Jouset leikkaamiseen laattojen

Mitä ja miten leikata keramiikka?

Sisällys:

Leikkaamiseen laatat on monia tapoja ja työkaluja: manuaalinen ja sähköinen Laattaleikkuri, bulgaria, reikäsahaa (muodossa liitteet porata), lasileikkuri, pihdit, vannesahan, manuaalinen laatta leikkuri. Ennen seinän kate, tai lattian, sinun täytyy päättää, mikä on paras leikata keraamisten laattojen.

Tämä on manuaalinen työkalu, jota on helppo käyttää pienten työtä. Lasileikkuri voidaan leikata nopeasti, mutta sen käyttö ei ole tehokasta suuria määriä työtä.

Se ei myöskään sovellu toimi graniittia.

Tämä työkalu on käytännöllisin leikkaamiseksi suojamateriaalin. Laatta on asetettu laitteeseen, jonka jälkeen vaunu siten, että leikkuulaite on ajettu käsin. Saatu materiaali leikataan ennalta merkitty osa.

Käsintehdyt Laatta on helppo käyttää, sitä voidaan käyttää suorittamaan työn nopeasti. Kustannukset Tällaisten laitteiden ei ole korkea. On huomattava, että tämä työkalu ei salli leikata nauhat alle 5 mm: tässä tapauksessa meidän täytyy vielä käsitellä laatta reuna, poistaa kaikki väärinkäytöksiä, joita ei voida välttää.

Prosessissa työskennellä käsin laatta leikkauslinja on merkitty merkkigeenin avulla, ja sitten yhdistää sen pyörän. Laatat on kiinnitettävä yhdellä kädellä ja toisella kädellä kädessään erityistä kynää, hieman ripaus venyttää Wheel kohtaan "itse."

pyörä syöttö suoritetaan vain kerran: on välttämätöntä saada laatu leikkaus.

Split laattoja käytetään erityistä "siivet": ne on asennettu alle keskelle laatat alareunassa kahvan, jota painetaan käsin kohtalaisen jyrkkä liike. Tämän seurauksena, laatta on jaettu osiin. Terävät kulmat tarvittaessa lievittyvät hioma levy vaimennin.

Sähköinen laatta voit saada täysin suorat palat pyöristetyt ja sileät reunat: se erottaa tämän työkalun yksinkertaisempi laatta. Muita etuja: kyky suorittaa muodon leikkaus, sitä voidaan käyttää leikatut pienempi kuin 5 mm leveä, ja toimia minkä tahansa kovuus materiaali (mukaan lukien graniitti). Lisäksi, kun työskennellään Elektroplitkorezy ei muodosta pölyä: yhdessä pieniä keraamisia on talletettu tankissa veden kanssa.

Haitat tätä työkalua: kalleus sekä tarve noudattaa turvallisuusmääräyksiä. Lisäksi veden altaaseen on vaihdettava säännöllisesti, muuten terä tylsyy.

Toimintaperiaate Tämän työkalun ovat: leikkauslevyn kastuu, päälle vettä, niin että pölyä ilmassa, ja timanttihiomatyökalun työskentelee useammassa lieviä olosuhteita. Tässä tapauksessa laatat liikkuvat pyörivän veitsen, jossa on voima, joka riippuu ominaisuuksista ja ominaisuudet keraaminen terä. Laatat, jotta vältetään sen tuhoamista tärinä ja häirintä terä on kiinnitetty työpöydälle.

Kun käytät tätä työkalua, käytä suojalaseja, käsineet (käsineet), sekä turvatoimet käsiteltäessä leikkuriin.

Avulla myllyt voidaan tehdä ja suora leikkaus ja kihara. Kuitenkin osat reunat ovat karkeita kanssa rosoisia reunoja. Tässä suhteessa, leikkaamalla hiomakoneen voidaan tehdä vain, jos ei ole suora reuna myöhemmin piilossa (mutterin alle tai sokkelin). Roolissa "karkea" Bulgarian työkalu timantti levy on erittäin helppoa: laatat ei tarvitse valmistella, ei vaadi veden käyttöä. Mutta on muistettava, että leikkaus mylly tuottaa paljon pölyä ja pienet roskat, joten suojalasit ovat ehdottoman välttämättömiä. Tarvitsemme myös kuulokkeiden ja työkäsineitä.

