työmme!

Koristelu taloja julkisivut

Ja niin! Julkisivut taloja! Tämä «Make-Up» jokaisessa talossa, vaan käyntikortti huoneeseen!

Siellä vain ei tapahdu pintamateriaalit julkisivut ja jokin niistä tekee omakotitalon täydellinen ja vakuuttava omalla tavallaan. Runsaasti vaihtoehtoja ja valokuvien ideat johtavat vain umpikujaan kauhusta ja haluttaessa pukeutua talon. Miten koristele sen julkisivu omakotitalon, paljoa valokuvia malleja, mutta mikä mahdollisuus valita päättyy?

Anna sama, hieman laajentaa hyllyille tietoa lajikkeiden viimeistely omakotitalon julkisivut ja katsoa kuvan vaihtoehtoja valokuvagalleriamme alla.

 • Julkisivu kipsi;
 • Etulevykaiuttimen tiili;
 • Posliini laatat ja klinkkeriä laatat;
 • Kiviseinä;
 • Edessä patruunat;
 • Tarpeeksi suosittuja nykyään talot valmiiksi - julkisivupaneelit, on edullinen, käytännöllinen ja mukava tarpeeksi päätöksen valitessaan julkisivua omakotitalon;

Usein julkisivu talon valitaan kaunistella omakotitalon, mutta julkisivu - ei ole vain koriste, mutta myös seinät ja lämmöneristys kotona, vaikka tämä ei ole mahdollista valokuvaa nähdä, mutta silti! Kaunis julkisivut omakotitaloalueella eivät ole vain kauniita, ne ovat kunnolla eristettyjä, suojattu ulkoisilta vaikutuksilta luontoa ja säilyttää lämpöä talossa.

Päättää, että henkilö kotiisi auttaa kuvan julkisivusuunnitteluun omakotitaloalueella edustettuna meidän kuvapankissa alla.

Kotisi antaa sinulle lämpöä ja mukavuutta, mitä olet etsimässä sitä!

Kun me rakentaa omakotitalon tai tehdä korjauksia siihen, meillä on tapana haluta.

Maiseman suunnittelu maalaistalon - on maailman mitä haluat luomaan alueellaan.

Kun se tulee laitteen telakan omakotitalon, on vaikea kuvitella, kuinka monta laittaa työvoimaa.

Maisemointi pihalla omakotitalon - ei ole helppo tehtävä kokeneellekin suunnittelija. Luo kaunis ulkonäkö.

Tänään on hyvin ajankohtainen sisätilojen puutalo - puu! Miten ei viileä, mutta puuta.

Kuistit ja terassit rakennettu talon enää uutinen, mutta ilman kyseistä laajentamista.

Korkki - perusta talon, tukevat seinät ja kylmältä ja kosteutta alla, esimerkiksi.

Jos unelmoit oman kodin eikä puutarha, sekä täysin varustettu.

Kun se tulee suunnitteluun pihalla omakotitalon, muista myös ajatella sitä.

© HouseDiz 2018. Sisustus kuvat

Talonrakennusta

Vuodesta näkökulmasta ammattilaisia, julkisivun omakotitalon on sen arkkitehtoninen vaate, eli niin sanottu ulkokuori, joka määrittää ensivaikutelma ei ole vain rakennus, vaan myös sen omistaja. On tosiasia, että tyyli valittu viimeistely rakennuksen ulkopuolella, usein kuvastaa paitsi suosikki väripaletti omistaja, mutta myös hänen makutottumusten, ja joissakin tapauksissa, ja elämäntapa. Kuitenkin vaiheessa suunnittelu julkisivun talon Projektin on tärkeää määrittää materiaalivalintoja, jonka pitäisi olla paitsi houkutteleva ulkonäkö, mutta myös kaikkein toimiva. Käytettävien materiaalien tulisi olla korroosiota sokki, kosteus, kova lämpötilan muutosten vaikutus ultraviolettisäteet, ja olisi oltava korkea eristetty ominaisuudet ja absoluuttinen myrkyttömyys. Siitä, miten valita oikea tyyli suunnittelun julkisivun omakotitalon, ja kuinka valita sopiva rakennusmateriaalien puitteissa tyylillistä ratkaisut - lue tässä artikkelissa.

Suunnittelu julkisivun omakotitalon: mitä harkita?

