Japanin puita

Pieni japanilainen puita: taiteen kasvava Bonsai

Huonekasvit - se ei ole vain kukkia ja palmuja liian pieni Japani voitti rakkaus monet puutarhurit ja asettui kotona. Kasvava Bonsai - monimutkainen mutta kiehtova tiede, joka on paljon hienouksia ja vivahteita. Joskus on tunne, että se on niin vaikeaa, ja halutun tuloksen saavuttamiseksi on lähes mahdotonta. Mutta viljely pienen japanilaisen puu - on ennen kaikkea prosessi, jossa haluat pitää hauskaa.

Kasvaa bonsai kotona, sinun täytyy ymmärtää niiden lajikkeita, sekä ymmärtää, mitä on luotava olosuhteet pieni puumaja. Joka tapauksessa, se on mielenkiintoinen kokemus, joka tuo iloa prosessissa kasvaa puu, ja tulos ilahduttaa muodossa vahvan ja kauniita kasveja. Bonsai - tämä johdatus villieläinten kotona.

Huolimatta siitä, että Bonsai pidetään syntyi Japanissa, itse asiassa kasvaa miniatyyri puita Art peräisin Kiinasta useita vuosisatoja ennen ajanlaskumme. Tästä on osoituksena piirustuksissa löytyy lopussa viime vuosisadan, jossa teknologia bonsai viljely on kuvattu yksityiskohtaisesti. Nämä kuvat historioitsijat juontavat hallituskauden Kiinan Tang-dynastian.

Kirjaimellisesti "on bonsai" In Japanin kielellä tarkoittaa "puu, joka kasvaa lautasella." Aluksi mukana taiteen niiden viljely, buddhalaisia ​​munkkeja, jotka ovat aina arvostaneet rauhallinen mitattuna, imeytyminen itseensä ja luontoon. Kuitenkaan ole ainoastaan ​​Aasiassa on ollut suosittu bonsai, historioitsijat ja arkeologit ovat löytäneet todisteita siitä, että muinaiset egyptiläiset osasi myös kasvaa pieniä kasveja pienissä astioissa.

Myöhään 20 - luvun alussa 21-luvulla bonsai leviää Eurooppaan ja voittaa sydämet monet amatööri puutarhurit. Miniatyyri puita valloitti sen tarkkuudesta ja kauneutta, joten voit syöksyt prosessiin seurustelun ja kaunis miettiminen. Kasvaa bonsai kotona ei ole helppoa, mutta tulos on vaivan arvoista.

Japanin lajia pieniä puita

Vuosisatoja vanha historia bonsai on johtanut siihen, että pienet puut ovat erilaisia ​​niiden muoto, koko ja nimi. Tähän mennessä näytetään yli kymmenen erilaista bonsai, joista jokainen on ainutlaatuinen ja kaunis omalla tavallaan. On vaikea sanoa kumpi on helpompi kasvattaa, ja mitä - on monimutkaisempi. Valitsemalla Japanin puu, se on parempi keskittyä tunteiden ja vetovoima tietyn tyyppiseen. Jotain, joka on sielu, kasvaa, nauttia prosessi ja nauttia kauneuden miettiminen pienoiskoossa.

Suosituin tyyppisiä Bonsai:

Yksi yleisimmistä ja suosituimmista tyyppisiä Japanin pieniä puita. Tämä tyyli on ominaista suoraan puun rungon, jossa on leveä lehdet juuressa kruunu, joka on kärki kapenee ja pienenee. Symboli puu on sisäistä voimaa, sitkeä sauva.

Pieni puu tarkalleen kasvaa, mutta kallistettu runko kutsutaan shakai. Tämä tyyli voidaan kasvattaa käytännössä yhtään puuta, mutta parhaillaan hoitaa häntä on osoitettava näppäryyttä ja taitoa. Symboli kasvaa puolelta puuta on joustavuus ja kyky vastustaa tuulet.

Puu tällä tavalla kasvaa ylöspäin, sen kruunu pyrkii ylöspäin kohti aurinkoa, mutta kruunu on vapaassa muodossa, se voi olla hieman kaareva tai kalteva. Jossain määrin - tämä tyyli yhdistetään kaksi aiemmat. Symboli tämän kasvin pidetään yksinkertainen ja joustava par halu nousta ja vastustaa esteitä.

