Japanin tilkkutäkki järjestelmän askel askeleelta aloittelijoille

Japanin tilkkutäkki omissa käsissä: skeema Master Class

Se alkoi banaali säästöjä kankaita, tilkkutäkki on tullut taidemuoto maailmassa käsitöitä. Lähes jokaisessa antiikin valtio oli oma ominaisuudet tätä tekniikkaa. Maailman tunnustus oli Englanti tilkkutäkki, joka on tunnettu yksinkertaisuus lomakkeiden ja saatavuus kudosten. Mutta yhtä mielenkiintoinen on japanilainen tilkkutäkki. Kuten kaikki muukin, japanilaiset pystyivät tuomaan tätä tekniikkaa täydellisesti ja muuttaa se taidemuoto.

Piirteet Japanin tilkkutäkki

Toisin kuin Euroopan Masters Japanissa on oma erityinen temppuja ja tekniikoita. Ensimmäinen ominaisuus - läsnäolo line "eteenpäin neula". Se on koristeltu valmiin kankaan, luoda ja korostaen epätavalliset ja malleja. Siten, yksinkertaisesti ommeltu yhteen laastarit ovat samanlaisia ​​kuin taideteoksen.

Toinen painopiste on kukka kuvio ja koristeena. Se voi olla niinkin tulostaa kankaalle ja kirjaillut kuvioita.

Kolmanneksi, että Englanti alalla on ominaista alhainen käyttöä sovelluksissa. Tilkkutäkki Japani käyttää usein tätä tekniikkaa luomaan kaunis kuva.

Masters Japanista koskaan käyttää ompelukoneita. Heille tämä tekniikka - tapa pitää hauskaa ja luoda todella arvokas asia. Ja tämä on mahdollista vain, jos manuaalista työtä.

Ja tietenkin, kangas. Japanin tilkkutäkki käytetään pääasiassa silkki, kun taas maailmanlaajuisesti parempana puuvilla.

Japanin osaavat kääntää arjen asiat kokonaisuudeksi filosofiaa. Ompelu kangas jäänteitä ei ollut poikkeus. Yhdistelmä eri laastaria, niiden värit ja muodot voit luoda todella kauniita kuvia. Niitä täydentävät applique ja kirjonta. Kyse ei ole vain tilkkutäkki. Japanilainen tekniikka parani tasolle, joka on pitkään lakannut olemasta yksinkertaisesti veneet.

Joissain tapauksissa eurooppalaiset ja amerikkalaiset ottivat tällaisen työn maalaus silkki, joten ne näyttivät uskomaton.

Lisäksi tämä tekniikka on samanlainen asiallisesti uskonnon jotka antavat sielu elollinen ja eloton esineitä. Tikkaus on herätys sielun kuolevan pehmopaperituotteiden, niiden muokkaamista uusien ja parannettujen muodossa.

Päävirtapiiri asettelut

Kuten tiedämme historiasta, vanha japanilainen tilkkutäkki - applique. ulkoasu lohkojen esillä sanelee tätä ominaisuutta. Useimmissa tapauksissa, kudos otetaan ompelu työkappaleen, joka tietyssä järjestyksessä asetetut tähteet. Niiden sijainti hallitsevat terävä geometriset linjat, ympyrät ja neliöt, erilaisia ​​kaaren.

1

Yhtä suosittu, ja ehkä enemmän kuin geometrinen, kukka-aiheita. Monivärisiä rätit aseteltu terälehtiä ja puiden latvukset. Tämä ominaisuus ei ole ominaista Englanti taidetta, koska se on vaikeampi toteuttaa.

Itse asiassa noviisi mestari tuskin erottaa Japanin tilkkutäkki Euroopassa. Tärkein tunnusmerkki viime - yksinkertaisuus ja selkeys. Japani taipumus tehdä kunkin tuotteen mahdollisimman monimutkaisia ​​ja outoa. Kannattaa harkitsee esimerkki yksinkertaisesta motiivi.

Yhden yön on vaikea täysin hallita Japanin tilkkutäkki. Master-luokan tätä tekniikkaa, vaikka yksinkertainen, mutta yleinen ajatus on sukua filosofiaa. Aloittaa on oppia perusasiat.

