Jotta paremmin kipsi seinät

Laastari seinät omin käsin

Miten ja mitä kipsi seinät ja onko tarpeen tehdä se? Tällä kysymyksellä edessä kaikki, jotka tekevät korjauksia tai rakentaa taloja. On kuitenkin erittäin tärkeää, ja ratkaisevassa vaiheessa viimeistelytyö laadusta jonka toteuttaminen riippuu elämään rapatut rakenteen ja korjaus. Uskottava työ ammattilaisille tai suorittamaan viimeistely omasta - riippuu kyvystä ja aikaa, enemmän ja enemmän omistajat tilojen eivät ota tapauksessa. Joten mitä parempi kipsi seinät?

Erilaisia ​​ja muodot kipsi seosten

Rakentamisen markkinat tarjoavat laajan valikoiman kuivaa ja esiseokset viimeistelytyöt. Etuna on kätevästi valmiita ratkaisuja - ei tarvitse sekoittaa mitään, avasi laatikon ja alkoi työskennellä. Mutta tällainen materiaali on kalliimpaa yleisempiä kuivaseokset jotka täytyy valmistaa itse ruokaa. Kaikki paketit on puoliksi yksityiskohtaiset ohjeet valmistelua työ seoksen, tämä prosessi on yksinkertainen, jopa kokematon käyttäjät voivat käsitellä sitä.

Materiaali kipsi jaettu 2 pääryhmään: sementti ja kipsi. Sementti ja sementti-hiekka rappaukseen käytetty ulkoseinien, julkisivut, teollisuustilat. Kipsi ovat ihanteellisia sisustukseen.

Tyypit kipsi seoksia Laatu

 • Yksinkertaista. Sitä levitetään useita kerroksia aloilla, jotka eivät vaadi ylimääräisiä viimeistely. Tämä on pääasiassa sementtiä ja sementti-hiekka laasti.
 • Parantunut. Käytetään asuin-, toimisto- ja julkisten tilojen. Levitetään erityisen prosessin useissa vaiheissa, koostumus seoksen sisältää laadun parantamiseksi päällystemateriaalin.
 • Laadukkaita. Tämä yleensä kuiva tai koriste kipsi muotoiluja valmis viimeistelyyn seinät pienin osa värien ja / tai tekstuurien sulkeumia.

Moderni yhdistetty tulevan levitetyn päällysteen seinien kanssa, kun vuorattu tiili tai lohko seinä levitetään pohja sementti hiekan koostumus pinnan kohdistus ja pinottu sen päälle ohut kipsirappaus korkeassa koriste tapetti tai -pintamaalilla.

On monia tapoja tehdä seinät ja huone siisti ja huoliteltu ulkonäkö. Jos huone on suorat seinät ja vaativat linjaus, kuten kosmeettinen korjaus, voit tehdä ilman pääoman rappaus ja tyytyä Shpatlevanie ja / tai pohjustusta tapetit tai maalaus.

Kohoumat voidaan myös viimeistellä muulla tavalla (julkisivuverhousjärjestelmä ilmanvaihto tiilestä tai laitteen järjestelmien paneelien profiilien laatta). Jos seinät oli aiemmin rapattu, kunnon arviointiin pinnoitteen. In vanhojen talojen kipsi kerros poistetaan kokonaan tai fragmentteja ja uusi kerros levitetään, joskus levitetään sementti hiekan seos ohut päivittää ja tasoitus pinnan maalaamiseen.

Uskoa rappaus?

Koska palvelujen käyttö ammattilaisten ei ole halpaa (500 ruplaa / m². M sementti- ja 300 ruplaa / m². M kipsi), koska rappari seinät omin käsin, jos aika sallii. Lisäksi se auttaa pitämään budjetin.

