Japanin minimalismia sisustus

LiveInternetLiveInternet

 • Sovellettua tutkimusta (204)
 • Terveys. (75)
 • isoa miestä (58)
 • joka on tehnyt ihmiset. (57)
 • Maalaus (52)
 • selfdevelopment (43)
 • sisätila (31)
 • syömme herkullista (29)
 • (18)
 • Kalvon (16)
 • Autot (15)
 • alakulttuuri (12)
 • tulevaisuuden todellisuutta. (10)
 • Maiseman End phyto suunnittelu (9)
 • anime puhaltimet (9)
 • sekalaista joskus ruma (6)
 • Tarinoita elämästä. (5)
 • Moottoripyörä (5)
 • Tanssi (3)
 • Suuri ja kauhea (3)
 • luonne (63)

-Aina käsillä

-Tilaa sähköpostilla

-säännölliset lukijat

Sisustus. Japanin minimalismia.

Talo on sisustettu mukaan lakien japanilainen tyyli, se todistaa, että hänen isäntänsä ei sovellettu vilske ja kaaos ulkomaailman, joka pystyy näkemään kauneutta arjen ja ihailla sitä. Mutta tämä tyyli sisustus ei sovi kaikille. Mies, ei ajatella itseään ilman melua ja hälinää nykymaailmassa voi elää talossa, jossa vallitsee tyhjiö ilmaa ja valoa.

Japanin kulttuuri on periaatteena - "kaikki tarpeettomat ruma". Perusteella japanilainen tyyli - tyhjyyttä, korostaa eleganssi sisätilojen vähän, että on talossa. Siksi tärkein ominaisuus japanilainen tyyli on minimalismia. Talo on vain tärkeimmät huonekaluja, kodin ja koristelu. Kaikki asiat, astiat piilotettu sulautettujen kaappeja.

Talo perinteinen japanilainen sisustus ei ole seiniä. Maisema on luonnollinen jatke sisustus. Talon sisältä on jaettu ei huoneeseen, ja "toiminnallisia alueita" avulla näytöt, verhot, kustannuksella lattian putoaa. Kaikki se on sisällyttänyt nykyaikaiseen Japanin tyyliin. Näytöt tekevät tilaa kevyt ja läpinäkyvä asuntoja; järjestämässä niitä, voit päivittää sisätilojen lähes päivittäin.

Tiivis ja asiallinen tiukat huonekalut matala ja suora, kuten vanha sananlasku sanoo, että elämä pitäisi mennä matolla - matot. Väritys Japanin sisätilojen lähinnä kirkas - valkoinen, beige, maitoa, kermaa. Ja Japanin huonekaluja suunniteltu kirkkaita värejä, pintoja ja seinien ja huonekalujen - sileä. Käytetyt materiaalit suunnittelussa, valitaan arvokasta puuta ja arvokkaat kankaat, jotka ovat myös useimmiten valkoisia ja kerma valmistettu luonnon puuvillaa ja silkkiä. Jaetaan lakattu pinta.

Periaate perustuu japanilainen tyyli - sopusoinnussa luonnon kanssa. Luonnon kauneutta - ydin Japanin kotiin filosofiaa. Japanin kielessä sisustus edullisessa lämpimät värit tyyni. Kaikki olisi valmistettu luonnon materiaaleista: puu, bambu, riisi paperia, karkea tiili, olki. Ilmapiiri japanilaisen talon edistää meditaatio, rauha, loput huolet ja murheet ulkomaailmaan.

Itä kulttuurin yleensä ja erityisesti Japaniin houkutteli meitä sen toiseuden ja mysteeri. Sillä Japanin filosofia on ominaista keskittyminen sisäiseen maailmaan, nonsusceptibility vilske ulkomaailmaan, kyky nähdä kauneutta yksinkertaisin. Tästä periaatteesta sisätilojen Japanin talot - runsaasti tilaa, minimalismi ja vähintään asioita.

Itä filosofia paljon huomiota kiinnitetään helpottaa ja vähentää kaaosta. Valitse neutraaleja luonnolliset värit tarjota yksinkertaista taustaa. Vaikka väri ei ole niin tärkeää kuin sisärakenteen kokonaisuutena. Pääongelma - luoda tunnetta geometrisen järjestyksen.