Vuonna valintaprosessiin tyylillisiä ratkaisuja julkisivu on tärkeää ottaa huomioon ilmasto-olosuhteet alueella, jolla rakennus sijaitsee, sekä sen tiettyjä alueita. Ominaisuudet loppuun Lähellä on rakennus aivan yhtä tärkeää kuin miten hakea hänen hallussaan, riippuu siitä, sulautuu ympäröivään alueeseen, tai valitse valopilkku. Valitsemalla muotoilu, emme saa unohtaa, että moderni design ulkomaalainen mihinkään tiettyyn Canons tässä yhteydessä, rakennus-, sisustus viime vuosina onnistuneesti yhdistää kaksi tai useampia tyylillisiä suuntiin.

Suunnitteluun rakennuksen julkisivu, sekä ihmisen kasvot, sovelletaan tavanomaisia ​​lakeja "make-apa9raquo;, joissa todetaan, että kun hankausta koristeluun tahansa rakennuksen voidaan muuttaa lähes totaalisesti. Tässä yhteydessä parhaillaan päin julkisivun suunnitteluun ja kehittämiseen sen rekisteröintiä hanke on tärkeää ottaa huomioon mahdolliset pienimmätkin yksityiskohdat.

 • Psykologinen käsitys rakennuksen on täysin riippuvainen valitun värin, Master rakentaminen mieliala;
 • Riistää seinään tasainen yksitoikkoisuus, on tärkeää valita oikea tekstuuri materiaalin suunnittelussa julkisivun, joka antaa rakennuksen tietyn rakenteen;
 • Kuten yleisestä tyylillinen käsite talon, se riippuu harkittuja yhdistelmä kahdesta edellisestä suunnittelukomponenttien.

Materiaalin valinta: käytännön perusteet kysymys

Tieto kaikista vivahteet on tietenkin tärkeää, mutta käytännön puoli asiasta, nimittäin materiaalivalinnat julkisivujen, on yhtä tärkeitä. Joten, seuraavia aineita voidaan valita verhous rakennuksen julkisivu:

 • Ulkopuoli stukko, joka voi olla mineraali-, akryyli-, silikoni- ja silikaatti;
 • Laatta tai kivi;
 • sivuraide;
 • Lisäksi julkisivu voidaan koristeltu muuraus.

Kukin näistä vaihtoehdoista on tunnusomaista sen ominaisuudet, sekä etuja ja haittoja, joita käsitellään lyhyesti alla.

Kipsi: Materiaalin ominaisuudet

Julkisivu vuorattu kipsi, kutsutaan märkä, kuten "mokrye9raquo prosessissa käytetään viimeistely; teknologiaa. Moderni rakentaminen markkinoilla on tarjolla useita erilaisia ​​kipsistä koostumuksia käytetään vuori ulkoseinää.

mineraali kipsi, tunnettu siitä, että alhaisin kustannuksin, mutta samaan aikaan ja alempi sitkeys ja kestävyys, mikä tekee usein lopeta sen. Vaikka mukaan monet asiantuntijat, sitä ei pidetä merkittävänä epäkohtana tällaisen kipsi, erityisesti silloin, kun yhdessä edullisia ja ekologisen puhtauden käytettyjen komponenttien. Käyttäen mineraali kipsi varsinaista kohdetta, seinät, on valmistettu "dyshaschih9raquo; materiaalit ja eristetty mineraalivillalla tai basaltti laattoja. Lisäksi, asiantuntijat eivät suosittele mineraali kipsi viimeistelyyn läheisyydessä sijaitsevien rakennusten valtateiden, koska värähtely lähetetään joka tapauksessa seinään, edistää ennenaikaista halkeamien muodostumista;

akryyli kipsi, tunnettu siitä, jolloin korkein sitkeys ja vedenkestävyys, mutta materiaalin ominaisuudet aiheuttaa muodostumista käsitellylle pinnalle kalvon, joka estää "dyhaniyu9raquo; ja kosteuden haihtumista. Kuitenkin siinä tapauksessa, seinät, eristetty polystyreeni ja talot lähellä valtateiden, on edullista pikemminkin kuin haitta;

silikaatti kipsi Se voisi olla materiaalia, joka on sisällyttänyt useita etuja: suuri joustavuus, hengittävyyttä ja antistaattinen ominaisuuksia, joita sillä ei houkuttele pölyhiukkaset. Kun otetaan huomioon pitkä käyttöikä, tällainen kipsi on yksi kalleimmista, koska kustannukset materiaalin ja kustannusten asennustyöt;

silikoni kipsi, yhdistyvät kaikki edut edellisen tyyppejä, tuli hitti joukossa kaikki lajikkeet tarjoamia kipsi. Huolimatta siitä, että se on menestynein ominaisuuksien yhdistelmä kaikista tyyppisiä kipsistä, sillä se on ominaisuus demokraattisempi kuin kustannukset.