Puut tätä tyyliä todella kasvaa Cascades alas kruunu. Pehmeä oksat puutaulun, luhistua varovasti, ja eivät riko alle lumen painosta tai tuulen altistumista. Tällainen puu on epätavallinen ja omaperäinen ulkonäkö kotona potin. Ja se symboloi kykyä sopeutua ympäröivään olosuhteisiin.

Säiliön, jossa puu kasvaa, mehu tulee ulos ole yksi runko, vaan useita. Pääsääntöisesti yksi haara on aina enemmän ja enemmän massiivinen kuin muut. Varret voi olla kaksi tai useampia, ne näyttävät kaunis ja harmoninen. Toisella tavalla, tämä tyyli on nimeltään "isä ja poika", koska vähemmän puita se venyy enemmän, haluaa olla hänen kaltaisiaan. Siksi tämä tyyli bonsai symboloi välinen yhteys sukupolvien ja kokemusten siirtoa.

Tällainen puu on luonnostaan ​​pitkä paljas runko ja pieni kruunu yläreunassa. Tehtaalla on käytännössä mitään oksat, mutta kasvillisuus yläosassa piipun näyttää harmoninen ja kaunis. Tällaiset puut ovat oppineet kasvamaan ensimmäisten joukossa, ja niiden muoto symboloi kyky nousta yli haasteisiin ja vilske.

Tällainen Bonsai on koostumus useasta puita, joka näyttää metsiköt yhdessä. Useimmiten istutetaan yhteen astiaan puita yksi laji, mutta OSE-UE ja mahdollistaa monentyyppisten kasveja. Tärkeä sääntö - Puiden olisi pariton.

Isidzuki - puut kivien

Tähän tyyliin, puut kasvavat jäillä ja koloissa niistä. Tästä laitoksesta on melko vaikea hoitaa kotona, joten se voi kasvaa vain todellinen mestari, kiehtoi työnsä. Mutta isidzuki symboloi joustavuutta ja kykyä selviytyä kaikissa olosuhteissa.

Tietenkään tämä ei ole kaikki tyylit Japanin pieniä puita, lajikkeet niistä paljon. Mutta sinun tulisi aloittaa yksinkertaisia ​​vaihtoehtoja oppia miten hoitaa bonsai ja selvittää, mitä niiden ehdot ovat sopivimpia. Sitten prosessi tuo mielihyvää, ja tulos miellyttää kaunis terve kasvi.

Erityisesti huolta miniatyyri puita

Huolimatta epätavallinen huonekasvit, bonsai, hoito heille kuuluu lähes samoin edellytyksin kuin monien muiden värien. Ensinnäkin, sinun täytyy valmistautua maapohjaan, jossa Japanin puu levollisin mielin. Sen jälkeen, on tärkeää, että se asetetaan paikalleen riittävän valaistuksen ylläpitämään halutun lämpötilan ilman ja varmistaa säännöllistä kastelua.

Bonsai - pieniä puita, mutta ne myös vaativat säännöllistä muutoksia. Siksi on tärkeää tietää ja ominaisuudet elinsiirtoja miniatyyri puita.

Tunnusomaista on tarve Bonsai karsimisesta. Tässäkin, sinun täytyy noudattaa tiettyjä vaatimuksia, jotta muodostavat kauniin ja oikea muoto mini-puu. Näiden vivahteet, viljellä ainutlaatuinen kasvi.

Optimaalinen maaperä ja istuttamisen Bonsai

Päätarkoitus elinsiirtoa - ei lisätä kapasiteettia, jolla kasvava miniatyyri puita ja karsia juuret ja uudistaa maaperää. Näin ollen, kuten yleensä, potin pysyy samana. Karsimisesta juuret voivat hidastaa kasvua puun, se on pieni ja siisti.

Mitä maaperää, se vaatii tietyn rakenteen bonsai fiilikset, hän oli tarpeeksi hivenaineita ja mineraaleja. Maata ennen istutusta koostuu 3/5 Humus, 1/5 turvetta ja 1/5 hiekkaa, vaikka monet suuret kukkakauppoja voit ostaa valmisbetonin Bonsai. Sen tärkeimmät ominaisuudet - keveys ja alhainen happamuus.

