Joulun kukka Photo

Miten hoitaa kukka joulutähti kotona

Christmas Star, Joulutähti toinen nimi - on putoava monivuotinen pensas huonekasvi punaiset kukat Euphorbiaceae ryhmään. Upeat näkymät antavat tehtaan suojuslehdistä - suuri kontrasti lähtee yläosassa versoja. Näitä lehtiä voi olla vaaleanpunainen, kirkas punainen, kerma, keltainen tai jopa täplikäs ja bicolor. Ne tallennetaan joulutähti on vain muutaman viikon.

Suoraan huoneen joulun kukkia tähteä melko tavallinen - vihreä-keltainen, pieni pituus. Perheessä on melkoisesti lajikkeita, tämä:

 • joulutähti kaunein;
 • joulutähti pallomaisia;
 • joulutähti paistaa;
 • joulutähti krupnorogaya;
 • joulutähti Mile.

Kotona viljellään yksivuotisia, joten toinen vuosi kasveja.

Kukka joulutähti: kuvaus

Christmas Star - huonekasvi lyhyt päiväsaikaan, koska tämä kasvi kukkii pienellä määrällä valoa talvella. Varret ovat haaroittuneita, suora, tyydyttynyt vihreä levy tai bicolor - kerma runko, oranssi-punainen varsi. Kukat ovat vihertävän keltainen, pieni, ryhmitelty kukinnot. Kukinta kestää 3-7 viikkoa.

Oikeudenmukaisin joulutähti (Euphorbia) - ryhmä on pensas Euphorbiaceae, joka kasvaa luonnossa Meksikossa. Jos taittavat lehdet tämän kasvin, mehu tulee ulos valkoista, mikä voi aiheuttaa allergisia ihoärsytystä.

Voit tallentaa osti etukäteen ennen joulua joulutähti tilaa houkuttelevin muoto, aseta se aurinkoinen ikkunalaudalle, järjestää lämpötila (noin 21 astetta päivällä ja vähintään 15 astetta yöllä). Kastella laitteisto kuivaus maa niin, että vesi johdetaan substraatin läpi ja tulevat ulos tyhjennysaukot, mutta eivät anna kasvi "vedessä." Vältä myös luonnoksia ja kylmä mihinkään toimiin (esimerkiksi koskettamalla kylmä lasilevy ikkunan), koska kasvi on varsin haavoittuva ja nopeasti karistanut lehtensä ilmenee mitään merkkejä epämukavuutta.

Historian joulutähti kukka

Kaunis joulun kukka joulutähti Se on pitkä historia. Ensimmäiset tuomarit tämän kasvin - atsteekit, joka kutsui kukkien cuetlaxochitl. Hänen punainen kukkapenkkien he saivat luonnollinen väri kangasta ja kosmetiikka, ja valkoiset mehu kasvin hoidetaan kuumetta.

Väestön Amerikan näki kauneinta spurge jonka kasvitieteilijä, ja Dr. John. R. joulutähti, (1778-1852 gg.). Hän oli ensimmäinen Yhdysvaltain suurlähettiläs Meksikoon, ohjeiden presidentti Madison. Suurimmat intohimo olivat joulutähti kasveja ja kasvitieteen. Ensimmäistä kertaa, näkee milkweed Meksikossa vuonna 1827, Joulutähti lähetti heti näytteiden hänen kasvihuone Greenville, joka sitten alkoi levitä kasvien ja lähettää näytteitä eri kasvitieteellisessä puutarhassa. Vuonna 1831, kukka oli kaupallisessa tuotannossa ja nopeus tuli suosittu nimisenä joulutähti (käännetty venäjäksi nimi jumissa kuin joulutähti). Perinne joulun joulutähti osto Yhdysvalloista saapuivat Eurooppaan.

Joulun kukka Care

Se suosii huonekasvi diffuusi ja kirkas valaistus, ilman suoraa auringon. Kesällä joulutähti täytyy laittaa valon alueilla ja ulkona (puutarha, parveke), suojassa suoralta auringonvalolta, tuulelta ja sateelta. Jos et voi järjestää kesän kukka raitista ilmaa, on tarpeen tuuleta huone.