Työhön tarvitaan kartonkiaihioita 3: 2 piireissä eri halkaisija ja yleinen täsmälleen sopii pienemmän ympyrän.

Leikkaa suuri muki läppä. Reunalla erottuvalla kierre tekee pilkullinen sauma. Päät lanka ei ole vahvistettu.

Ottaa pienemmän ympyrän, laitetaan kangas esimuottiin ja tasoittamalla sen reunat sisällä. Sopimus lanka että työkappale on parempi pitää kunnossa. Pahvi pyörät poistettiin, ja sen tilalle laittaa kasvot neliö läppä.

Seuraavana neliömäinen taipuu reunan ympyrän, ja kiinnitä ne nastat. Aihio on valmis edelleen ristisilloitukseen ommel neula eteenpäin. Tämä on yksinkertainen esimerkki, joka osoittaa maallikoita Japanin tilkkutäkki. Master-luokan tämän teknologian on ymmärrettävää, mutta hän vaatii taitoa taiteilija.

Jokainen, joka haluaa oppia Japanin tilkkutäkki, jotka järjestelmät ovat yleisiä, joutuu termi kuten linja "eteenpäin neula". Tämä on yksi tärkeimmistä silmukkaa ompelua ja kirjontaa.

Hän suorittaa viemällä neula kudoksen läpi säännöllisin väliajoin. Että tämä on monimutkaisuus tarvittavat laitteet oppia tekemään kierre täysin sileä pisteviivalla. Silmukkaa ja niiden väliset tilat pitäisi olla yhtä kaukana. Muuten tuote ruma.

Joka pystyy täysin hallita tätä sauma voidaan luoda kauniita tuotteita Japanin tekniikka tilkkutäkki. Applique, järjestelmiä ja muotoja se on mahdotonta ilman haltuunottoa ommel eteenpäin. Lisäksi nykyinen kirjava ei saa käyttää mitään teknisiä keinoja pistellä laastaria.

Alunperin tilkkutäkki käytettiin päivittämään vanhoja vaatteita. Olivat tarinoita ja esimerkkejä siitä, miten tuotteet tekniikka toimi rengaspaitoja suojautua nuolet ja vilkuillen isku miekalla.

Nykyään se on alkuperäinen koriste tekniikkaa. Monet suunnittelijat työssään käyttävät Japanin tilkkutäkki. Pussit tätä tekniikkaa ovat hyvin suosittuja, koska ne eivät ole vain kauniita, mutta myös kätevä ja käytännöllinen.

On myös tavallista, kodin sisustamiseen (tyynyt, päiväpeitteet, peitot, verhot), valmistettu rätit on japanilainen tyyli.

Ja käyttää sitä vaatteita. Jo antiikin aikoina uskottiin, että lahja on hyvin kallista, jos se on tehty käyttäen tilkkutäkki tekniikkaa. Japanin tekniikka tekee kunkin kohteen ainutlaatuinen, koska se luodaan vain kädet ja tiettyä henkilöä.

Ommella pussin tätä tekniikkaa, on tarpeen tehdä riittävä määrä aihioita lohkoja. Käyttäen esimerkkinä edellisen master-luokan tarkastellaan yksinkertaisen liitoksesta pussin.

Kuten yksiköt ovat neliön muotoisia, voit luoda mukanaan laatikko ei ole vaikeaa. Hän on alku meidän pussit. Ommella työkappaleen toisiinsa, ommella vuori ja kahvat - saada käytännön ja kätevä ostoskassi.

Tulevaisuudessa voit yrittää oppia ompelemaan, ja muita yksiköitä, jotka muodostavat Japanin tilkkutäkki. Pussit tämä tekniikka täydentää kaikki varusteet, tulee olennainen osa yhtyeineen.

Kuten edellä on mainittu, tämän tyyppinen needlework Japani korotettu taso todellisen tason. Todisteita tästä - saumaton malli tämän tekniikan. Ne näyttivät samaan aikaan, kun Japani rajoitettiin tuontia kiinalaisten tekstiilien.

