Japanin tilkkutäkki applique skeema mestarikurssi

LiveInternetLiveInternet

Neulottuja tarvikkeet. Käsilaukut, lompakot, lompakot Kuvat polzovatelyaLettaRazmescheno avulla vuorovesi.

Neulominen: tyylikäs käsilaukku koukku Lähde: https: //vk.com/knitting?z=photo-5.

Kukka rintaneula huovasta. Kaunis ideoita mestarikursseja Tervehdin teitä sivuilla minun d.

Täytetyt kanankoipia Tarvitsemme 4 keskikokoinen pala sianlihaa jalat grammaa.

Japanin Patchwork: tilkkutäkki muotitrendin

Japanin mestarit ovat saavuttaneet ennennäkemättömän korkeuksiin alalla tilkkutäkki saakka äärimmäisen tarkasti on mahdotonta sanoa, mikä maa antoi maailman tikkaus. Uskotaan, että esi tämän veneen tuli Englannista. Todellakin, Englanti tilkkutäkki on tunnetuin kohde. Mutta kun kiehtoo Japanin tekniikalla, on vaikea suhtautua välinpitämättömästi siihen.

Tänään Japanin tilkkutäkki - se on jotain vastustavat perinteisiä Quilt. Ja se ei ole, että Japanin pereinachili tilkkutäkki. Vain yleisesti, heidän taiteensa erottuu pitoisuus, yksityisyyttä, rentoutumista. Catching luovuutta, se rentouttaa Japani, tällaista työtä itseensä, hänen sisäinen tila. Kiinalaisia ​​ja korealaisia ​​tilkkutäkki samanlainen juonta Japanin ompelu, mutta amerikkalainen tilkkutäkki, esimerkiksi eroavat merkittävästi.

Tutut kontrasteja värien tavalliseen tilkkutäkki tikkaus Japanin korvaa sileä värisiirtymät.

Japanin lehtiä, lukuisia kuvia heistä, me voimme ymmärtää, mitä on viehätys tämän erityisen tekniikan.

Sillä tilkkutäkki on japanilainen tyyli on ominaista käyttämällä useita tekniikoita samanaikaisesti

Japanin tilkkutäkki - ominaisuudet:

1
 • Perusteella kankaat - silkki, mutta käytä tavallisia puuvilla lumput, tietenkin, myös mahdollista;
 • Sachiko - oma tekniikka Japani kirjonta, joka on ominaista ommel "eteenpäin neula";
 • Asioita japanilainen tyyli usein koristeltu hapsut ja tupsut;
 • Japanin tilkkutäkki ja tilkkutöihin ja käyttötarkoitukset elementtejä suoraan tilkkutäkki.

Jokainen työpaja sisältää oppimisen aivan samaa tekniikkaa Sachiko. Sachiko - käyntikortin ja Japanin tilkkutäkki. Sachiko käytettiin alun perin paksu tikattu huopia ja vaatteita. Sen jälkeen Sachiko käytettiin myös tuotannossa panssarin.

Kuitenkin tämä koristeompeleen. Ja mestarikurssi oppimista tätä tekniikkaa tulee varmasti mielenkiintoinen, koska käytetty ommel "eteenpäin neula". Kanssa, että suorat linjat ei tarvita, mutta sama tikin pituus on tervetullut.

Festivaali Japani tilkkutäkki (video)

Japanin tilkkutäkki: Tyylikäs vekotin

Jos katsot kuvia esimerkkejä Japanin tilkkutäkki, haluavat vain löytää piiri ja täydentää sen kokoelma käsitöitä nämä asiat.

Yksi erottaa teknikot tilkkutäkki - yosegire. Se on mielenkiintoinen historia, joka perustui siihen, että japanilaiset naiset tuolloin eivät saaneet näy huippuluokan kankaita. Ja oli todella hieno asuja piiloutuneet halpoja vaatteita. Mutta päälliköille ja tässä se oli tarpeen näyttää luokalle, ja he ovat oppineet näyttämään hajanaisia ​​kalliita kankaita, hieman.

Japanin tikkaus etusija ei ole puuvillakangasta ja silkkiä

Temppu kiinni ja tuli erillinen tekniikkaa tilkkutäkki, tilkkutäkki alkoi muodostua epätavalliset, koko kuva. Ne kietoutuvat Sachiko, ja tuli kasvot Japanin tilkkutäkki. Tyylikäs asioita niin teknologia on tullut niin suosittuja, että ne pidetään perusta hyvin muodikas tänään, suunta hullu-peitto.

