Joulu Seppele Kuva

Kaunis seppeleet kädet uuden 2018

Joka vuosi olemme huolellisesti valmistautua uudenvuoden - loma, joka tuo iloa, hauskaa ja uusia muutoksia parempaan. Juhlia uutta vuotta 2018 on juhlava tunnelma tarvitset sinulle järjestää talon loistava ja kuohuviini värejä. Kyse ei ole vain uudenvuoden mekko, kaunis pukuja, lahjat ja maukas pöytä osansa toteuttamisessa laatua loma.

Aloita kauniissa salissa joulukuusen ja koristella sen. Tämä voi olla keinotekoinen puu, kasvaa ruukuissa tai juuri leikattu kasvitieteellisessä lastentarha, joita myydään ympäri vapaapäiviä. Että talo oli kuohuviini kauneutta tarvitse olla tietoinen perussääntöjä.

Mitä muuhun sisustukseen koristeet, ne on valtava määrä, enemmän ja enemmän internetissä näkyy ajatus luomisen joulun leluja, seppeleet, kynttilänjalkoja, koriste Christmas lasit koristelu käpyjä ja kuusen oksia.

Miten tehdä joulua seppeleen käsillään

Jotta voitaisiin rakentaa kaunis pyöreä seppele uuden vuoden, valmistella pahvi, liima, sakset, pallot, kuusen käpyjä ja oksia, hopealanka, glitter, maali, nauhoja, rusetteja, helmiä, helmiä, kiviä, tähtiä ja muita koriste-esineitä.

Kun luot Jouluseppeleet tärkeintä kuuluvat mielikuvitusta ja sitkeyttä. Tarjous katso kuva ideoita koristeluun seppele kätensä uudenvuoden 2018. Niiden avulla voit lasten kanssa tehdä kauniita Jouluseppeleet.

Luo mestariteoksia hendmeyd

Kauan odotettu uudenvuoden lomien jokainen haluaa tavata erityisellä tavalla. Valmisteltaessa juhlia, ihmiset sisustaa kotinsa mukaisesti kansallisten perinteiden ja oman fantasioita. Tärkeimmistä symboleista uudenvuoden ja joulun - seppeleet jotka roikkuvat ovet, ikkunat ja seinät.

Joulu seppeleen käpyjä ja oksia

1) Klassinen yksi on joulun seppele valmistetun havupuista ja oksat käpyjä. Tee se hyvin yksinkertainen, vain valmisteltuun lanka runko olkea lepäilivät ja korjata oksaa kuusen tai männyn käpyjä. Koristele seppeleen klustereita marjoja voi olla punainen tai pieniä valkoisia palloja. Merkintä "Joy", "Happiness" tai "Hyvää joulua" voidaan asentaa keskelle luomuksesi.

2) keskipisteenä joulun seppele punainen keula on yleensä valmistettu satiini nauha, joka on kiinnitetty yläosan artikkelin. Mutta neuloja voidaan korvata oksaa Holly tai muita ikivihreitä.

1

3) Jos vain siirtyä pois perinteisestä aiheista, voit ympyrä kehyksen liittää paljon kuusi- tai käpyjä ja keulan pastellivärit pellavaa tai puuvillaa. Lämpimät värit komponenttien joulun seppele on paitsi miellyttävä, mutta myös säteillä hyvyyttä sydämesi.

4) Erittäin mielenkiintoinen on seppelerungon, jotka on kiinnitetty ympyrän pitkittäisleikkeiden kruglyashi ei paksu puinen oksat. Sopivia tässä tapauksessa, kirsikka, omena, päärynä, ja jos löydät kataja, uuden vuoden kranssi on myös mukava tuoksu, täyttö perheesi tulisija harmonia luonnon. Keula säkkikangas, jossa kirkas värikäs nauhat on valoisa aksentti tuotteita. Keskustassa voit ripustaa seppeleen ja joukko pallot.

5) Aika tuhlaavainen ja hauskaa näyttää joulun seppele kuin snegovichka koostuu kolmesta piireissä. Joustava viinirypäleistä tai muista kasveista pensas hieno taittuu oikean koon rengas, ympyrä kiinteän langan alle väri. Pari kappaletta värilliselle paperille, ja saada hauskaa seppele varten lastenhuoneessa.