Tätä työkalua käytetään karkean säädön materiaalista tarvittavaa kokoa, poistaa ympärileikkaamattomat, terävät kulmat ja reunat jälkeen käyttäen toista terää. Oksasakset voi tehdä laatta tahansa, jopa täysin pyöreä muoto. Edut lanka leikkureita - alhaiset kustannukset ja helppokäyttöisyys, puute - lehdet särmät, jotka täytyy veistää hiomalaikka. Tässä suhteessa, pihdit käytetään vain kuin puhkaista.

Reikäsahaa on varustettu Kovametallikärki ja se on suunniteltu leikkaus reikiä keramiikka, luonnon ja keinotekoinen kivi. Korvaamaton työkalu leikkaus reikää vesiputket, laatat voidaan leikata niin pehmeä, niin yritys. Haitat työkalu on se, että jotta saadaan reikien kestää kauan ja kuumentamalla laatat korkeita lämpötiloja.

Sitä käytetään muotoleikkaus keraamisten laattojen. Se on kiinnitetty tavanomaisella vannesahan. Leikkaus tällainen merkkijono voi vain seinälaatat, niin kerroksessa on suuri kovuus, joka johtaa tuhoutumiseen leikkaus ruiskuttamalla. Edut Tämän laitteen: mahdollisuus saada luku leikata minkä tahansa muotoinen suhteellisen tasaiset reunat. Haitta - pieni elämän ja monimutkaisuus jäljellä: klo teräviä nykäyksiä aikana voi pilkkoa kiillettä etupuolella laatan.

© 2017

Katsaus Työkalu keraamisten laattojen

Keraaminen - yksi suosituimmista tyyppisiä koristeluun kylpyhuoneisiin, käytävillä, portaissa ja keittiöt. Että lattian ja seinien vaatii usein leikkaus yksittäisistä elementeistä, leikkaamalla reikiä putken kotelot tai viestintäkanavien kautta. Teollisuus tarjoaa hyvän valikoiman työkaluja ja apuvälineitä, jotka kuvaamme alla.

Tyypit ja ominaisuudet työkalun

Kun työskennellään laatat täytyy harkita sitä, että työkalut on jaettu kahteen sarjaan: koti- ja ammattikäyttöön. Ensimmäinen luokka - edullisia tuotteita kertaluonteinen tai harvinaisia ​​käytettäväksi kotona, työskentelee standardi pienet laatat. Toinen - yksiköitä pysyvästi tai usein toimintansa keskisuurten ja suurten-alue esineet, joita käytetään keramiikan, kiven, lasi, metalli minkä tahansa kokoisia tai tiheys.

Leikkuun laatat on jaettu kahteen tyyppiin:

steklorez - tuote soveltamiseksi viillot tai naarmuja keramiikkaa, posliinia tai lasia, jota seuraa kontrolloitu Lohmann tuotteita. Tuottaa timantti, öljy, rulla, tai pyöreä pobeditovye lasittajan. Käytetään yhdessä pihdit katkaisemista osia leikattu ja kohdista leikkauslinja.

rautasaha metalli kädessä liina laatta - tämä on yksi lajikkeiden sahat, joka koostuu runko ja kärjessä. Keramiikka ja posliini laatat valmistetaan erityistä kankaalla-merkkijono karbidi tai päällystetty (timantti, volframikarbidi, jne.). Tämän työkalun avulla voit leikata laatta standardia tai suorille ja jopa tehdä pyöreän aukkoja.

laatta mekaaninen - mekanismi, jolla tasainen leikkaus keraaminen, sintrattu, posliini, posliini laatat. Saatavana edullisia kuluttajien malleja ja kehittyneempiä ammattilainen. Ensin yksinkertainen vain laatat pieni koko voidaan leikata ne - jopa 40 cm pitkä. Tuotteet eivät ole liian raskaita (10 kg), ei tarvitse voidella, joten lyhytaikainen, vastareaktio tela voi saavuttaa 4 mm. Jälkimmäinen on enemmän tukeva rakenne, korkea laatu leikkaus levyt on varustettu lisälaitteiden (pyöreä leikkurit konsolin zausovki 45 °, ohjaa, liikkuva alue, ja muut.). Amatööriyksiköille on erityisen helppo leikata laatat lattia, koska se on verrattuna seinään vahvempi ja paksumpi.

