Järjestelmä vanne hiili kattilan

Sitominen kiinteän polttoaineen kattilan

Laatu kiinteän polttoaineen kattilan riippuu useista tärkeistä tekijöistä, joista yksi on läsnä huolellisesti tehty sitovia. Luotettavampia työ on tehty, sitä parempi käyttöikä kattilassa. Tämä ominaisuus mahdollistaa erottaa puun ja kivihiilen lämmönkehittimet yksikköä toinen tyyppi.

Laitteet eivät toimi tehokkaasti, on tarpeen tutkia yksityiskohtaisesti kysymyksiä, jotka liittyvät sen asennus sekä harkitsemaan kaikkia nykyisiä malleja kattilat, niiden ominaisuuksia ja käyttöä vivahteita.

Tämä artikkeli hahmottelee vinkkejä asennukseen lämpögeneraattoreita tämäntyyppisen sekä joitakin vivahteita liittyy sen käyttöön.

Tuntomerkit kiinteiden kattiloiden

Sen lisäksi, että tällainen aggregaattien toteutetaan lämpöenergian tuottamiseksi polttamalla polttoainetta erilaisia, niillä on joitakin merkittäviä eroja muiden yksiköiden sama profiili. Nämä erot ovat tulosta täytetty tavallista vettä tai muita puun polttaminen ja on välttämättä otettava huomioon, kun yhdistää kattilan lämmitysjärjestelmään.

Piirteitä tämänkaltaisten yksikköjen ovat seuraavat:

 • lisääntynyt inertia. Tähän mennessä ei ole mahdollista nopeasti tukahdutettua, joka ilmestyi seurauksena syttymisen kiinteän polttoaineen palotilassa;
 • kondensaatio tulipesässä. Tämä ominaisuus tapahtuu tapauksessa, jossa kattila syötetään kylmää vettä (alle 50 ° C);

Lisäksi on huomattava, että ei ole viivettä vain yksi eri yksiköiden - pellettikattiloiden. Heillä on integroitu poltin, jossa polttoainetta saa luopua, ja kun liekki poltto loppuu lähes välittömästi.

Inertia on vaarallinen, koska siinä tapauksessa ylikuumenemisen vedenlämmitin takki, kattila voi kiehua. Se on täynnä, että on höyryä, mikä lisää painetta ja voimakkuuden vaikutus tarpeettomasti lämmittimen kotelon. Jos aika ei vie aikaa, höyry kerääntyy kehoon laitteiden ja osien ruokinta trudoprovoda voi yksinkertaisesti vahingoittaa laitetta. Tietenkin runsaasti kuumaa vettä lattialle ja vaurioitunut kattila on epätodennäköistä joku haluaa. Vaarana tässä tilanteessa on se, että kattila on todennäköisesti hyvin vaikea korjata, ja todennäköisesti on ostettava uusi yksikkö.

Samanlainen ongelma voi esiintyä, kun lämmön lähde putkisto on epätasaisuuksia. Itse asiassa, käyttävien kattiloiden kiinteän polttoaineen, optimaalinen toimintatapa on enimmäismäärä, kun laite pystyy toteuttamaan kokonaisuudessaan toimintoja.

Kun merkkivalo termostaatin jopa 85 astetta, kuristin on katkaistava ja nauttia siitä, että polttaminen ja kytevä uunissa jatkuu tietyn ajan. Vasteeseen lämpötilan kasvu voi lisätä toisen 2-4 astetta.

Poissulkemiseksi esiintyminen tällaisessa tilanteessa, sinun täytyy valjastaa kattilan oikein ja käyttämään kaikki tarvittavat kohdat, jotka pystyvät takaamaan turvallisuuden tuotteen käytön aikana.

1

Toinen epämiellyttävä ominaisuus asennuksen - tämä on esiintyminen kondensaatiota tulipesän seinämien. Syynä tähän oli läpi vesivaipan neste, ei ole saavuttanut vaaditun lämpötilan ilmaisin. Itse asiassa, lauhde on melko aggressiivinen ympäristö, joka vaikuttaa haitallisesti palotilan seinän ja aiheuttaa korroosiota.