Transplant tehdään keväällä, kun aktiivinen juurien kasvua ja kruunut. Muuttamalla maaperän säiliöön, joka kasvaa miniatyyri puita, sinun täytyy huolellisesti leikata juuret, jättäen pyöristetty muoto. Useimmat pitkät juuret tulisi olla keskeinen ja puoli - hieman lyhyempi. Puu istuu uusi maaperän syvyys ei ole enempää kuin 5-6 cm.

Valaistus ja sopivaan paikkaan

Miniatyyri puut ovat kuten valo, mutta häivyttää suorassa auringonvalossa, joten tehdas täytyy valita paikka ikkunalaudalla itään tai länteen ikkuna. Erityisen vaarallisia auringossa juuri istutetut puu, nämä edellytykset voivat vaikeuttaa sopeutumista.

Jos paikka, jossa on potin Bonsai, peitettynä, on tarpeen säätää keinovaloa. Dim lehdet, jotka ovat jatkuvasti suihkussa - se on ongelma huonossa valossa. Kesällä, kontti puu voidaan sijoittaa ulkoilmassa - parveke tai terassi.

Miniature puut rakastavat vettä ja kosteutta, mutta se on parempi olla kaataa ylhäältä, ja asettamalla potin lokeroon. Sitä käytetään kiviä, on täytetty vedellä tasoon 2-3 cm ja laittaa potin kasvi. Se oli pieni syvyys potin johtaa siihen, että maaperä kuivuu nopeasti, joten tarvitset runsas ja säännöllistä kastelua. Talvella kastelu bonsai tarvitse kerran viikossa kesällä - kerran 4-5 päivää.

Korkeassa lämpötilassa, on suositeltavaa ruiskuttaa lähtee bonsai kasvi läpi niiden pinnan myös kyllästää kosteudella.

Lämpötila ja kosteus

Yhdessä korkeat vaatimukset maaperän kosteutta, Bonsai voi elää ja kasvaa kaunis puu vain alhaisissa lämpötiloissa. Optimaalinen lämpötila 12-18 astetta, myös kesällä. Keväällä, kun ulkoilman lämpötila tulee korkeammaksi kuin taso 12-14 astetta, voidaan ottaa parvekkeelle bonsai. Tällöin puun tulee suojata luonnoksia.

Kuten kosteus, pienoiskoossa puut parhaan lyöntivuoro keskimäärin 40-50%. Bonsai ei pidä sijoittaa lähelle lämpöpattereita, ja jos talven kuivaa ilmaa huoneeseen, kosteus pannulla auttaa tehtaan ei tunne puute kosteutta.

Muodostamaan kaunis puu haluttuun muotoon, se on vakio kuvakkeet kruunu tarvita. Tämä olisi tehtävä erityisillä leikkurit tai pienen terävät sakset. Pääsääntöisesti karsinta suoritetaan keväällä ennen siirron. Prosessissa on välttämätöntä poistaa vanhat ja kuolleet oksat, leikkaa versot muodostuu haluttu muoto kruunu.

Siten hoitamisedellytyksissä bonsai kotona on omat ominaispiirteensä, mutta se ei ole erityisen vaikeaa. Oppia ymmärtämään, miten he tuntevat pieni puu muuten se näyttää, jokainen viljelijä voi tyydyttää nämä vaatimukset, jotka ovat tehtaalla. Hyvin prosessi karsimisesta, istuttamisen, kastelua ja pohdiskeluun Bonsai syöksyt maailmaan luonnon ja hiljaisuuden. Tähän, ja arvostan pieni mutta ainutlaatuinen ja kaunis japanilainen puita.

Re: Pieni japanilainen puita: taiteen kasvava Bonsai

Pidän niin paljon on taidetta! Yritin kasvaa puu kiinalaisten ruusu - on tyypillisesti suuri pensas suuret kauniit kukat. Se on hyvin leikattu minua ja kasvoi minut oikeaan suuntaan. Mutta silti loistava kasvi Bonsai.