Poraa tai ruuvimeisseli erilaisia ​​porat ja bittiä keramiikka ja posliini. Tällä työkalulla kiinnitysreiät leikataan, ja eri viestinnän (putkistot, kotelot, jne.), Valmistetaan suoraan leikkaukset ja monimutkaisia ​​muotoja.

Keraamiset kruunut.

LBM tai Bulgarian levyjä, jonka avulla on mahdollista muodostaa tasainen tai muotoiltu palat, pitää zausovku (hiotut sahauksen alle 45 ° C) leikkaa tai ylijäämä sovituksessa. Yleisesti käytetty yleisiä tai erityisiä suuttimia: Diamond ympyröitä tai kupit kivi, hiomalaikat sarjassa "bug" ja muut.

pistosahat web keramiikka ja posliini - kätevä keino tarkka prirezki laatat, sekä muovattujen aukkoja myyntipisteissä ja kytkimet, ohittaa viemäri ja vesijohdot.

Sahaus keramiikkaa.

Laatta leikkurin mobiili - se on eräänlainen moottorisahan mukaan toiminnan periaate on samanlainen kuin LBM. Suurin ero on, että mekanismi on optimaalinen keramiikka ja kiven rakenne, joka on varustettu ergonominen kädensija, kätevä tukea, mahdollisuus vaihdella levyn sukelluksen syvyys, kaltevuuskulma ja erityinen "pistorasiat" kytkemiseksi pölynimuri, jossa on säiliö jäähdytysvettä. Tämä työkalu voi leikata laatta juuri asetettu kokoa tai tehdä kihara lovien hieman heikentää tai viettää zausovku.

Plitkorezny kone Vesijäähdytteinen tai mokrorez - tarkkuusmittalaite Professional Series, joka koostuu tärkein foorumi, leikkuuelementtiä, moottorin ja järjestelmän. Sen tarkoituksena - leikata keraamisia tai kivi tuotteita tahansa paksuiset suuria määriä.

waterjet kone - erityinen laite, joka voidaan käyttää paitsi leikata laatat täysin suora, vaan myös tehdä työtä monimutkaisia ​​järjestelmiä, kuten kuvia, jossa on paljon mutkia tai geometrisia muotoja.

Työkalun valinta riippuu:

 • työn laajuus,
 • kustannukset ostetun yksikön
 • paksuus ja laatu keraamisen tai keramiikka laatat,
 • läsnäolo monimutkaisten osien (kulmat, mutkia, putket).

Tietenkin vuori lattialaatat kylpyhuoneessa kädet eivät tarvitse ammatillinen kivi-leikkaus Elektrostanok 20 000 ruplaa. Voit vuokrata laitteen, mutta meidän mielestämme se on tarkoituksenmukaista hankkia yksinkertaisia ​​tai universaali työkaluja, jotka ovat hyödyllisiä tulevaisuudessa muihin tehtäviin. Esimerkiksi, hyvä lasi leikkuri, palapeli, pora tai jauhin joukon vastaavista suuttimista.

Arsenal koki tiler yleensä runsaasti erilaisia ​​käden ja sähkötyökaluja. Ja se on perusteltua, koska läsnäolo erilaisia ​​laitteita puhuu ammattitaitoa ja laajaa asiantuntemusta päällikön.

Ennen työskentelyä tahansa valittuun laitteeseen valmistautua. Sinun on oltava käytettävissä:

 • Ruletti ja metalli hallitsija tai neliö;
 • Merkki- tai lyijykynä striping;
 • Henkilökohtaisia ​​suojavarusteita (suojalasit, käsineet, naamarit, kuulokkeet). Tämä on erityisen tärkeää, kun työskennellään sähkötyökaluja, kun kaikki keramiikka - tuotteet hauras, saadaan useita fragmentteja, jotka voivat helposti vahingoittaa ihon tai silmien kanssa.
 • Vakaa ja puhdas työtaso taulukko, kipsilevy tai vaneri kiinteälle kantajalle, jne.

Kiinnitä erityistä huomiota turvallisuuteen:

 1. Leikkaaminen keramiikka pora, hienontaa, palapeli, vannesahan, käytä vain sovitettu kiinnitettäväksi laatat pikemminkin kuin puuta tai metallia.
 2. Työskenneltäessä huoneessa, älä anna lasten läsnä ollessa, vieraita.
 3. Älä poista suojus instrumentin.

