Johdotus patterit putkiston

Yhdistävät lämpöpatterit yhden putkijärjestelmään. Ominaisuudet asennus. Miten maksimaalisen lämmitysteho

Lisäksi melko yleinen maamme kahden putken lämmitysjärjestelmä voidaan täyttää ja yksi-putkistoista. Näin saadaan huomattavia säästöjä vähentämällä kysyntää putkissa, mutta on otettava useita toimenpiteitä sen varmistamiseksi, että lämmitys kotelo oli yhtenäinen. Erityisesti erityistä huomiota on kiinnitettävä tapoja yhdistää patterit.

Yksi putki lämmitysjärjestelmä

Pitäisikö minun käyttää yhden putken lämmitysjärjestelmä

Kun annettu yleisesti käytettyjen putkien kaksi-putki lämmitysjärjestelmä kaavio. Kaavamaisesti, se voidaan esittää muodossa silmukoita 2, toinen vastaa kuuman veden jäähdyttimet, ja toinen - poistoon jäähdytettiin jäähdytysaineen ja sen virtaa kattilan. Tällaiset lähestymistapa mahdollistaa järjestää kiertoveden samassa lämpötilassa kaikki paristot.

Merkittävä Tämän menetelmän haittana lämmittämiseksi organisaation katsotaan taloudellisia kustannuksia putken (tämä lämmityslaitteen hinta on noin 1,5-2 kertaa enemmän kuin yhden putki), ja monimutkaisuus lisääntyy. Lisäksi, putki on vaikeampi peittää.

Single-putki piiri ei edellytä erillisen laskuputken varten purkamiseksi jäähdytettiin lämmönsiirtoaineen, eli putket vaativat noin puolitetaan. Kaavamaisesti, se voidaan esittää muodossa suljetun silmukan, ja että yhteys jäähdytin-putki lämmitys suoritetaan peräkkäin.

Vertailu yhden ja kahden putken lämmitysjärjestelmä

Massiivisesti käytti tätä järjestelmää alkoi aikana rakennusbuumi edes Neuvostoliiton samaan aikaan ja näytti sen merkittäviä haittoja:

 • useimmiten voidaan katsoa, ​​että saavat jäähdytysnesteen lämpötilassa noin 30-50% pienempi kuin piirin viime akun kuin seuraavaan kattilaan, se johtaa siihen, että huoneet lämpiävät hyvin epätasaisesti;

Tämä haitta on helppo ratkaista lisäämällä osiot viimeisen jäähdytin.

Mutta rakentamisen suuri joukko esineitä, tämä johtaa kasvuun maksut, joka ei ole kovin kätevää.

 • Tarvitset melko voimakas pumppu järjestää liike jäähdytysnesteen painovoima ei toimi;
 • se on tunnettu siitä, että suuri lämpöhäviö;
 • järjestelmän käynnistyksen kestää kauemmin kuin siinä tapauksessa, jossa kahden putken järjestelmä;
 • työskenneltäessä kädet on erityisen suuri riski ilmataskuja käytön aikana. Vain usein ei kestä tarvittavaa gradientit koko putken.

Eritelty luettelo puutteista ominaista tavanomainen yhden putken lämmitysjärjestelmä. Nykyään suurin osa näistä haittapuolista eliminoidaan kykyä asentaa yksinkertaisia ​​laitteita. Esimerkiksi, se on jo mahdollista säätää lämpötilaa yksittäisten akkujen ja asennus tasausventtiilit avulla saavutetaan lähes samat edellytykset työtä kaikkien akun piiri.

Ottaen huomioon huomattavia säästöjä materiaaleja, tällaisen järjestelmän lämmitysjärjestelmän ehdottomasti kiinnitettävä huomiota.

Miten yhdistää patterit

Oikean jäähdyttimen osin ei riipu ainoastaan ​​luotettavuutta työnsä, mutta myös lämmityksen hyötysuhde kokonaisuudessaan. Esimerkiksi, se lämpenee hieman huonompi alemman yhteyden säteilijän kuin lävistäjä.