Alkaa, määrittää, kuinka järkevä ratkaisu kipsi seinät yksittäisessä tapauksessa:

 • Ulkoseiniin ja julkisivut suositeltavaa käyttää sementtiä ja sementti-hiekka laasti. Jähmettymisen jälkeen tällaisten pintojen on hyvin siedetty haitallisille ulkoisille vaikutuksille, sade, korkeat lämpötilat, ääriarvot, lumi, mekaanisen iskun. Usein rapatut seinät peitetty julkisivu maalilla, sitten rakennus tulee siisti ja tyylikäs ulkonäkö, mutta on tärkeää valita laadun maali, joka on myös vastustuskykyinen ulkoisille vaikutteille.
 • Ja sisustus myös sopivia formulaatioita sementtiä ja hiekkaa. Jos huone valmistus, kipsi seinät eivät ole alttiina ylimääräisiä viimeistely.

Seinät asunnoissa ja toimistorakennuksissa kattaa sementti-hiekka laasti rakentamisen aikana tai suurten korjausten, kun haluat kätkeä suuria väärinkäytöksiä johtuva epätasainen muurausharkot tai tiiliä. Pääsääntöisesti pinnoite luo puitteet:

 • Seinien, kulmat.
 • Lisäksi shpatlevanija kipsi koostumuksia.
 • Tapetointia.
 • Laatoitus.

Sitä paremmin kipsi seinät konkreettisesti, ymmärretään.

Valmistus olevan materiaalin

Ennen työn aloittamista, sinun täytyy varastoida tarvittavia työkaluja ja materiaaleja, jotka käytön aikana vaikeuksitta ja juuri ilmennyt. Töihin tarvitaan:

 • Kuiva seos ja vesi tai valmis liuos.
 • Poraa sekoittimella suuttimen seos sekoitetaan.
 • Mittaus vesi ja jousivaaka.
 • Kipsi mesh jäykkyyden paksu (kellareissa, julkisivut).
 • Tulpat, kiinnitysruuvit mesh seinään.
 • Majakat (erityinen profiilit jopa Liuoksen levittämisen koko seinän tasossa).
 • Rautaromuleikkurit leikkaamiseksi verkot ja majakat.
 • Ruletti mitata koot ja etäisyydet majakat.
 • Vatupassin ja luotilankaa ja säiettä.
 • Lävistimen porataan reikiä tappien.
 • Rakennus kynä (paksuuntunut) käytettäväksi tarrat.
 • Lastalla seinän nakidyvaniya liuos (käsin nakidyvanii).
 • Sääntö tasoittamiseksi massaliuos välillä majakkaa.
 • Set lastat tasoitus rappaus.
 • Poluterok tasoittamiseksi sementti-hiekka pintamaali.
 • Käsineet suojata kädet.
 • Varo seuranta välinen aika Erä Tiedotus ja ymmärtää ratkaisun.

Valmistelu työpinnan

Kun olet päättänyt mitä kipsi seinät, pitäisi alkaa valmistella seinät työprosessin. Ennen alkua seinän on puhdistettava huolellisesti pölystä, liasta, ulko- ja ulkonevat elementit. Jos pinta on tasainen ja sileä, on tarpeen tehdä lovi paras kytkennän seinämän liuosta.

Kun rappaus julkisivut, kellareissa, tarvittaessa lisäeristystä ja paksumpi kerros pohjustettu alusta on kiinteä kipsi mesh. Se estää sen muodostumisen kutistuminen halkeamia rakennuksen ja ei anna ratkaisua levitä.

On olemassa useita menetelmiä varmistaa silmän seinään, mutta helpoimmin kotona hakemus on seuraava: connect pistokkeet Z-muotoinen johdin on kaikkein istuvuuden työtasolle. Vaarna-kynnet kiinnitetty nousu on noin 15 cm. Kiinnitys alhaalta ylöspäin.

Lisäksi verkko on kiinnitetty hienonnettu beacon metallikappaleiden: Fragments profiili 2 cm pitkää ruuvia kierretään verkkoon. Tällöin toimivat korvaavina majakka leikkaus vaarna-kynnet.

Tämä menettely varmistaa yhdenmukaisen soveltamisen liuoksen tason poikki seinään.

Etäisyys vierekkäisten majakat pitäisi olla muutaman senttimetrin pienempi kuin pituus sääntöjä.