Crazy peitto - tekniikka, joka tehtävä niin loskutochkami sisustaa tuotteen, jotta se näyttäisi, että se on koristeltu jalokiviä ja tyylikäs kirjonta.

Japanin laukku tilkkutäkki

Katsokaa valokuvaa, Japani laukku tilkkutäkki tekniikka - on alkuperäinen, kirkkain tarvikkeet, jotka varmasti saavat sinut merkittävin nainen joka tapauksessa. Se on valoisa, värikäs, mukava laukku, todellinen työ.

Master-luokan tekemään tämä laukku auttaa suuntaamaan, missä voin aloittaa ensimmäiset askeleet - tekniikka monia vaikeuksia. Järjestelmät ja kuvioita voidaan päätellä Japanin lehtiä.

Muuten, pussin samalla hullu-tilkkutäkki - muodikkain lisävaruste. Kuvagalleria osoittaa, kuinka värikäs ja mielenkiintoinen voi olla sellainen tyylikäs käsilaukku. Ne osoittavat, miten nykyaikainen ja nuoret voivat katsoa modernia ompelua.

Sashko tekniikka käsittää kirjonta sauma "eteenpäin neula"

Mielenkiintoisia yksityiskohtia kuten laukut:

 • Kietoutuu tilkkutäkki neuleita, kirjonta;
 • Paljon pitsi, helmiä, helmiä;
 • Tilaa vieviä osia;
 • Jos tuote ja kirjava, tämä moninaisuus varsin hallittu.

Minulla on Japanin käsilaukku eroaa epätavallinen muoto, ja jos tarkastellaan lehtien, huomaatte, että muodostuu joskus yhtä kirkas kuin itse tilkkutäkki kuvio.

Japanin tilkkutäkki: sovellus, kaavioita

Useimmiten mestarikurssi pyynnön "Application". Todellakin, ompelu sovellukset paitsi mielenkiintoinen, mutta myös tehokkain toimintaa. Täällä on mahdollista käyttää erilaisia ​​tekniikoita ja kuvioita löytää hetkessä. Nuo Japanin lehtiä ja tarjota kuvan ja kuvauksen työstä.

Erikoisuus Japanin kirjavuus mestarit eivät käytä ompelukoneet: tilkkutöitä yhdessä ja ompelemalla käsin

Sovellus Japanin tilkkutäkki - on:

 • Söpö kuvioita pieniä yksityiskohtia;
 • Pehmeät värit;
 • Sisällyttämällä täydentäviä elementtejä (esim., Napit);
 • Etusija pastellivärit tai pääväriä;
 • Sovellusten käyttö, vaikka pieniä asioita - niiden tapausten ja kosmeettisia pussit.

Sovellus - tämä on yksi merkittävimmistä tekniikoita Japanin tilkkutäkki, joten tämä tekniikka on niin paljon faneja. Tyynyt, pyyhkeet, laukut, suojukset, paneelit saadaan tyylikäs, elinvoimainen, hieno.

Pussi Boro tekniikan (video mestarikurssi)

Tarkasteltaessa kuvia teoksista Japanin tilkkutäkki, haluan nähdä useampia mestarikurssi ja yritä kätensä tässä käsitöitä. Itse asiassa paljon mielenkiintoisia sekamelska antoi sille Japanin tekniikkaa. No, jos noudatat ja japanilaisen filosofian luovuuden yhdessä taiteellista osaamista voidaan oppia sitkeyttä, kärsivällisyyttä, ja kyky keskittyä.

Japanin sekamelska: mestarikurssi aloittelijoille

Taidetta tilkkutäkki tuli pelastamaan: mestarit olivat ole kiirettä päästä eroon tähteet kangasta ja vanhoja asioita, jotka haluavat antaa heille uuden muodon ja käyttää luomaan epätavallisia asioita. Koska tilkkutäkki liittyy usein köyhyyteen. On vaikea nimetä maahan, jossa ensimmäistä kertaa oli tällaista käsitöitä, vaan jokaisessa maassa Tilkkutäkki täydentää kansallisilla väriä. Virallisesti pidetään esi tilkkutäkki Englannissa.