Tehdyt päätökset Japanin sisustus, joka perustuu voimakas väri tai koostumus. Oriental väri - puhdas. Toisin kuin Länsi lähestymistapa, jossa sekoittaa värejä, ja tehdä enemmän tyylikäs koko kuva, Oriental Art nyt. Tämä tarkoittaa, että alkuperäistä väriä tai harjaa aivohalvaus ja ovat lopputulos.

Musta pidetään usein "ei väriä" yhteiskunnassamme, vaikka se on hyvin tärkeää Itä sisätilat. Käyttö musta väri korostaa olemusta ja muoto itäisen huoneen. Sitä käytetään, esimerkiksi, jossa on valkoinen ja riisiä paperia Shoji näytöt.

1

Käyttö metallin japanilainen sisustus on minimoitu, se näkyy vain välttämättömänä pienet tarvikkeet. Syy on selvä - Japani ei ole runsaasti metallia sisältäviä mineraaleja ja kostea ilmasto aiheuttaisi melko nopea tuhoutuminen ruosteen kokometallirakenteensa. Vaan ylistää aineiston jotain harvinaista ja erinomainen, Japanin yksinkertaisesti luoda tällainen sisustus, jossa kaikki, mikä ei ole Japanissa liikaa, olisi näyttänyt kaukana harmonista ja suurellinen. Kylmä keinovalon voi korvata heijastuksia Akari valaisin kiillotettu mustaa puuta.

Muotia kaikki japanilaiset eivät ole enää uutuus, ja nykyään se on vaikea löytää joku, joka ei olisi voinut kuvitella, että tällainen Japani-tyylinen sisustus. Mutta kaikki eivät tiedä mitä minimalismia Japanin tuli paitsi harjoittamisesta estetiikkaa. Pyrkimys yksinkertaisuus ja toiminnallisuus, perusperiaatteet Japanin taloudenhoito - ei villitys, vaan seurausta menneisyyden ja kansallisten erityispiirteiden nousevan auringon.

Valaistus sisustus on japanilainen tyyli on myös osaksi koostumusta. Japanin asuminen voi upota pimeyteen. Pehmeä ja hajavalon on vielä muutaman koriste-esineitä, korostamaan niiden ainutlaatuisuutta ja merkitystä.

Japanin fantastisen hienovarainen valon leikkiä ja tilaa. Mnogostvorchatye fusuma näytöt ja liittää paperin liukuva näytöt luoda joka kerta, kun uusi sisägeometrian annetaan vetäytyä, kun jäljellä huoneessa. se on tärkeää, että Japanin hienostunut, varsinkin jos talossa on yksi kerros on lähes jako tilaa.

Japani sisustus merkitsee paljon valoa. Lampunvarjostimet riisipaperi yksinkertaisia ​​muotoja tehdä kevyt pehmeä ja leviää. Kuten valo visuaalisesti levitteet tilaa. Siksi on erityisen herkkä lähestymistapa päivänvalon ja valonlähteet. Mitä se on nyt suosittu eurooppalaisten ja on nimeltään "Japanin Light" - rakentamisen paperin ja metallirunko - itse asiassa erittäin tärkeä osa sisätilojen, tämä lamppu kutsutaan syöpä. Se perustettiin vuonna 50-luvulla viime vuosisadalla, ja itse asiassa ei ole niin paljon valoa kuin korostaa hämärä. Ja tietenkin, mitään metalli alkuperäisessä ei tulisi kysymykseen - todellinen bambu ja Washi Riisipaperin heikko kevyt ja sameus. Valon pitäisi olla pehmeä. Twilight rauhoittaa ja antaa tilaa mysteeri. Se on parasta käyttää paperia lampunvarjostimet.

Laatikot, pientä-netsuke, puunukkeja, pronssi pienoispatsaita rullaa kanssa hieroglyfit (kakemono), bambusta tai olki matot - kaikki tämä antaa valmiin katsoa Japanin sisustus. Välttämätön ominaisuus - kääpiö puita (bonsai), kukka-asetelmat, maljakoita, lamppuja ja tyylikäs posliini.