Tämän seurauksena, sekoitetaan tuhkaan, lauhde tulee tahmeaa ainetta, jota on vaikea erottaa pinnasta. Selviytymään tällaista ongelmaa voidaan saavuttaa asentamalla erityinen sekoitinpiirin vanne hiili-kattila.

Tämä pinnoite on kielteinen vaikutus koko lämmitysjärjestelmän kokonaisuutena. Se on lämmöneriste ja vähentää tehokkuutta Hiilellä kattila.

Vaikka lämmönkehittimessä rauta lämmönvaihdin, sen omistajat eivät saisi olla tyytyväisiä, koska ongelma voi olla toisaalta, kun valurauta voi muuttaa muotoaan tai murtaa tapahtuu termisen shokin.

Jos valurautaa lämmönvaihdin tuhoutui

Kytkemisen jälkeen virtalähde alkaa toimia pumpun ja kuumennettuun kattilaan jäähdytetty neste johdetaan suljetun järjestelmän. Seurauksena terävä lämpötilaeron indikaattoreita, osa raudasta lämmönvaihtimessa voi haljeta, ja veden valua lattialle.

Valitettavasti tällainen vahinko ei voi korjata, ja jos se toteutetaan, nämä palvelut ovat kalliita. Tällaisessa tilanteessa, sinun pitäisi vain luottaa sekoita solmu, joka pystyy estämään hätätilanteessa läpimurto.

Onnettomuus - se on monimutkainen tilanne, joka voi olla vakavia seurauksia. Ostaessaan hiilivoimaloita kattila, käyttäjän pitäisi myös miettiä etukäteen, mitä sääntöjä tulee harkita, kun laitetta käytetään, kiinteän polttoaineen. Jos kaikki asennustyöt laitteistojen asennus suoritetaan ohjeiden mukaisesti mukana, niin todennäköisyys onnettomuuden tai muita komplikaatioita on erittäin alhainen.

Perinteisessä järjestelmässä yhteyden yksikön kehotetaan noudattamaan kaksi indikaattoreita, joilla varmistetaan tulevaisuuden luotettavan toiminnan koko järjestelmän ja lämmitysjärjestelmän erityisesti.

Liitospala kuljettaa järjestelmään. Asiakirjassa määritellään miten kytkeä tuotteen ja millaisia ​​polttoaineita käyttäviä optimaalisin. Kaavamainen yhteys kuvan on kiinnitetty kunkin tuotteen.

yksikkö tietoturvan osatekijät

Tärkeintä - se on aivan suulla syöttöputken suojausryhmälle. Sen jälkeen, tehtävä tämän ryhmän piilee automaattinen paineenalennuksen tapauksessa kasvu tämän parametrin yli. Säätelee kysymys varoventtiili ja painemittari ja automaattinen vozduhovodchik. On väli putken ja kattilan turvallisuus ryhmä, kaikki venttiilit voidaan asentaa.

Toiminta on rakennettu standardin algoritmi:

 • pilkkoa alkuvaiheessa tulisi leimahtaa;
 • Vesi alkaa liikkua pieni ympyrä;
 • kun kohde 50-55 astetta, terminen pää antaa painetta erityinen venttiili;
 • venttiili avautuu vähitellen ja kylmä vesi tulee kattilaan, sekoittamalla kuuma.
 • sekoitetaan ainakin lämpötila saavuttaa kriittisen tason, minkä jälkeen venttiili avautuu kokonaan, sekoitetaan kuumalla vedellä syötetty.

Tällainen järjestely on helpoin ja sen asennus on täysin mahdollista tehdä omin käsin.

Johdotuksen, kuparista teosten

Toinen tärkeä seikka - on sijainti verenkierron pumpun. On parasta sijoittaa juuri siellä, missä se on määritelty järjestelmässä - paluuputken ennen kattilaa käynnissä puupolttoaineen. Yleisesti, pumppu voidaan sijoittaa kentällä, mutta, kun pari todennäköisyys mahdollisen räjähdyksen kerääntymisestä höyry voi kasvaa merkittävästi.