Nucleation tilkkutäkki Japanissa

Japanissa, nykyaikainen muoto tällä alalla ei ole otettu heti: ensimmäinen, kankaasta segmentit ommeltu heidän vaatteensa munkit prostogivaya ne manuaalisesti. Kun osa puku hiertää, lisätä uusia laastarit ja ommella laastari. Joten ei stozhka tekniikka: todettiin, että tikkaus parantaa tuotteen ja kantaa koristeellinen funktio. Myöhemmin laitteistoa käytettiin valmistuksessa sotilas pukuja.

Jakelu tilkkutäkki Japanissa aiheutui ja taloudellinen tilanne: maa oli kiellettyä tuoda kangasta Kiinasta, koska mitä alkoi kehittää paikallista tekstiiliteollisuudessa. Vähitellen Tilkkutäkki muuttui kansallista perinnettä, kääntyi taiteen vaatteiden korjaus taiteen koristelu taloustavarat.

Piirteet Japanin tilkkutäkki

Henkilö, joka ei ole perehtynyt erityispiirteet Japanin tilkkutäkki, se voi tuntua, että vahvaa erot eurooppalaisen ja amerikkalaisen tekniikka ei ole. Mutta tämä ei pidä paikkaansa. Yksi käyntikortteja Japanin tilkkutäkki stozhki on runsaasti, jota käytetään yhdessä sovelluksen ja karhuja, lisäksi vahvistamaan toimintoja tuotteen, ja enemmän koriste kuormitus. Se suoritetaan ei ainoastaan ​​muodossa suoria viivoja tai geometrisia muotoja, mutta myös symbolinen kuvio. Kierteet ei aina käytetä kudoksessa sävy.

Piirre Japanin tilkkutäkki ovat erityisen käytetty kangas luoda tuote. Jokaisessa maassa, elämäntapa, uskonnon, elämä, luonto, ympäröivä ihmiset huomataan ja taideteollisuuden. Japanissa, tekniikka tilkkutäkki ommeltu tulee eräänlainen meditaatio, jonka tarkoituksena on rentoutumista, menetys hoitoa ja lepoa. Koska käytetyn materiaalin ja melko mykistetty sävyjä.

Tärkein ominaisuus itäisen taiteen

Painettu ja kuvioitu puuvilla on yleisimmin käytetty kudoksen. Yhdistelmä käsin ompelemalla ja näiden materiaalien antaa työtä tämän tekniikan, bulkiness. Tärkein ominaisuus Japanin tilkkutäkki: kaikki tuotteet on ommeltu käsin, ilman ompelukoneen. Avulla mekaaniset laitteet eivät voi saavuttaa sellaista laadukkaita tuotteita, joita saadaan käsityötä. Ompeluun koneeseen ne ovat litteät, ja pieniä osia ei yksinkertaisesti voi tehdä mekaanisesti. Tällainen mestaruus vaatii sitkeyttä, vie paljon aikaa, joten Japanin Patchwork erittäin tervetullutta.

Moderni japanilainen-style tilkkutäkki

Yhä, Itä eräänlainen tilkkutäkki tuli täydennetään muilla tekniikoilla käsitöitä. On muodikasta täydentää tuote käsin kirjailtuja, ommeltu strasseja, helmiä tai hurmaa. Perinteisesti tällaisia ​​asioita koristavat hapsut ja tupsut. Japanin tilkkutäkki sallitaan useita eri menetelmiä samanaikaisesti. Epätavallinen tarvikkeet voi tulla tekstiili helmi. Onko se on käynnissä on yksinkertainen: romuista kankaan leikataan 3 cm ympyrän keskellä on laittaa pala pehmuste polyesteriä ja materiaali kutistuu reunan ympäri. Helmet täydentää lukot, nauhoja. Heistä tehdä kaulakoruja ja rannerenkaita.

Tarvitaan materiaalit tilkkutäkki

Aloita oppiminen Japanin taiteen tilkkutäkki johon tavalliset kosmeettisia valmistus. On sarjoja Japanin tilkkutäkki, mutta talon tarpeettomia kankaan paremman koulutuksen käyttää niitä. Kuva voit ajatella oman tai ottaa valmiin järjestelmän ja kääntää sen kuultopaperille. On erittäin tärkeää valita laadun neuloja. Niiden tulisi helposti kulkea kankaan läpi ja ei poista kuituja. Hyvä kierre ja kangasta merkittävästi työn helpottamiseksi. Väriaine valitaan lähellä luonnollista, luonnon sävyjä: vihreä, ruskea, punainen. Sovelluksiin käyttäen alhaisen kontrastin värejä harmonisesti yhdessä emäksen kanssa. Jos kangasta käytetään solussa, prostogivat se on helpompaa.