Suojus bulgariaksi.

Se on helpointa työskennellä laatat punaista savea. Sille on tunnusomaista alhainen vahvuus ja käytetään seiniin. Lattia keraaminen tai keraaminen pinnoite kestävämpiä, joten älä kitsastella, ja jopa kaikkein yksinkertaiset työkalut kuten rautasahalla ja lasi leikkuri, ostaa laatua, joilla on hyvä turvamarginaali.

Mietitäänpä miten työskennellä laatan näistä välineistä.

Tämä pieni, mutta toimiva yksikkö voidaan tehdä suoraan, ja ympyränsegmenteillä (jos mitään kuvioita tai "kova" hands). Pienin leveys leikkaus - 1-1,5 cm.

Sahaus laatta lasi leikkuri.

Algoritmi on yksinkertainen ja nezateyliv. Puhtaalle alustalle, aseta keramiikkaan, Merkitse kynällä tai merkkiaine tulevia leikkauslinja. Kiinnitä metalli hallitsija ja dia pintaa pitkin leikkaavan reunan, jolloin syvä viilto.

Laatta liitteeksi porata tai kynsien tai siirrä se pöydältä. Työnnä leikattu osa ja katkaista hänen. Jos oli sääntöjenvastaisuuksia - poistaa lanka leikkureita tai vähän jauhaa hiekkapaperilla tiedosto.

Koska periaate lasin leikkuri on vain naarmuuntumista kasvot laatat, jotkut master suosittelevat ainutlaatuinen käyttö improvisoitua leikkurit: Metal ruuvit, porat yleensä pobeditovym terä rakenne.

Työkalu täytyy ostaa kangasta, merkkijono tai jauhe-pinnoitettu kovametalli. Jos haluat tehdä pienen määrän leikkauksia, voit ottaa halpa lisälaite.

Valmista puhdas perusta ja laatta. Laittaa markkeri tai lyijykynämerkinnät keraamisen pinnan, liukua pöydän reunaan. Laattojen käsin ja täsmälliset liikkeet tekevät propyyli.

On mahdollista tehdä pyöreä viilto ja putken alapuolella. Marker piirtää ympyrän ja pohja pisteen porausreiän. Siirtää sen otkruchennuyu soveltamisalasta merkkijono ja kiinnitä kankaalle takaisin. Leikkaa tarvittava alue ja poistamaan tarpeettomia.

Kotitalouden työkalu on tarkoitettu muodostumista suorien osioiden ja yksiköt ammatillinen kokenut käsityöläiset tehdä ja muoto leikkaus. Saatavana manuaalinen Laattaleikkuri valtava valikoima erikokoisia ja tyyppiä: yksi tai kaksi opasta, jossa leikkaus "itsestään" järjestelmä, tai "tai" jne

Laatta kotikäyttöön edullinen, mutta lyhytaikaisia ​​ja työtä laattojen paksuus ei ole enempää kuin 1 cm. Ajan, opas näyttää löysä, taipumat, jonka vuoksi leikkaus laatua huomattavasti.

Ammatillinen mekanismit ovat paljon kalliimpia, käsiteltiin levy pituus 150 cm ja paksuus 20 mm (ja jonkin verran enemmän) erilaisia ​​kiinteitä-elämän (asianmukaista hoitoa) ja menettäisi haitat kodin tuotteita.

Laatta työtä järjestelmä on yksinkertainen: laatat on kiinnitetty runkoon, leikkaus elementti kerran vaarassa ja erotin irrottaa yksi osa toisesta. Mekaanisesta saatu komponentti viipale sileä, tarkka, jossa on vähintään pölyä tai likaa (toisin kuin sähköinen malleja).

Tärkeintä työskenneltäessä tämä työkalu - valita oikea suutin. Vain huomata, että suositukset ostaa mitään merkkiä tai mainostetaan laajalti merkki ei ole sen arvoinen. Kaikille toimi täydellisesti, on tarpeen mukauttaa itsensä välinettä tai oikeudenkäynnin löytää sopivia keinoja.