Merkintä alussa kulma etäisyydellä 15-20 cm. Viilletty pystyviivat tehdä reiät tappien. Seuraavaksi käyttämällä taso tai luoti altista lukitustapin ruuvit samassa tasossa, jotta saadaan tasainen seinä ilman vaihteluita.

Edelleen, välisellä linjalla sidokset on levitetty pieni määrä liuosta kiinnittämiseksi majakka, ja sitten painamalla asetetun säännön majakan korkki ruuvit. Ulkoneva liuos preparaatti tai poistettu. Asennuksen jälkeen useita majakat tarkista tasaisuus asennuksen. Muutaman tunnin seinä on valmis rappaus.

Teknologia rappaus seinät

Pohtia, miten kipsi seinät sementtilaastilla. Valmistetaan liuos mukaan paketti suuntiin. Tehdä tämän, käytä jousivaa'alla ja mitattiin veden tarkasti suhteuttamalla aineita. Sekoitus suoritetaan poralla mikserin kanssa.

Rappari seinä majakat niin: lastalla heittää liuos tasaisesti seinälle suihkun ja säännön litistää sen. Lastalla korjata kauniita epätasaisuutta. Jos haluat hakea paksu kerros ratkaisu, on tarpeen tehdä se useassa vaiheessa enemmän ohuita kerroksia, tai pinoaminen paksu irtoaa tai viemäriin.

Jos vielä viimeistely ei odoteta, on toivottavaa tehdä laasti. Tätä tarkoitusta varten, samalla liuos laimennettiin vedellä kermainen tilaan, jolloin se kipsi ja kuivuneet trituroitiin käyttäen lastaa.

Jos tarkoitus myöhemmin viimeistely (tai välittömästi Shpatlevanie Seinänpäällystys), kuivattiin rappauspinta hiottu hiekkapaperilla poistamiseksi epätasaisuuksia ja jälkiä lasta ja esikäsiteltiin erityisiä rakenteita.

Edellä tekniikka kuvataan, miten kipsi seinät sementti-hiekka laasti. Muun tyyppisiä laastaria levitetään samalla tavalla.

Nyt miettiä, miten kipsi seinään rappaus perusteella kipsi.

Toisin kuin sementtilaasti, kipsi käytetään usein pintamaali viimeistelyyn, koska sillä on hienompi fraktio ja pitää seinät sileä, hyvin hoidettu ulkonäkö, se voidaan värjätä ja kuvioitu.

Lisäksi kipsi voidaan levittää pohjan edelleen viimeistely Laid suoraan seinään. Tässä tapauksessa sovellus tekniikka on sama: puhdistuspinta, esikäsittely, jolla majakat pinnoitus ratkaisu. Kipsiä sementti koostumuksia käytetään helposti tätä työtä helposti käsitellä. Pohjimmiltaan gipspovye kipsi myydään kuivana seosten valmistettu työ- koostumus ei pitäisi aiheuttaa ongelmia - kaikki liitteenä yksityiskohtaiset ohjeet.

Useimmat kipsilaastien Shpatlevanie tuottaa ohut sementti-hiekka kerros, sen pre-alukkeena.

Rappari seinä käsillään ja koriste-sävellyksiä. Varsinkin jos haluat antaa seinät ainutlaatuinen kuvio. On olemassa erityisiä muovikoostumuksissa, jolla voit hakea erilaisia ​​kuvioita ja malleja.

Laastari seinät - henkilökohtainen valinta. Tärkeintä valittaessa materiaalia - ottaa huomioon olosuhteet, joissa hän on palvella välttää ongelmia käytön aikana. Kuten voidaan nähdä, sementtilaastien ovat yleismaailmallisia ja niitä voidaan käyttää missä tahansa, mutta sisustusta ne vaativat usein ylimääräisen päällysteen. Seinät vuori sementti-hiekka taattu ylläpitää eri suspension rakenteita. Kipsi antaa seinään siisti, tyylikkäämpi ulkonäkö, se on helpompi soveltaa, mutta jos se on valittu pohjakerros, että jousitus kaappien voi olla vaikeaa, koska pehmeyden kipsistä, vaikka nyt se on melko hengissä.