Kausiluonteinen motiivit Jouluseppeleet

1) Epätavalliset ajatus seppeleet, jossa korostetaan teema vuodenaikoina. Tällaisia ​​tuotteita ovat päävärit ottaa maali vuodenaikoina. Jos pidät syksyn pitäisi olla keltainen, punainen ja oranssi sävyt. Seppeleen voidaan koristaa todellinen lähtee kasvikokoelmien lehtiä tai leikata minkä tahansa muotoinen värillinen paperi. No katso valkoisia kukkia keltainen tai ruskea rengas väriympyrät tai applique.

2) Kevään teema viittaa joulun seppele vaaleanvihreä, pinkki ja sininen korostaa eliniän kasvun ja kukinnan. Pääkohdat tällaiset seppeleet ovat kukkia ja perhosia valmistaa mistä tahansa käytettävissä olevia välineitä. Värit voi olla yksi, kaksi tai koko sylillinen, kaikki riippuu makuun ja luovaa näkemystä.

3) Kesä - paras aika kirkkaina eri värejä, sävyjä punainen, keltainen, sininen ja vihreä voidaan käyttää missä tahansa yhdistelmässä. Valmistuksessa tällainen seppeleen sisältävät kaikki mielikuvitustaan, voit siirtää motiiveja kesän niityt, meri, vihreä metsä. Tulet paitsi kukkia, vaan myös kuoret, ja hyönteisiä.

4) Winter Seppele täyteläisiä värejä valkoista lunta. Jäljitelmä tähdet, lumihiutaleet, joulupallot ja kuusen oksat luovat uskomaton tunne tähän aikaan vuodesta juhlavuutta.

1) Se on tarpeeksi keksiä epätavallinen runko, kuten kuvan ja ripustaa sen keskellä pari monivärinen joulupallot. Tahansa väri keula, ja olet valmis alkuperäisen joulun seppele.

2) Jos otat paljon kultaa, punainen ja hopea ilmapallot, kiinnitä ne lankamallikuvana, se kääntyy kirkas, laaja ja erittäin houkutteleva joulun seppele.

3) Valkoinen Helmet valmistettu pehmeästä kankaasta, turkista tai villalankaa näyttää hyvältä tällä lumen joulun seppele juhlia. Täydentää kuvaa pyöreä valkoinen maljakko, ja sinulla on kokonaan uusi vuosi asennuksen.

4) Jälleen ottaa suorakulmaisen kehyksen, ja se suosikki joulupallot rakentaa geometrinen koostumus. Kolmio, muodossa joulukuusi, tulee kuvata tärkein symboli loma.

5) seuraava koostumus on ehkä yksi eniten työvoimaa. Luoda kehyksen kartongin sylinterit, paperi tai jäänteitä teipillä kelat. Avulla liima nämä komponentit on kiinnitetty haluttuun muotoon, joka on ripustettu oven ketjun. Reikä voidaan laittaa, ja parempaa liimaa pallot eri muotoja.

Joulu neulosta

1) Tällaiset seppeleet ovat mielenkiintoisia ystäville ompelu. Se tarvitsee niin paljon punainen nauha tai kapealla käsitelty kangas, joka vähitellen muodostunut ja puristetaan ympyrä, joka muodostaa harvinaisen rehevä koostumus.

2) Tässä tapauksessa säkkikangas tai käsittelemätöntä denim, joka on taitettu ja kiinnitetty ympyrän. Painopiste voidaan tehdä pari kirkas kukkia.

3) Usein, ja hienoksi painetaan valkoinen liina, joka kuvaa luminen runko ja keskitetty ankkurointi kartioita. Valmis todellinen joulun seppele ikään tuli metsästä reunasta.

4) tabbing pieniä helmiä renkaan valkoista kangasta, saadaan vaatimaton mutta ainutlaatuinen seppele punainen keula korostus.

5) Torn riekaleiksi kankaan luomiseen epätavallinen kehystys rengas joulua seppeleitä. Ompele pari kukkia painikkeiden ydin ja kiinnitä ne yhdessä kulmien tuotteen.

6) Voit toteuttaa laaja värikäs nauha, ja taitettu se ympäri aaltoilevaa taittuu päästä helppo valmistaa, mutta ei vähemmän houkuttelevia joulun seppele.