Ominaisuudet jäähdyttimen asennus

Yhdistävät radiaattorit kun putki lämmitysjärjestelmä voidaan suorittaa 2 tavalla:

 • ilman ohitusta (vuokaavio). Tässä tapauksessa, se takaa maksimaalisen lämmön lämmitysteho, mutta työ on joustava ja luotettava järjestelmä ei voi nimetä. Tässä järjestelmässä epäonnistuminen edes yhdellä akun edellyttää seisokin koko lämmitysjärjestelmä, irrota vain yksi patteri ei toimi;
 • jäähdyttimen asennus ohituksen. Tämä hieman vähentää sisäänvirtausta jäähdytysaineen jolloin lämmönsiirto lämmitin on vähentää jopa 10-15%, mutta kriittinen, menetykset ei voida kutsua (enemmän niin laskennassa aina säädettyä hyllyssä, sama 10-15%). Mutta omistaja asuntojen on mahdollisuus paitsi poistaa kaikki akun milloin tahansa, mutta myös säätää lämpötilaa se.

Kuvassa - ohitus

Välttää ongelmia jäähdytysnesteen lämmitysjärjestelmässä, halkaisija ohitus on valittava vaiheessa 1 on pienempi kuin halkaisija syöttöputken.

Myös asennettaessa jäähdyttimen tarvitsee:

 • pari palloventtiilit on asennettu molemmin puolin jäähdytin ja käytetään nopeaan irtikytkentään veden syöttämiseksi siihen;
 • periaatteessa se ei vaadi opetusta, mutta mieluiten suulla akun asentaa yksinkertainen automaattinen termostaatti. Pari sataa ruplaa talousarvioon ei vaikuta, mutta mahdollisuus säätää lämmön kalliita lämmityskustannuksia;
 • varusteet yhteys ohitusputkijohtojärjestelmä. On toivottavaa luopua hitsaus- ja käyttää minkä tahansa muun tyyppinen irrotettava liitos, esimerkiksi, amerikkalainen;
 • asetettaessa välttämätöntä ilmausruuvin, usein on tilanteita, jolloin yksi akku asemalle yhtäkkiä tulee viileä, syyllinen - ilmataskuja. Majewski Crane voit manuaalisesti laskea ilmaa jäähdyttimen.

Esimerkki oikea kytkentä

Palloventtiili voidaan asentaa paikalla putkilinjan akun alla niin, että jäähdytysaineen kierrätyksen suorittaa vain lämmityspatterin (säädettävä ohitus).

Kun irrotat akun, se avautuu.

Miten yhdistää jäähdyttimen

Lämmönsiirto on paljon lämmitin riippuu siitä, miten se on kytketty tulo- ja poistoputket. Ero eri tavalla yhteys voi olla jopa 20-25%.

Yhteyden jäähdyttimen putkistoon voidaan suorittaa jokin näistä piireistä:

 • yksipuolinen. Jossa syöttö- ja paluuputket on kytketty jäähdytin alapinnan puolella tai ylä- rehun ja pohja salakuuntelu);

Ajo yksipuolinen liitäntä

 • diagonaalinen (Se on sama poikkipinta), syöttöputki on liitetty yläosaan, salakuuntelu akut on - pohja;
 • alempi - tässä tapauksessa putken yhdistetty alempaan puolelle akun, yhteys voidaan suorittaa yksi tai eri puolille.

Niistä jokin alemman yhteyden

Kytkettäessä lämmönlähtöpuoli batareinenamnogo pienempi kuin suurin, jos melko yhtenäinen kuumennusosastojen, paras vaihtoehto pystysuora kaava.

Mutta yhdistävät radiaattorit piirin yksi putki järjestelmä, jossa putket on yhdistetty alempaan puolella on kaukana ihanteellisesta. Lämmöntuotto jäähdytin voi olla pienempi kuin noin 10-20% pituudesta riippuen osioista, Nestekierron vaikea, pitkä jakso, vastaavasti lämmitettiin huono.

