Japanin tiller

Japanin kultivaattorit

Kaikki Japanin kultivaattorit - on erikoisluokan kätevä, kompakti ja luotettava teknisiä laitteita, joiden apu on välttämätöntä ratkaisemaan ongelmia, jotka liittyvät maanviljelystä. Kokemus on osoittanut, että kun Uuden yksikön toimii täydellisesti omistajalle jo vuosia.

Monimuotoisuus mallistoon voit valita laitteen hoidosta kukkatarha ja irrottamiseen raskaan maaperän. Erityisesti on monitoiminen japanilainen tekniikka. seuraavanlaisia ​​liitteitä voidaan laajentaa toimintoja:

 • Carver hillitsee
 • motograbli
 • Nurmikonelvytintä
 • izmelichtel

Siten, löysätään, jyrsintä, käsittely rivien ja hilling tekniikka mahdollisuudet eivät rajoitu.

Luonnehdinta erityisiä malleja ja niiden kustannukset

Yksi suosituimmista malleista on F220DE. Sen hinta - 30200 ruplaa. Tämä kompakti laite on tarkoitettu käytettäväksi pienellä-alueen osia. Kehittäjät alun perin se on sijoitettu yksinomaan muokkaajana. Eli se voidaan asentaa ilman liitetiedostoja. Tarkemmin sanottuna sanoa, että ainoa vaihtoehto - asennus auran-Hiller. Standardi kokoonpano Varustukseen kuuluu erityinen pyörä siirtää sitä pitkin maa-alasta.

suunnittelu "kaksisataa ja kahdeskymmenes" paitsi miellyttävä silmiä, mutta myös hyvin käytännöllinen. Esimerkiksi, ohjauspyörää voidaan säätää korkeussuunnassa. On myös mahdollista purkaa suojapaneeli siivet, jotta se ei häiritse irrottamalla maaperää tilanpuutteesta rivien.

Vaihda öljy valmistaja suosittelee sadasta käyttötuntia. Et kuitenkaan voi laskea ne, ja korvata alussa jokainen uusi kausi. Muuten, tämä huoltoväli luonnostaan ​​hyvin pieni joukko teknisiä laitteita Venäjän markkinoilla.

Helppous ja tehokkuus maapalvelut tarjoaa toinen malli - FF500. Täällä puhumme hinta noin 62 tuhatta ruplaa. On selvää, että rahaa ostaja saa jotain mullistavaa. Todisteena tästä tosiasiasta, harkita ominaisuuksia mallin yksityiskohtaisesti.

Ensinnäkin teknologia voi hallita kaikkia torppari, ei edes jonka pienin kokemus. Ja se voidaan tehdä yhdellä kädellä, koska malli on ominaista erinomainen vakaus. Toiseksi, erityinen lukitus mekanismi mahdollistaa pyörien ennen käännöstä ilman pienintäkään vaivaa. Kolmanneksi etu-työskentelyosien (leikkurit) tarjoaa täydellisen turvallisuuden operaattorin eikä jätä mitään hoitamatta alueilla.

1

Lisäksi voit olla kiinnostunut:

Professional laitteet suurien tonttien - irtoaminen maaperä sekä happisaturaation alueen vierekkäisten rivien viljelykasvien.

Kotimaisen tuotannon tekniikka on laajasti edustettuna kotimarkkinoilla. Varmasti sanoa, että se on huonompi ulkomaisille analogit voi hän - tasapuolinen parhaita.

Erityinen laite, joka voi olla hyödyllistä jopa innokkaimpia faneja koneellistaminen työvoimaa. Joissakin tilanteissa on yksinkertaisesti korvaamaton avustaja.

Paras Japanin perästäkäveltävien: katsaus parhaista malleista ja luokitusten käytön

Haluavat tehdä työtä mökillä tai juoni nopeasti ja tarkasti, isännät ottaa eri tekniikalla. universaali käytettävien laitteiden käsittely eri maata. Jyrsimiin ovat koneita, jotka voivat merkittävästi nopeuttaa ja helpottaa työtä maassa.

Valitsemasta laitteita esitellään jokaisella omistajalla pyrkii ostamaan kestäviä, laadukkaita yksikkö. On monia käyttäjien arvostelua, asiantuntijat sanovat, että ulkomaiset laitteita hoitamaan tehtävänsä kokonaisuudessaan. Niiden toiminta pidempään. Parhainta tuotu laitteiden tunnustettu Japanin perästäkäveltävien traktorin. Mitä laitemalleja on kysyntää maassamme, on tarpeen tietää ennen ostamista.