Joka tapauksessa, rapattu pinta on aina pitkä, tapa lopettaa mitään seinämää ja rakennusten on yksinkertainen ja universaali. Laastari seinät - valitse viisaasti!

Sekä paremmin kipsi seinät: Tekniikka ja vinkkejä kotiin kipsinvalajia

Nykyään tilanne kun asunto on uudessa rakennuksessa täyttää paljaat seinät, ilman sisustus ja stukkotuotteet, on normi. Kohdatessaan tämän, omistajat käyttöön laajamittainen peruskorjaus koko asunnon. Ja yksi tärkeimmistä tapauksista on kipsi seinät. Suorittamaan tämäntyyppistä työtä sinun täytyy osata kipsi seinät, ja osaa käyttää työkalua.

Ensinnäkin, sinun täytyy varastoida tarvittavat työkalut.

 • Teräs harja on kätevää pinnan puhdistamiseksi. Harjat voivat olla erilaisia ​​kooltaan ja kovuus.
 • Bouchard, Trojan Naiset, hammaspyöriä käytetään sovellettaessa viillon. Bouchard - raskas vasara päissä hampaat.
 • Kaavin rappaus.
 • Sokol käytetään mukavuussyistä, sitä käytetään yhdessä erässä kipsistä, joka on sitten asetettu seinään.
 • Kipsi lastalla sekoitettu liuos levitetään seinäpinnan ja hierrettiin.
 • Levitin, joka on tasoittaa pinnan liuosta.
 • Raastin tarve jälkivalua rappaus.
 • Sääntö - hallita pinnan tasaisuus on.
 • Tasolla tai kohtisuoraan tarvitaan ohjaamaan vaakasuunnassa.
 • Laasti. Siitä, mikä on parasta kipsi seinät kertovat myöhemmin.

1. Pinta puhdistetaan pölystä, liasta, notko.

2. kostuttamalla pinta vedellä. Se on erittäin kätevä tehdä sen puutarha sumutin, mutta jos tämä ei ole mahdollista, voit käyttää luuta.

3. Jos seinään, väliset saumat tiilien syventää noin 1 cm. Tämä on tarpeen, että parempi ratkaisu pinnan kytkimen.

4. Jos seinä on betonia, ja on sileä pinta, jolloin viillot siihen zubchatki ja vasara 15 mm pitkä, 3 mm syvä. Kussakin m2 on oltava noin 250 pykälää. seinä puhdistettiin sitten harjalla ja kostutetaan vedellä.

5. Jos seinä on puinen, nadkalyvaem levyt ja vyöruusu päälle täyte. On mahdollista käyttää vanerin leikkaus leveys 15 mm ja paksuus 4 mm ja täyttää vinosti. Tämän seurauksena, pitäisi saada lävistäjä rimat seinälle.

Tärkeää! Sijasta vyöruusu, voit käyttää grid - verkolla. Se on välttämätöntä täyttää vaneri lankkuja, pikemminkin kuin suoraan seinään, välinen välys seinän ja pinon tulee olla noin 3 mm.

1. Saada osa kipsi falcon.

2. Kipsi lastalla poimia ratkaisu Falcon ja sprinkles seinälle. Edullinen ratkaisu on kerätä terän kulma siirryttäessä keskeltä Falcon itse. Leviää liike suoritetaan vain kädellä, ei koko käden. Wag eivät ole liian voimakas, sillä muuten liuos voidaan suihkuttaa.

Tärkeää! On toinenkin tapa kiinnittää - värien leviämistä. Tuo falcon seinälle, poimia osa lapaluun liuos ja sotkee ​​seinälle. Ajatelkaa heitto jonka ratkaisu tarjoaa paremman kytkennän pinnan kanssa!

obryzg - ensimmäinen kerros kipsiä nestemäisen kerman johdonmukaisuus. Välttämättömiä puuseinät ja on 10 mm. Betonin ja tiili seinät, tämä kerros ei tarvita.

maa - toinen kerros tahnamaisuus - tasaa väärinkäytöksiä. Paksuus 20 mm ja enemmän, vaikka levitetään useassa vaiheessa, tämä enimmäismäärä.

nakryvki - kolmas kerros liuoksesta uudelleen kermamainen. Tällä kertaa sen valmistamiseksi on lähestyttävä tarkemmin. Paksuus on 2-5 mm. Nakryvki silottaa "viimeistely," kaikki jäljellä maaperä puutteita.