Siistiä saada kaikki kasvit ja kukat postinsa.

Japanin bonsai puu: miten kasvaa ja muotoon

Huolehtiminen Bonsai on yksinkertainen ja selkeä Bonsai on kansallisen taiteen Japanin. Kääpiö puita outoja muotoja, jotka näyttävät aidolta, jossa on verrannollinen kruunu ja kaarevat rungot kasvaa vuosina ja vuosikymmeninä, ja lisäämättä muutaman senttimetrin kasvun. Japanin museot kertovat erilaisista bonsai, laittaa kuviaan, siemeniä, pistokkaita, niin että katsoja voi nähdä kaikissa bonsai viljelyn.

Japanissa, Bonsai ei ole vain sellaista kansallisen taiteen, estetiikkaa ja ideologiaa. Japanin edistysaskeleet alalla bonsai on tullut osa culture. "Omiya Bonsai" taidemuseossa avattiin keväällä 2010. Museo popularisoi taidetta Bonsai maassa ja ulkomailla, järjestämällä näyttelyitä ja tietoa tapahtumista.

Bonsai on eräänlainen perinteisen japanilaisen kulttuurin, jossa miehen pitäisi istuttaa puun potin ja muodon antamista sen oksat, lehdet ja runko

Museot sanoa, että bonsai tunnettu jo IX luvulla. Kasvaa puu pienoiskoossa, se on huolellisesti leikattu ja kiinnitä muodossa oksat, kiertämällä niiden johdot. Puut elävät ja kasvavat, niin työtä bonsai ei lopu koskaan, ne vaativat jatkuvaa hoitoa, lannoitteita ja kastelua.

Museot "Omiya Bonsai" show kuvia, maalauksia ja laitteistot bonsai

Sellaiset mestariteokset kuin Goyo-matsu (japanilainen valkoinen mänty), arvioidaan olevan yli 100 miljoonaa jeniä. Nykyisin bonsai ovat tunnettuja Japanin ulkopuolella, monet turistit kaikkialta maailmasta vierailla Japanin bonsai museo.

Museo sijaitsee vieressä "Bonsai-mura (kylä bonsai)", jossa elää ja työskennellä, monet valmistajat ja faneja Bonsai. Noin Bonsai-mura 10 sijaitseva Bonsai puutarhassa edustaa erinomainen altistumista. istuttamalla puita maaseutualueilla, kuten vaahtera ja kirsikkapuita keyyaki. Vierailijat voivat nauttia tunnelmasta aika vuodesta, katsella puiden kasvua ja huolehtimaan heistä. Japanin museot - suosikki kohtauspaikka ystäville Bonsai ympäri maailmaa.

Bonsai - Japani puu: siemenet

Monet nauraa ajatus kasvava Bonsai siemenestä, sanomalla jotain, "Katsokaa kuinka vanha olen, en elää." Yleensä ei ole olemassa sellaista asiaa kuin "Bonsai siemeniä". Paketit siemeniä ostetaan myymälöissä tai online-sivustot ovat vain tavallisia puun siemeniä, jotka myöhemmin osoittautuvat bonsai. Tällaisia ​​siemeniä ostavat kun voi vain mennä ulos ja kerätä ne metsässä tai puistossa. Museot sisältävät yleensä harvinaisia ​​ja erittäin kaunis puulajeja kasvanut asiantuntijoita.

Taimet istutetaan hyvin lähellä toisiaan, puita taidokkaasti kudottuja arkut, kilpailevat valoa ja tilaa, huolenpito alkaa heti proklovyvaniya bakteereita.

Siemenet useimpien trooppisten puiden itävät heti kypsymisen, mutta siemeniin lauhkean ilmaston pitää kylvää jälkeen kerrostumista. Heidän täytyy järjestää jotain keinotekoista lepotilan, kun pitää ne 21-90 päivää kylmässä ja sitten istutettu.

Museot "Omiya Bonsai" show kuvia, maalauksia ja laitteistot bonsai

Siemenet voidaan laittaa märkä turvepehkun sienitautien pussiin vetoketjulla. Jotkut siemenet itävät jopa jääkaapissa. Kun seos oli seissyt kylmässä pitäisi laskea niitä yön yli vedessä huoneenlämpötilassa parantaa itämistä. Siemenet float liotuksen jälkeen, ei itää.