Pakottaa tehtaan kukka uudenvuoden, lokakuun alussa täytyy kestää valaistuksessa. Kanssa tulevina hämärän täytyy kattaa ei pensas läpäisevän valaistus pimeässä pussiin ja puhdista se aamulla tai vain järjestää kukkia pimeässä paikassa (Bush on pimeässä 11-15 tuntia päivässä). Tämä on tehtävä kahden kuukauden kuluessa tapahtuu tavanomaiseen hoitoon. Enää valaistus, kuten keino- ja, inhiboi kukintoja ja tehostaa lehtien kehitys. Pari viikkoa käytön jälkeen taktiikka "lyhyt päivä", Bush muotoja munuaisten kukinnot. Sen jälkeisessä vierailu kasvien tässä tilassa näyttämään kirkkaalta suojuslehdet.

1
 • Optimaalinen lämpötila 11-15S levätä.
 • Talvella lämpötilat kukinnan aikana - ainakin 13-15S.
 • Loput kasvi, hyvän olon normaalissa huoneenlämmössä 17-24S.

Kastelu kesällä runsaasti ainakin ylemmän kerroksen maaperän kuivaus. Talvella kastelu säästeliäästi, luomatta vahvaa kosteuttava ja overdrying maaperän - se on aina hieman märkä.

Joulutähti on selvä lepoajan. Lähdettyään suojuslehdistä tehdas menee lyhyt lepo (noin 2 kk). Tällä hetkellä, sinun täytyy merkittävästi vähentää kastelu (Ei anneta kentällä täysin kuivuvat), joulutähti sisältävät melko lämmin huone (11-15S).

Kasvit tarvitsevat korkea kosteus. kukinnan holkki levy täytyy ajoittain suihkutetaan supernatantti, pehmeä ja lämmintä vettä. Potin joulutähti voidaan tuijottaen tarjotin kostean turpeen tai kevytsoraa.

Määräajoin syötti jälkeen lepoaika edistää kukinnan alkamista. Sinun täytyy ruokkia joka toinen viikko keväästä syksyyn korkealaatuisesta mineraali sidoksia normaalilla pitoisuudella.

Istutetut kasvit vuosittain keväällä (yleensä huhtikuussa). Maaliskuussa kolmas oksa katkeaa (jättäen Bush 4-6 vahva munuainen) ja järjestää Bushin aurinkoisena ikkunalaudalle lämpimässä huoneessa. Sirotellaan haalealla vedellä. Kun lehdet on muodostettu, joulutähti istutetaan potin hieman enemmän kuin viimeksi.

Maa käyttäen heikosti hapanta (pH noin 6). Alusta voi olla valmistettu metallilevystä ja savea ja turvetta maaperän, hiekan ja turpeen suhteessa 2: 3: 1: 1. Se tarvitsee hyvä salaojitus. Elinsiirron jälkeen Bush permute lämpimässä paikassa (noin 21C) ja alkaa spray ja kastellaan hyvin. Pian kasvi se muodostaa uusia versoja. Se on jätettävä vain muutama (4-5 vahvin) versoja, ja loput leikkaus. Leikkaa versot voidaan käyttää kerrottaessa Kukka pistokkaita.

Pidä pensas kompakti ja siisti ulkonäkö: varmista, että oksat kukka ei kasva paljas ja hyvin pitkä. Jos näin käy, voi jälleen hieman leikattu ituja tehdä rehevä pensas.

Lisätyistä joulutähti alussa kesällä tai keväällä apikaalisella pistokkaat. Olemme valmiita leikkaus on oltava vähintään 5 välimainosten. Kun leikkaus pistokkaat vapautetaan valkoinen SAP - lateksi, se voidaan poistaa blotting paperille, leikkaa sitten nukkumaan jauhettu hiili. Jos lateksi tulee ulos hyvin avokätisesti, niin sinun täytyy laittaa pistokkaat lyhyen aikaa viileässä vedessä, ja sitten täyttää hiilellä. Tämä suojaa pistokkaat lahoamista mehun kasveja tukkia verisuonia, estää kiristyminen leikkaus, joka voi tartuttaa kasvi.

Juurtumista pistokkaat tarvitaan vettä tai löysä ja kostea substraatti - hiekka ja turve, otetaan yhtä suureen osaan. Aktiivisemmin tonkia kasvustimulantit voidaan käyttää (esim., IAA). Lämpötila pidettiin noin 25-27S, määräajoin suihkutetaan ja ilmasta säiliö pistokkaita. Muodostamisen jälkeen juuret (yleensä kuukausi), nuoret pensaat istutetaan pieniin ruukkuihin. Bush pistokkaita leikata, se edistää paremmin aluevaltaus.