Laattaan seuraavan suuttimen luovutusta pora:

 • Erilaisia ​​poranteriä :. Terävä pyöreä ontto tai täyteläinen lovi poistamiseksi ytimien, lieriömäinen, säädettävä tyyppi pyöreä 'Ballerina', jne. Ne kaikki jakaa vahva kärjessä, on tehty karbidimateriaali tai päällystetty timantti.
 • Bittiä porataan reikiä putkien, viestintäkanavia, jne. Ne on valmistettu, jossa on keskeinen oppaan tai ilman halkaisija vaihtelee yhdestä kymmeniä senttimetrejä. On parasta on joukko useita vakiokokoja.

Säännöt työskentelee pora, jossa on liitetiedosto: korjata sen, tarkista puuttuminen takaiskua, tunnistaa pisteen laatta ja aloittaa poraus. Jos lasitettu pinta, poranterä luistaa voidaan liittää sileälle puolelle maskinauhan tai aiheuttaa pieni lovi työntämällä merkitylle alueelle suutin.

Tämä on ehkä kaikkein hyödyllinen väline tahansa taloudessa. Työskennellä laatat tarvitset:

 • Timanttiterät tarkkaan leikkaamiseen Dalle, suora tai kihara;
 • Cup-pakkaus kiven karkeus eri asennusta, zausovki keramiikka;
 • Mills hiontaan.

Työt ovat käynnissä jo tunnettujen periaate: sovelletaan markup korjata laatta saumattomasti tehdä ensimmäinen viilto, syvenevän uraan. Liikuta työkalua tarvitset omasta, ilman nykäyksiä tai äkkinäisiä liikkeitä.

Mutta kun käytät tätä työkalua olla hyvin varovainen. Lisäksi melun, ja suuria määriä pölyä, voit saada vakavia vammoja. Joten ensinnäkin - turvallisuus, sekä jatkuva seuranta Bulgarian ja liitetiedostoja.

Tämän työvälineteollisuus tuottaa ehdottomasti kaikenlaisia ​​sahanterät myös keraamisten ja kivi. Materiaaliraina on ilman hampaita, mutta joiden kärjessä timantti tai karbidi-volframi laskeuma. Suutin voi olla pituus 70-150 mm, valinta tämän parametri määritetään paksuuden ja materiaalin tiheys.

Web keraamisia.

Periaate on sama kuin mitä manuaalisella rautasahalla:

 1. Levitä laatta ulkoasu.
 2. Tarkista, että sahan terän kiinnitys.
 3. Siirrä työkalu aloittaa leikkaamisen keramiikkaa ja tiukasti kulmassa 90 °. Jigsaw ei tarvitse vetää tai työntää eteenpäin työtä, sillä se voi aiheuttaa vahinkoja tai laatta, tai liitteitä.

Electric työkalu leikkaamiseen laattojen voidaan jakaa kahteen ryhmään:

 • Mobile, joka on suunniteltu kuivan ja märän leikkaus.

Se on pienikokoinen ja helppokäyttöinen laite, jota joskus kutsutaan manuaalinen sahat. Teho voi saavuttaa 1000 W, ja pyörimisnopeus - 12 000 kierrosta / min. Joissakin malleissa voit vaihtaa suutin, esimerkiksi timanttiteriä kruunu jne

He vain toimivat: laatat kiinnitetään runkoon tai opas, Master varovasti, paineettomasti sahat läpi vako on markup suuntaan "itse."

 • Paikallaan, pohjan tai yläosan moottorin aseman ja terän.

Se on ammatillinen koneellisesti mokrorezy toimii seuraavasti: runkoon asennettu laatat ja sahasi on markup. Nämä yksiköt voidaan leikata keramiikka kaikenlaista, koot, tiheys ja paksuus. Veden jäähdytysjärjestelmä ei ainoastaan ​​suojaa leikkausosan ylikuumenemisen, mutta myös estää pölyn leviäminen.

Laatat rungon edullisen mallin "on" käsin. Kivi-leikkurit ohjelmiston tekemään kaiken työn itse, mutta se on erittäin kallis ja monimutkainen laitteita, jotka on varaa vain suurille yrityksille.

Leikkaamiseen keraamisten tuotteiden leikkaamiseksi monimutkaisia ​​muotoja käytetään gidroabrazivom. Se on kallis järjestelmä, joka voi olla "liian kallista" vain ydinliiketoimintoihin.