Ydin "piirustus kangas" on seuraavanlainen: kun tyhjä otettiin sileä levy. Se soveltaa ääriviivat piirustus. Purkautui pitkin ääriviivat pieni kapeiden urien. Kiitos heille, kangas ja järjestetään webin tulevaisuutta.

Seuraavaksi velho oli leikata oikea väri ja koko läpän, ja työntää sen valmisteltuun vako. Kankaalla ikään kuin venytetään puukappaleen.

Maalauksia tässä tekniikassa, jota kutsutaan kinusayga, vähän kuin lasi-ikkunat, joissa ainoa ero on, että ne ovat läpinäkymättömiä.

Nykyään tämä taidetta hieman muuttunut. Nykyään vaahtona esimuottia käytetään, joka ei edellytä ennalta murtuminen uria.

Tietenkin tuotteiden tekniikka kinusayga yksinomaan sovellettu luonnetta eikä sitä voida käyttää jokapäiväisessä elämässä.

Muutamia vinkkejä aloittelijoille päälliköille

Ne, jotka haluavat luoda Japanin tilkkutäkki omin käsin, sinun täytyy viettää paljon aikaa ja vaivaa tulla täydelliseksi tässä taidetta.

Ensin täytyy tutkia perusmuotojen joista rakennusaineita tilkkutäkki. Japanin tekniikka hieman samanlainen origami, sama vaikeaa ja vaatii täydellistä toteutus kauttaaltaan. Bittinen epätarkkoja taivutus, epätasainen ompelemalla, ironinen yksikkö voi vakavasti pilata ulkoasua valmiin tuotteen.

On myös syytä opetella ompelemaan käsin. Eikä vain on hallittava saumaan "eteenpäin neula". Se on pitkään ollut Japanin mestarit käyttävät kirjonta yhtenä tärkeimmistä osista tilkkutäkki. Mitä enemmän saumat tuntee mestari, enemmän alkuperäistä tuotetta.

Vaikka tilkkutäkki ja ommellaan tähteet, tänään tämä taidetta tarvitse ostaa erityistä kankaita. Tässä tapauksessa niiden on oltava samaa laatua, paksuus ja tiheys, kun tuote on täytetty ja vääntynyt. Tämä on yksi niistä tapauksista, joissa säästöjä voi olla kallista. Ainoa hyvä kallista silkkikankaita takaa menestystä.

Vastakkaisia ​​sovellukset täydentävät hyvin valmis tuote. Näin ne suoritetaan samasta lohkot, sen sijaan yksittäisten läppien. Jälkimmäinen on melko harvinaista, kun se on tarpeen keskittyä erityisen pieni solu.

Älä pelkää kokeilla. Värin ja muodon täydentävät kauniit linjat saumojen ja valohoitokerrasta. Tai päinvastoin - tilkkutäkki kangas tulee mainiot puitteet tämän kirjaillut kuvio.

Luova järjestelmiä tilkkutäkki aloittelijoille: muodikas käsitöitä

Art käsityö vaatii paljon työtä ja sitkeyttä asioita tehtyä omasta, se on aina korkea tyyli. Käsityöt muodissa kuin koskaan, koska mikään ei ole syytä ostaa jotain varastoon, mutta näyttää taitonsa, työskennellä jotain oman arvoista. Ei yksi työpajan omistettu tälle, ja sinulla on myös mahdollisuus oppia jotain uutta.

Kirjava (tai kirjava) - on ainutlaatuinen ja monipuolinen tuote koriste tekniikkaa kudosfragmenttien. Tekstiilit voi koristella mitä tahansa tuotetta, mutta löytyy usein malleja, kaavioita ja malleja vuodevaatteet. Eli peitot, tyynyt, peitot, päiväpeitteet koristeltu kangas tähteet.

Joten missä on aivan sama aloittaa? Voit seurata neuvoja ihmisiä, jotka eivät anna mestarikurssi maalilla järjestelmiä ja malleja, sekä kuvia ja videoita työnsä lukuisissa löytyy internetistä.