Mehu joulutähti myrkyllinen ja se voi aiheuttaa tällaisia ​​vaivoja kuten:

Alttiilla henkilöillä, tämä pensas voi aiheuttaa siitepöly allergia. Kaikki käsittelyt kasvin tulisi tehdä erittäin huolellisesti, mieluiten käsineet. Päätyttyä, kädet tulee pestä huolellisesti saippualla.

 • Koska voimakkaat vetinen maahan tai muuten heikossa kastelukannu esiintyä lehtien nuutuneissa tai abscission.
 • Thrips muodostumisen aikaansaamiseksi aaltoileva pitkulainen läiskät lehdet ja vääntö.
 • Merkittävää haittaa sai puhkeamaan kukkaan mittakaavassa hyönteisiä, jotka kattavat lehdet honeydew.
 • Hämärässä lehdet kuihtuvat ja putoavat pois.
 • Lehdet voivat pudota yllättäen ilman merkkejä Nuutumisen tuulessa tai toiminnan hyvin alhaisessa lämpötilassa.
 • Kuivaus ja kellastumista lehdet ja jopa kuoleman Bush - se on merkki infektiosta hämähäkki punkit.
 • Erittäin kuiva ja kuuma ilmaa huoneeseen, reunat lehdet muuttuvat ruskeiksi tai keltainen, kukat pudota.

Se kasvaa luonnonvaraisena vain etelälaidalla, kuivissa ja kuumissa olosuhteissa voidaan kotona joulutähti. Laitoksessa ei kestä lämpötiloja alle 11-14 astetta +. Joulutähti vaatii paljon kosteutta kesällä ja keväällä, mutta syksyllä ja talvella kastelu vaaditaan minimoitava. Myös kasvi ei siedä lämpötilan muutoksia ja luonnoksia.

Vinkkejä joulutähti hoito

Jotta kasvit voivat kukkia ja suojuslehtien sai kirkas väri, joulutähti on viljeltävä kaltaisissa olosuhteissa luonnon kukinnan aikana. Tehdä kasvi näissä olosuhteissa lähellä erittäin vaikea ilmasto alueilla luonnollisessa elinympäristössä. Koska kaukana puutarhatalouden ihmiset haluavat ostaa tehtaan vuosittain talvella (vaiheessa orastava) ja sitten heittää se kun olet valmis kukinnan ja opadut kirkas Suojuslehdet.

Mutta lukuisat puutarhureita "ei nosta kättään eikä anna sielun" heittää live deflorate Bush, joka on tuonut heille paljon iloa - koska hän on melko pystyy kukoistaa ja kasvaa pitkään. Jos haluat yrittää pitää joulutähti ensi vuoteen hengellisen hyvyyden, vuoksi säästää rahaa ja kiinnostusta - tässä muutamia vinkkejä, miten voit tehdä sen.

Jälkeen kuihtunut kasvi, on tarpeen lyhentää sitä ja järjestää langat puoli holkki kuivassa huoneen lämpötilassa vähintään + 11-14 astetta kahden viikon ajan silloin tällöin kastelua. Toukokuussa branch bush on leikattava uudelleen (Jätetään noin 16 cm pituus maahan), kukka istutetaan suurempi määrä potin, ja järjestetään uudelleen aurinko lämmitetty rakennus ja määräajoin kastellaan.

Pian alkaa versovat pensas pitäisi jättää vain muutamat vahvimmat, ja loput versoja poistaa.

Lyhyt valopäivä on tärkeä tekijä kirkkaiden ja kauniiden tukien ja kukkaviljelytuotteiden muodostamiselle. Joulukuussa kasvien pitäisi muodostaa kukintoja, niin voit järjestellä kukan aurinkoisella ikkunaluukulla. Jos kunnollinen hoito suoritettiin, niin jouluksi kiitollinen poinsetti on vieläkin upeampaa, kuin aikaisemmin, se värjäyttää tukia ja alkaa kukinta.

Riippumatta siitä, oletteko nostanut joulupukkia omilla käsillänne tai ostanut huonekasveja kauppaan - se on ehdottomasti joulun keskipiste. Älä unohda laittaa säiliötä punaisella kukilla kauniissa kukkaruukussa ja aseta pensas näkyvään paikkaan. Luultavasti päätät asentaa joulupukkiasi juhla-pöydän keskelle ja ympäröi kynttilöitä tai muita loma-ominaisuuksia. Perinteisesti joulu tulee mihin tahansa kotiin poinsettia.

Kukka joulu tähti

Jos haluat nähdä valkoisia, keltaisia ​​tai punaisia ​​kukkia, jotka muistuttavat taloja jouluksi, varmista, että istut kauneimman munan ikkunaluukkuun. On kuitenkin syytä muistaa, että jokainen kasvi on hoidettava kunnolla, hoidettava, siirrettävä ja ruokittava ajoissa.

Miten valita joulukukka

Kylmässä kylässä on vain vähän sisäkasvia, joten joulun tähden kukka pidetään ainutlaatuisena. Poinsettian (Euphorbia, kaunein) epätavallinen nimi saatiin aktiivisen kukinnan aikana, joka laskee uudenvuoden juhlapyhinä. Näin voit ostaa rozhdestvennik lahja ystäviä tai sukulaisia, koska hänellä on pieni kukkia kaunis iso suojuslehdet, jotka tekevät kukinto Euphorbia kuin kirkas tähti.

Euphorbian perhe, johon Poinsettia kuuluu, sisältää yli 1000 lajia. Kuitenkin jotkut niistä kuuluvat lehtipuita, ja toiset ovat mehikasvit. Jotkut Molochya lajikkeet on lueteltu vaarassa Red Book. Huoneen olosuhteissa viljellään monia lajeja, mutta joululahja on yksi kauneimmista ja vaatimattomista.

Jos päätät ostaa itsellesi tai rakkailleen tämän upean kasvin, kiinnitä huomiota kauppaan joissakin kohdissa:

 • lehtien ja tukien kruunu olisi tuoretta ja rehevää;
 • varret lyhyt vihreillä lehtineen;
 • ei liian kuivaa maata.

Et voi ostaa kukkia kadulla, jossa lämpötila on alle 5 astetta. Vaikka pensas pysyy melko vähän kylmänä, se voi sairastua tai kuolla. Kun ostat Munaa myymälästä, muista peittää se paperilla ja kankaalla, jonka jälkeen voit ottaa kadulla. Frostbite joulutähti se tosiasia, että se on täysin nollattu lehtiä, joten et voi antaa hänelle joululahjaksi ystäville, ja kaikki lomat menee hoitoon Bush.

Kuinka hoitaa Poinsettia kotona

Lähestymistapa uudenvuoden tai jouluna - paras aika ostaa itselleen tai sukulaisten joulutähti, koska kun kukinnan on ohi, ja verholehtien pudota kokonaan, se ei ole niin houkutteleva. Joulukuusi on hyvin älykäs ja voi alkaa ryöstää ostopäivän ensimmäisinä päivinä, ellei hän anna hänelle asianmukaista hoitoa. On tarpeen ottaa huomioon Molochyan trooppinen alkuperä, tarkkailla lepoa ja kasvua, leikata ja rehua ajoissa. Jos kaikki on oikein, niin joka vuosi Poinsettia ilahduttaa sinua kauniilla kukilla 3-4 kuukautta peräkkäin!

Ensinnäkin, kun olet ostanut joulutähti kukan, sinun on huolehdittava siitä, missä laitat potin sen kanssa. Suosittelemme mieluummin ikkunan länsipuolta. On erittäin tärkeää, että kauneimmista Euphorbia-lehdet eivät kosketa ikkunan lasia, koska ne ovat erittäin lempeitä ja voivat alkaa pudota vuorovaikutuksesta kylmän pinnan kanssa. Kaikki vedot ovat kohtalokkaita Poinsettia varten.

Oikea värin hoito Joulun tähdellä pitäisi olla monenlaista toimintaa:

 • lämpötilan valvonta;
 • tarvittavan valaistustason ylläpito;
 • säännöllinen kastelu;
 • lannoittamalla.

Betlehemin tähti on termofiilinen kukka, joka ei kestä kylmää. Optimaalinen ilman lämpötila on 18-20 astetta. Alaraja ei saa laskea alle 16. On syytä huolehtia siitä, että huoneessa, jossa joulu kukka elää, ei ollut teräviä lämpötilan muutoksia. Kiinnitä huomiota siihen, mistä ostaat Euphorbiaa. Jos tämä on markkinat, kukilla on vain vähän mahdollisuuksia selviytyä, koska siellä hän oli melkein kadulla, ja hän jo onnistui saamaan paleltumia. Valaistus on myös tärkeä kukalle, joten mikäli mahdollista, korosta harja.