Lähtökohtana on, että on erityinen säiliö on syötetty vesi, joka on sekoitettu hankaavia hiukkasia mikronin koko. Liuos "ajetaan" suuttimen läpi korkeassa paineessa, ja valvonta-ohjelmisto teknologi leikkauksia ennalta määrätyt kuviot. Paksuus ja koko laatat ei ole merkitystä.

Waterjet kone - toimintaperiaate.

Olemme käyneet läpi lähes kaikki tavat leikkaus laatat seinät ja lattiat. On tietenkin hyvin äärimmäinen, kuten kokoonpano improvisoidun laatta improvisoitu jne Valinta välineen riippuu kustakin tilanteesta, työmäärää ja taitoa päällikön. Juuri nämä kolme tekijää must voit olla ratkaisevia ostaa.

Työkalu laatat: leikkaus laatta talon

Valokuva: gidpoplitke.ru

Kerran näkökulmasta syntyy tarve korjata oman asunnon, voimme olla varmoja, ettei laatoitus eivät tuskin onnistuu. Kuitenkin LATTIALAATOITUS, klinkkeriä, lasi- tai laatan keramogranitonuyu sekä kipsi heidän kollegansa niin, että ei vaadi trimmausta ja korjaamisesta lomakkeen, se tulee olemaan vaikeaa, ja joskus jopa mahdotonta.

Sellaisina hetkinä, herää kysymys, mitä leikata laatta, joka voi olla hyödyllisiä välineitä tässä prosessissa ja miten parhaiten yksinkertaistaa työsi, ja samaan aikaan, säästää rahaa ja riko paljon kalliita viimeistely materiaalia. Moderni korjaus mahdollistaa käytön työkalut ja halpa improvisoidun keinoja, jotka todennäköisesti ovat "arsenaali" lähes kaikki kotona työtä.

Työkalu laatat, yksinkertaisista monimutkaisiin

Valokuva: O-vannoy.ru

Valmistajat maarakennus työkalut tarjoavat paljon erilaisia ​​laitteita, jotka ovat enemmän tai vähemmän sopivia mainittujen tai muiden materiaalien, perinteisestä keramiikasta innovatiivisia laatat tekokivestä. Ne voivat olla yksinkertainen ja halpa, ja voi olla, ja supercomplex koneet, työ joka ei edellä koulutus ei suositella oman turvallisuutensa.

Jos haluat leikata muutaman laatta, lasi tai posliini laatat, ostaa jotain tälle vesisuihkukoneet kone, joka seisoo kallis auto, tietenkin epäkäytännöllinen. Tässä tapauksessa on parempi tehdä improvisoitua keinoin. Kun osaa laattojen haluat tehdä ammattina, sitten ostaa erityistä ammatillisen laitteita ei loukkaantunut.

Kustannukset nykyaikaisten koneiden leikata laatta kotona voi olla liian suuria tavoitteesi ja mahdollisuuksia. Siellä on otettava huomioon useita tekijöitä, jotka vaihtelevat ominaisuudet, ominaisuudet ja ominaisuuksia materiaalien vaatima työmäärä. Mutta katsotaanpa ymmärtää, kuin leikata keraamiset laatat, vähitellen siirtymässä yksinkertaisin vaihtoehtoja monimutkaisempia.

Tavallinen lasi leikkuri: laatta, tiili ja lasi

Jos liikaa prirezki laatta ei odoteta, esimerkiksi, sinun täytyy korvata muutamia kohteita, jotka ovat tulleet käyttökelvottomiksi tai on täytettävä viimeistely pienessä huoneessa, kuten kylpyhuone, se on täysin mahdollista käyttää tavallista lasia leikkuri. Sopivia timantti työkalu, joka on kalliimpi, samoin kuin rulla ja sen vastakappale, joka on halvempi ja tarkasti kaikkien saatavilla. Se on täydellinen tällainen vaihtoehto ja leikata lasitiiltä, ​​mikä on tärkeää.