Quilt - todella erottuva kodin sisustamiseen

 • Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee inspiraatiota. Luo tietokoneen kansioon, omistettu tilkkutäkki, ja täytä se kuvia työstä, jota te erityisen halunnut. Sitten kuva nähnyt unohdettu, niin hyvä niin pelastaa heidät.
 • Katso seuraavaksi, mitä olette tänään työskennellä tilkkutäkki. Ihannetapauksessa jos olet kerännyt monia kudosleikkeiden. Muuten, tilkkutäkki - taidetta köyhyys, kun vanhat vaatteet ja leikatut, ja niistä on uusi tuote.
 • Jos sinulla ei ole tähteet, tai vähän, on erikoisliike, voit ostaa erityinen kangasta tilkkutäkki. Jopa kuvassa näkyy, että puuvilla erityistä suljetussa rakennetta. Hän on allergiatestattu, aurinko ei myöskään haalistu sanalla sanoen erinomainen kangasta.
 • Sitten voit yrittää vihdoin jotain ommella. Etsi työpaja ompelutekniikat neliöitä. Tätä tekniikkaa, erikoislaitteita ei tarvita, ja asiat kääntyvät pois mielenkiintoinen ja alkuperäinen.

Jääneet edellisistä kankaalla verhoilu eivät lähetä vaaliuurnilla

Kun olet noin käytäntö tätä tekniikkaa, alkaa jo monimutkaisempia MC.

Tilkkutäkki aloittelijoille: mestarikurssi

Ensinnäkin meidän pitäisi antaa pieni mestarikurssi, joka määrittelee tietyn työsuunnitelma.

MK suunnittelu työtä tilkkutäkki:

 • Luo luonnos tulevaisuuden tuote. Pohjalta tehty luonnos järjestelmiä ja malleja. Luonnos sisältää jo piirustusta, joka tapahtuu loppuun, ja väri.
 • Valikoima kankaita. Tässä vaiheessa malleja tehdään, ne leikataan pois, ja sitten silloitettu koko liinalla.
 • Yhdistää kaikki laastareita, ensin laittaa ne järjestyksessä, ja sitten ommella pitkin sisäprofiilia mallin. Pullea malleja parempi ensin varmistaa vuori ja ommella, mutta mitä jos osat ilman päästöoikeuksia, voimme heti ommella saumat.

Erilliset MC (mestarikurssi) täytyy tehdä, jotta osaa poimia kangasta tilkkutäkki oikein.

Kankaat tilkkutäkki

Hienoimmat kankaat kuin villaa, silkkiä ja pellavaa, tietenkään ei löydy. Mutta osittain synteettisiä täydellisesti sovellettu tilkkutäkki. Liinan käytetään, jos sinun täytyy tehdä huopa, matto tai paksu suojuslehti.

Taiteen paneelit parempi kuin silkkiä epäilemättä löydy.

Eri tyyppisiä kudoksia voidaan yhdistää yhden tuotteen. Tässä tapauksessa ne yhdistyvät tyyli tuotteen ja tiettyjen koneiden teoksia. Eli esimerkiksi puuvillaa ja kalikoo ovat yksi kokonaisuus farkut ja vakosametti tai villaa ja pellavaa. Kuvia näistä teoksista todistaa, kuinka tyylikkäästi tämän käsitöitä.

Tilkkutäkki aloittelijoille: järjestelmän askel askeleelta

Erillinen työpaja on kiinnitettävä silloituksen tilkkutäkki lohkoja. Jos on valokuva ja video MC, tehtävä yksinkertaistuu. Mutta silti, peering tarkkaan piiri - se on perusteet tilkkutäkki.

Lohkojen valmistelu tehty aihioista, mukaan valitun järjestelmään

Tilkkutyön ommeltu sopimaan tahansa kudoksen

 • Se vedetään paperille, joka on välttämätön osa halutun muodon (ilman saumanvaraa);
 • Kummallakin puolella tämän osan, laittaa pois 5 mm, ja ajoittaa toisen piirin, joka sauma korvaus;
 • Pahvista tai raskasta paperia leikkaa kaksi aihioita samoja kohteita.

