Japanin käsityöt

Japanin käsityöt

Keula käsillään - eräänlainen huipennuksena. Riippumatta koristeltu flirttaileva keula, se on aina kaikkein painopiste, jota ilman olisi ollut eräänlainen keskeneräisiä.

Onko tämä keula lahja tai keula hiuksissaan koulutyttö, flirttaileva rusetti pussiin tai rehevä keula pään vauva.

Pokata omalla voi ja sen pitäisi olla! Samaa mieltä, se on typerä ostaa rusetteja, jos he voivat tehdä omia hyvin lyhyessä ajassa.

Sivustollamme olemme koonneet kokoelman oppitunteja tuotannon erilaisia ​​nauhoja, jotta kaikki kiinnostuneet henkilöt ovat tervetulleita välittää säädytöntä keula käsillään, keula ja keula-kanzashi koukku. Katso myös kyselyn tulokset hakusana keula on myös hyvin mielenkiintoinen.

Butterfly omissa käsissä. Kaaviot, kuvaukset ja työpajat

Kirkas Flying perhonen - symboli kesällä, eikö olekin? Ehkä se johtuu siitä, että rakastavat perhoset omin käsin. Kukin rakastajatar valitsee hänen tekniikat toimivat perhosia, mutta semanttinen kuormitus pysyy samana: kesä, huoleton, onnellisuus.

Sivustomme on kerännyt valtavan valikoiman kotitekoisia perhosia, joista löydät varmasti perhonen hänen unelmansa. Vaihtoehdot perhosia käsillään niin paljon, että on vaikea luetella ne lyhyessä artikkelissa.

Mutta voit tutustua kaikessa havainnot merkeille: perhonen omin käsin, perhonen virkattu perhonen kirjonta sekä hakusana perhonen.

1

Kaikki käsitöitä: hallitsemaan erilaisia ​​käsityö tekniikoita huovutus origami ja tehdä käsitöitä käsillään monenlaisia ​​materiaaleja.

Katso kokoelma mestarikursseja ja oppitunteja aloittelijoille sekä hyödyllisiä vihjeitä, kaavioita, malleja ja ohjeita.

Meillä on lähes 4000 artikkelia, valitsemme vain parhaat ja mielenkiintoisimmat!

neulotut lelut rakastama lapset ja aikuiset. Lelut virkkaus ja neulominen on kaikenlaisia ​​muodot ja koot. Nyt erittäin suosittuja Japanin taiteen lelu ystäville amigurumi tai neulomalla pehmeä pikku eläimiä ja humanoidit tai tekokuitua.

Tässä artikkelissa kuvataan yksityiskohtaisesti, miten opetella neulomaan amigurumi ja kertoa teille meidän kokoelma, joka on jo yli kaksisataa kaaviot ja kuvaukset Knitting amigurumi.

Kuvassa näkyy työn Aleksandrov Gnevko - funny alien-amigurumi. Alexander rakastaa neuloa amigurumi ja meidän pyynnöstämme, täsmensi kaikille lukijoille, miten tehdä se. Oppikaamme neuloa amigurumi yhdessä!

Kusudama Joulun pallo huovasta käsillään

Tiedättekö, että Japanissa, päätti antaa uudenvuoden pallot Kusudama symbolina terveyden ja hyvinvoinnin? Vaikka perinne eikä meidän, mutta koska se on hyvä!

Ja joulukuusenkoristeet käsillään Kusudama pärjää. Mutta mitä jos yrität tehdä pallo Kusudama huopaa? Hyvä idea, joka auttaa tappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Onhan lahja merkitykseen on aina mielenkiintoinen ja omaperäisempi rihkamaa.

Miten tehdä lumihiutale kanzashi teknologiaan. työpajat

Ei voi kuvitella talvella ilman lunta ja lumi ilman lumihiutaleet. Ja koska mitään joulua sisustus kysyy, ei, vaatii lumihiutaleet! Katsotaan nyt tarkastella lumihiutaleet valmistuksen vaihtoehto ei ime perinteistä, tai pikemminkin ole meidän perinne. Nimittäin Japanin kanzashi teknologiaan.