Tärkeää! Betonin ja tiiliseinät riittävän rappaus ja paksuus 5 mm, puu kerros tulisi olla 25 mm tai enemmän täysin vyöruusu kattamiseksi tai verkkoon.

3. perän kipsi lastalla ratkaisu. Ajamme se sekä vaaka- ja pystysuunnassa. Tämän pitäisi tehdä jokaisen kerroksen erikseen. Mitä parempi tasoittaa maahan, helpompaa ja oikein lakko nakryvku. Obryzg litistää vain, jos hän roikkuu mukana tippaa liuosta.

Tärkeää! Älä unohda sääntöä valvoa tasaisuus pinnan. Jälkeen tasoittaa peitemaali odota, kunnes liuos on kuivunut.

4. Korvaa pinta kellua.

Alkaa tehdä laasti kierroksella. Raastin tiiviisti seinää vasten ja tehdä liikkein vastapäivään. Kaikki väärinkäytöksiä leikkaa reunat pois raastin.

Suorita sitten saumausta vrazgon. On välttämätöntä poistaa ympyrämäisyys jäljet ​​jälkeen laasti kierroksella. Raastin puhdistettava tähteistä liuoksen, painetaan pintaa vasten ja tehdä teräviä-räpyttely liikettä, raitojen.

Jos seinissä on merkittävistä häiriöistä, ulokkeita tai muita vikoja, niin on tarpeen suorittaa rappaus majakat, tietenkin, jos haluat saada täysin sileä vaaka- ja pystysuorat pinnat.

Jos seinät on tehty puusta, tiilet tai muuta materiaalia, joka on helposti kynnet, sitten majakat käyttää Puulistoja tai metalli majakat: alumiini tai teräs.

Jos seinä vahvemman materiaalin, sitten majakat käyttää kipsi tai kipsiä.

1. Etäisyydellä noin 15-20 cm: n päässä huoneen nurkkaan tai seinään alkaa tehdä romahtamaan. Ylimpänä seinän yritetään ajaa naulata ripustaa sen köyden romahtamaan.

2. Valmista laasti tai kipsi ja tiukasti luotilankaa sirottelee seinään pienten paalujen liuosta. On niitä vahvistamme majakkaa. Pystyasennossa kasojen vain kolme kappaletta.

3. Ota majakka, esimerkiksi alumiinia. Soveltamalla sitä liuokseen ja varovasti paalut lommo niin, että ulompi reuna seinämän toiminut majakka on 15-20mm. Muista tarkistaa tason tasaisuuden majakan sijainti.

4. Aseta toinen majakan reunalla toiseen seinään. Ja yksi keskelle niiden väliin. Tekniikka on sama, mutta nyt sinun täytyy tarkistaa tasosta suhteellinen asema, niin että se oli sama. Tätä tarkoitusta varten, sen lisäksi, että pystysuoran luotilangan voidaan vetää vaakasuunnassa langan.

Tärkeää! Jos seinä on hyvin pitkä, majakat pitäisi olla enemmän. Etäisyydellä 1 m päässä toisistaan. Tarkista taso sijainti majakka.

5. Lopuksi, ankkurointi majakat seinälle, peittää reunat betoniseoksen. Odota, kunnes ratkaisu on kovettunut, ja majakat ovat tiukasti "istu" maahan.

6. Levitä kipsi samalla tavalla kuin edellä on jo kuvattu. Täytä kaikki halkeamat ja kuoppia.

Tärkeää! Liimakerroksen tulisi ulottua 2-3 mm reunojen yli majakat.

7. tasoite kipsi sääntö. Soveltamalla sitä majakoita, ja painaa liikkuvat ylöspäin majakat, poistaa ylimääräisen liimakerroksessa.

