Japanin maisema

Japanin malli: kaikki vivahteet Oriental Maalaus

Japanin maalaus - tämä on täysin ainutlaatuinen suuntaan taiteen maailmaan. Se on ollut olemassa antiikin ajoista lähtien, mutta perinne ei ole menettänyt sen suosio ja kyky yllättää.

East - se ei ole pelkästään maisemia, vuoria ja nousevaa aurinkoa. On myös ihmisiä, jotka loivat sen historiasta. Nämä ovat ihmisiä tukemaan Japanin maalauksen perinne vuosisatojen, kehittää ja parantaa niiden taidetta. Ne, jotka ovat tehneet merkittävän panoksen taidehistorian olivat japanilaisten artistien. Moderni taideteokset juuri siksi se säilyttää kaikki kanuunoilla perinteisen japanilaisen maalaus.

Toisin kuin Euroopassa, japanilaiset taiteilijat halunnut kirjoittaa lähempänä ajoittaa kuin maalaus. Tällaisissa elokuvissa eivät löydä töykeä, huolimaton aivohalvauksia öljy, jotka ovat niin tyypillisiä impressionistien. Mikä on graafinen laatu taidetta, Japanin taiteen? Kukkia, puita, kiviä, eläimet ja linnut - kaikki nämä kuvat piirtänyt selkein, kiinteitä ja luottavainen riviä ripsiväri. Kaikki esineet koostumuksessa on varmasti piiri. Kaatamalla suoritetaan tyypillisesti sisällä ääriviivat akvarelleja. Väri näön, lisätään muihin sävyjä, mutta jonnekin jätä väristä paperia. Koriste - erottavan Japanin maalauksia taidetta koko maailman.

Toisin - toinen ominaisuus, jossa käytetään japanilaisten artistien. Se voi olla erilainen sävy, värin tai kontrastin lämpimät ja viileitä värejä.

Taiteilija turvautuu vastaanotto, kun hän haluaa jakaa objektin elementti. Se voi olla suoneen kasvi, erillisellä välilehdellä tai puunrunkoon taivasta vasten. Sitten kuvataan kirkas, valaistu kohteen osa ja varjon sen alle (tai päinvastoin).

Piirustus kuvan Japanin usein siirtymiä. Ne ovat erilaisia: esimerkiksi yhdestä väristä toiseen. Terälehdet lumpeet, peonies voidaan nähdä siirtymistä valon sävy on tyydyttynyt, kirkas ja väri.

Käytetään myös kuvan siirtymiä vedenpinnan Sky. Very nice näyttää sujuvan siirtymisen iltaan tummaan, iltaan. Piirustus pilvet myös siirtymät eri sävyjä ja refleksit.

Tärkeimmät motiivit Japanin maalaus

Taiteessa kaikki liittyy tosielämän kanssa tunteita, jotka vaikuttivat siihen. Kuten kirjallisuudessa, musiikissa ja muut taidemuodot, maalauksessa joitakin ikuinen teemoja. Tämä historiallisten aiheiden, kuvia ihmisistä ja luonnosta.

Japanin maisemat ovat monimuotoisia. Usein maalauksissa on lampia kuva - suosikki aihe Japanin sisustus. Koriste lampi, muutama lumpeet ja bambu lähellä - niin näyttää tavallista mallia 17-18 luvulla.

Eläimet - liian usein osa Aasian maalaus. Perinteisesti tämä Hiipivä tiikeri tai kotikissa. Yleensä aasialaiset ovat kovasti kissan perhe, ja siksi heidän edustajiensa löytyy kaikenlaista Oriental Art.

1

Maailman fauna - toiseen aiheeseen, että pitäisi olla Japanin maalaus. Linnut - nosturit, papukaijat koriste, ylellisyyttä riikinkukkoja, nielee, varpuset, ja jopa näkymätön kukot - ne kaikki täyttävät piirustuksissa Itä Masters.