Valokuva: MoiInstrumenty.ru

 • Ensimmäinen, tunnistaa sen linjan, jolla haluat suorittaa leikkaus, jolla on erityinen merkki. On tärkeää, että laatiminen sekä leikata, pitäisi aina olla etupuolella, eikä sisältä, muuten se on helppo vaurioittaa kiiltävää kerroksen etu- ja pilata kaiken.
 • Aseta laatta on tasainen ja sileä pinta, ja sitten lujasti paina toisella kädellä.
 • Käytetty ottaa lasileikkuri ja piirtää merkittyä linjaa etukäteen teitä kohtaan, eikä toisinpäin, nähdä, missä lyijyä.
 • Dia laatat reunan pinnalle niin, että katkaisulinja oli vain sen reunalla.
 • Kevyesti mutta nopeasti kätensä overhanging reunalla, niin hänen täytyy katkaista täsmälleen viilletty lasileikkuri linjaa.

On järkevää viettää muutaman kokeiluja jätemateriaalia, ennen leikkaamista lasileikkuri kuivarakennusseokset seinälle. Näin on mahdollista helposti leikata laatat kotona, sopiva menetelmä lasin ja posliinin, mutta kipsilaattojen alla kivi karkea pinta siten voidaan pilaantunut. Ja lasileikkuri kahva tuskin auttaa kaareva kuvioita.

Wonder pihdit auttaa vähentämään laatat kotona

Toinen erittäin suosittu työkalu, jota käytetään äskettäin, mutta on toimiva, halpa ja helppo, se on ihana curling prirezki. Niitä voi ostaa milloin tahansa rautakaupasta. Niitä kutsutaan leikkureita, Laattaleikkuri, koska ne toimivat samalla tavalla. Toisaalta tällainen Kusaka on tasainen levy, ja toinen pyörä metallin leikkeen.

Valokuva: Gid-str.ru

 • Piirrä etupinnalla laatta linjaa, joka on tarpeen tehdä leikkaus.
 • Avulla osapuolet telalla-pyörän liukuvat merkittäviä ponnisteluja kohti.
 • Hanki laatta pihdit niin, että ne olivat juuri viivalla leikattava ja purista voimalla.

Tämän jälkeen laatta on itse jaettu pitkin linjoja leikata. On järkevää viettää muutama kokeellinen viillot jätemateriaaleja. Tällaiset pihdit erinomaista työtä suoria viivoja, mutta tajunnut leikkaukset soveltaa niitä ei toimi.

Muotoinen aukkoja ja pihdit parrotfish

Puhuminen yksinkertaisia ​​työkaluja, on mahdotonta unohtaa, että kumpikaan tavallinen lasi leikkuri, pihdit tai erityinen tee bended kihara linjaa. Mutta viimeistely tiloista kuten leikkaukset väistämättä täytyy tehdä, esimerkiksi paikoissa, joissa lämmitys putki tai vesijohto, on pistorasiat ja kytkimet. Silloin on parempi leikata laatta tenava, papukaijat, tai pikemminkin purra tarpeettomia.

Valokuva: plitka-pol.ru

 • Piirrä tarvittava malli ja laita se laatta.
 • Alkaen reunasta katkaista pieniä paloja keramiikkaa, kunnes tulet valorajan.
 • Hio karkea reuna, joka väistämättä onnistumme tässä muodossa leikkaus, käyttäen tavanomaisia ​​nazhdachki tai tiedoston.

Tällaiset menetelmät ovat muodoltaan leikkaus laatat pihdit papukaijan tai tavanomaisia ​​pihdit, jotka soveltuvat ainoastaan ​​keramiikkaa. Kumpikaan lasi tai vielä enemmän kiinteän klinkkeriä tai graniittia, kuten numerot eivät vain mene pois.

Rautasaha: monipuolinen työkalu kipsi laatat

Erittäin helppo tapa leikata kipsi laatta kiven alla, tiili tai muita järjestelmiä, on käyttää yleisimpiä, saatavilla lähes jokaiseen kotiin käsityöläinen, rautasahalla metallin.

Valokuva: Strport.ru

 • Piirtää viiva takapuolelle kipsi elementin.
 • Laittaa laatat tasaiselle pinnalle niin, että cut-off-line suoritetaan reunan yli.
 • Toisaalta pitää elementin pintaan, ja toinen siististi katkaista vannesahan halutun alueen.

On selvää, että vannesahan leikata lasin tuskin, ja kiinteä, kestävä posliini, jotka eivät taivu. Mutta kipsi ja tekokivestä on helppo leikata ja reunaan vaatimus voidaan kiillottaa hiomakankaalla tai sakkoa tiedoston tavallista, mieluiten timanttipäällystettä.