Aihiot, on muistettava, että korjata yhden tässä vaiheessa on ongelmia, tarkista kuva tai video ei ole yksittäinen MK.

Silittää kangas rascherchivayte ohut viipale myltsa tai liidulla. Linjat olisi vain ohut, lasku menee millimetriä.

Kankaan muista määrittää suunnan lankana, tarvitsee vain leikata sen läpi. Malli levitetään kääntöpuolelle läppä.

Sovelletaan ensimmäistä kertaa enemmän malleja, ja päälle - pienempi.

Aseta tilkkutäkki aloittelijoille

Valmis setti tilkkutäkki mahdollistaa aloittelijoille mestareiden oppia perusasiat tätä tekniikkaa. Kokoonpanon mukaisesti joukko voi olla erilainen. Mutta useimmiten se on asetettu, joka on kaiken tulevaisuuden tuote - alkaen piiri neuloja. Kankaasta ja langan, kuva tulevaisuuden tuote - sarja sisältää kaiken.

Jos et ole varma niiden kykyjä, jotka voivat noutaa sen itse, kuten sarjat toimivat MC. Ensimmäistä kertaa he antavat sinulle eräänlainen mestarikurssi, ja sitten, kun se hallitsee perusteet tekniikka, olet jo toimia itseään kaikissa vaiheissa.

Kirjat ja sarjat tilkkutäkki antaa perustietoja alan

Joku on helpompi nähdä kuin mestarikurssi, ja joku on helpompaa kokemuksia ja järjestelmiä kirjallisuudessa. Peitto kirjoja, tietenkin paljon. On esitetty ja kaavioita ja valokuvia, ja esimerkillinen kuva, jonka avulla voit luoda tyylin. Kirjat löytyvät ja neulotut sekamelska, ja yksityiskohtainen master-luokan monimutkaisia ​​laitteita.

Mitkä kirjat ovat hyödyllisimpiä:

 • "Tikkaus. Tyynyt. Huopia. Paneelit "Niola-lehdistö;
 • "ABC tilkkutäkki" Sharon Chambers;
 • "Tilkkuilu" Donna Cooler;
 • "Hullu Quilt" Judith Montano.

Nämä julkaisut erottuvat mielenkiintoinen, kirkas kirjoitustyyli, runsaasti esimerkkejä, ja teknologia salaisuuksia.

Miten kerätä lohkon neliöiden: (video-MK)

Tilkkutäkki neulotut tilkkutäkki - sellainen ompelu, joka on kuin kunnianosoitus työlle isoäidit. Jos haluat jotain tuoda needlework Skarbnitsya hänen perheensä asioita tekniikka tilkkutäkki ommeltu paras tapa selviytyä tästä tehtävästä.

Japanin sekamelska: mestarikurssi aloittelijoille

Taidetta tilkkutäkki tuli pelastamaan: mestarit olivat ole kiirettä päästä eroon tähteet kangasta ja vanhoja asioita, jotka haluavat antaa heille uuden muodon ja käyttää luomaan epätavallisia asioita. Koska tilkkutäkki liittyy usein köyhyyteen. On vaikea nimetä maahan, jossa ensimmäistä kertaa oli tällaista käsitöitä, vaan jokaisessa maassa Tilkkutäkki täydentää kansallisilla väriä. Virallisesti pidetään esi tilkkutäkki Englannissa.

Nucleation tilkkutäkki Japanissa

Japanissa, nykyaikainen muoto tällä alalla ei ole otettu heti: ensimmäinen, kankaasta segmentit ommeltu heidän vaatteensa munkit prostogivaya ne manuaalisesti. Kun osa puku hiertää, lisätä uusia laastarit ja ommella laastari. Joten ei stozhka tekniikka: todettiin, että tikkaus parantaa tuotteen ja kantaa koristeellinen funktio. Myöhemmin laitteistoa käytettiin valmistuksessa sotilas pukuja.