Valita paras Japanin versojen, sinun täytyy ymmärtää periaatetta tällaisten laitteiden. Nämä ovat yleismaailmallisia koneita, jotka pystyvät liikkumaan alueella käyttämällä käyttäjä voimia. Tällaisessa laitteessa on moottorin. Se ajaa vastaavan kiinnityslaitteen.

Monitoimikoneen suorittaa enemmän toimintoja kuin hara. Hän pystyy kyntää, selkeisiin lumi, kuljetuksia, leikata ruohoa, ja niin edelleen. D. Esitetyn perunasato voidaan korjata laitteen, sekä toteuttaa kastelu kukkapenkkiin.

Tehtäviensä perustoimintoja taakse traktorin on mukana sivellin, Lumenaurat, pyörivät ruohonleikkurit ja muita lisäelementtejä. Valita oikea malli kävely traktori, sinun täytyy päättää, mitä laitteita tarvitaan varten. Ratkaisevaa on työmäärä, sekä jatkuvan toiminnan yksikkö.

Jyrsimiin Japanissa on erilaisia ​​moottoreita. Jopa laitteita kotimaisten tai muut ulkomaiset yritykset usein asettaa moottoreita tämän valmistajan maassa.

On bensiini, diesel-moottoreita, sekä laitteita, joissa on tehon ulosottoakseli. Määrästä riippuen teosten valinnut yhden tai muunlainen. Bensiinimoottorit tarjoavat hyvän voimanlähde. Tämä on tärkein tuotteita. Tällaiset moottorit ovat suhteellisen hiljainen, se on kevyt.

Dieselmoottorit ovat meluisia ja tehokkaampia. Polttoaine heille hieman halvempia. Kuitenkin kustannukset koneen tässä tapauksessa on suurempi kuin ikäisensä.

Jyrsimiin PTO eri ominaisuuksia. Lähes kaikki laitteet tässä luokassa on varustettu 4-tahti moottorit. Tätä tekniikkaa käytetään usein erilaisiin hyötykäyttöön (roskien keräys, kastelu kukkapenkit jne. D.).

Tehdä oikean valinnan laitteiden sivuston, sinun täytyy harkita tyyppejä Japanin versojen. On olemassa kolme pääryhmää niistä. Ensimmäiseen luokkaan kuuluvat valo kaavoja (20-40 kg). Konetehovaatimuksia tällaisten laitteiden on välillä 3 ja 4,5 litraa. a. Nämä yksiköt on suunniteltu pienille tontteja jopa 60 hehtaarin kokoisia. Niitä käytetään pehmeän maaperän.

Keskimääräinen jyrsimiin Japanin tuotanto painaa jopa 60 kiloa. Moottori on siis mahtuu noin 9 litraa. a. Niitä käytetään auraukseen ja hilling maa. Siksi mukana tällaisia ​​aggregaatteja voi olla aura. On suositeltavaa käyttää tällaisia ​​laitteita alueella enintään 1 ha.

Raskas jyrsimiin painavat yli 60 kiloa. Niitä käytetään alueella jopa 4 metriä. Tällaiset laitteet on lähetyksen. Lisäosien välityksellä niiden avulla tehty auraus. Hinaus kuorma sallittu alueella jopa 300 kg.

Suosittuja vaihtoehtoja jyrsimiin

Valitsemalla Japanin perästäkäveltävien traktorin Tilastojen tarkastelu suosituimmista vaihtoehdoista teknologian tarjoamia. Niistä saajien tällaisten kiviainesten 88% vastaajista valita laitteet, joissa on bensiinimoottori.

Lähes puoli vastaajista että ne löytää optimaalinen käsittely Monitoimikoneen leveys 75 cm 1 m. Vain 34% on tarjota käyttäjille työstö syvyys 30 cm.

Myös kyselyssä todettiin, että yleisimmin hankkia laitteita, joiden paino 51-75 kg. Monet käyttäjät on tärkeää, että Tillers annettiin mahdollisuus säätää nupin kasvun suhteen, läsnäolo suuret pyörät kuljetusta varten. Pyysi myös ominaisuus on läsnä päinvastoin. Tämä mahdollistaa laitteiden käyttöä, myös vaativissa olosuhteissa.

Arvostelut japanilaisten valmistajien

Niistä yrityksistä, jotka tuottavat Koneharat Japanissa bensiinimoottorilla, suosituin nykyään tunnustettu "Subaru9raquo; ja "Honda9raquo;. Tämä on kaikkein arvostetuimmista yrityksistä ympäri maailmaa, suosio, jota ei ole laskussa jo vuosia.

Yhtiö "Honda9raquo; Se tunnetaan kestävyyttä ja luotettavuutta sen varusteet. Sitä käytetään kotitalouksien ja teollisuuden tarpeisiin. Yhtiö "Subaru9raquo; Se on markkinoilla maatalouskoneiden laadun moottoreita. Ne ovat varuste tunnettuja maailmanlaajuisesti tunnettuja brändejä. Se tapahtuu, kun ostaa kiinalaisen Koneharat alas itse laite, mutta moottori Japanin tuotanto on täysin toimiva.

Niistä laitteet dieselmoottori seisoo takana traktorin japanilainen "Yanmar9raquo;. Tällaiset laitteet on korkea suorituskyky, suuri valikoima toimintoja. Tämä on suosituin japanilainen tuotemerkkejä.

Luokassa valo voi synnyttää perästäkäveltävien japanilaisten kanssa moottori, mutta tuotettu muissa maissa. Esimerkiksi tähän ryhmään kuuluvat ranskalainen yritys "Kayman9raquo;, joka valmistaa tuotteensa yhteistyössä Japanin tekniikkaa.

Hyvä valaistus mallia "Kayman9raquo; takaa löytyy traktorin Vario 60S TWK +. Se on tehokas nelitahtimoottori "Subaru9raquo; 6 l. a. Se on suunniteltu käsittelemään jopa 2500 neliön. Neliömetriä.

osoittautunut hyvin tässä luokassa kultivaattorit "Salyut9raquo;. Mieluummin malleissa moottoreita "Honda GC-160." Pienemmille paljon työtä hän sopii täydellisesti. Laajoja alueita täytyy ostaa laitteita moottorit Professional Series.

Valitsemalla keskimääräinen Japanin perästäkäveltävien, kannattaa kiinnittää huomiota yritykset "Salyut9raquo;. Tässä luokassa on merkittävä edustaja malli moottori "Honda GX-200." Tämä ammattimainen sarja moottoreita kapasiteetti on 6,5 litraa. a. Samoja moottorin versojen "Subaru9raquo; samanlainen kapasiteetti. Se on myös aika hyvä vaihtoehto.

Myös tässä kategoriassa ovat Koneharat kotimaista tuotantoa "Neva MB-2C-7.5 Pro». Niissä on moottorien "Subaru9raquo,, joka tarjoaa luotettavuutta ja kestävyyttä laitteita. Riittävä moottorin teho 7,5 litraa. a. Se mahdollistaa varsiosien 127 cm leveä.

Kuitenkin kustannukset Tällaisten laitteiden on suhteellisen korkea. Siksi maamme suosituin raskaan Koneharat kotimaista tuotantoa.

Ottaen huomioon raskaan Japanin versojen, korostavat tätä mallia "Cayman 330". Tämä laadukkaita laitteita, joiden moottorin "Subaru EX27» mahtuu 9 litraa. a. Tämä laite on 5-nopeus kytkin. Laite on tunnettu siitä, että korkea kestävyys ja ohjattavuus.

Tähän ryhmään kuuluvat lisäksi on erilainen diesel Monitoimikoneen "Yanmar9raquo;. Se on varustettu moottori 12 litraa. a. Se on vettä jäähdyttäen. Lisävinkkejä voit suorittaa erilaisia ​​toimintoja, joiden avulla tällaisia ​​laitteita. Hankinnassa laitteiden tarjotaan ovat melko korkeat. Mutta laitteiston luotettavuus maksaa heille hyvin pian.

Valitsemalla Japanin dieselmoottorin lohkojen, Laitteet bensiinimoottori tai PTO, tulisi harkita lisätoimintoja. Ne pystyvät työ helpottuu huomattavasti viljelijän.

Jos laitteessa on sähköinen, se on helpompi käynnistää moottoria. Erityisesti tällainen yksityiskohta tarvitaan raskaan moottorin-lohkoja. Valossa malleissa samanlainen toiminto on lähes koskaan käytetä.

Tasauspyörästön lukko mahdollistaa lukita vasemman tai oikean pyörän kaarteissa. Johdon siten helpottanut suuresti. Ammatillisen, raskaan kaluston, tämä toiminto on välttämätöntä.

Säädettävä ohjauspyörä pidetään myös pyydettyyn ominaisuuksien. Sen avulla voit säätää kahvan korkeus käyttäjän. Jos laitteessa on kahva hätä pysäyttää moottorin, vaarallinen tilanne voit poistaa moottorin hara.

Valitsemalla aisaohjattavaa Japani, syytä ohjata lisensoitu jälleenmyyjälle, luotettu myyjiä. Tämä auttaa välttämään osto väärennökset. Tällaisissa laitteiden pakki tulisi toimittaa kaikki asiaankuuluvat asiakirjat. Ohjeet, takuu välttämättä esittämään kussakin muottitekniikka.

Perästäkäveltävien traktori on laite, joka edellyttää asianmukaista soveltamista. Ei pitäisi ostaa halvalla, kevyt malleja käsittää kiinteään käynnissä maa. Näin ollen laite elementtejä nopeasti tullut huonoon kuntoon. Työskennellä pieni tontti ei ole ammattilainen tarvittavia laitteita. Se maksaa melko kalliita. Siksi pieni esikaupunkialueelle on parempi ostaa valoa bensiinikäyttöisiä perästäkäveltävien traktorin.

Tarkasteltuaan mitä aisaohjattavaa Japani, sekä sen variantit, omistaja voi valita oman alueen paras vaihtoehto. Tämä tekniikka helpottaa viljelyprosessi ja sallii tehdä erilaisia ​​taloudellisia toimintoja. Oikeilla moottori Cultivator riippuu sen kestävyyttä ja luotettavuutta toiminnassa.

Jyrsimiin Diesel Kiinan tuotannon

Kokeneet puutarhurit ennen ostamista tai kävely traktori mini traktori kiinnittää huomiota paitsi teknisiä ominaisuuksia koneen, mutta myös valmistajalle. Japanin tekniikka on kalliimpaa Kiinan ja kotimainen kanssa, mutta voittoja luotettavuutta ja tuottavuutta.

Jokainen itseään kunnioittava maanviljelijä haluaa olla hänen autotallissa on japanilainen aisaohjattavaa traktorin tai mini-traktori. Mikä on sellainen yltiöpäinen suosio tätä tekniikkaa? Voit vastata tähän kysymykseen, Tarkastellaan etuja versojen:

 • Compact - yksi tärkeimmistä painopisteistä Japanin tekniikkaa. Edes suuri teho puutarhajyrsimet ole tilaa vieviä.
 • Seuraava positiivinen ominaisuus - se on mukava käyttää. Japanin kielessä yksiköissä harkittu jokainen yksityiskohta, ja siten johtaa suureen ohjattavuus.
 • Kokoonpano suoritetaan laitteiden laatu osia. Käyttäjä voi olla varma, että parin vuoden taakse traktorin toimii paremmin kuin uusi.
 • Jokainen uusi malli on saatavilla innovatiivisia teknologioita.
 • Japanin jyrsimiin on suunniteltu vastaamaan niiden pitkäaikaiseen käyttöön vaikeissa viljelyolosuhteet.
 • Laitteita, joissa sitkeä tehokkaat moottorit. Kuitenkin, niille on ominaista pienempi polttoaineen kulutus.

Kukin luetelluista positiivinen ominaisuus taka toisen piirilevyn on ainoa haittapuoli - korkeat kustannukset.

Ilma ja vesi jäähdytys dieselmoottoreille

Diesel jyrsimiin tuotettu ilman ja veden jäähdytykseen. Kotitalouskäyttöön sopivampi tyyppi ensimmäiset yksiköt. Vaikka parempi Katsokaamme tätä ominaisuutta.

Kuvion, jonka vesijäähdytteinen moottori tarkoitettu suorittamaan monimutkaisia ​​tehtäviä. Nämä voivat liittää lähes kaikki liitteet. Esimerkiksi monet viljelijät yrittävät ostaa suuren trailerin tavaroiden kuljetus.

Katsotaanpa varustelu yksiköissä vesijäähdytteinen:

 • Kaikki mallit on varustettu näillä teho puutarhajyrsimet tehokkaat moottorit. Useimmiten mahdollista noudattaa moottorin diesel yksiköt 8, 10 tai 12 litraa. a.
 • Jyrsimiin voidaan varustaa käynnistin. Tällaiset mallit ovat kalliimpia, mutta se on helpompi ajaa dieseliä.
 • Täydellinen moottori-lohko voi liikkua liitetiedostoja.

Kustannukset yksiköitä vedellä jäähdyttäen ovat kalliita. Lisäksi tämä tekniikka on vaikea ylläpitää.

Dieselmoottorit on tunnusomaista ilmajäähdytteinen moottori pienempi teho, helppo ylläpito, korkea tiiviys ja ohjattavuus. Käsittelemään kotipuutarha - optimaalisesti oikean valinnan.

Vertailun vuoksi Katsotaanpa pääpiirteet yksiköiden kanssa ilmajäähdytteinen:

 • Polttoaineen kulutus on vähäistä senkin jälkeen pitkäaikaiseen käyttöön vaikeissa olosuhteissa;
 • huollon helppous;
 • vähemmän hevosvoimaa, moottorin kierrosluku pysyy vakaana kovassa rasituksessa.

Jyrsimiin ilmajäähdytteinen helpompaa analogit, joissa on vesijäähdytys. Kuitenkin, niiden paino on riittävä optimaalisen pidon rautapyörien maahan.

Useimmat japanilaiset valmistajat dieselmoottoreiden

Kaikki Japanin tekniikka on osoittautunut parhaalla kädellä. Valitse paras tuotemerkki on vaikeaa, joten tehdään katsokaa kaksi suosittua valmistaja dieselvoimaloiden versojen ja mini-traktoreita.

Meidän tarkastelu aloittaa yhtiön Yanmar. Tehokas jyrsimiin pystyy käsittelemään suuria puutarhoja. Ne voivat liittää erilaisia ​​liitteitä -toiminnon, jolla ei ainoastaan ​​viljellä maata, mutta myös puhdistaa alueelle lumen tai roskia. Kehittyneitä moottorilla varustettujen kapasiteetti on 8 litraa. a. He työskentelevät yhdessä auran, perunanistutuskone, ruohonleikkuri ja muut laitteet helposti.

Ei huonompi suosio Iseki koneiden valmistaja. Luotettava ja tehokas moottori-lohkot on ominaista tiiviyttä. Laite selviytyä tehtävä kaukaisissa paikoissa, vaikka maaperä on hyvin vaikeaa.

Mitä voit ostaa sijaan Japanin dieselin

Japanin diesel tietenkin on puutarhurin unelma, mutta ei jokainen ihminen on varaa ostaa tällaisia ​​laitteita. Mitä voimme ottaa halvempi, mutta ei huonolaatuisempi? Moderni markkinat on kyllästetty erimerkkisiä versojen "Kentavr9raquo;" Bulat9raquo; "Terra9raquo;" Neva9raquo; ja monet muut. Paljon kiinalaisia ​​kopioita japanilaiset mallit. Monet näistä dieselmoottorit eivät ole suuresti huonompilaatuisina, ja ne maksavat paljon vähemmän.

Kotimaan mallit menestyivät hyvin taakse traktorin diesel Hopper 9, jolle on ominaista kevyt ja tehokas moottori. Yksikkö toimii lähes kaikki liitteet, joita voidaan käyttää viljelyssä maa. Diesel selviytymään kuljetus raskaiden taakkojen. Tarvitset vain ostaa ylimääräinen perävaunu.

Tärkein ominaisuus kotimaisen dieselin on polttoainetaloutta ja pitkän käyttöiän moottorin. Helppo aloitus malli 1100 on varustettu käynnistin 9 DS. Kuljetuspyörät on syvä kuviointi, joka lisää läpäisevyyttä diesel tiellä.

Ennen ostamista Japanin perästäkäveltävien traktorin, kysy tätä tekniikkaa hänen ystävänsä. Pyydä yrittää hallita, analysoida kaikkia yksityiskohtia, katso Kiinan ja kotimaan kanssa. Ehkä sinun ei tarvitse antaa paljon rahaa Japanin dieselmoottorin ja maksaa kalliimpaa yksikkö.

kysy viljelijä

01.17.2018

Alain Bertram Lannoitus tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Humus valmisteet - Lignohumates.

01.16.2018

Sergey Ruokinta tomaatit kasvihuoneessa polykarbonaatti: Hei! Mitä erityisiä humate sanoi.

01.16.2018

Juri Centaur Käytetty: T-15, T-18, T-224: Ostin mototraktor joulukuussa 2016g.Sam meni Gomel tilattu.

01.10.2018

Elena Kalugin Kurkku Farmer f1: «Farmer" meidän puutarhassa noin 10 vuotta avoimella kentällä, ostettu.

1.8.2018

Alain Bertram Coop polykarbonaatista kasvihuoneet: Hei. Kanoille on haitallista ole niin kuuma kuin.

1