Valokuva: stroyexpert.org

Täydellisesti selviytymään tehtävästä ja timantti string leikkaamiseen laatat, vaikka haluat tehdä kaunis kihara leikata. Vannesahan narulla auttaa leikata keraaminen seinän määränpää, vaan lattia, vaikka hän ei "vedä".

Mekaaninen (manuaalinen) Vierekkäin: monimutkaistaa tehtävä

Kun leikkaus laatta kotona tulla riittävän suuri määrä, se on parasta ostaa erityinen laite - manuaalinen laatta leikkuri, jonka arvoa ei ole liian korkea, mutta työskennellä hänen ilo. Leveys tyypillisesti vastaa täsmälleen keskikoko standardin laatta, joka yksinkertaistaa työtä. Pitäisi osata valita manuaalisen laattaleikkurissa ennen kuin menet kauppaan ja ostaa väline.

Valokuva: vector-remonta.ru

 • Piirrä viiva, joka on suoritettava ja leikata.
 • Aseta laatta laatta leikkuri niin, että linja on vain asettaa edessä urituksen pyörän.
 • Lukkoelimellä avulla erityistä linjaa.
 • Nosta kahvaa pois teiltä, ​​työnnä pyörä pinnalle laattojen.
 • Vain kevyesti laatan reunalla hän räjähtää tarvittaessa.

Tällainen työkalu sopii myös suoraan leikkaukseen, mutta jotta se kihara linja ei toimi. Mutta mekaanisen Laatta voi tehdä paljon työtä suhteellisen lyhyessä ajassa. Ne voidaan leikata keraamiset laatat ja lasi, sekä tiukempia keramoranit ja klinkkeriä.

Pelkkä Bulgarian ja sähköinen kone leikkaamiseen laattojen

Monet käsityöläiset uskovat, että se on parempi leikata laatat kodin mylly. Se on todella helppoa, ja mikä tärkeintä, nopeuttaa merkittävästi työtä. Yksityiskohtaiset ohjeet leikata laatta mylly on jo saatavilla sivustollamme, joten suosittelemme katsomaan sitä. Avulla myllyt voidaan tehdä suoria ja viistetty leikata, ja leikkaa laatat kihara.

Valokuva: gidpoplitke.ru

Suuria määriä työtä Cutting laatat, lasi, posliini laatat ja keinotekoinen kivi, ja vaativat laadukkaita, työkalut. Paras ratkaisu olisi hankinta paikallaan sähkö laattaleikkurissa, joka suorittaa kaikki toimii nopeasti, ja osia, jotka se jättää vähän tarvetta hienosäätöä.

Valokuva: 4living.ru

Kätevin ja monipuolinen laitteita pidetään konsoli, totuusarvo sen huomattava. Aina kun mahdollista, nämä sähkötyökaluja voi vuokrata, joten se pystyy säästämään paljon omia varojaan.

Vesileikkaus laitteet: leikkaaja vedellä laatat

Vakavin, ammattilaisen työkalu prirezki tahansa laatta, onko se on pehmeä ja hauras kipsi, lasia tai kestävä klinkkeri, meillä on jäljellä "välipala." Tällaisia ​​laitteita on todella kallista, koska se tulee usein todellisia asiantuntijoita ja ammattilaisia, jotka ovat mukana laattojen, sekä yleinen rakennusten kunnossapito toimii jatkuvasti. Avulla vesisuihkulla kone voi suorittaa siivu kaikki monimutkaisuus, melkein missä tahansa materiaalia ilman ongelmia ja saada tasainen ja sileä reunat, ei vaadi ylimääräisiä käsittelyä.

Valokuva: rezka-gidro.ru

Toimintaperiaate kone on melko yksinkertainen ja helppo ymmärtää. Erityisen suutin syötetään siihen vettä, joka sisältää pienimmän hankaavia hiukkasia. Vahvat paine, jonka tarkoituksena hienojakoisen virran avulla leikata mitään, vaikka luonnonkivi ja metalli. Usein nämä koneet on ohjelma ohjaus, eli mitään fyysistä voimaa ei ole välttämätöntä, mutta lopulta saat laattoina tahansa monimutkaisuus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin