Japanin minimalismia

Japanin minimalismia

Japanin minimalistinen on todellinen esimerkki (kuva 20)

Huoneet ovat perinteisesti mitataan tatami matot (Jo), joka sisältyy

talon rakentamiseen. Alue maton - 0 x 180 cm: n (1,62 m). Maton korkeus

. Joskus on 5 cm matto puoli perinteisillä alueilla - 0 x 90

cm. Tatami Tokiossa tehtyjen ja Itä Japanissa on lähes normaali

Yleensä tällaisissa kodeissa ei edes ole sielua, mutta hinta on hyvin

1

demokraattinen, köyhille opiskelijoille tuolloin. Työskentely Japanin can

varaa vuokrata isompi huoneisto: vakio per henkilö

6 tatami matot (10 sq. Metriä), on jo olemassa kylpyhuone, vaikka

Kylpy istumista, vaan se on japanilainen perinne muun antiikin

kertaa. Keittiö on yleensä yhdistetty käytävällä - kynnykseen, ja kun pöytään.

Mutta hinta tämä asunto on pieni, vain noin 300-400 dollaria

Tässä proletaari versio samasta keksinnön:

lämpötilan ja verensokeri. Mutta ole pääasia. Pääasia on, että

rakovita välittömästi säiliöön, ja se kuumennetaan painamalla painiketta

kaukosäädin. Eli juuri päättänyt, että se on aika, paina nappia ja

käydä vessassa. Ja hän on jo haalea. Ja miksi? kyllä ​​koska Japanissa, hyvin,

mitään keskuslämmitys. Harmaa, kuin haluat. Eikä

mahdollisuus jäädyttää tärkein näistä wc ovat joutuneet keksimään.

. yrittänyt tehdä mallinnus)))) Se on meidän sohva (evroknizhka) juuri tullut:

jalat voidaan vetää. keittiökalusteet - standardin chetyrehkomforochnaya

liesi (joita he niin paljon?) ja pöytä pesuallas 80 cm.

Couch piti laittaa "räätälöity" pltora metriä pitkä, niin lapsilla

osastoilla. Lähellä pari uloste syömiseen ja kannettava tietokone. Joten sukupuoli Russian

telkkari katsomassa))) noprotiv sohva telkkaria ja kaapit! sisällyttänyt riittävästi! ei

miksi kaikki seinät ripustaa .. tai kuvia ja 6-metrinen

asuntoja ovat edustettuina myös? Työpöytä ei sisälly. mutta se ei ole kaikki

Mutta tarvitsen wc ja voidaan vähentää. Veneen on,

muovia ohjauspaneeli pesuallas wc ja suihku niiden välillä. paljon

kompakti. .. mutta sitten taas japanilainen kylpy oochchen tarvitset! he lämmitetty.

Ole hyvä tai sisään kommentoida sivustolla.

Living minimalistiseen tyyliin: 20 kuvaa Japanin huoneistoa

Minimalismia elämän Japanin ulottuu monilla aloilla, erityisesti sisämaassa. Minimalismi - ei ole vain käytännöllisyyttä, vaan koko ideologia tämän kansakunnan.

Sisääntulo, jossa nämä kaksi ovat todennäköisesti kehittyä. Siellä jätä ulkoilujalkineet ja laittaa kuivumaan sateenvarjoja.

Kun minimalismi oli vastaus porvarillisen harppaus ylellisyyttä ja elämää liikaa. Kun väsynyt liiallisen pretentiousness, kauneus otettiin kiinni vuonna "puhtaat linjat" ja "siisti". Nyt monet minimalismi siitä tuli koko maailman mielestä tämä on erityisen ominaista Japani.

Japani - luojien minimalismia, koska ne ovat hyvin käytännöllisiä, ahkera, käytännöllinen, pyrkii elää sopusoinnussa ympäröivän maailman.

Harmaa, valkoinen, musta väri. Vähintään nähtävää. Kauneudenhoitotuotesarjat ...

Vuonna minimalismi on psykologinen komponentti. Liian nopeasti vauhtia elämään, liian paljon tunteita (erityisesti negatiivinen), ylitarjonta tietoa - kaikki tämä on johtanut kysynnän sisätilojen ja ilmapiiri, joka ei sisällä mitään turhaa, ei satu silmiin, on rentoutua.

Venäjällä ja joissakin maissa entisen Neuvostoliiton minimalismia se on tullut suosittu nyt kuin aikaisemmin 2 vuosikymmeniä, ihmiset täynnä Venäjän uusi empiretyylinen joka usein oli ehdoton puute maku ja syyt, jotka olivat edellisen alijäämä ja yhdenmukaisesti koko.

Minimalismi on tietty yhteys luontoon, se perustuu yhdistelmä valon ja varjon tähän tyyliin paljon harmaata, valkoinen, musta, väri maa. Lähes kaikki luonnonmateriaaleja - puuta, kiveä.

Vuonna markkinaraon, kaapit välttämättömään asioita.

Japanin minimalismi on hyvin syvä, minimalistinen japanilainen sisustus ei ole huonekaluja, kaapit sijasta käytetään markkinaraon seinissä. Pikemminkin seinät - näyttö. Sängyssä - kapea patja, joka on taitettu kaapissa-kapealla ja menee joka ilta.

Pieni keittiö valkoinen, ei muuta.

Joten pienet asiat eivät tapahdu, se keskeytetään.

Pieni joukko ruokia perheelle.

Toinen katsoa keittiössä.

Bit laitteita, kaikki kasataan hyllylle.

WC, jos se varastetaan ulos koneesta.

Pienin hyödyllisiä asioita kylpyhuoneessa - hammasharja, shampoo, partakone ...

Toinen majoitusvaihtoehto hammasharjat.

Miten teidän täysin täynnä hylly kylpyhuoneeseen?

Valaistus kylpyhuoneessa, ja suunnilleen sama keittiössä.

Kaikki asiat on piilotettu markkinaraon, kaapit kaltaisekseen. he Sulje näyttö usein.

Ei turhia sukuelinten rättejä.

Lasten kanssa pieniä tottunut minimalismia.

Se näyttää patja ... tai pikemminkin, joka menee yöksi, laittaa lattialle, ja aamulla laittaa takaisin kaappiin kapealla.

Näin varastoimaan patja.

Kaikki pienet ja laitteiden käytön jälkeen taitettu laatikoihin.

Tässä ovat asunnot Japani minimalistiseen tyyliin. Tämä ei ole vain "sisätilojen" - on todellinen filosofia. Voisitteko myös elää?

LiveInternetLiveInternet

 • Sovellettua tutkimusta (204)
 • Terveys. (75)
 • isoa miestä (58)
 • joka on tehnyt ihmiset. (57)
 • Maalaus (52)
 • selfdevelopment (43)
 • sisätila (31)
 • syömme herkullista (29)
 • (18)
 • Kalvon (16)
 • Autot (15)
 • alakulttuuri (12)
 • tulevaisuuden todellisuutta. (10)
 • Maiseman End phyto suunnittelu (9)
 • anime puhaltimet (9)
 • sekalaista joskus ruma (6)
 • Tarinoita elämästä. (5)
 • Moottoripyörä (5)
 • Tanssi (3)
 • Suuri ja kauhea (3)
 • luonne (63)

-Aina käsillä

-Tilaa sähköpostilla

-säännölliset lukijat

Sisustus. Japanin minimalismia.

Talo on sisustettu mukaan lakien japanilainen tyyli, se todistaa, että hänen isäntänsä ei sovellettu vilske ja kaaos ulkomaailman, joka pystyy näkemään kauneutta arjen ja ihailla sitä. Mutta tämä tyyli sisustus ei sovi kaikille. Mies, ei ajatella itseään ilman melua ja hälinää nykymaailmassa voi elää talossa, jossa vallitsee tyhjiö ilmaa ja valoa.

Japanin kulttuuri on periaatteena - "kaikki tarpeettomat ruma". Perusteella japanilainen tyyli - tyhjyyttä, korostaa eleganssi sisätilojen vähän, että on talossa. Siksi tärkein ominaisuus japanilainen tyyli on minimalismia. Talo on vain tärkeimmät huonekaluja, kodin ja koristelu. Kaikki asiat, astiat piilotettu sulautettujen kaappeja.

Talo perinteinen japanilainen sisustus ei ole seiniä. Maisema on luonnollinen jatke sisustus. Talon sisältä on jaettu ei huoneeseen, ja "toiminnallisia alueita" avulla näytöt, verhot, kustannuksella lattian putoaa. Kaikki se on sisällyttänyt nykyaikaiseen Japanin tyyliin. Näytöt tekevät tilaa kevyt ja läpinäkyvä asuntoja; järjestämässä niitä, voit päivittää sisätilojen lähes päivittäin.

Tiivis ja asiallinen tiukat huonekalut matala ja suora, kuten vanha sananlasku sanoo, että elämä pitäisi mennä matolla - matot. Väritys Japanin sisätilojen lähinnä kirkas - valkoinen, beige, maitoa, kermaa. Ja Japanin huonekaluja suunniteltu kirkkaita värejä, pintoja ja seinien ja huonekalujen - sileä. Käytetyt materiaalit suunnittelussa, valitaan arvokasta puuta ja arvokkaat kankaat, jotka ovat myös useimmiten valkoisia ja kerma valmistettu luonnon puuvillaa ja silkkiä. Jaetaan lakattu pinta.

Periaate perustuu japanilainen tyyli - sopusoinnussa luonnon kanssa. Luonnon kauneutta - ydin Japanin kotiin filosofiaa. Japanin kielessä sisustus edullisessa lämpimät värit tyyni. Kaikki olisi valmistettu luonnon materiaaleista: puu, bambu, riisi paperia, karkea tiili, olki. Ilmapiiri japanilaisen talon edistää meditaatio, rauha, loput huolet ja murheet ulkomaailmaan.

Itä kulttuurin yleensä ja erityisesti Japaniin houkutteli meitä sen toiseuden ja mysteeri. Sillä Japanin filosofia on ominaista keskittyminen sisäiseen maailmaan, nonsusceptibility vilske ulkomaailmaan, kyky nähdä kauneutta yksinkertaisin. Tästä periaatteesta sisätilojen Japanin talot - runsaasti tilaa, minimalismi ja vähintään asioita.

Itä filosofia paljon huomiota kiinnitetään helpottaa ja vähentää kaaosta. Valitse neutraaleja luonnolliset värit tarjota yksinkertaista taustaa. Vaikka väri ei ole niin tärkeää kuin sisärakenteen kokonaisuutena. Pääongelma - luoda tunnetta geometrisen järjestyksen.

Tehdyt päätökset Japanin sisustus, joka perustuu voimakas väri tai koostumus. Oriental väri - puhdas. Toisin kuin Länsi lähestymistapa, jossa sekoittaa värejä, ja tehdä enemmän tyylikäs koko kuva, Oriental Art nyt. Tämä tarkoittaa, että alkuperäistä väriä tai harjaa aivohalvaus ja ovat lopputulos.

Musta pidetään usein "ei väriä" yhteiskunnassamme, vaikka se on hyvin tärkeää Itä sisätilat. Käyttö musta väri korostaa olemusta ja muoto itäisen huoneen. Sitä käytetään, esimerkiksi, jossa on valkoinen ja riisiä paperia Shoji näytöt.

Käyttö metallin japanilainen sisustus on minimoitu, se näkyy vain välttämättömänä pienet tarvikkeet. Syy on selvä - Japani ei ole runsaasti metallia sisältäviä mineraaleja ja kostea ilmasto aiheuttaisi melko nopea tuhoutuminen ruosteen kokometallirakenteensa. Vaan ylistää aineiston jotain harvinaista ja erinomainen, Japanin yksinkertaisesti luoda tällainen sisustus, jossa kaikki, mikä ei ole Japanissa liikaa, olisi näyttänyt kaukana harmonista ja suurellinen. Kylmä keinovalon voi korvata heijastuksia Akari valaisin kiillotettu mustaa puuta.

Muotia kaikki japanilaiset eivät ole enää uutuus, ja nykyään se on vaikea löytää joku, joka ei olisi voinut kuvitella, että tällainen Japani-tyylinen sisustus. Mutta kaikki eivät tiedä mitä minimalismia Japanin tuli paitsi harjoittamisesta estetiikkaa. Pyrkimys yksinkertaisuus ja toiminnallisuus, perusperiaatteet Japanin taloudenhoito - ei villitys, vaan seurausta menneisyyden ja kansallisten erityispiirteiden nousevan auringon.

Valaistus sisustus on japanilainen tyyli on myös osaksi koostumusta. Japanin asuminen voi upota pimeyteen. Pehmeä ja hajavalon on vielä muutaman koriste-esineitä, korostamaan niiden ainutlaatuisuutta ja merkitystä.

Japanin fantastisen hienovarainen valon leikkiä ja tilaa. Mnogostvorchatye fusuma näytöt ja liittää paperin liukuva näytöt luoda joka kerta, kun uusi sisägeometrian annetaan vetäytyä, kun jäljellä huoneessa. se on tärkeää, että Japanin hienostunut, varsinkin jos talossa on yksi kerros on lähes jako tilaa.

Japani sisustus merkitsee paljon valoa. Lampunvarjostimet riisipaperi yksinkertaisia ​​muotoja tehdä kevyt pehmeä ja leviää. Kuten valo visuaalisesti levitteet tilaa. Siksi on erityisen herkkä lähestymistapa päivänvalon ja valonlähteet. Mitä se on nyt suosittu eurooppalaisten ja on nimeltään "Japanin Light" - rakentamisen paperin ja metallirunko - itse asiassa erittäin tärkeä osa sisätilojen, tämä lamppu kutsutaan syöpä. Se perustettiin vuonna 50-luvulla viime vuosisadalla, ja itse asiassa ei ole niin paljon valoa kuin korostaa hämärä. Ja tietenkin, mitään metalli alkuperäisessä ei tulisi kysymykseen - todellinen bambu ja Washi Riisipaperin heikko kevyt ja sameus. Valon pitäisi olla pehmeä. Twilight rauhoittaa ja antaa tilaa mysteeri. Se on parasta käyttää paperia lampunvarjostimet.

Laatikot, pientä-netsuke, puunukkeja, pronssi pienoispatsaita rullaa kanssa hieroglyfit (kakemono), bambusta tai olki matot - kaikki tämä antaa valmiin katsoa Japanin sisustus. Välttämätön ominaisuus - kääpiö puita (bonsai), kukka-asetelmat, maljakoita, lamppuja ja tyylikäs posliini.

Erät on oltava paitsi käytännöllisiä, mutta myös kauniita. Kaunis ainoa mikä on ainutlaatuinen kasvot. Jokainen asia Japanin sisustus on ainutlaatuinen. Samalla kauneuden asioita voidaan ymmärtää vain omistajilleen.

Haluttaessa voit järjestää huoneen markkinarako pienoispatsaita hahmoja, netsuke. Uskotaan, että patsaat pakanajumalista tuovat taloon onnea ja vaurautta. Väistämätön osa rekisteröinnin tilojen japanilainen tyyli - merkkiä. Merkit voidaan koristeltu päiväpeitteet, verhot, vuodevaatteet, matot.

Voit myös koristella huoneeseen japanilaiset fanit, nuket kimono ja muita elementtejä japanilaisen kulttuurin.

Japani-tyylinen mitään ohittaa huomiota, tila on erittäin tervetullutta, joten käyttämällä minimaalinen määrä huonekaluja. Huonekalut on yksinkertainen geometristen muotojen samaan pieni koko. Materiaalit - luonnollinen. Paikka rentoutua sijaitsee keskellä huoneen. Tyypillisiä yksityiskohtia japanilainen tyyli - huonekalut tehty bambusta ja liukuva seinä. Jokainen asia - puhdistettu.