Erät on oltava paitsi käytännöllisiä, mutta myös kauniita. Kaunis ainoa mikä on ainutlaatuinen kasvot. Jokainen asia Japanin sisustus on ainutlaatuinen. Samalla kauneuden asioita voidaan ymmärtää vain omistajilleen.

Haluttaessa voit järjestää huoneen markkinarako pienoispatsaita hahmoja, netsuke. Uskotaan, että patsaat pakanajumalista tuovat taloon onnea ja vaurautta. Väistämätön osa rekisteröinnin tilojen japanilainen tyyli - merkkiä. Merkit voidaan koristeltu päiväpeitteet, verhot, vuodevaatteet, matot.

Voit myös koristella huoneeseen japanilaiset fanit, nuket kimono ja muita elementtejä japanilaisen kulttuurin.

Japani-tyylinen mitään ohittaa huomiota, tila on erittäin tervetullutta, joten käyttämällä minimaalinen määrä huonekaluja. Huonekalut on yksinkertainen geometristen muotojen samaan pieni koko. Materiaalit - luonnollinen. Paikka rentoutua sijaitsee keskellä huoneen. Tyypillisiä yksityiskohtia japanilainen tyyli - huonekalut tehty bambusta ja liukuva seinä. Jokainen asia - puhdistettu.

Japanin kalusteet houkuttelee sen yksinkertaisuus, helposti ja sujuvasti, ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, liikkuvuutta. Yksi tärkeimpiä aiheita - tatami matto olki. Se ei ole liian pieni - sen perinteinen koko on 2 m, ja muuttaa niitä on tavallisesti 1 kerran 2 vuodessa. No, jos laittaa futon matto, saat mukava sänky ja valoa, joka voidaan helposti poistaa milloin tahansa.

Perinteinen japanilainen talo oli kasvualusta välttämättä istuintyynyt ja matala pöytä. Astiat ja asiat tallennetaan hallituksesta voitaisiin rakentaa seiniin ja jopa lattialla, sekä erityisiä seinään markkinaraon. Melko yleinen rungot ja lipastot, mobiili, pyörillä, kaapit, portaat, kaapit - kaikki perinteinen Tansu huonekaluja. Nämä kalusteet ovat melko kalliita ja ne koristavat takomalla, lakkaus ja tehtiin jalopuuta. Sijoittumalla voisi selvittää sosiaalisen aseman omistajan ja oli alunperin kalusteiden voinut olla vain tiedossa.

Kuten materiaalien, suosikki puulaji oli Hinoki ja Sugi, ja kestävä rotu sokeriruo'on ja laatikot ja laatikot puusta kiri koska se imee kosteutta.

Nyt se on erityisen suosittu, koska puiset antiikkihuonekalut, teak - koska se on erinomainen turvamarginaali. Koska se tekee taulukoita, kehyksiä, penkit, näytöt ja käytetään myös koristeluun pöydät, sängyt, lipastot, valaisimet, kaapit ja katto että Japanin sisustus.

Japanin uskovat, että positiivista energiaa voi liikkua vapaasti saa olla tyhjää tilaa. Siksi luodaan sisustus on japanilainen tyyli ennen kaikkea huolehtia tilan. Mitään muuta ei koruja ja rihkamaa, kaiken pitäisi olla utilitaristinen luonteeltaan.

Japanin kulttuuri etsii tapa tasapainottaa vastakohtia kaikilla elämänalueilla (yin ja yang), ja Japanin sisätilat eivät ole poikkeus. Valmiit sisustus voi olla hyvin vastakkaisia, mutta siitä huolimatta tasapaino saavutetaan siinä. Esimerkkejä ovat, kiillotettu lattiat raskas matot, lakattu laatikko, set top karkea puinen pöytä, tai valkoinen kiviä mustaa graniittia ympärillä kylpyhuone.

Seinät voidaan koristeltu kirkas puulajeja, kangas (puuvilla ja silkki) kerma ja valkoinen sävyjä. Luonnon lattia. Sen sijaan, että ovet liukuvat väliseinät tai näyttöjä. Mukava lakattu taulukoita käytetään ruokailu, samoin kuin on koriste. Japanin tyyli on sopusoinnussa minimalistinen taulukoiden muuntajia pienet pyörät, ne ovat helposti nostaa ja laskea halutulle korkeudelle, ja se on myös helppo siirtää.

Voit luoda Japanin sisustus, on välttämätöntä ymmärtää salaperäinen itämainen kulttuuri maan tietty käsitys maailmasta, mikä näkyy sisätilojen järjestelyjä. Japani, ominaista sulkeutuneisuus, keskittyen sisäinen maailma ja tunteita. Ja niin tämä on lähes aina minimalistinen sisustus, ja tämä usein piilottaa syvä filosofinen merkitys. Toisin sanoen, henki syrjäyttää materiaalista vaan ilmentyy läpi. Vain muutama huonekaluja ja paljon vapaata tilaa - tämä on klassinen japanilainen sisustus, jossa jokainen asia on tarkoituksensa - luoda ja ylläpitää harmoniaa talossa.

Minimalismi sisustus, tärkeimmät ominaisuudet ja lajien

Näyttää siltä, ​​että suurin osa tyylikkään ja nykyaikaisen sisustuksen tunnettu siitä, tiivis, selkeät ja suorat tietojen absoluuttisen vähimmäismäärän osia. Sinun tulisi kuitenkin ottaa tarkemmin, ja käy ilmi, että määrä sisustustyylejä suosittuja tällä hetkellä on uskomattoman suuri, ja jopa niin yksinkertainen ja suoraviivainen ensi silmäyksellä, minimalismi on useita lajikkeita ja muunnelmia. Niille, jotka haluavat todellista sisustus estetiikka, yritämme antaa ulos perus vivahteita Japani ja Skandinavian minimalismia sisustus, sekä niiden perustavanlaatuisia eroja korkean teknologian tyyliin.

Hi-tech keittiössä Bulthaup

Tiukka ja lakoninen sisustus, jossa pääpaino ei ole sisustus ja kalusteet, sekä avoin ja siistejä tila, luonnonvaloa ja toiminnallisuus - sitähän me yleensä liittävät termin "minimalismia". Tämä määritelmä on melko ehdollinen, koska tällainen määritelmä voi helposti saada mihin tahansa moderniin sisustukseen, eivät ole onnistuneet hankkimaan paljon tarvikkeita ja kotitalouksien tiedot ja riskien lopulta menettävät kaikki lyhyys ja tyyliä.

Lumivalkoinen skandinaavinen minimalistinen sisustus, väri ja sisustus on läsnä vain muodossa tekstiilien, valokuva Alvhem

Mistä tiedät, onko se sopii sinulle sisätilojen minimalismia? Jos olet siisti ihminen, joka on tottunut suuntaamaan ja täydellinen puhtaus on aina esille, kaikki asiat paikoilleen, niin tämä on ehdottomasti tyyli saattaa sopia sinulle. Ystäville hajottaa asioita, missä tahansa, saattaa hyllyillä monien matkamuistoja matkoja, maljakoita ja hahmoja sekä fanien kirjava, monikerroksinen tekstiilien koristeluun kuten estetiikka ei selvästikään sovi.

Minimalismi on kysytyimmän suunnittelussa keittiöt ja kylpyhuoneet - jos tarve rajoittaa toimintoja keittiössä Cesar Arredamenti

neuvostoMinimalismi sisustus sopii siisti ihmisiä, jotka haluavat avoimet tilat ja haluat tauon hälinästä ja runsaasti tietoa huoneessa lähes vailla yksityiskohtia. Se sopii myös niille, jotka kärsivät allergioista, koska on helppo puhdistaa, eikä siihen runsaasti kankaita ja muita "pölynerottimet".

"Valkoinen valkoisella" ystäville skandinaavisen muotoilun, valokuva Alvhem

Tekijä harrastuksiin lakoninen sisustus ilman paljon koristelu ja kaunistus olisi haettava idässä klassinen muotoilu Japanissa. Usein maanjäristyksiä ja erityisesti filosofian synnytti ajovalojen ja asuntoautoja, valmistettu itse tehty paperista ja bambu. Liukuvat väliseinät ja näytöt helppo palauttaa, muuttaa uuteen paikkaan, ja vaara aikana järistys tällaiset painoton malleja eivät edusta. Puutarha on aina ollut osa Japanin sisustus, joten rakkaus luontoon on myös tärkeä tekijä muodostumista Japanin tyyliin. Kautta leveä liukuovi aukot tiloihin tunkeutui paitsi maiseman, mutta myös auringonvalo, joka oli tärkein valaistuksen talossa. Tuloksena tällaisen suunnitelman - erityinen suhde valaisimia, jotka on tuottaa pehmeää, epäsuoraa valoa, luo ilmakehän hämärä eikä kirkas aksentti.

Japani antoi rakkaus minimalismi kuin viheralueiden, sillä tällaisessa väkirikkain maa jokainen sentti tyhjää tilaa arvostetaan erityisen hyvin. Ei tietenkään kaikki ominaisuudet perinteisen japanilaisen minimalismin sovellettu olosuhteissa meidän todellisuutta, mutta joitakin menetelmiä käyttävät täysin todellinen.

Japanin matala huonekalut yksinkertaisia ​​muotoja ja erottuva vaaleat seinät makuuhuoneessa sisustus, sänky Cinius

Japanin minimalismi tekniikoita tosielämän:

 • yrittää vapauttaa suurimman käytettävissä olevan tilan, ja jos huone on kaavoitettu tai tehdä joitakin osa yksityisiä, käytä kevyt puuvillaa, bambusta tai silkkipaino
 • suosia luonnollisemmalta sävyjä: valkoinen, musta, harmaa, beige, ruskea
 • Valitse alhainen huonekalujen tiukka geometrisia muotoja ilman sisustus
 • tarpeettomat esineet sisustus ei pitäisi olla, niin kaikki on piilotettu komerot liukuovet coupe, todellinen sisäänrakennettu huonekalut ja erilaisia ​​markkinarakoja
 • käyttää yksinkertaisia ​​viimeistely: puu, tiili, betoni, bambusta matto, jne Koska sisustus sisustus ei laatua kaikkien materiaalien asetetaan erityisiä vaatimuksia

Ei vain ollut japanilaiset fanit peräkkäisen vapaat tilat ja lakoninen sisustus. Toisessa ääripäässä maan he ottivat viestikapulan skandinaavit omaksi tunnistettava ja erittäin suosittu versio minimalismia, joka alkoi muotoutua XIX vuosisadalla. Tärkeä rooli muodostumista tämän tyylin pelataan jälleen maantieteellinen sijainti: ankara ilmasto ja puute auringonvaloa on johtanut siihen, että lähes kaikki Skandinavian sisätilat ratkaista enintään vaaleat värit ovat kaikki sävyisiä kentällä. Rakkaus ruukkukasveja ja käytetyn lajikkeen sisävalaistus myös johtua ankara Tanskan, Ruotsin ja Suomen talvet.

Maalatut tiiliseinät, kevyt huonekalut ja elävä liekki takka - tyypillinen olohuoneessa kohteita skandinaaviseen tyyliin takka Focus

muistioScandinavian suunnittelijat pystyvät luoda vaikutus laajalla alueella jopa hyvin vaatimaton kooltaan asuntoja. Tämä saadaan aikaan kirkkaita värejä, ettei turha koristelu, yksinkertaisten, alhaisen huonekalut ja älykästä.

Nahkaverhoilu ei löydy edes kalliita sisustus skandinaaviseen tyyliin sohva sijoittelu Isolagiorno

Scandinavian minimalismi myös tuo runsaasti koristeellinen sisustus, asettamalla eturintamassa luonnonvaloa, rakkaus aukiot ja suurin yksinkertaisuus on kuitenkin ehkä kaikkein vaivatonta vaihtelu minimalismia tarvittaessa on kansantaidetta kuviot, lämmin huopia ja kukkia ikkunalaudalla. Että vähemmän, nämä koriste-esineitä myös otettava huomioon ja niitä käytetään pieninä määrinä, ylikuormittamatta sisustus.