Miten alentaa sellaisten sitovien

On mahdollista alentaa järjestelmän lämmitysjärjestelmän sekä vahvistamaan suojaa lauhde, jos laittaa erityinen sekoitus trehkodovy klaponom joka ei edellytä liitäntää laastari anturin ja termostaatin. Venttiili on jo asennetusta elementistä, joka on viritetty samalle seoksen lämpötila on 55-60 astetta.

Yksinkertainen sekoituselementin

On olemassa useita malleja polttoaineita käyttävien ajoneuvojen, mikä säästää suorituskykyä TT-lämmityskattilaliitännästä. Asennus elementin avulla voidaan säilyttää samassa lämpötilassa sekoitetun veden ulostulossa. Yksinkertaistettuja malleja tuottavat yritykset, kuten: Herz Armaturen, Danfoss, Regulus, ja toiset.

Lisätä mukavuutta talon omistajien asennetaan useita lämmönlähteitä, jotka toimivat eri laitteita. Tällä hetkellä suuri kysyntä kattiloiden työskentelevät:

 • puu- tai maakaasua;
 • Sähkön ja kiinteän polttoaineen

Kaasun ja kiinteän polttoaineen kattilat on kytketty siten, että toinen laite tarvittaessa voitaisiin korvata ensin. Tällaiset vaatimukset syntyä suorittamisen tapauksessa vanteiden sähkökattila lokin. Suorita valjaat ei ole vaikeaa. Tämä edellyttää käyttöä puskurointikyky, joka toimii samalla gidrostrelki.

Johtuen siitä, että tankin akun kahden eri kattiloiden on välisäiliöön yksiköt voivat palvella samanaikaisesti useita lämmityslaitteita: akku, lattialämmitys, kattila. Valitettavasti, tämä suoritusmuoto eroaa korkea arvo.

järjestelmän kaksi kattilaa Connection

Pääyksikön Tällaisessa tilanteessa olisi puukattilaan. Palovamman puun läpi, ja talon olisi siistiä, anturi rekisteröi lämpötilan laskiessa ja kytkeytyy automaattisesti päälle. Jos ei suorittamaan ajoittain kuorma polttopuuta, taso tämän indikaattorin vähenee nopeasti.

Menetelmät sitoutumisen primaarinen ja sekundaarinen renkaat

Insinöörit tarjotaan toinen vaihtoehto yhteensä vanteiden tverdoptoplivnogo kattila sähköinen yksikkö voi yhdistää enemmän kuluttajia.

Menetelmät sitoutumisen primaarinen ja sekundaarinen renkaat suorittaa virranjakovälineet ilman gidrostrelki. lisälaitteita voidaan tarvita laadukasta työtä. Säädin ei tarvita.

Tärkeimmät Temppu Tämä kytkentä järjestelmä on se, että kaikki elementit: kattilat ja kuluttajat on kytketty vain ensisijaiseen rengas ja syöttö- ja paluulinja. Johtuen pienen raon yhteys (30 cm) painehäviö olisi minimaalinen verrattuna päävirtapiirin pumpun paine. Tämä mahdollistaa veden kierrättämiseen järjestelmässä, riippumatta siitä, miten ja milloin käyttää pumppuja toissijainen renkaat. Tämän seurauksena vain muutos veden lämpötilan.

Teoriassa, päävirtapiiri voidaan liittää eri lämmönlähteiden ja toissijainen renkaat. Tärkeintä on, putken halkaisijan ja teho, sekä perus rengas pumpun valmistaja tunnistettiin oikein.

Saavuttaa toivottuja tuloksia täytyy tuottaa tarpeeksi yksinkertaisia ​​hydraulisia laskennan, joka noutaa pumppu oikein. Lisäksi on tärkeää yhdistää toimintaa sähkö- ja kiinteän polttoaineen kattiloiden erityistä termostaatit.

Tehdään sitovia kiinteän polttoaineen kattilan täytyy ensin neuvotella asiantuntijan kanssa asianmukainen pätevyys ja kokemus, ja sitten suorittaa kaikki tarpeelliset asennustyöt.