Hienostuneisuutta todellinen Japanin kanzashi on, että tuhannet naiset ympäri maailmaa paitsi innokkaasti hallitseminen taidetta, mutta myös löytää uusia muotoja ja käyttötarkoitusta varten koristeet.

Nuket paperin alalla origami moduulien klassisen Kusudama

Kaunis nuket voidaan tehdä mistä tahansa saatavilla olevan materiaalin, kuten paperin.

Puhuminen käsitöitä paperi loppu monille meistä heti tulee mieleen salaperäinen sana "origami" taitto taidetta eri lukuja paperia.

Kuvassa näkyy Pierrot ja Malvina - nuket tehty paperista Tatiana Prosnyakovoy.

Tekniikka suorituskykyä näistä merkeistä - eräänlainen modulaarinen origami. Nimi tämän tekniikan hyvin kaunis "kukka nukkeja". Kaikki artefakti koostuu moduuleista klassisen Kusudama "Superbowl", jota joskus kutsutaan "Flower Kusudama" tai "Kynsi Kusudama".

Tämä puhdistettu Kusudama koostuu neljäkymmentä samanlaisia ​​moduuleja, jotka on ommeltu kulhoon. Erillinen moduuleja eri koot voivat olla eri nukkeja käsityötä. Moduuli Ensimmäinen voi tuntua liian yksinkertainen, mutta pienen harjoittelun jälkeen on helppo tehdä jopa peruskoulun oppilaat.

Japanin kangas maalaus perinne: miten luoda kangasta kimono?

Kuka meistä ainakin kerran pois näkyvistä Japanin kimono? Tämä osa perinteisen japanilaisen puku - taideteos, joka inspiroi monia luovia ihmisiä kokeilemaan ja käsintehtyjä urotekoja.

Kukin kimono oma erityinen ja ainutlaatuinen, koska kangas on aina valmis manuaalisesti. Tarjoamme sinulle katsella joitakin videoita, niin että voit saada tutustua kaikissa vaiheissa monimutkainen prosessi, luomasta luonnos, maalaus ja värjäys kangas kultaus ja kirjonta koriste-elementtejä.

"käärmeennahka" kankaan: mestarikurssi nodulaarisissa batiikki Shibori

Japanin tekniikka Shibori nodulaarinen batiikki on erittäin suosittu meidän mestarit. Yksi tapa tehdä Shibori nimeltään "hunajakenno". Hän toimi inspiraationa keksiä Svetlana Rybalko jäljitelmä "käärme iho" kankaalle.

Katso, miten tämä näyttää hienolta kuvio valmiissa tuotteessa:

Kangas maalaustekniikka, joka me nyt kutsumme nodular batiikki, Se voidaan jakaa useisiin ryhmiin. Tämän japanilaisen tekniikka batiikki "Shibori" (shibori) - kääntyvät batik, jossa kangas on taitettu tietyllä tavalla, ja värjättiin side. Indokiinan meidät saavutti batiikki "Bandhu" ( "tie-gumbo") tai nodulaarinen batiikkimenetelmällä. Sekä nodulaarinen batiikki, jotka piirustukset ovat luoneet ompelemalla kuvioita, joita kutsutaan "tritik".

Tänään aiomme puhua vähän siitä kaikille lajeille, ja me aloitamme teknologiaa "bandha" - nodular batiikki maalauksia, jotka koostuvat joukko pisteitä - valkoinen ja väri. Tällä tekniikalla voidaan toteuttaa myös "marmori" kuvioita kankaaseen, erilaisia ​​kuvioita ja pisteitä.

Tämä yksinkertainen ja tarttuva kudosvärjäyksellä tekniikka, joka sopii kesällä hankkeiden lasten solmuja kangas siteellä kankaan langan tai kuminauhojen siepata ja sitten kirkkaasti maalattu kaikissa sateenkaaren väreissä - kiehtova harjoitus raitista ilmaa lämpimänä kesäpäivänä.

