Järjestelmässä Ristipistotyöt kuva

Täällä voit luoda ristipistoilla kaavion kuvasi.

Aloita yksinkertaisesti valitsemalla kuvan napsauttamalla "Valitse" -painiketta. Kun kuva on ladattu, on joitakin asetukset ovat käytettävissä:

 • Maksimimäärä värejä järjestelmään
 • värikartta
 • Koko (tic)

Lopussa lehdistön "Download" -painiketta kuvan tallentaa valmiin kirjonta järjestelmä tietokoneellesi.

Kaikki piirit on luotu PDF-muodossa. Jos et voi avata ladatun skeema, niin todennäköisesti et ole asentanut ohjelmaa näiden tiedostojen katselemiseen. Voit ladata sen virallisilla verkkosivuilla Abobe.

Lisäksi voit laskea, kuinka paljon sinun täytyy hammaslankaa piiri.

Jos löydät virheen sivustosta, ota meihin yhteyttä. Kiitos.

Kaikki toiminnot on täysin ilmainen. Ei temppuja ja hienosäädön! Rekisteröinti ei vaadita (paitsi kaikkia toimintoja).

Luo kirjonta järjestelmä, käyttäen erilaisia ​​suodattimia.

Kirjontakonetta järjestelmä on ainutlaatuinen.

Kirjontaa ohjelma alkoi sivustonsa, säästät budjetti verrattuna kirjonta esiasetusta.

 • SECTIONS
 • galleria
 • Maailman narussa

© 2018 - SKHEMODEL: Kaavio ristipisto

1

Järjestelmässä Ristipistotyöt kuva

luonto

asetelma

Vapaa järjestelmä kirjonta tai piirros voidaan rakentaa käyttämällä valokuvien ehdotetun-line fanreal ohjelma (fr_2_1).

Ohjelma on ilmainen, se ei tarvitse asentaa tietokoneeseen ja ei tarvitse rekisteröityä. Kaavioissa tietty määrä Gamma värejä, DMC, Ankkuri, Madeiran ja pituus langan tarvitaan kirjontakuviotyypin ilman suuren virtauksen filamentteja, ja poistotoiminto on asennettu yhden ristejä. Parantaa kuvien laatua, koska niitä käsitellään, voit käyttää toimintoja "Zoom razkosti" ja "kontrastin lisääminen kuvan", sekä mahdollisuuksia, "luonnos" vaikutus.

Saantimenettelyssä järjestelmiä on johdonmukainen työ kohdat: "Kuvien lataaminen", "Image Processing", "tarkentaminen väri" "järjestelmän kirjonta."

Lataa valokuvia:

1. kuvakokoelma, napsauttamalla vasenta painiketta yksi niistä.

2. Lataamalla kuvista Tietokoneet täyttämällä ja palauttamalla ehdottamassa muodossa valokuvien lataamiseen. Jos kuvia internetistä, niin ne on etukäteen tallennettu tietokoneellesi.

Huomautus: Ladattavat kuvat on oltava jossakin seuraavista muodoista: "gif", "jpg", "png", "JPEG", "GIF", "JPG", "PNG", "JPEG"; tilavuuden alle 300 kilotavua, muuten se olisi virhe eikä tiedostoa ei lataudu.

Jos valokuva on suurempi, avaa se, esimerkiksi Paint (Windows). Rivi ikkunan, joka määritellään koko kilotavua. Kun määrä on yli 300 kilotavua (sanoa 600K) -alivälilehti "Muuta" prosentteina, asettaa pienempi arvo (tässä tapauksessa 50%) pitäen mittasuhteet ja klikkaa "OK". Tallenna kuva.

Muodostavat ladata valmiita tiedostoja

3. Käytä osiossa "Abstract" Voit valita kuvan tyyliin "Suprematism" ja "Neoplastitsizm" saada "kuva elämästäsi," made in nämä tyylit ja mikä taso emotionaalisen, älyllisen ja fyysisen tilaa kyseisenä päivänä syntymästä.

Uusi: kohdassa "Image Processing" voit laittaa tekstin kuvan.

"Erittely väri" voi olla yksi väri valita ne, jotka sopivat sinulle.

Mitä voidaan tehdä käyttämällä kirjonta järjestelmät siitä valokuvien ja piirrosten avulla:

Cross-ommel, suoritetaan käsin, käyttäen kangas aida, kun ompelu a syötön suorittaa yksinomaan yhdessä kvadrate- on tärkein työn tyypin, joka on suunniteltu ehdotettua ohjelmaa. Mutta nämä järjestelmät voidaan menestyksellisesti käyttää kirjontakuvioita käyttämällä muunlaisia ​​laskenta ompeleita, kuten pinta, asettaa maalaus, eteinen ja muut. Esimerkiksi, kun kirjontatekstin kuvio muodot kuuluvat tiheä silmukkaa: tiheä decking, lattia ilman valoa, ura, varjo ja satiini ompelu ja kirjonta tambour värillinen langat samalla kun vahvistetaan muodostamiseksi silmukaksi kudoksen saumat, jne. Lisäksi piiri voidaan käyttää kirjontaa eri kudoksissa, ihon, huopa ja muut kaikenlaisia ​​pellavaa, puuvillaa, villaa, silkkiä viestiketjut eri värejä, sekä helmiä, paljetteja, kolikoita, että on - kaikki että kysyy mielikuvitus. Takaisin alkuun

Hakemus - tapa luoda koriste, kuvat nashivaniya pitämällä kiinni kangas, paperi, monivärinen kappaletta tahansa materiaalista (kangas, paperi, fur) eri väriä, tai rusketuksen. Jotta applique piirilevyn tulostimen ympyrän tai varjossa lyijykynäpiirros alueella, jotka kuuluvat neliöt merkitty samoilla numeroilla. Sinun täytyy saada ääriviivat eri osien kuvan, johon voit leikata osia tulevaa soveltamista. Taustaväri sovellus ja sen yksittäiset osat voidaan valita oman harkintansa mukaan. Takaisin alkuun

Mosaiikki - Image muodostusta ulkoasu asettaa ja kiinteiden pinnalla värillisiä kiviä, lasitteet, keraamiset laatat ja muut materiaalit. Valmistettaessa mosaiikki rainan osat (neliöt) painettu piirikuvio voi vastata erottaa elementtejä mosaiikki. Valitsemaan optimaalisen ruutujen ja kukat mosaiikki tulevia tilaisuutta tehtävänjako ohjelman. Enemmän kokeilla ohjelmaa ja saat toivottua tulosta. Mosaiikki voi koristaa seinät keittiö, kylpyhuone, koti, tai kappaleeseen, ja lähellä sitä. Tällöin materiaali Mosaiikki voi olla mitä tahansa, mutta hänen tekniikka on samanlainen tehdyn laatoitusta. Takaisin alkuun

Fresko - maalaus märällä rappaus, yksi niistä tekniikoista seinämaalauksia. Tällä hetkellä kuitenkin "fresko" termi voi tarkoittaa mitä tahansa seinälle, riippumatta sen tekniikkaa a Secco, tempera, öljymaalaus, akryyli- ja muut. Nyt taiteen maalaus seinien käytetään useimmiten sietokyvyn lakka tai akryyli vesi-emulsio maali. Ääriviivat tulevaisuuden kuvio painetun piirin voidaan siirtää seinään ennalta neliöt merkintä tai piirtämällä rajalinjojen yksittäisten alan piiri, joka on merkitty samaa väriä. Merkitse ruutuja voit yrittää käyttää valoa tai vahvistamiseen Aitaverkko pienillä silmäkoko. Se on kiinnitettävä solun pinnalle ja maali mukaan painetun piirin kuvion. Kuivauksen jälkeen verkko on poistettu, ja siirtymiä solujen välillä ovat värillisiä. Takaisin alkuun