Lämmin ja erittäin kuiva ilma voi vahingoittaa kukkavihjeitä. Jos asunnossasi on tämä ongelma, sinun pitäisi ostaa keinotekoinen kosteusvoite tai joutua jatkuvasti suihkuttaa kasvi. Sinun täytyy tehdä se puhtaalla, erityisen karkaistulla veden lämpötilalla 18-20 astetta. Tällaiset manipulaatiot suojaavat lisäksi kukkia hämähäkinpunkon (joka on erittäin vaarallinen joululahjalle).

Kun Poincettia alkaa kukkia (talvella joulukuusta maaliskuuhun), sen pitäisi tarjota säännöllisesti runsaasti kastelua. Lisäksi vesi tarvitsee kukan aktiivisen kasvun aikana (se yleensä kuuluu kesäkuukausina). Et voi päästää potin kuivumaan maahan, mutta kosteuden pysähtymistä on vältettävä. Jos huomaat, että maa on alkanut kuivua, kaada kukka välittömästi ja 40-60 minuutin kuluttua tyhjennä jäljellä oleva neste kuormalavasta. Vesi kasteluun on erityisesti suojattu, sen pitäisi olla huoneenlämpöinen.

Joulun tähti oli rehevää ja kaunista, tarvitsi ravinteita. Tämä on erityisen tärkeää kesällä ja keväällä, jolloin kukka kasvaa ja saa vahvuutensa. Mineraalilannoitteiden syöttö tapahtuu vähintään kaksi kertaa kuukaudessa. Talvella, kun Poinsettia on kukinta-aika, on parempi lannoittaa kaliumlannoitteita. Voit ostaa valmiita sävellyksiä kaktuksille tai kukkivat kasveja joululahjalle.

Maaperän valinta ja kukansiirto

Tämä epätavallinen kukka, jossa on punaisia ​​kukkia, tarvitsee vuosittain siirtoja. Paras aika tähän on huhti tai toukokuu. Algoritmi on yksinkertainen:

 1. Poista kukka potista, ravista vanhaa maata varovasti juurista.
 2. Suuremmassa uudessa ruukussa, aseta tyhjennyskerros, täytä se tuoreella maaperällä. Joulutarin optimaalinen vaihtoehto on maaperä, jolla on korkea humuspitoisuus. Voit sekoittaa maaperän turpeen ja turpeen ja hiekan.
 3. Laita kukka aiemmin valmistetulle potille.
 4. Aseta joulutähti ikkunan aurinkoiselle puolelle, runsaasti juotavaa.
 5. Kun tuoreita ituja on noin 15 cm pitkä, viisi vahvaa niistä on jäljellä, toiset leikkaavat.
 6. Leikkurit soveltuvat uusien kasvien viljelyyn.

Kun joulupukki on menestyksekkäästi kasvanut talosi kahdessa peräkkäisessä vuodessa, voit yrittää kertoa sen. Tätä varten käytetään holkin pistokkaita. Rajaa Poinsettia alkukesällä tai keskellä, mutta viimeistään elokuun lopussa. Rajoitetun holkin sisällön ilman lämpötilan on oltava 23-30 astetta. Jos indikaattorit ovat pienemmät, sinun on luotava kasvihuoneilmiö tai siirrettävä pensas kasvihuoneeseen.

Jouluisen tähtäimen jäljennöksen varren tulisi olla 8-10 cm pitkä. Lisäksi sen pitäisi olla 3 tervettä vihreää lehtistä. Prosessi istutetaan kosteaan maaperään, jossa on hyvä kuivatuskerros. Muutaman viikon kuluttua uusien persikoiden syntymisestä on pidettävä yhtenäistä maaperän kosteutta. Varmista, että maaperä on puhdas. Joka päivä useita kertoja suihkuttaa pensas. Tämä estää valkoihoisten ja sienten hyttysten syntymisen. Auringon säteet välttämättä vuorottelevat varjoon, jotta vältetään auringonpolttautuminen.

Soita tämä kasville joululahja, joka on alkanut upeista kukintoista, jotka muistuttavat ylellistä uudenvuoden koristetta. Kuitenkin, että saat kukkia lomalle, sinun on huolehdittava laitoksesta kunnolla. Syksyllä, lokakuussa tai marraskuussa, kukka on peitetty mustalla kalvolla (voit käyttää pahvilaatikkoa tähän). Tämä on välttämätöntä lyhentää päivänvaloja kymmeneen tuntiin. Talven alussa laitat pensaan lämpimään huoneeseen, jonka ilman lämpötila on noin 18 astetta. Huoneen valaistuksen tulee olla kirkas. Lisäksi kukka tarvitsee runsaasti kastelua.

Jos teet kaiken oikein, joulukuuhun mennessä joulusi tähti kukkii kauniita kukkia, jotka miellyttävät sinua vasta keväällä. Kukin voi alkaa laskea lehdistä, mikä johtuu maaperän liiallisesta kosteudesta, luonnoksesta tai lämpötilan muutoksista talossa. Tällaisten ongelmien estämiseksi sinun on suojeltava laitetta tällaisilta tekijöiltä.

Milloin leikata joulutähti? Vuosittain kukka vaatii useita toimenpiteitä:

 1. Rypytetyt oksat heti kukinnan jälkeen ovat täsmälleen puoliksi, jolloin ne ovat noin 15 cm pitkäisiä.
 2. Rypytetyt heikot versot laitoksen siirtämisen jälkeen uuteen pottiin.
 3. Kasvillisuuden aikana jalkatähden haarat leikataan pois, ja ne tyhjennetään kokonaismäärästä (liian pitkä ja epätasainen) pitääkseen holkin muodon.

Video: ominaisuudet kasvaa kukka - Poinsettia kaunein

Miten huoneen kukka näyttää?

© 2010-2017. AINEIDEN KOPIOINTI ON HYVÄKSYTTY VAIN AKTIIVISIIN HYPERLINISIIN SIJOITTAMISEEN

joulutähti

Kukkivat hyytelöt tai kauniin kannanotot ovat vaurauden ja ymmärryksen symboli. Tämä kasvi ei ole vahingossa kutsuttu "joulutähdeksi", koska se on joulupäivinä sen kirkkaiden tähtikukkien valaistu vihreiden lehtien yli. Tarkemmin sanottuna kukat eivät anna sille koristeellisia ulkoasuja, ne ovat pieniä ja houkuttelevia, ja lehtien väri on värjätty, ja ne kehittävät ne kirkkaalla seppeleellä.

Kasvattajat kasvatetaan eri lajikkeiden kanssa suojuslehdet punainen, aprikoosi, vaaleanpunainen, sitruunan keltainen, kermainen-sävy, ja jopa täplikäs turkin väri. Tämä kukka on vaatimaton ja luodessaan tarvittavat olosuhteet se kasvaa kauniisti kotona.

On erittäin tärkeää ottaa vastuu ostosaljan ostamisesta. Myytävät kopiot eivät aina kuljeta kasvihuoneen mukavassa ympäristössä. Siksi ei pitäisi toivoa, että huoneen oloihin sopeutumisaika on helppoa. Kasvia valittaessa on ennen kaikkea kiinnitettävä huomiota maaperään, joka ei saisi olla liian vettä. Pupujen pitäisi olla puutteellisia - tämä tarkoittaa, että laitoksen elinkaari on vasta alkamassa. Poinsettien elinkaari koostuu talven kukoistavuudesta, lepoajasta ja kasvukaudesta.

Talo pitää laittaa kevyt ikkunalaudalla, välttämättä ilman vetoa. Lämpötila huoneen sopeutumisjakso tulisi olla vähintään 16 astetta. Joulutähti tottunut kotiin olosuhteissa noin 3 viikkoa. Noin tällä kertaa se pitäisi istuttaa universaali maaperään lisäämällä hiekkaa ja vermikuliitti, unohtamatta noin salaojitus. Näiden sääntöjen noudattaminen ihailla värikäs suojuslehdistä joulutähti vielä 4 kuukautta.

Osta joulutähti talvella ei suositella markkinoilla, koska on olemassa vaara, että kasvin juuret podmerzshie.

Hoitavat joulutähti kotona

Joulutähti kasvujakson haluaa valaistu, vaikka aurinkoinen paikkoja, jotka on suojattu luonnoksia. Estämään maaperän tiivistyminen hyödyllinen se irtoaa tai läpäistä useita paikkoja ilmanotto. Pysyä kesällä ulkona joulutähti hyödyttää vain.

Jos et voi antaa hänen kesäloma parvekkeella tai maassa, huoneeseen, jossa joulutähti tulisi tuulettaa usein välttää luonnoksia. Kanssa valon puute talvella, kukinta, kasvi saattaa menettää lehdet. Siksi illalla on tarpeen varmistaa dosvechivivanie. Syksyn aikana ennen kukintaa joulutähti, päinvastoin, se kestää lyhyemmän päiväsaikaan.