Japanin käsitöitä: yleiskatsaus

Amigurumi - Japani neulottu leluja

Japanin kanzashi - kangas kukkia

Temari - vanha japanilainen taidetta kirjonta palloja

Mizuhiki - Japanin taiteen sitominen johdot

mizuhiki Toisenlainen kukoistava Japanin taidekäsityön, sen muistuttaa makramee kutomatekniikka, mutta tyylikäs ja pienoiskoossa.

Joten, mikä on mizuhiki - on taidetta sitominen johdot eri yksiköitä, jotka syntyvät seurauksena häikäisevän kaunis kuvioita, on juuret ovat 18-luvulla.

Soveltamisala on myös monipuolinen - postikortit, kirjeet, kampaus, käsilaukut, lahjapaketointi. Muuten, kiitos lahjapaketointi mizuhiki laajaa. Hehän luottavat lahjoja aina silloin ihmisen elämässä. On valtava määrä komponentteja ja koostumusten mizuhiki ettei jokainen Japani tuntee ne kaikki ulkoa, yhdessä tämän, on perus yleisimpiä komponentteja, joita käytetään Onnittelut lapsen syntymä, häät, hautajaiset, syntymäpäivä tai menossa yliopistoon.

Osie - Japanin taidetta luoda kolmiulotteinen kuva kankaan ja pahvi

Osie - Japanin hendmeyd luoda kolmiulotteinen kuva pahvista ja pehmopaperin tai käyttämällä sovelluksen tekniikkaa. Erittäin suosittu tällaista käsitöitä Japanissa, Venäjällä se ei ole vielä saanut erityistä jakelu, ja samalla opitaan miten luoda kuva tekniikka Osie hyvin yksinkertainen. Luoda maalauksia osie-tarvitaan japanilainen washi paperi (joka perustuu kuidun Mulberry, Gump, mitsumata ja jotkut muut kasvit) kankaat, pahvi, vanu, liimaa, sakset.

Japanin käsitöitä kinusayga - silkkimaalauksia

Furoshiki - Japanin taiteen pakkausten

Terimen - kangas veistos pienoiskoossa

Kumihimo - yksi vanhimmista muotoja kudonta nauhoja, ensin mainittu 50 vuotta. Vuonna Japanin kumi - taitto, himo - kierre (taitto säikeet). Nauhat käytettiin toiminnallisia - Mount samurai aseita, panssareita sitominen hevoset, joukko raskaita esineitä sekä koristelussa - sitominen kimono vyö (obi), lahjapaketointi. Tat nauhat Kumihimo edullisesti koneissa, ne erotetaan kahdenlaisia, ja takaday maruday, joka saadaan käyttämällä ensimmäistä tasainen kaapelit, toinen - kierros.

Sachiko - Japanin taiteen kirjonta

Sachiko - yksinkertainen ja herkullinen japanilainen käsitöitä, jotain vastaavaa tilkkutäkki. Sachiko - se on yksinkertainen, mutta tyylikäs kirjonta. Japanin kielessä sana "Sachiko" tarkoittaa "pikku mulkku", joka täysin luonnehtii tekniikka toteuttamisen silmukkaa. Aluksi Sachiko käytetyt kuviot tikkaus ja vaatteet eristys, melko huono naiset kasataan kangas kulunut useita kerroksia ja liitetty avulla tekniikan Sachiko, mikä saa lämmin toppatakki. Nykyisin Sachiko käytetään laajalti koristelussa.

 • Kontrasti kankaasta ja langan - perinteinen väri kangas on tumman sininen, indigo, langan väriä - valkoinen, käytetään usein yhdistelmä mustaa ja valkoinen väri. Nyt tietenkin väripaletin joten ole tiukasti kiinni.
 • Ompeleet pitäisi koskaan ylittää koristeena risteyksiä niiden välillä pitäisi olla etäisyyttä.
 • Ompeleita tulisi olla samankokoisia, niiden välinen etäisyys ei saa myöskään poikkea epätasaista.

Kusudama - taidetta luoda pallojen

Kusudama - in Japani kusuri (lääketiede) ja Tama (pallo), kirjaimellisesti "lääkkeen pallo." Kusudama taidetta tulee vanha japanilainen perinteet Kusudama käytetään suitsukkeita ja kuivattujen terälehtiä. Yleensä Kusudama on paperin pallo, joka koostuu suuresta määrästä moduuleja, pinottu neliön paperiarkki (symboloi kukat).

Yksittäiset moduulit voidaan liittää toisiinsa liimalla tai säiettä. Joskus pohjassa Kusudama liitteenä harjalla. Tuloksena on omaperäinen kukkakimpun, jonka voit antaa tai koristella interer.Shary-Kusudama pidetään esiasteita modulaarinen origami. Kusudama joskus sekoittaa modulaarinen origami, koska sen osat eivät ole sisäkkäin, ja ommeltu tai liimattu.

mielenkiintoinen

Ruukut "Mike Farley" muovipullo

Ei ole epäilystäkään siitä, että on olemassa tuhat ja yksi luovia ideoita, jotka on muodostettu kanssa ...

Ole hyvä, hän on oppinut paljon tätä artikkelia kirjoitettaessa.

Kiitos artikkeli!

on syytä mainita myös Kusudama

Olga kiitos, ja pro Kusudama lisätty.

Aina hämmästynyt tästä kansasta! Heillä on niin paljon kauniita. He itse sanovat, että Japani on, kun kaikki on kaunista enemmän painoa sisustus, koristeet kaikki ... Rakastan ajatusta heitä koko sydämestäni

Japanin käsityöt

Amezaiku - on Japanin taidetta tehdä karkkia muodossa realistinen eläimiä, katsotaan, että se ilmestyi aikakaudella Hayyan (6-12-luvulla), makea eläin hahmoja käytettiin uhrilahjoja jumalille temppeleissä. Myöhemmin amezaiku uskonnon harjoittamiseen on tullut osa jokapäiväistä elämää, ulkonäköä tehnyt makeisia suosittu viihteen tavallinen kansa. Aluksi, valmistuksessa amezaiku Japani käyttää.

Jizai Okimono - vanha japanilainen alus, joka syntyi rauhan, keskellä Edo-kauden. Feodaaliajalta päättyi, ja sepät, gunsmiths oli työttömänä selviytyäkseen heidän täytyi käyttää taitojaan jotain muuta, ja siellä oli Jizai Okimono yksi hienoimpia Japanin taiteen muotoja. Vapaasti käännettynä, tämä pieni metallista tai puuveistoksiin lohikäärmeitä, linnut, kalat, käärmeet ja hyönteiset, jotka.

Kiku ningyo - Japanin nuket elävästä krysanteemit.

Pidän salaperäinen japanilainen kulttuuri. Salaisuus vaurautensa ehkä piilee siinä, että se välittää perinteitä ja tapoja. Japani antoi maailman monia mielenkiintoisia tyyppejä käsitöitä ja luovuutta. Tässä on toinen Kiku ningyo (Kiku-ningyo) - elävät krysanteemi nukkeja. Joka syksy, nämä nuket tehdään perinteisen festivaali krysanteemit kaupungeissa Hirakata ja Nihonmatsu. Krysanteemit on viljelty täällä 17-luvulla, ja Nihonmatsu.

Kintsugi - «kultainen sauma Arts"

Kintsugi - Japanilainen perinne liimaamalla rikki ruokia, liimalla ja kultapulveri, sopii täydellisesti Japanin esteettinen wabi-Sabi. Sen ydin on, että voit löytää kauneutta kohteisiin, jotka ovat kaukana täydellisestä. Tässä tapauksessa käännä tärkein virhe arvokkaasti. Kintsugi Tarina alkaa lopussa viidestoista luvulla, aikana shogun Ashikaga Yoshimasa, suuri rakastaja taiteen ja teeseremonia. Tarinan mukaan yhden päivän.