7) Loop rengas nauha neutraali väri aksentti ja järjestää muodossa pallot ja keula kankaan tai langan.

1) odottamatta muuttua huivit joulun seppele. Valmista joululaulu havupuista oksia ja silmuja. Keskustassa voit ripustaa sarvet ja sitoa ne monivärinen huivi.

2) Ota yksi talven huivit, edullisesti läsnäolo se sininen ja valkoinen väri talvella. Kääri ne renkaan ja sinulla on kaksi minuuttia aikaa joulun seppele.

1) Red Hat Santa Claus tai joulupukki, pyöreä valkoinen parta valmistettu kangas tai puuvilla - tärkein symboli joulun Jouluseppeleet valmiina.

2) Jos sarvet tai keinotekoisia peuran pää, voit sijoittaa sen keskelle pyöreä runko tahansa väri, ja sinulla on kruunu kuvan tärkeimmistä ystävä Santa Claus.

Joulu hopealanka joulua seppele

1) Voit yksinkertaisesti kietoa pyöreä runko loistava rehevä sade, nämä seppeleet tehdä muutamia ja ripustaa ympäri taloa.

2) Moniväriset kiemurteleva rengas auttaa tekemään valoisa, värikäs ja surround joulun seppele.

3) Leikkaa pois värilliselle paperille ja liimaa näitä upeita tähdet ovat hyvin yksinkertaisia. Järjestää ne ympyrän, te kuvitella simulaation uudenvuoden taivaalle.

Kaikkein epätavallinen Jouluseppeleet

1) Tee joulun seppele, itse asiassa se voi olla pois mitään. Kuten olet niin äkillinen päätös vihreä tukipilareiksi? He vain koukussa lanka rengas. Alkuun liitetyn punainen keula.

2) Makea seppele lapsille voidaan valmistaa valkoinen vaahtokarkkia. Osiinsa kautta shpazhek tai hammastikkuja on asennettu rengasmaisen pehmeä työkappaleen.

3) joulun seppele kuvaa runsaasti joululahjoja, pitäisi houkutella lukuisia niille joulukuusi.

4) Kiinnitä pyöreä värilliset renkaat. On käynyt ilmi, hyvin epätavallinen liioiteltu seppeleen uudenvuoden vapaapäiviä.

5) Makea pyöreä karamelli, ja jopa useita kerroksia koukussa on pyöreä rengas ja ripustaa nauha. Heillä ei ole aikaa sulattaa paitsi lapset eivät hyödyntää poissaolosi.

6) Pitkä pullaa vuonna Jouluseppeleet luoda kuva lumihiutaleet.

7) kanelitangot, liimattu renkaan mielivaltaisessa järjestyksessä, mahdollistavat sen asettamisen tuoksuva joulun seppele, herättävät tunnelma juhla teetä osapuolten kakkuja.

Aattona uuden vuoden juhliin ottaa aikaa valmistaa joulun seppele. Voit nauttia sekä prosessin tulos. Tämä pieni taideteos on yksinomainen sisustus kotiin.

Joulu Seppele: mestarikursseja kodin sisustus. 100 ideoita kuvat

Joulun seppele käsillään mestarikurssi

Mitä hyötyä on kaikki esitetty meidän tänään artikkeli Joulun seppele käsillään, mestarikurssi joka voi olla joko helpompaa tai vaikeampaa, niin se on, että tekniikka on täysin mahdollista yhdistää. Tarkkaan ottaen tuotannon joulun seppele oveen omin käsin on jaettu kahteen merkittävimmistä vaiheista: luominen, millä perusteella sisustus on kiinnitetty ja sitten käyttää eri, kuten melko epätavallinen sisustus, perustukset, jonka hän liimattu tai kiinnitetty alustaan. Joten jos sinusta tuntuu yksinkertainen idea luoda yksi surround donitsi ja menestyksekäs - toisenlaisen sisustus, voit yhdistää sen, ja luoda oman ainutlaatuisen käsitöitä.