8. Jos seos ei riitä, heittää niin pitkälle kuin ontelot täytetään. Jatkamme litistää ja heittää niin pitkälle kuin, kunnes seinä ei sileä. Sitten odottaa kunnes liuos on kuivunut. Se kestää 10-12 päivä.

Osoittaa, miten kipsi seiniin videon lisätietoja maalien tekniikka asennus- majakat ja merimerkit kipsi.

Voit suorittaa "Valmis" rappaus seinät tai välittömästi täytetty.

Vaikein vaihe Kipsityöt - se soffits, ikkuna-aukot ja kulmat.

pyh - sisäinen kulma on muodostettu yhdistämällä kahden seinän tai seinän ja katon.

Usenok - ulkokulma muodostettu kaksi seinää.

Hyvä työkalu Kipsi rinteet ovat majakat. Risteyksessä seinien koskeva enimmäismäärä sääntö ja alla oleva tila heittää ratkaisu.

Clobbered jonka lastalla. Korjata kaikki viat ja tarkista tasaisuus kerroksen sääntö.

Kuori Kipsi pystysuora majakka asettaa alas lähellä lattiaa, ja tyhjä tila täytetään liuoksella. Ajan myötä poistamme sääntö pitäisi osoittautua täysin tasaisia ​​Strippausliuos. Odota, kunnes se kuivuu. Sama bändi muodostavat seinälle. Näiden kaistojen tulee olemaan horisontaalinen majakat. Levitä rappaus tyhjän tilan ja tasoitus meidän majakat liuoksesta. Kaikki pienet viat ja väärinkäytöksiä päälle.

Kun kyseessä on Usenko kätevä kynsien seuraavalla rapatut seinät täysin tasainen pala puuta ja kiinnitä reunoilla niin, että se on kätevä tasoittamiseksi ratkaisu siihen. Levitä kipsi seos on rinteessä. Litistä ratkaisu sääntö, jos seinä on sileä. Jos me kipsi kaltevuus ikkuna-aukon, käytä nurkkaan tasoitus työkalu tarkkailla oikeassa kulmassa lähelle ikkunan karmiin.

Liuoksen kuivaamisen jälkeen korvaa sen kellua. Tarkista taso tasaisuus kipsi. Poista lisähihna.

Jotta paremmin kipsi seinät ↑

Kipsi sisäpinnat on parasta valita tällaisia ​​seoksia: laasti, kalkki, savi, savi-kalkki-kipsi ratkaisu, kalkki-kipsi tai sementtilaasti. Jos puiset seinät, on mahdollista käyttää liuokseen, johon on lisätty kipsiä. Tärkeintä on muistaa, että kipsi kuivuu nopeasti.

Ulkoseiniin rappaus käyttö laasti, sementti-kalkki tai sementti-savi ratkaisu.

Korjaukseen vanhan rappauksen ja viimeistely kohoumia käytetään lietteitä.

laasti valmistettiin 1 osa kalkkia tahna ja 1-5 osaa hiekkaa. Hiekka lisätään vähitellen, kunnes liuoksesta tulee homogeeninen. Liuoksen tulisi hieman kiinni lastalla ja muistuttaa taikinan.

Kalkki-savi ratkaisu Se on seos, jossa 1 osa nestemäistä autonromu testi, 1/3 kalkkia kitti ja 3-6 osaa hiekkaa. Savea ja kalkkia kitti sekoitetaan, sitten vähitellen aloittaa lisäämällä hiekkaa, jatketaan sekoittamista.

sementtilaasti vymeshivayut 1 osa sementtiä 3,1 osaa kalkkia tahna ja 6-8 osaa hiekkaa. Kuiva sementti sekoitetaan ja lisätään hiekka, lisää kalkkimaidon ja sekoita. Jos taikina on liian paksua, lisää hieman vettä ja sekoita.