Osie - tilavuuden japanilainen maalauksia paperin ja kankaan.

Japanin käsityö - osie Japanin käsitöitä Osie ilmestyi Japanissa Edo-kaudella (1603-1867g.g) ja on suosittu japanilainen hendmeykerov tähän päivään. Kuten kaikki Japanin käsityö Osie ei siedä vilske ja kiire. Lisämateriaalia on olennaisen tärkeää saada nämä kuvat. Täällä, kuten "mizuhiki" (tämä needlework kirjoitin aiemmassa postitse) käyttää japanilainen paperi Washi se poikkeaa tavanomaisen paperin puuhun.

mizuhiki - Japani käsitöitä Japani antoi maailmalle paljon mielenkiintoisia ja epätavallinen ideoita ompelu, se kinusayga, kirigami, amigurumi, kanzashi, Temari, furoshiki, painettu kukka veneet, josta kirjoitin tässä on yksi lisää. Mizuhiki - taidetta kudonta yksikköä erityisen ohut paperi painetaan nauhat (köydet). Hienovarainen, taitavasti kudottu köysi, ilmentää viisautta japanilaisen kulttuurin. Kirkas, värikkäitä malleja mizuhiki.

Vanha japanilainen käsityö - furoshiki (furoshiki).

furoshiki (furoshiki) tuli Japanista Toinen vanha japanilainen käsitöitä valloittaa maailma. Furashiki tai furasiki käännettynä kylpy matto. Ennen vanhaan, että Japanin kylpyammeet käytetään menossa puuvilla kimono, jossa Japanin toivat mukanaan ulos talosta yhdessä erityinen matto, joka oli vasta käsittelemätön. Kylvyn jälkeen, märkä kimono kääritty kylpy matto ja käyttää sitä kuin pussi. Joten matto käännetään.

Painettu kukka veneet - muodossa taiteessa, suorituskyky maalauksia luonnon materiaaleja: lehdet, kukat, kuori. Sitä kutsutaan myös presosovannoy kukkakauppias tai kukka maalaus. painettu kukka veneet painettu kukka veneet Kira Vakuutus Tarkasteltaessa osibanu Kira vakuutus, huomaa, että se on todella kukka maalaus, kaikki mitä näet tässä kuvassa valmistettu Kasviaineistoon ilman väriaineita. Kuten.

Paljon mielenkiintoisia käsitöitä pirstaleina ympäri maailmaa Japanista. Ikebana, origami, kinusayga, Manigault, kirigami, bosay.Segodnya keskustelee Temarin. Japanin käsityö - Temarin (lisää).

Japanin käsityö - kanzashi (Kansas)

Melko äskettäin löysin Japanin tekniikka luoda tekstiilien värejä - Kansas (kanzashi). Itse asiassa, Kansas - japanilainen perinteinen hiuskorut kuluneet kimono, ja joskus se on koristelu kannatti yhtä of kimono. Ytimessä tämä tekniikka piilee tietyllä tavalla taitto neliö kangaspalaa käytetään tekemään terälehdet kukan tulevaisuutta. Terälehdet ovat kahdenlaisia ​​ovat kapeita ja tasainen. Ja jo.

Kuten blogin?

 • Kotelon (3)
 • Uncategorized (8)
 • äärimmäinen harrastukset (13)
 • Urheilu harrastukset (13)
 • maisemointi (22)
 • kaleidoscope (66)
 • Luovuus (154)
 • Askartelu (181)
 • Ideoita käsityötä (259)

tag cloud

Käyttökelpoisia verkon

Uusimmat viestit

Luokat

Kaikki maailman harrastus ja veneet ideoita eri puolilta maailmaa

1