yksinkertaisin Joulu seppele tinseliä, mestarikurssi näemme ensin, kuin perus materiaalit vaativat meitä todella hyvin vehreää Joulukuusen hopealanka, paksu pakkauspahveja, helmiä ja joulukuusen lamput, parempi kuin muovi. Koska kaikki koriste-elementtejä ovat erittäin kevyitä, ja perusta meistä eivät tarvitse massiivinen ja erittäin vahva. Sopivia ja tavanomaista pahvilaatikkoa, joihin meidän täytyy leikata pala. Leikkaa irti pahvi ympyrä juuri niin suuria kuin haluat nähdä valmiin seppeleen. End hopealanka kiinni liimaa pahvi ja sitten alkaa tiukasti kääritty emäksen molemmin puolin, ja vahvistamisesta liima ei harhailla hopealanka ja toisella puolella ei ole muodostettu kalju paikkoja. Ympyrä on valmis, mutta se on tarpeen antaa tiukempaa muodossa, tämän tarpeen helmiä. Te niitä samaan aikaan korostaa pyöreä pohja, ja kiinnittää käsintehtyjä artikkeli kiiltoa. Aivan viime vaiheessa - konsolidointi joulun leluja ja kiinnikkeet, joiden avulla seppele pidetään oveen tai seinään. Sisustaa kiinnikkeet, tie sen päälle iso punainen rusetti.

Laivalla voit liittää riittävän massiivinen ja runsas sisustus, nämä tässä ovat ohuita oksia.

Sitä pidetään myös klassinen Joulu seppele käpyjä. mestarikurssi sen toteuttamiseksi se vie enemmän aikaa, koska sinun täytyy liittää kuoppia riittävän tiheä rivejä, erittäin huolellisesti. Mutta valmiin pinnan voidaan edelleen koristella kanelitangot, kuivatut marjat, pähkinät, nauhat, pienet joulupallot ja muita uudenvuoden sisustus. Tämä runsaus varmasti valittaa kaikille vieraille kotiisi.

Perustan seuraavan yksinkertaisen Joulu, mestarikurssi videot valokuva opetukset ja saatat löytää Webissä, ovat tuttuja meille päälle vaahtoa, jonka voi ostaa paitsi rautakauppaa, mutta myös osissa kankaan tai huonekalujen varusteet. Hän myös leikata leivos. Periaatteessa, jos haluat ottaa folio vaahto voit leikata kaistale rullasta, kierrä sitä renkaaksi siten, että kalvo oli sisäpuolella, ja liimaa kaksi päätä. Tuloksena ympyrä täytyy kääriä aaltopahvi. Aluksi, me takki liimaa (kuten PVA), pieni osa donitsi, se kierretään paperille ja hieman korjata sormet liimata hieman kuivunut, ja paperi on lukittu kiinni. Tämän Jouluseppeleet sisätilojen talon lisätä kirkkautta ja kiiltoa, säätiö tarpeen edelleen kääriä kiiltävä satiininauhaa, työntää sille paperin sävy. Sitten kaikki koristelu riippuu mielikuvitus, mutta sinun ei pitäisi kattaa koko alustan pinta koristelu, koska yritimme niin kovasti, että se itse on osoittautunut tyylikäs. Riittää kuusen oksia, muutamia kukkia ja kumartaa toisaalta seppele.

Miten tehdä joulua seppeleen työpaja

Perustan seppeleen, meidän täytyy leikata, koska sama materiaali sopii erinomaisesti vaahto kattopaneelit, jotka on mahdollisesti viety sinulle kunnostuksen jälkeen. Välittömästi kiinnittää haluttuun muotoon, voit lisätä tai keula tai joulu soittokello kuten meidän tapauksessa. Colorize käsitöitä voi olla yleisin värit, kuten guassi. Maalit ovat käteviä myös väritys pieniä käpyjä, jotka toimivat sisustus. Lisäksi pitäisi tyhjä munankuori kivoja sovyat, maalattu mustalla tussilla tai maalilla, ja he istuvat alas vastakkaisilla puolilla seppele.

Tasainen pohja käytetään muihin koristeet, kuten pastaa, helmiä. Ainoa asia, että suurempaa tarkkuutta, on tarpeen kattamaan kaikki maali on kokonaan valmis tuote avulla aerosoli voi, niin väri on sileä ja kaunis, voit löytää sen varjossa etuoven tai sen värit ovat enemmistönä sisustusta.

1