Kala - ei vähemmän kuuma aihe varten japanilaisten artistien. Koi - Japanilainen versio kultakala. Nämä olennot elää Aasiassa kaikissa lammet pienetkin puistoissa ja puutarhoissa. Koikarppi - eräänlainen perinne, sen omistaa Japanissa. Nämä kalat symboloivat taistelua, päättäväisyyttä, tavoitettaan. Ei ihme, että he ovat ikään tuuliajolla, aina koristeellinen aallonharjojen.

Japani kuva: kuva ihmisistä

Ihmiset Japanin maalaus - erityinen teema. Taiteilijat näyttelee geisha, keisarit, sotureita ja vanhimmat.

Maalannut geisha ympäröivät kukat, on aina monimutkainen vaatteita paljon laskoksia ja elementtejä.

Viisaat piirtää istuen tai selittää jotain opetuslapsilleen. Kuva vanha tiedemies - symboli historian, kulttuurin ja Aasian filosofiaa.

Soturi kuvata uhkaava, joskus pelottavaa. Pitkät hiukset samurait piirretty yksityiskohtaisesti ja ovat samankaltaisia ​​kuin lanka.

Normaalitilanteessa kaikki haarniskan puhdistettu käyttäen ripsiväri. Usein alasti ruumiinosat soturi tatuointi koristaa kuva itämainen lohikäärme. Tämä - symboli voimaa ja sotavoimien Japanissa.

Hallitsijat kuvattu varten keisarillisen perheen. Kaunis mekko, koristeet hiukset miehistä - mikä tulvillaan nämä taideteokset.

Perinteinen japanilainen maisema - vuoret. Aasian taiteilijat ovat onnistuneet kuvan eri maisemia: sama alkuun ne voidaan esittää eri värejä, eri tunnelma. Yksi asia on ennallaan - pakollisen läsnäolon kukkia. Yleensä vuoret Taiteilija kuvaa tehtaan edustalla, ja se vetää yksityiskohtaisesti. Kaunis kuvio kuvaa vuoret ja kukkia. Ja jos teette lehtipuita terälehtiä - kuva surullinen kauneuden ihaillaan. Kontrastia ilmakehässä kuvan - toinen erinomainen laatu japanilaisen kulttuurin.

kuva koostumus usein Japanin taiteen yhdistetään kirjallisesti. Hieroglyphics on sijoitettu siten, että se oli kaunis koostumus. Yleensä ne vetää vasemmalle tai oikealle kuvan. Hieroglyfit voi tarkoittavat mitä on esitetty kuvassa, sen nimi, tai taiteilijan nimi.

Japani - yksi rikkaimmista historia ja kulttuuri valtuuksia. Kaikkialla maailmassa, sen katsotaan olevan pikkumainen Japanin ihmisiä, jotka ovat ehdottoman estetiikka kaikilla elämänalueilla. Siksi Japanin maalaukset ovat aina hyvin harmoninen väri ja sävy: jos on täpliä joitakin kirkkaita värejä - se on vain semanttinen keskustassa. Käyttäen esimerkkinä maalauksia Aasian taiteilijat voivat oppia Väriopissa, oikea siirto muodossa käyttäen grafiikkaa, koostumusta. Tekniikka Japanin maalauksia niin korkea, että se voi toimia esimerkkinä työskennellä akvarelleja ja toteutus "otmyvki9raquo; grafiikkaa.

Japani maisemia Koukei Kojima

Salaperäinen ja lempeä maisemia japanilainen taiteilija Koukei Kojima.

Harmonian ja rauhan maalaus.

Muutama hillityt värit ja verhottu sumu maisemat, rauhallinen vuoret ja hautovan metsään. Ja erittäin kevyt tuulahdus rinteillä kaukana vuorilla.

Pikku ahkeria ihmisiä, jotka eivät maksa mitään huomiota niiden ympäröivän kauneuden ja harmonian. Harmoniaa ihmisen ja luonnon.

Ikuisen rauhan iirikset ja kirsikankukkia.

Taiteilija Koukei Kojima. Maisemat

Pidätkö maisema taiteilija Koukei Kojima?

Olen tuoda tietoonne työtä muiden kirjoittajien:

Verraton ilma ja lempeä, liikkuvat ja koskettaa sielu kauneuden.