Aloittelijoille Japanin tilkkutäkki voi vaikuttaa monimutkaiselta, mutta tosiasiassa ompelu tekniikka ei aiheuta erityisiä vaikeuksia aloittelijoille. Tärkeintä - kärsivällisyyttä, sillä kaikki ommellaan käsin ja se voi kestää kauan. Jos sovellus on hyvin pieni elementtejä, ensimmäistä kertaa, on suositeltavaa käyttää kynä niiden liiman kiinnitys. Kaikki tuotteet leikataan saumanvaralla. Ennen kuin aloitat, sinun täytyy pestä kangas ja rautaa. Manuaalinen stozhka voit käyttää erilaisia ​​koriste saumoja ja tehdä tuotteesta pehmeämpi.

Töihin tarvitaan:

 • Suunnitelmat ja piirustukset perustukset;
 • kangas pohja;
 • muutamia pieniä laikkuja sovelluksiin;
 • kaksi vinoa bakey;
 • rakentaminen paperi;
 • sakset;
 • salama;
 • vuori tai täyte polyesteri;
 • neulat tilkkutäkki;
 • nahka sormustin;
 • nastat;
 • säiettä.

Japanin sekamelska: mestarikurssi aloittelijoille

Luomassa tuote koostuu seuraavista vaiheista:

 1. Suunnitelmat kosmeettisen voidaan tehdä itsenäisesti tai ottaa järjestelmä julkisista lähteistä. Sillä se tarvitsee paksua pahvia.
 2. Pohjakankaasta leikata kaksi identtistä suorakaiteen tyhjä etu- ja kääntöpuolen. Asetamme välillä täyteainetta riekaleiksi, luoden "Layer Cake". Mukavuussyistä, on parempi korjata nastoja tai erityisiä haltijoille kangasta. Perustus myös tehdä tekniikka, tilkkutyöohjelman koottu monivärinen laastaria.
 3. Merkitä perusteella saippualla tai kynän ja alkaa pistellä. Prostogivaem kangas kokonaan.
 4. Laitoimme kuvio ja paina polku kankaassa, älä unohda korvaukset.
 5. Rakennus- paperi leikataan pois yksityiskohtia kuvan: nämä palaset on kääritty kangas tähteet ja toimia perustana sovelluksen. Lähtiessä saumavara ei ole pienempi kuin 3 mm.
 6. Tee pieni lovi tähteet saksilla helpompi liittää ne paperille tyhjä. Reuna taivutettu ja tasoita. Paperin sijasta voit käyttää liimaa välivuorina. Kerää luku on paljon helpompaa: vain varovasti kansi reuna ja valmis rauta elementtejä rautaa.
 7. Keräämme sovelluksia, kääreliina osat ja ompele kappaleen siisti silmukkaa käyttämällä sokea ommel. Lisäksi voit pristegat piirustuksen koristeellinen sauma "strochka9raquo, käyttäen vastakkaisia ​​säiettä.
 8. Voit koristella meikki kirjonta, helmet tai kiinnitä napit. Molyneux tätä valittu pääasiallinen sävy artikkelin. Se on tehtävä rakentaa tuote.
 9. Obmotyvaem työkappaleen reunaan kosmeettisesta kierteeseen ei epäsiisti, ja leikkaa pääosa.
 10. Aloitamme reunat. Leikata kaistale 5 cm leveä ja ommella vino upotus piilotetun sauma. Nyt on tarpeen muotoilla tuote.
 11. Tärkein osa taitetaan puoli ja takaisin alas vasemmalle ja oikealle noin 4 cm, merkintä paikka tapeilla.
 12. Teemme sen sisältä ulos. Kääre käsi hänelle alamme taivuttaa keskiosan. Vetäytynyt reunasta 2 cm, ommeltu ja leikkaa kulman. Käsittelemättömään osaan ommella kudoksen läppä salata kärkeen.
 13. Vapauta edessä kosmeettinen asia ommella pisteitä, joissa tapit sijoitetaan.
 14. Muodostamme pohja ja ommella vetoketju.

Kosmetologi on valmis! Tämä tuote olemme luoneet omin käsin. Japanin tilkkutäkki ompelukone ei kärsi koska voimme sanoa, että tämä söpö lisälaite on kääntynyt täysin käsintehty.

1