Jakelu tilkkutäkki Japanissa aiheutui ja taloudellinen tilanne: maa oli kiellettyä tuoda kangasta Kiinasta, koska mitä alkoi kehittää paikallista tekstiiliteollisuudessa. Vähitellen Tilkkutäkki muuttui kansallista perinnettä, kääntyi taiteen vaatteiden korjaus taiteen koristelu taloustavarat.

Piirteet Japanin tilkkutäkki

Henkilö, joka ei ole perehtynyt erityispiirteet Japanin tilkkutäkki, se voi tuntua, että vahvaa erot eurooppalaisen ja amerikkalaisen tekniikka ei ole. Mutta tämä ei pidä paikkaansa. Yksi käyntikortteja Japanin tilkkutäkki stozhki on runsaasti, jota käytetään yhdessä sovelluksen ja karhuja, lisäksi vahvistamaan toimintoja tuotteen, ja enemmän koriste kuormitus. Se suoritetaan ei ainoastaan ​​muodossa suoria viivoja tai geometrisia muotoja, mutta myös symbolinen kuvio. Kierteet ei aina käytetä kudoksessa sävy.

Piirre Japanin tilkkutäkki ovat erityisen käytetty kangas luoda tuote. Jokaisessa maassa, elämäntapa, uskonnon, elämä, luonto, ympäröivä ihmiset huomataan ja taideteollisuuden. Japanissa, tekniikka tilkkutäkki ommeltu tulee eräänlainen meditaatio, jonka tarkoituksena on rentoutumista, menetys hoitoa ja lepoa. Koska käytetyn materiaalin ja melko mykistetty sävyjä.

Tärkein ominaisuus itäisen taiteen

Painettu ja kuvioitu puuvilla on yleisimmin käytetty kudoksen. Yhdistelmä käsin ompelemalla ja näiden materiaalien antaa työtä tämän tekniikan, bulkiness. Tärkein ominaisuus Japanin tilkkutäkki: kaikki tuotteet on ommeltu käsin, ilman ompelukoneen. Avulla mekaaniset laitteet eivät voi saavuttaa sellaista laadukkaita tuotteita, joita saadaan käsityötä. Ompeluun koneeseen ne ovat litteät, ja pieniä osia ei yksinkertaisesti voi tehdä mekaanisesti. Tällainen mestaruus vaatii sitkeyttä, vie paljon aikaa, joten Japanin Patchwork erittäin tervetullutta.

Moderni japanilainen-style tilkkutäkki

Yhä, Itä eräänlainen tilkkutäkki tuli täydennetään muilla tekniikoilla käsitöitä. On muodikasta täydentää tuote käsin kirjailtuja, ommeltu strasseja, helmiä tai hurmaa. Perinteisesti tällaisia ​​asioita koristavat hapsut ja tupsut. Japanin tilkkutäkki sallitaan useita eri menetelmiä samanaikaisesti. Epätavallinen tarvikkeet voi tulla tekstiili helmi. Onko se on käynnissä on yksinkertainen: romuista kankaan leikataan 3 cm ympyrän keskellä on laittaa pala pehmuste polyesteriä ja materiaali kutistuu reunan ympäri. Helmet täydentää lukot, nauhoja. Heistä tehdä kaulakoruja ja rannerenkaita.

Tarvitaan materiaalit tilkkutäkki

Aloita oppiminen Japanin taiteen tilkkutäkki johon tavalliset kosmeettisia valmistus. On sarjoja Japanin tilkkutäkki, mutta talon tarpeettomia kankaan paremman koulutuksen käyttää niitä. Kuva voit ajatella oman tai ottaa valmiin järjestelmän ja kääntää sen kuultopaperille. On erittäin tärkeää valita laadun neuloja. Niiden tulisi helposti kulkea kankaan läpi ja ei poista kuituja. Hyvä kierre ja kangasta merkittävästi työn helpottamiseksi. Väriaine valitaan lähellä luonnollista, luonnon sävyjä: vihreä, ruskea, punainen. Sovelluksiin käyttäen alhaisen kontrastin värejä harmonisesti yhdessä emäksen kanssa. Jos kangasta käytetään solussa, prostogivat se on helpompaa.