Jos haluat peittää putket lattiaan tai seinään, ja tehdä niistä täysin näkymätön, voit ostaa lämpöpatterit, jossa liitäntä tehdään alapuolelle.

Lämmöntuotto on, tietenkin, ei ole kunnossa, mutta putki ei ole näkyvissä.

Putket voidaan tehdä lähes näkymätön

Diagonaalinen jäähdytin yhteydessä putkistoon voidaan pitää paras vaihtoehto suhteen. Tässä tapauksessa jäähdytysneste kulkee vinosti läpi koko akun ja osat kuumennetaan mahdollisimman tasaisesti. Käytäntö osoittaa, että optimaalinen lämmönsiirto tapahtuu, kun osien määrä on noin 15 kappaletta.

Vesi liikkeen lävistäjä yhteydessä

Kun ristissä (lävistäjä yhteys) syöttöputki vaaditaan liitetty yläosaan jäähdytin, ja etääntymiselle - pohjaan. Jos niitä keskenään, niin lämpö laskee lähes puoleen.

Vakava virhe, kun kytket

Miten maksimaalisen lämmitysteho

Oikea patterien one-putkijärjestelmä, tietenkin, vaikuttaa kuumennuksen hyötysuhde, mutta Venttiilit myös ei pidä unohtaa. Ja sijaintipaikan valintaan on myös osansa.

Jotta saavutetaan mikroilmaston talossa oli vakaa kaikissa sääolosuhteissa, ja akku ei toimi turhaan suositeltavaa noudattaa seuraavia vinkkejä:

 • Älä laita ne hyvin lähellä seinää. Yleensä jäähdytyslevyt on asennettu syvennyksiin ikkunoiden alle, tällöin on välttämätöntä säilyttää etäisyys seinät ja lattia (etäisyys seinästä tulisi olla noin 5 cm, lattiasta - 10 cm);

Likimääräiset mitat kun asettamalla akun

Lämmitysjärjestelmän tehokkuus voi myös vaikuttaa tavallista verhot, jos akun kansi tiiviisti liinalla, lämmitys hyötysuhde laskee jyrkästi.

 • terveisin termostaatit, valitse paras malli automaattisesti, se pitää huoneen lämpötila itse jälkeen alkukalibrointitoimenpiteitä. Monotube yhteys patterit olla ongelma, kun käytetään ohitus, tässä tapauksessa liikkeeseen tulee osittain sen läpi ja osittain putken läpi.

Kompakti ja edullinen termostaatti

Single-putki lämmitysjärjestelmä on erittäin houkutteleva kannalta taloudellisuuden, vain yksi putki maksaa vähemmän kuin noin 2 kertaa. Useat ongelmat, jotka liittyvät sarjaankytkentä akun, voidaan ratkaista yksinkertaisella termostaatit, säätöventtiileillä ja valita paras tapa liittää jäähdyttimen.

Video Tässä artikkelissa kuvataan etuja ja haittoja akkutyyppiä yhteyden.

Mahdollista johtoja, jotka yhdistävät radiaattorit

Että talo oli lämmin, on tärkeää kehittää lämmityspiiri oikein. Yksi komponenttien tehokkuutta - yhteyden patterit. Ei ole väliä valurauta, alumiini, bi-metallista tai teräksestä patterit aiotte laittaa, on tärkeää valita oikea tapa yhdistää niitä.

Menetelmän yhteydessä säteilijän vaikuttaa sen lämpö

Määrä säteilee lämpöä lämmityspatterin, ei vähiten riippuvat lämmitysjärjestelmän ja yhteyden tyyppi valitaan. Valita paras vaihtoehto, meidän on ensin käsiteltävä siitä millainen lämmitysjärjestelmä ovat ja miten ne eroavat toisistaan.