Minimalismia yleisesti, ja sen Skandinavian lajien, erityisesti, on tunnettu siitä, että avoin, esimerkiksi yhdistämällä keittiö ja olohuoneessa. Kaksio ala 62 m, valokuva Alvhem

Minimalistinen skandinaavinen tekniikoita tosielämän:

 • rakkaus luonnon materiaaleista, pääasiassa puusta ja kivestä, yksinkertainen keraamisten laattojen ja kipsi. Käytettynä parketti tai voimapahvista
 • Scandinavian huonekalut on pieni, mukava ja yksinkertainen, tietenkin, myös puusta, yleensä mäntyä ja kuusta. Puu- tai päällystetty läpinäkyvällä lakalla tai valkaista
 • yksivärinen kirkkaita värejä, kuten väri aksentti yleisesti käytetty tekstiilien (värikäs peitot ja tyynyt, usein tyylissä). luonnonmateriaaleja käytetään verhoilu: pellava ja puuvilla, raskaat verhot hyväksyttävää
 • yksityiskohdista tilanne: takka tai uuni, Hollanti
 • kuten tarvikkeet voidaan käyttää koboltti keramiikka, läpinäkyvää lasia esineitä, peilit yksinkertainen kehyksiä, koriste-esineet puusta

Asunnon pinta-ala on 52 m kaikki käsissä pohjoismaalaisia ​​vielä luo tuntua, valokuva Alvhem

High-tech tyyli voidaan kuvata radikaalein ilmentymä minimalistinen ideoita, nämä ovat sisätilat mielissä useimmat meistä ja liittyy tätä käsitettä. Oli tyyli 1970 Isossa-Britanniassa, mutta ei ole mitään yhteyttä tai paikalliseen ilmastoon tai paikallisen sisustus perinteitä.

Tilaa valaistus korkean teknologian sisustus. Noin kehittää kattokruunut kukkia ja tekstiilikirjonnat lampunvarjostimet täytyy unohtaa, CiniNils

Tämä kansainvälinen tyyli, jonka nimi «hidhtech» käännetty "korkean teknologian", joka hyvin tarkasti kuvaa tätä suuntausta. Minimi sisustus, suoria linjoja ja kulmia, paljon tilaa ja valoa - tiedot linjat, ilman epäilystäkään, esiintyvät myös korkean teknologian sisustus, mutta mitään rakkautta perinteitä tai luonnon materiaaleja puheen ei mene tänne. Rethinking korkean teknologian suunnittelu, tinkimätön rakkaus lasia, metallia ja muovia - sitähän erottaa todellinen high-tech minimalismia. Sisätilojen tällä tyylillä olisi yhtä toimiva ja kaikista rihkamaa kauneutta ja mukavuutta, jos niissä ei ole ylimääräisiä käytännön taakka, ei voida pitää.

Parasta kaikessa korkean teknologian esteettinen näyttää hyvin tilava avara huoneita panoraamaikkunoilla, mutta vaatimattomampi tilanteissa voi myös olla olemassa

Lakonisesti kylpyhuoneessa, LVI Inbani

Vastaanotot hitech tyyli tosielämän:

 • hillitty ja yksivärinen värit: harmaa, valkoinen, musta, hiekka, metallinen. Mahdollistaa yhden kirkas korostus, esimerkiksi nykyaikainen juliste seinään tai punainen sohva
 • yksi väri pinnoite seinät, tapetti tyyliin täysin merkityksetön
 • Huonekalut huipputeknologian tyyliin tarjoaa maksimaalisen toiminnallisuuden ja yksinkertaisia ​​geometrisia muotoja. Suosittu lasi ja kromi pinta, ruostumaton teräs
 • merkittävä rooli valaistuksen, monipuolinen integroitu valaistus aksentti täydentää moderni lasinen ja teräspidikkeet
 • kuten myös sisustamiseen tarvikkeet: valaisimet, taulukot, takka ja hyllyt erikoisen muotoiset. Vempaimia, lahjat ja muut vastaavat esineitä sisätilojen täysin paikallaan
 • epätavallinen suunnittelu kaiuttimet ja muut laitteet toimivat myös täyden kalusteet ja altistuvat show

Jos olet kyllästynyt loputon tiedonkulkua ja vilske suurten kaupunkien, rakastavat tilaa ja tilauksen arvo eleganssia ja yksinkertaisuutta, jokin lajikkeiden minimalismin on juuri sitä mitä tarvitaan. Valitse japanilaisen version filosofinen, kodikas skandinaaviseen tyyliin tai ultramoderni korkean teknologian, ja pitää mielessä, että minimalismi ei useinkaan ole vain tyyli sisustus, mutta elämäntapa ja maailmankuvasta.