Aloittelijoille Japanin tilkkutäkki voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta tosiasiassa ompelu tekniikka ei aiheuta erityisiä vaikeuksia aloittelijoille. Tärkeintä - kärsivällisyyttä, sillä kaikki ommellaan käsin ja se voi kestää kauan. Jos sovellus on hyvin pieni elementtejä, ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa käyttää kynä niiden liiman kiinnitys. Kaikki tuotteet leikataan saumanvaralla. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy pestä kangas ja rautaa. Manuaalinen stozhka voit käyttää erilaisia ​​koriste saumoja ja tehdä tuotteesta pehmeämpi.

Töihin tarvitaan:

 • Suunnitelmat ja piirustukset perustukset;
 • kangas pohja;
 • muutamia pieniä laikkuja sovelluksiin;
 • kaksi vinoa bakey;
 • rakentaminen paperi;
 • sakset;
 • salama;
 • vuori tai täyte polyesteri;
 • neulat tilkkutäkki;
 • nahka sormustin;
 • nastat;
 • säiettä.

Japanin sekamelska: mestarikurssi aloittelijoille

Luomassa tuote koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Suunnitelmat kosmeettisen voidaan tehdä itsenäisesti tai ottaa järjestelmä julkisista lähteistä. Sillä se tarvitsee paksua pahvia.
 2. Pohjakankaasta leikata kaksi identtistä suorakaiteen tyhjä etu- ja kääntöpuolen. Asetamme välillä täyteainetta riekaleiksi, luoden "Layer Cake". Mukavuussyistä, on parempi korjata nastoja tai erityisiä haltijoille kangasta. Perustus myös tehdä tekniikka, tilkkutyöohjelman koottu monivärinen laastaria.
 3. Merkitä perusteella saippualla tai kynän ja alkaa pistellä. Prostogivaem kangas kokonaan.
 4. Laitoimme kuvio ja paina polku kankaassa, älä unohda korvaukset.
 5. Rakennus- paperi leikataan pois yksityiskohtia kuvan: nämä palaset on kääritty kangas tähteet ja toimia perustana sovelluksen. Lähtiessä saumavara ei ole pienempi kuin 3 mm.
 6. Tee pieni lovi tähteet saksilla helpompi liittää ne paperille tyhjä. Reuna taivutettu ja tasoita. Paperin sijasta voit käyttää liimaa välivuorina. Kerää luku on paljon helpompaa: vain varovasti kansi reuna ja valmis rauta elementtejä rautaa.
 7. Keräämme sovelluksia, kääreliina osat ja ompele kappaleen siisti silmukkaa käyttämällä sokea ommel. Lisäksi voit pristegat piirustuksen koristeellinen sauma "strochka9raquo, käyttäen vastakkaisia ​​säiettä.
 8. Voit koristella meikki kirjonta, helmet tai kiinnitä napit. Molyneux tätä valittu pääasiallinen sävy artikkelin. Se on tehtävä rakentaa tuote.
 9. Obmotyvaem työkappaleen reunaan kosmeettisesta kierteeseen ei epäsiisti, ja leikkaa pääosa.
 10. Aloitamme reunat. Leikata kaistale 5 cm leveä ja ommella vino upotus piilotetun sauma. Nyt on tarpeen muotoilla tuote.
 11. Tärkein osa taitetaan puoli ja takaisin alas vasemmalle ja oikealle noin 4 cm, merkintä paikka tapeilla.
 12. Teemme sen sisältä ulos. Kääre käsi hänelle alamme taivuttaa keskiosan. Vetäytynyt reunasta 2 cm, ommeltu ja leikkaa kulman. Käsittelemättömään osaan ommella kudoksen läppä salata kärkeen.
 13. Vapauta edessä kosmeettinen asia ommella pisteitä, joissa tapit sijoitetaan.
 14. Muodostamme pohja ja ommella vetoketju.

Kosmetologi on valmis! Tämä tuote olemme luoneet omin käsin. Japanin tilkkutäkki ompelukone ei kärsi koska voimme sanoa, että tämä söpö lisälaite on kääntynyt täysin käsintehty.

1