Single-putki lämmitysjärjestelmä - taloudellisin muunnelma kannalta asennuskustannuksia. Koska se on tällainen johdotus on edullista kerrostaloissa, vaikka yksityisesti, tällainen järjestelmä on kaukana harvinaista. Tällaiseen järjestelmään patterit sisältyy rivi sarjaan ja jäähdytysaine kulkee ensin yhden lämmitys eroaminen, sitten syötetään toiseen ja niin edelleen. viimeinen jäähdytin lähtö on kytketty tuloon lämmityskattilan tai nousuputken korkeita rakennuksia.

Esimerkki putkijärjestelmä

Haittana tässä menetelmässä johdotuksen - kyvyttömyys säätää lämpöä patterit. Asettamalla ohjain tahansa lämpöpatterit, voit säätää muun järjestelmän. Toinen merkittävä haitta - eri lämpötiloissa eri jäähdytysnesteen jäähdytin. Ne, jotka ovat lähellä kattilan, lämmitetty hyvin, mikä edelleen - tulossa kylmempi. Tämä - seurausta sarjaankytkennän patterit.

Kaksi-putki lämmitysjärjestelmä, tunnettu siitä, että siinä on kaksi kierre putki - tarjontaa ja paluu. Kukin säteilijä on kytketty sekä, että on käynyt ilmi, että kaikki patterit kytketty järjestelmään samanaikaisesti. On hyvä, että panos kukin niistä vastaanottaa jäähdytysnesteen lämpötilan. Toinen myönteinen seikka - kuhunkin patteritermostaatti voidaan asettaa ja käyttää sitä muuttaa määrää lämpöä, että se vapauttaa.

Haittana Tällaisen järjestelmän - putkien lukumäärä järjestelmässä enää johdotus lähes kaksinkertaistui. Mutta järjestelmä on helppo tasapainottaa.

Perinteisesti patterit valettu ikkunat ja tämä ei ole sattumaa. Virtauksen ylöspäin lämmin ilma leikkeleet, joka tulee ikkunoista. Myös kuumaa ilmaa lämmittää lasia, estää muodostunut kondensaatti niitä. Vain tätä tarkoitusta varten on tarpeen lämpönieluun miehittää ei vähemmän kuin 70% leveydestä ikkuna-aukon. Vain siksi, että ikkuna ei huurtua. Näin ollen, teho valinta lämpöpattereiden, valita niin, että koko leveyden säteilijän on ainakin ennalta määrätty arvo.

Miten järjestää patterin ikkunan alla

Lisäksi sinun on oikein valita korkeus Jäähdytyslevy paikka sijoittaa se ikkunan alle. Se sijoitetaan niin, että etäisyys lattiaan oli alueella 8-12 cm alle Jos jätät hankalaa siivota, jos nostamme yläpuolelle -. Jalat tulee kylmä. Säädellään myös etäisyys on sill - sen tulisi olla 10-12 cm Tässä tapauksessa lämmintä ilmaa pyöristää vapaasti este -. Sill - ja nousee pitkin lasin.

Ja kestävät etäisyys, joka on tarpeen ylläpitää, kun yhteys patterit - etäisyyttä seinään. Sen pitäisi olla 3-5 cm. Tässä tapauksessa, pitkin takaseinä lämpönielun nousee updrafts lämmin ilma, lämmitys parantaa nopeutta.

Kuinka hyvin paistatella patterit se riippuu siitä, miten ne menoveden. On enemmän ja vähemmän tehokkaita vaihtoehtoja.

Patterit pohja yhteys

Kaikki patterit on kahdenlaisia ​​yhteys - puolella ja alhainen. Koska alempi yhdistävä poikkeamia ei voi olla. On vain kaksi liitäntää - tulon ja lähdön. Näin ollen, toisaalta lämpöpatterin syötetään jäähdytysaineen, toisaalta annetaan.

Pohja yhteys patterit yhden putken ja kaksi-putki lämmitysjärjestelmä

Erityisesti silloin liittää tarjonnan, ja jos paluu on kirjoitettu asentajan käsikirjasta, jonka on oltava varastossa.