Kalkki-kipsi ratkaisu valmistettiin 1 osa kipsistä ja 3-4 osaa kalkkia. Ottaa astian, pour vettä kaada ohut kerros kipsiä ja vaivaa nopeasti. Sen pitäisi osoittautua ole kovin tiheä tasaiseksi massaksi. Se lisää laasti ja sekoita.

laasti enimmäkseen käytetään paksuja kerroksia kipsistä tai ulkoseiniin. 1 osa sementtiä ja 2-5 osaa hiekan seos ja lisäämällä vettä, vaivaamisen, taikina.

Jos valitset oikean ratkaisun kipsi seinät, täytäntöön kaikki suositukset teknologian soveltaminen, se helpottaa huomattavasti jatkokäsittelyä viimeistely.

Video: kipsi vaahdon ↑

Julkisivu, eristetty vaahto, et voi sitoa tai limivuorauslauta sivuraide, kipsi ja tylsä. Miten se tehdään, kertoo video Materiaali:

Miten kipsi seinät omin käsin

Korjaa omakotitalossa - monimutkainen toimenpiteitä, mukaan lukien korvaaminen lämmitys- ja putkijärjestelmien, uusi lattia ja lattia viimeistelee päivittäminen. Yksi ensisijainen vaiheessa viimeistelytyö on kohdistus seinät. Rappaus pinta - suosituin tapa näiden puutteiden poistamiseen. Miten kipsi seinät omin käsin, parempi ratkaisu on valita, mitä teknologiaa rappaus? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löydät vastauksen meidän tarkistaa artikkelissa.

Rakentamisen markkinoilla laastarin edustettuina seos jauhemaisen koostumuksen, pakattu suljettuun pusseihin. Sen komponentit ovat lisäaineita ja sideaineita. Ennen käyttöä, rakeinen seos laimennetaan vedellä suhteissa määritelty ohjeita. Lisäaineita sisällytetään koostumukseen kipsi osaltaan parantaa työn laatua, antaa erityinen pinnoite lujuutta ja kestävyyttä.

Kun valitset kipsi on tarkasteltava useita tekijöitä:

 • tyyppi käsiteltävän pinnan;
 • piirre huoneen (kosteus, kosteus, jne.);
 • ajoitus viimeistelytyöt.

Nykyisin kaupallisesti saatavilla kipsiä ja sementtilaastit. Jotta voitaisiin vastata kysymykseen, miten ratkaisu kipsi seinät, sinun täytyy harkita etuja ja haittoja kunkin ja millainen käsiteltävän pinnan.

Koostumuksen sementti kipsi sisältää lisäaineita murto-sementin ja hiekan. Sen suurin etu - edullisia. Loppujen lopuksi ratkaisu tarjoaa kestävä ja kova pinnoite lujasti kestää iskuja negatiiviset tekijät (kosteus, lämpötilan muutokset). Tätä seosta käytettiin ulkoa ja toimii, pääasiassa piilossa merkittäviä häiriöitä. Kuivumisaika sementtilietettä riippuu kosteudesta ja huoneen lämpötila, ja paksuus levitetty kerros. Siirtyä suoraan maaliin suositellaan 10 päivän kuluttua valmistumisesta rappaustyön.

Valitessaan stukki on otettava huomioon olosuhteet, joissa sitä voidaan soveltaa. Ratkaisu perustuu kipsi- viimeistelyyn alueilla, joilla on optimaalinen kosteus. Sen tärkeimmät edut: joustavuus, nopeasti kuivuva pinta tasaisen laskeutumisen, mahdollisuus siirtää parin.

Tulevaisuudessa on syytä huomata teknologia seinä betoni rappaus, tiili tai vaahtoa vaihtelee. Esimerkiksi pinta Vaahtobetonin esikäsitellään pohjamaalilla tunkeutua syvälle ja vasta sitten rapattu.

Erityistä huomiota kiinnitetään koristeellinen kipsi. Monien muiden etujensa eristetty: kestävyys mekaanista rasitusta, erinomainen tarttuvuus tahansa pinta, mikrohuokoinen rakenne, jonka avulla seinät "hengittää". Käytännössä käyttää luomaan alkuperäisen sisätilat. Jotta paremmin kipsi seinät, päätät.