Järjestelmä vanne hiili kattilan

Kiinteän polttoaineen kattila, samoin kuin kaikki muut, sinänsä ei voi lämmittää talon. Paraskaan laitteet kerätään lämmitysjärjestelmässä, ja sitten voi toimia. Tämä järjestelmä sisältää kaikki olennaiset elementit - todellinen kattila, patterit, putki, kiertovesipumppu, paisuntasäiliö, tarkista, venttiili, jopa suojausryhmä. Asennus kaikki nämä järjestelmät yhdessä nimitystä lämmityskattilaliitännästä, ja tässä artikkelissa keskitymme miten prosessi vannehtimisvälineitä kiinteiden polttoaineiden.

Valokuva 1 Ajo sitovan kiinteän polttoaineen kattilan

 1. Miksi haluat valjastaa

Kunnollinen Liitäntäjärjestelyssä toimii tiukasti mukaan järjestelmä ei vain varmistaa laadun ja moitteettoman toiminnan koko lämmitysjärjestelmän kokonaisuutena, mutta myös polttoainetaloutta.

Ensinnäkin, sinun täytyy ymmärtää, että kaikki lämmitysjärjestelmä - melko monimutkainen järjestelmä, jossa asennus on noudatettava erittäin huolellisesti. Pienikin virhe voi laukaista hätätilanteesta ja sen seurauksena epäonnistuminen koko järjestelmän. Siksi ennen kuin alkaa suunnittelemaan asennuksen, mitkä järjestelmä suosivan ja mitä tarvitaan ostaa. Miten lämmitysjärjestelmä kotona kiinteän polttoaineen kattila, löydät erillisessä artikkelissa.

Siten putkisto järjestely kiinteän polttoaineen kattilan - joukko lämmityslaitteet ja kaikki yhdistävät ja tarjoavat elementtien työstä.

Videot 1 vastaukset kysymyksiin kattilan putkistoon

Esimerkki 2 Video epäsäännöllinen lämmityskattilaliitännästä

3 Video Review virheitä valjaisiin

Sen lisäksi, että tällainen järjestelmä takaa häiriöttömän toiminnan koko järjestelmän, se aiheuttaa jäähdytysneste kiertämään, poista kaikki ilmakuplat ja voit liittää useita silmukoita.

Hahmoteltu - periaate yhteyden putkien varmistaen kierron jäähdytysnesteen. Kohdennetut 2 järjestelmät:

Pieni piiriä käytetään yksinomaan lämmitykseen, koska pienempi määrä, sitä vähemmän aikaa kuluu. Vasta sen jälkeen, laitteen lämmennyt, työ vie suuren, joka takaa toimintaa koko järjestelmän ja jopa jäähdytysaineen virtaus kaikkien lämpöpatterit, jotka voidaan kytkeä itsenäisesti. Miten asentaa lämpöpatterin omakotitalossa omin käsin - meidän artikkeli.

Tähän mennessä jakaa useita järjestelmiä, jotka eroavat toisistaan ​​sekä periaatteesta työn ja monimutkaisuus.

Pieni (100 m²) sopivia taloja yksinkertaisin järjestelmä, ns painovoima (ilman yhteyttä sähköä). Tässä tapauksessa, liike jäähdytysneste piiri on luonnollinen. Samanaikaisesti, tällainen sitominen on menetelmä ylikuumenemista vastaan ​​järjestelmän, kun taas toinen piiri suljettiin puutteesta tai jännite-ero.

Kuva 2 vakavuus piiri lämmityskattilaliitännästä

Järjestettäessä periaate painovoiman kiinteän polttoaineen kattilan sijaitsee aina piiri alla kaikki patterit.

Se ansaitsee erityistä huomiota ja kyky vähentää virtapiikin. Tässä tapauksessa, tason yläpuolella jäähdyttimen paisuntasäiliö on asennettu, joka koostuu 2 osaa. Yksi osa vesisäiliö sijoitetaan muiden - ilman, että ilmaa korotetussa paineessa järjestelmässä vähentää jännitystä. Käyttöpaine järjestelmässä on alle 4 tynnyriä.

Sen lisäksi, että periaate painovoiman, joka on kuvattu edellä, vapauttaa 4 perusteellisemmin, joihin vanne kiinteän polttoaineen kattilat:

Interconnected piirit eivät ole vain tarjota jäähdytysnestettä virtaus, mutta myös riippuvainen teholähteitä.