Siemenet päällystetty paksu (ginkgo) voidaan lävistää paremmin iti.

Istutetut siemenet valossa irtomaata seoksella, niin että se on hyvin tuuletettu. Toivottavaa, ilma kierrätetään yli maaperään.

Muista, että irtonainen maaperä kuivuu nopeasti, ja taimien alkeellisia juuristo voi kuolla muutaman tunnin kuivuuden tai suoraan auringonvaloon!

Estääkseen sienitaudit voivat kosteuttaa infuusiona kamomilla. 2 tl kamomillan kukkia 1 kupillinen kiehuvaa vettä vaatimaan päivän aikana. Valuta ja huuhtele siemenet, ja kaada maaperään, jossa ne kasvavat

On myös mahdollista käsitellä siemenet ennen istutusta:

  • Valkosipuli tai infuusioliuos vetyperoksidin ja veden (1 tl 1/2 kupillinen vettä);
  • Ripottele maaperä sirotellaan hieman kaneli ja ruokasoodaa;
  • Liuota 2 caps kotitalousvalkaisuainetta vedessä käytetään kasteluun.

On desinfioitava puutarhatyökaluja ja istutus ruukut, jopa uusia.

Japanin White Pine Bonsai: kasvava

Japanin valkoinen (Pinus parviflora) suosii ulkoilmaa ja luo silmiinpistävä osa maisemaa. se on usein tiheä, kartiomainen muoto nuorten puiden päästä korkeus 8-16 metriä. Tall, siro puu epäsäännöllisen muotoisia puu leveä, tasainen kruunu. Japanin museot kertovat eri havupuita niiden näyttelyihin ja laitoksissa.

Neulat 2,5-6 cm pitkä ja vaikea, sini-vihreä väri, kasvaa nippujen 5 kpl ja luoda hieno rakenne puu siluetti.

Japanin valkoinen mänty kasvaa parhaiten kadulla, koska se tarvitsee vaihtuessa, lämpötilan muutoksen ja päivän pituus

Mitä enemmän auringonvaloa ja kuumenna Bonsai saa, sitä enemmän hän tarvitsee vedessä.

Yleensä yleisin kuolinsyy bonsai - virheellisen kastelua.

Se ei ole tarpeen vettä puun, jos maaperä on märkä tai kylmä. Bonsai yleensä tarvitse kasteltava muutaman päivän välein, kun ylempi kerros maaperä on täysin kuiva. Vanha bonsai kastelu keino on laittaa koko alus puu veden syvyyteen 2,5-5 cm, siten, että vesi imeytyy valuma reikien ruukun.

Japanin valkoinen mänty: lannoitteiden ja jatkohoidon

Alkaa ruokkia bonsai tulisi keväällä, kun hän lähtee kasvuun. Käytä hidasvaikutteinen orgaaninen lannoite. Lannoitetta kelatoituna rauta tulisi soveltaa 2-3 kertaa vuodessa.

Japanin valkoinen mänty vaatii huolellista karsimisesta juuristo aikana transplanting muodostaa vahva juuristo. Trim oksat ja käämilanka on välttämätön lopussa syksyllä, jolloin vaijeri puuhun enintään 6-8 kuukautta.

Lannoittaa bonsai on tarpeen, koska ravinteita maaperässä pestään pois jokaisen kastelu

Uusia versoja täytyy nipistää takaisin keväällä 1/3 niiden pituudesta. Tästä syksystä nuppuja muodostuu ampuu jätteidenkäsittelypaikkoihin. Tämä on tehtävä, jotta saadaan hyvin lyhyet oksat. Käytä ohut lanka.

Älä koskaan kääri bonsai heti istuttamisen. Haava liian tiukka johtaa arpia rungon. Älä anna vaijerin leikkaa syvälle kuori.

Istutetut nuoret puut (jopa 10 vuotta) pitäisi olla joka 2 tai 3 vuotta. Vanhemmat puut - välein 3-5 vuotta. Repot alkusyksystä, kun kesän lämpö laantua.