Sivuraide: ominaisuudet Tärkeimmät lajit

On seuraavanlaisia ​​sivuraide:

 • Polivinilhrodny sivuraide;
 • Puu sivuraide;
 • Metallipaneelijärjestelmät.

Jos puun käyttö sivuraide, uskottava, paitsi talon, mutta myös sen omistaja, on enemmän kuin vuosisadan, vinyyli sivuraide sen suhteellisen lyhyt toiminta, eikä voinut täysin vakuuttamaan kehittäjät niiden ympäristön turvallisuutta. Ja luottamuksen puute, muuten se ei ole perusteltu. Selittää miksi.

 • Käyttämällä vinyyli sivuraide edistävää muodostumista suojaava, tehokas ilmanvaihto-näyttö, joka ei estä "dyhaniyu9raquo; seinät ja auttaa ylimääräisen kosteuden poistamiseksi;
 • Vinyyli sivuraide on suora este vaikutuksen suoralta auringonpaisteelta sekä helppo puhdistaa ja pitkä säilyttää alkuperäisen ulkoasun;
 • PVC-materiaali ominaisuudet mahdollistavat tue palamista, mutta jos palo ei ratkea, sivuraide erittymistä haitallisten aineiden aikaan palamisen, jos sen sijainti ulkopuolelta ei vaikuta ilmaa sisälle rakennukseen.

Huolimatta siitä, että kestävyys tietyntyyppisten puu on huono, se ei vaikuta materiaalin kestävyys, koska se on tehty kyllästetyn puun (käsitelty paineistetun höyryn). Tällainen materiaali on tunnettu siitä, paitsi kestävyyttä, mutta myös resistenttejä epäsuotuisat tekijät.

Viimeistely julkisivu laatat: mitä etsiä?

Huolimatta siitä, että tämä tapa viimeistely julkisivun on melko yksinkertainen suunnittelu, se on paljon halvempaa toteuttaa ja on ominaista se, että noudatetaan tiukasti kaikkia tekniikan asennus sääntöjä.

 • On tärkeää tietää, että seinät muuraus tunnettu siitä, että alkuperäisen kutistuminen;
 • Olemassaolo useita laattoja käyttäen erilaisia ​​syitä liima sopivaa tyyppiä tietyn tyyppinen;
 • On olemassa monenlaisia ​​tiiliä, jotka simuloivat erilaisia ​​materiaaleja, kuten hienonnettu kivi tai tiili. Jos haluat lajin, älä laiminlyödä mahdollisuutta värin valinnan ratkaisuja laastin koostumuksen, jonka avulla voit lisätä ulkonäköä julkisivun ylimääräisiä loistoa.
 • Lisäksi saat mahdollisuuden yhdistää erilaisia ​​kuvioita, mutta on tärkeää ottaa huomioon niiden kokoa. Esimerkiksi, jolloin rakennuksen massiivisuus, vakautta ja monumentaalinen, sokkelin käytetään vuori suurin elementtejä, kun taas seinä on vuorattu pienempiä yksityiskohtia.

Tiili on pitkään ollut ruumiillistuma ansioita, ja kynnyksellä klinkkerin - jopa arvostusta. Koska päin tiili tehty vaiheessa rakennuksen seinät, ulkopuoli arkkitehtuurin rakentamisessa jo selville master. On kuitenkin olemassa aikoja, jolloin rakennus on jo rakennettu, mutta unpresentable ulkonäkö tekee turvauduttava tiiliä. Kun tämä on mahdollista?

Tästä on hyötyä, jos aiot rakentaa tuuletettu julkisivu, eli jätä venttiili ja ilmarako. Muuten, nopeutettu tuhoaminen puu, koska lauhde on muodostettu sisäpinnalle.

Suunnittelu julkisivu talo: miten asettaa pastissi?

Koska julkisivun suunnittelu on luova prosessi, jossa jokainen omistaa maan talon pitäisi olla tehokkaasti suhteessa niiden potentiaalia lennon mielikuvituksen, on tärkeää löytää keskitie, jolloin voit luoda julkisivu unelma. On olemassa useita tyylillisiä ratkaisuja koristeluun talon julkisivun:

 • Classic tyylillinen ratkaisuja;
 • Maa-tyyliin;
 • Tyylejä, jotka voidaan jäljittää Britannian ja Kanadan motiivit;
 • Rakennettu jugendtyylinen ja korkean teknologian;
 • Ja lopuksi, chalet tyyliin.