Patterit sivusuunnassa yhdistävät

Saat puoli yhteyden vaihtoehdot ovat paljon suuremmat, niin meno- ja paluulämpötilojen voidaan liittää kaksi putkea vastaavasti neljästä vaihtoehdosta.

Vaihtoehto №1. diagonaalinen yhteys

Tämä yhteys patterit pitävät tehokkain, se otetaan tavallisena ja näin valmistajat kokevat niiden lämmityslaitteita ja tietoja passiin on vesivoiman - tällaiselle linjaliikennettä. Kaikkia muita yhteyksiä tehottomammin siirtää lämpöä.

Diagonaalinen yhteydessä piiri, jossa on kaksi putken lämpöpatterit ja putkisto

Tämä johtuu siitä, että diagonaalinen yhdistää akun kuuma lämmönsiirtoainetta syötetään ylempään tuloon yhdellä kädellä, kulkee jäähdyttimen ja poistuu vastakkaiselta alapuoli.

Kuten nimi kertoo, yhdysputkissa toisaalta - ruokinta top, tankkilinjan - pohjasta. Tämä vaihtoehto on hyödyllinen, kun nousuputki kulkee kiukaan sivulle, se on usein asunnoissa, koska se on tällainen yhteys yleensä vallitsee. Kun jäähdytysnesteen syötetään pohjasta, tämä järjestelmä ei ole laajalti käytössä - ei kovin mukava olla putken.

Puolella liitäntä kahden putken ja yhden putkijärjestelmä

Tässä yhteydessä jäähdyttimen lämmitysteho vain hieman alle - 2%. Mutta tämä on vain, jos osiot jäähdyttimen hieman - enintään 10. Pidemmällä akkua sen kauimpana reunasta menossa huono tai jopa paistatella pysyy kylmänä. Paneeli lämpöpatterit ongelmien aiheuttaa stream laajennukset - putket, jotka tuovat jäähdytysneste kauemmas keskellä. Sama laite voidaan asentaa tai bimetallisen alumiini lämpöpatterit, mikä parantaa lämmön siirtoa.

Vaihtoehto №3. Alempi tai satula yhteys

Kaikista satulan yhteyden patterit vaihtoehtoja tehottomimpien. Tappiot ovat noin 12-14%. Kuitenkin tämä vaihtoehto on kaikkein huomaamaton - putket ovat yleensä levittää lattialle tai sen alle, ja näin kaikkein paras kannalta estetiikkaa. Ja tämä menetys ei vaikuttanut huoneen lämpötila, patteri voi kestää hieman tehokkaampi kuin tarvitaan.

Istuin yhteys lämpöpatterit

Järjestelmissä, joissa luonnollisen kierron tämän tyyppinen liitäntä ei kannata tehdä, mutta kun läsnäolo pumpun se toimii hyvin. Joissakin tapauksissa ei edes pahempi puolella. Vain joitakin virtausnopeus, pyörrevirtoja, koko pinta on lämmitetty, lämpö nousee. Näitä ilmiöitä ei vielä täysin ymmärretä, koska ennustamaan jäähdytysnesteen ei ole vielä mahdollista.

Yhteys lämmityspatterin on kaksiputkijärjestelmässä: tyypit ja lämmitys- ja liitännät lämmittimet

Tyypillisesti lämmitysjärjestelmä omakotitalojen on itsenäinen, joten hänen organisaatio on tarpeen saada tarpeeksi virtaa kattilan ja määrittää, mitä pitäisi olla lämpöä patterit. Sitten se on jopa pieni - vain kanavan liittää lämmittimiä kattilaan ja täytä kaikki neste. Kaikkein paras yhteys järjestelmään on kahden putken, kun on tarjonta ja paluuputket.

Johdotus jäähdyttimen kaksi-putkijärjestelmä, jossa alemman johdotus

Käyttää Monotube ja kaksoistunnelissa versioita, jotka voivat olla sekä etuja että haittoja. Suunnittelu voidaan asentaa sekä alemman johdotus ja ylempi. Kuitenkin jälkimmäinen käytetään usein, koska se on kätevä ja käytännöllinen.