Japanilainen valkoinen mänty on yleensä sijoitettu tukeva suorakulmainen potin tarpeeksi syvä pitämään tuulen repi sitä maasta. Maaperä olisi yhdistettävä kuivatus ja vettä pidättävän ominaisuuksia.

Et voi hedelmöittää mänty 3-4 viikkoa transplantaation jälkeen.

Miten kasvaa männyn bonsai siemenistä (video)

Japanin Cedar Bonsai: kasvava

Cryptomeria tai Japanin Cedar - on ikivihreä kasvi jopa 40 metrin korkeuteen, kasvaa kosteissa vuoristossa Japanissa. Useimmat bonsai kasvaa hyvin, kun se luo sen luonnonolosuhteet. Täydellinen Bonsai niille, jotka rakastavat vettä kasvien koska Japanin Cedar menestyvät olosuhteissa, joissa muut kasvit zagniyut. Japanin museoissa välttämättä sisällä kuvia bonsai Cedar tai luonnon helmassa.

Kääpiö lomake cryptomerias on kaunis vaaleanvihreä puikot ovat pieniä punaruskeita kuorinta kuori. Aikana kylmä talvi neuloja "bronzoveet", ja keväällä tulee jälleen vaaleanvihreä.

Japanin setri pitää viileä, mutta meidän täytyy suojella heitä jäisen tuulen ja kuiva. Jos on talvella pitämään bonsai sisätiloissa, varmista, että se ei ole kuivuneet. Samoin kosteuttaa sen ja kaikkein kuuma ja kuiva kesäkuukausina.

Tämä bonsai pitää kirkkaassa valossa. Neulat Japanin Cedar Bonsai helposti kuivua ja muuttuvat ruskeiksi.

Kastelu päivässä tai tarpeen mukaan, ettei koskaan salli maaperän kuivua kokonaan. Talvella kastelu harvemmin, vain varmista, että maaperä ei kuivu. Se olisi parasta pitää se aurinkoinen ikkunan, kylpyhuone, vuoka kostea kiviä. On korkea ilmankosteus kylpyhuone - joka rakastaa Japanin kaarnaa.

Lannoittaa bonsai kahden viikon välein kasvukauden aikana; Syksyllä kannattaa vaihtaa typetön lannoite

Puikkoihin kasvoi paksumpi, on tarpeen hyppysellinen.

Neulat venytetään sormet vain, missään tapauksessa ei sakset!

Usein leikkaus havupuiden Cryptomeria heittää silmut lähes mistä tahansa. Irrota Oksien kierrättämään ilmaa piipussa, poistaa kuolleet neuloja.

Käämilanka on paras keväällä, on taivutettu oksat vähitellen, koska ne ovat yleensä rikkoa kaksi. Taivuttaa vähän joka viikko, kunnes saavutat haluamasi mutka.

Kasvien hoito kuuluu seuranta tuholaisten ja tuhota ne. Valitettavasti Bonsai tartuntoja Quadraspidiotus perniciosus ja punahämähäkkipunkkeja. Punainen punkit sinun täytyy pestä liuoksella, jossa on 1 tl saippuaa 1 litraan lämmintä vettä. Kilpikirvat poistaa terävällä veitsellä, varoen vahingoittamasta kuori.

Japanin setri siemenet istutetaan keväällä. Siirrettyjen voi olla kesällä ja alkusyksystä, ennen kuin tämä prosessi versot juurtuvat hormoni

Istuttaa puolivälistä loppukeväästä, kun 2-5 vuotta riippuen iästä ja korkeus. Älä liioittele, leikkaamalla juuret istutetaan bonsai hieman hapan maaperä runsaasti orgaanista ainesta ja hyvä salaojitus.

Bonsai Japani Sakura: miten kasvaa

Bonsai kirsikkapuu on paljon nimeäminen - Japanin kirsikka, Itä-Aasian kirsikka, kirsikka, jne On lähes 430 lajikkeita, joista monet kasvavat Kiinassa, Japanissa ja Koreassa.