Living minimalistiseen tyyliin: 20 kuvaa Japanin huoneistoa

Minimalismia elämän Japanin ulottuu monilla aloilla, erityisesti sisämaassa. Minimalismi - ei ole vain käytännöllisyyttä, vaan koko ideologia tämän kansakunnan.

Sisääntulo, jossa nämä kaksi ovat todennäköisesti kehittyä. Siellä jätä ulkoilujalkineet ja laittaa kuivumaan sateenvarjoja.

Kun minimalismi oli vastaus porvarillisen harppaus ylellisyyttä ja elämää liikaa. Kun väsynyt liiallisen pretentiousness, kauneus otettiin kiinni vuonna "puhtaat linjat" ja "siisti". Nyt monet minimalismi siitä tuli koko maailman mielestä tämä on erityisen ominaista Japani.

Japani - luojien minimalismia, koska ne ovat hyvin käytännöllisiä, ahkera, käytännöllinen, pyrkii elää sopusoinnussa ympäröivän maailman.

Harmaa, valkoinen, musta väri. Vähintään nähtävää. Kauneudenhoitotuotesarjat ...

Vuonna minimalismi on psykologinen komponentti. Liian nopeasti vauhtia elämään, liian paljon tunteita (erityisesti negatiivinen), ylitarjonta tietoa - kaikki tämä on johtanut kysynnän sisätilojen ja ilmapiiri, joka ei sisällä mitään turhaa, ei satu silmiin, on rentoutua.

Venäjällä ja joissakin maissa entisen Neuvostoliiton minimalismia se on tullut suosittu nyt kuin aikaisemmin 2 vuosikymmeniä, ihmiset täynnä Venäjän uusi empiretyylinen joka usein oli ehdoton puute maku ja syyt, jotka olivat edellisen alijäämä ja yhdenmukaisesti koko.

Minimalismi on tietty yhteys luontoon, se perustuu yhdistelmä valon ja varjon tähän tyyliin paljon harmaata, valkoinen, musta, väri maa. Lähes kaikki luonnonmateriaaleja - puuta, kiveä.

Vuonna markkinaraon, kaapit välttämättömään asioita.

Japanin minimalismi on hyvin syvä, minimalistinen japanilainen sisustus ei ole huonekaluja, kaapit sijasta käytetään markkinaraon seinissä. Pikemminkin seinät - näyttö. Sängyssä - kapea patja, joka on taitettu kaapissa-kapealla ja menee joka ilta.

Pieni keittiö valkoinen, ei muuta.

Joten pienet asiat eivät tapahdu, se keskeytetään.

Pieni joukko ruokia perheelle.

Toinen katsoa keittiössä.

Bit laitteita, kaikki kasataan hyllylle.

WC, jos se varastetaan ulos koneesta.

Pienin hyödyllisiä asioita kylpyhuoneessa - hammasharja, shampoo, partakone ...

Toinen majoitusvaihtoehto hammasharjat.

Miten teidän täysin täynnä hylly kylpyhuoneeseen?

Valaistus kylpyhuoneessa, ja suunnilleen sama keittiössä.

Kaikki asiat on piilotettu markkinaraon, kaapit kaltaisekseen. he Sulje näyttö usein.

Ei turhia sukuelinten rättejä.

Lasten kanssa pieniä tottunut minimalismia.

Se näyttää patja ... tai pikemminkin, joka menee yöksi, laittaa lattialle, ja aamulla laittaa takaisin kaappiin kapealla.

Näin varastoimaan patja.

Kaikki pienet ja laitteiden käytön jälkeen taitettu laatikoihin.

Tässä ovat asunnot Japani minimalistiseen tyyliin. Tämä ei ole vain "sisätilojen" - on todellinen filosofia. Voisitteko myös elää?

1