Japanin kalusteet houkuttelee sen yksinkertaisuus, helposti ja sujuvasti, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, liikkuvuutta. Yksi tärkeimpiä aiheita - tatami matto olki. Se ei ole liian pieni - sen perinteinen koko on 2 m, ja muuttaa niitä on tavallisesti 1 kerran 2 vuodessa. No, jos laittaa futon matto, saat mukava sänky ja valoa, joka voidaan helposti poistaa milloin tahansa.

Perinteinen japanilainen talo oli kasvualusta välttämättä istuintyynyt ja matala pöytä. Astiat ja asiat tallennetaan hallituksesta voitaisiin rakentaa seiniin ja jopa lattialla, sekä erityisiä seinään markkinaraon. Melko yleinen rungot ja lipastot, mobiili, pyörillä, kaapit, portaat, kaapit - kaikki perinteinen Tansu huonekaluja. Nämä kalusteet ovat melko kalliita ja ne koristavat takomalla, lakkaus ja tehtiin jalopuuta. Sijoittumalla voisi selvittää sosiaalisen aseman omistajan ja oli alunperin kalusteiden voinut olla vain tiedossa.

Kuten materiaalien, suosikki puulaji oli Hinoki ja Sugi, ja kestävä rotu sokeriruo'on ja laatikot ja laatikot puusta kiri koska se imee kosteutta.

Nyt se on erityisen suosittu, koska puiset antiikkihuonekalut, teak - koska se on erinomainen turvamarginaali. Koska se tekee taulukoita, kehyksiä, penkit, näytöt ja käytetään myös koristeluun pöydät, sängyt, lipastot, valaisimet, kaapit ja katto että Japanin sisustus.

Japanin uskovat, että positiivista energiaa voi liikkua vapaasti saa olla tyhjää tilaa. Siksi luodaan sisustus on japanilainen tyyli ennen kaikkea huolehtia tilan. Mitään muuta ei koruja ja rihkamaa, kaiken pitäisi olla utilitaristinen luonteeltaan.

Japanin kulttuuri etsii tapa tasapainottaa vastakohtia kaikilla elämänalueilla (yin ja yang), ja Japanin sisätilat eivät ole poikkeus. Valmiit sisustus voi olla hyvin vastakkaisia, mutta siitä huolimatta tasapaino saavutetaan siinä. Esimerkkejä ovat, kiillotettu lattiat raskas matot, lakattu laatikko, set top karkea puinen pöytä, tai valkoinen kiviä mustaa graniittia ympärillä kylpyhuone.

Seinät voidaan koristeltu kirkas puulajeja, kangas (puuvilla ja silkki) kerma ja valkoinen sävyjä. Luonnon lattia. Sen sijaan, että ovet liukuvat väliseinät tai näyttöjä. Mukava lakattu taulukoita käytetään ruokailu, samoin kuin on koriste. Japanin tyyli on sopusoinnussa minimalistinen taulukoiden muuntajia pienet pyörät, ne ovat helposti nostaa ja laskea halutulle korkeudelle, ja se on myös helppo siirtää.

Voit luoda Japanin sisustus, on välttämätöntä ymmärtää salaperäinen itämainen kulttuuri maan tietty käsitys maailmasta, mikä näkyy sisätilojen järjestelyjä. Japani, ominaista sulkeutuneisuus, keskittyen sisäinen maailma ja tunteita. Ja niin tämä on lähes aina minimalistinen sisustus, ja tämä usein piilottaa syvä filosofinen merkitys. Toisin sanoen, henki syrjäyttää materiaalista vaan ilmentyy läpi. Vain muutama huonekaluja ja paljon vapaata tilaa - tämä on klassinen japanilainen sisustus, jossa jokainen asia on tarkoituksensa - luoda ja ylläpitää harmoniaa talossa.

1