Japanissa, kirsikankukkia kutsutaan Sakura, niitä käytetään laajasti Japanin festivaaleilla. On lajeja, jotka 200 viljellään vain Japanissa. Yksi suosituimmista tyypit - Somei Yoshino lähes valkoisia kukkia vaaleanpunainen jalat. Ne on nimetty kylän lähellä Tokion Somei. Lähes kaikki lajikkeet kasveja voidaan käyttää viljelyyn Bonsai. Asianmukaista hoitoa, voit saada kaunis näkymä miniatyyri puita, jotka kukkivat ja kantaa hedelmää kuin perinteiset kirsikka. Museot esiintyy usein altistumisen kirsikka.

Vaaleanpunaisia ​​ja valkoisia kukkia hienosti järjestetty kahden tai viiden palkit. Lehdet kasvavat vuorotellen, ja muuttuu keltaiseksi syksyllä alkavat punoittaa tai Crimson

Runko kirsikka ruskea väri, ohut, tiheä kruunu. Puu antaa musta hedelmät kukkimisen jälkeen ja pölytyksen. Hoito Sakura päivittäin, sillä kasvi on melko tunnelmallista.

Talvikauden Bonsai puut kestää noin kolme kuukautta, jona aikana ne ovat lepotilassa ja eivät kasva.

On olemassa useita tapoja talvehtivien bonsai:

  • On tarpeen piilottaa puu multaa alimpaan oksat, peitä se tuulelta ja auringolta.
  • Voit sijoittaa puun viileässä ja pimeässä paikassa kuten autotallissa tai suojaan. Bonsai on kasteltava talvella, mutta älä tee sitä valoa.

Sakura kevään ja kesän vaatii aurinko aamulla ja iltapäivällä. On parasta tuoda sen puutarhaan, parveke tai terassi. Pitää huoneen Bonsai keväällä ja kesällä, koska se kärsii puutteesta auringosta.

Lannoittaa bonsai tarvitsee joka kuukausi. Kastelu on välttämätöntä, kun maaperä kuivuu, tai jättää sen tehdä sateen. No, kun vesi kaadetaan pohjan läpi reiän. On myös mahdollista järjestää kasvi tippua

Sakura on parasta elinsiirron kevättalvella, kun kasvi on päättynyt kukinnan. Istuttamisen avulla juuret kasvaa tuoreen maaperän.

Sakura voidaan leikata jälkeen ruska, sinun täytyy karsia uusia versoja, mutta älä poista kokonaan.

Linnut yleensä syövät silmut kirsikka. Toukkia ja kirvoja ovat myös haitallisia puun.

Bonsai - kansallinen taidetta Japanissa, mistä se on peräisin Kiinasta noin 500 vuotta sitten. Sopii kasvaa Bonsai tahansa siemeniä, koska taide on nimenomaan jatkuva karsinta ja istuttamisen. Japanissa on monia museoita, joissa matkailijoita ympäri maailmaa pohtimaan outo kääpiö puita, mikä voi olla yli sata vuotta. Erityisen näyttäviä havupuu bonsai - valkoinen mänty ja Japanin setri. Kaunis Japanin kirsikka, jonka vuoksi Korea kutsutaan osavaltion Morning Calm. Hoitaa bonsai on oikea kastelu, karsimalla lehdet ja juuret, ja istuttamisen.

Japanin puita

Japanilainen puutarha - yksi kauneimmista maailmassa. Ja kaikki kiitos niiden värikäs koriste puita ja kasveja. Japanilainen koristepuut istutettu, kiinni selkeä rakenne ja minimalismi.

Japanilaiset eivät pidä raskas ja sopimaton maisemointi kasveja, jotka eivät täytä värimaailman. Siksi istutettu hänen puutarha, japanilainen puu, voit tuntea harmoniaa ja puhkeamisen energiaa, joka on vain voi antaa sinulle. Tänään katsomme kaunein ja epätavallinen Japanin puita, joka luultavasti tiedämme hyvin vähän.