Kuten tiedetään, toimintaperiaate lämmitysjärjestelmä on itsenäinen jatkuvassa liikkeessä vettä tai muuta jäähdytysnestettä kattilasta laitteen ja päinvastoin. Näin ollen se voi liikkua painovoiman tai voima, joka saadaan aikaan kytkemällä pumpun.

Mikä eroaa yksi- ja kaksi-putki lämmityspiiri

Kaksi-putkiliitäntä vaihtoehto

Mieti sen ominaisuuksia:

 1. Installation Guide järjestelmä olettaa, että on olemassa kaksi erillistä putkistojen, joka on liitetty kuhunkin laitteeseen.
 2. Näin yksi on veden syöttämiseksi, syötetään kuumaa vettä ja muita - käänteinen luovuttava jo jäähdytettyä vettä.
 3. Koska polku, jonka päälle jäähdytysnesteen virtaus putkessa, ja kääntää yhtä, virtausvastus on sama. Eli tällainen järjestelmä hydraulisesti mielipiteiden, joten se kaikkein optimaalista käyttöä.

Oikea patterien kahden putkijärjestelmän - diagonaalinen menetelmä

Vihje: tässä tapauksessa käyttää, lävistäjä menetelmää lämmityslaitteiden yhteyden tehdä tehokkaammiksi.

 1. Kuitenkin, piiri voi olla umpikujaan, mikä tarkoittaa, että eniten:
  • pitkä matka tehdä vesi on jäähtynyt, joka ulottuu viimeksi mainitun lämmitys- laite ketju;
  • lyhyt - kulkee ensimmäisestä.

Tästä syystä meidän täytyy säännellä kuuman veden kanssa kädet jokaiseen akun hanojen tai käytä termostaattiventtiilit.

Piiri voi olla pakko (integroitu pumppu) ja vakavuus, suurin etu jälkimmäinen on, että se ei vaadi sähköä. Tämän on ylempi johdotus ja lämmityslaitteet sekä edellisessä tapauksessa, on liitetty vinosti.

Pakko kaksinkertainen putki johtoja, jotka yhdistävät radiaattorit kattilaan ja pumpun

Sitä käytetään useimmiten pienissä kotien kanssa enintään kaksi kerrosta. Vaikka se olisi ihanteellinen paikoissa kokevat energiapulan, sitä ei usein käytetä, koska tarve käyttää suuria määriä materiaaleja ja unaesthetic ulkonäkö.

Sitä käytetään paitsi kodeissa, mutta myös muita rakennuksia, riippumatta niiden määränpäästä. Hänen organisaatio on kallista aineita ja energiaa, ja silti hyväkseen tätä järjestelmää ovat kiistattomat.

Järjestelmässä on automaattinen lämpötilan säätö

Vihje: voit noutaa sen kaikkiin rakennuksiin, riippumatta siitä, miten monimutkainen ne voivat olla.

Jolloin haarassa mahdollinen järjestely useita lämmityslaitteiden ja se ei vaadi ylimääräisiä asennuksen hydraulisen paineensäätimet. Vesihuolto ja kääntää ulosvirtaus tällaisia ​​piirejä kytketty erikseen, jolloin voit säätää toimitilojen lämmitys talon automaattisesti. Tällöin termostaatit ei ole vaikutusta muissa laitteissa, mutta hinta on vain hieman nostavat asennuksen.

Diagonaalinen yhteyden kahden patterit yhteen pystyputkeen

Vaihtoehtoisia tapoja järjestelmän lämmityslaitteiden

Sanomme usein sana - "connect" ja "Connect", tarkoittaen suoritettava sama toiminto - kytke patteri lämmitysjärjestelmään putkisto.