Lopuksi puhdas japanilainen maisemat

Mielenkiintoinen näkemys maailmasta on hyvin erilainen kuin meidän

Nature tyyli Sanz. Japani maisemia harjaa Koukei Kojima

Hanki postiin kerran päivässä yksi kaikkein lukea artikkeleita. Liity meihin Facebookissa ja VKontakte.

Maalauksia Japanilainen taiteilija Koukei Kojima sinun täytyy katsoa, ​​kuunnella kaunista itämaista musiikkia meditaation ja rentoutumista. Äänet bambu huilu ja hopea kelloja, heleä sävelet viulu yhdistyvät harmonisesti luonnon kauneutta, joka edustaa tätä lahjakas maalari. Hänen maalauksensa Japani näyttää upealta maa antiikin legendoja ja tarinoita.

Kauniiden maisemien tehty erottuva luovasti, josta kannattaa ehdottomasti Aasian taiteilija, hieno tunne, siisti, kiireetön. Koukei Kojima huolellisesti painaa jokaisen iskun, jokaisen iskun, mikä tekee niistä ihanteellisia ja värit - pehmeä ja vaimennettu, ikään kuin ne olisivat verhottu sameus tuoreen kevätaamu. Ja koska kuva näyttää hieman haalistunut, antiikki, ikään periytynyt sukupolvelta useita vuosikymmeniä.

Tällaiset pastoraalinen runoutta Japanin maalaus nimeltään "Sans" ja Koukei Kojima mieluummin työskennellä tällä tyylillä. Hänen harja on täysin siirretään paperin kristallin tinkling purojen ja majesteettinen ääni vesiputouksia, kahinaa tuulta ja sadetta, narisevia puiden metsässä, kahinaa ruoko joen sekä ylpeä ääriviivat vuorten, valaisi auringon ja lumen peitossa korkit. Herkkä akvarelleja, jotka kuvaavat tekijän taika kirsikankukkia, tuore iirikset, kirkkaus ruska, sekä pieniä miehiä, jotka näyttävät olevan muurahaisia ​​taustalla kohoava mäntyjä ja jättiläinen vuoret. Kaikkialla on harmoniaa, ja kustakin maalaus kirjaimellisesti hengittää hiljaisuutta.

Ihailla uskomattomia maisemia Koukei Kojima voi olla ääretön. Katso myös salkkunsa voi olla Internet-sivuilla taidegalleria.

Näinkö? Sitten tukea meitä, PUSH:

Kommenttien lisääminen kielletty blogin sääntöjä. Sallittua vain: rekisteröityä käyttäjää, NÄYTTEILLEASETTAJAT blogi moderaattorit

Jos et ole kirjautunut sisään, voit tehdä sen nyt:

Varsinaisessa merkityksessä uskomattomia maisemia luo Koukei Kojima. Esitetyt teokset kiehtonut ja rauhoitti minua rankan työpäivän.

Vain hämmästyttävän kauniita kuvia. Kuitenkin hänen teoksensa ovat mielestäni turhia ihmisiä taustanaan kauniita maisemia.

Huolimatta nämä näkemykset, muista kirjoista ensimmäiset luokat. On ollut vastaavia kuvia. Minulle nämä näkemykset näyttävät kuiva ja elossa. On taiteilijoita, jotka voivat välittää luonnon kauneutta. Mutta Koukei Kojima tähän numeroon ei kuulu.

Ja sitten on kameroita.

mutta japanilaisen kirjailijan tarkoitus ei "ota kuva" maalaa maisemaa. Hän maalasi niitä tyylillä, joka vahvistettiin vuosisatoja Aasian taiteilijoiden

Niin ylivoimaisia ​​maisemia ja he haluavat katsoa ja katsella.

Katsoin ja salkun taidegalleria. Hämmästyttävä, rauhallinen kuva. Tällaiset ehkä ja on oltava yapontsev.I pikkumies, hänen maallinen välittää, se ei ole mielestäni turhaa niitä. Luultavasti niin ilmeinen, että me, ja meidän huolet niin pieni, näin suuruudesta Nature. Varsinkin kuin talvimaisemien.

1