Hokkaidonvaahtera Palmolistny

Hyvin epätavallista väriä lehdet, kirkkaan violetti tulinen värisävy kulloisestakin lajista vaahtera. Puu ei kasva liian suureksi, ja yleensä se pysäyttää kasvun 1,5-2 metriä ja leveys se voi kasvaa jopa 2-3 metriä. Tällainen erittäin tärkeää vaahtera istutettu riittävän hyvin valaistuissa paikoissa ja veden läheisyydessä. Istutettu puu lähellä lampi, esimerkiksi saat paitsi kaunis vaikutus, mutta myös "Razlog" ja rikas väri vaahteran lehdet. Epätavallinen kirkas väri lähtee miellyttää silmäsi keväällä syksyllä. On suositeltavaa hakea Japanin vaahtera palmolistnogo hapan alustoille. Sen täytyy olla hyvä salaojitus. Se lisättyjä kasvullisesti puu.

Japanin kirsikkapuu. Miten valita taimi ja oikein huolta?

Ostaa Japanin puu tänään haluaa lähes jokaisen maisema suunnittelija. Muoti näille kasveille ei kulje, ja puutarhat japanilainen tyyli ovat yhä merkityksellisiä. Yksi suosituimmista puut - kirsikka. Sakura on tehty kirjallisesti runoja ja lauluja, kuten japanilainen kulttuuri on ensiarvoisen tärkeää. Blossoms Japanilainen kirsikkapuu Herkkä vaaleanpunainen tai puhtaan valkoinen silmut. Sakura, myös joidenkin kirsikat, nimittäin Sahalin, serrulate, glandulaarinen ja Korotkoschetinistaya.

Alkuperä Sakura - on erittäin tärkeää. Loppujen lopuksi tämä riippuu saa tottunut ilmastomme, puu vai ei. On parasta valita taimi Hokkaidon saarelta, koska sen ilmasto muistuttaa omaamme. Puun iästä pitäisi olla enemmän kuin 2 vuotta, ja tekemään parempia osto syksyllä. Samaan aikaan pitää puun asti huhtikuussa, miksi Taimettumisen maaperässä. Ihanteellinen korkeus taimet on 100-110 cm. Kiinnitä huomiota juuristo, joka on riittävästi. Sakura sijaitsee korkealla paikalla rinteisiin, mutta ei enempää kuin 10 °. On tärkeää, että maaperä on ei-happamia, valutettu, savista maata. Talvella muista Cover puun jäätymiseltä.

Lisää vettä käytetään kukinnan aikana ja aktiivinen puun kasvu. Parempi rehun mineraali aineita, kuten lannoitteiden huono maaperä, nimittäin fosforia, typpeä, kaliumia - 15-17 g / 1kv.m toissijaisen maaperän - 7-10g .; komposti, lanta, humus - 8-10kg / 1kv.m keskikokoiselle maaperän - 4-6kg. Leikkaaminen ja muotoiluun kruunu suoriutumaan paremmin keväällä ja olla hyvin varovainen.

Yleisin sairaus Sakura - kirsikka lehtilaikkutautien on sieni tauti. Tämän välttämiseksi sinun on spray kruunu alkukeväästä nitrafenom - 200g / 10L vettä.

Arts kasvaa bonsai hänen ikkunalaudalla tuli meille Japanista. Voit kasvaa pieni japanilainen puu paitsi puutarhassa, mutta myös kotona. Kasvaa sitä paremmin keraaminen ruukku, pieni koko. Bonsai tarvitsee hyvä salaojitus ja hiekkamaassa. Myös hyvä valaistus. Kastelu puu tarvitaan kuivauksen jälkeen maaperän. Oksat ja rungot on kierretty ja taivutettu lanka. Kun repotting (joka on tuotettu 2 vuosi), täytyy karsiminen juuristo. Trim oksat ei tarvitse jättää mitään solmua. Muilta, Japanin kääpiö puita vaatimaton. Ja tuo sinulle paljon iloa.

Meidän pitäisi mainita myös Japanin Bonsai puu. Nämä kasvit ovat kiehtovia sen epätavallisen kaunis. Voit yrittää kasvattaa oman Bonsai puu. Sinun täytyy laittaa tehtaan tasainen potin, juuret pitäisi kasvaa vaakasuunnassa. Voit tehdä tämän, ne on leikattu ja suoristettu. Leikkaa tarvittavat laitteistot muotoiluun.