Väritys - mustavalkoinen kuva, joka on maalattu värikynät, markkereita, maali tai savea. Lapsille tällainen luovuus on yleensä kiinnostava, he ovat tyytyväisiä käsitellä väritys. Tulosta järjestelmän valittu kuvio mustavalkoinen kuva (tai ilman soluja niissä), liimaa yksittäisten arkkien - ja kuva on valmis väritys. Maalaus tuotetun kuvan mukaisesti tunnistenumero väri soluista. Ohjelma on niin helppokäyttöinen, että lapset pystyvät itse valita kuvia ja tehdä järjestelmiä väritys. Takaisin alkuun

Tapoja tehdä järjestelmän ristipistoilla valokuvia: 5 vaiheet

Jotta järjestelmän ristipistoilla valokuvia, tarpeeksi on tietokone ja asenna ohjelma ennemmin tai myöhemmin ristipistoihin ystäville esiin kysymys siitä, miten tehdä kirjonta järjestelmän rajat kuvia. Ensi silmäyksellä, se voi tuntua mahdottomalta, mutta ei niin vaikeaa kuin miltä se näyttää. Tietokoneiden aikakaudella ei tarvitse istua alas kynä kädessä piirustus järjestelmän kirjonta.

Yksinkertaisia ​​neuvoja: miten tehdä ristipistoilla valokuvaa

On joitakin kuvia, jotka haluat vain katsoa, ​​vaan kääntää ne mestariteos. Kirjailtu tikari lempivalokuvasi unelma kaikkien brodeeraajat. Sillä tämän vision toteuttamisessa tarvitaan kokemusta, jotka luovat järjestelmiä.

Kuinka tehdä rajat ommel kuvia voidaan kuvata seuraavasti:

 • Ensin sinun täytyy valita kuvan, johon kuvio on tehty;
 • Sitten ladata erityinen ohjelma luomisen ohjelmat;
 • Myöhemmin ohjelmassa ladata valittua kuvaa;
 • Painamalla vastaavaa painiketta luoda järjestelmä;
 • Lataamatta tietokoneeseen piiri.

Suuri lahja nuoripari on kirjonta, jolla oli häävalokuva

Kun kehittäessään on kiinnitettävä enemmän huomiota ihmisten, erityisesti silmät. Kun tarkastellaan kirjailtu maalaus on houkutella, luovuttaa hänen. Sitten kaikki riippuu taitoa käteviä ihmisiä.

Luo yksilöllisiä kuva vaatii paljon kärsivällisyyttä ja huolellisuutta. Lopputuloksen kirjonta pitkä miellyttää jos kangas korjata runko.

Cross Stitch kuvat: tapoja toteuttaa suunnitelmiaan

Ristipistotyöt kuvat - se on kuin maalata muotokuvia, mutta sen sijaan lyijykynä ja maalit - neula ja lanka. Luomisen ohjelmat, valinta valokuvien, ohjelmistojen käsittely ja ompelemalla prosessi itsessään on luovaa työtä. Kuva-kuva voidaan kirjailtu tahansa väriä vaihtoehto. Se voi olla mustavalkoinen, kolmivärinen, tai on täynnä värivalikoima.

On olemassa useita tapoja kartoittaa kirjoa kuvia ja muuttaa ne omaperäisyys:

 • Avulla erikoistuneita ohjelmia
 • Avulla millimetripaperi ja värikynät;
 • Avulla Photoshop grafiikka editori.

Kirjonta tytöt teki hänen valokuvia, on hyvä lahja 8. maaliskuuta

C saatu samaa järjestelmää pitäisi toimia. On tarpeen arvioida värien määrä ohjelman tarjoamista.