Laitos vaatii lämpötila, niin kesällä kuin talvella ei ole pienempi kuin 18 astetta. Kukan täysin poydoydet huoneen lämpötilan 18-25 astetta. Kun joulutähti kukintoja (talvella), huoneen lämpötilan tulisi olla vähintään 14-16 astetta. Lepoaika kukan optimilämpötila 12-14 astetta. Puansettiya sietää nopeita lämpötilan muutoksia.

Kesällä joulutähti on tarpeen säätää usein kastelua, ja talvella, kun se kukki on kasteltava usein. Kastelu on mahdotonta käyttää kylmää vettä. On myös tärkeää välttää liiallista vettyminen maa, koska se johtaa homeen juuret.

Epäonnistumisen syy kasvavilla joulutähti voi olla liian kuivaa ilmaa. Alennettu kosteus haitallinen vaikutus kasvi, se voi menettää lehtiä. Lisäksi, korkea huoneen lämpötilassa ja alhaisen kosteuden edistää kasvua tärkein vihollisia poinsettia - punahämähäkkipunkkeja. Siksi usein suihkutus lämpimällä vedellä nostaa kosteuden ja auttaa taistelussa tuholaisia.

Joka 2 viikko alkaen kevät syksyyn, joulutähti syötetään lannoitteiden monimutkainen. Kesällä joulutähti pitäisi syöttää koostumuksen täydellinen lannoite, tai heikko ratkaisu mullein. Kukinnan aikana, kasvi tarvitsee enemmän kaliumia lannoite dekotarivnotsvetuschih kappaletta.

Ja joulutähti ihanteellinen heikosti hapan (pH noin 6) substraattia. Optimaalinen Maaperän koostumus: savi-SOD, lehtiä ja turpeesta maa lisäämällä hiekkaa suhteessa 3: 2: 1: 1. On tärkeää huolehtia hyvä salaojitus kasveille.

Joulutähti vaatii vuosittaisen elinsiirtoa, suorittaa mikä on paras keväällä (huhti-toukokuu). Maaliskuussa varret leikataan kolmanneksella ja jättää tehtaan lämpimässä huoneessa. On tärkeää, että tällä hetkellä tehtaan saa tarpeeksi kolichesvo auringonvaloa. Polivatsleduet haaleaa vettä. Milloin puasettiyu lehdet istutetaan potin hieman suurempi kuin edellinen. Transplantaation jälkeen joulutähti järjestetty uudelleen lämpimässä huoneessa tasaisessa lämpötilassa 20 astetta ja aloittaa runsaasti kastellaan ja suihkutetaan.

Kun uusia versoja näyttävät, tulisi jättää vain 5-6 tehokkain, toiset haluat poistaa. Leikkaa versot voidaan käyttää pistokkaita joulutähti.

Joulutähti kasvaa varsin nopeasti. Se ei tule suurikokoista, se kukinnan jälkeen, tarvitset oikotietä. Kukka leikataan, lähtemistä varret noin 10 cm korkeus maasta. Tulevaisuudessa yksinkertaisesti säilyttää kaunis muoto kruunu.

joulutähti pistokkaat lisääntymiselle tehdään kevään ja kesän. Versot kasvin sisältävät maitomaista mahlaa, joten pistokkaat laitetaan lämmintä vettä pino se. Sitten antaa kuiva ja istutetaan maahan, joka koostuu turvetta ja hiekkaa tasasuhtaisesti.

Koska joulutähti juuristo ei ole suuri, se on laskettu litra ruukuissa 2 pistokkaat, oli aikaisemmin upotettu kornevin. Jakaminen haudata enintään 1 cm: n, tai se voi lahoa. On välttämätöntä, että lämpötila pysyy välillä 24-28 astetta. Säiliöt, joissa pistokkaat täytyy jatkuvasti tuulettaa ja spray. Juurtuneet noin 3 viikkoa. Istuttaa tulevaisuudessa haara, leikkaa se.

Valmistelu kukinnan ja lepotilan

Jotta joulutähti kukka ei ollut yksittäinen, mutta oli tyytyväinen kauniita kukkia ensi jouluna on tarpeen säätää oikean hoidon lepotilan aikana. Kukinnan jälkeen ajan, 6 viikkoa, juottamista pienenee - jopa podvyadaniya lehtiä. Kastella kasvin vasta kun koko kuivauksen maaperään. Maaliskuun lopussa varret lyhennetään 1/3 ja istuttaa sisätiloissa potin hyvä salaojitus maaperään pois turvetta, lehtiä, humus, turvetta ja hiekkaa ja turvetta, otetaan saman verran.