Classic suunnittelussa julkisivun maalaistalon

Suosio klassikoita maalissa julkisivun omakotitalon edelleen poikkeuksellisen korkealla. Piirre talojen julkisivuja, jotka on sisustettu klassiseen tyyliin ovat selkeitä ja oikeassa suhteessa muoto symmetrinen geometria ehdottomasti kaikki elementit julkisivun. Piirre suunnittelu ikkunat ja ovet on suorakulmainen muoto, tai olemassaolon koriste kaaria. Muut alueet klassinen on yksinkertainen, hienostunut ja vaatimaton. Puute varaosien voit katsoa eikä vähennä elegantti yksinkertaisuus julkisivun omakotitalon. Huolimatta siitä, että klassiseen tyyliin on selvästi nähtävissä halu minimalismi, emme voi sivuuttaa elementtejä osoittaa korkean aseman omistajan talon, kuten rikas massiivinen kaiteet, pylväät ja muut koristeellisia yksityiskohtia.

Maa tyyli: tyypit ja niiden ominaisuudet

Maa Style on kokonaisluku, joka sisältää useita tyylejä eri ominaisuuksia. Maittain tyyli todellinen kansallinen tyyli venäläisen kylän ja Ranskan Provence, ja cowboy tyyli Wild West, ja laajaa Alpeilla chalet style. Toisin sanoen se on monikansallinen maan tyyliin, jossa ilmentää tulli maan. Osana maan tyyliin käyttäen luonnon materiaaleja - kiveä ja puuta. Huolimatta siitä, että kivi voi olla keinotekoinen, käyttämällä nykyaikaista teknologiaa antaa hänelle mahdollisuuden tehdä lähes mahdoton erottaa luonnon. Tällainen tyyli olisi edullisin maa koteihin lähellä metsiä tai kukkuloille.

Ranskan Provence, joka on osa maan tyyliin, toisin kuin perinteiset maahan, kallistuessa lämmin sävyt, erilaiset halu kylmää, hillitty sävyjä. Suosikki tämä tyyli on valkoinen. Kuitenkin taloudellisista syistä, loppuun rakennuksen tyyliin Provencen voi olla melko kallista, mikä tekee usein lopeta sitä. Nykyaikaiset suunnittelijat tarjoavat järkevämmin koristeluun rakennuksen tyyliin Provence. Tämä design koristelu talon julkisivun tyyliin Provencen ehdottaa sekoitus nykyaikaisia ​​materiaaleja, esimerkiksi tuottaa verhous rakennusten sandwich-paneelit tai sivuraide, jättäen vain sokkeli, joka myöhemmin leikataan tyypillinen tyyliin Provencen kalliita luonnonkiveä. Kivi päin, jolle on ominaista lämpimät sävyt, sopivat täydellisesti ympäristöön ja maisemaan.

Piirre Ranskan Provence on valkoinen ikkuna jaettu useisiin osiin, samoin kuin kyky käyttää kirkkaita värejä koristella parvekkeet ja päädyt rakennuksia.

Aluksi syntynyt kohtaamiseen omaisuuden paimenet lomamaja huipulla suosiota. Kuitenkin käyttö puusta ja kivestä voi puhua siitä, että tällainen viimeistely on keskellä hintaluokassa. Eräänlaisena maan tyyliin, se on tyyli itämaisia ​​juuret, jotka tavalla tai toisella, voidaan jäljittää hänen näköisiä. Erityisesti läsnäolon itämainen juuret tarjoaa helpon katto ja yleinen helppous viimeistely.

Koteja minimalistinen ominaisuuksia ja industrialismin

Pieni talo sijaitsee kaupungin on ominaista selvä suuntaus teollistumisen ulkoa. Keskuudessa suunnittelijat ja asunnon ovat nyt huipussaan suosio minimalistiseen tyyliin, joka jäljittää selvä vetovoima tyylillistä ratkaisut hi-tech tyyliin. Peruskäsite rakennukset on sisustettu tämä tyyli on selkeys ja lyhyys muodon ja helppous suunnittelun.

Hi-Tech, joka imeytyy kaikki trendejä modernit trendit, ennen kaikkea ominaista mukavuutta ja toiminnallisuutta. Kun viimeistely rakennuksen julkisivun käyttämällä lasia, metallia ja muovia. Vakavuus ja yksinkertaisuus suunnittelun täydentävät värit - on enemmän valkoista, mustaa ja terästä.