Joukko keskeisiä välineitä:

 • rakentaminen lastalla, suuri lastalla;
 • poluterok;
 • Harja kostutus rappauspinta;
 • sääntö.

rappaus tekniikka

1. Määritä mikä on parasta kipsi seinät, siirtyä suoraan kipsi toimii. Ensimmäinen vaihe sisältää valmisteen pinnan. Seinistä vanhan päällysteen poistetaan, lika ja pöly; poistaa merkittäviä puutteita (suuria halkeamia, aukkoja, mekaanisia vaurioita). Parantaakseen tarttumista Vaahtobetonin, kevytbetoni, betoni käsitelty pohjamaali tunkeutua syvälle.

2. Liuoksen valmistamista. Laatu työn riippuu suurelta osin siitä, miten tarkasti osuudet pysyivät sekoittamalla kuiva seos, jossa on vettä. Jotta saadaan liuos, koostumus on sopiva seurata mukana toimitettujen ohjeiden kipsi. Porakoneella, jossa sekoitussuutin antaa homogeeninen massa ilman kokkareita. Miten kipsi seinät omin käsin, ilman relevanttia kokemusta? Vastaus on yksinkertainen - seuraamaan ohjeita ja suosituksia. Valmiin liuosta voidaan käyttää sisällä puoli tuntia siitä hetkestä sekoittamisen vuoksi ehdotetaan seoksen laimentamiseksi pieninä annoksina.

3. Rappaus. Työtä tehdään kolmessa vaiheessa. Ensimmäinen liimakerros muodostetaan ruiskuttamalla seinät nestemäisen liuoksen. Suositeltu paksuus betonin ja muurauksen pinnat - 5 mm puinen - 10 mm. Obryzg kohdistus ei voi olla. Päätehtävä ensimmäisen kerroksen - hyvän tartunnan ja täyttää huokoset. Suurin paksuus kerrostetaan on paksumpi seinämä liuos (maa). Viimeistely kerros - nakryvki. Sen paksuus ei saa ylittää kahta millimetriä. Asettamisen jälkeen paksu seos, jonka pinta on hierrettiin poluterkom liikkein (puristuspinnan riippuu läsnä pinnalla kumpujen tai kuoppia). Tämä on teknologia seinämän kipsi.

 • rappaustöiden huoneessa pitäisi tehdä tietyissä lämpötiloissa. Jos se on sementti-hiekka laasti, huoneen tämä sallitaan nolla lämpötila on alueella 5-30 astetta,
 • kukin seuraavan kerroksen kipsi käytetään, kun edellisen hyvin kuivuu;
 • soveltamalla laasti stukko voi johtaa delaminointikerroksen;
 • miten paras ratkaisu kipsi seinät määrittelevät kanssa taloudelliset edellytykset, läsnäolo tai puuttuminen kokemuksen asettaa ajoitus (kuten edellä, laasti kuivuu nopeammin kuin sementti), pinnan tyyppi;
 • aikana koko prosessi on tarpeen valvoa, kuin pinnan tasaisuuteen avulla rakennuksen määräykset;
 • kun merkittäviä puutteita käyttävät majakkaa. Ne tarjoavat täysin tasainen pinta sekä vaaka- että pystysuunnassa.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita: Toinen 412

suuntaus seinä. Rappaus pinta - suosituin tapa näiden puutteiden poistamiseen. miten kipsi

aikaisemmin seinä ja se oli rapattu, ja ei näkyviä vikoja, vanha kerros on vielä poistettava, jotta miten arvioitu

korjaus asunnon kysymys väistämättä herää linjaus seinä. On välttämätöntä luoda sileä pinta,

perusta seinä valmis, me tarkasteltiin seuraavia kahta vaihtoehtoa tasaisen lopputuloksen seinä - kipsilevy ja lastulevy

Stucco - välttämätön askel pintakäsittelyosaaminen seinä ja katot. Lisäksi suojaava tehtävä se toimii koriste

lohkot, miten rakennusmateriaali, on ainutlaatuisia ominaisuuksia, joiden ansiosta se on suosittu ja usein käytettyjä

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin