Japanin tilkkutäkki

Japanin tilkkutäkki

Tilkkutäkki - suosittu tekniikka ompelu- ja sisustus ruoantähteistä kankaan, jolla on koristeltu kaikkein tyylikäs sisustus tänään. On mielenkiintoista, että aluksi tällaista ompelu on syntynyt tarpeesta säästää kangasta - tähteet ommeltu toisiinsa päällekkäisyyttä, joka kattaa naarmuja ja reikiä vaatteisiin ja taloustavarat. Suosittu käsitöitä kuten tapahtui Euroopassa, Venäjällä ja Itä, mutta se on perinteisesti pidetty syntyi Englannissa. On tunnettua maailmaa ja ns Japanin sekamelska - tekniikka, joka on oma vivahteita.

Erityispiirteet tilkkutäkki on japanilainen tyyli ovat seuraavat ominaisuudet:

 • jos Englanti tekniikkaa käytetään pääasiassa kottonovaya kangasta, käsitöitä vuonna Japanin sekamelska mieluummin silkki;
 • tilkkutäkki yhdistettynä silmukkaa;
 • taiteen on ominaista geometrisia muotoja ja kuvioita, joihin liittyy symboliikka riisin aloilla, samoin kuin erilaisia ​​värejä;
 • elementtejä voidaan kytkeä erityinen ommel - eteenpäin neula.

Tarjoamme sinulle opas tuotanto tyynyt tyyliin Japanin tilkkutäkki käsissä.

Tyynyt Japanin tilkkutäkki tekniikkaa: Master Class

 • kangas pohja - voi olla monotonisia;
 • kankaasta voi olla kukka tai geometrinen tulosteita. Lukumäärä läpät riippuu siitä, kuinka monta tyynyä aiotte tehdä;
 • Sintepon holofayber tai täytteenä;
 • hakaneulat;
 • neula;
 • säiettä.

 1. Tee pahvi mallin, jonka halkaisija on 21,5 ja 19 cm pituista.
 2. Käyttämällä suurempaa malli, leikkaa ympyrän ulos monokromaattisen kankaan. Päällystys yksinkertainen harsimalla kehän ympäri, poikkeamatta reunasta noin 5 mm, kierre ei ole kiinteä. Vävy voi olla lanka värjätty tehdä siitä helpompaa.
 3. Keskellä ympyrän laittaa kudoksen pienemmän mallin koko.
 4. Taitetaan reunoille mallin ja sileä niitä käyttämällä rautaa. Kiristää langan kankaan pidetään.
 5. Poista malli, saadaan juuri tällainen pala.
 6. Laittaa sisälle pakkaus, mutta vähän, joten hän ei mennä uudelleenjako on valmis neliön värillinen kangas puolin 12,5 cm.
 7. Päälle läppä värillinen kangas.
 8. Me taitettu reuna keskelle ja kiinnitä hakaneulat.

Tyynyt tilkkutäkki tekniikkaa voidaan tehdä myös muilla tavoilla.

1

Kopiointi tieto on sallittu vain suora ja indeksoitu lähdeviittauksia

Japanin tilkkutäkki aloittelijoille: historia, piirteet ja yksityiskohtaiset master - class

Hyvin suosittu ja laajalle levinnyt viime vuosina tullut eräänlainen käsitöitä käsitöitä tilkkutäkki. Katsotaan mitä Japanin tilkkutäkki aloittelijoille? Joten, tilkkutäkki - se on niin epätavallinen sellainen ompelu, jossa pieniä värillisiä laikkuja, joiden muoto, koko ja koostumus koko ommella tyylikkäitä asioita. Seurauksena kovan työn voidaan luoda tähteet tavallinen kankaan erittäin monimutkainen ja mielenkiintoisia sovelluksia ja kuvia valmiissa tuotteessa.

Alunperin tilkkutäkki tuli Japaniin koska tarve säästää erittäin kallista kangasta. Onhan vaikeina aikoina Japanin kansaa, kangas oli puhdasta ylellisyyttä ja etuoikeus rikas. Näin ollen, Masters käytetty kangas jäänteitä ja ommellut yksi peitto. Tällä hetkellä vain tilkkutäkki täyttää halu ja halu needlewomen luoda kauniita ja ainutlaatuisia asioita käsillään. Pienellä vaivalla ja sitkeyttä mestarit voivat luoda halvalla kodikas valoisa asioita kodin sisustus: koriste tyynyt ja paneelit, ja jopa tekstiilejä keittiöön.

Luotettavasti tunnetut lähteet alkuperästä sekamelska muotona käsitöitä. Suosittu ja laajalle levinnyt, koska se oli Euroopassa ja Venäjällä. Tunnetuin tietenkin, voit kutsua sitä Englanti tilkkutäkki. Kuitenkin houkuttelevin ja hienostunut sen toteutus on japanilainen ompelu tilkkutäkki kangasta.

Niille, jotka kuljettaa pois Japanin tilkkutäkki aloittelijoille, sinun pitäisi tietää, että tällaista käsitöitä on tehty joitakin muutoksen. Aluksi Japani käytetty kappaletta Vaatteet kankaat koristelu elementtejä, mikä säästää kudosta korjata vanhoja vaatteita.

Sitten Japanin mestarit keksitty kattamaan kangas tähteet mite nuhjuinen istuimet ja tuolit. Piirre Japani tilkkutäkki taide oli käytettäväksi tekstiili- alalla. Se tapahtui näin: erityistapauksissa laudoista erilaisia ​​värillisiä laikkuja piirtää kuvia, ja kun kuva oli valmis, tähteet ommeltu yhteen. Tietysti on huomattava, että vaikka tämä tekniikka ei ole enää jatkaa taloudellisia, vaan luova tavoitteita.

Piirteet Japanin tilkkutäkki

Henkilö, joka ei tiedä vivahteet tilkkutäkki, näyttäisi siltä, ​​että Japani ei ole tekniikka ei poikkea muista. Kuitenkin tämä on täysin väärä.

Mitkä ovat ominaisuuksia Japanin tilkkutäkki olemassa:

 • Samanaikainen käyttö elementtien ja tikkaus silmukkaa
 • Japanin ompelu on ominaista sen oma tekniikka kirjonta - Sachiko. Esityskieli se tarkoittaa "eteenpäin neula"
 • hallitseva motiivi Japanin sovellukset ovat riisipeltoja ja kauniita kukkia. Japanin mieluummin käyttää ompelu geometriset kuviot kangasta tähteet.
 • Valtaosa Japanin tilkkutäkki käyttäen silkkikankaita
 • Tuotteet valmistetaan tätä tekniikkaa, koristella hapsut ja tupsut.

Japanin ompelutekniikan käyttöön liittyviä painettuja ja puuvillakankaiden erityisellä järjestelmä - pattern - useimmiten se on solu. Se on tärkeä rooli luonnon värejä - ruskea, punainen, vihreä. Ennen käyttöä, että pestä kangas, raudan ja leikata reuna.

Tekniikan avulla Japanin tilkkutäkki, voit ommella epätavallinen laukkuja, kodin tekstiilejä ja enemmän.

Tarkemmat master - class tekemään kosmeettisia tekniikka Japani tilkkutäkki

Vastaamaan ainutlaatuinen meikki tekniikka tilkkutäkki, tarvitset:

 • Sintsi. Ennen työn aloittamista on välttämätöntä pestä ja silittää.
 • kierre hammaslankaa
 • liima välivuori
 • ohut Sintepon
 • salama
 • Kierteet ompelu
 • pitsi
 • Painikkeet koristeluun

Tulosta tai piirtää kuviota kuvassa.

Getting työskennellä meikkipussi:

 1. Siirrä kuviota valitun kankaan ja leikkaa osia. Älä unohda tehdä korvaukset saumat, noin 6 cm.
 2. Ompele ja tasoittaa yksityiskohtia raudan saumat.
 3. Leikkaa pois takaisin yksityiskohtien kauneudenhoito ja ompele loput.
 4. Fleece ja leikkaa suorakulmion syntepon kooltaan suurempia kuin työkappaleeseen. Kertainen yhdessä pohjakudoksen ja työntöpiikin parempaa fiksaatiota varten.
 5. Ompelee kaikki ompeleet ja yksityiskohdat.
 6. Me ommella vetoketju.
 7. Getting kosmeettisia koristelu. Ompele applique ja napit.
 8. Kosmetologi valmis.

Tilkkutäkki - on mielenkiintoista tehdä vapaa-ajallasi. Aloittelijoille needlewomen video tulee olemaan suuri apu ymmärtämään koukerot tällainen käsityönä käsityötaitoa. Luo kauniita asioita kotiin, eikä vain käsillään!

Japanin tilkkutäkki omissa käsissä: skeema Master Class

Se alkoi banaali säästöjä kankaita, tilkkutäkki on tullut taidemuoto maailmassa käsitöitä. Lähes jokaisessa antiikin valtio oli oma ominaisuudet tätä tekniikkaa. Maailman tunnustus oli Englanti tilkkutäkki, joka on tunnettu yksinkertaisuus lomakkeiden ja saatavuus kudosten. Mutta yhtä mielenkiintoinen on japanilainen tilkkutäkki. Kuten kaikki muukin, japanilaiset pystyivät tuomaan tätä tekniikkaa täydellisesti ja muuttaa se taidemuoto.

Piirteet Japanin tilkkutäkki

Toisin kuin Euroopan Masters Japanissa on oma erityinen temppuja ja tekniikoita. Ensimmäinen ominaisuus - läsnäolo line "eteenpäin neula". Se on koristeltu valmiin kankaan, luoda ja korostaen epätavalliset ja malleja. Siten, yksinkertaisesti ommeltu yhteen laastarit ovat samanlaisia ​​kuin taideteoksen.

Toinen painopiste on kukka kuvio ja koristeena. Se voi olla niinkin tulostaa kankaalle ja kirjaillut kuvioita.

Kolmanneksi, että Englanti alalla on ominaista alhainen käyttöä sovelluksissa. Tilkkutäkki Japani käyttää usein tätä tekniikkaa luomaan kaunis kuva.

Masters Japanista koskaan käyttää ompelukoneita. Heille tämä tekniikka - tapa pitää hauskaa ja luoda todella arvokas asia. Ja tämä on mahdollista vain, jos manuaalista työtä.

Ja tietenkin, kangas. Japanin tilkkutäkki käytetään pääasiassa silkki, kun taas maailmanlaajuisesti parempana puuvilla.

Japanin osaavat kääntää arjen asiat kokonaisuudeksi filosofiaa. Ompelu kangas jäänteitä ei ollut poikkeus. Yhdistelmä eri laastaria, niiden värit ja muodot voit luoda todella kauniita kuvia. Niitä täydentävät applique ja kirjonta. Kyse ei ole vain tilkkutäkki. Japanilainen tekniikka parani tasolle, joka on pitkään lakannut olemasta yksinkertaisesti veneet.

Joissain tapauksissa eurooppalaiset ja amerikkalaiset ottivat tällaisen työn maalaus silkki, joten ne näyttivät uskomaton.

Lisäksi tämä tekniikka on samanlainen asiallisesti uskonnon jotka antavat sielu elollinen ja eloton esineitä. Tikkaus on herätys sielun kuolevan pehmopaperituotteiden, niiden muokkaamista uusien ja parannettujen muodossa.

Päävirtapiiri asettelut

Kuten tiedämme historiasta, vanha japanilainen tilkkutäkki - applique. ulkoasu lohkojen esillä sanelee tätä ominaisuutta. Useimmissa tapauksissa, kudos otetaan ompelu työkappaleen, joka tietyssä järjestyksessä asetetut tähteet. Niiden sijainti hallitsevat terävä geometriset linjat, ympyrät ja neliöt, erilaisia ​​kaaren.

Yhtä suosittu, ja ehkä enemmän kuin geometrinen, kukka-aiheita. Monivärisiä rätit aseteltu terälehtiä ja puiden latvukset. Tämä ominaisuus ei ole ominaista Englanti taidetta, koska se on vaikeampi toteuttaa.

Itse asiassa noviisi mestari tuskin erottaa Japanin tilkkutäkki Euroopassa. Tärkein tunnusmerkki viime - yksinkertaisuus ja selkeys. Japani taipumus tehdä kunkin tuotteen mahdollisimman monimutkaisia ​​ja outoa. Kannattaa harkitsee esimerkki yksinkertaisesta motiivi.

Yhden yön on vaikea täysin hallita Japanin tilkkutäkki. Master-luokan tätä tekniikkaa, vaikka yksinkertainen, mutta yleinen ajatus on sukua filosofiaa. Aloittaa on oppia perusasiat.

Työhön tarvitaan kartonkiaihioita 3: 2 piireissä eri halkaisija ja yleinen täsmälleen sopii pienemmän ympyrän.

Leikkaa suuri muki läppä. Reunalla erottuvalla kierre tekee pilkullinen sauma. Päät lanka ei ole vahvistettu.

Ottaa pienemmän ympyrän, laitetaan kangas esimuottiin ja tasoittamalla sen reunat sisällä. Sopimus lanka että työkappale on parempi pitää kunnossa. Pahvi pyörät poistettiin, ja sen tilalle laittaa kasvot neliö läppä.

Seuraavana neliömäinen taipuu reunan ympyrän, ja kiinnitä ne nastat. Aihio on valmis edelleen ristisilloitukseen ommel neula eteenpäin. Tämä on yksinkertainen esimerkki, joka osoittaa maallikoita Japanin tilkkutäkki. Master-luokan tämän teknologian on ymmärrettävää, mutta hän vaatii taitoa taiteilija.

Jokainen, joka haluaa oppia Japanin tilkkutäkki, jotka järjestelmät ovat yleisiä, joutuu termi kuten linja "eteenpäin neula". Tämä on yksi tärkeimmistä silmukkaa ompelua ja kirjontaa.

Hän suorittaa viemällä neula kudoksen läpi säännöllisin väliajoin. Että tämä on monimutkaisuus tarvittavat laitteet oppia tekemään kierre täysin sileä pisteviivalla. Silmukkaa ja niiden väliset tilat pitäisi olla yhtä kaukana. Muuten tuote ruma.

Joka pystyy täysin hallita tätä sauma voidaan luoda kauniita tuotteita Japanin tekniikka tilkkutäkki. Applique, järjestelmiä ja muotoja se on mahdotonta ilman haltuunottoa ommel eteenpäin. Lisäksi nykyinen kirjava ei saa käyttää mitään teknisiä keinoja pistellä laastaria.

Alunperin tilkkutäkki käytettiin päivittämään vanhoja vaatteita. Olivat tarinoita ja esimerkkejä siitä, miten tuotteet tekniikka toimi rengaspaitoja suojautua nuolet ja vilkuillen isku miekalla.

Nykyään se on alkuperäinen koriste tekniikkaa. Monet suunnittelijat työssään käyttävät Japanin tilkkutäkki. Pussit tätä tekniikkaa ovat hyvin suosittuja, koska ne eivät ole vain kauniita, mutta myös kätevä ja käytännöllinen.

On myös tavallista, kodin sisustamiseen (tyynyt, päiväpeitteet, peitot, verhot), valmistettu rätit on japanilainen tyyli.

Ja käyttää sitä vaatteita. Jo antiikin aikoina uskottiin, että lahja on hyvin kallista, jos se on tehty käyttäen tilkkutäkki tekniikkaa. Japanin tekniikka tekee kunkin kohteen ainutlaatuinen, koska se luodaan vain kädet ja tiettyä henkilöä.

Ommella pussin tätä tekniikkaa, on tarpeen tehdä riittävä määrä aihioita lohkoja. Käyttäen esimerkkinä edellisen master-luokan tarkastellaan yksinkertaisen liitoksesta pussin.

Kuten yksiköt ovat neliön muotoisia, voit luoda mukanaan laatikko ei ole vaikeaa. Hän on alku meidän pussit. Ommella työkappaleen toisiinsa, ommella vuori ja kahvat - saada käytännön ja kätevä ostoskassi.

Tulevaisuudessa voit yrittää oppia ompelemaan, ja muita yksiköitä, jotka muodostavat Japanin tilkkutäkki. Pussit tämä tekniikka täydentää kaikki varusteet, tulee olennainen osa yhtyeineen.

Kuten edellä on mainittu, tämän tyyppinen needlework Japani korotettu taso todellisen tason. Todisteita tästä - saumaton malli tämän tekniikan. Ne näyttivät samaan aikaan, kun Japani rajoitettiin tuontia kiinalaisten tekstiilien.

Ydin "piirustus kangas" on seuraavanlainen: kun tyhjä otettiin sileä levy. Se soveltaa ääriviivat piirustus. Purkautui pitkin ääriviivat pieni kapeiden urien. Kiitos heille, kangas ja järjestetään webin tulevaisuutta.

Seuraavaksi velho oli leikata oikea väri ja koko läpän, ja työntää sen valmisteltuun vako. Kankaalla ikään kuin venytetään puukappaleen.

Maalauksia tässä tekniikassa, jota kutsutaan kinusayga, vähän kuin lasi-ikkunat, joissa ainoa ero on, että ne ovat läpinäkymättömiä.

Nykyään tämä taidetta hieman muuttunut. Nykyään vaahtona esimuottia käytetään, joka ei edellytä ennalta murtuminen uria.

Tietenkin tuotteiden tekniikka kinusayga yksinomaan sovellettu luonnetta eikä sitä voida käyttää jokapäiväisessä elämässä.

Muutamia vinkkejä aloittelijoille päälliköille

Ne, jotka haluavat luoda Japanin tilkkutäkki omin käsin, sinun täytyy viettää paljon aikaa ja vaivaa tulla täydelliseksi tässä taidetta.

Ensin täytyy tutkia perusmuotojen joista rakennusaineita tilkkutäkki. Japanin tekniikka hieman samanlainen origami, sama vaikeaa ja vaatii täydellistä toteutus kauttaaltaan. Bittinen epätarkkoja taivutus, epätasainen ompelemalla, ironinen yksikkö voi vakavasti pilata ulkoasua valmiin tuotteen.

On myös syytä opetella ompelemaan käsin. Eikä vain on hallittava saumaan "eteenpäin neula". Se on pitkään ollut Japanin mestarit käyttävät kirjonta yhtenä tärkeimmistä osista tilkkutäkki. Mitä enemmän saumat tuntee mestari, enemmän alkuperäistä tuotetta.

Vaikka tilkkutäkki ja ommellaan tähteet, tänään tämä taidetta tarvitse ostaa erityistä kankaita. Tässä tapauksessa niiden on oltava samaa laatua, paksuus ja tiheys, kun tuote on täytetty ja vääntynyt. Tämä on yksi niistä tapauksista, joissa säästöjä voi olla kallista. Ainoa hyvä kallista silkkikankaita takaa menestystä.

Vastakkaisia ​​sovellukset täydentävät hyvin valmis tuote. Näin ne suoritetaan samasta lohkot, sen sijaan yksittäisten läppien. Jälkimmäinen on melko harvinaista, kun se on tarpeen keskittyä erityisen pieni solu.

Älä pelkää kokeilla. Värin ja muodon täydentävät kauniit linjat saumojen ja valohoitokerrasta. Tai päinvastoin - tilkkutäkki kangas tulee mainiot puitteet tämän kirjaillut kuvio.

1