Yksinkertainen putkisto järjestely, joka toimii periaatteessa samalla tavalla kuin painovoiman jäähdytysaineen virtaus. Tällaiseen järjestelmään, kattilan tulee aina yläpuolella jäähdyttimen, vastaavasti, jäähdytysnesteen virtaus on luonnollinen - sen jäähtyessä se alkaa alhaisempia. Tässä tapauksessa valvoa toimintaa lämmityslaitteet tehdään käsin, ja valvoo polttoaineen saatavuus ja polttimen toimintaa. Tämä on suosituin järjestelmä alueilla, joilla on vaara sähkökatko.

Kuva 3 yhden silmukan putkisto kattilan luonnollisen kierron

Valittaessa piirejä luonnollinen merkille, että edellytys on halkaisijaltaan suurempi putkia, jotka on asennettu piiri.

Liike jäähdytysnesteen kiertovesipumpun tuottaa työtä. Tämä järjestelmä on suosituin kaikilla alueilla, joissa etusija annetaan varsin yksinkertainen toimenpide ja tasaisen lämmityksen koko tilan. On syytä huomata, että se on tässä järjestelmässä on useita laadullisia etuja:

 • maksimi korkea (yli 80%) tehokkuutta;
 • kyky sopeutua kukin erikseen lämmittää jäähdytin;
 • helppokäyttöisyys ja puute ohjauksen tarpeesta.

Verrattuna siihen luontaisesti sitoutuvan järjestelmä pakko on yksi haittapuoli, mutta erittäin merkittäviä - riippuvuus. Suojautua tällaisen petollisen vika, voit valita jonkin seuraavista vaihtoehdoista:

 • asentamalla ohitusputki (painovoiman kaavio) ympäri kiertopumppu, jossa liike jäähdytysnesteen tehdään luonnollisten prosessien;
 • kokoamalla yhteen hälytyspiirejä.

Kaavio 4 Video sitova puskurikapasiteetti kattilan

Tämä piiri toimii vain pakotetun kierron jäähdytysjärjestelmän, mutta keräilijät käytetään ns kampa - putken kanssa yhden tuloportin ja multiple output paljon pienempi halkaisija. Ja tulon ja lähdön tässä tapauksessa samanaikaisesti liittää kattilaan.

Kuva 4 klassinen kiinteän polttoaineen kattilan putkijärjestelyyn

Ottaen huomioon, että koko järjestelmä on sama jäähdytysnesteen lämpötila, on mahdollista ottaa käyttöön / poistaa lämmittimet erikseen. Muuten, tällainen järjestelmä ei ole suosittu monimutkaisuuden vuoksi kiinnitys- ja metalli kerääjä.

Edellytyksenä sujuvaa toimintaa kattilan jopa ilman sähköenergia on oikea asennus hälytyspiiriin. Vain tässä tapauksessa kattila jatkaa toimintaansa edes pitkään poissa sähköä, vaikka on huomattava, ja jossa on paljon alhaisempi tehokkuus.

Yleisesti, hätä piiri 4 on eristetty, nimittäin:

 • kylmä vesi;
 • akku;
 • apupiirin;
 • Samanaikaista toimintaa 2 piirejä.

Tehokkaasti, joka tarjoaa luonnollisen liikkeen jäähdytysnesteen, mutta ei suosittu tällä hetkellä. Tosiasia on, että nykyaikaisen yksityisen sektorin vesihuollon "otvechaet9raquo; sähkö, vastaavasti, kun se on kytketty pois päältä lakkaa toimimasta paitsi kuparia, mutta myös vesi.

Täydentävä virtalähde

Tyypillisesti, koska tällainen akku teholähteen avulla varmistetaan, kiertovesipumppu aikana ilman sähköä.

Älä unohda, etenkin talvella, moderni tarkistaa ja valvoa latauksen akkuja.

Asentamalla ylimääräinen piiri toimii perusteella pienten ja varmistetaan oikea-aikainen lämmön poistamiseksi. Tällainen piiri sisältyy työn automaattisesti sammuttamisen jälkeen tärkein pumppu.

Samanaikaista toimintaa piirit 2

Mahdollisimman tehokkaan toiminnan, jossa kukin piiri toimii normaalitilassa. Sähkökatkoksen jälkeen tärkein pumppu pysäytetään, ja vakavuus piiri toimii normaalitilassa säilyttäen kattilan toiminta on oikosulku.

Suositukset ja kommentit asiantuntijoilta

Jotta järjestelmä toimii oikein, eikä synnytä hätätilanteissa, sinun täytyy noudattaa tiettyjä sääntöjä.

Noudattamista lämpötilan järjestelmä

jäähdytysnesteen lämpötila ulostulossa on aina oltava 55 astetta, ja suulla - 45. Vain tässä tapauksessa, kattila toimii kaikkien ilmoitettujen käyttöiän. Jos ohitat nämä vaatimukset, ajan seinille kattilan kerätään lauhde, joka tulevaisuudessa johtaa korroosiota ja tuhoa.

Kaikki kattilat, mukaan lukien kiinteän polttoaineen on sijoitettu yksinomaan pystysuunnassa. Mutta kiinteän polttoaineen kattila on välttämättä sementoitu "podushka9raquo; vähintään 10 cm.

Milloin tahansa savupiippu, riippumatta suunnittelun ja tuotannon aikaa, asennettavaksi lauhteenkerääjän ja venttiilin ruostumattomasta teräksestä.

Älä kitsastella lavalla hankkeen ja tarjotaan savupiippu huolto ja tarkastus luukut, jotka mahdollistavat vaivattoman puhdistaa ja ajoissa.

Pakollinen edellytys sujuvan toiminnan kattilan, joka käynnistää lämmön ja sen toiminnan ohjaamiseksi.

Phoenix Sirius räjähdys. In potstil tilassa minä nopeutettiin 4 litraa tunnissa. SS oli linnoitus.

 • 01.17.2018 »Moonshine Phoenix - Ihmiset, unelma, tyylikäs, mekaniikka ja muut

  I ajaa toisen kerran Phoenix-tyylikäs. En ymmärrä miksi niin korkea lämpötila tislaus? Tulipalo.

 • 15.1.2018 "Miten eristää seinään sisälle asuntoon

  PIR-levyt, on järkevää, jos tarvitset omakotitalon nopeasti upholster eristys. Ei hajua, ei.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hei Vuosittain parannettu laitteiden, lapset haavat eliminoidaan, on suositeltavaa.

 • 01.14.2018 "Best moonshine - miten valita ja mitä

  Hyödyllisiä artikkeli. Jos haluat Mielestäni jakavat. Olen myös sitoutunut tislaamalla ,.

 • Sitominen kiinteän polttoaineen kattilan - miten?

  lämmitysjärjestelmä, lisäksi kiinteän polttoaineen, sisältää paljon enemmän elementtejä. Kunnolla yhdistää ja määrittää kaikki järjestelmän osat ei ole yksinkertainen tehtävä. Tässä artikkelissa, me tutkimme eri kytkentäkaavioita punnita etuja ja haittoja jokainen niistä, selitämme eri vivahteita ja vivahteet. Toivottavasti tämä artikkeli voi auttaa sinua turvallisesti ja tehokkaasti sitoa kiinteän polttoaineen kattilan käsillään.

  Mikä on sitova, sen tavoitteet ja

  Joten, mitä on sitova? Joten on prosessi tehokkaampi ja suojatun yhteyden kiinteän polttoaineen kattilan lämmitysjärjestelmään talon.

  Pidentävät ja varmistaa turvallisen käytön hiilivoimaloita kattila, on tarpeen parametrien kuten paine ja lämpötila ylikuumenemisen estämiseksi. Teräs lämmönvaihtimet, muun muassa herkkä lämpötilan jäähdytysaineen paluulinjan, joka ei saa olla pienempi kuin 50-65 astetta. Käyttämällä kylmää vettä palata täynnä kondensaatio että lyhentää lämmönvaihtimen.

  Joten, miten oikein sitoa kiinteän polttoaineen kattilan? On olemassa muutamia järjestelmiä:

  • Luonnollisen kierron;
  • koneellisella liikkeeseen;
  • vaatii taakse lämmönlähde.

  Valokuva 1: Strapping kiinteän polttoaineen kattilan ja sähkökattila vara

  Otetaanpa tarkemmin tarkastella kunkin niistä luettelon tarvittavat välineet järjestämisestä kutakin järjestelmää, sekä etuja ja haittoja luonnostaan ​​näistä järjestelmistä.

  Takaisin sisältöön

  Sitominen luonnon kiertopiiriin

  Helpoin tapa on hyödyntää kiinteän polttoaineen kattilan - piiri luonnollisen kierron. Se ei vaadi virtalähdettä. Veden kiertoa suoritetaan painovoiman. Siksi sitä kutsutaan painovoima.

  Valokuva 2: Järjestelmä sitovien GBS

  Kiinteän polttoaineen kattilan sijaitsee alimmassa kohdassa silmukan, ja lämmittimen (esim. Patteri) - yläosassa. Kattila lämmittää veden, joka nousee ylös putkien läpi jäähdyttimen, jossa se antaa pois osa sen lämmön huoneeseen ja siten jäähdyttää. Jäähdytetty jäähdytysneste menee alas ja ympyrä sulkeutuu. Osuus jäähdytetty jäähdytysneste on enemmän kuin kuuma, joten se pyrkii alas. Näin on paine ja veden kierto suoritetaan lämmitysjärjestelmään.

  Mitä enemmän eri lämpötiloissa eteenpäin ja taaksepäin suunnatun linkin yläpuolella veden virtausnopeus muotoa pitkin. Mutta valitettavasti suuri ero on vaikea saavuttaa, koska virtauksen ja palaa lämpötilat ovat rajalliset linjat tiedot "Don" kiinteän polttoaineen kattilan 16, sekä turvallisuus olosuhteet sen toiminnan. Siksi suurempi putkia käytetään tarjoamaan parempaa verenkiertoa.

  Ylikuumenemisen estämiseksi, erityinen piiri, joka mahdollistaa Nestekierron ja lämmön kulutus millään tavalla.

  Suojaa ylipaineen muodostumisen tarjoaa paisuntasäiliö. Ne ovat olemassa kahdenlaisia: avoin ja kalvo tyyppi. Puute avoimen säiliöitä, että vesi on rikastettu hapella, mikä puolestaan ​​aiheuttaa korroosiota teräsosien hiili-kattila. Siksi suurin osa avoimen säiliöiden käyttää yhdessä valurautainen kattiloiden ja patterit. Kun käyttäen kalvoa, säiliö, on tarpeen liittää lisälaitteita, kuten: ilmaventtiili, varoventtiili ja painemittari paineen tarkkailemiseksi.

  Valokuva 3: Self-sitominen hiilivoimaloita kattila

  Tarjota veden lämmitykseen käytetään säiliön. Turvallisuussyistä, tuotannon siitä kuuma vesi on varustettava termostaattihana. Funktio sekoitin on veden kuljettamiseksi lämpötila-arvot lukuun ottamatta palovammoja. sijaintiin lämmittimen vaatimukset ovat samat kuin muiden lämmityslaitteet - ts yläpuolella hiili-kattila.

  Tärkeimmät edut tästä järjestelmästä sen rakenteen yksinkertaisuus ja ei-haihtuvuus. Suurin haitta on se, että kylmäkäynnistyksen aikana, kunnes kaikki vesi on lämmennyt piirissä, lämpötila paluujohto on alle pienin. Tämä vaikuttaa haitallisesti käyttöikä, esimerkiksi terästä Kattilat kiinteä "Siperiaan" CWE. On myös haittana on huono käsiteltävyys ja matalan energiatehokkuuden.

  Takaisin sisältöön

  lämmitysjärjestelmä pakkokierrätys

  Liikkeeseen jäähdytysnesteen avulla kiertovesipumppu. Tämä ratkaisee ongelman matalan lämpötilan paluujohtoon lisäämällä kuumaa vettä sen syöttöjohtoon. Saavutettiin myös mukavampaa lämmitys olosuhteissa, joilla on kyky säädellä lämpötilaa lämmittimen. On kuitenkin olemassa merkittäviä haittoja:

  • Se lisää todennäköisyyttä ylikuumenemisen jos lämmittimiä asetetaan alhaisiksi lämmön kulutuksesta.
  • Ilman virta, kiertovesipumppu ei enää pysty suorittamaan tehtävänsä, ja näin ollen liike jäähdytysnesteen pysähtyy. Se voi myös johtaa ylikuumenemiseen.