Kolmannella viikolla syyskuun 8 viikon ajan, sillä joulutähti päiväsaikaan lyhentää 10 tuntiin. Tämän ajanjakson jälkeen se siirretään pimeässä tai peitetty läpäisemättömällä materiaalilla valoa. Tämä on ehdoton edellytys tehdyn munuaiset ja värjäys verholehtien. Valaistus, vaikka vaimeita, viivyttää kehitystä munuaisiin ja stimuloi nopea vegetatiivista kasvua.

Yleisin joulutähti hyökkää ripsiäisten, hämähäkki punkit ja mealybugs. Mutta jos aikaa havaita loiset, niin päästä niistä eroon se ei ole niin vaikeaa. Voit tehdä tämän, protirovat lehdet saippuavedellä, huuhtele sitten kukka kuumassa suihkussa. Kun peset kasvi suihkun alla, älä unohda kattamaan maaperän kanssa muovista tai muusta vedenpitävä materiaali.

Jos kasvi on sairas harmaahomeen, on välttämätöntä tuhota vaikutti kasvien osia ja käyttää erityistä anti-sieni huumeiden.

 • Kellastua ja lehdet putoavat - kukka on luonnoksessa.
 • On tahroja, vaalean kukkia - lehdillä saa paljon vettä.
 • Lehdet ja silmut pudota - juurikäävän liiallisesta vettynyt maaperä.
 • Keltainen tai ruskea reunat lehdet, silmut pudota - liian kuivaa ilmaa huoneeseen.
 • Terävä lehtiä abscission - liian alhainen lämpötila tai luonnoksia; valon puute.

Jos vähintään kerran kukkakauppa saa joulutähti, niin jätä se ei enää ole mahdollista. Joka joulu, pidetään ennakoiden alkuperäisen tähdet kukkivat joulutähti hieno.

Joulutähti tai Christmas Star - Kuinka kasvaa (video)

Kehotan kaikkia lukea huolellisesti materiaalin viljelyn Puansetii.

Runsaasti tietoa, lukea koko artikkelin, toivoen löytävänsä vastauksen johonkin kysymykseen - Kuinka usein vettä? Ja kävi ilmi, että tämä perustiedot ei yksinkertaisesti ole)

Kastelu kerran viikossa. Se riittää.

Kertokaa kuinka usein sinun täytyy kastella joulutähti?

Hieno vietti kesän dache.Vesnoy jopa saanut alle halla, lehdet putoaa, mutta kesän aikana muuttunut kaunis bush. Mutta se on ostettu jyrkkä alennus (ajatus ei selviä)

Kysyy minun puantessiya putosi lehdet ja sen seurauksena nyt tarttumasta maaperän kuiva juuret. Enkä `t tiedä mitä tehdä sen kanssa?! Heittää pois? Vai onko se vielä tulee elämään?

Kerro minulle kiitos, karsinta suoritetaan jälkeen Puansetiya alkuunsa, tai ei, riippuen kukinnan?

Sama ongelma. Puansetiya nousu taittui. Ja lehdet olivat kalpea. Suositeltavaa vaihtaa maaperään. Vanha maaperä ilmeisesti ei enää tarvitse syödä aineisiin. Ja kukka on pitkäaikainen tässä tilassa. Korvasi vanhan jauhettiin yleispohjamaaliksi koristelussa viherkasvit. Ihana maa kasvulle ja kehitykselle. Tein osittaisen elinsiirtoa, niin pelkää kuin Puansetiya ottaa uusia uria. Nyt hän kasvoi ja sai kauniimpi.

Tervetuloa! Kerro minulle, mitä tehdä! Vuonna Puansetii lähtee tullut harvinaisia ​​ja jopa punaista ja jotkut ovat laskussa, ja siellä oli uusia rostochku siitä bokam..Bezobrazno rastet..Chto voit tehdä sen kanssa? Ehkä olisi parempi katkaista?. Kuiskata, ota neuvoja. kiitos

Lue huolellisesti ja opi kaikki edellä artikkeli.

Puansetiya ei kukkia. Mitä tehdä?

Tekstiä kirjoitetaan - läpäisemätön kansi kevyt materiaali - sitten alkaa punoittaa ja lähtee tie munuaisiin. Tämä teoriassa. Ostin tänään

tahansa sairaus joulutähti? Lehdet näyttävät valkoisia pilkkuja. Prompt kuka tietää. Se on lahja, ja haluaisin pitää sen.

1