Monet niistä voidaan poistaa, mutta sikäli kuin mahdollista poistaa yhden ristejä. Kukin näistä menetelmistä on täydellinen ilmentävät taiteellinen ideoista totta. Kirjonta tuo suuri ilo kun muotokuvia tehdään sielun. Kirjaillut muotokuva voidaan tehdä lahjaksi häät tai vuosipäivä tai voit läsnä kuin alkuperäinen lahja.

Kuvan alkuperäinen ristipisto valokuvista: Success Secrets

Kuvia ei voi vain olla tallennettu kuva-albumeissa Flash Media ja henkilökohtaisia ​​verkkosivuja. On toinenkin hyvin omaperäinen tapa säilyttää ikimuistoinen kuva - Ristipistotyöt valokuvista. Kuvat tulee valita ilman vahvoja häikäisyä, paremmin tehty auringon varjossa tai pilvinen sää. Jos vaadittua laatua valokuvia ei yksinkertaisesti ole, sinun täytyy huolellisesti käsitellä käytettävissä.

Kangas brodeerauksella on paljon etuja verrattuna perinteisiin kuvat:

 • Kirjaillut kuva ei ole vain kuva, taidenäyttely;
 • Kangas kirjailtu kuva ei pelkää kastua;
 • Kirjailtuja kuvia ei voi alustaa ja poistaa;
 • Aina voi tehdä kopion alkuperäisestä.

Niistä eduista kirjonta kuvaa on mahdollisuus radasta hyvin nopeasti uudelleen, jos jotain meni pieleen

Kirjailtu ja sijoitetaan kehystetty valokuva helposti koristella tahansa sisustukseen. Kuvat osoittautua ainutlaatuinen, ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Kirjonta ylittää enemmän kuin harrastus, on kytketty taitoja ompeluneulan taiteellinen piirustus taitoja.

Realistinen ommel: tehdä piiri valokuvia

Ensimmäistä kokemusta Ristipistotyöt valokuvaa sinun täytyy tutkia koko prosessin yksityiskohtaisesti. Se käytännössä ei poikkea muista kirjonta kuvia ei liittyvät valokuvat. Hyvin ristipisto kuva järjestelmässä ei myöskään poikkea mistään muusta järjestelmästä. Vaikka tämä ei ole vain järjestelmä, sen on lähetettävä kaikki kasvonpiirteet, hänen ilmeitä. Henkilön tulisi olla vapaa vääristymistä, ja on eniten luonnollisen sävyn.

Kuitenkin tutkia vaiheissa kaikkien on syytä:

 • On tarpeen valmistella materiaalia, joka kirjailtu kuvan, sitä kutsutaan kankaalle;
 • Valitse paras ohjelma luoda järjestelmiä ristipisto;
 • Valokuva käsitellään ohjelman ja säätää kuvan tarvittaessa;
 • Valitse sitten alue ommeltavaksi;
 • Poimia lanka;
 • Luo piiri;
 • Ja voit aloittaa kirjonnan.

Ohjelma, joka on kaavio, jossa on valokuvia, mahdollistaa erilaisia ​​muutoksia, jotta kirjonta näyttää täydellisen

Täällä, ehkä yksinkertaisin valmistautuessa ristipisto valokuvaa. Tuloksena oleva piiri voidaan painaa väritulostin, ja voit kirjoa suoraan monitorista. On välttämätöntä kiinnittää huomiota asiaan, joka on perusta kirjonta. Kangas on perusta kuvan sekä paperia taiteilijana.

Kangas - pehmeä kankaan seulaverkkovälineet. Tällainen kangas ei käytetä vain kirjonta, siitä tee pussit varastointiin erilaisia ​​yrttejä.

Opi tekemään järjestelmän ristipistoilla kuvilla (video)

Kangas kirjonta on paitsi kudonnan, mutta myös muovi mesh pohja. On toinen tyyppi kankaalle - vesiliukoisen, sitä käytetään sovellettaessa kirjonta kankaan. Sen jälkeen, kun kirjonta kangasta riittävästi liotetaan vedessä ja se liukenee.

1