  Esimerkiksi, vähentää tapaturmaisen nostamalla lämpötila lämmitysjärjestelmän, lämmityskattilat kiinteiden pyrolyysi "Traian" syötetään ulkoinen tai sisäänrakennettu hätätilanteessa lämmönvaihtimet.

  Sisällyttäminen säiliöissä, akut vanteita piiri mahdollistaa kerääntyä liikaa lämpöä, ja tarvittaessa antaa sen lämmitysjärjestelmään. Tämä tekee mahdolliseksi ratkaista useita ongelmia:

  • Jos alhainen lämmön kulutus ylijäämä kuuma jäähdytysneste kerätään myöhempää käyttöä varten.
  • Miedolla lämmöllä kulutus kiinteän polttoaineen kattilan vielä toimii nimelliskapasiteetti.
  • Mahdollistaa suuren tehon laitteisiin.

  Kuvio esittää kiskon kiinteän polttoaineen kattilan kiertovesipumpun ja varaajan:

  Valokuva 4: sitominen piiri pakkokierrätys

  Monet omistajat omakotitalojen, ulkonevat lämmitysjärjestelmä, kiinnostaa, onko kiinteän polttoaineen kattilan putket polypropeeni mahdollista? Käyttäen polypropyleeniputkiin asetetaan tiettyjä vaatimuksia jäähdytysnesteen lämpötilan. Asiantuntijat neuvovat käyttäen polypropyleeniputkissa lämmitysjärjestelmä, ensimmäinen 1-1,5 metriä suorittaa metallin virtauksen, sekä käyttää suurempaa putken halkaisija ja termostaattiventtiili. Luonnollisesti tulisi välttää ylikuumeneminen kiinteän polttoaineen kattilat.

  Suorittamalla tällainen valjaat, on huomattava, että kustannukset lisälaitteita voi yhtä tai jopa ylittää kustannukset kiinteän polttoaineen lämmityslaite. Se ei sovi niille, jotka päättivät ostaa TT kattila lämmittää kotiisi, ohjaavat sen suhteellisen alhainen hinta.

  Takaisin sisältöön

  Sitomalla varmuuskopio kattilan

  Vaatii taakse lämmönlähde voi merkittävästi parantaa lämmitysjärjestelmä. Varmuuskopio yleisesti käytetty kaasu tai sähkö kattila. Tukilaite käyttöön poltettaessa kautta polttoaine pääasiassa hiiltä kattila tai se epäonnistuu.

  Alla olevassa kuvassa kiskon, joka käsittää ensiö- ja varmuuskopiointi kattilan:

  Valokuva 5: Järjestelmä sitominen TT kattilan varmuuskopiointi sähkökattila

  Kiinteän polttoaineen kattilan kytketty lämmönvaraajan, lämpöä, jota syötetään jo lämmitysjärjestelmän ja patterit kulutetaan. Kun kiinteän polttoaineen palovammoja, ja varastosäiliö lämpötila laskee tasolle riitä pitämään mukava lämpötila tiloissa, termostaatti käynnistää varavoiman käynnistyy ja tilan lämmittämiseen tausta silmukka. Korvata Ota kattila lämmityspiirin hydraulisen nuolia.

  Käyttämällä ensisijaisella lähteet eivät ole niin suosittuja Venäjällä, mutta on yleistä Euroopassa.

  Kukin järjestelmän piirissä meistä on omat hyvät ja huonot puolensa. Esimerkiksi painovoiman putkisto on yksinkertainen eikä vaadi suuria kustannuksia, mutta antaa riittämättömät mukavuutta ja vaaralliset käyttöolosuhteisiin hiilivoimaloita kattila. Samalla pakotetun kiertopiirin vaatii paljon lisälaitteita, mutta tarjoaa paljon mukavampaa lämmitys kunnossa. Arvioidessaan etuja ja haittoja molempia järjestelmiä, toivottavasti voit valita sopivin tapauksessa.

  © 2018 kattilat kotiin. Kaikki oikeudet pidätetään.

  1