Tämä lähestymistapa on Quack, koska on tekninen ero niiden välillä:

 • kiinnitä jäähdyttimen - tuoda se putkeen syöttölinjan ja "paluuvirtaus". Yksi esimerkki on variantti jäähdyttimeen puolella, kun putket ovat sopivia instrumentin toisaalta ylä- ja alapuolelta, tai diagonaalinen.
 • Liitä lämmityslaite - muodostaa yhteyden solmuun, jossa on tulo- tai tankkilinjaan ja käytetään myös säätelevät palloventtiilit, venttiili tai samanlaisia ​​elementtejä.

On kaksi päävaihtoehtoa lämmitysjärjestelmä, johon loppukokoonpano lämmityspiirit kotiin huoneisto:

 1. - Ylempi syöttöjohto sijaitsee ylemmän tason jäähdytin.

Tässä tapauksessa käyttää näitä versioita Patteriliitäntä:

  • yksipuolinen sivusuunnassa (ylhäällä ja alhaalla) - menetelmä on tehokkain, kun sitä käytetään akku ei ole enemmän kuin 10 osaan. Muuten kaukainen lämmitys ei ole täydellinen, minkä vuoksi laitteen tehokkuutta on olennaisesti vähentynyt;

Yksipuolinen sivusuunnassa yhteydessä yksikön ylemmän johdotus järjestelmien

  • lävistäjä (ylhäällä ja alhaalla) voi olla kaksi tapaa, joista kukin pidetään tehokkaimpana tällä johdotus menetelmällä. Voit käyttää laitteita yli 10, osiot ja ne lämpenevät mahdollisimman paljon.
 1. Alempi - Flow, joka soveltuu jäähdyttimen pohjasta, levitetään yleensä pumpun asennuksessa:
  • yksipuolinen sivusuunnassa (ylhäällä ja alhaalla) - tässä tapauksessa, kuten edellisessäkin, suurin vaikutus tämän menetelmän voidaan saada vain silloin, kun osien määrä on lämmityslaitteiden ei ole enemmän kuin 10, muuten jäähdytysnesteen ei yksinkertaisesti ole aikaa lämmittää niitä;

Yhdistävät sivusuunnassa pohjalevyn

  • lävistäjä (ylhäällä ja alhaalla) - sama vaikutus kuin ylemmässä johdotuksen;

Diagonaalinen yhteys menetelmän pohjalevyyn

  • pohjaan - tässä tapauksessa saatava sopivia pohjaan jäähdyttimen ja ulos toiselta puolelta, myös pohjasta. Suurin vaikutus on vain silloin, kun pumppu;

Kuten menetelmää yhteyden alapäähän siili

Kuva - variantin yhteyden, kun käänteisen rengas lämmittimen

Vihje: tee loopback meno ja paluu yli asennusta uusimman jäähdyttimen pitäisi olla erittäin varovaisia, muuten se saattaa vaikuttaa asettamista koko lämmitysjärjestelmä.

 • kun ylempi johdotus maksimaalinen vaikutus saat yhdessä viistoon liitäntälaitteisiin
 • kun alempi johdotus ja pumppu on tehokkain yksi pohjassa (-pohja).

Kuten voidaan nähdä artikkelin, kaksoistunnelissa mahdollisuuden yhdistää patterit lämmitysjärjestelmään on kaikkein hyväksyttävissä lähes kaikista näkökulmista, on kuitenkin kasvanut komponenteissa kustannuksia. Niiden avulla voit helposti tehdä jäähdytysnesteen lämpötilan säätö eri huoneisiin, sekä tehdä tarvittavat tasapainon, jotta vältettäisiin paineiskut tapahtuu.

Asennus lämmityslaitteet piiri ei ole monimutkainen, niin yksityiskodeissa tuottavat yleensä itse. Videoita tässä artikkelissa antaa mahdollisuuden löytää lisätietoja edellä aiheeseen.

Vielä kysyttävää? Kysy heiltä ryhmämme VKontakte

Mitä kylpyhuoneen kodissasi?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Siirry työkalupalkkiin