Mutta nykyaikaa ei voi sanoa, että hän oli hillitty. Hän ei vetoa symmetrian ja on luonteenomainen piirre kaikkein odottamattomia sävyjä, erottuva yhdistelmä, joka mahdollistaa tarkasti simuloida luonnollista väkivaltaa maalien.

Julkisivun suunnitteluprojekti kotona: miten tehdä omia?

 • Ensimmäisen vaiheen hankkeen tavoitteena on kehittää suunnittelu luonnos, joka tapauksessa saatavilla ole asianmukaisia ​​taitoja voi tehdä itse tai hakea apua asiantuntija, voit ilmaista villeimmätkin toiveet, olipa talon sisustus klassiseen tai moderniin tyyliin.
 • Toisessa vaiheessa julkisivu. Jos talosi on jo rakennettu, on tarpeen tehdä mittauksia ja suorittaa visualisointi valitun tyylillinen suuntiin avulla tietokoneohjelmien, ja sitten valmistautua arvion, jossa otetaan huomioon valittujen materiaalien ja työmuotojen. Kuitenkin ilman erityisosaamista, emme suosittele teet sen itse, koska tämä vaihe hankkeen suunnittelua vaatii paljon tietoa koskien normatiivinen rakentamiseen, sekä markkinoiden ominaispiirteet nykyaikaisen rakennusmateriaalien.

 • Seuraava vaihe on hankesuunnittelu - koristelu. Tässä vaiheessa, voit turvallisesti luottaa niiden vahvuus ja ammattitaito itse. Prosessissa työ on tärkeää muistaa, että koko suoritus koko talon saa olla ristiriidassa suunnittelun yksittäisten osien seurauksena, kaiken pitää olla sopusoinnussa keskenään ja toteutetaan yhtenä tyylillinen suuntaan.
 • Neljäs ja viimeinen vaihe valmistelun ja kehittämisen suunnitteluprojekti on suunnittelutyö, jonka aikana voit toteuttaa kaikki toiveesi ja rakennuksen suunnittelu julkisivun. On tärkeää muistaa, että kehitys suunnitteluprojekti voidaan toteuttaa paitsi uutta kotia, mutta myös vanhoja. Ainoa ero on kyse koristelu vanha talo tarvitsee muokata vanhaa julkisivu, joka merkittävästi vaikeuttaa prosessia, mutta ei vaikuta lopputulokseen.

Custom design ratkaisuja suunnitellessaan rakennuksen julkisivun

Jos haluat erottua joukosta koteja, suosittelemme käyttämään seuraavia ajatuksia esiin tulleista niitä käsityöläisiä, jotka, kuten sinä, eivät halua sulautua koko massan.

Toki voittaa talon, julkisivu on koristeltu tuoreita kukkia. Voit tehdä tämän, seinällä on tarpeen vahvistaa alumiiniteippiä ja aseta ne ruukuissa täynnä tuoreita kukkia, jotka voivat tehdä talon houkutteleva ja epätavallinen ulkonäkö, elvyttää häntä;

Voit suorittaa stukki verhous talon, ja sitten tehdä niistä tahrata väri lipun kotimaansa tai maa, jossa asut. Tämä päätös tekee talon paljon kirkkaampi kuin yksi maalattu monotoninen värejä;

Nykyaikainen ratkaisu viimeistely rakennuksen julkisivu on sen vuori värillinen kannet muovipullot, jotka on täytetty pohjaan seinään nauloilla tai ruuveilla. Jos kotona on puu, tekee siitä paljon helpompaa, mutta joka tapauksessa, tärkein Tämän menetelmän vaikeus on tarve nostaa niin valtava määrä korkit. Jos keräät erivärisiä korkit, voit levittää seinään monimutkainen piirustukset;

Toinen ei-standardin ratkaisu rakennuksen julkisivuun verhous käyttää lasipurkkeihin, jotka on aseteltu, kuten tiili.

Siten ruumiillistuma unelmansa suunnittelussa rakennuksen julkisivu, voit tehdä itse, mutta jos et ole varma niiden kykyjä ja taitoja, katso ammattilaisen apua, joka pystyy toteuttamaan toiveesi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita

© Building portaali StrPort 2011-2016. Artikkeleita korjaus-, rakennus- ja rakennusmateriaaleja.

Kopioi tiedot sivustosta on mahdollista vain luvalla julkaisijan tai suora viittaus lähteeseen. oikeudelliset perustelut

1